ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה (פוטושופ), תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Divinity וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, והתוכנה "חשבשבת" למי שמכיר. * גודל המסך? מינימום 13. * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, יש דרישה לווינדוס 7. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק ל-2 מפרטים: מחשב א': 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, אינטרנט, שירים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. הא…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 7300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אותו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher 3, battlefield 4, archage, shadow of mordor, metro last light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- גבוהות מאוד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 30 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta v,cod,battlefield 4,fifa 15 כעיקרון כל המשחקים החדשים בעלי גראפיקה דיי כבדה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט לגמינג כבד ללא אורקלוקינד או מודינג למשחקים כמו (THE DEVISION,Watch dogs,the witcher 3). רצוי מעבד של INTEL וכרטיס מסך של NVIDIA, ללא HDD עם SSD, ללא מסך. תקציב 5K.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים חבר מתחיל ללמוד הנדסת מכונות וזקוק ללפטופ שיוכל להתמודד בקלות עם אתגרי SolidWorks. בנוסף הוא גיימר, לכן חשוב כרטיס מסך טוב, וכמובן מסך 15 אינצ'. לגבי משקל, גבול עליון של ~2 עד 2.5 קילו. לא משנה מסך מגע\מט,מבריק. כמובן שעדיף סוללה כמה שיותר טובה, אבל זה לא פקטור מכריע. ההבדל בין הארדיסק 5400 ל7200 באמת מורגש? עוד דבר, הלפטופ אמור לכלול גם מערכת הפעלה. http://ksp.co.il/?uin=24442 Toshiba Satellite P50-B-103 http://ksp.co.il/?uin=21689 Lenovo IdeaPad Y510P http://ksp.co.il/?uin=24023 Lenovo IdeaPad Y50-70 אשמח לקבל המלצות\הערות\הארות
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מודיע מראש, כי הדרישות שלי עלולות להיות מעט מבלבלות, אך אנסה להיות הכי ברור שאוכל. *תקציב: 3000 ש"ח (הקנייה מתבצעת באילת!!!) *מטרת המחשב: אוקיי, יש לו מטרה כפולה: אני מתחיל תואר במדעי המחשב ולכן אני מעוניין במחשב שיסייע לי בזמן תקופת הלימודים. לכאורה, אין לי צורך ביותר מ-i5, 4GB ושיהיה נוח וקל. למרות זאת, הגיע השעה גם להחליף את המחשב הנייח שלי שמלווה אותי משנת 2008, בנאמנות יתר יש לומר (acer). מכאן, שאני מחפש מחשב שישלב את שני העולמות הנ"ל. *גודל המסך: 14'' *רזולוציה: מיטבית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא ממש. * משקל רצוי: עד 2 קילו. קלים יותר יתקבלו בברכה. * העדפה לחברה: HP, Asus, Acer, Dell …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני חוזר שוב אחרי גיבוש תקציב יותר גבוה. אשמח להצעות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש״ח. עדיף לא לחרוג אם לא צריך. 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב נועד לתכנות פשוט (פייתון, visual …
-
- 16 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שהייתי מעוניין קצת לשדרג אותו. אני מתלבט בין שדרוג, או קניית מחדש חדש. אשמח אם תעזרו לי להחליט *המחשב לא משמש לגיימינג. מערכת ההפעלה: Windows XP 32bit - לכן נמאס לי מה-XP ואני מעוניין לפרמט ל-WIN7, בגלל זה בא הרצון גם להשתדרג קצת. מעבד: intel core i5 2400, 3.10Ghz לוח אם: Intel Corporation DH67BL זיכרון: סטיק אחד של DDR3 4GB מסך: NVIDIA GetForce GT 430 אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד:Intel i5-3330יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ קרור למעבד:Intel Original Cooling for socket 1150-1155 up to 95Wיתרת אחריות: ללא אחריות לוח אם:Gigabite Z68P-DS3יתרת אחריות: 23 חודשים זכרונות:1x Corsair 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ 1X Crucial 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 24 חודשים דיסק קשיח:Samsung 250GB SATAII 7200RPMיתרת אחריות: ללא אחריות כרטיס מסך:Sapphire HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOSTיתרת אחריות: 30 חודשים ספק כח:Seasonic SS-600BT 600W ECיתרת אחריות: 30 חודשים מארז:CoolerMaster 690 כולל חמישה מאוורריםיתרת אחריות: ללא אחריות בקר מאווררים:Scythe Kama Meterיתרת אחריות: ללא אחריות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש. מטרות : - שיהיה שקט. שקט מוחלט אם אפשרי. - חזק (לא כללתי כרטיס מסך חיצוני כי המחשב לא מיועד לגיימינג) . לא רוצה לא גמגום,לא תקיעה לא כלום.. שיטיס את כל התוכנות, דפדפנים עם מלא טאבים, שלא יתקע אפילו לשנייה במולטיטסקינג , פוטושופ , סביבות עבודה שונות (eclipse ,visual studio...) ותכנות. כמו כן גם סרטי 1080P ... - שיהיה מודרני וחזק לתקופה ארוכה. ותיהיה אפשרות לשדרג בעתיד במידת הצורך (בגלל זה גם לקחתי את ערכת השבבים H97 , היא תתמוך גם במעבדי Broadwell. כמו כן, לוחות ASRock לא מגבילים ב shared memory. ) i7-4790 Tray http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876618 1352 ש"ח Arctic Freezer i11 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=UCACO-FI11001-CSA01 140 ש"ח…
-
- 27 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתחילה השנה ללמוד באוניברסיטה ואני צריכה מחשב ללימודים: * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס בעיקר, אבל גם סרטים בHD (לא קריטי) * גודל המסך? 15.6" האם חשוב מסך מבריק או מט? רצוי מט אבל הבנתי שבקטגורית המחיר יהיה קשה למצוא מט. בכל מקרה לא אשתמש בו בחוץ. * רזולוציית המסך? מינימום 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה. * משקל רצוי? לא משנה, אני אקח אותו הביתה רק בסופש"ים אז לא ממש מפריע לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, אבל מה שחשוב לי יותר זה סוללה איכותית שלא תמות לי אחרי שנה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, יציאות סטנדרטיות מספיקות. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי 500GB ומעלה. * כונן אופ…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב HP PAVILON DV6 2010 . מעבד : intel core i3 m330 2.13 Ghz 4 ג'יגה ראם ווינדוס 8 64 ביט כרטיס מסך : GEFORCE G105M גודל זיכרון : 320G המחשב סה"כ עובד בצורה טובה אבל הבעיה היא שכנראה הבטריה שלו נגמרה והוא עובד רוב הזמן כשהוא מחובר לחשמל. הפתרון זה פשוט לקנות סוללה חדשה. כמה המחשב שווה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , לקראת שנת הלימודים החדשה החלטתי להתחדש במחשב נייד . אני נורא מתלבט בין 2 מחשבים ואשמח לקבל את עזרתכם מה לדעתכם יענה לי על הצרכים בצורה יותר טובה. בגדול אין לי יותר מידי צרכים גרפיים (אולי לשחק קצת מנג'ר , להתעסק קצת בפוטושופ וכו' ) חשוב לי שהמחשב יהיה אמין , חזק ומהיר. קשה לי מאוד עם מחשבים שנתקעים ולוקח להם שנה לחשוב. יש לי 2 אופציות 1 - לנובו , בלי מערכת הפעלה ועם אחריות לשנה http://store.pc365.co.il/product-1536-Lenovo_Ideapad_G510_59404255_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 2 - אסוס , קצת יותר יקר , אבל עם כרטיס מסך ו3 שנים אחריות. אבל המעבד לדעתי חלש יותר.. http://store.pc365.co.il/pr…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נרכש בארה"ב, תחת אחריות (בארה"ב), אבל לא מכובדת בארץ :-( המסך המדובר הוא FHD ברזולוציה 1920X1080 (בניגוד לסטנדרט). מישהו יודע/יכול להמליץ היכן ניתן לתקן או למצוא מסך זהה/תחליפי עם אותם נתונים? כמה דבר כזה עשוי לעלות? כמובן, אשמח להמלצות על מעבדה אמינה. שאלה נוספת: אייבורי (למרות שאני לא מעריץ שלהם) מחזיקים ניידי לנובו עם מפרט דומה. האם הם מציעים שירותי מעבדה בתשלום (כלומר, האם יש אפשרות להחליף דרכם את המסך שלא במסגרת אחריות?) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש מחשב בשביל אחותי. לפני האוניברסיטה קנינו לה Asus EEE שהיה אומנם חלש אבל סיפק חיי סוללה ארוכים במשקל מאוד קל. היא רוצה עכשיו מחשב חזק ומהיר יותר. * תקציב: סביב ה-3,000 גג 4,000. * מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך: סביב ה14" לא יותר מ15" * רזולוציית המסך: לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: המחשב הקודם החזיק 10-12 שעות, אבל נראה לי שהיא תסתפק גם במחשב שמחזיק יותר מ-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אין * Bluetooth: כדאי שיהיה, לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB עדיף SSD. האם הכוננים ההיברידים עם ה-8GB בכלל נותנים שיפור לעומת כונן HDD רגיל? אם יש אפשרות שבמעמד הקנ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתחילה השנה ללמוד מדעי המחשב, ואשמח להכוונה בקניית לפטופ שתואם את הצרכים שלי. התקציב המקסימלי שלי עומד על סביבות 3,500 ש"ח. בעיקרון, רוב השימוש בו יהיה של משתמש ממוצע (גלישה באינטרנט, סרטים, אופיס וכו'), לצד הרצה של סביבות פיתוח, כמו: eclipse, visual studio שממה שידוע לי, אינן צורכות כמות מטורפת של משאבים. לעומת זאת, בהמשך, הבנתי שתהיה דרישה להתקין מכונה וירטואלית עם Linux, שמהווה כבר עומס רציני על המחשב. למרות שהמחשבים במעבדה של האוניברסיטה כן עונים על הצורך הזה, אשמח אם תהיה לי האפשרות לעבוד על זה גם מהמחשב האישי שלי. מהסקר הקטן שעשיתי, החלטתי על הדרישות הנ"ל (אתם כמובן, מוזמנים להביע את דעתכם היותר מושכלת): …
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המסך שלי הוא Samsung bx2450 http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS24B5HVFH/ZA-specs הוא בן שנתיים-שלוש, ללא פגמים בכלל! כמה הוא שווה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניינת לבחון את 3 המחשבים שאני מתלבטת לגביהם: לבדוק שהמקלדת נוחה לי, לבדוק אם המסך המבריק של המחשב עם הטאצ' יפריע לי ובקיצור להתרשם מהם ויזואלית. באייבורי ובKSP אין מחשבים בתצוגה, בבאג יש מחשב אחד שכלול ברשימה שלי-Y2P ואת השאר אין. סרטונים ביוטיוב לא ממש עוזרים לי ואני לא מכירה אף אחד שיש לו את המחשבים האלה. יש לכם רעיון לגבי איזשהי חנות עם תצוגה רחבה יותר שעשויה לכלול את לנובו u430P לנובו פלקס 2 14, ו-Y2P של לנובו? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכם, לאחר שש שנים שהמחשב הישן שלי החזיק (יפה) למשחקים וכו' הגיע הזמן לשדרג אולי אני אציין שני דברים: יש לי HDD WD Caviar Black 2TB וכונן אופטי, לכן לא שמתי כאן 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אלה אם כן יש משהו קריטי... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועבודות באוניברסיטה (Matlab וחבריו..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחק…
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קיבלתי את ההצעה הזאת למחשב גיימינג ב ksp והייתי מעוניין לדעת עם זה המקסימום שאפשר להוציא בתקציב של 3300 שקל בלי כרטיס מסך? ואיזה כרטיס מסך הכי מומלץ בתקציב של 1500 שח עם חריגה של 300 ? תודה רבה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד בעיקר לגיימינג. אני כרגע משרת בצבא ולכן מחשב נייח לא רלוונטי בשבילי. * מטרות המחשב? משחקים קלים וכבדים, תכנות, סרטים * גודל המסך? 17.3 או 15.6. מעדיף מט, IPS * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * תקציב: 5500 באילת, אפשר לחרוג אם המחשב יהיה הרבה יותר טוב. הסתכלתי גם על אופציה לייבא מחשב מארצות הברית שיוצא בסביבות ה6300 אחרי הכל, אבל לפי מה שהבנתי אין תמיכה טובה מהיבואן של MSI (תקנו אותי אם אני טועה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, מעדיף שלא יעבור את ה3.5kg מאחר ואני סוחב אותו איתי כל שבוע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שעות יספיקו, אפשר להתפשר פה כי אני בדרך כלל אהיה עם המחשב בקרבת חשמל * האם יש צורך ביציאות מ…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לכרגע יש לי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..399.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17638&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני מחפשת להשתדרג ולהעביר את המחשב הזה לאחיי הקטנים. מה גם שהמחשב הזה פחות סוחב סרטי 1080. בעיקרון אני מעוניינת במחשב לשימושים רגילים - אינטרנט, אופיס וגם מחשב שישמש כ-HTPC. נמאס לי לחבר את הסטרימר מצד אחד אינני רוצה מחשב נייד. מצד שני, מחשב נייח גדול מדי עבורי, לכן אני מחפשת בקטגוריית ה-MINI PC. ראיתי את המחשב הבא ואני מתעניינת ברכישתו: http://ksp.co.il/?select=.269..399.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23398&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם נעזוב לר…
-
- 11 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מטרות המחשב? בסיסי- תוכנות קלות, סרטים באיכות גבוהה, איכות שמע טובה.. שיוכל להריץ במקביל דפדפן עם תוכנות קלות. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB, הסוג פחות קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי... מקסימום אתקין בעצמי מערכת הפעלה אבל אם יש אז מעולה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *מחיר ל3 שנות אחריות בתוספת תשלום עד הת…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-