עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itamarko,

אני טס לחו"ל בקרוב ומחפש נייד בסביבות ה5000 לצרכי אינטרנט סרטים משחקים (לא הכבדים) מוזיקה וכו' אם אפשר להסביר לי את ההבדלים בין הסלרון (טוב , לא טוב? ולמה) לדותן ולסנטרינו. מה נותן צורב dvd והאם כדאי . תודה.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by XDude,

שלום לכולם. אני רוצה להשקיע על נייד זול בשביל שימושים קלים כמו אינטרנט אופיס וכדומה.. כמובן שאני גם ישמע מוזיקה ויראה סרטים מדי פעם. הביאו לי t40 יד שנייה לכמה ימים כדי לראות אם הוא מתאים לי והמוכר רוצה עליו 2000 שקל. המחשב עם מעבד סנטרינו 1.6 , 512 זכרון, 40 גיגה, כונן דיוידי , 2 usb אינפרא אדום. אבל מצד שני ראיתי בזאפ את המחשבים הבאים - 1. Gigabyte Santa Rosa W536M - Intel T5450 1.66GHz 15.4'' 160GB W536N-DC545M2EH16 קישור : http://www.gamaoffice.co.il/products/103759 2. w536m cm53m1h16 m530 1.7 celeron קישור: http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=GIGABYTE-W536M-0&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=15&aff=Zap〈=HE שניהם בערך אותו מחשב אני צריך לבחור מביניהם…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. האם חיבור HDD של 5400 RPM ליציאת ה-DVD הקיימת במחשב נייד תאפשר עבודה מהירה וטובה איתו?

4. כולל צפיה בהרצאות, תכנות JAVA. צפיה בסרטים יהיה נחמד. תודה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by zvired123,

ניסיתי למצוא בעבור ה DELL XPS M1330 שהגיע במקור עם VISTA אז ניסיתי למצוא לו דרייברים ל XP ויש הרבה דרייברים שאני לא מוצא כמו (sigmatel sta c9228x @ intel 82801hbm (audio card וגם דרייברים אחרים. משהו יכול לעזור לי בזה? זה דחוף לי מאד תודה

6. היי אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ויש לי כמה התלבטויות : 1) איזה מארז איכותי מומלץ ? 2) איזה ספק כח מומלץ ? 3) איזה גוף קירור למעבד מומלץ? מעבד יהיה מסוג: Pentium4 Dual Core LGA 775 3.0 GHZ 930 800 MHZ 2*2 MB Cache מבקש לענות על 3 שאלות אלה בציון חברה, דגם ונתוניים טכניים חשובים (אם יש ) לכל אחד מ 3 חלקים שציינתי תוגה מראש

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  7. שלום, המחשב ישמש לעיצוב גרפי - בתוכנות ArtRage, Flash, Fireworks, Photoshop, וכן לתלת בתחום המידול שימוש ב- ZBrush, Mudbox, Poser, Maya. הדגש הוא בעיקר על עיצוב ואנימציה בדו, והמידול הינו מזדמן. המשחקים זה לשימוש מזדמן, אך אני רוצה ליהנות מהם ברזולוציה 1280x1024. התקציב כפי שניתן מעט דוחק. לא נדרש מסך או ציוד היקפי, ולא מתוכנן OC. השקט חשוב, אך בהחלט מובן שהתקציב לא מותיר הרבה לתחום זה. אני מעונין במארז Mid-Tower, אין לי מקום ל- Full-Tower (המימדים של 6a19 למשל זה המקסימום עבורי). לאור ההמלצות השונות בפורום, ולאור התקציב, חשבתי על הרכיבים הבאים, אשמח אם תכוונו אותי במה להשקיע יותר: מעבד - e8200 (האם להשקיע 300 ש"ח נוספים ב- quad? אם כן, על חשבון איזה רכיב) לוח אם - Giga…

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by sfzlaw,

שלום רב, אני מחפש מפרט למחשב בייתי ללא ציוד היקפי עד 2,000 ש"ח. שימושי המחשב הם בעיקר אופיס ואינטרנט אבל בגלל שהוא בייתי נראה לי שחשוב שגם ניתן יהיה להוריד סרטים בצורה סבירה. דרושה גם מערכת הפעלה שניתן יהיה להרכיב את המחשב בחנות (אני לא יודע להרכיב לבד) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  9. אני מחפש לקנות מחשב נייד והתקציב עומד על סביבות ה4000 ש"ח. הצרכים הם בעיקר צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, וקצת משחקים (לא כבדים יותר מידי). משקל לא קריטי ומעדיף מסך 15 ומעלה. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שייצא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Little_AKA_Or,

מבוסס AMD PCI-E 80 ג'יגה הארד דיסק כונן DVD 1 ג'יגה ראם שום ציוד הקפי מארז למודינג מטרות אוברקלוק ומשחקים תודה מראש ואם אפשר תרשמו מאיזה חנות

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  12. שלום אני מחפש מחשב שיעבוד עם כמה מכונות וירטואליות בו זמנית וגם שיהיה טוב למשחקים אני מעדיף לקבל מפרט שאוכל למצוא את החלקים שלו בחנות בראשון עדיפות שלי כרגע ליקנות ב KSP במחיר של 3500 שקל לא כולל מסך או ציוד נילוה אני מתכון לקנות מסך 19 אינץ אשמח לקבל הצעות גם לגבי הנושא הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. אשמח להשוואה בין שני הניידים הספציפיים הללו. הכוונה שלי היא מבחינת דורות המעבדים וכו', הדל עולה 4, ומגיע עם 3 שנות אחריות. מעבד של 2ג"ה, לעומתו ה HP שעלותו אמנם 3200~, אך אחרי הרחבת אחרית יגיע אף הוא לעלות של כמעט 4000.. מדוע הפרש מחירים הגדול בניהם? ב HP אפילו מהירות השעון גבוהה ב 160מ"ה. אשמח לדעת מה השוני. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by Ghtm,

היי המחשב שמשפחתי החליט להתפגר וכל הבית בבהלה. אני צריך הצעה למחשב ב2000 שקלים, ללא ציוד היקפי פרט למקלדת, אין צורך בכונן קשיח או אופטי. עקרונית יש גם ספק ישן ג'נרי של 350W ומארז אבל אם אפשר להחליף אותם במחיר הזה אז עדיף. המחשב ישמש רק לגלישה באינטרנט, מסנג'ר, מיילים, סרטים ועבודות של אחותי... אולי קצת משחקים קלים כמו סימס. תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  15. - חשוב שיהיה ניתן לשדרגו לויסטה כך שכרגע נראה לי שאינ אלך עד סטיק אחד של 1 ג'יגה זכרון - חשוב לי שתעזרו לי לבחור את המארז שיתאים לכרטיס המסך, וכן שזה יהיה כרטיס מסך טוב - שיריץ ויסטה בעתיד בלי בעיה אך גם לא יעלה יותר מדי...

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by dbbd,

כרטיס המסך במפרט הוא זמני בלבד, ויוחלף בGTX460 ברגע שיהיה זמין המחשב מיועד למשחקים, עבודה על תמונות (PHOTOSHOP), ועריכה (ולפעמים המרה) של ווידאו אוברקלוקינג עדין בלבד דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 875K, 2.93GHz, s1156, 8MB Box, Unlocked CPU http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10588 מאווררים וגופי קירור: Thermaltake Silent 1156 CLP0552 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8747 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9256 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9284 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition D…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  17. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe זה הרעיון בגדול רק להוסיף מארז וספק כח. צורב DVD כבר יש לי. התקציב לא יעלה מעבר ל3500. והשאלות להלן הן: 1) האם המשחקים בעתיד ינצלו את מעבדי ה4 ליבות וכדי להשקיע עוד 400 שח בשביל זה ? 2) האם ניתן לעשות OC לE8200 כדי לחסוך 100 שח וכך לקבל בעצם E8400 שהוא פשוט יותר זול מבלי להוסיף אמצעי קירור נוספים. 3) איזה ספק כח אני צריך אם מתחשבים בזה שארצה יום אחד לשדרג את הכרטיס מסך למשהו כבד יותר. 4) האם כדי ללכת על לוח אם עם PCI-E x16 2.0 כדי לשדרג כרטיס מסך עוד שנתיים (אני…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  18. הי, אני עומדת לנסוע לשנה בסין ומחפשת מחשב נייד בסביבות 4,000 ש"ח, שישרת בעיקר צרכים סטודנטיאליים. לא מתכוונת לצפות ביותר מדי סרטים ולא עוסקת בשום עריכה גרפית מכל סוג שהוא. האם יש מחשב מומלץ מהסדרות/יצרנים שציינתי? ראיתי את ה-Pavilion ואכן נראה שכרטיס המסך שלו מצוין, אבל האם זה אכן עקרוני/משמעותי כ"כ לעומת האחרים? תודה על העזרה, מיכל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lidorafargan,

אני צריך את המחשב בישביל כל המחשקים החדשים שעומדים לצאת ב 2011 וכל המשחקים שיש היום החדשים ! מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 - TRAY ₪977 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-US3L ₪495 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪974 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - זמין במלאי ₪330 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪421 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB ₪225 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי ₪341 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Adadad,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב LOL ,GTA V ASSASIANS SCREED UNITY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

21. Started by davidez2,

היי אני צריך מפרט לחבר שהולך ללמוד הנדסת מחשבים כך שכנראה יצטרך להריץ כל מיני תוכנות מתמטיות כבדות יחסית. כמו כן הייתי רוצה מפרט שיאפשר גם להריץ משחקים ברמה סבירה (לפחות בהגדרות נמוכות). אין העדפה מיוחדת לאינטל או AMD. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  22. שלום לכולם וחג אביב שמח (וחביב עם פרחים מסביב ) אני כרגע צועד לקראת מחשב חדש שישמש אותי לעבודה גרפית (פוטושופ... פריהנד.. אילוסטרייטור... כרגע אני *לא* משתמש בתוכנות תלת מימד.. אולי בעתיד) ולמשחקים - חשוב להבהיר לגבי המשחקים שאני לא גיימר כבד.. לא אכפת לי שלא כל ההגדרות יהיו מפוצצות.. אז שלא יראו הכי טוב בעולם.. העיקר שהמשחק ירוץ חלק (כמובן שלא היה אכפת לי פה ושהם לראות הגדרות גרפיקה על HIGH... ). מה שכן - חשוב שלכרטיס מסך יהיה VIVO כי אני מתכוון לחבר אליו את הממיר הדיגטלי ואת הטלוויזיה. מה שאני צריך במחשב זה: מעבד לוח אם זכרונות (לפחות 1024 MB) דיסק קשיח (עדיפות ל 160 GB) כרטיס מסך (שוב - עם VIVO) מארז צורב רגיל + נגן DVD (כלומר COMBO.... צורב DVD לא צריך כי …

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  23. שלום שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני לא ממש מבין בכל הנושא הזה יש לי תקציב של עד 8000 ש"ח, ואני רוצה לקנות לפטופ חזק שישמש לי גם לעבודה וגם למשחקים, שיריץ אותם בצורה חזרה וטובה בעדיפות לאורך סוללה גבוהה אבל לא מוכרח גודל של 15.4 אינץ'. וזהו פחות או יותר אני לא בטוח מה החברה הכי טובה של מחשבים ניידים אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה!

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by Wunderbar,

שלום, יש לנו מחשב נייד ישן מסוג MSI CR500 שהמכסה שלו בחלק שמסומן באדום נפתח, בייחוד בחלק התחתון. האם יש איזשהו חומר שאפשר להדביק איתו את החלק הזה או לחילופין אם מזמינים את המכסה מהאינטרנט כמה תעלה החלפה (לא כולל מסך, כי הוא מתפקד)? תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. 1. מערכת מחשב - (1YS) 2. לוח אם ASUS P5KC 3. מעבד Intel Q9300 2.5GHz/4x1.5MB/1333MHz :kopfpatsch: 4. מארז Antec 900 GAMING NO PS Thermaltake 550W 140mm/PCI-E/SATA/DUAL 12V .5 6. זכרון- 2GB (2x1GB) DDR2 800MHZ 7. דיסק קשיח Seagate 500GB SATAII 7200RPM 32MB 8. כ.מסך Asus EN8800GTS/HTDP/512M/A 9. מסך Asus MW221C 22" Wide logitech Deluxe 660 Cordless Desktop .10 11. כרטיס קול משולב בלוח האם 12. רמקולים-Creative SBS-A300 2.1 13. צורב LG GSA-H55N x20 IDE DVD 14. כ.רשת משולב על הלוח מתואר בלוח האם לעיל 15. סה"כ למערכת (מסעיף 1 עד סעיף זה) 7600

• 0 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.