עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אביטל,

שלום! אני לקראת קניה של מחשב חדש במלואו ואני צריכה עזרה במפרט אם תוכלו לתת לי כמה הצעות שלפי דעתכם טובות. כל מי שיכול לעזור יתקבל בשמחה! המחשב מיועד לבית- למשחקים (לא מטורפים), עבודה וכל מיני תוכנות שוטפות (גם פוטושופ ואדובים למיניהם). בסה"כ לא דברים יותר מדי יוצאים מהכלל, דיי סטנדרטי, אבל טיפה יותר מהממוצע. הסכום הרצוי הוא בין 3000-4000 ש"ח. אני רואה שאת רוב החלקים אני יכולה להבין באמת פה וברשת בכלל אבל יותר חשוב לי לדעת בסופו של דבר איפה לבדוק בשטח, באיזה חנויות? מה עדיף-רשתות גדולות או חנויות קטנות? על מי הכי טוב לסמוך? מה גודל האחריות שאני צריכה לקבל וכו'.. אם אתם יודעים על חנויות ספציפיות זה אפילו יעזור לי יותר. תודה רבה לכל העוזרים והלוקחים חלק!!! אביטל.

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by Shay08,

מי יכול לבנות לי מפרט בין 3000 ל3500 לא כולל מסך שיתאים לרוב לגלישה וקצת למשחקים בסיסים כמו פיפא GTA וכ"ד מבוסס על מעבד INTEL וכרטיס מסך של nVidia תודה מראש ואם ניתן גם לציין מקום טוב וממולץ לקנות ממנו נ.ב. ראיתי את המפרט הנ"ל מה דעתכם מעבד סוג מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box מהירות מעבד: 3.0GHz לוח אם חברה ודגם: DFI BloodIron P35-T2L CHIPSET: P35 זיכרון יצרן ודגם: G.Skill נפח+מהירות: G.Skill DDR2 2048MB (1024MBX2) 800MHz CL 5-5-5-15 דיסק קשיח יצרן ודגם: Seagate נפח ומהירות: 320GB 7200RPM 16MB כרטיס מסך יצרן ודגם: Club3D nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe כמות זיכרון: 512MB כונן אופטי יצרן ודגם: צורב Sony Nec - Optiarc AD-7220S X22 SATA Black DVD מהירות ומ…

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by XDude,

שלום לכולם. אני רוצה להשקיע על נייד זול בשביל שימושים קלים כמו אינטרנט אופיס וכדומה.. כמובן שאני גם ישמע מוזיקה ויראה סרטים מדי פעם. הביאו לי t40 יד שנייה לכמה ימים כדי לראות אם הוא מתאים לי והמוכר רוצה עליו 2000 שקל. המחשב עם מעבד סנטרינו 1.6 , 512 זכרון, 40 גיגה, כונן דיוידי , 2 usb אינפרא אדום. אבל מצד שני ראיתי בזאפ את המחשבים הבאים - 1. Gigabyte Santa Rosa W536M - Intel T5450 1.66GHz 15.4'' 160GB W536N-DC545M2EH16 קישור : http://www.gamaoffice.co.il/products/103759 2. w536m cm53m1h16 m530 1.7 celeron קישור: http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=GIGABYTE-W536M-0&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=15&aff=Zap〈=HE שניהם בערך אותו מחשב אני צריך לבחור מביניהם…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם וחג אביב שמח (וחביב עם פרחים מסביב ) אני כרגע צועד לקראת מחשב חדש שישמש אותי לעבודה גרפית (פוטושופ... פריהנד.. אילוסטרייטור... כרגע אני *לא* משתמש בתוכנות תלת מימד.. אולי בעתיד) ולמשחקים - חשוב להבהיר לגבי המשחקים שאני לא גיימר כבד.. לא אכפת לי שלא כל ההגדרות יהיו מפוצצות.. אז שלא יראו הכי טוב בעולם.. העיקר שהמשחק ירוץ חלק (כמובן שלא היה אכפת לי פה ושהם לראות הגדרות גרפיקה על HIGH... ). מה שכן - חשוב שלכרטיס מסך יהיה VIVO כי אני מתכוון לחבר אליו את הממיר הדיגטלי ואת הטלוויזיה. מה שאני צריך במחשב זה: מעבד לוח אם זכרונות (לפחות 1024 MB) דיסק קשיח (עדיפות ל 160 GB) כרטיס מסך (שוב - עם VIVO) מארז צורב רגיל + נגן DVD (כלומר COMBO.... צורב DVD לא צריך כי …

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  5. ‏AMD Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ - 440 ‏ASUS M2A-VM HDMI AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E‎ - 430 277- ‏Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ‎OCZ VALUES DUAL CHANNEL DDR2 667 2048MB 5-5-5-15 -400 LG GSA-H42 X18 DVD - 170 ‏Sony DVD x16 - 80 JSP-TECH M-100A 400W- 179 סה"כ 1979 ש"ח המחשב מיועד לסריקת תמונות ועריכה בפוטושופ,תכנות וגלישה באינטרנט ועבודה משרדית, לא מיועד למשחקים והשאיפה היא שווינדוס ויסטה ירוץ עליו טוב לא מיועד להמהרה בשום אופן!!! השאלות שלי הן כאלה: 1. האם הלוח אם טוב,כרטיס המסך שעליו מספיק לעבודה שלי? 2. האם המארז מספיק מאוורר? 3. יש לי התלבטות בין 3 לוחות אם 1. ‏ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E‎ 2. ‏ASUS M2A-VM HDMI AM2…

• 11 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by Gold shark,

שלום אני ציך מפרט לגרפיקה מוזיקה ואינטרנט זה מה שאני בניתי Processor P4 3.0Ghz 800MHz 1 MB Cashe- LGA 775 800# --------------------------------------------------------------- Matherbord GIGABYTE 81915p Duo 775GIGABYTE RX600PRO 128MB PCI EXPRESS 610# --------------------------------------------------------------- memory DDR 512Mb 400MHz CL2 Kingston 1010# --------------------------------------------------------------- video card GIGABYTE RX600PRO 128MB PCI EXPRESS 560# --------------------------------------------------------------- Creative live 5.1 200# --------------------------------------------------------------- HDD WD 200GB SATA 7200 RPM 8MB …

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  7. אני צריך את המחשב למשחקים ,סרטים , אינטרנט לא גיימר אבל אוהב שמשחקים עובדים חלק.

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  8. שלום, אני רוצה להזמין מחשב למשחקים ולפיתוח משחקים. הרכבתי מחשב ב-TMS על פי מפרט שראיתי באתר # 109541 מקסימום גיימינג במחיר הוגן – Core i5 + RX 470 (יצא יותר יקר מ-3680 עקב מארז כולל פילטרים, כרטיס מסך יותר יקר וזיכרון 16 במקום 8). מצ"ב תשובות לשאלות והמפרט שהרכבתי. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך עד כ-3500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות (פיתוח משחקים ב-UNITY). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by caster,

מה קורה כולם אני חדש פה? אני מחפ]ש מפרט של מחשב עד 2700 ללא ציוד היקפי שקל אני רוצה מחשב שהיה מתאים למשחקים חזקים במיוחד למשחקים עם זיכרון גבוהה וכרטיס מסך טוב שיגיע עד 2700 . עם מישהו יוכל לתת לי מפרט אני אשמח בתודה נועם..

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by mhu,

כבר חודש שאני מסתובב בין ספקים/משווקים וחנויות המציעים למכירה את ה Dell Inspiron 6400 ונתקל בבלבול רב הנוגע למפרט הטכני מצד החנויות. להלן כמה הבהרות חשובות בקשר למפרט הטכני: 1. בארץ נכון להיום אין אף ספק או חנות המוכרים את ה6400 בעל מסך קריסטלי (מה שנקרא טכנולוגית TRUELIFE), גם אלה שפרסמו שהם מוכרים עם מסך קריסטלי ברגע שנסעתי לחנות לבדוק הסתבר שהמסך הוא מסך מט רגיל קטסטרופלי. 2. מהירות השעון של הזיכרון DDR2 הינה 533MHZ בלבד!! עפ"י התקשרות רישמית עם DELL ארה"ב אין אפשרות לקבל את ה6400 עם DDR2 667MHZ ולא יעזור כלום, הרבה חנויות פשוט מפרסמות מידע שגוי בנושא וגם את זה נוכחתי לראות במו עיני, 3 חנויות שהגעתי אליהן לסגור עסקה וטענו שמהירות השעון 667 לאחר בדיקה בביוס התגלה שהז…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם ממש היום ראיתי שחבר שלי קנה TABLET של ACER מדור לא הכי חדש בעולם : ACER TRAVELMATE C302XMi 1.6 Ghz INTEL DOTHAN (725) MOBILE 1.6Ghz-2MB L2 CACHE ראיתי אותו והתאהבתי ממבט ראשון החלטתי שגם אני חייב TABLET לצרכי לימודים יש פה אולי אנשים שקנו טבלט לעצמם או מכירים ויודעים מה מומלץ ? מבחינתי ה ACER שחבר שלי קנה הוא מעולה לחלוטין זמן הסוללה שלו יחסית ארוך (4 שעות עבודה שוטפת באופיס ואינטרנט היום) כרטיסי רשת חוטי ואלחוטי, בלוטות', אינפרא, צורב DVD בילט אין (מודולרי, ניתן לפירוק ובמקומו אפשר לשים סוללה ספייר) מסך 14" מסתובב (כמובן מסך נגיעה עם עט מדהים לכתוב עליו ! - זה טאבלט..) זכרון 512, אם אקנה ארחיב לג'יגה. הצרכים שלי מהטאבלט, הם בעקרון אופיס (ONENOTE) ללימודים - כת…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום כולם , תודה מראש על התגובות , ודרך אגב יש לכם אחלה אתר! הובכן אני מחפש מחשב לאח שלי הקטן , המחשב מיועד בעיקר למשחקים , אבל זה לא אומר שהוא צריך לרוץ על 100 פריימים לשנייה על כול רזולוציה , אני מחפש כרטיס מסך שיעלה בסביבות 1000+ ש"ח . קיבלתי את ההצעה המחיר הבאה , היא נראית לי די זולה כי מתי שניסיתי להרכיב מחשב דומה בחנויות אחרות קיבלתי הצעות גבוהות משמעותית הנה ההצעה: AMD 3200+ 64bit 939 pin Gigabyte k8n51gmf-9 ATI readeon X700 super pcx 512mb DDR 512mb 400mhz samsungX2 hitachi 80gb sata2 7200 RPM 8m 3 years warranty NEC dvd-RW 3550 case 2107 400w usb2 p4 כולל הרכבה סה"כ מחיר 3250 ש"ח מה דעתכם? מחיר טוב? , מה הייתם משנים ? ערכתי את ההודעה , באמת שכחתי להכניס את המ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Sinos,

מחפש מפרט למחשב למשחקים בסביבות ה2000 ש"ח לוח אם,מעבד,כרטיס מסך,זכרונות ודיסק קשיח תודה מראש =]

• 11 תגובות
    • 669 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט למחשב המיועד לקולנוע ביתי בלבד, כלומר ישב בסלון מעל הרסיבר ויציג סרטים/תמונות/סדרות שנמצאות על גבי מחשב אחר בבית (קיימת רשת אלחוטית בבית והמחשב הסלוני צריך להתחבר אליה). יהיה נחמד גם לשחק במחשב מול הטלוויזיה איזה פיפא, מרוץ מכוניות וכו', אם זו לא תוספת משמעותית במחיר. חשוב גם כרטיס טלוויזיה ע"מ שיהיה אפשר להקליט סדרות/סרטים. עוד חשוב שהוא יהיה מאוד שקט. ודבר אחרון, זה הפורום הכי שימושי שנתקלתי בו בחיים שלי תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by xxxtsxxx,

קיימים אתרים לקניית מחשב דרך TMS או KSP וכל שאר המקומות האלו שבהם מרכיבים מפרט לפי החלקים שאתה רוצה ויש אתרי "דילים" של מחשבים שכוללים מפרטים חזקים למדי, עם מעבדי i5 וi7 במהירויות של למעלה מ3GH זכרונות של 8 גיגה וטרה HD במחירים מצחיקים, עכשיו השאלה שלי היא מה הקאטצ'? הם נותנים אפשרות לשדרג לוח אם וספק... וזה יוצא משמעותית יותר זול מאתרי ההרכבה העצמית... אשמח לתשובה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. או קיי אז אני החלטתי שהגיע הזמן להחליף מחשב (חוץ מהדברים הרגילים -> CDR FLOPPY וכו) בכל מקרה אני הולך לעשות אוברקלוק דיי רציני (לא לכרטיס מסך, הוא חם מאוד ככה וככה, אלא אם אני אמצא דרך אפקטיבית מאוד לקרר אותו ) וכמובן אני רוצה מחשב שיריץ לי את המשחקים החדשים ביותר בדרך הטובה ביותר (גם תגידו אם אתם חושבים שזה יריץ את DOOM 3 ו HL2 בדרך הטובה ביותר?) אז בניתי לי מפרט (מה שבאדום זה מה שאני יעביר מהמחשב הנוכחי לחדש) הערה : אל תשימו לב למחיר כרגע רק תנו דעה על המפרט ואני צריך דעה - P4 2.4C HT 800 FSB Mboard Abit IC7-G /IC7 / IC7-Max3 (תעזרו לי מי מבניהם לבחור ואם זה המאקס3 כדאי לי לחכות?) Mem Gel DDR-Ram 512 (2X256MB) 4000 DC (500 Mhz) Ultra low latency dual channel memory…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הרגע הW566N שלי הגיע ואני לא מצאתי בשום מקום כמה זמן להטעין את המחשב בפעם הראשונה לפני השימוש...

• 11 תגובות
    • 5.5k צפיות
  18. Started by zangizon,

שלום לכולם. הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש התקציב הוא עד 3000 (אפשר לחרוג קצת) מטרה: גיימינג ועבודה משרדית. זה הכיוון הכללי: מעבד (נראה לי אני סגור על הi5( 8G זיכרון חובה (2X4 או 8 מה שעדיף) מארז פלוס ספק (שיצא זול) כרטיס מסך 660GT או 7870XT (אין לי מושג מה עדיף) לוח אם (באזור ה300 שפשוט יעשה את העבודה) הארד דיסק (SSD 60G רק בשביל המערכת הפעלה ותוכנות) את המחשב הקודם קניתי בTMS והם היו בסדר. אני גר בכפר סבא אבל לא משנה לי מאיזה חנות העיקר שיהיה אמין וזול (TMS,RSA,SKYPC,IQPC) תודה רבה מראש !

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by BNDor,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך מפרט עד 5000 ש"ח בלי מסך המחשב נועד בעיקר ללמידה, אני מתכוון להריץ עליו windows server ובעזרת vmware להפעיל עליו כמה מחשבים, אני גם מתכוון לשלב לינוקס שירוץ במקביל ל- windows , ואני גם אבדוק את ויסטה מתישהו, ברור שבסביבה אמיתית של שרתים צריך מחשב מאוד חזק אבל המטרה כאן היא ללמוד ואין לי תקציבים למערכות מפוצצות. אני צריך גם שהוא יעבוד טוב עם משחקים אז אני חושב שאני אשקיע בכרטיס מסך קצת יותר מהממוצע. לא צריך מסך מקלדת עכבר ורמקולים או מ"ה, גם הרכבה לא צריך. הכיוון הכללי הוא מחשב אינטל עם ליבה כפולה או משהו כזה , אבל גם הצעות אחרות יתקבלו בשמחה אשמח אם תוכלו לעזור, תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  20. שלום רב! הדרישה הכללית היא למחשב לבית (גלישה באינטרנט, סרטים, הרצת תוכנות כבדות לחישובים כמו מטלב למשל, modelsim). כמו כן, אני לא משחקת במשחקי מחשב חדשים, ואולי אנסה לעשות אוברקלוקינג בעתיד הקרוב קראתי במספר מדריכים ובאתר זה בימים האחרונים ורציתי שתחוו את דעתכם על המפרט הבא: מעבד: Intel E7200/E8300 קירור למעבד: Arctic cooling silencer 64 / alpine64 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L / GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8500GT 512MB DDR2 PCI-E / GIGABYTE RADEON HD3650 512MB DDR2 PCI-E זכרון: 2GB מחברה מוכרת כלשהי דיסק קשיח: 320/500GB מחברה מוכרת כלשהי מארז+ספק: COMPUCASE 6A21 Black+Blue 400W TRT PSU / COMPUCASE 6A19 Black 400W TRT PSU …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לפורום שלום, אני מחפש מחשב HTPC מיני קטנטן ויפה, הכי חשוב שיהיה שקט מאוד. ויעבוד חלק. לוח אם כולל הכל - כרטיס מסך, רשת, אודיו. כל החיבורים ישמש בעיקר פנסיונר לצרכי גלישה באינטרנט, מוסיקה, מיילים ואופיס. לא צריך יכולות מולטימדיה והרצת משחקים חריגות. פה ושם סרט, משחקים בכלל לא. מחפש מפרט מלא כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים, אם אפשר להפנות לחנות ספציפית ודגם. תקציב ללא מסך 1500-2000 ש"ח. ירון

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by aytek,

שלום, אני מבקש להרכיב מפרט למחשב משחקים, תקציב עד 5.5K. נקודות ציון למפרט: 1. עדיפות למעבד INTEL 2. זכרון 4GB 3. מוכן להשקיע 1-1.5K בכרטיס מסך (האחרון שהיה לי: Nvidia 8800 GTS 640MB) 4. OC לא נחוץ 5. מארז שקט של Antec (אולי Sonata) תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני מחפש מחשב בסיסי ליישומים משרדיים ואינטרנט לזוג מבוגר (הורי חברתי). התקציב פחות חשוב, למרות שרצוי שלא יעבור את ה- 6000 ש"ח, כולל מסך ומדפסת טובה. יש לי שלוש שאלות: 1. הכי חשוב: האם כדאי להשקיע את הכסף הנוסף הדרוש לקניית מותג? האם באמת מותגים מציעים אמינות מוכחת גבוהה יותר מאשר מחשב מרשת גדולה (KSP, אייבורי וכד') עם חלקים טובים? האם חברות המותגים אכן מבצעות אופטימיזציה לחבילה לקבלת ביצועים טובים יותר? 2. האם כדאי להשקיע במדפסת לייזר צבעונית? הציעו לחברתי כזו של XEROX ב-700 ש"ח, כשהטענה היא לעלויות הדפסה נמוכות בהרבה מבהזרקת דיו, 10 אגורות לעומת 20-30 אגורות לדף בדיו. 3. האם ישנם יתרונות למסך TFT/LCD על פני מסך CRT רגיל, מלבד כמובן האסתטיקה והחיסכון במקום? חשובה לי מאד ג…

24. הי, לקחתי את המחשב שהיה אצלנו בסלון לחדר אחר ורוצה לבנות מחשב משחקים ומדיה סנטר חזק. - המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 55 אינצ' 1080P ולמגבר Denon - צריך הרבה חיבורי USB 3 - מתחיל בכרטיס אחד של GTX780 TI עם אפשרות הוספת עוד אחד בעתיד - מארז שוכב ויחסית לא גדול שיכיל את כל הדברים - תקציב +- 7,000 שח לא צריך מסך ומקלדת / עכבר - בעצם רק מארז, זכרונות, ספק, לוח אם ואוליי כרטיס קול(?), וכרטיס מסך נראה לי שאני כבר די סגור על ה780 TI תודה...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש לאינטרנט, סרטים ,כתיבת מסמכים כמו כן, אשמח מאד אם יוכל לשרת אותי לעבודה בפוטושופ עם קבצים לעיתים קצת כבדים ודבר נוסף, אני מא מעוניין שהמחיר ינשוק לכיוון ה2500 ש"ח ולא ל-3500 ש"ח דרישות - 2 ג"ב זכרון, HD 160 ומעלה, מסך 15 ומעלה, אמינות ומסך טוב ראיתי כמה אופציות מהזול ליקר: acer 5730z http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2123&CategoryID=343&Page=1 נמכר בימים אלו באופיס דיפו ב2600 ש"ח עד סוף השנה Lenovo n500 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=23723 נמכר ב2990 ש"ח GIGABYTE W536M 1.66GHz 2GB http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=W536MD54T2&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Z…

• 11 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.