עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪389 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ₪494 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=48 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪291 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5, יחידות 1 ₪647 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2134 צורב Pioneer DVR-21…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מעבד I5 4670K לא עבר OC מעולם. לוח אם ASUS Z87 DELUXE זיכרון 8 GB 1600 קינגסטון 1600 SSD 480GB סאן דיסק אולטרא 2 דיסק 8TB סיגייט דיסק 3 TB WD כפול 2 יח דיסק 2TB WD כפול 2 יח כרטיס מסך ASUS GTX 670DC2 ספק כח SEASONIC 620 מאוורר מעבד NOCTUA לא זוכר את הדגם... מארז THERMALTAKE ARMOUR REVO SNOW EDITION לבן קירור מארז מאווררים מקוריים של המארז שקטים במיוחד ומארז קריר מאוד.. אודה למומחים כאן לתמחור הוגן לדעתכם ?! תודה והמשך ערב טוב . חיים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי, אני מחפש מחשב נייד. המחשב ירכש בישראל, התקציב עד 2500 ש"ח. ראיתי את ה-Lenovo S310, אבל אשמח להמלצות נוספות. הנה התשובות לשאלון: רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט עדיף, אבל לא קריטי. * רזולוציית המסך? . עדיף FHD, אבל אני מניח שאין בתקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? 2 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך. * Bluetooth? …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב חדש. אני צריך מחשב בעיקר לצורך עבודה משרדית וביתית (תוכנות אופיס, מנג'ר, גלישה מרובה באינטרנט וכו') אבל גם רוצה שהמחשב ישמש אותי ואת משפחתי לשעות הפנאי לצורך משחקים וצפיה בסרטים. קיבלתי הצעת מחיר של 3000 ש' על המפרט הבא: - מעבד אינטל קונרו E6300 - לוח אם של ASROCK דגם INTEL 945 - DVI 775 - זכרון DDR2 667 512MB - דיסק קשיח 160GB 7200RPM SATA 2 - כרטיס מסך NVIDIA 7300LE UP TO 512MB - צורב DVDRW*16 1. האם המפרט הנ"ל טוב ומתאים לצרכים שלי? או שיש לכם הערות והצעות לשיפור? 2. המוכר הציע לי אפשרות לשדרג את לוח האם ללוח 775 ASROCK CONROEXFIRE (עם אותו המפרט הנ"ל) בתוספת 80 ש'. האם כדאי? או האם כדאי לשדרג ללוח אם אחר בכלל? 3. בנוסף המוכר הציע לי את ה…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, ספק הכוח במחשב הישן (פנטיום 4, ג'יגה זיכרון) נשרף, ועל הדרך הוחלט במקום לקנות ספק כוח חלופי - לקנות מחשב חדש. המחשב אמור להספיק לשימוש קל של פיתוח, משחקים קלים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וסדרות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 20% פיתוח, 50% משחקים קלים ו-30% אינטרנט וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, FM13, Starcraft 2 …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by lordon,

הי, אני צריך מפרט למחשב שמיועד לעיצוב גרפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ולחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי. תוכנות בשימוש - illustrator, photoshop, indesign גרסה cs5 או cs6. שימוש כבד. המחשב לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - 23"-24" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בעכבר, מקלדת, מסך 23…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

אהלן, אמי זקוקה למחשב נייד ובמקרה נתקלתי בפרסומת של אופיס דיפו למחשב TOSHIBA L455-S5009 ב2,000 ש"ח. זה המחשב: http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/L450/L455-S5009 הדבר היחיד ש"מדאיג" אותי פה זו ההודעה הזו באתר של טושיבה: המפרט נראה לי לא רע בכלל והמחיר גם נראה מצויין. יש קאץ'? השימושים של אמא שלי אגב, הם שימושים משרדיים מאוד פשוטים. אינטרנט ואופיס, מדי פעם סרטים/סרטונים אבל לא יותר. בעיקר גלישה וWORD או EXCEL.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

שלום לחברי הפורום, אני צריך מחשב לסטודנט(אקסל וסרטים הם השימושים הכי כבדים) כשהתקציב הוא 2000 ש"ח עם מסך עם גמישות קלה. המסך שעליו אני מתעקש ומוכן להתפשר מבחינת ביצועי המחשב הוא הדל 23" המוכר (אחרי 5 שנים עם 2007wfp דל הוכיחו את עצמם מבחינתי) לכן אצטרך את תוכן המחשב בלבד: -לוח -קשיח (עדיפות לSSD 60gb) -זיכרון -מעבד המחשב יורכב בתוך מארז שכבר יש לי, Antec NSK1380 ,ויקבל חיים מהספק המקורי 350W שמגיע עם המארז. לכן לוח ATX רגיל כבר יהיה גדול מידי. תודה ושבוע טוב.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. דרישות כלליות: שיהיה מסוגל להריץ SOLIDWORKS & MATLAB בצורה טובה יחסית מקווה לדגם חדש יחסית עם תמיכה בWindows 8.1 * משקל רצוי? אין חשיבות למשקל יותר מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא - לרוב יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רק HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSataאין חשיבות - * כונן אופטי? לא חייב אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. המחשב מיועד למשחקים כבדים (סאן אנדראס אמריקז ארמי וכאלה), לסרטים והורדתם, עבודות בוורד לא כבדות אני ארצה גם לעשות אובר קלוק ומודינג למחשב תנו לי חוות דעת AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice 1,199 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 920 ש"ח NCP 512MB PC3200 DDR 400 510 ש"ח שתי יחידות 512 Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 960 ש"ח Leadtek WinFast PX6200 PCIe GeForce 6200 128MB Bulk 581 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 355 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 65 ש"ח Compucase 6919Black Super Midi Tower 400Watt 495 ש"ח Thermalright XP-120 for Intel P4&K8 260 ש"ח …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by BMWE,

שלום רב, אני רואה הרבה מפרטים (לדוגמה) בהם יש לוח אם עם chipset H410 / H510 שאיתו מגיע גם כרטיס מסך. האם באמת יש בו צורך? הרי בלוח עצמו יש גם כן יציאה למסך (VGA + HDMI)

12. היי, אני די סגור על מה שאני רוצה לקנות אבל תמיד כדאי לבדוק ולא להצטער אחר כך. 1090 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz S1150 765 ₪ - MSI Z87-G45 GAMING S1150 370 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 1900 ₪ - * חדש במלאי! * - Sapphire Radeon R9 290 4GB GDDR5 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 810 ₪ - Fractal Design Define R4 Titanium + FSP Raider 650W BUNDLE מחיר סופי: 5245 ₪ אני יודע שהמעבד מיועד לאוברקלוקינג ואני כן מתכוון לעשות אבל עקב תקציב אני אשאר בנתיים עם קירור סטוק ובעתיד שאקנה קירור נפרד אתחיל לעשות את האוברקלוקינג - במילים אחרות, אני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג בקירור סטוק. אני כן מחפש איפה אפשר לחסוך בלי לוותר על ביצו…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yair67,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 300 שקל או 1000 שקל כולל מסך! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD, SILKROAD,DIABLO3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by aquarius,

אני בניתי אותו בשביל חב שלי ואני צריך דעה עליו התקציב הוא 8000 ש"ח למשחקים ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,170 ש"ח Thermaltake SonicTower cl-p0071 221 ש"ח PDP Patriot Dual DDR 512Mb 500Mhz (2x256) 3-3-3-8 PC4000ELK 847 ש"ח Samsung 160GB 7200 RPM SATA 150 742 ש"ח Gainward PowerPack! Ultra/1780PCX TV-DVI GeForce 6600 256Mb 835 ש"ח M-Audio Revolution 7.1 Sound Card 717 ש"ח LG DVD 16x48 Black OEM 215 ש"ח Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless W/Lock No PS Gaming Case 280 ש"ח Thermaltake Silent PurePower 680Watt W00049 915 ש"ח Logitech® Cordless Desktop® LX 300 375 ש"ח Logitech® MX510 …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, לאחר שבועות של חיפושים ולחץ מההורים אני חייב לקנות כבר מחשב. המחשב ישמש גם לעבודה בסיסית וגם להרצת משחקים די כבדים. הדרישות הן: * מעבד קונרו E6300 או E6400 * 1 GB זיכרון * 160 GB HD * לוח אם אמין עם אפשרות לשידרוגים רוב לוחות האם שנמכרים היום מגיעים עם כרטיסי מסך מובנים, האם הכרטיסים האלו יכולים להספיק עם ג'יגה זיכרון? אני יודע שאסור לפרסם ביקורות על חנויות אבל בגדול עדיף לקנות מחנות פיזית או שגם האינטרנט הוא חלופה טובה? הכי חשוב לי במחשב זו האמינות, המחשב הנוכחי עם RDRAM ואכלתי הרבה מרורים ממנו אז תבינו. כמובן רצוי שתהיה האופציה לתמיכה בויסטה כדי לא להשאר מאחור. תודה מראש, עמית

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. התקציב שלי הוא 4000~ ש"ח וחריגות קטנות אפשריות במידה שהן שוות את השיפור בביצועים. המחשב מיועד למשחקים כבדים. אני לא זקוק לציוד היקפי וכונני תקליטורים\תקליטונים או צורב, לא זקוק לדיסק קשיח של יותר מ150GB~ ואין לי צורך בכרטיס קול איכותי. אין לי העדפה לחלקים או חברות מסויימות. ממש לא אכפת לי מאיך שהמחשב נראה. אני לא זקוק לתוכנות, כן זקוק להרכבה במעבדה (לפחות של לוח האם והמעבד) לא יצא לי להתנסות בOC אבל אני מוכן לנסות אם זה לא מצריך התקנה של ציוד קירור נוסף או סיכונים מיותרים. תמיכה בDX10 לא חשובה לי, אני מעדיף לשדרג את כרטיס המסך כאשר התאימות תהייה טובה יותר. תודה מראש לעוזרים

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by spz,

שבת שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשימושים כללים בגדול. כזה שאוכל להפעיל עליו סרטי HD בלי שיתעייף לי, ושהמעבד לא יתיישן תוך 3 חודשים. לקחת אותו ללימודים כמה פעמים בשבוע ובגלל זה אני עדיף שיהיה קטן וקל, עם זמן סוללה ארוך ככל האפשר. בשימוש השוטף אני צריך אותו לכתיבת עבודות וקריאת מאמרים, גלישה באינטרנט, מוסיקה וסרטים (עם יציאת HDMI). חשוב שההנדסת אנוש שלו תיהיה טובה כמו מקלדת נוחה וזוויות מסך מספקות, וגם אחריות כמו שצריך. עדיף גם מסך מט וצורב דיוידי אבל אני מניח שאפשר להתפשר. הדגמים ששמתי עליהם עין DELL Inspiron n4030 DELL Inspiron n3010 Dell Latitude 13 LG T-380 Lenovo ThinkPad Edge 13 NV122IV‎ Asus Eee PC 1215N Lenovo Thinkpad Edge 0217-22G 13.3 …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני יודע תקציב דיי עלוב יש אישור לחרוג מעבר ל 3500 אם זה באמת שווה את זה . ( אבל חריגה לא גדולה ב100-200 שח , ושוב אם זה באמת שווה את זה)

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Riddler,

הי, באופן עקבי הפורום הזה עזר לי המון בעבר עם מפרטים מעולים והתלבטויות לגבי רכיבים. אשמח לקבל שוב את עזרתכם לגבי מפרט למחשב משרדי בתקציב של בערך 2000 ש"ח. המטרה העיקרית של המחשב הזה היא לתפקד כמה שעות כל יום במשך 4-5 השנים הקרובות, עם מינימום הפרעות ועדיף בלי צורך לשדרג. אני כן רוצה שהוא יהיה "חסין" לעתיד כמה שאפשר, ולכן אני רוצה להשקיע בSSD וגם 8GB זכרון. מקריאה של הודעות כאן די התמקדתי במעבד i3 4160 אבל אני פתוח לכל הצעה שלכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו, אבל לדברים מהותיים שרלוונטיים לצרכים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש הצדקה, עוד 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם, האם נתקלתם או שמעתם על התופעה של חימום יתר בכלל של המחשב ובפרט של החלק העליון השמאלי של מחשב - היכן שמניחים את יד שמאל ע"מ להקליד? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by tomerna,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש ליומיום (אינטרנט ואופיס), בנוסף נעשה בו שימוש לתכנות מזדמן, מידול תלת מימדי(בעיקר solidworks, פרוייקטים קטנים יחסית) ולעריכת תכני HD (יחסית בסיסית מהGOPRO). המחשב לא מיועד למשחקים כלל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מחפש נייד עד 3,000 ש"ח: * מטרת המחשב היא 90% עבודה משרדיות (אינטרנט ואופיס) והשאר צפיה בסרטים ומוסיקה. * גודל המסך הרצוי הוא 15.6" (לא מבריק). * המשקל לא מאוד קריטי. * מבחינת זמן עבודה - אשמח ל-3 שעות עבודה לפחות. לא יודע מה הסטנדרט. * צריך להיות HDMI ו-בלוטות'. * כונן HDD של לפחות 500 מגה בזול. עדיף יותר אם נכנס בתקציב וכמובן שעדיף במהירות 7200. * עדיף צורב DVD. אם זה מוריד את ההיצע, יש בהחלט נכונות לשקול צורב חיצוני. * כונן Bluray לא נחוץ. * צריכים להיכנס בתקציב רישיון למערכת הפעלה. * יש לי באופן אישי חיבה למחשבי דל ולנובו, אבל זה ממש לא מחייב. תודה רבה למגיבים, אשמח לספק עוד מידע אם צריך.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן שלום, טוב הצלחתי אתמול בלילה לשרוף את המחשב שלי (אל תשאלו), אבל לא הזלתי יותר מדי דמעות כי ממילא הוא כבר היה די זקן וזה היה הזמן שלו ללכת. מה שכן, אני זקוק בדחיפות למחשב חדש! כעיקרון אני חצי מהשבוע משתמש במחשב הנייד שלי באוניברסיטה, וחצי מהשבוע ממשיך את שאר העשייה הסטודנטיאלית שלי במחשב הנייח שלי בבית (וכשיש זמן גם אוהב להרביץ איזה משחק טוב). ככה שלמעשה אני צריך מחשב לגיימינג, המון תכנות, ומעט עיצוב גרפי (לא דברים כבדים מדי, בעיקר פוטושופ ברוזלוציות גבוהות וכדומה, בלי רינדורים כבדים מדי ושטויות). התקציב שלי הוא עד 5,000, כאשר: קיים ברשותי דיסק של ווינדוס XP ו-VISTA. כמובן שאני זקוק למערכת הפעלה כלשהי ולכן במפרט רשמתי ווינדוס 10 (HOME, יהיה לי איזשהו צורך לגרסת הP…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by VanGuard,

1) תקציב - עד 4000 ש"ח. מדינת רכישה- ישראל * מטרות המחשב? אינטרנט , אופיס , משחקים (ממש בקטנה - שיוכל להריץ משחקים בהגדרות נמוכות אפילו). * גודל המסך- 15.4. אין לי ממש כוונה לקחת אותו לשיעורים * משקל רצוי- לא קריטי. השינוע הכי רציני שלו יהיה ברכבת הבייתה בסופשים * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אבל באמת לא קריטי * בלוטות- ברובם יש אז נראה לי שזו לא תהיה בעיה * גודל מינימלי של כונן קשיח - 160 (רצוי 250) * צורב DVD- בהחלט * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או טושיבה חשבתי על 2 אפשרויות: 1. Inspiron 1545 T6500 2. Toshiba Satellite A300-20A ה-DELL משום מה נראה יותר חזק. אפשר גם להרחיב…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי, מישהו סיפר לי על הפורום הזה ואני ממש מקווה שמישהו יוכל לעזור לי להגיע לפתרון כי אני כבר ממש משתגעת! העיניין הוא כזה- אני צריכה מחשב DELL חזק לתוכנות גרפיות. המחשב שאני שוקלת לקנות הוא DELL 1520 T7500 עם מפרט מצויין של 2.2 זיכרון, 160, Nvidia 256, וכו..הבעייה היא איפה?! בהתחלה כמעט קניתי מהטכנאי שלי אבל אז שמעתי שהכי כדאי מK.S.p אבל כשהלכתי לשם, גיליתי שאכן יש להם את אותו המחשב עם אותו מפרט, כשרק מספר הדגם שונה- DELL 1520 1886 בעוד בזאפ ראיתי שיש עוד 2 דוגמאות- 1887 ו 2084 (שהוא הכי זול מבינהם 5,700 לעומת 6,200 שk.s.p דורשים). אני מנסה לחסוך כסף אז רוצה לקנות מן הסתם את היותר זול אבל לא מבינה מה פשר המספר 1886 לעומת 2084 או 1887 אם המפרט הוא אותו מפרט!! אני שמה 3 …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים