עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קודם זה המפרט.. מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤551 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤377 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1365 pid=LV386 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤185 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤420 מסך LCD ''19 מסך מחשב רחב LG 19" L196WTQ 2ms LCD ¤1173 סה"כ 4,550 המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il ועכשיו רציתי להזמין מ- SKY PC וההורים שלי אומרים שזה רחוק ושאם יקרה איזה תקלה זאת תיהיה בעיה לנסוע תמיד לראשון לציון ואנחנו גרים באשדוד והם מתעקשים אז אולי תבנו לי מאיזה חנות באשדוד או ממש קרובה לאשדוד ושזה י…

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  2. רכשתי את MSI EX620 ... מישהו יודע כיצד מתקינים את ה ECO ואיך מפעילים את הSUBWOOFER? התקנתי את דרייברהאודיו של REALTEK... ועברתי על דיסק הדרייברים שמסופק עם הנייד, תודה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  3. היי, המחשב ישמש בעיקר ילדה בת 11-12, לצורכי אינטרנט, אינסטנט מסג'ינג, ומעט משחקים (סימס 2-3, פיפא 10, קאונטר סטרייק ואולי משחקים קצת יותר כבדים, אבל לא משחקים של גיימרים). עדיפות למחשב שקט, שרוב החלקים יהיו מותגים עם אחריות, לוח אם טוב (שלא נתקע עם לוח אם שמסרב לפעול עם באגים מעיקים ושום דרייבר \ ביוס יעזור).. אם יש אפשרות להכניס מעבד i5 \ i7 זה יהיה מעולה (למרות שקשה לי להאמין). מסכים יש ב600-700 שקל, ככה שמחיר המחשב אמור לנוע בין 1500-1900 ש"ח. ללא ציוד היקפי (אם מגיע עם, לא נתנגד) עדיפות לחנויות באיזור ראשל"צ (KSP, אייבורי כל עוד יש אחריות ל-3 שנים, מכיר את סוגיות השימוש החוזר אך זה לא מחשב מטורף ויש אחריות ל-3 שנים, SKYPC וכו') HD לא ממש משנה (שיהיה מינ' 160-250 ג'יגה…

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by Rzw,

אני יודע לדוגמא שכרטיס זיכרון RAM נמדד לפי כמה ג'יגה יש לו, וכמה פעולות הוא מבצע בגל פעולה אחת (DDR3 לדוגמא 8). אני גם יודע שהארד דיסק קשיח (לא SSD) נמדד גם לפי גודל הנפח שלו, וגם מהירות ה RPM שלו. מעבד אני חושב נמדד לפי כמות הליבות שיש לו, אבל זה כל מה שאני יודע...... אך מודדים איכות של כרטיס מסך, כרטיס קול, כרטיס רשת, לוח אם וכו'? ואולי יש עוד פרטים ששכחתי על מה שכבר אמרתי? אם מישהו יוכל לפרט ולהסביר את זה בצורה פשוטה יחסית זה יהיה נחמד... תודה מראש! ואל תחסכו בחפירות ;-)

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  5. שלום אני חדש, ואני רוצה להרכיב מפרט בסביבות 4000 ש"ח (לא יותר מחריגה של 500 ש"ח) אבל אני פשוט לא מתמצא בכל החלקים שבמפרט.. המחשב שאני רוצה נועד למשחקים כמו unreal tournomment, call of duty, enemey territory: quake wars וכדומה. פרט חשוב נוסף: אני רוצה שלמחשב תהיה יכולת להחזיק server במשחק ממכר שכל מחשב ב400 ש"ח יכול להחזיק (tibia חחח).. איפה אני צריך להשקיע? להלן המפרט שחשבתי שאולי יהיה טוב: Proccecor: Core 2 Duo 2.66GHz-3.00GHz לוח אם--->לא מבין באלה כלום... מעדיף לא כולל כרטיס מסך, לא כולל כרטיס רשת, אבל כולל כרטיס קול איכותי. HARD DISK 320GB (האם יש עוד פרטים חשובים לגביי ה hard disk??) (פה הפצצתי כי קראתי שלסרבר צריך הרבה ראם) RAM: 4GB+2GB=6GB//4GBX2=8GB Graphics Ca…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו.. BF3, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by מוטיכ,

שלום לכולם אני רוצה לקנות בבלאק פריידי נייד בסביבות 1000 דולר אני מחפש מחשב נייד לעבודה באוטוקד ותוכנות עתיר . אין צורך בתלת מימד. כמו"כ על המחשב להיות חזק פיזית שלא ישבר בכל נפילה קטנה. מסך גדול. אפשרות גלישת אינטרנט טובה. עם אחריות בינלאומית אשמח לקבל מפרט שאני צריך או דגם מסוים או חברה מומלצת. תודה לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות לפטופ מארה"ב שחבר יביא לי כשיחזור משם, הדרישות שלי המחשב הן: גודל מסך: 13-14 (עדיפות למסך 13") משקל: כמה שיותר קל, ניתן להתפשר בנושא הזה זמן סוללה: 4 שעות נשמע לי סביר לגמרי, אשמח אם תהיה אפשרות ליותר גודל מינימלי של HD: לא יותר ולא פחות 160GB שיהיה צורב DVD, ושתהיה אחריות בינ"ל אין צורך ביציאות מיוחדות (למרו שיהיה נחמד אם אפשרי) ואין צורך בבלוטות מה שחשוב לי מאוד זה שהכרטיס מסך יהיה הכי חזק שאפשרי כדי שיריץ משחקים (WOW, LINEAGE2 וגם יותר כבדים...) המחשב הולך להיות המחשב שלי לשנים הקרובות עקב מעבר למעונות/דירה שכורה, בגלל זה הדרישה לכרטיס מסך חזק ככול האפשר בעיקרון חיפשתי קצת מחשבים, בגזרת ה13" מצאתי רק את הSL300 של לנובו שעונה על צרכיי, אודה אם תאיר…

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by Yaniv,

התקציב שלי הוא 2500 ש"ח, אפשר להשקיע עד 3000 ש"ח אם שווה את זה, מעניין אותי לדעת אם יש משהו שווה לקנות לאור המבצעי Black Friday. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית עם פוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" ועדיפות למסך מאט * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 (לא משנה לי). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות ללפחות 3.5 שעות, כמובן שמעדיף כמה שיותר (בעבודות משרדיות). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3. * Bluetooth? לא חשוב כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות, עם יש אפשרות ליותר אז מצויין. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Emmanuell,

אז אני בתהליכים של בניית מחשב וזה המפרט שאני חושב עליו - http://imgur.com/ZbKLKpz אני אשמח לחוות דעת אם אתם ממליצים לשנות משהו וכו'

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  11. Started by Ghsu1234,

אני רוצה לקנות מחשב גימירים חזק.קיבלתי באתר זה המלצות לקניה אך נשארו מספר שאלות שאותן בררתי במקומות נוספים.בסיכן עדיין נשארו השאלות הבאות להן אשמח לקבל עזרה כדי לסגור את המפרט.מצורף המפרט והשאלות הפתוחות (לצערי נעלצתי לצרף כתמונה): לבקשתכם, הנה טופס המילוי מה התקציב המקסימאלי - 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. Started by Lior10,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב עומד על 8K, ישנה אפשרות לחריגה (למרות שלא נראה לי שיהיה צורך). 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני נוטה לכיוון של מרובע ליבות. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין העדפה מיוחדת. העיקר שלא יהיו בעיות עם התחממויות יתר. השקט גם כן לא חשוב יותר מדי, העיקר שלא ירעיש כמו טרקטור. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. פירקתי את המכסה האחורי של המחשב הנייד שלי - Asus N550JV. הברגים רוכזו בשקית אשר לצערי אבדה. אני רוצה לרכוש ברגים חדשים בכדי שאוכל לסגור ולהדק בחזרה. כיצד ניתן לדעת מהי מידת הברגים הנדרשת למחשב? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Ic3 CuB3,

אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לגלישה ולאופיס. שום תוכנות מיוחדות, ולא שיא הביצועים. צריך שהוא יעבוד מהר, יהיה של חברה טובה, כמה שיותר קל ושיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי. אני יודע שהתקציב בעייתי, אחרי שלי קונים מחשב ב6.5K אין מצב לחריגות תקציב. מה אתם אומרים על זה: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1106&scat=320&tcat=20 ***אם ממש אין מחשבים טובים לתקציב הזה אז אפשר לחרוג*** תודה !!

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by amitos_1,

יש את המבצע הזה ב-ynetshops, המחיר נראה מאוד אטרקטיבי אבל מן הסתם אני שואל את עצמי איפה ה-catch? זה הלינק: https://www.ynetshops.co.il/Product/76/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_DELL_%D7%9E%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%AA_Vostro_%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94#aMoreInfo בגדול אני רוצה לקנות את ה-vostro אבל לא מצאתי יותר מידי אינפורמציה על הדגם הספציפי הזה (GU6914) תודה עמית

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by na_g0,

http://srv2.jpg.co.il/10/5493301665444.jpg' alt='5493301665444.jpg'>

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by itsik1990,

השימושים שלי במחשב סרטים באיכות HD‏ , אינטרנט , אופיס אני כמעט סגור על קניית המחשב חשוב לי לשמוע את דעת חברי הפורום בשביל לדעת שאני מבצע קנייה טובה אז תודה רבה לעונים ! HP Pavilion dv6- 1310EJ מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium (64-bit) סוג מעבד מעבד Intel® Pentium® processor T4300 • 2.10 ג'יגה הרץ, זיכרון מטמון של 1 MB ברמה 2 זיכרון זיכרון 2048 MB זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR3 של עד 8 GB 250 GB כונן דיסק קשיח SATA Hard Disk Drive 7,200 סל"ד Lightscribe DVD Writer גודל תצוגה צג High Definition HP LED Brightview Display של 15.6 אינץ' באלכסון רזולוציית תצוגה 1,366 x 768 כרטיס גרפי ATI Radeon™ HD 4530 Graphics זיכרון גרפיקה כולל של עד 1278 MB עם …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-hp-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9c-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9e%d7%92%d7%a2-fullhd-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by LiL Gangster,

שלום אני צריך מפרט למחשב בסכום 5500 ש"ח אך ניתן לחרוג אם יהיה שינוי משמעותי בביצועים. -המחשב מיועד לתוכנות, קצת משחקים, הורדות ואינטרנט. -חשוב שויסטה תעבוד חלק בלי שום תקיעות. -אין צורך בציוד הקפי כעת, לאחר שכבר קניתי רמקולים Altec Lansing ATP3, מקלדת ועכבר כבר יש לי, ולאחר הנושא הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236760.0 ,שפתחתי בפורום תצוגה וגרפיקה, החלטתי בינתיים לא לשדרג את המסך. -OC אני בינתיים לא יודע איך עושים את זה, אבל אולי בעתיד אני יעשה קצת, אז בינתיים עדיף מפרט לא לOC , אני צודק? -לפי מה ששמעתי, כדאי לחכות לירידה במחירים או שהיא לא משמעותית בשבילי? -מארז לא חייב להיות יפה מאוד אבל שלא יהיה מכוער ואם אפשר גם עם חלון תודה מראש

• 78 תגובות
    • 6.3k צפיות
  20. Started by Discord,

(ועוד 400 שקל לכרטיס מסך) זה מפרט משתלם? יש דברים יותר טובים לתקציב? המטרות הן גם לשחק. אם תוכלו למצוא\להרכיב משהו טוב יותר זה יהיה מצויין, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  21. צהריים טובים, הכנתי לי מפרט בשביל עבודה עם מכונות וירטואליות (לצורך לימודים/בדיקות בבית) אני מצפה לעבוד עם 7-8 מכונות וירטואליות שיהיה חזק ולא תיהיה בעיה עם עומס דעתכם אם יש לכם הצעות שונות אשמח לדעת לגבי כמות של 4 סטיקים של זכרון אני התבלבלתי זה אמור להיות 3

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פעולה ספורט ואסטרטגיה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 אינץ והרזולוצייה 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 62 תגובות
    • 7.1k צפיות
  23. Started by shalem1996,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות משחקים קלים(gta san andreas הכי כבד שירוץ עליו), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או 17.3 מבריק * רזולוציית המסך? רצוי FHD אם אין אפשרות אז HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? דבר ראשון ללא trackpoint דבר שני אפשרי נאמפד * משקל רצוי? לא עקרוני הוא תחליף לנייח * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא עקרוני כל כך הוא לרוב יישב בבית אבל אפשרי 5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, usb 3.0 , RJ45 * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB הכי טוב ומהיר שנכנס בתקציב * כונן אופטי? הכוונה לצורב? אז כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא בהכרח * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by bitoNNz,

מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM מחיר: ¤859 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי מחיר: ¤459 מארז: Raidmax Tornado (Black Frame) 1x120mm + 2x80mm + Window מחיר: ¤223 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V / SeaSonic M12 430W מחיר: ¤359 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי מחיר: ¤279 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS - במלאי מחיר: ¤246 סה"כ: ¤2425 מחשב גיימינג, ללא צורך בשום ציוד נלווה, מיועד לGTA COD NBA2K9 וכו' מסך 18" עכשיו בכוונה לא שמתי כרטיס מסך אני חושב על 9800GT.. תגידו מה אתם אומרים והייתם משנים משהו במפרט? רק אם אתם ממש בטוחים שעדיף.. אני מאמין שאני יעשה אוברקלוק בינוני משהו ממש לא רצ…

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  25. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב (רק מחשב ללא מסך וכו'...) שמיועד למוסיקה לתמונות אינטרנט סרטים וכאלה... קצת למשחקים. מחיר סביב ה4000 ש"ח גמיש, יכול להיות גם קצת יותר... חשוב שיהיה צורב די.וי.די, ושתהיה לו יכולת לנגן את כל הסוגים של קבצי המוסיקה, ואני מתכוון לחבר אליו גיטרה חשמלית, אני לא ידע אם צריך כרטיס קול מיוחד בשביל זה או לא... אההה וזהו... תודה!

• 2 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.