עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מהפלא אז אני מקצר. אני זוכר שקראתי על הבעיה הזאת אבל אנלא מוצא את זה. פשוט מדי פעם המחשב עובד כאילו בעומד כשאין שום דבר שמעמיס. העכבר זז קטוע וכל התצוגה זזה קטוע. אין שום דבר חריג במנהל משימות. זה לפעמים מסתדר אחרי כמה זמן ולפעמים צריך לכבות. זה קורה גם בווינדוס וגם באובונטו. מישהו קרא על זה או יודע מה זה יכול להיות? וירטואליזיישן כיביתי

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצות למפרט למחשב סלוני, הצרכים מהמחשב: * הרצת סרטים, כולל 1080p. * חיבור לרסיבר (תמיכה לפחות ב-5.1 ערוצים). * אופציה לשמש כשרת קבצים בין המחשבים והמכשירים הניידים בבית (גיבוי/סנכרון באמצעות WIFI ו-BT). * צריכת חשמל נמוכה ביותר. * שקט! הכוונה היא להתקין גרסת לינוקס + boxee. תודה על העזרה,

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. מה התקציב המקסימלי? 4.6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, תוכנות הנדסיות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש VISUAL STUDIO ,matlab ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:כן,(אולי בעתיד קל עד בינוני):בינוני עד כבד 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ?:לא הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: ,RSM,TMS איזור מגורי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב DELL N3010 I5 ובגלל שהמימון הוא מתקציב מחקר של האוניברסיטה אני חייב לקבל מספר הצעות מחיר מחנויות מסוימות שיש להן הסכם עם האוניברסיטה. אתמול שלחתי בקשה למספר חנויות והיום קיבלתי תשובה מחנות אחת: "אנו לא מוכרים מחשבים ניידים של דל בגלל בעיית האחריות והשירות" חנות שניה אכן שלחה לי הצעת מחיר, אבל בראש הדף כתבו בפונט ענק ומודגש: "השירות למחשבי DELL הוא באחריות דל בלבד. אין לנו קשר ויכולת לשלוט על טיב ואיכות השירות." מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה עם השירות והאחריות של דל?

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. אני צריך בעיקר לעבודה באינטרנט כי יש לי לבנות אתר. מסך בכיוון של "15 אמינות גבוהה כי לא מתאים לי קריסות ותיקונים. אנא תשובתכם המהירה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני מחפש מפרט לחבר שצריך מחשב ביתי ובסיסי לאינטרנט, אופיס ומשחקים ברשת לילדים שלו, חסכוני בצריכת חשמל ושקט. ללא ציוד היקפי, 2000 ש"ח. בנוסך צריך מסך וחשבתי ללכת על ה - Samsung 2333T ב 820 ש"ח אני מחפש חנות באיזור יבנה (ראשל"צ, אשדוד, רחובות וכו') ואם קיים משלוח לבית הלקוח אז עוד יותר טוב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח למחשב ועוד 820 ש"ח למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, אופיס ומשחקי רשת לילדים 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך, אני מעדיף Samsung 2333T אלא אם כן יש המלצות אחרות 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם ש…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by TerMiT_BoY,

שלום אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט לגיימינג עד 3800 שקל כולל מסך משהו בסביבות ה22" -23". לא גיימינג ממש כבד , משהו כזה בין קל לבינוני. ישנה עדיפות לחנויות באזור הצפון, במיוחד KSP או ivory ,תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by freakagnux,

שלום רב אני מחפש נייד שישמש איש עסקים, בעיקר אופיס אינטרנט ומייל. היה לי נסיון עם DELL Latitude והנסיון היה גרוע מאוד, לכן אשמח אם זה לא יהיה דל כמובן שעדיף שזה לא יהיה בסכום המלא כי אין באמת צורך למחשב מפלצתי רק אחד שיהיה אמין מאוד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? סביבות ה 14.1 * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה רגיל אין צורך בארוך במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד * בלוטות? לא במיוחד * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? לא במיוחד * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש העדפה לדברים שהם לא דל תודה מרא…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by 00Amir,

קיבלתי מתנה נייד של HP פאבילון , מעבד פנטיום M במהירות של 1.5Ghz.. המחשב נועד לגלישה באינטרנט ועבודה קצת (טיפה) בפוטושופ.. המחשב עובד לאט - כמצופה מענתיקה כזאת... מותקן לי חלונות XP על כונן 120GB וחשבתי לשדרג ל SSD או לסיגייט מוטנט XT כדי לשפר את העבודה הרציפה של המחשב... דבר נוסף שמעצבן זה שאין חיבור SATA .. יש חיבור כלשהו שאני לא מכיר... בבדיקה ברשת - IDE Ultra ATA100 / ATA-6 ... לא נראה לי שיש כונן חדש בתומך בחיבור הישן הזה מה עושים? תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. איך אפשר לשפר את הביצועים שלו לשימוש כללי (אופיס קצת משחקים וגם סרטים)? להלן המפרט : Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) (עליו מורכב הווינדוס) Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapte בתמורה להוצאה מינימאלית של 500 ש"ח מה ייתן לי שיפור משמעותי ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by galgalgal2001,

אני מחפש מחשב נייד או לייתר דיוק טבלט שיהיה איתי בזמן שאני נמצא בטיולים. דרישות! (לפי סדר עדיפות) מערכת הפעלה ווינדוס (לא מתמצא באנדואיד או בתוכנות הIPOD) שלא יהיה מסך מבריק המון שעות סוללה 7 אינצ' (שיכנס לכיס) GPS אינטרנט סלולרי מחיר: זול יותר טוב יותר ואם מישהו מכיר תוכנה שבה יש את כל המפות בטופוגרפיות של הארץ אני אשמח לשמוע עלייה! תודה רבה לכולם!!!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Nishinga,

התקציב יעמוד על 4.5K, חריגות קלות למטה או למעלה לא יפריעו. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, אינטרנט ומוזיקה באופן יום-יומי. אני מעוניין במחשב שיחזיק את המשחקים הכבדים ביותר ויחזיק גם את המשחקים החדשים של השנים הבאות. אין צורך בציוד הקפי, כמו כן את המסך הנוכחי שלי אני לא מעוניין להחליף, מדובר במסך LG 1900. השקט של המפרט חשוב, החדר שלי הוא פחות או יותר המקום הכי חם בבית ולכן חשוב שיהיה קירור טוב ויעיל. לגבי מערכת הפעלה אני מתלבט בין להשאר עם XP שאיתה אני עובד כבר שנים או להתחדש ב-Windows 7 אשמח לעצות בנושא. ככל הנראה אני ארכוש את המחשב מסניף KSP הקרוב למקום מגורי. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by L1ron,

1. מה התקציב המקסימלי? 3400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, מולטי טאסקינג גדול יחסית עם שימוש בתוכנות לעבודה באלקטרוניקה. א) שימוש מזדמן בתוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 ACER * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כרגע הוא לא מיועד למשחקים ,ולכן אני רוצה שלא תכללו כ.מסך במפרט.וכרגע יהיה עם כ.מסך מובנה.עוד כמה חודשים אני טס לארצות הברית , וכנראה שם אני אקנה כרטיס מסך . * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by yl88,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש כבד בתוכנות כמו premiere ו- after effects, ללא שימוש למשחקים. ניתן להשתמש בכל התקציב, 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן ואין מי שמתמצא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. לא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרי…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. DELL? HP? איך זה בעיניכם: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4747\ אני לא צריך יותר מ200GB

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Qman,

אני מתכנן לקנות מחשב ואני אשמח אם תעזרו לי Smiley 1.התקציב הוא 3000 בלי חריגות, עדיפות לנצל את כולו. 2. השימוש של המחשב הוא גיימינג, עבודות לבית ספר, סרטים ואינטרנט. ב. למשחקים כמו GTA IV עם עדיפות שירוצו על HIGH. עכשיו יש לי מסך חרא שאני עוד לא יודע את הרזולוציה כי הוא לא מחובר, אבל אני מתכנן בעתיד לקנות FULL HD אבל יש עוד זמן. 3. אין צורך בציוד היקפי. 6. רמת השקט שאני רוצה שיהיה 5/10 לא רועש מדי. 7. לא מתוכנן אובר קלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני יתקין לבד WINDOWS 7 אבל אני צריך שהם ירכיבו לי בחנות את המחשב, למה אני לא מסוגל להרכיב לבד. 9. העדפות שלי מחנויות KSP או IVORY הן הכי קרובות לבית שלי. 11. בנתיים לא מתוכנן שידרוג, בזמן הקרוב. 10. בקשות מיוחדות * מארז שיש…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שהשימוש שלו יהיה בעיקר בשלב הראשוני לאינטרנט ואופיס . יחד עם זאת, יש סיכוי לא מבוטל שבעתיד הלא רחוק , אני ארצה לשדרג אותו למחשב למטרת משחקים (לא גיימר כבד) בהתחלה חשבתי ללכת על מעבד מבוסס I3 ואולם לאור העובדה, כי ארצה לשנות את ייעודו מצאתי בחנות מסוימת (לא יודע אם מותר לפרסם שמות פה), מפרט שלעניות דעתי אינו יקר ויכול לשמש אותי למטרה זו . Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסקים קשיחים…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-500 שקלים בבקשה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). עבודה משרדית וגלישה - יומיומי, תכני HD -העתקה של תכני ה HD לכונן חיצוני ייעודי לצורך סטרימינג. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ראוטר מהיר עם טווח שידור אלחוטי רחב, כונן חיצוני בנפח של 1TB לפחות ,יעודי לסטרימינג באמצעות חיבור USB למסך ה LCD, עדיפות לכוננים שמזוהים בצורה אלחוטית (WIRELESS) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב ב…

19. . מה התקציב המקסימאלי? 4500-4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת (אני פותח אותו משחק 3פעמים משחק בו זמנית. (http://fw.perfectworld.com/download -זה המשחק הדרישות למטה ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דכבד משחקי רשת 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.http://fw.perfectworld.com/download -זה המשחק הדרישות למטה ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).LED …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tgen,

אם אפשר, הייתי מעדיף שהמעבד יהיה i5 והכרטיס מסך יהיה radeon טוב כלשהו. בהארדיסק אפשר לחסוך ולהסתדר עם 500GB. קירור אפשר לחסוך אם זה לא קריטי. תודה

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  21. אז לפני 3 ימים קניתי את המחשב בארה"ב, הבאתי אותו לארץ והכל עבד מעולה. הבעיה התחילה אתמול: פתאום הופיע פס אופקי על המסך. חשבתי שאולי זה נבע מהתחממות או משהו כזה, אז פשוט המשכתי לעבוד ואז הופיע עוד אחד. אז כבר נבהלתי התחלתי לקרוא על זה ברשת. חלק אמרו שהבעיה היא בכרטיס המסך והציעו להתקין דרייבר חדש. עשיתי את זה לזה לא עזר. ניסיתי סיסטם רסטור - לא עזר. ניסיתי לכבות את המחשב ל-12 שעות - לא עוזר. חשוב לציין שעדיין מדי כמה דקות נוספים לי עוד ועוד פסים. ריסטרטים לא עוזרים והפסים נשארים באותו המקום כמו לפני הריסטרט. בנוסף, כשמסתכלים ממש מקרוב, אפשר לראות שכל כמה מילימטרים יש פסים כאלה על כל המסך אבל ממש ממש חלש. צירפתי תמונה: http://imageshack.us/f/855/dsc0001xon.jpg/ יש לכם הצעות…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/print_svcart.php?scID=Rwa5Z5XM מה דעתכם אני רוכש היום לשנות משהו להחליף?? תודה CHEERS !

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by ReflexHD,

מתכנן לקנות מחשב גיימניג איכותי... 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי גוף ראשון+תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BFBC3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הגבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כלל לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  24. אהלן, מחפש מחשב גיימינג מקצועי בסכום בסביבות ה7000 ש"ח, כולל מסך. מדגיש כי כיוון שאני לא הכי בקיא בתחום החומרה, הסכום שצוין הוא לא חובה, ואם יש לכם הצעות למפרט יקר או זול יותר לפי התנאים שאציין, אשמח לשמוע פרטים. התנאי החשוב ביותר למחשב, הוא שאני בונה עליו לפחות ל3, 4 שנים קדימה, ולכן החומרה צריכה להיות כזו שתהיה מספיק חזקה לסחוב גם עוד שלוש שנים. 1. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-2000 שח לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב -בעיקר משחקים , ברזולוציות גבוהות של 1600X900 ואף יותר, בהגדרות הגבוהות ביותר. שני משחקים כבדים שקופצים לי לראש הם ויצ'ר 2 ובאטלפילד 3, אבל אשמח אם הוא יוכל להפעיל גם את ויצ'ר 3 ובאטלפילד 4 לכשיצאו.... . אין חשיבות לאפשרויות של תלת מ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 1700 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך זה יהיה מצוין! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא התוכנה CUBASE 5 יצירת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 5,כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שיש לי 2 מסכים אחד של ACER ברזולוציה של 1440*990 והמסך השני של SAMSUNG ברזולוציה 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים