ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לצורך גיימינג כבד על בסיס חלקים שכבר יש ברשותי: כרטיס מסך: asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler לוח אם: Motherboard MSI Z87-G45 Gaming LGA 1150 מעבד: Intel Core i5 4430 ספק: Corsair AX1200 *יש לי גם כונן קשיח סבבה של טרה. ארצה לקנות: כונן SSD 256 ג'יגה,מארז + מאוררים, 8 ג'יגה זכרון, ומסך טוב. התקציב שלי: הוא מקסימום 2,500 ש"ח. אני חשבתי לקנות את המארז הזה: http://ksp.co.il/?uin=23668 עם 2 מאוררים האלו: http://ksp.co.il/?uin=22537 הזכרון הזה: http://ksp.co.il/?uin=21134 ssd הזה: http://ksp.co.il/?uin=23931 לגבי מסך אין לי מושג עדיין. בכוונה לא מילאתי את השאלון מפני שכבר יש לי את רוב החלקים והוא הופך ללא רלוונטי כ"כ. הרעש לא חשוב לי, אי…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אחי מחפש לקנות מחשב חדש בשביל משחקי מחשב כבדים. הוא לא צריך ציוד הקפי. התקציב הוא עד 5000 ש"ח תודה לכולם וערב טוב 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dragon age: inquisition Assassin's Creed Unity call of duty crysis 3 -מהי הרז…
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
מעבד a6 6400 - בשימוש שנה לוח אם Gigabyte GA-F2A88XM-HD3 - בשימוש שנה זכרון 4gb 1333 - בשימוש שנה קשיח 250 כונן צורב פשוט של lg מארז של גיגהבייט פשוט(אין לי דגם) תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך לרכוש מחשב חדש עבור גרפיקאית שתעבוד עם פוטושופ בלבד (מין הסתם יהיה גם קבצים כבדים), ולגלוש באינטרנט. הנה הצרכים שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,800 שקל כולל מסך, ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח מאוד לחיסכון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה המחיר הסופי שאפשר להקצות לזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה + אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כלום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים, עבודה וגלישה באינטרנט, חשוב לי מאוד שיהיה לו מסך מגע ושהמחשב יהיה כמה שיותר קל ודק (UltraBook), בנוסף שיהיו לו חיי סוללה טובים * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וקצת סרטים וכו'. * גודל המסך? 14 אינצ' * רזולוציית המסך? עדיף 1080P אבל גם 720 זה בסדר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 256 ג'יגה אם זה SSD (עדיפות למחשב עם SSD), אם דיסק רגיל אז לפחות 500 * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. , יצא פה למישהו להתנסות ,בחצי שנה אחרונה - שנה אחרונה במעבדת שירות של אסוס באיזור המרכז ויכול לחוות דעה על השירות שלהם? תודה
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שפתחתי פה כבר אשכול אבל זהו- זה נראלי המחשב הסופי ואני רוצה חוות דעת * רציתי מחשב שהיה שקט, וזה מארז אקוסטי ככה שבטוח אין רעשים וגם יש פה סירקולציית אוויר טובה. * זה כרטיס דיי חזק לגיימניג כבד הוא משומש עם שנתיים אחריות. 1 x DVDRW LITE-ON x24 Sata 1 x Samsung SSD 120G 840 EVO x Hard drive Seagate 3.5" 1TB SATA3 Cache 64MB 1 x Case Nanoxia-Deep Silence 2 Black+ FSP RAIDER 750W - !! בקניית מחשב חדש בלבד 1 x Memory SAMSUNG DDR3 8GB 1 x Mainboard Asus B85M-G for x Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB משומש אחריות עד ה- 1.12.16 1 x Arctic Cooling Freezer 7 Pro 1 x Processor Core i5 460With Su…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב אבל אם לא צריך אז לא בכוח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 (אם זה בשביל מסך איכותי ששווה להשקיע בשבילו) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ותכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) כרגע יש לי 22 full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לשדרג את הכרטיס שלי והכונן היות ונדמה לי שזה מה שכרגע לוקח את המערכת שלי אחורה. תקציב - אז זהו, אני די מנותק מכמה הדברים האלה עולים היום ולכן אגיד שאני מחפש את המשתלם ביותר לפני קפיצת המחירים לHIGH-EXTREME END.... אבל אם הוא עולה 1000 או 1500 זה פחות משנה לי, מה שתגידו. משחקים - מה שהפיל את הפור היה cod advanced warfare שנראה משום מה כמו קויק 3... מערכת נוכחית intel i5-2500k 3.3ghz artic freezer 13 8 gb 64 bit windows 7 gtx 570 4gb antec neo eco 620 antec 600 asrock z68 pro3 1 tera samsung drive שאלה נוספת ולא קשורה - המעבד שלי רץ כרגע בstock clock שלו, יש לי סיבה כלשהי לעשות OC? הקירור והלוח אם אמורים לתמוך די בקלות. תודה רבה!! וגם - האם יש סיבה לחכות ל…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי מחשב נייד עם 15.6 והוא מאוד נוח למשימות תכנות . אני שוקל לקנות מחשב חדש ומתלבט בין מסך 15.6 - 14 אינץ'. ההתללבטות היא נוחות מול ניידות . רציתי לשאול עד כמה נוח לתכנת עם מחשב 14 (בהנחה שלא מחברים אותו למסך ומקלדת נפרדים) ? מבחינת מקלדת וחלון עבודה קטן יותר?
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן עם המפרט הבא, שמשמש בעיקר לאינטרנט ואופיס: מעבד: AMD Athlon X4 630 2.7Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2/AM3 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1333 CL9 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 1000Gb 16MB AAKS כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black בתקופה האחרונה (ואחרי הרבה שנים) המחשב כבר די איטי. חשבתי לשדרג אותו מעט, ורציתי להתייעץ אם זה אופציה בכלל, ואם משתלם. הכיוון היה לשמור על או…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 3800 • חריגה מקסימלית מהתקציב:200 שימושים: גיימינג - COD AW, DOTA, THE WITCHER 3 • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 ביט. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא. שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא חושב. • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): לא חושב. ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום (באינצ'ים) - FHD. • האם תחבר מערכת סאונד (אוזניות/רמקולים) 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? יכול מאוד להיות ש7.1. מידע על מערכות הסאונד נ…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח לקבל המלצה למחשב בסדר גודל של עד 3.5K שמסוגל להריץ Adobe Illustrator , Photoshop. תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת על המחשב Lenovo Flex 2 15 (יש מספר דגמים , אני מדבר ספציפית על הלינק למטה) http://ksp.co.il/?store=beitshemesh&uin=23579. לא כל כך מצאתי ביקורות על הדגם הספציפי הזה , ואם מצאתי ראיתי שהSPECIFICATIONS שונים ממה שרשום בKSP לדוגמא. בגדול אני רוצה לדעת איך המחשב , אם יש תלונות עליו וכו'.. המון תודה ארז
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצות למחשב נייד התואם את הדרישות הבאות מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , צפייה בסרטים , Microsoft Office. גודל מסך: 15.6 אינטש משקל רצוי: עדיפות למחשב קל משקל (ברור כי גודל המסך משפיע) סוללה: חיי סוללה ארוכים - חשוב. דיסק קשיח: אשמח לדעת על אופציה עם SSD ואופציה עם HDD. כונן אופטי: יש צורך העדפה לצבע אדום בגדול המחשב צריך להיות מהיר , אז אני מניח שכמות מספקת של DDR ותוספת של SSD יעשו את העבודה.. *נדרשת תמיכה לצפייה בסרטי Full HD. מכיוון שמדובר בדרישות סטנדרטיות , אני מניח שהתקציב גבוהה ממה שנדרש , אז אם אפשר לקנות מחשב בתקציב נמוך אעדיף... בתודה והערכה! ארז
-
- 21 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המחשב השולחני הנייח שלי שנקנה לפני שנה וחצי. אודה לכיוון בקשר לכמה אוכל למכור אותו ביד2. בלי קשר אשמח לדעת גם כמה שווה מסך 17" של MAG מדגם 700P שנמצא בשימוש כשמונה שנים. תודה! מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 3TB SATA3 כונן DVD: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו LOL ,watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית חלקי מחשב אני רוצה לקנות חלקי מחשב מפלונטר (חנות שמוכרת חלקים יד שניה עם אחריות), קודם כול האם כדי לקנות מהם מבחינת אמינות ? האם החלקים איכותיים? אני מתלבט בין שני כרטיסים RADEON R9 280X GPU Rev 2.0 של ג'יגבייט ב 700. או Radeon R9 290 של Sapphire ב950 . דבר שני, כמה הבדל יש בין הדגמים השונים של הR9 280X, כי יש כאלא ב700 ויש ב1000, האם ההבדל הוא שווה את המחיר? דבר שלישי יש לי לוח אם מסוג gigabyte ultra durable GA-H81M-S2PV שיש בו PCIE 2.0 זה יפגע בביצועים? שווה לקנות חדש ואם כן, מה שווה לקנות? (משהו שיספיק כדי לתמוך במהירות) דבר רביעי יש לי מעבד מסוג INTEL CORE I5 4570 3.2GHZ הוא יעשה צוואר בקבוק? עוד משהו, יש לי 4 RAM צריך לקנות עוד? זה …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3,100 א) הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים NBA2K15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HDמסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק וכונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
[h=1]שלום לכולם, מישהו מכיר/שמע על המחשב הבא- מחשב נייד Vostro 2521 VM-RD09-7081 דל?[/h]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשבים: 1: מעבד: Q8200 זכרון: 4x1GB DDR2 800MHz לוח אם: MSI P43-NEO-F כרטיס מסך: ASUS EN9400GT 1GB DDR2, יש DVI HDMI D-SUB קשיח: Samsung HD322HJ 320GB 7200RPM 16MB cache ספק: EZcool 450W, דגם ATX-450 JSP, מאוור 120 תחתון מארז: EZcool H550, מאוור 200 בצד, אם שליטה על מהירות ותאורה קירור: AC Alpine PRO 7 2: מעבד: E2180 זכרון: 2GB DDR2 800MHz לוח אם: ASUS P5KPL-VM כרטיס מסך: ZOTAC 7200GS 512MB DDR2, יש DVI D-SUB TV-OUT קירור שקט קשיח: Seagate 250GB 7200RPM 16MB cache ספק: ZEUS 520W, דגם PS520GW , מאוור 120 תחתון מארז: EZcool H550, מאוור 200 בצד, אם שליטה על מהירות ותאורה קירור: ZALMAN SZ 3: מעבד: Pentium D805 זכרון: 2x1GB DDR1 400MHz לוח אם: MSI PM8M3-V קשיח…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות nas יש לי 8 דיסקים קשיחים אני צריך לוח אם עם מספיק חיבורים ושיהיה אפשר להוסיף שיהיה עם usb3 ספק כח איכותי זיכרון מינימלי שיספיק ומעבד מינימלי שיפעיל את זה זה מחשב שרוב הזמן יהיה בלי מקלדת עכבר ומסך
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל איפה שכדאי לנצל ולחסוך איפה שניתן לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בHD, סטרימינג של משחקים באיכות גבוהה, הקלטת משחקים באיכות גבוה ETC. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/ כבד /פרנסה). פוטושופ, אדובי פרמייר, סוני ווגאס, אפטר אפקטס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל ! …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לכולם (: לאחר שנים מספר שלא השקעתי במחשב, הגיע הזמן להתחיל מאפס, וכמו שצריך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (החדשים שיוצאים), תכנות, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's creed Unity, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרו…
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אם תוכלו לומר לי בבקשה האם המפרט הזה טוב ואם לא מה צריך להחליף 899 ₪ - Intel Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 319 ₪ - * מבצע * - Asus B85M-G (4xDDR3 + Front USB3) S1150 349 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz 1899 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 WF3 279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 510 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + Seasonic 600W BUNDLE 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 70 ₪ - Corsair Air AF120 Quiet High Airflow 120mm 389 ₪ - Windows 8.1 64 bit Hebrew 730 ₪ - * מבצע * - LG 23.8'' E2442TC LED
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-