עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, יש לי את הרכיבים הבאים: Core 2 quad q9550 2.83 ghz 12mb cache asus p5q-deluxe motherboard corsair xms - 4gb ( 2 x 2gb) 1066 mhz ddr2 נקנו ב2009 כמה שווה כל אחד מהם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי! אני מעוניין לרכוש מחשב לעריכת אודיו במחיר של 3,000 ש"ח. האם יש דבר כזה? אני מניח שאין צורך בכרטיס מסך עוצמתי ולכן אפשר להתפשר ברכיב הזה? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח ניתן לחרוג ב200. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב למוזיקה ועריכת אודיו. תוכנה עיקרית בשימוש: Ableton 10 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן HDD יש קורא דיסקים יש גם ספק כוח, לא יודע אם הוא מ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. המחשב מיועד לסטודנט אבל שיהווה מעין תחליף למחשב נייח, כלומר שתהיה יכולת להריץ משחקים, גם אם בהגדרות נמוכות\בינוניות. מסך: "14 עד "16 זיכרון: 4GB הארד דיסק: 250GB כרטיס מסך: אני מניח שכל מה שנמצא תחת class 2 באתר notebookcheck.com יהיה טוב משקל וחיי סוללה לא קריטיים האמת שמצאתי מחשב של ASUS שמתאים כמעט לכל הדרישות, אבל לא מצאתי שום ביקורות עליו או אזכור שלו באתר הרשמי שלהם. http://www.qsys.co.il/pl_product~K61IC-A2~12~62.htm מישהו מכיר את הדגם הזה? זה אמור להפריע לי אם הדגם הזה לא מסוקר מספיק? ויש עוד אחד: http://www.qsys.co.il/pl_product~X83VP-A1~12~42.htm חוץ מזה שיש לו צבע מעניין (אני מעדיף מראה מינימליסטי) הוא גם נראה מתאים

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by קוה,

האם שווה ללכת על מחשב ideapad או להשקיע יותר בyoga עד כמה? גם אם זה אומר התפשרות במפרט?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by McTamir,

טוב אז ככה קצת פרטים... המחשב הוא בשביל סטודנט צריך את המחשב בשביל הלימודים הוא משתמש בתוכנות הבאות : מסנג'ר EXPLORER PHOTOSHOP ועוד כמה תוכנות לעריכת ווידאו לא יותר מזה. 2 המפרטים שאני מתלבט לגביהם : 1: מעבדי אינטל Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe1333-D667 R1.0 s775, 945GC, DDRII 667, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 667Mhz 1GB דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך Point Of View 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7170S DVD±RW x18, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI 500W Max Black מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll…

6. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 שקלים 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, משחקים בעיקר על מסך 17", שירים ואינטרנט לא אמורים להשפיע על המפרט 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? אני מניח שלא מייצרים חלקים שיהיו רועשים בכוונה אז לא משנה כ"כ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתו…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  7. שלום לכולם, הרכבתי לי מחשב למשחקים, חיבור למערכת ולמסך LCD לא מעניין אותי OC וחשוב לי שתהיה ללוח תמיכה ב RAID וחיבור COAX ולא רק אופטי (המחשב רחוק מהמערכת וכבל COAX זול יותר) אני אשמח לחוות דעתכם על המפרט נ.ב. המארז שבחרתי שקט ? Price list updated 14-11-2009 מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i7 860, s1156, 8MB Box 1475 1 1475 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P6T s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1240 1 1240 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz Price Units Total 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel 685 1 685 כרטיסי מסך‏ ASUS Price Units Total HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1050 1 1050 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Pri…

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  8. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי... יש לי כבר שני הארדיסקים של מקסטור 120GB , ספק של inspire 600W מארז וצורבים...אני רוצה לקנות מעבד E6300 של אנטל זכרונות של PQI 2*1GB וכרטיס מסך פשוט... ואני צריך להתאים להרדסקים שהם sata1 לוח אם שיאפשר חיבורם ב- RAID-0 .... איזה מסדרת P5B של ASUS מתאים וטוב שיתאים לי ביצועים ברמה גבוהה? P5B-E / P5B_DELUXE ? למה רק אלה? כי chipset p965 ICH8R..... מה כדאי? איזה מתאים? למה?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by Snufkin,

יש לי את המחשב שמופיע בחתימה ורציתי לדעת מה לדעתכם כדי לי לשפר.... אהה וקניתי השבוע גם HD חדש 250GB של היטאצ'י (SATA1)...

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  10. מטרות המחשב הן: עבודה משרדית, צפיה בסרטים ואולי גם משחקים קלים (אבל לא חובה, רק אם זה לא מייקר בהרבה) גודל המסך 12" משקל 2 ק"ג מקסימום רצוי פחות נדרש זמן סוללה ארוך - 4 שעות של עבודה משרדית יציאת DVI או HDMI בלוטות' כ- 100 ג'יגה של כונן קשיח ללא צורב DVD, מספיק צורב CD ללא אחריות בינלאומית וחשוב מאוד חובה: לא זוכר איך בדיוק קוראים לזה אבל אני חייב את הנקודה שמשמשת כעכבר, לא מסתדר עם משטח, יש כאלה שמכנים את הנקודה הזו "דגדגן". אני מאוד אוהב את המחשבים של Lenovo אבל במפרט כזה אני לא ממש בתקציב. תודה!

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  11. שלום!! אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ואני רוצה לקנות מחשב נייד. התקציב שלי זה 1000 דולר ואת המחשב אני מעדיף לקנות מארה"ב. את המחשב אני צריך כבר עכשיו אז אני לא מתכוון לחכות לאוקטובר כדי לקנות אותו. הצעות? תודה מראש, דני

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by MaccabiTA,

איך המפרט יחסית למחיר ? I5-10600 3.3GHz 12MB 1200 TRAY Gigabyte B460M DS3H LGA1200, Intel B460, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI HYPERX FURY RGB 2X8GB DDR4 2666MHz ASUS DUAL GTX 1660 SUPER EVO OC 6GB GDDR6 DVI HDMI DP SAMSUNG 970 EVO PLUS NVMe 250GB SSD M.2 Antec Neo ECO GOLD ZEN 600W Active PFC 12cm PSU NE600G Zen Retail Antec NX1000 Black ATX Case No PSU מה לדעתכם שווה שדרוג ועדיין לא לשבור את המסגרת?

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by Alfasi,

שלום לכולם, אני מתחיל השנה לימודי קולנוע וטלוויזיה באוניברסיטת ת"א ולשם כך אני רוצה לקנות מחשב נייד שתהיה לו גם יכולת לערוך וידאו בצורה טובה. הנה הדרישות: משקל: אני הולך להסתובב איתו הרבה כולל רכבות ואוטובוסים ככה שדי חשוב שיהיה לא כבד מדי. גודל מסך: בגלל הצורך של התעסקות עם וידאו אני מניח שאזור ה15 אינץ'. חברה: לא משנה לי, הבנתי שחשוב נושא האחריות והטיפול בארץ. תקציב: ממה שהתחלתי לברר אני מבין שמחשב כזה יעלה לי באזור ה5000 ש"ח. אני עומד בפני שכירת אוהל בת"א וכל שקל חשוב ככה שאשמח להצעה כמה שיותר משתלמת. מצד שני אני רוצה שהמחשב ישרת אותי ל4 שנים הקרובות לפחות אז שווה להשקיע.אציין שייעוד המחשב הוא בעיקר עריכת וידאו ושימושים משרדיים (אופיס ואינטרנט). לא מעניין אותי גיימ…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  14. אני צריך המלצות לדגמים של מחשבים ניידים שיעלו בסיבות ה-1500 שקל ביד שנייה... תודה למי שיוכל לעזור

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  15. Started by bnetzi,

יש ברשות אמי notebook asus eee PC 1101HA מחשב קטן וקומפקטי מעבד ATOM ו1 ג'יגה RAM(זמן סוללה ארוך במיוחד) המחשב מריץ XP. לפני שנה בערך המחשב התחיל לעבוד לאט יותר אבל בזמן האחרון הוא ממש תקוע וכל משימה יותר מסובכת מכתיבת קובץ בוורד אורכת זמן ארוך מאוד. השאלה היא מה כדאי לעשות איתו - לפרמט? לשדרג מערכת הפעלה?(הבנתי שמייקרוסופט מפסיקים בקרוב את התמיכה בXP) למכור?(אם כן בכמה?) להוסיף RAM? אולי להחליף את הכונן הקשיח לSSD? אני פתוח להצעות, מצד שני אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי אם זה לא ישתלם לי ומכיוון שהיכולת הטכנית שלי לא גבוהה כל פעולה מסובכת( למשל החלפה לSSD או הוספת זיכרון) תתבצע על ידי טכנאי כך שצריך לחשוב על עלות מול תועלת... אהיה אסיר תודה אם תוכלו לתת לי עצות …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ShayKing,

הוא שווה תמבצע הזה או שהמחשב על הפנים ואם הוא שווה תמחיר

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  17. שלום לכולם, הגיע הזמן לקנות לאחותי מחשב חדש והתקציב הוא 3500. אחת הדרישות היא להכניס את המסך viewsonic g90f לתוך המפרט. (לא משנה לי הצבע למרות שלמען האמת עדיף לי את השחור וזאת משום שהמארז שלי שחור, הרמקולים שחורים (ATP3) ושער הציוד ההיקפי כהה) זאת משום שהמסך הנ"ל יעבור אלי והLCD הנוכחי שלי (L1750HQ) יעבור אליה משום שאני צריך את הצבעים האמייתים של הCRT ומהירות התגובה של CRT. תודה מראש לכולם ד"א אם למישהו יש הצעה למסך איכותי לגרפיקה אחר שתקציב הנ"ל (של המסך הזה) אז אל תהססו לספר לי יום טוב.

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  18. הנייד הזעיר הזה יש לו רק 8GB הרד דיסק , אז איזה מערכת הפעלה ניתן לשים ועוד יהיה מקום ?

19. Started by Tov_Tov,

צריך עזרה בבחירת מחשב נייד עד 4.5 K (גמיש) - מחשב בעל מסך 13.3 - מחפש מחשב קל דק - אין צורך בצורב - הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית וצפייה בתכני HD בעיקר דרך מסך LCD נפרד, אשמח אם יהיה כמובן כ.מסך שיריץ במשחקים באופן מינימלי. לאחר חפירה קטנה באיטנרט הגעתי להתלבטות בין כמה דגמים: 1) אסוס U36JC http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=U36JC_i5-480M&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 2) אסוס U31JG http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori49&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 3) דל Vostro V131 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-241.htm אני נוטה מאוד לדל הן בגלל המחיר והן בגלל הגודל שלו ורציתי לד…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by orr11,

הוא בן 4 שנים, מעבד ATOM N450, י1.66 ג'יגה הרץ, 1 ג'יגה זיכרון ddr2 מסך 10 אינץ' לד. הארדיסק 250 ג'יגה, קישוריות בלוטות', ווי פי, סלולרית(כרטיס סים). כמה הוא שווה לדעתכם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרת משחקים ב4.5K אפשר חריגה עד 5K המחשב צריך להיות כולל את כול הציוד ההקפי(מקלדת,עכבר,רמקולים,מסך) והרמקולים חשובים גם אני צריך משהו טוב 5.1 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  22. שלום לכולם ממש היום ראיתי שחבר שלי קנה TABLET של ACER מדור לא הכי חדש בעולם : ACER TRAVELMATE C302XMi 1.6 Ghz INTEL DOTHAN (725) MOBILE 1.6Ghz-2MB L2 CACHE ראיתי אותו והתאהבתי ממבט ראשון החלטתי שגם אני חייב TABLET לצרכי לימודים יש פה אולי אנשים שקנו טבלט לעצמם או מכירים ויודעים מה מומלץ ? מבחינתי ה ACER שחבר שלי קנה הוא מעולה לחלוטין זמן הסוללה שלו יחסית ארוך (4 שעות עבודה שוטפת באופיס ואינטרנט היום) כרטיסי רשת חוטי ואלחוטי, בלוטות', אינפרא, צורב DVD בילט אין (מודולרי, ניתן לפירוק ובמקומו אפשר לשים סוללה ספייר) מסך 14" מסתובב (כמובן מסך נגיעה עם עט מדהים לכתוב עליו ! - זה טאבלט..) זכרון 512, אם אקנה ארחיב לג'יגה. הצרכים שלי מהטאבלט, הם בעקרון אופיס (ONENOTE) ללימודים - כת…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by HilaX3,

שאלום, אני בקרוב רוצה לרכוש מחשב. יש ברשותי מחשב נייד של DELL, (של אמא שלי) ואני רוצה לקנות מחשב נייד יד 2. השאלה שלי, האם המחשב שאציג עוד מעט, עולה בביצועיו על מחשב הדל (שאציג גם)? אני קונה אותו ב-1000 ש"ח. ומאוד מאוד חשוב לי לדעת האם בכלל זה משתלם לי, כי הDELL מבחינתי קצת צולע, ואני דיי זקוקה לקצת יותר ביצועים. [זה התקציב שיש לי. 1000 ש"ח, ומאוד קשה לי להשיג כסף ולכן חשו בלי לקנות את המחשב הנכון, בסכום הזה. ואני רוצה לדעת אם זה ישתלם לי] [glow=red,2,300]מחשב הנייד של הDELL :[/glow] General Features: Color: Black Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit pre-installed w/CoA Intel Pentium Dual-Core T4400 2.2 GHz processor 3 GB DDR2 SDRAM (supports up t…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by carman6,

אני ממש צריך את העזרה שלכם... אני רוצה לקנות מחשב לגיימרים, מחשב שיהיה מצוין לעריכה, למשחקים חדשים ללא מסך וציוד היקפי. המקסימום שלי הוא 4000 ש"ח ומינימום שיהיה בו ג'יגה של זיכרון, כרטיס מסך שיכיל 512 מגה בערך ומעבד כפול... תודה, carman6

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by רותם דן,

רציתי לשאול בבקשה שאלה כללית לגבי בניית מפרטים. איזה חלקים במפרט צריכים להתאים אחד לשני? אני יודע שחשוב שהלוח אם והמעבד יתאימו אחד לשני. ואני מנחש שגם הקירור אמור להתאים למעבד? אני לא בטוח לגבי זה, אשמח לתשובה. ומעבר לזה, מה עם שאר החלקים? האם אפשר להלביש כל זיכרון על כל "לוח אם+מעבד"? כל דיסק קשיח? כל כרטיס מסך? או שיש שילובים מסוימים שכדאי/צריך לחפש? אודה לתשובה, הידע שלי בנושא לא רחב כ"כ

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.