עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orel80,

תקציב - בין 2000-2500 אם אפשר כמובן בפחות אז עדיף אם חייב ביותר עבור הדרישות אז אפשר לחרוג עוד טיפה. מטרות המחשב - גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים בעיקר, חשוב לי גם אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים לא כבדים משחקים כמו FOOTBALL MANAGER 15 לא יותר מזה . גודל מסך - אין עדיפות כל כך גדולה לגודל של המסך מעדיף שיהיה כמה שיותר איכותי אבל לא קטן מידי לא משהו כמו 10-13 אינץ. רזולוציית מסך - עדיפות לFHD אבל אם אין בתקציב אז אפשר להתפשר על פחות לא נורא העיקר שיראו בו טוב. דרישות לאמצעי קלט - לא אם נחשב אז עכבר חיצוני זהו. משקל רצוי - עדיף שלא יהיה כבד מידי משהו +/- כמו 2.6 ק"ג זה סבבה. זמן סוללה - עדיף כמובן שיהיה כמה שיותר ארוך פחות או יותר 5 שעות עבודה זה מספיק. דיסק קשיח - 2…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by Oranl,

היי, זקוק לעזרתכם.. כאמור בכותרת - נדרשת מערכת מחשב למסחר בורסאי כבד ב-3K. העבודה על המחשב תהיה רבה ורציפה, תוך הרצה במקביל של תוכנות שונות למסחר בבורסה ובמט"ח. הדרישות העיקריות שניתן לסמן כרגע הן: אפשרות לחיבור של 4 מסכים בגדלי 24-22 אינץ' (דורש 2 כרטיסי מסך?). כונן SSD גדול (250GB). נפח אחסון גדול בנוסף (3TB). הרכבת המפרט ב-KSP (יירכש באילת). ניתן לחרוג מהתקציב בכ-300-200 שקלים.. אין צורך כרגע בציוד היקפי כלל. כמובן שלא מתוכנן OC. אשמח לשמוע הצעות כי אני לא בטוח איזו מערכת עשויה להתאים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום, אני צריך מפרט למחשב נייח בסיסי ביותר (אינטרנט, וורד) שיעבוד במהירות סבירה, תודה. . מה התקציב המקסימאלי? 1k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית בסיסית ביותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by izh00,

מעוניין לרכוש מחשב לבני הסטודנט אשמח לעזרתכם שכבר הוכיחה את עצמה בעבר. יש לי אפשרות לרכוש מחשב בארה"ב ולהביא אותו עם בן משפחה שמגיע בקרוב לארץ. אני מתלבט בין שני דגמים של אסוס אחד רכישה בארץ והשני בחו"ל, אשמח לעוד הצעות * מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, משחקים קלים, סרטים ברזולוציה גבוהה. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB-1TB * כונן אופטי? אם יש מה טוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by R'n'B,

שלום, ברשותי מחשב נייד חזק אשר משמש אותי לגיימינג עבודה (פיתוח, הרצת מע' וירטואליות ועוד) והורדות. המחשב מחובר ב90% מהזמן למקור מתח. בגיימינג ובעבודה אני מכוון את את צריכת החשמל לhigh performance. הורדות וטאסקים קלים אחרים אני מריץ בלילה. השאלה שלי אם כדאי להעביר בלילה את המחשב למצב צריכת חשמל אחרת כמו power saver? האם יש הבדל משמעותי בצריכת חשמל בין שתי ההגדרות האלו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by originall,

מה שווי השוק של זכרונות יד שנייה 2X4GB מסוג CMX4GX3M1A1600C9? שימו לב שמדובר בזכרונות 1600MHz במתח של 1.65V בדגם שנחשב לאיכותי, שכמעט כבר לא נמכרים היום. כמו כן, ישנה אחריות Lifetime מהיצרנית.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by eey,

טוב, אני ממש לפני הזמנת המחשב הזה שהרכבתי דרך פלונטר. 1. רק רציתי לשאול אם יש הערות כלשהן על התאימות של הרכיבים יחד. 2. לגבי הזיכרון- לא ידעתי כל כך מה לבחור- האם זו בחירה טובה או שכדאי להחליף? אני בגבול העליון של התקציב אז לא משהו יותר מדי יקר, 3. דבר נוסף לגבי הזיכרון ראם: אם ארצה בעתיד להוסיף זיכרון נוסף- אני אוכל להוסיף איזה זיכרון שאני רוצה או שאהיה חייב לקנות אחד זהה לזה שיש לי כבר. (אני שואל כי אמרו לי ש4GB זה אולי מעט מדי). לגבי כמות הזיכרון בSSD,יש לי כונן קשיח רגיל מהמחשב הישן שיחובר גם הוא למחשב הזה. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by orsharon7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב AC Unity,Far cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס של אינטל יש במחשב הזה WINDOWS 7 ואחי סובל מהאיטיות שלו ודי צולע... מה עושים לדעתכם? ואם כדאי לשדרג זיכרון, לאיזה נפח? המחשב הוא HP 2230S

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by Yonatan77,

שלום חברים אחרי שעות של חיפושים וקריאה ברשת, גם בפורום המוצלח כאן, אני שוקל בחיוב לקנות את ה-Yoga Pro 2. הצרכים שלי הם גלישה, אופיס, ואולי MatLab מדי פעם. הכיוון שלי הוא הדגם של ה-i5, עם SSD של 256GB. יש לי עדיין התלבטות קטנה אולי ללכת לכיוון ה-Toshiba Z30. אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם לגבי מספר שאלות: 1. כנראה שאקנה את ה-Yoga באילת, ההתלבטות שלי היא בין KSP ל-"נט מחשוב". בגדול המחיר ב"נט" הוא 4620 כולל הרחבת אחריות (ובנוסף הוא בצבע כסוף ולא "קלמנטינה"), לעומת 4860 ב-KSP. ההתלבטות שלי לגבי קנייה מ"נט מחשוב" היא: א. לא מצאתי עליהם ביקורות ברשת. האם מישהו קנה מהם ויכול לשתף? ב. במקרה של DOA, כמו שקרה פה למישהו בפורום (http://goo.gl/orfAPp), האם לא תהיה לי בעיה לממש קבלת מחשב ח…

11. Started by eey,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אחרי חיפוש בפורום הזה ובאינטרנט הגעתי לשלושה מפרטים שאני מתלבט ביניהם- אשמח אם תוכלו להגיד לי מה יותר טוב. אני יכול גם לעשות שילוב של המפרטים. בעיקרון אני רוצה מחשב לעבודה משרדית ותכנות ושיהיה כמה שיותר שקט. המחשב שהיה לי עד עכשיו החזיק כמה שנים טובות עד ששבק חיים וזה גם מה שאני מצפה מהמחשב הבא. תודה! מחשב ראשון http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13596 מחשב שני: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=12944 מחשב שלישי: [TABLE=class: t1] [TR] [TD=class: td1] [/TD] [TD=class: td2, colspan: 2] [/TD] [TD=class: td3]מחיר [/TD] [TD=class: td4] [/TD] [TD=class: td5] [/TD] [TD=class: td6] [/…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  12. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב שבו לעיתים אני מבצע עבודות תלת מימד ובד"כ שימוש משרדי ללא גיימינג. לעת עתה אני לא צריך כרטיס גרפי, אבל בעתיד אשים אחד. אני צריך אותו עם מאיץ גרפי מובנה במעבד, 8ג"ב זיכרון, ללא הרדיסק, ללא כונן אופטי, ללא ציוד היקפי כלומר תכל'ס - מעבד, לוח אם, זיכרון, קירור, מארז, וספק כוח. אפשר גם לרדת במחיר אם תוספת המחיר לא משפרת במיוחד את הביצועים. תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  13. * מטרות המחשב: תכנות, משחקים, עבודה, עיצוב * גודל המסך: גודל 17 אינצ', לא רלוונטי סוג * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 * נדרש זמן סוללה ארוך: שעתיים+ * כן יש צורך ביציאות מיוחדות (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * כולל Bluetooth * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 1TB * כולל כונן אופטי * אין צורך בתמיכה בתחנת עגינה ייעודית * רצוי שתהיה אחריות בינלאומית * אין צורך במערכת הפעלה חוקית * העדפה למחשב של החברות: DELL, LENOVO, ASUS * רצוי צבע לבן

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  14. שלום, אני מחפש חדש שישמש ללימודים (מדעי המחשב). בימים האחרונים שמתי עין על lenovo ideapad z40-70 עד שגיליתי שהמסך שלו מבריק, ואני לא בטוח לגבי דבר נוסף, מעבדים עם סיומת U הם חסכוניים אבל האם יש ירידה חדה בביצועים? מה עדיף? לכן אני ארשום את העדפותיי כדי שאוכל לקבל המלצות, אני מודה מראש על העזרה שאתם נותנים פה. * מטרות המחשב? לימודים, גלישה, סרטים ולפעמים משחקים לא כבדים במיוחד. * גודל המסך? הייתי מעדיף 13.3-14 בגלל הניידות, אבל אם מסך קטן לא נוח לתכנות אז אתפשר על 15.6. עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמו המשקלים הממוצעים לגודל המסך שציינתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * ג…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. היי, פירקתי את הכיסוי האחורי של המחשב לכמה ימים. כעת, אינני מוצא את הברגים ועלי לקנות חדשים. מידת המברג הנה Torx T5, אך לא מצאתי מידע באינטרנט על מידת הברגים. אשמח למידע נוסף בעניין. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by eey,

קיבלתי מפרט מחשב מKSP האם שווה לי לקחת? אני מחפש מחשב לעבודה משרדית שיחזיק להרבה זמן ושיהיה שקט. ההצעה שקיבלתי היא ב-2335 ש"ח. האם ההצעה שקיבלתי שווה מבחינת המחיר? ומה כדאי לי לשדרג כדי לקבל מחשב שקט יותר? תודה! אינטל מעבד Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray אינטל מעבד Arctic Alpine 11 GT CPU Cooler למעבד מאוורר אם לוח Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI אינטל למעבדי אם לוחות למחשב זיכרון G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 זכרונות On Board Intel HD Graphics 4…

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש נייד לבת זוג שלי לאוניברסיטה, לקנייה בשבוע הבקרוב, אפילו בימים הקרובים . תקציב של 4000 ש"ח. חשוב שהמחשב יהיה בעל סוללה חזקה (לפחות 5 שעות), שלא ייגמר בשעה וחצי כי הוא צריך לשמש להרצאות ארוכות. מסך עד 14'' ושיהיה קל, ובצבע אלגנטי, לא אדום ורוד וכאלה. כונן קשיח- 500GB אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי אני מאוד ישמח . השימושים - OFFICE, אינטרנט, קצת מוזיקה וסרטים. ובכלל, שיעבוד טוב ולא יקרטע אם שני דפים באינטרנט וWORD דלוקים במקביל. תודה לעוזרים , רוי.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by amitparizian,

שלום, מחפש מסך למחשב נייד ASUS EEE 12.1 אינץ'. משהו במחיר נמוך, אפילו אם אתם מכירים מקומות שאפשר למצוא יד שניה. יש למישהו רעיון? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by koby100,

שואל עבור חבר: מחפש מחשב נייד לחוקרת שעובדת באוניברסיטה. הדרישות: לא כבד, לא עגלה, גודל מסך 13-14, לא יקר (עדיפות ל win7). המלצות יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Pavlik,

היי, הרבה זמן לא הייתי בפורום. כמה לדעתכם אפשר לקבל על הרכיבים הבאים: לוח אם : Gigabyte Z87X-OC מעבד: i5 4670K זיכרונות: 8X2 Corsair Vangence PRO קירור: Mugen II ספק כוח: Corsair HX 750W מודולרי מארז: Thermaltake level 10GT Snow Edition כ.מסך: Asus GTX780 refrence צורב: LG blue-ray 14X דיסקים: זוג כונני SSD של ocz דגם Vector 128GB מסך: Dell Ultrasharp U3011 שזה 30 אינץ' סתם מעניין אותי כמה זה שווה היום, כי בקניה השקעתי מחשבה רבה אבל בפועל רק גולש בפייסבוק. מעולם לא עשיתי OC וגם לא ממש יודע איך עושים אותו.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לחברי הפורום שלום רב, אני מחפש מחשב נייד עבור חבר בעיקר לצורכי עבודה אך גם לצפייה בסרטים מדי פעם. חשוב לו מסך גדול יחסית - 15 וחצי אינץ', אך שהמחשב עדין יהיה כמה שיותר קל (הוא טס אתו הרבה לחו"ל). מחפש מסך איכותי, מקלדת נוחה, אמינות ואחריות כמה שיותר טובות. השימושים די בסיסיים, אז לא צריך ביצועים מאד גבוהים. התקציב שעומד לרשותו בעיקרון לא מוגבל - מדובר בתקציב שהעבודה שלו מעמידה לרשותו ולא בהוצאה מכיסו הפרטי, אך 10K נראה לי הרבה מעבר למה שהוא צריך - אין צורך לנצל את כל התקציב. בנוסף הוא לא מעוניין ב Mac. אודה לכם על כל המלצה בנושא. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 וחצי אינץ' זה הגודל המועדף. לדעתי מא…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by eey,

שלום, אני סטודנט למדעי המחשב בת"א. אני מחשב מחשב נייח חדש. אני צריך אותו לעבודה משרדית וללימודים. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט, אני מוכן להוסיף עוד כסף כדי שהוא יענה לדרישה זו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, MATLAB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה בחנות. ראיתי מחשבים שאני חושב שהם נחמדים בערך ב2000 ש"ח, הנה קישורים: https://www.…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by daniesto,

יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב ואני מפרסם כאן בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. football manager 2015 וגם Combat arms EA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיהיה נורמלי לפחות 3. האם יש צורך בצ…

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 900 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית,תכנות,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בצד התכנות: Visual C#,Eclipse (תדיר) בצד העריכה גרפית: Photoshop,Sony Vegas העריכה תהיה חובבנית (מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 3,Far cry 4,Call of duty AW, וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by NadavP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא אם זה יעלה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Watchdogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כבר מסך Dell U2414, רזולוציה 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.