ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי נייד של חברת ג'יגבייט. יש שם דיסק קשיח בנפח קטן יחסית, ברשותי דיסק קשיח חדש. איך בדיוק מחליפים? יש למישהו איזה שהוא מנואל עבור זה? פתחתי את המכסה למטה והHD התגלה לפני, אבל עושה רושם שיש צורך לפרק גם את הצד השני. אני לא רוצה להתחיל לפרק חצי מחשב אבל ה100 ג'יגה הנוספים מאוד קורצים לי. אני ישמח לכיון, אני מעדיף לדעת מה אני עושה מאשר לפרק על "עיוור" תודה! עריכה: יש על הHD סוג של נייר דבק (חזק, מסוג נילון קשיח) כנראה שאיתו אני אמור לשלוף את הדיסק החוצא. אני מנסה אבל זה נראה שהוא תפוס על ידי עוד זוג ברגים בצדדים. חשוב לציין שהדיסק יושב בסוג של מגן פח. נ.ב זה הדגם Gigabyte W566N
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קוראים לי בוריס קפיטנוב. אני גולש פה כבר הרבה זמן באתר HWZONE, והחלטתי לפתוח שם משתמש היום. יש לי חבר שמבקש ממני מפרט מחשב עד 6000 שקלים. אני אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, הסכום המקסימלי הוא 6000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בערך באותו מחיר אפשר לקנות את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-Touchscreen-i5-5200U-Keyboard-80JK0020US/dp/B00TR05UZE/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1433610810&sr=1-1 או את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-14-Inch-Touchscreen-Laptop-59418276/dp/B00K6ZILGO/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 אני הולך להזמין את המחשב מחו"ל, קרובת משפחה תביא לי אותו מארה"ב. איזה מחשב עדיף לדעתכם? נראה שחוץ מה-SSD אין ל-flex 2 יתרונות. האם הביצועים של ה-SSD משמעותית טובים מאלה של הכונן ההיברידי, עד כדי כך ששווה להתפשר על דגם יותר ישן בשבילו? ומה עדיף מבחינת המעבד - i7 מדור 4 או i5 מדור 5? המחשב לא ישמש לתוכנות כבדות שדורשות כוח עיבוד, ככה שנראה לי ששניהם יהיו מעל ומע…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש מחשב נייד בשביל חברה. היא סטודנטית שמעוניינת במחשב קל ונוח, עם זמן סוללה ארוך ופליטת חום נמוכה כמה שפחות. מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה משרדית. אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפיים. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש אהרדיק גדול ומהיר, מארז+קירור שיראו טוב מבחוץ גם. איך המפרט הזה? Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח 1 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 670 ש"ח 1 Thermaltake Max Orb CL-P0369 239 ש"ח 1 Patriot DDR3 4GB Kit (2GBx2) 1333Mhz CL9 Heatsink 649 ש"ח 1 Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II RAID HE103UJ Spinpoint F1 519 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4870 1Gb DDR5 Retail Model S4871GD5 920 ש"ח 2 Samsung DVD-RW S202 x20 IDE Black Retail 351 ש"ח 1 Thermaltake Armor Plus MX Black Window VH8000BWS 654 ש"ח 1 Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus -W0294 479 ש"ח 1 …
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי 3200 ש"חא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודה משרדית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) מחשב לעבודה (פרנסה) מצגות כבדות של מאות מגהבייטים, ותוכנות עיצוב פנים כבדות יחסית . שימוש אינטנסיבי מאוד! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא לגיימינג בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע מחשב אני רוצה להוציא קצת כסף ולשפר אותו כמה שיותר. כרגע יש לי מפרט מעבד i5 3570K זכרונות 16GB 1333MHZ DDR3 SSD 128GB 1TB 7200RPM Gigabyte GTX770 4GB DDR5 Corsair 750W מארז מעפן וקטן שאפילו קירור מים לא נכנס בו. המסך שלי גם די סבבה Asus VG248QE 144Hz הדברים העיקריים שלי הם סטרימינג גיימינג ועריכת וידאו (פעם אחרונה שערכתי וידאו שרפתי חצי מחשב והוחלפו לי החלקים עם ניצול האחריות) אז על מה חשבתי כרגע איפה שאני יכול לחסוך ולהשאיר חלקים זה כרטיס מסך + ספק + זכרונות (אולי) שאר הדברים לא מספיקים לי אני צריך עזרה בלבחור מארז לוח אם חדש הארדסיקים חדשים (לא מספיק לי המקום בכלל ב2 הכוננים) מעבד אני די מאוכזב מהביצועים...כרגע ורציתי לשקול אפשרות אולי אפילו לעבור ל …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבקש עזרה למפרט מחשב ב6000 +/- + מבוסס I7 לצרכי משחקים וסרטים כבדים ואינטרנט. ושאני יוכל לעבוד במחשב עם כמה פעולות בו זמנית ושהמחשב יעבוד חלק ללא ציוד היקפי נוסף. אפשרות לOC בינני - גבוה בעתיד, שיהיה שקט במידת האפשר. ובמחשבה לעתיד שעם שדרוג קל וOC בעוד שלוש שנים המחשב עדיין יענה על הצרכים המצויינים למעלה המחשב יהיה מחובר למסך 19" ולמסך 32" לצורך סרטים בעיקר (ול22" בעתיד הלא רחוק).
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש ביתי=גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וכתיבת עבודה ובנוסף עבודה משרדית והאזנה למוסיקה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לאאאאאא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.tms 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהת…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנו את המפרט הזה כל מה שאני לא סגור עליו זה הספק והמארז והכ.מסך, ואני פתוח להצעות :] המחשב לא למשחקים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית+משחקים קלים כמו FIFA + סרטים FHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 13" אבל אפשרי גם 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל.... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - עדיפות ליותר מ 4-5 ש…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד מדגם SAMSUNG 270E5E-K02IL עברתי על המפרט שלו והוא נראה לי די אחלה לשימושים שלי, אבל לפי מה שהבנתי שמתי לב שאין לו USB 3 ?! האם זה חיסרון משמעותי?? אלה הדרישות שלי.... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" . לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כ"כ מבין בנושאי הרזולוציות. אבל חשוב לציין שבמחשב ישתמשו ההורים שהם קצת מבוגרים לכן יש צורך שהטקסט והתצוגה לא תהיה קטנה. * דרישות מיוחדות לאמ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז אני צריך מחשב נייד ללימודים, הדברים היחידים שממש מציקים לי זה מקלדת והסוללה, אני צריך שישרוד דיי הרבה זמן בלי הטענה כדי שאני יוכל ללמוד רצוף. אני רוצה שהמקלדת תיהיה בגודל סביר, לא משהו כמו נטבוק\MINIPC וכו'.. זה ממש יכול להרוג אותי להקליד עם זה. אני הולך להתקין עליו לינוקס, רוב הסיכויים שאני גם אתכנת בעזרתו, אבל אני לא הולך לעשות איתו הרבה חוץ מהקלדת טקסטים ו.. כן זה בערך הכל. תודה לעוזרים :ם
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב! אני זקוק לעמדת עבודה מקצועית לסטודיו לתלת מימד ואנימציה התקציב שלי עומד על סביב ה- 8K הצורך שלי הוא בעיקר במעבד חזק, וזיכרון רב, בנוסף אני צריך שהמערכת תהיה יציבה אני לא זקוק למסך יש ברשותי אשמח לתגובתכם המקצועית בברכה, עדי
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ושבועה טוב לכולם.. יש לי רעיון קצת משוגע אבל מדליק וגם בר ביצוע! חשבתי על מחשב לרכב שיעבוד עם מסך מגע ומחשב זעיר מסוג ATOM או רעיון דומה למערך מחשב אחר שיתן מענה דומה.. אז ככה בואו אני ישתף אותכם! בגדול אני עוד לא סגור על כלום אבל אשמח לגבל דעות רעיונות וכמובן עזרה. 1.לגביי מסך מצאתי את הפריט הנל: http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11864 מבחינת חיבורים וכל הקטע של המסך מגע הוא מתאים לי מאוד בעיקר הגודל והמיקום שאני רוצה להתקין אותו באוטו.אבל מבחינת רזולוציה זה לא נראה לי משהו שוינדוס תומך או שיציג תמונה יפה? 480X234 זו לא רזולוציה בעייתית? 2.יש לי בבית שלט מדיה שכולל עכבר בנוי מסוג גלגלת של חברת IMON הכולל עינית שתומך תמיכה מלאה ב…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נייד די זקן, איטי. דגם HP 2230S מפרט INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM הסוללה שלו לא עובדת אז הוא עובד על חשמל בלבד כרגע. כמובן שאין אחריות.. כמה הדבר הזה שווה? וכמה יעלה מחשב יד2 שיהיה עדיף עליו בהרבה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב הוא 3800!!! לא שקל יותר(לצערי), אני לא צריך ציוד הקפי או מסך, וגם לא צורב. המערכת היא למשחקים. 1 Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח 1 Intel P55 WHITESBURG BLKDP55WB LGA 1156 485 ש"ח 2 A-DATA 2GB (2x1GB) DDR3 1333MHz CL9-9-9-24 G-Series 520 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Model S487512D5 805 ש"ח 1 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 289 ש"ח 1 ANTEC NSK6580B Super Mid Tower Case 430Watt 540 ש"ח סה"כ 3,729 ש"ח אני לא רוצה מערכת שמבוססת על AMD המטרה היא I5 כמו שאמרתי אשמח לקבל הצעות וחוות דעת במיוחד בעניין הלוח אאם והזכרונות. תודה! נ.ב: יש הרבה המלצות על הלוח אם MSI…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, כתבתי פה הודעה לפני כמה זמן. עזרתם לי מאוד אבל חלו כמה שינויים בנוגע לתקציב ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשפר לפני שאבצע את הקנייה. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, עדיף להשאר בגבולות ה6000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7000 זה הגבול 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו, אנימציה, גרפיקה תוכנות: אפטר אפקטס, פרימייר (עריכת וידאו, HD), מאיה (שימוש קל בלבד), פוטושופ וכו'3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי פשוט על המפרטשלה5000 העדכני עם מסך 17 אינץ שטוח ב1000 שקל אבל בלי רמקולים בנתיים ודים אחד של 512 מגה באופן זמני!!. חוץ מזה אני ראיתי בפנדה את המארז6a19 רק עם ספק 400 שאני ילך עליו וניקח עכבר mx510 מה אתם אומרים? ואיפה ניתן לרכושבירושלים מחברה אמינה (כזאת שתתן שרות ולאתעלם אחרי חצי שנה) כי מבין הרציניים ראיתי בעיר הקודשרק ksp מי מכיר עוד
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם ברכישת המחשב תקציב: 1000$ האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: 100$ מהם השימושים במחשב? לימודים, תכנות, תמונות, מוזיקה, גיימינג קל ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CS:GO מתי מתוכננת הרכישה: חודש יוני-יולי האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: לא ללא מערכת הפעלה בקנייה- מעוניין להשתמש ב WINDS 10 גודל קשיח מינימלי: SSD מעל 128G האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, לא מעל 3K האם לתת דגש לזמן סוללה: כן, ישנה חשיבות גודל צג רצוי: 15.6 - Touch האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מאזור מסויים: כן, ביוני אני מגיע ללוס אנגלס אשמח אם תשתפו אותי לגבי חנות מומלצת לרכישה באזור או שעדיף אונליין מבחינת המחירים ושליחה בתוך הסטייט. ואיך זה עובד בחזרה לארץ מבחינת המכס, אני מתכוון לא…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, חריגה של 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי לגלישה באינטרנט, קריאת מיילים, משחקים ישנים (קלפים, באבלס וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב במידה וחינם 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם satellite c655 celeron cpu 900 2.20ghz 2.0gb ram מעבר לזה שהוא בסדר בשבילי לעבודה ,אינטרנט,סרטים (תומך HD) וכו' אני מאוד מרוצה ממנו מעניין אותי לדעת אם יש אופציה לשדרג אותו מבחינת הפעלת משחקים קצת יותר מתקדמים מהיכולת שלו (אפילו שידרוגים בקטנה לשפר אותו ברור לי שלהפוך אותו לסוס משחקים צריך לקנות מחשב אחר חדש) ואם כן איזה רכיבים אתם ממליצים כמה עולה ואיך עושים את זה ?... (: תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שלא זוכר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533685.0 טוב, אז לא מזמן התפנה לי קצת זמן, והחלתטי לפתוח למק-בוק את הצורה, כדי למכור אותו לחלקים. עקבתי אחרי הוראות מיו-טיוב. תקשיבו, לא פלא שהעובדים בפוקסקון מתאבדים. אתם יודעים מה זה לפתוח את הדבר הזה?! שלא לדבר על לסגור... בכל אופן, אחרי שהתחלתי לפתוח גיליתי שכנראה מישהו היה שם קודם- חסר סטיק של RAM, ה-HDD לא היה שם, וגם המדבקה עם המספר הסידורי של המחשב נעלמה. כנראה שלעולם לא אדע של מי זה היה. בכל מקרה, עוד סימנים של טיפול רשלני התגלו בפנים- מישהו כבר ניסה לעשות שם משהו... בגלל זה היו חסרים כמה ברגים, ועוד כמה דברים. אחרי שכבר פירקתי חצי מחשב ובאתי להתחיל להוציא את המסך, גיליתי שהיה שם חיבור מנותק- זה ה…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
file:///C:/Documents%20and%20Settings/User/Desktop/%D7%AA%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D.html
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,אני סטודנט וצריך את המחשב רק לצרכים של תוכנות אופיס וכדו',ולחבר אותו לטלוויזיה ולראות סרטי HD ,יותר מזה אני לא ממש משתמש במחשב. הנה שני מפרטים שמצאתי מקווה שתעזרו לי כי אני ממש לא מבין בעניין ואני חייב לקנות מחשב. מפרט 1 מחשב נייד מבית Asus דגם X502CA בעל מסך LED בגודל 15.6 אינץ’ ברזולוצית HD, מעבדPentium במהירות 1.8GHz, זכרון 4GB בטכנולוגית DDR3, דיסק קשיח בנפח 500GB ומערכת הפעלה Windows 8. מערכת הפעלה Windows 8 מעבד Intel® Pentium® processor 2117U, 1.8GHz, 2MB L3 cache זכרון RAM) 4GB DDR3) דיסק קשיח SATA 500GB מסך 15.6LED-backlit TFT-LCD high-definition כרטיס גרפי Intel HD Graphics מצלמה מובנת כרטיס רשת 10/100Mbps Wi-Fi 802.11b/g/n יציאות: 1xUSB 3.0 , 2xUSB 2…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-