עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כשחברתי את כבל המטען למחשב , והלכתי ואחרי כמה דקות באתי למחשב והמסך וכל מה שהיה בו היה ממש בהיר ומגעיל תמונות נראו רע צבעים בהירים מגעילים והיה פתאום קטע שהסרטונים ביוטיוב היו באיכות נוראית שלא ניתנת לצפיה , ממש משהו מחריד .. הבעיה הראשונה הסתדרה מיד אחרי ששנתי ממצב ביצועים למצב חסכון ואז להחזיר למצב ביצועים שנתי דרך התוכנה הזאת http://prntscr.com/4zlzc7 אבל אחרי שהבעיה הראשונה נפתרה הבעיה השניה נשארה אבל נעלמה גם היא בסופו של דבר. אבל השאלה האם זו בעית חומרה ויש ממה לדאוג? תודה.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by curdi1,

שלום לכם ! שבוע טוב ! אני מחפש לקנות (דרך איביי או בארץ אם יש זול) מסך ל- fujitsu lifebook ah530 (כל הסימנים מראים שהמסך שבק חיים - דרך חיבור למסך חיצוני הנייד עובד מצויין). קצת הסתבכתי בחיפוש שלו באיביי. אשמח ללינק לרכישה משם או אפילו ממקום זול בארץ. תודה לכל העוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אשמח לחוות דעת, והאם יש דברים אחרים מעניינים שצפויים?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Classify,

השימושים הם בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים קלים (הכרטי מסך הזה יספיק לי), סרטים, גלישה, אופיס, תכנות וכו.. לפי המפרט היבש אני לא רואה הבדלים רבים חוץ מהמסך המט שעדיף לי אבל האם הוא באמת שווה את תוספת הכסף ? גם הרחבת האחריות ב-HP יקרה יותר. יש משהו שאני מפספס שמבדיל בין 2 המחשבים האלה? 1. מחשב נייד Lenovo IdeaPad G510 59404263 לנובו http://www.zol4u.co.il/items/259734 2.מחשב נייד HP ProBook 450 E9Y54EA http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2279

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by llrg,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב,כולל מארז מקורר,לצורך הפעלת Flight Simulator X . הסימולטור אמור לעבוד עם תוכנות add on כבדות וחשוב לי שהוא יעבוד בצורה חלקה. אני לא מעוניין לעשות OC אלא להגיע למקסימום באופן קונבנציונלי. התקציב שלי הוא בסביבות 3000-4000ש"ח. כרגע אני עובד עצות בנושא. תודה מראש. רונן.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים שלא יתקע עם סרטי HD גודל המסך? אין חשיבות * רזולוציית המסך? מה שאפשר במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת במידה וזה אפשרי. * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך כמה שאפשר במסגרת התקציב (עדיפות לחמש ומעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לשלוש שנים. במידה ואין אפשרות בתקציב אז עם אפשרות שדרוג עתידית. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין הערות: תנסו כמה שפחות כסף שיתן את המינימום שיספיק …

7. Started by yoni111,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14022 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14022 מבחינת הכל ,מסך סוללה ביצועים וכו" עריכה:ואיך הם גם מבחינת משחקים(COD AW,BF4,WATCH DOGS)

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  8. Started by Kashloog,

שלום אשמח לעזרתכם בנושא הנ"ל 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה אפשר לחסוך כאן? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow, diablo3, dota2, watch dogs, borderlands2, LOTR - shadow of mordor, battlefield4, rift. alice madness, among the sleep, assassins creed, dead space, batman arkham city, pay day, borderland pre-sequel, starcraft2 -מהי הרזולוציה הטבע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1) 6000 ש"ח לנצל את התקציב חריגה עד 500 ש"ח 2) שימוש לעריכת וידאו ואפקטים ויזואלים באיכויות גבוהות (HD). תוכנות עיקריות : 6 Premiere 6, After Effect 6, Avid 3) אין צורך בציוד היקפי 4) אין צורך בהתקן bluetooth. עדיפות להתקן WIFI 5) 6 6) די חדש בתחום כך שאין לי הרבה מושג אם אצטרך 7) אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. הרכבת מחשב בחנות אני מעריך שאצטרך. מה האלטרנטיבה? 8) עדיפות לרכישה באזור הדרום (באר שבע) 9) מיידי 10) USB3 -חובה, קורא כרטיסים מכל הסוגים - חובה, ESATA - רצוי שיהיה, DV 1394 - חובה, אודיו אופטי - יכול להיות נחמד כאופציה אך לא בעדיפות גבוהה 11) כן - רצוי לשמור על אופק שדרוג 12) צריך לכלול מסך של לפחות "23 שיהיה איכותי מספיק. כנראה שלא מוניטור מקצועי …

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by My_T,

שלום, קצת רקע: חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותה בכמה שנים הקרובות לעיצוב. היא כרגע חיילת אבל מעוניינת ללמוד את התחום בעתיד, כך שיכול להיות שהמחשב ימשיך לשמש אותה גם בתחילת התואר, אך כרגע היא מעצבת כתחביב בלבד. כבר כמה זמן שאני מחפש מחשב בתקציב כזה שיתאים לה, אך מחשבים עם כרטיסי מסך לעיצוב יקרים מדיי וכיוון ש-adobe נטשו את CUDA הבנתי שהאופציה השניה הכי טובה היא כרטיסי מסך Radeon. בנוסף חשוב לי מסך איכותי שמציג צבעים אמיתיים כמה שניתן (IPS?), עדיפות לרזולוציה גבוהה, וכמובן הרבה RAM. בהתחשב בכל הפרמטרים האלה המחשב הכי טוב שמצאתי הוא Toshiba Satellite P50-B-103 שעונה על הדרישות אבל מעט יקר מהמתוכנן, ובנוסף האחריות שלו אינה של יבואן ואין ביקורות עליו באינטרנט. ועכ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. http://www.plonter.co.il/priceoffer_...iceOffer=12071 תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:2500 • חריגה מקסימלית מהתקציב:0 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:far cry4 watch dogs •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית…

12. Started by AvIAToR,

היי, תודה מראש על העזרה * מטרות המחשב? ללימודי כלכלה ומנהל עסקים. אין דרישות מיוחדות. * גודל המסך? 14" עדיפות למט. * רזולוציית המסך? לא קריטי, עד FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 1.6-1.8kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7+ שעות יהיה נחמד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיפות להיברידי של 500+8GB, בכל מקרה מינימום 500 גיגה אלא אם כן מדובר ב- SSD אפשר להסתפק ב 256, למרות שלא נראה שיש ssd במסגרת התקציב. * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. - המפרט הוא לחלקים הבאים בלבד: מעבד i5, קירור מעבד, לוח אם, זיכרון 2X4GB, דיסק קשיח, מארז, ספק. - שימושים: גלישה (עם ריבוי חלוניות), אופיס, סרטים HD, קצת פוטושופ. ההעדפה שלי היא להחליף מחשב כל 5 שנים או יותר, כך שאני מראש מעדיף מחשב חזק יותר ממה שלכאורה צריך. - ללא אוברקלוקינג, ללא גיימינג - תקציב 3K אפשר לנצל הכל; חיסכון אם אפשר להשיג את אותה איכות/ביצועים בפחות. חריגה מהתקציב 50-100 ש"ח אם הצורך ממש משמעותי. - שקט: מקסימלי (8) - הרכישה ביומיים-שלושה הקרובים. הרכישה תתבצע בעיקרה מKSP. אני מרכיב את המחשב לבד כך שאוכל לרכוש חלק מהפריטים מפלונטר, TMS או חנות אחרת באזור המרכז. - לא צפוי שידרוג משמעותי בעתיד. אבל כן הייתי רוצה שספק הכוח יוכל להתמודד עם הוספה עתידית (בסבירות …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by juda,

שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב לעבודה עם אודיו/מידי בתקציב של 3.5K המחשב ישמש ליצירת מוסיקה והקלטה של אודיו עם תוכנת קיובייס (גירסא 7) המחיר לא כולל מערכת הפעלה או ציוד נלווה, רק מחשב נטו. הדרישות שיש לי כעת הן : * 16GB זיכרון * דיסק קשיח 2TB * ממשק Firewire של - Texas Instruments (עבור כרטיס קול חיצוני) לא זקוק למחשב שקט אלא סטנדרטי. אשמח להמלצה על רכיבים שיתאימו למטרה שלי מבעלי נסיון. עדיפות לרכישה בחניות אייבורי/KSP תודה רבה לכולכם ויום טוב!

15. Started by Popopo12345,

שלום לכם, המסך של הנייד שלי asus נשבר אני רוצה לתקן אותו. יש כל מיני מעבדות במרכז אבל אני חושש ליפול בפח כי יש מלא רמאים . בבקשה יש לכם המלצה למעבדת תיקונים טובה שאתם מכירים באזור המרכז כמובן . תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  16. מטרות המחשב?אינטרנט אופיס סרטים וגם גיימינג. כל הכותרים הגדולים של העבר והעתיד הקרובים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ'. אם אפשר להכניס מאט בתקציב, מה טוב. * רזולוציית המסך? HD גם יספיק רק שהמסך יהיה איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אפשרות לSSD עתידי יהיה נחמד * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממה שראיתי הכרטיס הכי …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. תקציב: התקציב כרגע פתוח, כיוון שאני רוצה לראות את כלל האופציות. כמובן שרצוי כמה שיותר זול, ועדיפות לרכישה מאילת ברשת KSP. מטרת המחשב: מחשב ללימודי מדעי המחשב + כתיבת תוכנות + עיצוב אתרים ברמה חובבנית + הרצת משחקים (מסתפק גם על הרצה על Medium). גודל מסך: 13.3'' - 14'' רזולוציית המסך: רצוי FHD 1920x1080. אחיה גם היא שטח עבודה מעט מצומצם יותר, אך בתנאי שהוא אופטימלי לעבודה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא ממש. משקל רצוי: 2.3 ק"ג לכל היותר. זמן סוללה: רצוי סוללה שתעמוד בדרישות שלי ולא תאכזב אותי באמצע. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB3 Bluetooth: יהיה נחמד, לא קריטי. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: פחות מבין בזה. בעיקרון שיספק ביצועים טובים ולא יהיה מועד לפ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. * מטרות המחשב: מתחיל ללמוד\לעבוד בסאונד כנראה יתחבר למיקסרים ויהיה הרבה סביב נושא הסאונד. כרטיס קול מעל הממוצע ככל שמאפשר התקציב עבודה עם תוכנות כגון abelton,cue base ועוד בסגנון הזה בקשר לזיכרון וכח עיבוד אני לא יודע אם מחשב של סאונד צריך הרבה ואיכותי אבל אם כן אז קחו בחשבון * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? משהו טוב ונוח לעבודה * משקל רצוי? לא קריטי, אם המ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אני סטודנט שמעוניין לקנות לפטופ ואני מתלבט בין 2 הדגמים הללו: Dell 3542 i7 1TB Geforce 840M 8GB קישור למפרט: http://ksp.co.il/?uin=22964 לבין Macbook Pro Retina 13" i5 8GB 128GB intel iris השימוש יהיה 80% אופיס, אינטרנט 20% פוטושופ, לייטרום באופן חובבני אישי. יש לי אפשרות מחר לקנות באילת כשהראשון יעלה 3100 והשני עם הנחת סטודנט 5100 בדל המפרט נראה טוב יותר והמחיר זול ב2000 ש"ח והאחריות היא ל3 שנים. אבל המליצו לי נורא לקנות את המאק. אשמח לדעתכם המקצועית בנושא, שווה לי באמת להשקיע עוד 2000 ש"ח בשביל זה? ובנוסף, אם אתם ממליצים על הדל אז מאיפה הייתם ממליצים לקנות? תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה (סליחה על החוצפה) עריכה: רוב הסיכויים שהמחשב לא ישמש אותי בהרצאות, יש לי אי…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אני רוצה להריץ עליו קיובייס (עריכת סאונד) אז צריך ווינדוס הכי קליל. איזה ווינדוס יותר קל, 8 או xp? וכמובן, מה הכי מומלץ אליו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. [TABLE=width: 690, align: right] [TR] [TD]פריט [/TD] [TD]דגם [/TD] [TD]מחיר בשקלים כולל מע"מ [/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD]Intel Core i5-4590 [/TD] [TD]750 [/TD] [/TR] [TR] [TD]גוף קירור למעבד [/TD] [TD]Arctic Cooling Freezer i11 [/TD] [TD]135 [/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם [/TD] [TD]Asus B85M-G [/TD] [TD]295 [/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון פנימי [/TD] [TD]G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 [/TD] [TD]410 [/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך [/TD] [TD]SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI [/TD] [TD]790 [/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח [/TD] [TD]Seagate 2000GB ST2000DM001 [/TD] [TD]320 [/TD] [/TR] [TR] [TD]כונן SSD [/TD] [TD]Samsung 840 EVO 120GB [/TD] [TD]380 [/TD] [/TR] […

22. Started by Knopix,

מה דעתכם על המחשב הזה?: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..462.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23758&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני מחפש מחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט אופיס) ותכנות (רק שיריץ code:blocks ו VS expres 2014) המחשב ישמש גם כמחשב ביתי ראשי וגם מתכוון לקחת אותו 2-3 בשבוע כדי ללמוד כך שחשוב לי שיהיה כמה שיותר קל -מסך כמה שיותר איכות שיהיה 15.6 -אין חשיבות לזמן סוללה אם יחזיק שעתיים+ אני מרוצה -אין צורך בכונן אופטי או תחנת עגינה -חשוב לי שהמחשב יראה כמה שיותר טוב ודק גם על חשבון דברים אחרים יש דגמים נוספים שכדאי לבדוק?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. מתכננים רכישה של מחשב גיימינג? הגעתם למקום הנכון. במדריך זה נעשה לכם סדר ונראה איך ניתן לקבל את התמורה הגבוהה ביותר עבור הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%9c%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%93/

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by shahar711,

חשוב לי לציין שאני מחפש מחשב נישא! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנסות. אני אשמח, אבל לא על חשבון כרטיס גרפי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? פלוס מינוס 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לעבוד עם תוכנות גרפיות כמו solidworks, Autocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים