ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
1. תקציב מקסימלי - 3.5K - לא ניתן לחרוג ומעדיף לחסוך 2. שימושי המחשב: משרדי (אופיס ואינטרנט) במספר רב של חלונות פתוחים במקביל וסרטי HD 3. אין צורך בציוד היקפי 4. השקט של המחשב חשוב מאוד (שכן ישמש לסרטים) 5. לא מתוכנן OC 6. יש לכלול מערכת הפעלה חלונות 7 7. אשמח להמלצות לחנויות בת"א 8. הקנייה מתכוננת מיידית המחשב לא מיועד למשחקים אז אני חושב שאעביר את כרטיס המסך שלי מהמחשב הנוכחי לחדש - AMD Radeon HD 6700 Series חשבתי על מפרט המשלב בין המפרטים המומלצים 4, 24, 25 ו-26: [TABLE=class: cms_table, width: 1034] [TR=class: cms_table_firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cms_table_specs …
-
- 26 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום לכם ! שבוע טוב ! אני מחפש לקנות (דרך איביי או בארץ אם יש זול) מסך ל- fujitsu lifebook ah530 (כל הסימנים מראים שהמסך שבק חיים - דרך חיבור למסך חיצוני הנייד עובד מצויין). קצת הסתבכתי בחיפוש שלו באיביי. אשמח ללינק לרכישה משם או אפילו ממקום זול בארץ. תודה לכל העוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד חדש וקל משקל בגודל של 13-14 אינץ. ראיתי Dell insporion 13-14 7000 lenvo flex 2 מה העדיפות בין שני החברות והסדרות? תודה לכל העוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - ראיתי שאפשר למצוא גם Lenvo yoga 2 באזור המחיר המדובר. אשמח לשמוע גם עליו
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב: 7000 1000 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: GTA - BF - AC - COD- FIFA -NBA FAR CRY וכו' •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • אם כן, לאילו רכיבים?: • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי מומחים! כבר כמה שנים שלא שידרגתי וכעת הגיעה ההזדמנות לסדר עצמי מחשב מהיר ושקט יותר. המחשב של הוריי נפל היום סופית, כך שהקומבינה היא שיקחו את הרכיבים שלי למארז+כוננים שלהם, ואני אקנה רכיבים משודרגים למארז+כוננים שלי. יש לי: מארז - ANTEC SONATA III כוננים קשיחים - 5TB של כוננים שקטים כונן אופטי וציוד היקפי - כל מה שאני צריכה. מעוניינת לרכוש: לוח אם - עם המון יציאות, כולל FIREWIRE. כולל מעבד ויציאות סאונד הכי משובחות שניתן, שכן את רוב המוזיקה אני שומעת מהמחשב (קבצים לא מכווצים) שמחובר למגבר ROTEL שמחובר לרמקולים KEF REFERENCE 3. והמבין יבין. מעבד - I7 קירור - שקט!! זיכרון - 16GB לפחות כרטיס…
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה כבר נשאל פה פעמים רבות, קראתי המון פוסטים לפני שכתבתי את הפוסט הזה, אבל אני מתבלבל בין כל האפשרויות... אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים באונ' וצפייה בסרטים, הכי סטנדרטי שיש בלי בקשות מיוחדות. מה היא בעצם האופציה הכי טובה כיום למחשב שיעשה את העבודה וגם יחזיק לי כמה שנים? מטרות המחשב? לימודים וסרטים. * גודל המסך? 13-14. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, כמובו שזה יתרון אבל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשחברתי את כבל המטען למחשב , והלכתי ואחרי כמה דקות באתי למחשב והמסך וכל מה שהיה בו היה ממש בהיר ומגעיל תמונות נראו רע צבעים בהירים מגעילים והיה פתאום קטע שהסרטונים ביוטיוב היו באיכות נוראית שלא ניתנת לצפיה , ממש משהו מחריד .. הבעיה הראשונה הסתדרה מיד אחרי ששנתי ממצב ביצועים למצב חסכון ואז להחזיר למצב ביצועים שנתי דרך התוכנה הזאת http://prntscr.com/4zlzc7 אבל אחרי שהבעיה הראשונה נפתרה הבעיה השניה נשארה אבל נעלמה גם היא בסופו של דבר. אבל השאלה האם זו בעית חומרה ויש ממה לדאוג? תודה.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 3 שנים, שקניתי כשהתגייסתי ועכשיו עם השחרור אני מעוניין לשדרג אותו. שימוש: בייחוד צפייה בסרטים/סדרות, שימוש כללי (אינטנט וכו...) ומשחקים. מחיר: חלק מההתייעצות זה הבנה של המחיר שצורך שדרוג פשוט, אין הגבלה, לפי המחיר אני יחליט עם כדאי או לא. החשב על כ1600 ש"ח לפני כ3 שנים. מפרט: מעבדי אינטל Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Intel HD Graphics כרטיסי קול On Board 5.1 Cha…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
חברים, אני סטודנט ומחפש לי מחשב נייד חדש. להלן פירוט. מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, כולל עבודות משרדיות, משחקים לא כבדים במיוחד, צפיה בסרטים. גודל המסך? לפחות 14". מה ההבדל בין מבריק למאט? רזולוציית המסך? עדיף FHD 1920x1080, אבל אפשר להסתפק ב HD 1366x768 . דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה במאפשרת הקלדה מרובת שעות ופד עכבר נוח. משקל רצוי? עד 2 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר. שיהיה מינימלי של 5-6 שעות. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 ? Bluetooth עדיף כן מאשר לא, אך לא קריטי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל – 500GB לפחות, שיהיה כמה שיותר מהיר, עדיף כמובן SSD כונן אופטי? לא הכרחי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
תקציב - בין 2000-2500 אם אפשר כמובן בפחות אז עדיף אם חייב ביותר עבור הדרישות אז אפשר לחרוג עוד טיפה. מטרות המחשב - גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים בעיקר, חשוב לי גם אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים לא כבדים משחקים כמו FOOTBALL MANAGER 15 לא יותר מזה . גודל מסך - אין עדיפות כל כך גדולה לגודל של המסך מעדיף שיהיה כמה שיותר איכותי אבל לא קטן מידי לא משהו כמו 10-13 אינץ. רזולוציית מסך - עדיפות לFHD אבל אם אין בתקציב אז אפשר להתפשר על פחות לא נורא העיקר שיראו בו טוב. דרישות לאמצעי קלט - לא אם נחשב אז עכבר חיצוני זהו. משקל רצוי - עדיף שלא יהיה כבד מידי משהו +/- כמו 2.6 ק"ג זה סבבה. זמן סוללה - עדיף כמובן שיהיה כמה שיותר ארוך פחות או יותר 5 שעות עבודה זה מספיק. דיסק קשיח - 2…
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרתכם בנושא הנ"ל 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה אפשר לחסוך כאן? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow, diablo3, dota2, watch dogs, borderlands2, LOTR - shadow of mordor, battlefield4, rift. alice madness, among the sleep, assassins creed, dead space, batman arkham city, pay day, borderland pre-sequel, starcraft2 -מהי הרזולוציה הטבע…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתוכנות הנדסיות (matlab, fluent, comsol, solidworks) שימוש יומיומי / הרצת סימולציות ארוכות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים, עבודות משרדיות למשל סקייפ, בלי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט 15.4 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) יספיק full hd. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן זמן סוללה ארוך 7 שעות * האם י…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K-5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך עד רבה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, מקסימום עד 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ,הרצת VMs א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Middle Earth: Shadow of Mordor NBA 2K15 Cars Project -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080p , אבל שידרוג למשהו ברזולוציה יותר גבוהה מתישהו בעתיד הנראה לעין. -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים, עבודות משרדיות למשל סקייפ, בלי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט 15.4 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) יספיק full hd. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן זמן סוללה ארוך 7 שעות * האם י…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני שוקל לעבור ללמוד על מחשב, נמאס כבר לכתוב על דפים, במיוחד כשאני מתקשה לשמור על סדר. אז ככה: * מטרות המחשב? לימודים, מייל, אינטרנט, יוטיוב, קבצי וורד אקסאל וכו... * גודל המסך 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט .... * משקל רצוי? 1.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אנדע, שיהיה USB3 לפחות * Bluetooth? לא משנהגודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? SSD כלשהו * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לעעע * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא אפל! והיא מחוץ לתקציב. * כל ד…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כל חבריי הפורום. אני מחפש מחשב לגיימינג אבל שיוכל לשמש אותי גם בעבודה (שיהיה נוח לנשיאה ) הבנתי שבשביל שיהיה נוח לשחק בו אני אצטרך מסך גדול אז חשבתי על מסך 17 אינץ. בכל מקרה יש לי בבית מסך מחשב 22 אינץ שאני אוכל לחבר לנייד בשביל הנוחות... בנוגע לכל היציאות אני פחות מבין בזה, אני מחפש משהו סטנדרטי שאני אוכל להפעיל בו הכל. 8 ג'יגה זיכרון יספיקו 500 ג'יגה יספיקו גם מערכת הפעלה צריכה להיות כלולה בתקציב. העדפה לחברת ASUS רק כי המליצו לי עלייה ולא מנסיון אישי. אין צורך במסך מגע יש אפשרות לחרוג מעט בתציב. קיבלתי הצעה מאייבורי על המחשב הנ"ל: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8777 אני חדש אז אם עברתי על החוקים - מצטער תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז לנצל, כמובן שאם אין צורך מעדיף לשלם פחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Shadow of Mordor, Borderlands, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" ברזולוצית 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (HIGH-Ultra) 3.…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של חברת Samsung מדגם NP350V5C-S07IL http://www.samsung.com/uk/support/model/NP350V5C-A06UK לצערי הרב, סוללת המחשב (5 תאים למיטב ידיעתי) התקלקלה ואחריותה פגה. ברצוני סוללה חדשה - אך עם זאת אינני מבין דיו בסוללות על מנת להחליט מהיכן לרכוש ומה. חשבתי שהאופציה הנכונה תהיה לרכוש סוללה מ-EBAY, אך אינני יודע כיצד לוודא שמדובר בסוללה איכותית וכן אינני יודע מה לרכוש. אני מצרף תמונה של פרטי הסוללה - אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הכוונה בנושא.
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מדיה סנטר לבית שיהיה מחובר למסך טלוויזיה בסלון, ולאינטרנט באמצעות WIFI. הוא ישמש בעיקר להורדות של סרטים וצפייה בהם, לרדיו ואולי גם לXBMC. עדיף שהמחשב יהיה שקט יחסית, מכיוון שהוא יפעל רוב שעות היום לצפייה והשמעת מוזיקה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ של סמסונג. בן שנה וחצי ואין עוד אחריות. כאשר מחברים לחשמל יש אייקון של טעינה אבל האחוז לא עולה בכלל. מה הבעיה? איך מתקנים? מישהו יכול להמליץ על מעבדת תיקונים אמינה וזולה במרכז?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב למשחקים בתקציב של 4000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לניצול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג יותר ממאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? התחום הכבד - משחקים. סרטי HD מאמין שירוצו על כל מחשב דיי בקלות ואותו מטבע גם לגביי עבודה משרדית וקצת אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מכיוון שזה השימוש העיקרי של המחשב, השאיפה היא לשחק את המשחקים הכי חדשים בהגדרות הכי גבוהות שיש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתכננים רכישה של מחשב גיימינג? הגעתם למקום הנכון. במדריך זה נעשה לכם סדר ונראה איך ניתן לקבל את התמורה הגבוהה ביותר עבור הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%9c%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%93/
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלי לסייע ולהמליץ לי על מחשב נייד חדש בתקציב המופיע בכותרת. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6" מבריק (כם מט יכול לבוא בחשבון) * רזולוציית המסך: לפחות FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג מקסימום, למרות שאוכל להתגמש על טיפה מעבר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד: לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: רצוי HDMI, VGA * Bluetooth: לא בטוח. למיטב ידיעתי, הרכיב יכול לגרום לפעיות תפקוד בזמן הפעלתו. נכון? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 0.5-1T. מעדיף HDD. * כונן אופטי: כן. DVDRW. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-