ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 24" 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי פתחתי תרד', אך הוא נעצר באמצע על המפרט הבא: אני פותח חדש כי אסור להקפיץ הודעות -- OK אז אני אזכיר, המחשב יהיה בעיקר לעבודה עם משחקים, מסדי נתונים, גרפיקה ו -autocad. אז למה שהגענו זה: מוצר חנות מחיר Intel core 2 duo e4300 957 Abit IB9 540 Leadtek PX8800 GTS TDH PCI-E 320MB 1825 OCZ 2*1GB 800MHZ CL4 886 Western Digial 160GB SATAII 301 Liberty 400 465 Hec 6a21 210 צורב DVD BENQ 151 סה"כ 5335 ש"ח עכשיו בגלל שאני מתכוון להגיע איתו עם OC למינימום 3.4 אז אני קונה: Tuniq Tower 120 255 מה דעתכם? איפה יש מקום לשיפור? תודה. הא כן, ושכחתי להזכיר, חשבו מאוד מאוד מאוד הוא יציבות, שהמחשב לא יעשה פתאום ריסטרט, המחשב יעבוד שבועות ללא כיבוי..
-
- 34 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב גנרי למשפחה - משמע אינטרנט אופיס סרטים וקצת משחקים. הבחור שרוצה את המחשב נעול משום מה על איבורי והביא לי את המפרט הזה, שנשמע זול מידי: AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT (לוח אם ) MSI K9N NEO FULL ATX 160GB SATA2 7200 RPM 1024 DUAL DDR II 667MHz צורב SONY/LG/NEC X 16 DVD. GEFORCE 6200TC 128MB UPTO 256MB SAMSUNG 740N (מסך) (בנוסף גם מקלדתעכבר, מארז וכו') מפרט מלא כאן: http://ivory.co.il/product.asp?productid=177&CatCode= בכל אופן גם ג'יגה זיכרון גם מסך דק של סמסונג... מה הקצ' כאן? ושאלה נוספת - מה הולך עם מעבדי ה 64 BIT ? זה תפס בכלל? זה לא דורש מערכת הפעלה מיוחדת? דריברים? קצת סיפור, לא? תודה לכל העונים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן למעלה מ-10 שנים אשר מסוגל להריץ רק WINDOWS XP ניסיתי לשדרגו (הוספת זכרון, שדרוג לכונן SSD) אך הדבר לצערי לא הועיל כפי שציפיתי, בעיקר בעיות תאימות של דפדפני אינרנט ל-WINDOWS XP. ניתן לעבוד עם המחשב בצורה די חלקה עם דפדפנים מסוימים, אך הייתי שמח לעבוד עם מחשב עם תאימות גבוהה יותר. הדרישות הן הכי מינימליסטיות שאפשר, אבל חשוב מאוד שיעבוד בצורה חלקה (יגיב מהר ולא יתקע). יתכן שימוש מסיבי באינטרנט כמו למשל פתיחת כמה דפדפנים במקביל, פתיחת הרבה tab-ים בדפדפן. אני מעוניין גם במערכת הפעלה חוקית, חשבתי על Windows 10, גם משיקולי עלות וגם משיקולי תאימות נוכחיים ועתידיים. ברשותי כונן SSD Transcend 128GB SSD370S, שרכשת…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפירות נוספות בפורום ובגוגל הבנתי שהX4 משתווה לI3 של אינטל. הם גם עולים כמעט אותו דבר, אבל לAMD יש לוחות אם יותר זולים. במילים פשוטות אשמח לחוות דעת על המפרט הבא : צרכים - שיהיה חזק ומהיר בגלישה עם הרבה טאבים ותוכנות פתוחות, צפייה בסרטים דרך חיבור לטלוויזיה. AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪526 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2088 מאוור Cooler Master Hyper 101 Universal, יחידות 1 ₪94 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1965 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪427 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/produc…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ 500 ש"ח במידה ויש משהו מאד ממומלץ ו/או מקבלים תמורה משמעותית על החריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש ביתי פשוט של גלישה באינטרנט, יוטיוב, אופיס, וגם פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, דפדפני אינטרנט, visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג אך יהיה נחמד אם אוכל להריץ משחקים חדשים גם אם באיכות בינונ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה ? בשעה טובה ההורים שלי החליטו לקנות מחשב חדש הבייתה כי הישן (מלפני 8שנים הלך) אז אני אקבל את המחשב החדש והמחשב שלי יעבור להורים שלי. אז ככה.. התקציב 400 ש"ח כולל מסך. לא חייב להיות מסך ממש טוב העיקר שיעבוד ויראו בו טוב כי ההורים שלי ישתמשו בו והם עיוורים חחח רמקולים עכבר ומקלדת לא צריך. אבל חשוב שיהיה בו כרטיס רשת וצורב DVD. אני רוצה מחשב חזק למשחקים ושיהיה קר כי תמיד היו לי בעיות של חום ! אני מודע לכך שאי אפשר לעשות מחשב בתקציב הזה מושלם למשחקים אבל שיהיה כמה שיותר טוב בבקשה.. לא מתכנן OC.. תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 9000 אם יש צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג חזק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק קיים ושהיה קיים ב3 השנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד היום היו לי הרבה מחשבים נייחים, ואני מבין בנושא לא רע. מחשבים ניידים, היו לי מהעבודה, והיו כבירי כוח (לזמנם) עם משקל בהתאם. כעת אני מחפש מחשב נייד אישי, שישמש אותי לנסיעות עבודה – כלומר לא שימוש יומיומי. הסתכלתי ברשת לחפש קריטריונים – אבל אני לא יודע כמה הם אינטרסנטים של חנויות. ולכן גם המלצות אחרות שראיתי כאן בפורום פחות ברורות לי. לפי מדריך השאלות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הכי בסיסי... גלישה ואופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? יכול להיות לא גדול - אבל מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוק…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב נועד לאחי ליום הולדת בעיקרון רוב הזמן הוא רואה דרך המחשב סרטים בטלויזיה (32"), באינטרנט ומידי פעם משחק משחקים לא כבדים. הוא רוצה בעיקר שהמחשב יהיה מהיר מבחינת עבודה משרדית והכל "יזרום" לו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אלא אם כן באמת אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מעט משחקים, עבודה משרדית, תכני HD (חשוב מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תוכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, משחקי רשת בגוף ראשון ואסטרטגיה בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט למחשב למשחקים , מחירו 3440 ש"ח , מה דעתכם על המפרט ? האם שווה את המחיר וכיצד ניתן להוזיל בעלויות שכן התכנון הראשוני היה מקסימום 2800 ש"ח (גמיש) : מעבד ( 554 ש"ח ) - intel core i3 530 box לוח אם ( 582 ש"ח ) - gigabyte ga-h55m-ud2h כרטיס מסך (611 ש"ח ) - connect3d ati redeon hd5670 1024mb ddr5 זכרון (676 ש"ח) - g.skill ddr3 4096mb 1333mhz cl 7-7-7-21 eco דיסק קשיח (242 ש"ח ) - seagate st3500418 as 3.5" 500gb sata2 16mb מארז ללא ספק (168 ש"ח) - coolermaster cmp-350 ספק (313 ש"ח) - chieftec a-135 550w יחידת קירור (196 ש"ח) - coolemaster hyper 212 plus הרכבה - 100 ש"ח למרות שהמסך 19 אינצ העדפתי כרטיס מסך 1024mb למען האופק השידרוגי . במה אפשר להמיר כך שלא יפגום באיכות אב…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זקוק בדחיפות למפרט חזק למשחקים.! כולל מארז נחמד, מבוסס 64ביט,לא צריך oc. כמובן למשחקים כבדים. תודה רבה!!!!!!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למפרט מחשב שולחני סביב מעבד I5 2500K. שימושים: אינטרנט, אופיס, פוטושופ ועוד תוכנות עיבוד תמונה שונות, קצת עיבוד ועריכת סרטים בHD. דרישות בסיסיות: לוח מבוסס צ'יפסט Z68 זכרון 2X4G HDD SSD קטן למערכת הפעלה בלבד ושיפעל כהיברידי עם כונן רגיל מחיר סביר (לא מיועד למשחקים, אז אין צורך להתפרע) יש לי מארז עם ספק שמשמש למחשב עם מעבד Q6700. האם אני יכול להשתמש באותו מארז? יש לי במחשב ההוא (שיושבת עם בניית החדש) גם HDD 320G , צורב DVD, ואפילו כונן 3.5"... אשמח לשמוע על הצעות (ואם אפשר פחות או יותר מחירים) שבת שלום, אילון.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זקוק למפרט עד 8000 ש"ח, לא לאוברקלוקינג אני צריך שיכלול הכל, הרד דיסק, מעבד, זיכרון, רצוי 1 ג'יגה שיתמוך בPCI-EXPRESS שיכלול צורב די וי די, כונן פלופי וכרטיס מסך הכי חזק שאפשר במגבלות הקיימות בעיקר למשחקים, אינטרנט, עריכת תמונות וצריבות למיניהן... כלומר.. מחשב מולטימדיה חזק, שיחזיק הרבה זמן ללא שידרוגים (מיועד לפעול 24 שעות ביממה) אין צורך במסך LCD, אני אסתפק במסך CRT רגיל, עם העדפה רצינית מאוד לעבר הLG F700P צריך לכלול זיכרון, מעבד, לוח אם, הרד דיסק, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב DVD , פלופי, ספק כח, מארז, כ. מסך. תודה מראש למגיבים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דיסקשיח גדול Hitachi Deskstar 7K1000 (1TB, 7200rpm) דיסקשיח מהיר למערכת ותוכנות Seagate ST3300655LC (15,000rpm, 300gb) התקן רשת GigaBit Lan 10/100/1000 או משולב על לוח האם זיכרון פנימי 2-GB Fully Bufferd (FB) ECC-REG DDR-2 1066 Qual Channel Compatible (Tested) כרטיס מסך משולב בלוח האם כרטיס עריכה עפ"י המלצתכם כרטיס קול Creative כלשהוא או משולב בלוח האם לוח אם Giga-Byte GA-9IVDTH-PL (2.1) מארז U4 Silent (Modded) Midi Tower ATX כ"כ שקט שחוץ מנורת חיווי לא אדע שהוא פועל מגן מתח: אספקה+הגנה עפ"י המלצתכם מיקלדת עריכה Logickeyboard LKB-PPRO-CHPC-UK מעבד Intel Quad-Core Intel® Xeon® processor E53451 מסך Jvc DT-V24L1DU 24" או תואם אחר מערכת הפעלה Microsoft Vista premium ספק…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחר תקופה ארוכה בחול (טיול אחרי צבא) המחשב שברשותי כבר כמה שנים, אינו עומד בציפיות הנדרשות ממנו (משחקים) להלן המפרט, [TABLE=class: section, width: 643] [TR] [TD=class: primary-title, align: right]Processor[/TD] [TD=class: value]Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Manufacturer[/TD] [TD=class: value]Intel[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Speed[/TD] [TD=class: value]2.4 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Number of Cores[/TD] [TD=class: value]4[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: section, width: 643] [TR] [TD=class: primary-title, align: right]Video Card[/TD] [TD=…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב שלי יריץ בצורה טוב (לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות) את BF4. יש לי כרגע - QUAD Q8400 2.66 GTS250 4GB RAM לוח אם דפוק של אינטל את BF3 אני מריץ סבבה. אני לא יודע אם לקנות רק כרטיס מסך RADEON HD7850 2GB בעלות של 1190 ש"ח או את המפרט הבא - I7 38320 3.6 RADEON HD7850 2GB 2X4GB זכרון SSD 120GB Asus P9X79 Deluxe s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 4xPCI-E בעלות כוללת של 5000 ש"ח (מארז וכו' אני אשתמש במחשב הקיים)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אבי מתלבט בקניית מחשב נייד חדש, הוא צריך מחשב לשימוש משרדי בלבד. אופיס אינטרנט וכו' הוא יקח אותו איתו לכל מקום(ברכב) וגם הוא טס הרבה לחו"ל והוא יקח את המחשב איתו. הוא מתעקש על מסך 15, לדעתו 14 זה קטן מדי. דבר נוסף הוא צריך שתהיה מצלמה במחשב כך שהדל E5500 יורד מהאפשרויות. הוא ממש מתלבט האם כדאי להשקיע סכום גדול יחסית ולקנות את הלנובו T510 בערך 5600 ש"ח http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=315 או שעדיף לחסוך ולקנות את הדל ווסטרו 1015 סביב ה-3000 ש"ח http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t65.htm או אולי בכלל כדאי לקנות דל 1545 ב-3000 ש"ח. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm מבחינת מפרט כמובן שהלנובו יותר חזק משמעותית, אולם ל…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשרות ראשונה M3 pro cpu 11 core, gpu 14 core, ram 18gb, ssd 512gb. אפשרות שניה M2 pro cpu 12 core, gpu 19 core, ram 32gb, ssd 1tb. המחיר ממש דומה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב יאללה, אין לי כוח יותר לחכות ...אני קונה סופסוף את המחשבב המטרות העיקריות זה להריץ הרבה מכונות וירטואליות של , server, vista unix,linux xp ועוד... כמו שרת, בשביל למידה משחקים פה ושם, סרטים פה ושם . והעבודה הרגילה...מוזיקה ברקע, תוכנות, צריך הרבה משאבים. תקציב עד 5000 שקל , מתוכנן OC בעתיד, אני מקצץ בתקציב של הכרטיס מסך לכרטיס low end, דרוש זיכרון 4 ג'יגה אשמח לשמוע חוו"ד: מעבד Intel Core 2 Quad - Q6600 1321 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L 508 כונן קשיח (Seagate ST3500320AS 520 כרטיס מסך ASUS Radeon HD 2600Pro 550 ספק כוח Corsair CMPSU-450VXEU 450W 457 מארז NZXT HUSH 440 צורב DVD Samsung SH-S203B X20 SATA לינק 149 חסר זיכרונות, (חובה 4 ג'יגה 800 mhz) קירור (ד…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לגיסתי סטודנטית נייד ללימודים, בית. היא מעוניינת מחשב דיי פשוט, שאפשר לעבוד איתו על אינטרנט, אופיס, וצפייה בסרטים וסדרות באינטרנט. גודל המסך 13-15 כמובן שעדיפות לביצועים הכי מקסימליים, כל השאר סוללה, מסך וכו' פחות משנה, פשוט שהמחשב יהיה כמה שיותר חזק ומתאים למה שהיא צריכה. מצאתי לה את שלושת הדגמים האלה : http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=840843,893535,893862 וכמו כן את הדגמים האלה : http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=Inspiron-N5010-Ci3-350&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=9&aff=Zap〈=he http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=HP-G62-460SJ&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=7&aff=Zap〈=he מה ההבדל…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני לא חדש בפורום ובעולם המחשבים אבל בעולם המחשבים הניידים אני בור מוחלט. כתוצאה מעבודה שלי יש לי סכום צנוע של 4 אלף ש"ח מזומן וברצוני לקנות מחשב נייד טוב ואמין המטרות העיקריות הן גיימינג כבד. משחקים כגון COD4 FC2 STALKER CLEAR SKY וכמובן המשחק המטומטם אך המהנה CRYSIS WARHED .... לא אכפט לי מה יהיה בקריסיס אבל שברוב המשחקים תיהיה אפשרות להריץ על מקסימום הגדרות עםקצב FPS שחיק (כלומר כרטיס מינימום זה 9800 GT ). מעבד דו ליבתי של אינטל אם אפשר (אני סומך עליהם יותר) נפח -120 ג'יגה יספיק לי מסך-החל מ15 עד ל17 אינטש. עכשיו שמתי לב שיש הרבה מאוד מחשבי מותג, האם יש אפשרות לבנות מחשב נייד? אם לא אז לא חשוב לי איזה חברה זה העיקר שהמחשב אמין ומספק את מחירו.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודות Office בלבד אלא החלקים שאני חושב שאני ישאיר איתי מהמחשב הישן בשביל להרכיב חדש מסך: MAG 15 הרדיסק: Segate 6.4 Giga כרטיס מסך: Diamond 1 mega כונן סידירום: Sanyo X8 עכבר: Microsof PS/2 מה שאני צריך: מעבד, לוח אם, זכרון, מארז, ספק כוח, מקלדת תעזרו לי בבקשה להרכיב אותו בצורה הזולה ביותר תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשבים לא ישרתו אותי. מחשב אחד לחברה שלי והשני לחבר. קראתי את כל הפוסטים האחרונים והלא אחרונים, אני מכיר את הדל וסטרו ואינספייר, קראתי על בעיית wifi באחד מדגמי הווסטרו. בכל אופן הבחירה הקלה תיהיה לקחת ווסטרו.אשמח לדעת אם יש הצעות מעניינות. לגבי הבת זוג שלי, היא צריכה מחשב שהשימושים העיקריים שלה יהיו תוכנות אופיס למיניהם(וורד, אקסל, פאוורוינט ושאר ירקות), כמו כן, רצוי שהמחשה ידע להריץ סרטים. מעבר לזה אין לה דרישות אך מה שאני מכיר זה שכדאי שהרזולוצית עבודה תיהיה גבוהה(1920*1200, תקנו אותי אם אני טועה). אבא שלה ביקש שהמחשב יהיה מעל הממוצע ויותר מהסטנדרט. לגבי החבר, אני מאמין שהוא צריך אותה חומרה אך הוא מתכנן ללמוד עיצוב ויהיה לו צורך שהמחשב יריץ חזק וחלק פוטושופ . אם איני …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לחפש עזרה בקשר הרכבת מפרט לחבר שלי בלי מסך בתקציב של 5000 שח פלוס מינוס למשחקים, פוטושופ 3די מקס וכדומה.. רציתי גם לדעת מה עדיף, מפרט איי אמ די או אינטל במחיר הזה.. זה מחשב חדש וזה לא לאוברקלוק.. בבבקשה, ותודה מראש, אור.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-