עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bennnn,

שלום מעוניין במפרט למשחקים כבדים. אני לא צריך ציוד היקפי,הרדיסק,כונני סי די רום ווכו. מעוניין במעבד,לוח אם אסוס,מעבד אינטל מתלבט בין ה i5לi 7 זכרונות ספק כח ומארז. תקציב עד 3000-3500 תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 שח, אפשר חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סרטים, אופיס, אינטרנט, משחקי דפדפן 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיפה 15.6 ומשקל כ 1.5ק"ג, אבל משקל לא קריטי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

3. Started by nirzx,

תקציב: כ6,500 ש"ח צרכי המחשב: משחקים כבדים וסרטים יש צורך למחשב נייד ולא לנייח (פשוט שאלו אותי את זה בלי סוף) אני לא כל כך מבין במפרטים, אז אם תשימו שמות של משחקים מוכרים שפועלים על המחשב כמו: פיפא, נייד פור ספי,ד GTA זה יעזור לי. המליצו לי על ASUS ומצאתי את זה: מחשב נייד Asus K61-1C מחשב נייד של Asus עם מסך בגודל 16 אינטש, מעבד P8700, 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך Nvidia GeForce G220m 1GB. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium מסך: 16´´ HD Color Shine (LED) רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce G 220M 1GB כונן: DVD תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11B/G) סוללה: 6 תאים מימד…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by Atom,

המצב הוא כזה: יש לי מחשב נייח ובנסיבות טראגיות המסך הלך קאפוט...וכרגע אין לי זמן או חשק לקנות מסך חדש... מה שכן יש לי זה מחשב נייד, מסיבות כאלו ואחרות אני עדיין צריך את המחשב הנייח פועל (עם מסך) לניד שברשותי יש יציאת VGA ולי יש כאבל VGA (לא מהמסך) אני יודע שהיציאה הזאת נועדה כדי להעביר את התמונה שרואים על מסכו של הנייד למסך אחר... השאלה היא כזאת: האם אני יכול להפוך את התהליך ? ובעצם לחבר את המחשב הנייח ולחבר אותו בעזרת כבל VGA לנייד ובעצם להשתמש בנייד בתור מסך? (הנייד כרגע לא ברשותי אז אין לי את היכולת לבדוק זאת בעצמי)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Iko89,

הייתי רוצה לדעת איך הם .. אני מדבר על הניידים מיסדרת Eee .. איך הם ? אם אני קונה להם נגיד כונן קשיח חיצוני .. הייתי רוצה לדעת האם הם עונים על הבקשות שלי ? 1. אני רוצה מחשב כדי להקליט מוזיקה (לא לערוך, רק להקליט ..) אני צריך לפחות 2 חיבורים .. אחד ליצאית שמע ואחד להקלטת שמע .. יש להם ? 2. אם אני יקנה כ. לכידת וידאו, הם יוכלו לעמוד בהקלטות של וידאו ? (שוב לא עריכה, רק הקלטה מכ. חיצוני) 3. יש להם חיבור של אינטרט כזה ? כאילו לחבר אותם חוטית לראוטר ? 4. מהי הרזולציה המירבית שלהם ? 5. ראיתי את הנייד Asus Eee 900, למישהוא יש נסיון איתו ? וביכלל, האם הם נוחים ?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by gtabak_37,

שלום! אני מחפש נטבוק שיוכל להריץ לי משחקים חזקים יחסית לנטבוק, אם אפשר שיוכל להריץ סרטי HD בנוסף. יש חיה כזאת? בנוסף המחשב ישמש לעבודה משרדית, עדיף שתיהיה לו סוללה שמחזיקה זמן ושיהיה מהיר ויוכל להריץ Windows 7. תקציב לא מוגבל, הבנתי שנטבוק לא יעבור את ה-3000 אבל אם כן, אז אפשר לחרוג. תודה מראש, גל

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by ai21,

כך שאין צורך בשום ציוד היקפי או דרישות גרפיות מעבר למינימום. מחיר:לא מגבלה. שימושים:קומפילציה למחשב LINUX 32bit - שימוש אינטנסיבי במעבד, אבל רק ב2 CORES עם גישה אינטנסיבית לדיסק הקשיח אוברלקלוקינג: לא אין צורך במערכת הפעלה רכיבים: - אין צורך ב כרטיס קול - אין צורך בכרטיס מסך חזק - דרושות כניסות USB3, eSata - דרושה תמיכה בraid0+1 שדרוג רצוי שלא

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  8. מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤627 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤556 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 667Mhz CL5 ¤119 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T6UB1GC5 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק JSP-TECH H-550D-F25 400W ומאוורר 25ס"מ ¤323 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=H-550D-F25 ספק כח HEC 500TDT 500W ¤281 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=500TDT סה"כ מחיר לכל המוצרים:2638¤ איך המארז והספ…

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by דיוגנס,

היי, חשבתי למכור את המחשב שיש ברשותי, ולקנות יד שנייה מתקדם יותר... הערכת מחיר למפרט הבא: amd athlon 64 3200+ GA-K8N51PVM-9-NV F3 (מבוסס nfroce) 1 Gb ddram 1 GF 8600 GT 256 ddrm 3 250 HD sata II ספק כוח Enermax liberty 400W (מודולרי) ועם מארז יפה בעל דלת שקופה, וכמובן מלא בקירור טוב עם smart fun לקירור במעבד, ומאוורר שפולט אוויר חם החוצה. כונן dvd+ צורב dvd

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  10. קודם זה המפרט.. מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤551 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤377 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1365 pid=LV386 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤185 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤420 מסך LCD ''19 מסך מחשב רחב LG 19" L196WTQ 2ms LCD ¤1173 סה"כ 4,550 המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il ועכשיו רציתי להזמין מ- SKY PC וההורים שלי אומרים שזה רחוק ושאם יקרה איזה תקלה זאת תיהיה בעיה לנסוע תמיד לראשון לציון ואנחנו גרים באשדוד והם מתעקשים אז אולי תבנו לי מאיזה חנות באשדוד או ממש קרובה לאשדוד ושזה י…

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  11. רכשתי את MSI EX620 ... מישהו יודע כיצד מתקינים את ה ECO ואיך מפעילים את הSUBWOOFER? התקנתי את דרייברהאודיו של REALTEK... ועברתי על דיסק הדרייברים שמסופק עם הנייד, תודה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. היי, המחשב ישמש בעיקר ילדה בת 11-12, לצורכי אינטרנט, אינסטנט מסג'ינג, ומעט משחקים (סימס 2-3, פיפא 10, קאונטר סטרייק ואולי משחקים קצת יותר כבדים, אבל לא משחקים של גיימרים). עדיפות למחשב שקט, שרוב החלקים יהיו מותגים עם אחריות, לוח אם טוב (שלא נתקע עם לוח אם שמסרב לפעול עם באגים מעיקים ושום דרייבר \ ביוס יעזור).. אם יש אפשרות להכניס מעבד i5 \ i7 זה יהיה מעולה (למרות שקשה לי להאמין). מסכים יש ב600-700 שקל, ככה שמחיר המחשב אמור לנוע בין 1500-1900 ש"ח. ללא ציוד היקפי (אם מגיע עם, לא נתנגד) עדיפות לחנויות באיזור ראשל"צ (KSP, אייבורי כל עוד יש אחריות ל-3 שנים, מכיר את סוגיות השימוש החוזר אך זה לא מחשב מטורף ויש אחריות ל-3 שנים, SKYPC וכו') HD לא ממש משנה (שיהיה מינ' 160-250 ג'יגה…

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by Rzw,

אני יודע לדוגמא שכרטיס זיכרון RAM נמדד לפי כמה ג'יגה יש לו, וכמה פעולות הוא מבצע בגל פעולה אחת (DDR3 לדוגמא 8). אני גם יודע שהארד דיסק קשיח (לא SSD) נמדד גם לפי גודל הנפח שלו, וגם מהירות ה RPM שלו. מעבד אני חושב נמדד לפי כמות הליבות שיש לו, אבל זה כל מה שאני יודע...... אך מודדים איכות של כרטיס מסך, כרטיס קול, כרטיס רשת, לוח אם וכו'? ואולי יש עוד פרטים ששכחתי על מה שכבר אמרתי? אם מישהו יוכל לפרט ולהסביר את זה בצורה פשוטה יחסית זה יהיה נחמד... תודה מראש! ואל תחסכו בחפירות ;-)

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  14. שלום אני חדש, ואני רוצה להרכיב מפרט בסביבות 4000 ש"ח (לא יותר מחריגה של 500 ש"ח) אבל אני פשוט לא מתמצא בכל החלקים שבמפרט.. המחשב שאני רוצה נועד למשחקים כמו unreal tournomment, call of duty, enemey territory: quake wars וכדומה. פרט חשוב נוסף: אני רוצה שלמחשב תהיה יכולת להחזיק server במשחק ממכר שכל מחשב ב400 ש"ח יכול להחזיק (tibia חחח).. איפה אני צריך להשקיע? להלן המפרט שחשבתי שאולי יהיה טוב: Proccecor: Core 2 Duo 2.66GHz-3.00GHz לוח אם--->לא מבין באלה כלום... מעדיף לא כולל כרטיס מסך, לא כולל כרטיס רשת, אבל כולל כרטיס קול איכותי. HARD DISK 320GB (האם יש עוד פרטים חשובים לגביי ה hard disk??) (פה הפצצתי כי קראתי שלסרבר צריך הרבה ראם) RAM: 4GB+2GB=6GB//4GBX2=8GB Graphics Ca…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו.. BF3, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by מוטיכ,

שלום לכולם אני רוצה לקנות בבלאק פריידי נייד בסביבות 1000 דולר אני מחפש מחשב נייד לעבודה באוטוקד ותוכנות עתיר . אין צורך בתלת מימד. כמו"כ על המחשב להיות חזק פיזית שלא ישבר בכל נפילה קטנה. מסך גדול. אפשרות גלישת אינטרנט טובה. עם אחריות בינלאומית אשמח לקבל מפרט שאני צריך או דגם מסוים או חברה מומלצת. תודה לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות לפטופ מארה"ב שחבר יביא לי כשיחזור משם, הדרישות שלי המחשב הן: גודל מסך: 13-14 (עדיפות למסך 13") משקל: כמה שיותר קל, ניתן להתפשר בנושא הזה זמן סוללה: 4 שעות נשמע לי סביר לגמרי, אשמח אם תהיה אפשרות ליותר גודל מינימלי של HD: לא יותר ולא פחות 160GB שיהיה צורב DVD, ושתהיה אחריות בינ"ל אין צורך ביציאות מיוחדות (למרו שיהיה נחמד אם אפשרי) ואין צורך בבלוטות מה שחשוב לי מאוד זה שהכרטיס מסך יהיה הכי חזק שאפשרי כדי שיריץ משחקים (WOW, LINEAGE2 וגם יותר כבדים...) המחשב הולך להיות המחשב שלי לשנים הקרובות עקב מעבר למעונות/דירה שכורה, בגלל זה הדרישה לכרטיס מסך חזק ככול האפשר בעיקרון חיפשתי קצת מחשבים, בגזרת ה13" מצאתי רק את הSL300 של לנובו שעונה על צרכיי, אודה אם תאיר…

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by Yaniv,

התקציב שלי הוא 2500 ש"ח, אפשר להשקיע עד 3000 ש"ח אם שווה את זה, מעניין אותי לדעת אם יש משהו שווה לקנות לאור המבצעי Black Friday. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית עם פוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" ועדיפות למסך מאט * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 (לא משנה לי). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות ללפחות 3.5 שעות, כמובן שמעדיף כמה שיותר (בעבודות משרדיות). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3. * Bluetooth? לא חשוב כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות, עם יש אפשרות ליותר אז מצויין. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Emmanuell,

אז אני בתהליכים של בניית מחשב וזה המפרט שאני חושב עליו - http://imgur.com/ZbKLKpz אני אשמח לחוות דעת אם אתם ממליצים לשנות משהו וכו'

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  20. Started by Ghsu1234,

אני רוצה לקנות מחשב גימירים חזק.קיבלתי באתר זה המלצות לקניה אך נשארו מספר שאלות שאותן בררתי במקומות נוספים.בסיכן עדיין נשארו השאלות הבאות להן אשמח לקבל עזרה כדי לסגור את המפרט.מצורף המפרט והשאלות הפתוחות (לצערי נעלצתי לצרף כתמונה): לבקשתכם, הנה טופס המילוי מה התקציב המקסימאלי - 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  21. Started by Lior10,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב עומד על 8K, ישנה אפשרות לחריגה (למרות שלא נראה לי שיהיה צורך). 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני נוטה לכיוון של מרובע ליבות. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין העדפה מיוחדת. העיקר שלא יהיו בעיות עם התחממויות יתר. השקט גם כן לא חשוב יותר מדי, העיקר שלא ירעיש כמו טרקטור. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. פירקתי את המכסה האחורי של המחשב הנייד שלי - Asus N550JV. הברגים רוכזו בשקית אשר לצערי אבדה. אני רוצה לרכוש ברגים חדשים בכדי שאוכל לסגור ולהדק בחזרה. כיצד ניתן לדעת מהי מידת הברגים הנדרשת למחשב? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Ic3 CuB3,

אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לגלישה ולאופיס. שום תוכנות מיוחדות, ולא שיא הביצועים. צריך שהוא יעבוד מהר, יהיה של חברה טובה, כמה שיותר קל ושיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי. אני יודע שהתקציב בעייתי, אחרי שלי קונים מחשב ב6.5K אין מצב לחריגות תקציב. מה אתם אומרים על זה: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1106&scat=320&tcat=20 ***אם ממש אין מחשבים טובים לתקציב הזה אז אפשר לחרוג*** תודה !!

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by amitos_1,

יש את המבצע הזה ב-ynetshops, המחיר נראה מאוד אטרקטיבי אבל מן הסתם אני שואל את עצמי איפה ה-catch? זה הלינק: https://www.ynetshops.co.il/Product/76/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_DELL_%D7%9E%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%AA_Vostro_%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94#aMoreInfo בגדול אני רוצה לקנות את ה-vostro אבל לא מצאתי יותר מידי אינפורמציה על הדגם הספציפי הזה (GU6914) תודה עמית

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by na_g0,

http://srv2.jpg.co.il/10/5493301665444.jpg' alt='5493301665444.jpg'>

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים