עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תודה רבה על התגובות מהם הגעתי למפרט הבא. אשמח להערות והארות ממכם ומה לדעתכם צריך לשנות (או גם אם לא צריך). כמה שאלות בכל זאת: - האם ה HD4850 יספיק לי היום למסך עם רזולוציה של 1680 על 1050 בשביל להריץ בכבוד משחקים כמו COD4, AC, CRYSIS או שכדאי בכל זאת להוסיף 400 שקל ל HD 4870 ? - האם המארז הנ"ל יכול להכיל בתוכו את ה TONIQ TOWER או שהוא לא יכנס ? - האם הצורב הנ"ל הוא הכי טוב או שיש משהו אחר (אני מניח שאין הבדל רציני במחירים גם ככה). - האם הספק הנ"ל הוא הכי טוב במחיר הזה והאם הוא יספיק בעתיד גם למערכת CF של 2 4850 ? אני רואה שיש Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI בעוד 10 שקל, האם הוא עדיף (חשוב לי גם שיהיה שקט). מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penry…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. צריך חוות דעת לגבי המחשב הזה מעבד: אינטל Intel Core i7 13700K 3.4GHz 30MB Cache s1700 - Tray מערכת קירור: קירור נוזלי Corsair iCUE H60i RGB PRO XT לוח אם: לוח אם GIGABYTE B660 DS3H DDR4 LGA1700 Intel B660 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 32GB DDR4 2666Mhz CL19 כרטיס מסך: כרטיס מסך MSI RTX 3060 GAMING X 12GB GDDR6 HDMI 3xDP כונן SSD: כונן קשיח Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 MZ-V7S500BW 500GB SSD דיסק קשיח: כונן קשיח Western Digital Blue 2TB 256MB 7200RPM SATA III WD20EZBX ציוד רשתות: כרטיס רשת D-Link Gigabit Desktop PCI Express DGE-560T ספק כוח: ספק כוח אקטיבי SeaSonic 650W Bronze Series Active PFC 12cm Fan 80+ S12III-650 …

3. שלום, לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מחשב חדש. (המחשב הישן שלי התאבד) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 500ש"ח 2. המחשב משמש אותי ל: פיתוח גרפיקה בסיסית צפייה בסרטים באיכות HD גלישה באינטרנט ועבודה משרדית תוכנות עיקריות בשימוש: Unity Xamarin VS2012 PhpStorm Photoshop Flash ב) המחשב איננו מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - אשמח להמלצות למקלדת ועכבר איכותיים (לא ציוד ברמה של גיימינג יותר משהו שיהיה נוח ויחזיק לאורך זמן), בנוסף המלצה לרמקולים איכותיים לשמיעת מוזיקה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by .:YoGy:.,

היי, אני מחפש לאפטופ לסטודנטית לביולוגיה בשנה האחרונה. היא תכתוב הרבה על המחשב (שכנראה יתחבר למסך ומקלדת רוב הזמן בבית). ולאחר מכן בעיקר לסרטים וזמן חופשי אבל העיקר הוא בשנה הקרובה. הוא צריך לעבוד יחסית זריז עם אופיס ודומיו... יש דגש חשוב על משקל וגודל (שיהיה קל) קיבלתי מייל מהעבודה שמציעים לנו מחשבים בהנחה, מישהו יכול להגיד לי איך המחשבים האלה ביחס למחיר? ועל איזה מהם אתם מציעים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. היי מחפש לקנות בפעם הראשונה מחשב נייד לגיימינג בארץ עד 9000 שקל. אם קיים דבר כזה, אשמח לדעת האם קיים לפטופ שלא צורח מחום ברמה קיצונית. שמעתי על lenovo legion, acer predator וasus rog strix תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. המחשב שלי כבר כמעט חוגג 10 והוא מראה סימנים שהגיע הזמן להחליף אותו. השימושים המתוכננים במחשב הם משחקים (גם כבדים), סרטים, עריכת קול והורדות. בגדול קראתי פה בפורום הרבה וגיבשתי איזה מפרט, אך אני אשמח לשיפורים והצעות ואולי גם קצת לצמצום המחירים כי חרגתי מעט ממה שתכננתי (סביבות 7,000 ש"ח). אחרי התלבטות די קצרה החלטתי להשאר עם מערכת הפעלה XP 32 bit, אך אני רוצה שמפרט יתאים גם למערכת 64bit בעתיד. אלו ההגדרות הכלליות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות: אני לא בטוח, אני מאמין שאם זה אכן יהיה יותר משתלם לא תהיה בעיה לשלם גם במזומן. 2. מטרות המחשב: השימוש היומיומי יהיה הדברים הרגילים כמו גלישה באינטרנט, הורדות, תוכנות אופיס ומשחקים (גם משחקים כבדים). אני גם אראה סרטים במחשב (בעי…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by henz12345,

1. מה התקציב? יש אפשרות למזומן , תקציב 2500ש"ח . 2. מטרות המחשב? א) צפייה בסרטי HD ב) טיפה משחקים (fifa 2009 , pes 2009 וכו'...) . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? צריך מסך דק שיתמוך בסרטי HD כמובן . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: לא צריך ציוד עיקפי , רק DVD צריך . 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא , העיקר שיהיה חלק לאורך זמן . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין דרישה לעיצוב , קירור שיהיה תקין וטוב למחשב . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? בעקרונית לא צריך הרכבה ולא מערכת הפעלה , אבל אם אפשר הרכבה במעבדה זה …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=899130 אני המון זמן בחיפושים אחר מחשב. נתקלתי במחשב הנ"ל למעלה של אסוס ותהיתי איך המעבד שלו? כי תכלס המפרט שלו נראה מעולה בשבילי והמחיר סביר לאללה. בעיקרון מחפש 8G ראם SSD 256G שיהיה נוח. ורוב הזמן תכלס יהיה מחובר למסך גדול של מחשב. אבל הוא קטן וקומפקטי אז זה נחמד השימושים שלי יהיו בעיקר תכנות וטיפה פוטושופ כדי לערוך אולי קצת תמונות... (לומד WEBMASTER) האם זה יספיק? לא משחק במשחקים ואני לא גיימר. האם הכרטיס מסך המובנה ה 5300 מספיק חזק וכו'... אשמח את דעתכם כי המחשב הזה ממש נראה לי... אולטרה בוק נחמד קטן ועושה רושם שחזק, לפי מה שקראתי על המעבד הזה שלו. עוד אפשרויות: [h=1]Dell Inspiron 13 7348 IN-RD33-8532[/h]http://www.zap.co.il…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by avi1231231900,

השאלה שלי היא האם טמפרטורה של 47 מעלות היא סבירה למעבד שכזה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. בזמן האחרון ברגע שהסוללה מגיעה ל30 % המחשב נכבה בלי התראה מוקדמת. עשיתי לו כמה סיבובי כיול אבל לא נראה שזה עזר. כנראה עשיתי משהו לא נכון, אז אני אשמח להכוונה איך לבצע כיול נכון של הסוללה. המחשב שלי הוא של דל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by shlooks,

בהנחה והפרמטרים: זיכרון פנימי, דיסק קשיח, מערכת הפעלה, שנות אחריות ומחיר היו זהים לחלוטין ב: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122658 וב- http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2542 האם הייתם מעדיפים/ממליצים באופן משמעותי על אחד מהם ? תודה :-)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מותג המעבדים הארגוניים של אינטל מתרחב על העולם הנייד, ונוחת במחשבי ה-ThinkPad החדשים אשר מבטיחים להיות סוסי העבודה הנישאים המתקדמים ביותר שנוצרו לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשבים-הניידים-החדשים-של-לנובו-הם-הרא/

13. CPU: AMD Athlon 64Bit 3000+ Venice BW-E6 + Thermaltake TR2 - Motherboard: ABIT KN8 Ultra (נמצא אצלי כבר) Memories: Twinmos 1024mb DDR400 CAS2.5 (512x2) (נמצא אצלי כבר) Graphic Card: PowerColor Radeon X800GT 256MB GDDRIII 256Bit + DVI + TVOut HDD: Samsung 160GB SATAII 7200RPM + EverCool HDD Cooler SHDC-A DVD+-RW: Nec 3540A *Black* Monitor: Samsung 730B 17" 8ms DVI Case: Sunbeam Samurai *Black* + 80mm generic fan PSU: FSP 350W (FSP350-60THN) Speakers: Altec Lansing ATP3 (נמצא אצלי כבר) Floppy: Nec 1.44 *Black* (נמצא אצלי כבר) Mouse: Gigabyte 800DPI Optical Mouse *Black* USB Keyboard: Clicker *Black&Silver* (נמצא אצלי כבר) Gamepads: Spee…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום אני צריך עזרה לפני רכישת מחשב נייד ללימודי אדריכלות ועיצוב פנים אנחנו עובדים עם תוכנות כמו סקצ'אפ ואוטוקד וכו' אם תוכלו לעזור לגבי רכישה ואומדן מחיר של מחשב נייד מתאים ואלו רכיבים חשוב שיהיו חזקים... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. בחודש הקרוב לכבוד היומולדת שלי אני מקבל מחשב מתנה. יש לי את האפשרות לבקש מפרט וזה מה שיקנו לי. אז אני אשמח לעזרתכם!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח (כולל ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להרכיב מחשב שיעמוד בקריטריונים בפחות...מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש משתלם אז ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל! בדגש על משחקים!!! חדשים!!! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 6 תנצלו חופשי. מעבר טיפה רגישות, אבל אפשר P: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל 7,000 לא ניתן (500 עם שכנוע טוב). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה ייצא בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 5. עד כמה חשו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אחותי צריכה מחשב נייד הכי זול שיש לאוניברסיטה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ShaySolomon,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת החוטית שהעברתי בבית. שבאתי לחבר את המחשב שמתי לב שאין לו אין החיבור הרגיל לכבל רשת כמו לשאר המחשבים שלי. יש לי מחשב : [h=1]Acer Aspire V5-571[/h]אני מאמין שיש לו כנראה חיבור "חדיש" יותר שמצריך איזה מתאם, אשמח לעזרה בנושא. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by PriorTak,

אבא שלי מעוניין להפטר ממחשב נייד ישן (בן כ7 שנים) ולקנות נייח במקום. נתקלתי במחשב הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21011 האם הוא סביר בהשוואה מול מחשבים דומים? כמו כן שמתי לב שיש מס' רכיבים שלא כתוב הדגם הספציפי. האם כדאי לבצע איזהשהוא שדרוג במחשב? אשמח לתגובה, תודה.

20. Started by rogichr,

1.האם זה יתכן שמחירו של המחשב בארץ יותר זול ממחירו בארה"ב? המחיר בארה"ב הינו 2.249$ . http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3740645-306995-3782222-3782253-3802789.html?jumpid=oc_R1002_USENC-001_HP%20EliteBook%202530p%20Notebook%20PC〈=en&cc=us והמחיר בארץ לקונפיגורציה דומה מתחיל ב8100 ש"ח. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717194 2. מי הם המתחרים הרצניים בקטגוריה הזאת לHP ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Amir c,

אחרי שעבדתי קצת עשיתי קצת כסף חשבתי להוציא קצת על מחשב חשבתי על FORSA AGP FX6800 128MB ועל A-TOP "X-BLADE" 450W Black אפשר גם למצוא אותו תחת השם SUPERTALENT בכל מקרה הסכום מקסימום הוא משהו כמו 1400~1500 האם יש אפשרות לשנות או להחליף אחד מאלו למשהו יותר טוב באותו טווח מכירים ??

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Lev-UFO-Child,

:-[

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד איכותי שיוכל להחזיק את התוכנות הבאות כמו שצריך: Microsoft Visual Studio 2005 ואולי גם 2008 אם יהיה לי תקציב, SolidWorks (אין תקציב, גירסת סטודנטים ) כולל תוכנת אלמנטים סופיים כמו קוסמוס, Matlab Steinberg Nuendo + כמה תוספים שלה, ועבודה סבירה בפוטושופ ואילוסטרייטור במקביל, עד עכשיו הדגם שחשקה נפשי בו היה Hp DV5 1190ej עד שקיבלתי בשורה שהבטריה שלו לא תחזיק יותר משעה במצב עבודה, אין לי בעיה לראות דגמים מכל חברה, אבל להשתדל לא לחרוג אם אפשר מתחום ה7500 שקלים עד 8000 שקלים. אני צריך בטריה של שעתיים וחצי לפחות, כשכמובן שהמשקל לא יהיה בשמיים, 2.5 נראה לי לגיטימי, בהנחה ואני אקח איתי בתיק כמובן מטען וספר או משהו ככה שבכל מקרה זה יגיע לאיזה…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by LTE,

שלום, * מטרות המחשב? שימוש בסיסי אינטרנט(צפייה בסרטים) ותוכנות אופיס * גודל המסך? לא יותר מ-14 אינץ' * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא דרוש זמן ארוך מהנורמה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חייב אבל יהיה נחמד * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500GB SATA יספיקו * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?3 שנים מהיצרן - רצוי כמה שיותר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL * כל דרישה מיוחדת ש…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. אהלן, אני סטודנט למדעי המחשב בסמסטר האחרון לתואר שלו, ואני צריך נייד חדש. כעקרון הדרישות מהנייד הן שהוא יהיה נייד, כלומר בעל זמן סוללה סביר (4 שעות לכל הפחות) ומשקל סביר (2 קילו). כמו כן הוא צריך להיות חזק מספיק כדי להריץ מערכות הפעלה ב-VM ולתת לי את האפשרות לחטוא מדי פעם במשחקים, או במילים אחרות מאוד חזק. עכשיו, קראתי על זה לא מעט (אולי יותר מדי) והגעתי למסקנה שיש שניים שלושה דגמים שמתאימים לדרישות הללו. HP DM4 ASUS U36JC HP Probook 4320 שלושתם נראים מצויינים, ולבי נוטה לראשון, אבל עכשיו נכנסים להם הסנדיברידג' לתמונה והורסים לי את החיים. אז בעצם מה שאשמח לקבל מכם, חברי פורום יקרים, הוא עצה על אילו מבין המחשבים הנ"ל לבחור או שאולי בכלל כדאי לי לחכות כמה שבועות ולקנות מש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.