עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הרכבתי מפרט לפי דעתי הוא מצויין מה דעתכם ? http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=4D391EAB-023F-4E32-8027-8EC713AABD06

• 13 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by Ezana,

1. מה התקציב המקסימאלי4.5k) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לבזבז בכוח אבל אם תוספת מחיר קטנה תביא שיפור בביצועים אז למה לא) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג מהתקציב המקסימלי. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד, תכני HD) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- arma3 , gta החדש ומשחקים עתידיים כבדים. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- גודל המסך הוא 22 אך המחשב מתחבר למסך טלוויזיה בגודל 39 hd לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  3. היי, אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא. חשוב לי לציין את הדברים הבאים: 1) שקט הוא אלמנט חשוב ביותר עבורי. 2) כרגע אני משתמש במסך 22 אינץ' אבל מעוניין באופציה לשדירוג עתידי של המסך לרזולוציות גבוהות יותר. 3) לא מתוכנן OC כרגע מכיוון שהאחריות פגה ברגע שעושים OC. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX לוח אם: ASUS P5Q PRO כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMP…

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  4. לגבי התקציב - אני מעדיפה שלא תהיה חריגה, אבל מוכנה לקבל בהנחה שהשדרוג במחיר יתן לי שיפור טוב בביצועים. אפשר לחרוג עד כ-500 שקלים (להשתדל כמה שפחות, כמובן). השימושים הצפויים של המחשב הם משחקים, סרטים וגלישה. המסך שאני קונה בנפרד הוא U2311H של דל, ומעוניינת להוציא את המיטב מבחינת רזולוציה. ציוד היקפי נדרש הוא כרטיס רשת אלחוטי (לא משנה לי איך הוא מתחבר) - צריכה אחד ממש טוב. שקט חשוב לי. לא ברמה שאני רוצה להפסיד ביצועים של חומרה בשביל מארז שקט יותר, אבל במסגרת המגבלות זה די חשוב. לא מתוכנן OC עכשיו או בעתיד מאוד חשוב לשמור אופק לשדרוג עתידי! תודה רבה ** מפרט של אינטל בבקשה

5. שלום מחפש מפרט עד 6 אלף למשחקים כבדים רציתי לקנוות לפני חודש אבל חיכיתי למעבד החדש אפשר חוות דעת על מפרט הזה ? אם יש משהו לשפר . תודה מעבד Intel Core i5-750 Box ¤1087 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3R ¤884 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950203 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤426 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TSATA32M זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 8-8-8-21 Trident ¤516 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL8D-4GBTD כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1160 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4890G…

• 61 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. שלום, אני מחפש להרכיב שרת הורדות וסטרימינג לבית מחלקים שיש לי ולבנות על זה. חשוב לי שיהיה שקט, חסכוני בחשמל, וקניה חכמה (רכיבים משתלמים) יש לי את הרכיבים הבאים, בסוף יש את המפרט יחד איתם אבל המחיר כאילו ב0 ש"ח. 1. מעבד - Intel i5-4570s 2. ספק - Corsair 750w 3. קירור - Scynte Ninja Plus [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Antec One מארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]245 ₪[/TD] [TD=align: center]245 ₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]ספק כח Corsair CP-9020015-EU CX750 ספק כח Corsair דגם CP-9020015-EU הספק 750W כולל Active P…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היה לי מחשב פנטיום 2 ישן עם מסך משהו רוצה לקנות הכל ב800 ש"ח... אני רוצה לקנות מחשב יד שניה/חדש לא איכפת לי ממש במחיר של 1000 - 1500 ש"ח... איזה מחשב אני יכול להשיג במחיר כזה... כמובן רק מארז ללא מסך... זה יכול להיות פנטיום 3 / 4 / AMD תהיו יצירתיים

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  8. תודה שנכנסתם להודעה אני צריכה מפרט+מסך, התקציב של שניהם בנפרד. מסך עד 1400, מפרט 3600+-. המחשב ישומש לגרפיקה ובעיקר למשחקים כבדים. 500GB דיי חייב, אני עדין לא יודעת אם יהיה OC. לא אכפת לי אם המחשב יהיה רועש או איך הוא יראה, העיקר שהכל ירוץ עליו חלק.. ואם יש המלצה לחנות בקריות?

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  9. לפני כמה חודשים פתחתי טופיק.. ודיי נתקעתי עם זה בגלל איזה מחלה שתקפה אותי אז קצת יצאתי מזה.. ועכשיו אני צריך את זה דיי בדחיפות.. אז אני יחזור בקצרה.. ההורים שלי טסים בסוכות לארה''ב ואני צריך שהם יחזרו עם מחשב נייד ללימודים של אח שלי.. אני דיי מעדיף שהמחשב נייד יהיה של DELL ולכן התמקדתי באתר שלהם.. אח שלי מתעקש על מסך 15 אינצ' (אני יודע שזה גדול) .. אבל עם זאת הוא צריך בטריה כמה שיותר ארוכה (ברור לי שהדבירם מתנגדים..) הביצועים צריכים להיות טובים , אבל זה לא העיקר ... חיפשתי קצת באתר של DELL.. ואני צריך עזרה.. זה הכיוון לדעתי.. http://www.dell.com/business/laptops?~ck=mn#subcats=&navla=&a=55846~0~879657,51795~0~812537,51795~0~812540,55103~0~857204 תודה.. …

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by demostans,

לאחר ייעוץ (של חברי הפורום) ניגשתי לחנות וביקשתי מחשב עם מפרט (המפורט למטה) נאמר לי כי אין לחנות אפשרות לספק את לוח האם (כפי שנמצא במפרט) והציעו לי אחר באותו במחיר. לוח האם החליפי הוא: GA-K8NF-9 האם עדיף ? (הוא בכלל תומך ב SATAII) אם, לא, מה במחירים דומים כדאי לבקש כך שיתאים לשאר הרכיבים? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE BOX ABIT - KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 512MB DDR 400MHz V-DATA/TWINMOS/KINGSTONE HITACHI Deskstar 80GB Sata II (WD,MAXTOR או דגם מקביל של) ATI X300-SE PCX 128MB +TV,DVI צורב סטנדרטי (52 32 52) של LG/SAMSUNG HEC Compucase CI-6A19 300W SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  11. הספק והכרטיס מסך הלכו. נמצאים במפרט. המעבד סוקט 939. יקנה מEBAY ב400 שקל. 4200X2. עכשיו לא מוכנים לממן לי ב1500 שקל ספק וכרטיס מסך. ולכן משיקולים אני מנסה למצוא חלקים זולים ויותר טובים שזולים שם פי כמה. צרכים. כרטיס מסך למשחקים על Dell2407WFP. אני לא גיימר מטורף שישים פילטרים. רק שיריץ חלק על רזולציה גבוהה. ^^^^^^^ המסך. ספק - שיחזיק על המערכת שבמפרט שלי. כולל אפשרות אוברקלוק. אם יש חרגיה קטנה אז סבבה. אבל בשאיפה לכמה שפחות כולל משלוח לישראל. תודה!

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ??? ניסיתי לבטל בביוס ולא מצאתי אופציה כזו, ניסיתי בלוח הבקרה -> עכבר ואין אפשרות, חיפשתי את הדרייברים/יישומים של המחשב ברשת ואין להשיג, התקנתי מהדיסק שהגיע עם המחשב את הכל ועדיין לא מצאתי שום אפשרות שליטה על זה, נשאר רק ביטול PS2 אבל מנהל ההתקנים לא מאפשר להפוך את זה ל"לא זמין"... יש פתרון לזה ? מישהו נתקל ? ממש מוזר שאין תמיכה למחשב שהחברה מגדירה כמחשב מנהלים (תכל'ס, הוא לא הרבה יותר מנטבוק) ??? תודה מראש לכל מי שיתמוך, רועי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני מחפשת מחשב נייד לצורכי לימודים בלבד (וורד,אופיס) ולפעמים סדרות וסרטים. הכי חשוב לי שיהיה קל- עד 1.8 קילו וגם שלא יהיה יקר מידי, עדיפות כמה שיותר זול- הכי הרבה 3500 ש"ח (אני לא כל כך מבינה במחשבים אז אין לי מידע לגבי נתונים אחרים). מצאתי ארבע אופציות אפשריות- אשמח אם תגידו מה עדיף ואם יש רעיון לדגם אחר גם אשמח לשמוע: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18928&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap http://ksp.co.il/?uin=18459 http://ksp.co.il/?uin=19919 http://ksp.co.il/?uin=17466 תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, קניתי את המחשב הבא ב-2789 ש"ח, וכלולה בו Windows 7. רציתי להודות לכל מי שעזר לי פה להרכיב את המפרט במהלך החודש האחרון. רציתי לשאול מה דעתכם על המפרט. אם אפשר בבקשה אל תגידו "כבר קנית, אז למה אתה שואל", פשוט תגידו מה אתם חושבים. שאלתי חבר לגבי המפרט, והוא אמר לי שהמפרט בסדר גמור, רק שהוא היה מחליף את הספק כוח למקורי של ThermalTake, כי FSP זה משהו ג'נרי וחלש. האם זה נכון? תודה ויום טוב... מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 ¤47 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=51 Gigabyte GA-P43-ES3G P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?producti…

15. Started by lowlow1001,

קודם כל המפרט הוא למשחקים ללא OC ולא מדובר בחולה גרפיקה אלא הוא משחק ברמת גרפיקה MED חבר שלי נמצא באורלנדו לצורך עבודה לעוד 3 ימים הוא שלח EMAIL לNEWEGG והם בנו לו מפרט זול שגם יורכב וישלח אליו תוך יומיים אני הצלחתי לשנות ספק לליברטי וזכרון ל 2X1G 667MHZ על פני 2X512MB 800MHZ השאלה היא האם יש מפרט דומה בארץ במחיר של עד 6000+ ש"ח או שעדיף לוותר על האחריות ולקנות מNEWEGG דרך אגב הם מוסיפים לו קרור למעבד ושני מאורירים 80 MM במארז כבר בדקנו במכס התוספת היא 350 ש"ח מיסים הנה המפרט בתוספת 40$ הרכבה ומשלוח לאורלנדו: 1 COOLER MASTER Centurion 534 RC-534-KKN2-GP Black Aluminum & Mesh bezel / SECC Chassis ATX Mid Tower Computer Case - 45.99 1 Seagate Barracuda 7200.10 (Perp…

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  16. לפורום שלום, אני מחפש מחשב HTPC מיני קטנטן ויפה, הכי חשוב שיהיה שקט מאוד. ויעבוד חלק. לוח אם כולל הכל - כרטיס מסך, רשת, אודיו. כל החיבורים ישמש בעיקר פנסיונר לצרכי גלישה באינטרנט, מוסיקה, מיילים ואופיס. לא צריך יכולות מולטימדיה והרצת משחקים חריגות. פה ושם סרט, משחקים בכלל לא. מחפש מפרט מלא כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים, אם אפשר להפנות לחנות ספציפית ודגם. תקציב ללא מסך 1500-2000 ש"ח. ירון

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  17. שלום, לידידה שלי יש מחשב נייד DELL Inspiron 1545 הוא כבר מחוץ לזמן האחריות. הבעיה שהסוללה כנראה דפוקה או תקולה. ברגע שהמטען לא מחובר אין אפשרות להפעיל את המחשב. ניסיתי להטעין אותו במשך 12 שעות רצוף, וגם אז זה לא הצליח להפעיל את המחשב ללא המטען. כמה עולה תיקון? האם מומלץ לקנות סוללה חדשה? אם כן כמה עולה הסוללה? בקיצור - צריך עזרה

• 8 תגובות
    • 9.8k צפיות
  18. Started by GodLike,

אחרי שההארדיסק שלי התחיל להשמיע קליקים מוזרים, החלטתי לקנות מחשב חדש. המפרט שנראה לי כרגע הכי טוב הוא כזה : AMD 64 3000 OEM 1090 ש"ח Epox N force 3 - EP-8KDA3J מחיר 655 ש"ח GeiL 1GB ( 512x2) GE1G3200BDC DDR 400 Value Dual Channel מחיר 1227 ש"ח עכשיו החלקים שאני מתלבט לגביהם זה ה דיסק הקשיח, כונן DVD , צורב, וקירור איכותי למעבד. אין לי מושג מה לבחור או מה איכותי מספיק. צורב אני מוכן להשקיע עד 200 שקל. DVD גם אתו טווח טיפה יותר. דיסק קשיח בערך 500 שקל גג. וקירור אני הולך על קירור שקט בטווח של ה 200 אפשר לחרוג קצת. אם יש לכם לוח אם יותר טוב בערך באותו מחיר או זכרונות יותר טובים אשמח לקבל מידע לגביהם. תודה !!!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  19. למשחקים, לא כבדים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  20. היי אני מעוניין לקנות מחשב חדש תקציב עד 2,200 שקל , המטרה העיקרית לצורך לימודים (תוכנות Office) וגלישה באינטרנט בלבד. ראיתי מספר מחשבים של Levono,Asus,HP מוצעים בחנויות של KSP ו Ivory אבל אני זקוק ליעוץ כי לא יודע את הפרטים הקטנים שיכולים לעשות לי הבדל. אציין שחשוב לי שהמחשב יהיה בטווח של 13-14 אינטש , ושהמשקל יהיה יחסית קל (עד 1.75 קילו) תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by drbig,

אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה בקבצי אופיס ואינטרנט. חייב להיות כזה שאפשר לסחוב בקלות- כלומר מסך 12-13.3 ומצבר חזק. טווח המחיר 5000 ועד 8000. כמה אפשרויות שראיתי: MSI PR200 TOSHIBA SATELLITE PRO U300 DELL INSPIRION XPS 1330 יתכן שתגידו שיש פה אולי קצת OVER KILL אבל אני לא רוצה להתקע עם משהו חלש בעתיד. מצד שני אם יש מוצר טוב ב 5000 אין צורך לזרוק עוד 3000. מה דעתכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  22. היי. הבעיה היא כזו: המחשב עובד פתאום המסך הופך לחצי שניה לשחור ואז נדלק הופיעה הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך קרס והמחשב תיקן את זה ואז (בהפרש של בערך 3-4 שניות אחרי הקפיצה הקודמת) שוב מסך שוב שוב הודעה ככה 4-5 פעמים עד שהמחשב נתקע. זה קרה לי אתמול, חשבתי אולי משהו חד פעמי, אבל זה קרה שוב עכשיו... חשוב לציין שלא הפעלתי משהו חזק משהו שדורש כוח בפעמים שזה קרה... מישהו יודע מה אפשר לעשות? זה מחשב חדש פחות מחודש. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by aytek,

שלום, אני מבקש להרכיב מפרט למחשב משחקים, תקציב עד 5.5K. נקודות ציון למפרט: 1. עדיפות למעבד INTEL 2. זכרון 4GB 3. מוכן להשקיע 1-1.5K בכרטיס מסך (האחרון שהיה לי: Nvidia 8800 GTS 640MB) 4. OC לא נחוץ 5. מארז שקט של Antec (אולי Sonata) תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה מהבית, תכני HD, משחקים, עריכה ברמה בינונית, גרפיקה בקטנה) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - רוצה שיריץ כל מה שקיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - אין צורך בצורב\CD 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא מתמצא 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די…

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  25. Started by naormeningher,

שלום פורום, להלן תשובות לשאלון: מטרות המחשב? לימודים, סרטי HD, ואם אפשר עריכה על פרמייר cs6 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. לפי מה שראיתי בפורום עדיף מאט, לא? אז מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה, יותר טוב. * משקל רצוי? עד 1.6 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר ארבע שעות לפחות, זה יהיה נהדר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אפשר לחיות עם שתי האופציות. שילוב יכול להיות מעולה. אז ככה, מקריאה בפורום הגעתי בסופו של יום לסמסונג NP730, שאנשים פה המליצו עליו (יש גרסא שלו עם טאצ', אבל היא יקרה ואחותי לא צריכה את זה). דיי ננעלנו עליו אבל כשהתקשרנו לניידנייד, הם אמרו שזה דגם מיושן קצת ושיש דגם …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.