עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, אני זקוק למחשב בעיקר למשחקים אך גם לדברים נוספים כמו עריכת ווידאו. התקציב שלי הוא עד 6000 שקל כולל מסך. המפרט שאני רוצה , יהיה בו כלול: Intel Pentium 4 2.53GHz 512K 533MHz Socket 478 המוכר בחנות המחשבים אמר לי שהחזירו את המעבדים האלה מהחנויות בגלל שהיתה פגם בהם, מישהו יודע משהו על זה? לוח אם זה ASUS P4B533-E או Gigabyte 8IEXP, למישהו יש המלצה על אחד מהם? כרטיס מסך זה Gigabyte Radeon9000 Pro. אני שונא Nvidia. דיסק קשיח זה: WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache Special Edition כרטיס קול זה: Hercules Game Fortissimo 3 DVD DVD-ROM Pioneer 16/40 אני צריך לעשות חישוב אם כל הרכיבים האלה יספיקו לתקציב שלי, מישהו מוכן בבקשה לעשות לי חישוב. תגידו לי אם אני צריך לשנות משהו או להוסי…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Yonatan Amsalem,

שלום! אני עומד לקנות מחשב ואני לא כל כך מבין, המטרה העיקרית שלי זה אינטרנט וסרטים באיכות 4k, סאונד גם חשוב כי אני מחבר אותו למערכת קולנוע מה צריך להיות המפרט בשביל שיראו 4k בצורה טובה? התקציב שלי סביב ה2600-2800 שקל

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם, ראשית כל, התרשמתי מאוד מהמקצועיות והסבלנות של חברי הפורום ואני מודה לכם מראש על עזרתכם. אני מחפש מחשב DTR עבור בני הנוער שלי. אי אפשר להגדיר אותם כגיימרים אבל הוא ישמש גם עבור משחקים כדוגמת Battlefield Bad Company 2 המחשב יקנה בארץ בתקציב 5500 פלוס מינוס משיטוט בחנויות ובאינטרנט יצאתי מבובל לגמרי בחנות אחת המליצו על HP 2130 בחנות שניה טושיבה L 505-141 ובחנות שלישית דל 1558 אני אישית חשבתי על LENOVO, כי לי אישית יש דגם עתיק של IBM R51 שעובד מצויין כבר 5 שנים, ללא תקלות. אבל בכל החנויות אמרו לי- LENOVO זו לא האייכות של IBM האם זה נכון? היות והמחשב יהיה כמעט כל הזמן רק בבית, המשקל וזמן סוללה לא קריטיים, ומה שהכי חשוב זה ביצועים וכמובן אמינות ואחריות. לגבי מות…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה 3500 - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל שיענה על כל הצרכים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? איזור ה500 ... אם זה ממש שיפור מסיבי 2. מה שימושי המחשב ? שימוש עיקרי הוא עריכת סאונד ותקלוט, משחקים זה על הדרך (לא צריך כרטיס מסך מפציץ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, Abelton live . Traktor חשוב שאיבלטון ירוץ חלק גם כשהוא עמוס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ישנים כמו WoW / SC חדשים כמו Overwatch ו gta5 ( מספיק לי שהם ירוצו על הגדרות בינוניות) -מהי הרזולוציה הט…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ToyMan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש רק בתוכנות קטנות כמו SKYPE וDEAMON TOOLS וכאלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 אני רוצה לשחק לפחות על HIGH חלק.. .. RAGE.. SKYRIM.. THE WITCHER 2 ומשחקים כבדים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by sharonp,

1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להוסיף כמה מאות אם זה קריטי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - מטלב, סולידוורקס, פוטושופ, משחקי מחשב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים מספיק רק צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - משהו כמו 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אני לא יודע מה זה אפילו אז כנראה שלא כל כך חשוב 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by siter,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות בVisual Studio אבל אני רוצה שתהיה לי אפשרות לשחק בהגדרות גבוהות אם אי פעם יהיה לי קצת זמן... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פרנסה, Visual Studio, SQL Server, MySql, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה ו3D shooters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני רוצה שהמחשב שלי יריץ בצורה טוב (לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות) את BF4. יש לי כרגע - QUAD Q8400 2.66 GTS250 4GB RAM לוח אם דפוק של אינטל את BF3 אני מריץ סבבה. אני לא יודע אם לקנות רק כרטיס מסך RADEON HD7850 2GB בעלות של 1190 ש"ח או את המפרט הבא - I7 38320 3.6 RADEON HD7850 2GB 2X4GB זכרון SSD 120GB Asus P9X79 Deluxe s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 4xPCI-E בעלות כוללת של 5000 ש"ח (מארז וכו' אני אשתמש במחשב הקיים)

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. כלומר אלה עם צ'יפסט 400, כמו B450 וכו'. זה אמנם נאמר כבר באתר, בדיון אחר, אבל מן הראוי לתת לזה דגש חזק יותר, וזו מטרת הת'רד הזה. https://www.itworldcanada.com/article/amd-zen-3-processors-will-be-incompatible-with-400-series-and-older-motherboards/430513 לידיעתכם ושיקולכם .

10. יש לי קורא תביעות אצבע מובנה במחשב הפעלתי אותו והכל עובד מה שאני רוצה לעשות זה כניסה למחשב רק באמצעות האצבע ללא סיסמה הוא נותן תמיד אופציה להיכנס עם סיסמה כגיבוי איך אפשר לבטל את זה מערכת הפעלה XP PRO S3 תודה אלירן

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by BlackDiablo,

אני צריך שני מפרטים למשחקים, OC , אינטרנט , בלה בלה בלה... אחד ב7K לחבר שלי ובשבילי אני צריך אחד ב2000$ אבל אני לא יודע את מה להביא מהארץ ואת מה מחו"ל... אני גם רוצה לחכות לR520 אז שמתי 550$ בצד לX900XT או PRO מה שיעלה מסביבות המחיר הזה... גם חבר שלי רוצה X900 אבל אני עוד לא יודע את המחירים של כל כרטיס אז אני לא יודע עוד איזה כרטיס הוא יכול לקנות אז אצלי אני משאיר 550-600$ בצד לכרטיס מסך ואצל חבר שלי כמה שישאר אחרי כל הדברים שצריך במחשב בלי ציוד היקיפי ובלי צורבים ושטויות..[ תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מעבד I5 4670K לא עבר OC מעולם. לוח אם ASUS Z87 DELUXE זיכרון 8 GB 1600 קינגסטון 1600 SSD 480GB סאן דיסק אולטרא 2 דיסק 8TB סיגייט דיסק 3 TB WD כפול 2 יח דיסק 2TB WD כפול 2 יח כרטיס מסך ASUS GTX 670DC2 ספק כח SEASONIC 620 מאוורר מעבד NOCTUA לא זוכר את הדגם... מארז THERMALTAKE ARMOUR REVO SNOW EDITION לבן קירור מארז מאווררים מקוריים של המארז שקטים במיוחד ומארז קריר מאוד.. אודה למומחים כאן לתמחור הוגן לדעתכם ?! תודה והמשך ערב טוב . חיים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by firerb,

שלום זקוק לעזרה. מצאתי מספר מחשבים אשר דומים במחיר: HP Pavilion DV7-BTO Core™ i7-2670QM 2.2GHz 750GB 8GB17.3" FHD (1920x1080) BLU-RAY BT W7HP Webcam ATI HD6770 2048MB FP Reader Asus N75SF-A1 Core™ i7-2630QM 2.0GHz 1TB 8GB 17.3 (1920x1080) LED BLU-RAY/BD-RW BT Webcam NVIDIA® GTX 555 2GB Bang&Olufsen Speakers Dell XPS 17 Core™ i7-2670QM 2.2GHz 750GB 8GB 17.3" FHD (1920x1080) BD-RWBT W7HP Webcam NVIDIA® GTX 555 3GB למעט הכרטיס מסך של דל שברור שהוא יותר טוב מה עדיף לקנות מבחינת חברה, מעבד וכרטיס מסך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Gold shark,

אני רוצה לוח אם של ABIT שמתעים P4 478 AGP X8 5 PCI 4 IDE ו SATA עם משהו יכול לתת לי לינוק ללוח אם קזה זה היא מצויין אגב עם אתם יכולים תנו לי ינק ללוח אם טוב של 2 מעבדים P4 478

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, ספק הכוח במחשב הישן (פנטיום 4, ג'יגה זיכרון) נשרף, ועל הדרך הוחלט במקום לקנות ספק כוח חלופי - לקנות מחשב חדש. המחשב אמור להספיק לשימוש קל של פיתוח, משחקים קלים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וסדרות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 20% פיתוח, 50% משחקים קלים ו-30% אינטרנט וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, FM13, Starcraft 2 …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה. דוד שלי גר שארצות הברית והוא יכול להזמין לי מחשב מ newegg ולהביא לי אותו לארץ. נתחיל בשאלה הקטנה יותר: איך מסתדרים עם העניין של המקלדת? נראה לי שהפתרון של הדבקת מדבקות עם האותיות בעברית הוא קצת בעייתי מבחינתי, כי אני די בטוח שהן יתקלפו (+ זה פחות יפה). דבר שני, על איזה מחשב אתם ממליצים? מה שחשוב לי במחשב הוא: שיהיה בעל יכולת עיבוד טובה - אם אני הולך ללמוד הנדסת תוכנה אני אריץ עליו visual studio + sql server וכו'. שיהיה נייד - חשוב ביותר. לא בא לי לסחוב מחשב כבד שלא יהיה קטן מדי, ולא גדול מדי - נראה לי שלא יהיה לי נוח להסתדר עם מסך 12'', מצד שני, צריך שיהיה נייד. שהסוללה שלו תחזיק לאורך זמן - כדי שאני לא אצטרך להטעין אותו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי, מישהו סיפר לי על הפורום הזה ואני ממש מקווה שמישהו יוכל לעזור לי להגיע לפתרון כי אני כבר ממש משתגעת! העיניין הוא כזה- אני צריכה מחשב DELL חזק לתוכנות גרפיות. המחשב שאני שוקלת לקנות הוא DELL 1520 T7500 עם מפרט מצויין של 2.2 זיכרון, 160, Nvidia 256, וכו..הבעייה היא איפה?! בהתחלה כמעט קניתי מהטכנאי שלי אבל אז שמעתי שהכי כדאי מK.S.p אבל כשהלכתי לשם, גיליתי שאכן יש להם את אותו המחשב עם אותו מפרט, כשרק מספר הדגם שונה- DELL 1520 1886 בעוד בזאפ ראיתי שיש עוד 2 דוגמאות- 1887 ו 2084 (שהוא הכי זול מבינהם 5,700 לעומת 6,200 שk.s.p דורשים). אני מנסה לחסוך כסף אז רוצה לקנות מן הסתם את היותר זול אבל לא מבינה מה פשר המספר 1886 לעומת 2084 או 1887 אם המפרט הוא אותו מפרט!! אני שמה 3 …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by zion561,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אם חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחק ASSETA CORSA וSQUAD מעוניין לחבר כרגע תמחשב לטלויזיה סמסונג Q90T, קצת עבודות בתוכנת אבלטון 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי,מסך ארכוש בעתיד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למארז An…

19. שלום חברים, יש לי היום מחשב נייד של אסוס עם מסך ברמה די נמוכה. אני מחפש מחשב נייד חדש כשרוב מה שמעניין אותי זה מסך באיכות הגבוהה ביותר שאפשר למצוא. אני עובד שעות רבות מול המחשב, בעיקר הרבה קריאה וכתיבה ולכן חשוב לי מאוד מסך איכותי שיאפשר עבודה של שעות רבות מולו. מצ"ב שאלון כנדרש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, אפשרי לחרוג לשם קבלת תמונה איכותית ומסך איכותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קריאה מרובה, כתיבה מרובה, אינטרנט, סרטונים מצגות וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכי…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by flacona,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 9000 אם יש צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג חזק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק קיים ושהיה קיים ב3 השנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. ערב טוב, מבקש חוו"ד על המפרט הבא לעבודה משרדית בחברה. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אין הגבלה, אבל לא צריך להביא דברים סתם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - אופיס, קורל דרו, פורטושופ (לא עריכה כבדה בעיקר וקטורים וסמלים), מולטיטאסקינג -מספר תכנות פתוחות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין - לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כן, הכל אלחוטי, מחשב אחד עם מסך, מחשב אחד ללא מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - רמקולים. 5. …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. כפי שראיתי בפורום זה, רוב המפרטים הם של מחשבים נייחים, - ורציתי לשאול אותכם, אם מישהו מבין בניידים, אני צריך מחשב שייתן לי מקסימום ביצועים, תאימות וזמן סוללה למינימום כסף, כמובן שאיני משלה את עצמי שבאמת קיים דבר כזה, אני פשוט צריך המלצה למחשב שלדעתכם לפחות נמצא גבוהה מבחינת היחס בין עלותו לאיכותו. אנא עזרו לי.. המחשב מבחינתי אינו מיועד למשחקים! אך צריך לתמוך בכמה שיותר תקנים נפוצים, כמו כרטיס רשת אלחוטי, צורב די-וי-די, כונן קשיח של לפחות 80 ג'יגה, זיכרון של ג'יגה ומעבד עדכני, עדיף לי של אינטל כי הבנתי שהטכנולוגיה שלהם עדיפה. אני צריך זמן סוללה ארוך כמה שיותר ותמיכה ב VISTA באופן מלא, כולל ממשק AERO, ככה שיעבוד במהירות ולא יזחל. בתודה מראש לממצילים. PS - אפשר לחרוג טיפה מה…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 3500 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 • האם לנצל את כל התקציב או ףלנסות לחסוך? עד 4000, תתפרעו . כמובן שאם אפשר לחסוך, אז למה לא שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל בינוני | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: titanfall, titanfall2, csgo, battlefield 4 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) אין חשיבות (גודל המארז חשוב גם לזרימת אוויר טובה) • האם תבצע Overc…

24. אהלן, לקראת הלימודים מחפש לקנות נייד, התקציב כעיקרון עד 500 אבל אם יהיה צורך אפשר גם חריגה קטנה. המחשב אמנם יהיה לרוב בשימוש כללי בלבד (גלישה, קצת אופיס וכו'), עם צפייה בסרטים אך חשוב לי שתהיה אופציה להריץ משחקים וכמו שצריך למרות שזה לא יקרה יותר מדי, המחשב גם צפוי "למשוך" כמה שנים אז יהיה נחמד אם יהיה לפחות קצת רלוונטי גם בהמשך הדרך. בעקבות דיון שהיה לא מזמן מאוד שמתי עין על Lenovo IdeaPad Y560 שהוא בעל מפרט די מרשים יחסית למחיר, דגם עם מעבד i5 עולה 4625 (http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=4856), אין לי צורך בדגם עם i7 וסה"כ יש כרטיס מסך Radeon 5730 שהוא מהחזקים שיש. אמנם אין לי בעיה עם מסך 15.6 כמו שיש לו אבל אני לא אשקר אם אני אגיד שאני מעדיף אחד קטן יותר. כמובן ש…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי בעיה בזמן האחרון עם משחקים וקיוויתי שתוכלו לעזור לי. אני משתמש במחשב הבא: http://www.google.com/products/catalog?q=asus+g50vt&hl=en&cid=2792198814059583131&os=tech-specs (בשלי רק יש 2.4 GHZ, כל היתר נראה לי זהה) לאחרונה, כאשר אני מנסה להפעיל משחקים (בפרט: CIV 5, FALLOUT 3ת mass effect 2) אני נתקל בבעיות ביצועים שלא היו כשהייתי משחק במשחקים האלה לפני שלושה חודשים (כשהיו לי חיים ) מה שקורה זה שלאחר כמה דקות של משחק ישנה דקה ארוכה של איטיות ואז הכל חוזר לקדמותו - וחוזר חלילה. ניסיתי להוריד את ההגדרות וזה לא עזר. ניסיתי לעקוב אחרי הזיכרון\המעבד בזמן שזה קורה ולא ראיתי שהם עמוסים. לכן חשדתי בכרטיס המסך. כל זה כמובן אחרי שפירמטתי. השאלה ש…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.