ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
* תקציב: 5,000 ש"ח. * מטרות המחשב: תכנות, הפעלת שרתים וירטואלים, סרטים, משחקים קלים. * גודל המסך: 13.3'-14' (IPS) * רזולוציית המסך: FULL HD 1080x1920 * משקל רצוי: 2 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 שעות בשימוש רגיל* במינימום (*ויז'ואל סטודיו, גלישה עם מספר טאבים פתוחים, סרטוני יוטיוב, שירים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: רצוי, לא מחייב. * הערות: עקב הדחיפות, הרכישה מתבצעת בארץ, אך יש אפשרות לרכוש בדיוטי-פרי אם העניין אכן כדאי. *** כרגע ה-Lenovo Yoga 14 הוא מועמד מוביל. מה שמפריע לי בו זה שאיכות הצבעים במסך לא גבוהה וכן יש לו Mini HDMI ולא חיבור HDMI רגיל. תודה …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 2800 לחסוך/לנצל הכל בעת הצורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גלישה,שימוש בייתי,משחקים קלים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט, מצלמה,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן מסך רמקולים מקלדת מצלמת אינטרנ 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? אממ לא כזה קריטי הוא יהייה מכובה בלילות 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא צריך 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? א…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב אני צריך מחשב נייד שיהיה מסוגל להריץ את שלושה התוכנות הבאות במקביל FOTOSHOPE INDESIGN אילוסטרייטור עכשיו מצאתי מחשב באחת הרשתות שמציע את המפרט הבא: (asus n550jv -cn191h) מעבד 2.4GH I7 4700 HQ זכרון 8GB דיסק קשיח 7200 RPM נפח כרגע לא חשוב כרטיס מסך של NIVIDIA GEFORCE GT 750M 2GB מסך FULL HD 1920X1080 על הקירור לא הופיע מידע עד כמה זה חשוב ? במחיר של 4900 באילת ואולי תהייה עוד הנחה מה אתם אומרים על המפרט הוא יעשה את את העבודה בצורה טובה? זה לעבודות גרפיקה בנסיעות או בחופשות וסופ"ש יש לי מחשב נייח בבית שעושה את העבודה כמו שצריך! ועוד שאלה אחרונה האם אפשר לראות מה המפרט של המחשב הנייח ופשוט לקנות מחשב נייד תואם עם אותו המפרט והוא ייתן לי ביצועים כמן …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט ב3 אלף אפשרי לחרוג קצת רק אם זה באמת חשוב... המחשב ישמש למשחקים מוזיקה סרטים ואינטרנט אז רצוי כרטיס מסך טוב שילוש טוב וכ.קול על הלוח שהוא טוב מאוד יחסית! אוברקלוק לא אופציה לבינתיים אז לא צריך קירור עצבני אבל בכל זאת שיהיה מארז מאוורר עם כמה מאוורים בכיוונים טובים ושהלוח מעבד והזכרונות איתנו אופציה לא רעה לאוברקלוק... רצוי שתציינו את שם החנות בה בניתם את המפרט ואם אפשר גם מאיפה עדיף לקנות עקב מחירים מוזלים.. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , ה THINKPAD של אבא שלי כבר קצת התעייף לאחר 4 שנות שימוש ועכשיו הוא רוצה חדש , הדרישות : 15.4" , HD לא פחות מ 120GB , זכרון : 2 GB , מ"ה : או VISTA פשוט ביותר או XP ויהיה נהדר עם יהיה גם משטח מגע בנוסף ל trackpoint המצוין. וכמובן , WIFI עכשיו השאלה היחידה היא על איזה THINKPAD ללכת? איזו סדרה ? וכו'... אשמח אם תעזרו לי
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי על המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=23692 Lenovo Flex 2 לפי מה שכתוב הדגם הזה מכיל מסך FHD IPS כרטיס מסך אומנם לא חזק במיוחד ,אבל של הנווידה ,ככה שתומך טכנולוגית בהרבה דברים (840 ) מעבד I7 זיכרון 8 גיגה המסך גם מגע בגדול על הניר ניראה מחשב מצוין למחיר ,אבל אין לי מושג בפועל המחשב ישמש בעיקר במלונות ואכסניות (טיול להודו ועוד ארצות ) ,אני פשוט רוצה משהו נורמלי אבל לא יקר במיוחד שאני במלון או אכסניה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, INDESIGN - CS5 וצפיה בתכני HD (FULL HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כ…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252 אני רוצה מחשב שיריץ משחקים על MED, משחקים כמו SC2,DB3 שיצא בעתיד ומשחקי רשת כמו dekaron,rohan וכאלה אני מתכוון להחזיר את המשחב משהו כמו 5-6 שנים אז שיהיה סביר , נראה לכם שהמחשב הזה יתאים? מה גם שזאת הפעם הראשונה שאני רואה את השם של החברה הזאת PACKARD BELL בחיים לא שמעתי עליה, למישהו יש ניסיון איתם? תודה רז
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מחשב שגם יהיה תחנת קולנוע ביתי, וגם יוכל לסחוב משחקים עם גרפיקה בצורה לא רעה. בנוסף, אני גם כותב עליו תכנה לא מעט אז אני צריך גם שיהיה עם CPU לא רע. התקציב: 5.5K כולל מסך וסטיות קלות ממסגרת המחיר אפשריות (עד 300 ש"ח, אם זה נותן יתרון משמעותי) ועכשיו, בערך אותה אינפורמציה לפי התבנית שפורסמה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, כתיבת תכנה בשימוש אינטנסיבי במעבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מ…
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקצרה .. אם רוצים לפרמט,נעזרים ב- one key Recovery ואז התוכנה מפעילה את קובץ התמונה של השחזור שמוחבא במחיצת D ואז הכל יפה ונחמד והמערכת מבצעת יעני פירמוט ואתה מקבל מערכת הפעלה מוכנה עם כל הדרייברים וכו . הבעיה שלי .. שמפאתי חוסר מקום, מחקתי את המחיצה המוסתרת (D) אני מוכר השבוע את המחשב ואין לי זמן לישלח אותו לחברה לכמה חודשים (זה מה שהם הציעו) אם מישהו יוכל להציע רעיון אני יותר מאשמח
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא דרוש ציוד היקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרט…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, BF4, GTA V, FIFA 15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חג שמח לכולם יש לי אפשרות לקנות נייד של טושיבה A200 1la במחיר די טוב( 5100 ש"ח ), למעשה קניתי רק שהקפאתי את הקנייה ויש לי אפשרות לבטל עדיין מדובר במעבדt7300 זכרון 2 גיגה, הרד דיסק 2 של 200 גיגה סה"כ 400 גיגה כרטיס מסך hd2600 ומסך 15.4 הבעיה היחידה שלי עם המחשב הוא שגיליתי שמהירות סיבוב ההרד דיסק הוא 4200 במקום 5400 הסטנדרטי שאלתי האם זה קריטי,מעיד על מחשב מיושן, ואם הייתם ממשים את הקנייה בתודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג מ-3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מעבדה VM של מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).VMware עם server 2003\2008 (כ-8 שרתים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? של המעבד, אין צורך בכרטיס גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אחרי הרבה זמן שאני קודח לעצמי לגבי מפרט מחשב. זה נראה לי הסופי שלי. מה דעתכם עליו? שינויים? שדרוגים? אמור להריץ FLIGHT SIMULATOR X בצורה טובה וחלקה עם המון תוספות גרפיות כבדות. ללא OC . אופציה לשדרוג כ.מסך בעתיד (הרחוק!) המפרט הזה כבר הגיע למחיר גג שלי 5500 שקלים. אבל אני מוכן להקשיב קצת למישהו שמבין. מק"ט מוצרים כמות מחיר Intel Core i7 960 3.2Ghz 8MB Cache Tray 1 ₪1391 Xigmatek Dark Knight S1283W 3xHeatPipes CORE-TOUCH CPU Cooler 120mm Fan 1 ₪190 Gigabyte X58A-UD5 1 ₪1314 CoolerMaster Storm Scout 1 ₪350 Raidmax 120mm Retail Quiet Fan 2 ₪44 Thermaltake ST 700W Litepower A.PFC 1 ₪327 Corsair 6GB Kit 2GBX3 DDR3-1600 CL8 1 ₪610 WD 1.0TB Sata II Caviar Green 64MB 1 ₪279 G…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ב3500 שקל לגיימינג, בלי ציוד היקיפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, אבל גם תכנות (מכונות וירטואליות, עיבודים כבדים וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני רוצה שיריץ את כל המשחקים הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 אני חושב (המסך הוא AS…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שמי נעמה ואני מחפשת מחשב נייד ללימודים. אני מתחילה ללמוד תעשייה וניהול לכן יהיה שימוש לרוב באופיס ובעוד תוכנות שרטוט של אוטוקאד. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב מיני i3 6100I. המחשב יריץ חלונות 10, יותקן עם קודי. דרישות לשליטה מרחוק ע"י שלט הרמוני של לוג'יטק. בין היתר: הדלקת המחשב ע"י IR ממצב שינה כניסה לתוכנת קודי ניווט בתפריטי קודי כניסה לכרום כיבוי למצב שינה בתחילה הייתי די נעול על NUC NUC6i3SYK המגיע עם IR מובנה. מחיר, כולל זיכרון 8GB וכונן SSD 120GB עולה כ 1,900 ש"ח. מפרט מפלונטר. אח"כ ראיתי שניתן להזמין מחשב איגלובל עם מפרט זהה, במחיר של 1,200 ש"ח. בעבר ניתן היה לרכוש מודול IR שהיה מדליק את המחשב ע"י IR, אך לצערי מודול כזה לא נמכר יותר (ביררתי עם המוכר) שאלות: 1. האם פרט לנוק, ישנו מחשב מיני התומך בהדלקה ממצב שינה? אם כן - אשמח …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים. אחרי יותר מחמש שנים הגיע הזמן להחליף מחשב. כל עצה תתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, בטמן, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, 1. תקציב מקסימלי 3K (עדיפות ללחסוך כמה שיותר) 2. מערכת צריכה להיות מבוססת על מעבדי AMD וזיכרון G4. 3. שימושי מחשב (עריכת גרפיקה ווידאו חובבנית וצפיה בסרטי HD). - תוכנות עיקריות בשימוש PhotoShop, Pinaccle Studio, ProShow Producer, Ofiice - המחשב לא מיועד למשחקים - המסך שאליו יחובר המסך הוא Dell 2209WA LCD. 4. אין צורך בציוד היקפי. 5. אין צורך בצורב. 6. אין צורך בדיסק קשיח שגדול מ- 500G ויש לקחת בחשבון שלמחשב יחוברו 2 דיסקים קשיחים נוספים. 7. חשוב שיהיה שקט יחסי 7 בסולם של 1 עד 10. 8. לא מתוכנן אוברקלוק. 9. יש צורך לכלול הרכבת מחשב, אין צורך במערכת הפעלה. 10. איזור מגורים השרון/מרכז. 11. ייתכן בעתיד שדרוג של זכרון. תודה רבה מראש לכלהעוזרים, שלומי
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסיפור בקצרה , לקרוב שלי כנראה עומד למות המחשב. מדי כמה זמן הוא מקבל פסים מוזרים על המסך והמחשב נתקע לו. מניסיון שלי זה מעיד על כרטיס מסך תקול. הכרטיס הוא מובנה בלוח ונראה לי שבמוקדם או במאוחר כל הלוח ימות ואין מנוס מלחליף מחשב. המחשב הנוכחי הוא E5700 עם 2 גיגה זיכרון וזה מספיק לו. התבקשתי לעזור אבל אני לא כל כך מעודכן במה משתלם היום לקנות ומקווה שתעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר אז מעוניין לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט + אופיס א) במידה והמחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! צריך את עזרתכם, מחפש בדחיפות מחשב נייד. שימושים: אינטרנט, סרטים עבודה עם וינראר ועדיפות לזה שיהיה כמה שיותר מהיר. יש לי תקציב עד 2500 שקל מה אתם אומרים על המחשבים האלו: הראשון הוא SAMSUNG R540 בעל מעבד I3 370, זכרון 3GB DDR3 ,הארד דיסק 320GB 5400RPM ,יציאת HDMI, מגיע עם ווינדאוז, מסך 15.6 במחיר של 2650 או שיש לי את הDELL 5010 עם אותו מפרט כמו של הסאמסונג רק עם הארד דיסק 250GB וזכרון 2GB DDR3 במחיר של 2400 ש"ח. כולם עם אחריות לשנה על ידי היבואן. הבעיה היחידה שאני לא אוהב את הצבע של הסאמסונג- מן זהב כזה, והדל ממש יפה אבל האם כדאי לקנות מחשב בעל 2GB זכרון לטווח הארוך? האם ווינדוס 7 64BIT יוכל לעבוד על 2GB זכרון? בקשר לנפח בהארד דיסק זה לא ממש משנה כי יש לי כונן נ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! מטרות המחשב : משחקים חזקים, מסך 14". ללא cdrom.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, חריגה של 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי לגלישה באינטרנט, קריאת מיילים, משחקים ישנים (קלפים, באבלס וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב במידה וחינם 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח (100 יותר או פחות זה לא נורא) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במה שאפשר, מסך וכרטיס מסך למשל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב, 100 ש"ח לפה או לשם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לימודים, סרטים/סדרות HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט, שפות תכנות, Office, Photoshop. תכנות שאצטרך בעיקר ללימודים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמה ישוחקו על המחשב. GTA 4, Heroes 6, Fable 3, Dungeon Siege 3 -מהי הרזולוצ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-