עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asafm,

הנה המפרט Thermaltake VOLCANO 6CU AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX Gigabyte GA-7VAX KT 400 Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO CREATIVE LIVE 5.1 RETAIL TEAC 48X16X48 OEM LG DVD 16x48 OEM TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Antec 350 Watt FLATRON 19 F900B Creative Inspire 5200 (5.1) black 3R SYSTEM AIR Black Total 10,219NIS אני אישית חושב שזה אחלה מפרט אבל הבעיה שלי זה שאני רוצה לשים DUAL DDR אבל הבורד היחיד לAMD שתומך בזה הוא עם הציפסט NFORCE2 והוא יקר לאללה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. המחשב הינו לבית ויהווה כתחליף למחשב הביתי השימושים היחידים יהיו השימושים הבייתים הרגילים..מוזיקה אינטרנט וכדומה...ללא משחקים כבדים כלשהם תודה,...ואשמח לעזרה כמה שיותר מהר די דחוף לי להיום

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Rhx,

שלום,חבר שלי רוצה מפרט ב7K ללא ציוד היקפי.. הוא אחד שאוהב משחקים כבדים הוא עבד בשביל הכסף הזה הוא רוצה לנצל את זה טוב בניתי לו אחד מה אתם חושבים שצריך לשפר וכו'.. מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6273 Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Black Case 339.00 ¤ 1 339 ¤ 1 6731 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 ¤ 1 819 ¤ 2 6221 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59.00 ¤ 1 59 ¤ 3 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 349.00 ¤ 1 349 ¤ 4 6565 MSI K8N NEO4 Platinium Soket 939 Motherboard 939.00 ¤ 1 939 ¤ 5 1109 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 309.00 ¤ 2 618 ¤ 6 5499 Enermax 420…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by OranH,

מחפש מחשב גיימינג לאחיין. לא צריך חזק מדי, אבל כולל מסך. עדיף בעיקרון KSP כי מגיע לאילת שבוע הבא והייתי מעוניין להזמין כבר מחר כדי שיהיה מוכן שם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים לתלמיד חטיבת ביניים וקצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל FORTNITE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by liorkim,

1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 5.3K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 ואת Dragon age Inquisition אבל בגדול אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הקוטרים הגדולים שיצאו בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 675 ש"ח AMD ATHLON XP 2400 + FAN 965 ש"ח Gigabyte GA-7VA KT 400 455 ש"ח Winbond DDR 256MB 2700/333mhz 260 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB 690 ש"ח BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 274 ש"ח COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB 345 ש"ח IIYAMA 19 VISION MASTER 1451 1,031 ש"ח Logitech Z-340 381 ש"ח Logitech wheel mouse optical oem 75 ש"ח Genius KB 16 Multimedia PS2 HEB/ENG 73 ש"ח סה"כ 5,223 ש"ח בקשר למסך, אני לא בטוח ... יש לכם המלצה אחרת באותו מחיר ל 19 אינץ? כרטיס מסך סביר? אולי כדי לי בכלל ללכת על …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by CrackPot,

קודם כל, אני לא מתכוון לקנות אחת, חס וחלילה (תסתכלו במפרט, רק עכשיו קניתי מחשב חדש). אבל, השאלה שלי היא- כשאתה קונה מערכת SFF של Shuttle למשל, מה אתה מקבל כבר (חוץ מהמארז), ומה אתה צריך להוסיף? לא הגיוני שהמערכת באה רק עם המארז, כי אז היא לי הייתי עולה 2000 ש''ח ומעלה. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by zinguala,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by elad12,

אני צריך חוות דעת על מחשבי גיגהבייט ובפרט על הדגם W576V-64R2‎. בנתיים שמעתי דברים על גיגהבייט כמו פלסטיק מתפרק וכדומה ואני רוצה לדעת האם זה נכון? אשמח לתגובה במיוחד לאנשים עם ניסיון של קניית מחשב גיגהבייט.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. המחשב נועד לאחי ליום הולדת בעיקרון רוב הזמן הוא רואה דרך המחשב סרטים בטלויזיה (32"), באינטרנט ומידי פעם משחק משחקים לא כבדים. הוא רוצה בעיקר שהמחשב יהיה מהיר מבחינת עבודה משרדית והכל "יזרום" לו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אלא אם כן באמת אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מעט משחקים, עבודה משרדית, תכני HD (חשוב מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תוכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, משחקי רשת בגוף ראשון ואסטרטגיה בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. זהו, המחשב שלי שווק חיים אחרי שש שנים בערך (עם שדרוג זיכרון וכ. מסך), הגיע הזמן להתחדש. למרות שאני לא כל כך שלם עם ההחלטה על מחשב שולחני (זן הולך ונעלם, למעט למתכנתים וגיימרים... אבל אני גם וגם), אולי עדיף מחשב נייד? מצד שני אני שונא לעבוד על מחשבים ניידים - שונא את המקלדת, שונא את משטח המגע, את הבטריה קצרת החיים, את כל תוכנות הרקע הייחודיות להם... בכל מקרה: . מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נעול לכאן או לכאן. שיהיה יחס עלות-תועלת גבוהה, זה הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, וכמובן גלישה וקצת אופיס ב) במידה והמחשב מי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by shaulr,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד שקניתי אותו עם מערכת הפעלה ויסטה. אני מעוניין לפרמט ולהתקין windows 7 . האם זה אפשרי ? האם אין סיכון ? תודה מראש שאול

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by kastus,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ואפשר לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן, צריך מחשב טוב לסטודנט שנה א'- ישמש אותי לכל התואר, ואחריו. אני צריך מחשב לעבודות משרדיות - אופיס, אינטרנט, תוכנות שירטוט ובניית דגמים, מת לב וכל מיני כאלה בכללי. * גודל המסך? 15.6, או 14, אני עדיין מתלבט * משקל רצוי? לא יודע בדיוק מה זה משקל רצוי, אבל אני סטודנט ואני הולך להיסחב עם המחשב כל היום, ולכן אני אעדיף משקל סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, סביבות 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לוידע..., אני רוצה את כלל היציאות הסטנדרטיות, בתכלס ביום יום אני לא צריך יותר מיואסבי אבל שיהיה ליתר ביטחון * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כונן רגיל 5400 סלד יספיק, 500 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? למה …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי בעיה בזמן האחרון עם משחקים וקיוויתי שתוכלו לעזור לי. אני משתמש במחשב הבא: http://www.google.com/products/catalog?q=asus+g50vt&hl=en&cid=2792198814059583131&os=tech-specs (בשלי רק יש 2.4 GHZ, כל היתר נראה לי זהה) לאחרונה, כאשר אני מנסה להפעיל משחקים (בפרט: CIV 5, FALLOUT 3ת mass effect 2) אני נתקל בבעיות ביצועים שלא היו כשהייתי משחק במשחקים האלה לפני שלושה חודשים (כשהיו לי חיים ) מה שקורה זה שלאחר כמה דקות של משחק ישנה דקה ארוכה של איטיות ואז הכל חוזר לקדמותו - וחוזר חלילה. ניסיתי להוריד את ההגדרות וזה לא עזר. ניסיתי לעקוב אחרי הזיכרון\המעבד בזמן שזה קורה ולא ראיתי שהם עמוסים. לכן חשדתי בכרטיס המסך. כל זה כמובן אחרי שפירמטתי. השאלה ש…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. כמות מחיר דגם 1 1200 ¤ AMD Athlon 64 3400+ 754 BOX -מעבד 1 700 ¤ DFI LanParty UT NF3 250Gb 754- לוח אם 1 730 ¤ G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL- זכרונות 1 535 ¤ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII- הארד דיסק 1 1360 ¤ - כרטיס מסך - PowerColor X800GTO VIVO 256MB PCI-EXPRESS 1 290 ¤ - צורב די וי די - NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 1 70 ¤ כונן דיסקטים שחור 1 495 ¤ COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W- מארז 1 1620 ¤ VIEWSONIC VA712- מסך 1 420 ¤ Altec Lansing ATP3- רמקולים המחיר הסופי: 7420, לא כולל מקלדת ועכבר המחשב אמור לשמש למשחקים כבדים במיוחד + צפייה בסרטי וידאו.... תגיבו האם הוא מתאים ואם יש מה לשפר בו......

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מחשב ביתי, עם שימושים משרדיים ועבודת תכנות, במחשב יהיה גם תוכנת שרת משיה (PLEX) לשימוש של שאר בני המשפחה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PLEX - תדיר , WAMP -תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 23 DELL, רזולוציה 1920X1080 -לאי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי קורא תביעות אצבע מובנה במחשב הפעלתי אותו והכל עובד מה שאני רוצה לעשות זה כניסה למחשב רק באמצעות האצבע ללא סיסמה הוא נותן תמיד אופציה להיכנס עם סיסמה כגיבוי איך אפשר לבטל את זה מערכת הפעלה XP PRO S3 תודה אלירן

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. בחודש הקרוב לכבוד היומולדת שלי אני מקבל מחשב מתנה. יש לי את האפשרות לבקש מפרט וזה מה שיקנו לי. אז אני אשמח לעזרתכם!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח (כולל ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להרכיב מחשב שיעמוד בקריטריונים בפחות...מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש משתלם אז ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל! בדגש על משחקים!!! חדשים!!! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, ברשותי מחשב בן למעלה מ-10 שנים אשר מסוגל להריץ רק WINDOWS XP ניסיתי לשדרגו (הוספת זכרון, שדרוג לכונן SSD) אך הדבר לצערי לא הועיל כפי שציפיתי, בעיקר בעיות תאימות של דפדפני אינרנט ל-WINDOWS XP. ניתן לעבוד עם המחשב בצורה די חלקה עם דפדפנים מסוימים, אך הייתי שמח לעבוד עם מחשב עם תאימות גבוהה יותר. הדרישות הן הכי מינימליסטיות שאפשר, אבל חשוב מאוד שיעבוד בצורה חלקה (יגיב מהר ולא יתקע). יתכן שימוש מסיבי באינטרנט כמו למשל פתיחת כמה דפדפנים במקביל, פתיחת הרבה tab-ים בדפדפן. אני מעוניין גם במערכת הפעלה חוקית, חשבתי על Windows 10, גם משיקולי עלות וגם משיקולי תאימות נוכחיים ועתידיים. ברשותי כונן SSD Transcend 128GB SSD370S, שרכשת…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב ואשמח להתייעצות מכם ובהתייחסות לשימושים הבאים: גלישה באינטרנט - גלישה מרובת כרטיסיות. עבודות על OFFICE - פתיחת מס קבצים במקביל. הרצת תוכנות המרה ועריכה קלות כגון תוכנות עריכה המותקנות עם ווינדוס. הרצת תכנים לסטודנט תואר בהנדסה ותכנות. כמובן שגם הרצת סרטים ב4K עם חיבור למערכת 7.1 וכל שאר הפעולות הבסיסיות. חשוב לי מאד שהמחשב ירוץ חלק ללא תקיעות ובעיות ויחזיק לטווח סביר של כ - 5 שנים + לאותם השימושים שציינתי. כרגע הכיוון שלי הוא המחשב הבא: https://ksp.co.il/index.php?uin=54541&select=#complist *בהתייחסות לקניה באילת, ז"א המחשב עם הפרט הנוכחי בקישור יעלה לי כ - 2450ש"ח. *אין …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ninne,

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10814 המחשב ישמש אותי בתור מחשב ללימודים (אני לומד מקצועות ראליים לכן המקלדת לא תספיק לי ואני הולך על מגע) ואחרי הלימודים גם משחקים בקטנה ומולטימדיה אני מודע לבעיית סוללה שלו אבל הוא מגיע עם 2 סוללות 4 תאים ו8 תאים ה8 לפי סיקורים מספיקה בערך ל5 שעות וה4 תספיק לשעה וחצי אני מאמין אז 6 וחצי שעות סוללה זה די מכובד :0 קיצר מה אתם אומרים עליו? ד"א כדאי לחכות לtouchsmart tx2? כי הרבה זמן הוא לא הגיע אליהם והוא רק בבאג ויש לו מולטי טאצ'

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yotam.m,

אוקיי אז אני יודע שהתקציב הוא לא גדול ולא ממש למשחקים בכל מקרה המחשב צריך לכלול הכל מסך דק 17 מקלדת ועכבר פשוטים מאוד, עם רמקולים נסתדר כבר ככה שלא צריך. המחשב מיועד לילדים קטנים שכמו שאתם יודעים יש להם משחקים כבדים מאוד. ככה שתנסו לדחוף את הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר בתקציב. חריגות עד 200 ש"ח יתקבלו אבל לא יותר מזה. תודה לעוזרים. עריכה: חשבתי על זה: Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case 240.00 ¤ 1 240 ¤ 1 7572 NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 216.00 ¤ 1 216 ¤ 2 8788 AMD Athlon 64 Bit 3500 Socket AM2 Box CPU 555.00 ¤ 1 555 ¤ 3 8511 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 64-Pro CPU Cooler for AMD64 167.00 ¤ 1 167 ¤ 4 7052 Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA I…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, הרכבתי מפרט למחשב (יותר נכון workstation) עריכת וידאו/תלת מימד ואנימציה שאני הולך לרכוש בזמן הקרוב. אני גם גיימר לשעבר (מקווה לעשות קאמבק כשיהיה זמן) - אז אני מכניס גם כרטיס מסך חזק לשחק איתו. Intel Core2Duo E6600 (2.4GHz) 4MB Cache Asus P5WDG2 / P5W DH XFX GeForce8800 GTX 768MB, XXX Edition + Leadtek QuadroFX1500 256MB Corsair 1066MHz - 2x1024MB, TWIN2X2048-8500C5} x2 = 4GB} WD 160GB/8MB for System WD 320GB/16MB for Misc WD 74GB Raptor for Video Editing ThermalTake ToughPower 800w ThermalTake Armor LCS ------------------ 1) מתוכנן OC של המעבד והזיכרון כמובן. 2) יש לי 2 מסכים שאליהם המחשב יתחבר - Samsung 931BF. לכל מסך חיבור אנלוגי ודיגיטלי. אני חושב לחבר כל כרטיס ל…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אהלן, באוגוסט בעזרת ה' אני משתחרר מצה"ל ובשנה הראשונה של השחרור אני רוצה להשתדרג כמה שיותר, משמע מחשב חדש (כרגע יש לי נייד - LENOVO Y580) שיחזיק לשנים הקרובות, פלאפון חדש ובעזרת ה' גם אוטו.. עריכה: ראיתי שIntel מוציאה בקרוב סדרת מעבדים חדשה שנקראת Broadwell ושNVIDIA מוציאה כ.מסך חדש בסדרת הGTX - ידוע מתי זה יקרה? שווה לחכות? מה הסיכוי שהתקציב שלי יספיק? עדיף לחכות לאוגוסט ולא לשבור ת'ראש עכשיו? מה התקציב המקסימאלי? 8000 - כנראה את המעבד, לוח אם וכ.מסך אקנה בקנדה/ארה"ב ואחסוך בסביבות ה1000-1500 ש"ח.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, עדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפ…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים