ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך את העזרה שלכם למחשב שאני מתכוון לקנות בחודש הקרוב, התקציב שלי עומד על 8,500 ללא אפשרות חריגה. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים, הורדות בביטורנט, עריכת סרטים ביתיים (ולכן צריך Firewire) יישומי אופיס (2007) וקצת משחקים (בלי אוברקלוק). מיותר לציין שאני צריך מחשב שיוכל להריץ בקלות את גירסת הultimate של vista. בנוסף, מסך 19" ומארז שחור (עקב ניסיון עגום, אני לא מוכן לשמוע על Compucase - לא על המארזים שלהם ולא על הספקים שלהם. שמעתי דברים טובים על פוסידון נדמה לי של gigaByte ). תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, זכיתי "בטעות" במכרז בנייד של kenovo אני לא בטוח שזה הדבר הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר זה, בעיקרון השימושים שלי הם ביתיים, סטודנט שצריך מידי פעם לראות סרט או הרצאה חיפוש מאמרים וכד' ואיכסון ועיבוד תמונות של הבית, לא דברים גדולים. המפרט הוא כדלהלן: מעבד סוג: IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T4300 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: Mobile Intel GMA 4500M מסך: LED HD BrightView זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד (זיכרון מקסימאלי): 4096 MB כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בערך תקציב של 3000 ש"ח מבחינת עכבר מקלדת כרטיס קול רשת ומודם אני מסודר גם מבחינת מסך אני מסודר אני מעוניין בלקנות מעבד מבוסס AMD שכמובן לא יהיה הכי יקר אלא הכי משתלם לזמן זה וגם שהביצועים שלו ייספקו אותי עד שלפחות אני אקנה כרטיס מסך מתקדם יותר כרטיס מסך אני מוכן לשלם עד 650 ש"ח והארד דיסק אני אסתפק ב - 40 גיגה זיכורנות אני מעוניין ב - 256 אבל אין לי מושג איזה לקחת
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (מדעי המחשב), בעיקר עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, תמונות, משחקים לא כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך שיש לי כרגע 17 אינץ' רזולוציה של 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן אני בטוח שיש שאלון אבל אני יכול להגיד מאוד בקצרה מה חשוב לי. קודם כל הסיבה שזה נייד ולא נייח היא שאני הולך לעבור הרבה בשנה הקרובה ובגלל שאני לא מתכוון לקנות מסך מחשב(שאין לי כרגע) עד שתצא הטכנולוגיה החדשה של NVIDIA. עכשיו, משקל לא משנה, חוזק כן משנה, חיי סוללה כמעט ולא משנה כי המחשב יהיה מחובר לחשמל ברוב שעות היממה. לא קריטי לי איזה חברה או משהו כזה, כן מעדיף SSD וכמה שיותר כוח. אני קלולס במחשבים ניידים אז אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני צריך המלצה למפרט למחשב כולל מסך 17 אינץ (CRT - שטוח) המטרה היא משחקים משחקים ומשחקים !!! המערכת הכי חזקה חובה שתהיה מבוססת INTEL ואם ניתן אז לתת את הציפים החדשים של INTEL + סוקט חדש ולא ישן
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום. שלום. ברצוני לרכוש מחשב לסלון שיהיה HTPC ברוב זמנו, וכאשר הוא לא בשימוש שיהיה מסוגל לערוך ולעשות RENDERING לסרטי 1080P ב VEGAS/PERMIER. המחשב יחובר ישירות ל LCD בחיבור HDMI בלי רסיבר. התקציב הוא 3500ש"ח (כולל סט מקלדת ועכבר) והמgrfu, שבניתי הם אלו: מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪804 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪518 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950752 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪548 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ועדיין לא הספקתי לקנות מחשב, המחשב אמור לשמש אותי ל4 שנים הקרובות מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט, סרטים * גודל המסך?13-14, 15 אם אין ברירה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 לפחות * צורב DVD?לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel® CoreTMHaswell i7 Processor 4510U 2.0GHz 1600MHz (Max Turbo Frequency 3.1GHz) FSB 4MB Intel Smart Cache[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך 15.6[/TD] [TD]HD+ (900p) glossy WLED display with TrueLife ( מסך מבריק )[/TD] [/TR] [TR] [TD]רזולוציה[/TD] [TD]1600X900[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]Nvidia GeForce 840M 2GB[/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח[/TD] [TD]1TB Hard Drive Serial ATA 5400RPM[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון פנימי[/TD] [TD]8GB DDR3L 1600MHz dual channel[/TD] [/TR] [/TABLE] אני הבנתי בנוגע למעבד עם הוא לא בסיומת של-QM הוא לא עובד על כל ה8 ליבות זה נכון ? -אשמח לקבל יותר הסבר על המעבד של אינטל שמוצג ב…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב נייח לעסק. השימוש הוא בעיקר לתלת מימד והדמיות, כך שאני מניח שצריך מעבד וכרטיס מסך חזקים ככל האפשר במסגרת התקציב. תודה מראש, אריאל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9K עדיף קצת פחות, ללא אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה במשרד עיצוב, כוללת בעיקר סוליד, Keyshot ומגוון תוכנות אדובי. עיקר העבודה היא תלת מימד והדמיות באופן תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול ב…
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
- 1 follower
-
-
עקב מעבר לעבודות תיכנות וצורך בנייד שיכול להריץ סביבות וירטואליזציה אני מעוניין במחשב הזה. אני לא מצליח למצוא חוות דעות קונקרטיות לגביו, בטח בגלל שהוא חדש... למישהו יש מידע עליו? יש אותו במחיר מאוד אטרקטיבי בnewegg. יש למישהו מושג אם אני יכול להזמין אותו עם כ. אשראי בינלאומי לכתובת בחו"ל? או שאני צריך להתקשר קודם לויזה ולשנות את הכתובת המקושרת לכ. האשראי שלי לכתובת שאני רוצה שישלחו את המחשב אליה בארה"ב?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע על מחשב חדש כ4000 שקל- במחשב טוב ללא מסך שיספק לי שירותים בינונים + של עריכת וידאו מזה אומר? שיספק את הסחורה לעובד עצמאי זה מחשבים טובים שראיתי במכרזים, אבל אולי אין כזה דבר משחק מספיק טוב ב4k .....? זה אומר שיהיה לו טרה כנראה וזה מספיק לי . (אם נצטרך נקנה עוד הארד דיסק חיצוני ונסתדר) וכנראה גם שיעביר לי בצורה די חלקה רנדורים של תוכנת תלת מימד באורך חצי דקה למטרות שונות... דגש על וידאו HD כמובן אני יודע לעבוד כמו שצריך אז אני גם לא מצפה שהכל יעבור חלק כמו קסם אבל יש לי דרישות למערכת טובה.... מה יותר טוב זה - של מק ה MAC MINI ב3899 ש''ח http://www.istoreil.co.il/MacMini-Specifications.html או הDell הזה ב3990 ש''ח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב ואני צריך את חוות דעתכם מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤867 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤282 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤860 סה"כ: ¤2615 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2563 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/qt7zram6
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים כבדים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry , battlefield, cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? די גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כיום קיים מחשב עם הרכיבים הבאים: In…
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט עד 5300 של ובין היתר אני רוצה ג'יגה זיכרון ואת הכרטיס 7800gt תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די טוב אבל לא מספק למשחקים של היום, CALL OF DUTY למשל... מפרט: מעבד E8400 לוח אם: MSI P35 NEO (MS-7360 זיכרון: 4GB של GAIL CL5-5-5 DDR2-800 כרטיס מסך: 9800GT ספק חדש 500W איך תמליצו לי לשדרג?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משרדיות אופיס וכו' ולסרטים מידי פעם וכאלה.. * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 פחות או יותר * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מה שאתם ממליצים זהו בכללי המחשב הוא למנהלת חשבונות שמשתמשת בעיקר באופיס ודברים בסיסים כמו אינטרנט וכו' ושיריץ סרטים ללא בעיות.. התקציב 2500 אם אפשרות לחריגה ל2700 אם יש צורך משמעותי בכך.. תודה ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ועריכה גרפית עד 12,000 עם אפשרות לOC יש העדפה לMSI אני מתכוון להשתמש בפונקצייה של הSLI או הCROSSFIRE אז כמובן אני צריך כרטיס שלא יגמור לי את התקציב משהו כמו 1800 לאחד תודה מראש חשוב שקט, עדיף חנות בצפון
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום רב לכל תותחי האתר אני בא מתחום הצילום ויצא שהמחשב ששירת אותי נאמנה יצא לגמלאות מוקדם מהצפוי אי לכך אני פונה אליכם בבקשה לייעץ לי על מפרט שיענה על צרכי התקציב הוא עד 2000 עם חריגה מוצדקת ואני מדגיש מוצדקתלכיוון ה2300 אני מריץ את פוטושופ 10 לייטרום למי שמכיר ופרימייר לפעמים אני מריץ את שתי התוכנות במקביל אני כותב זאת כדי שתבינו את הדרישות אני לא מכיר את כל הקונפיגורציות שרצות היום עם מעבדים ולוחות אם זיכרונות וכו ללא אובר קלוקינג וללא ציוד היקפי מספר שאלות 1.האם אני אזדקק לכרטיס מסך או שאפשר להשתמש בכרטיס המובנה 2.מערכת ההפעלה 32או 64 3.xp או vista 4.כפול ליבה או מרובע אני מקווה שלא שחכתי משהו אם אתם חושבים על משהו שלא היזכרתי בבקשה ממכם תודה על הסבלנות א…
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן לכם. הגעתי על פי המלצת חבר אז בואו ננסה; כאמור, מחפש המלצה על מחשב נייד מאוד שהסוללה שלו לא תגמר לי אחרי שעה-שעתיים. שיהיה נוח וידידותי למשתמש וכמובן קל. עדיף אלו של 11-12 אינצ' על פני ה-10 שטיפה קטנים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום. מעוניין במפרט למחשב בייתי: סרטים/אינטרנט/וורד/הורדות/מוזיקה... דגש על נפח אכסון, שקט ברמה 8, ללא שדרוגים בעתיד. בנוסף מסך+מקלדת+עכבר. אין חנות ספציפית, ניסיון טוב עם TMS תקציב 2.5K חריגה 200 ש"ח. חשבתי על זה, המלצתכם: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Intel Core i3 4150 3.5Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]516₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 5%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 65%, bgcolor: #F7FCFF]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]…
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש נייד "סטודנטיאלי" - שימושי אופיס ווידאו לא קיצוניים. תקציב 2000-3000 מה דעתכם על הקופון שעלה אמש? http://www.groupon.co.il/deals/travel-iw/AcerGatewayUPG/1596045?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_319&a=2527 רב תודות!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב כדי בעיקר בשביל להפוך אותו לשרת plex media server שיוכל לעשות סרימינג ל5 שידורים במקביל. דגשים חשובים: מעבד, לוח אם, זיכרון פנימי חזקים! כל השאר אני יכול להתפשר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 8000 יש אפשרות לחריגה עד 1000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר סטריימניג וקצת משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8200 2.66Ghz Penryn BOX מחיר: ¤819 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מחיר: ¤490 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM מחיר: ¤19 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V מחיר: ¤400 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 מחיר: ¤222 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS מחיר: ¤254 **כרטיס מסך: Gigabyte 9600GT 512MB Silent Pipe Retail מחיר: ¤689 סך הכל: 2893 ש"ח המפרט נבנה באתר של TMS, המפרט לא כולל מארז באיזור ה150 שקל כי זה לא הכרחי לי לבדוק כרגע. [כל הנלווים מקלדת רמקולים וכו' יש לי..] **כרטיס מסך שמתי משהו בסביבות המחיר שאני יקנה.. הכרטיס שאני רוצה זה Gigabyte 8800GT. הוא פשוט לא היה …
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האמת היא שעיקר הבעיה שלי כרגע היא עם עמודים של להקות במייספייס. כשאני מנסה להקשיב לשיר, הוא מנגן משהו כמו 6 שניות ראשונות, ונעצר. הבעיה, אגב, חוזרת על עצמה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. ביוטיוב ואתרי-סטרימינג אחרים אין בעיה, רק איטיות וקפיצות בניגון סרטונים ברזולוציות גבוהות, אבל אין לי תלונות בקשר לזה, כי אני ידוע שהוא לא אמור ואני גם לא דורש ממנו ניגון וידאו ברמה גבוהה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-