עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by g8923m,

היי, הייעוד: יש אפליקציה שאני צריך להריץ כל חצי יום בערך, קוראים לאפליקציה imacros והיא יכולה לרוץ על windows xp, windows 7. אני מחפש מחשב שיעבוד 24 שעות ויריץ אותה כל חצי יום. מידי פעם אני אחבר מקלדת\עכבר\מסך או שאתחבר מרחוק ואבדוק שהכל רץ כראוי. המחשב צריך לעבוד טוב כי זה חלק מהעבודה שלי. הדרישות מהמחשב: * צריכת חשמל מינימלית * הרצת וינדוס 7 בקצב סביר לטובת התוכנה imacros, אם לא מתאפשר - גם windows xp טוב לי.. תקציב: במידה ומדובר במחשב חדש - אז המינימום הנדרש כדי להתאים לדרישות (לפני שנה קניתי מחשב atom ב 800 - אבל היום אני לא מוצא כאלו משום מה..) דברים נוספים: אין צורך לכלול רכיבי תוכנה יש לכלול הרכבת המחשב בחנות אין העדפה לחנות ספציפית - אני מהמרכז אבל י…

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. היי, אני חוזר שוב אחרי גיבוש תקציב יותר גבוה. אשמח להצעות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש״ח. עדיף לא לחרוג אם לא צריך. 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב נועד לתכנות פשוט (פייתון, visual …

3. Started by JazZ,

1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה 4500 עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך . תלוי בתמורה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב זה תלוי, עד 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים זה השימוש. מעבר לזה זה מחשב ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כללי ,מה שבא.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta v ודברים שפספסתי בשנים האחרונות והלאה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כ…

• 26 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. שלום מחפש לשדרג את המחשב קצת, אני לא גיימר בדיוק אבל חשוב לי שהפרו/פיפא יעבדו חלק וכמובן לשימוש ביתי (פייסבוק יוטיוב סרטים ועבודה באופיס). חשבתי על לשדרג הכל פרט לספק כוח (450W) וכרטיס מסך (ATI RADEON 4800 512MB) סכום לבזבוז כ1500 שקל עם חריגה של עד 500 שקל אם זה ממש ממש נחוץ (לא קריטי לי להשאר עם אותו מארז בשביל תוספת חומרה איכותית יותר). ללא ציוד הקפי. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אהלן חבר'ה, מתחיל אוטוטו ללמוד וצריך טאבלט + נייד, מה שאומר היברידי זה הפתרון. ההיברידי ישמש לדברים בסיסיים ויכלול יציאות USB וHDMI. כמו כן תהיה הרבה כתיבה ושימוש באופיס כך שחובה שהמקלדת תהיה נוחה. הבנתי שה-T100 של ASUS הוא אחלה מכשיר, אבל קראתי שאיכות המסך מאכזבת ובכלל ווינדוס 8 כבד עליו. לאסוס יש דגמים איכותיים וזולים יותר כמו TF103 אבל מבוססי אנדרואיד. 1) האם ה-QuickOffice משמש באמת תחליף לאופיס? ובעיקר בעברית. 2) האם יש דגם אחר שאתם ממליצים עליו? בתודה מראש, שרון

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by Yair Fishbein Korn,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה לכם... אני זורם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב? סרטים, וורד(סטודנט), אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ראיתי שאתם אוהבים להמליץ מפלונטר... אין לי בעיה כל כך למרות שאני גר בנתניה ומעדיף בksp, א…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מחשב לסטודנט לניהול מערכות מידע, יש כאן למטה את תוכנית הלימוד אם יעזור לכם לראות מה הצרכים: https://www.mta.ac.il/managementAndEconomy/Pages/it.aspx * גודל המסך? או 14 או 15 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? WIFI, משטח נוח להקלדה, בלוטות * משקל רצוי - לא הכי גבוה כי מדי פעם לקחת ללימודים וזה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שיהיה SSD אבל לא קריטי.. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Eran23,

1. מה התקציב המקסימאלי? מעדיף שהתקציב יהיה כמה שיותר נמוך אך אם יש צורך רב אז עד 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. middle earth shadow of mordor , The Evil Within -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ רזולוציה- 1920/1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. לאחר שראינו את מערכת החלונות 95 על שעון חכם, מגיע תורו של הראש הסיני להשוויץ עם מחשב חלונות 8.1 שלם בגודל דומה לזה של דיסק-און-קי ממוצע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%a1%d7%aa%d7%95%d7%91%d7%91-%d7%a2%d7%9d-pc-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%9e%d7%9c%d7%90-%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%97%d7%9c/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Midas,

אהלן, אני מחפש לפטופ חדש לצורך לימודי משפטים. התקציב הוא 3000 שקל אך גמיש לתוספות. אציין רק כי מפאת הפשטות של הצורך עבורו אני צריך את המחשב (הקלדה בוורד ואינטרנט) אבקש אם אפשר לשאוף למחיר כמה שיותר נמוך. חשוב מאוד מקלדת טובה ונוחה. * מטרות המחשב: הקלדה מרובה בוורד פלוס שימוש באינטרנט. (לא צריך משחקים סרטים ותוכנות). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13.3 אינץ' או 14 אינץ', לא יותר מכך. מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר track…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by Idan Oliel,

שלום, רציתי לקבל את דעתכם על המחשב המצויין בכותרת, נפלה בידי הזדמנות לרכוש אותו במחיר טוב יחסית.האם יש אזהרות מיוחדות? האם יש הצעות טובות יותר עד סכום של 5 אלף? אני מצרף אתר עם מפרט של המחשב. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13255 תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by פנחס:),

לא משנה מה אני עושה תמיד הhdmi בהגדרות קול מראה שהוא לא מחובר הקטע הוא שאני מחבר אותו לטלויזה הוא מעביר תמונה מצויין אבל לא מעביר קול ניסיתי כבל אחר עידכנתי את כרטיס המסך עידכנתי את ההתקן עצמו בהגדרות במנהל ההתקנים הכול תקין ואין שגיאות מה עושים?? המחשב הוא asus n550 וכרטיס המסך הוא 750m gt מצרף תמונה התמונה צולמה שהטלויזיה מחוברת ויש תמונה של המחשב בטלויזיה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Cons,

למה יש הבדלי מחירים כאלה גדולים בין הארץ למדינה כמו ארה"ב ? (מפרט של 7k בארץ אפשר לקנות ב5K בארה"ב) שקונים מחשב חדש יש מקום להתמקח על המחירים של החלקים ? על איזה חנויות באזור המרכז הייתים ממליצים בחום ? שווה לחכות לאיזה יציאה של מעבד חדש או משהו שיגרום להורדת מחירים בקרוב ? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. מישהו יכול לעזור בבקשה ולהמליץ על חנות שמוכרת את הציוד הזה? מחפש בטרייה CMOS / BIOS של Sony Vaio VGN-CR490. מצאתי כל מיני דברים באי ביי אבל אני מעדיף לקנות בארץ - יעלה עוד כמה שקלים אבל תהיה אחריות. http://www.genuine-cmos-battery.com/sony-vaio-vgn-cr490-cmos-battery.html http://www.ebay.com.sg/itm/Sony-VAIO-PCG-5K1L-VGN-CR490-CMOS-PRAM-Backup-Battery-800-/291112415332?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43c7a6f064 תודה ושבוע טוב, אפי

15. שלום! הזמנתי את המסך 34UM95 של LG והוא בעל רזולוציה של 3440X1440. נאמר לי בשרשור בפורום מסכי מחשב שהמחשב שלי יריץ את המסך, אך בחצי מכמות ה FPS שיש לי כעת (בגלל שהרזולוציה כפולה) אך עכשיו גיליתי שהכרטיס מסך הנוכחי שלי (Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E) תומך ברזולוציה של עד 2560X1600! וזה רק ב Dual Link DVI, ואני בכלל משתמש ב DVI "רגיל". האם זה אומר שהמסך בכלל לא יציג את ה Native resolution שלו גם בווינדוס? או רק במשחקים? לטרוח בכלל לחבר את המסך החדש? לא מצויין באתר של הכרטיס מסך אם הוא יתמוך ברזולוציה הזאת אם אחבר אותו אותו ב DP-MiniDP (יש סיכוי?) המפרט של המחשב הנוכחי שלי: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 לוח אם: …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Tomerz9,

. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בעד 500 שקל אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 32 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב חלקית 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by or81322,

אני מתכנן לבנות מחשב htpc שישב בסלון ויריץ בעיקר סרטים full bluray וכו'. עלה לי הרעיון שהמחשב אולי ישמש כnas וישמור עליו את כל המידע, כשכרגע יש לי כונן 2 טרה מלא במידע ואני מתכנן להגדיל. כנראה שהמערכת הפעלה תהיה וינדוס 8.1 למרות שלא חשבתי על זה לעומק ואני פתוח להצעות. המפרט שיצרתי בksp (לא כולל דיסק קשיח): [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27393[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד AMD[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏AMD Richland A6-6400K Dual Core 3.9GHz Radeon HD 8470D FM2 - Box‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]399[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]24016[/TD] [TD=bgcolo…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by compman12,

* מחשב לילדה בתיכון - אופיס וגלישה. * גודל המסך?מאמין ש13 זה קטן מידי, תקנו אותי אם אני טועה * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? WIFI, משטח נוח להקלדה, בלוטות * משקל רצוי - לא קריטי, נשאר בבית, כמובן שלא יהיה כבד כמו מחשב נייח * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לSSD, לא קריטי, 250 ג'יגה ומעלה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - המחשב לילדה, לא מראה גיי…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by arieltsror,

שלום, אני מחפש המלצה לנייד להוריי, בתקציב של כ 2500. המחשב ישמש את הוריי למטרות של גלישה באינטרנט, צפיה בסדרות/תוכניות דרך הרשת ומעט מאוד תוכנות יעודיות (Sketchup חובבני) מה שבאמת חשוב לי, שיהיה יציב ומהיר, שהWIFI יעבוד כמו שצריך ושאיכות הבניה תהיה מספיק טובה. * מטרות המחשב : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך : 15 ומעלה. לא משנה חלק או מט. * רזולוציית המסך : לא משנה. * משקל רצוי : משקל סביר, לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך : רצוי שיעבור את ה 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI יתרון אבל לא חובה. USB 3. * Bluetooth : כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : HDD. לפחות 300GB * כונן אופטי : כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית : ל…

20. Started by meshie,

שלום, לפני שבוע+ פתחתי אשכול חדש והתייעצתי איתכם טרם קניית מחשב. המפרט שהומלץ לי הורכב ב-TMS, אך מכיוון שנגיש לי יותר, אני שוקל לקנות מ-KSP. השתמשתי במפרטים המוכנים שלהם, כי זה נותן הנחה מסוימת, ושיניתי את הרכיבים לפי הצורך (את הכ.מסך אני ארכוש בנפרד). אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט בכללי, וגם האם המארז בסדר? ומה לגבי הלוח אם? יספיק בגודל לכ.מסך?.. דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4590 3.3Ghz - GMR ADVANCED מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI 1 זכרו…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by alonq1,

מעבד: E5450 XEON מותאם לתושבת 775 (מעבד זהה ל Q9650) לוח: INTEL DP43TF זכרון : 4 כרטיסים של 2 גיגה כל אחד ,DDR3 ,מהירות 1333 . סה"כ 8 גיגה RAM כרטיס מסך : GTS250 של LEADTEK עם 512MB צורב: DVD של LG ,חיבור SATA דיסק : 250GB, טושיבה קרור סטוק למעבד ספק : 500W REAL של EZCOOL מארז :מיד טאואר לא ממותג אבל כחדש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Or_s2006,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים,עבודה עם התוכנה Android studio * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 מאט * רזולוציית המסך?FHD * משקל רצוי?עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB3 * כונן אופטי? כן צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. מה התקציב המקסימאלי? – 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? – לא עקרוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (אוטוקד, סקצאפ, ריינר כולל אפשרויות 3D) ומשרדית כולל גלישה מהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). – לפרנסה - אדריכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. – יש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by hadarelk,

שלום, לאחר קבלת הערכת מחיר גבוהה מאוד על המחשב הישן, אני מתלבט אם לקחת אותה או לקנות חדש. יש לי Dell XPS L502X עם 8 ג'יגה זיכרון פנימי ,750GB HD ומסך 15.6. עלות תיקון (לוח אם ועוד כמה דברים קטנים) היא באיזור ה2500 ש"ח. ההתלבטות היא אם לשלם על התיקון ולשדרג ל16GB זיכרון פנימי ו256SSD שהתיקון והשדרוג יסתכם באיזור ה3700 ש"ח, מה שהיה מחיר המחשב במקור. או לקנות חדש. האופציה השנייה שעומדת בפני היא לקנות לפטופ חדש. לצערי לא מצאתי שום לפטופ שעומד בקריטריונים שלי, מחפש משהו עד 1700$. אני מחפש לפטופ עם לפחות 12 גי'גה זיכרון פנימי ,256GB SSD ומסך 13-14". היחידים שמצאתי עם 12 או 16 ג'יגה היו עם מסך 15.6 או 17.3 ושקלו בהתאם. אין לי בעיה לקנות מארה"ב אם נתמך באחריות גם בארץ. אני יוד…

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.