עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייח לשימוש במשרד ביתי (וקצת אקסטרא). במקור התכנון היה לכוון לאיזור ה- 2000 ש"ח, אבל נראה שנצטרך להשקיע יותר. צירפתי מפרט שבניתי ב- KSP, נעזרתי באחת ההודעות שראיתי כאן בפורום, אני אשמח לקבל הצעות למפרט שונה, או לדרכים לקחת מפרט דומה בזול יותר. באופן כללי היה חשוב לי לקחת מעבד טוב יחסית (4 ליבות), SSD מספיק גדול כדי לשים עליו את מער' ההפעלה, ומארז שלא יתחמם יותר מדי. והכי חשוב - מחשב שיהיה רלוונטי לפחות 4-5 שנים (אולי עם שדרוגים בדרך). הערה: אין צורך ביותר מדי מקום אחסון מכיוון שעל המחשב הנוכחי יש פחות מ-100 גיגה תפוסים ולא נראה שזה הולך להשתנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by MaC_MaN,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש ליום יום, בעיקר בריצה של מספר מכונות ווירטואליות במקביל (חלילה לא טראנספורמר), התקציב הוא עד 5K (גמיש טיפה), עדיפות לחברה מוכרת ולא חברה שתאדה מחר/תפסיק לייצר ניידים. גודל המסך: 15+ משקל: 2-3 ק"ג (עדיף שיהיה קל ככל הניתן). זמן סוללה: לפחות 7 שעות (עדיפות לכמה שיותר זמן). רזולוציית מסך: 1920x1080 יציאות/כניסות חובה: HDMI, USB3, RJ45 כונן קשיח: לפחות 500GB בכונן HDD מהיר (7200rpm) או בכונן SSD או בשילוב של השניים (אך לא היברידי). זיכרון פנימי: 16GB (או תמיכה עד 16GB). כונן אופטי: לא קריטי. רשיון למערכת הפעלה: אופציונלי. תודה לעוזרים, אוהד

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים .סרטים .עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. הא…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  4. הי ותודה מראש: * מטרות המחשב? צפייה בחומרי גלם לעריכה, עריכות קלות (פרמייר או משהו בסגנון), וורד, אינטרנט, מייל וכיו"ב * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה 15 אינצ'. מעדיפה מט אלא אם יוסבר לי שלא עדיף * רזולוציית המסך? כזו שהכי תתאים לצרכים שלי. האם ips קריטי? אם כן, אז ips :-) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? הכי קל שיש, הבנתי שסביב 2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd (גם אם זה אומר להוסיף בתשלום ולא שהמחשב בא איתו) * כונן אופטי? הכוונה לצורב? עדיף ,לא ממש קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * הא…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום רב. צריך מחשב נייד לסבתא ונכדים עד 2500 ש"ח לשימוש בתוך הבית * מטרות המחשב? לומדת אופיס ברמה בסיסית וגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים * גודל המסך? בסביבות 17" * רזולוציית המסך? מה שנראה לכם מתאים, אני לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נורמלי לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נורמלי, אין צורך בזמן ארוך במיוחד אבל לא קצר מידי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך נייח * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכיר חברות, תציעו ל…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד עבור עבודות גרפיקה . תודה. *תקציב : עד 3500, עדיף פחות. * מטרות המחשב: עבודות גרפיקה דו מימדית - שימוש בתכנות Adobe - פוטושופ בעיקר. * גודל המסך: לא קטן מידי, שיתאים למטרה. * רזולוציית המסך: כזו שהכי תתאים לצרכים שלי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא משנה. * משקל רצוי: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd - אבל לא קריטי - בהתאם לתקציב. * כונן אופטי: כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל רוצה אחריות …

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. צריך עזרה בקניית לפטופ. מטרות המחשב: המחשב נועד להחליף את הדסקטופ, ולשמש אותי כמחשב ראשי. הסיבה שאני מעוניין במחשב נייד, כדי שתהיה לי האופציה של הניידות פעם בכמה זמן. השימוש העיקרי הוא לאינטרנט ויישומי אופיס, אבל אני רגיל לפתוח 25-30 טאבים בכרום, ובנוסף 6-7 קבצי אקסל כבדים, וגם כמה PDF-ים, ועוד כמה יישומים בו זמנית. אין צורך במשחקים או וידאו HD מעבר לסרטוני יוטיוב ודומיהם. רק שיהיה אפשר לעבור במהירות בין החלונות והיישומים, ולפתוח יישומים במהירות. גודל מסך: כנראה 15.6, אבל אולי אפשר גם 14. רזולוציה: לא חשוב דרישות מיוחדות: להוסיף עכבר חיצוני רגיל (לא מספיק מכיר לפטופ, אולי זה סטנדרט) משקל רצוי: לא חשוב זמן סוללה: לא קריטי, אבל כדאי שיהיה משהו כמו 3 שעות יציאות מיוחדות: מעב…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום חברה, מקווה שכולם מרגישים טוב. אני צריך מחשב נייד לאמי לבית בעיקר לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות כמובן ל FHD במסגרת המחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) בשביל שנוכל לראות סרטים בטלויזיה VGA ? HDMI כמובן שנצטרך לקנות כבל מעביר כל שהוא. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה כל כך * כונן אופ…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by miro,

שלום לכולם! לפני כשנתיים התלבטתי בקניית נייד, ובעקבות המלצות מחברי הפורום, קניתי מחשב שהייתי מאוד מרוצה ממנו. היום בבוקר פרצו לדירה שלנו ובין השאר, גנבו את הנייד שלי ואת הנייד של אשתי. לכן אני פונה אליכם שוב בבקשת עזרה במציאת מחשבים חדשים. מכיוון ששנינו סטודנטים שעובדים, ואני ספציפית בלחץ של עבודות ותקוע עכשיו בלי מחשב, לא היה לי זמן לבדוק לעומק פרטים ולכן מצטער מראש עם המידע פה חסר. מחשב 1: מחשב שישמש את אשתי. בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט, מיילים ואופיס). היא לוקחת אותו איתה לעבודה וללימודים, אז חשוב שהוא יהיה קל מצד אחד, אבל לא קטן מדי מצד שני (לא פחות ממסך 10). אין העדפות מיוחדות בשאר הדברים. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ולא מחשב שיתחיל להיתקע עוד חצי שנה-שנה (אני בד…

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by rbenadiva,

שלום, בעבר עזרתם לי עם מפרט מצוין שמשמש אותי, עכשיו אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לחבר מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל (לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ללא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך טלוויזיה בגודל 40 אינץ' full HD עם שדרוג עתידי ל 50 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מהחדשים ביותר ועד הישנים, וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS, BATTLEFIELD, GTA, COD, וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי גבוהה שיש. המחשב כנראה יחובר לטלוויזיה בסלון, המחשב הוא בשביל חבר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by GaiSin,

שלום לכולם! במסגרת מבצעי Black Friday ב-TMS אני שוקל לשדרג קצת את המחשב שלי. בהתחלה רציתי להוסיף את ה-GTX 750Ti, אבל חבר אמר שה-GTX 670 יותר טוב. בבדיקות, התברר כי אכן ה-670 יותר טוב מה-750, אבל אינו תואם ללוח אם שלי, לכן כנראה שאצטרך גם לשדרג את לוח האם שלי. אבקש את העזרה שלכם בבחירת כרטיס מסך שיעזור לי בהרצת משחקי FPS (באטלפילד, ביושוק, אססינס קריד, וגם COH למרות שהוא לא FPS), עם לוח אם שתואם לו, ואולי אפילו נוסיף מעבד אם יש צורך - עדיף מאוד במסגרת המבצעים שיש ל-TMS על לוחות אם וכרטיסי מסך. אין לי רצון לבצע השקעה גדולה מאוד, ואני חושב ש-1,500 יהיו מספיק בשביל שלושת הרכיבים (אם באמת נצטרך את שלושתם). על כל מקרה שלא יהיה, צירפתי את המפרט הנוכחי שלי. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by idaneqw,

מדובר במחשב נייד ASUS U31SD-DH31. מפרט: Intel Core i3-2310M Dual-Core 2.1GHz NVIDIA GeForce GT 520M 1GB Graphics 8GB of DDR3 RAM HDD HITACHI 640GB 5400RPM אני חווה איטיות בעיקר בפתיחת תוכנות, לפתוח WORD\POWER POINT לוקח לו דקה+, כאשר ישנם מספר טאבים פתוחים בכרום (נניח 10-20) לפעמים הוא נתקע לכמה שניות-חצי דקה ומשתחרר. אני רוצה לדעת האם המעבד כל כך חלש? כי הוא מגיע הרבה פעמים ל-100%. או שהאם המגבלה של האיטיות נובעת מהדיסק הקשיח? אני פשוט רוצה לשפר את המהירות תגובה של המחשב, ואם מדובר בדיסק קשיח אולי משתלם לי להחליף. מדובר במחשב 13.3'', האם זהו דיסק קשיח סטדנרטי בגודל 2.5''? ואם אני אחליף לדיסק קשיח 7400RPM ארגיש בהבדל משמעותי? או שרק אם אעבור לדיסק של SSD? תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by SuperKiller2,

אהלן! אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי שנקנה לפני שנתיים וחצי. הריכוז יהיה סביב כרטיס המסך והזיכרון לדעתי, וכמובן שחוות דעת נוספות יתקבלו בברכה! התוכנית היא לרכב על המבצעים של הBF במידה והם משתלמים. המפרט הנוכחי שלי: [TABLE=width: 500, align: right] [TR] [TD=align: left]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Arctic Freezer 13 CPU Fan[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Kingston SSD 120GB SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA I…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Shayb25,

שלום, אני מחפש מחשב קל ופשוט בגודל 11.6" יש לו 2 מטרות: Office אינטרנט תקציב עד 2500 שקל אין דרישות לביצועים או רכיבים שיהיה כמה שיותר קל, עדיף 1 קג, ושיהיה מסוגל לעמוד בהרצת office ודפדפן. מצטער שזה לא בפורמט הנכון, אני רושם מהטלפון. ואני מוכן לחכות עד אמצע סוף דצמבר אם יש טעם

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by raviv1989,

* מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט * גודל המסך? כמעט וסגור על 15 אינץ' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה יחסית מהיר. * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תקציב לא מהווה בעיה.. התחלתי ללמוד הנדסה במכללה, חוזר כל יום הביתה. לפי מה ששאלתי סטודנטים בשנה ג' הם אמרו לי שאין צורך להביא את המחשב למכללה. מכאן בחירתי במסך 15 אינץ'. מה גם שזה הולך להיות המח…

• 30 תגובות
    • 8.3k צפיות
  17. Started by Kukishin,

הבן הקטן קילף לי מקשים. יעל פתרונות רוצים 370 ₪ על מקלדת חדשה. יש פתרון יותר זול?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by HealingAura,

שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שנקנה לפני חמש שנים. בעיקר מעוניין בשדרוג של הזיכרון ושל ההארד דיסק, אבל אשמח לקבל חוות דעת למקרה וכדאי לשדרג רכיב נוסף. המפרט הנוכחי שלי: [TABLE=class: cms_table, width: 500, align: right] [TR] [TD=align: left]Core i7 920 2.66GHZ 8MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]3x2048GB 1333MHZ DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Western Digital 1000 / 7200RPM SATA3 16MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Asus P6T Deluxe[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]CoolerMaster HAF 932[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Dell 24 2408 WFP[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Antec high current gamer 750W [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]ATI Radeon …

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by natee,

לכל צוות המומחים הנהדרים כאן! אחי לא מבין כלום במחשבים, ורוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותו אך ורק לגיימינג. הוא לא מחפש דווקא את המחשב הכי מדהים בשכונה, אלא משהו חזק, ובעיקר- אמין! הוא לא הבן אדם שידע לפתור לבד תקלות, ולכן המחשב צריך להיות מ"בית טוב". * מטרות המחשב? משחקים. לאו דווקא הכי חדשים. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל. ככה שלא ישבור לו את הברכיים... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB-1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה. העיקר אחריות שידועה כאמינ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by אורי סלמן,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא לחסוך להשים את כל מה שהכי שווה בסכום שביקשתי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג עד 500 שקל זאת אומרת עד 4000 שקל במידה וה500 שקל האלה ישפרו בצורה משמעותית את המפרט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 Far cry 4 COD Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע -לאילו הגדרות גר…

21. לוח אם intel z97 כונן קשיח ssd 64 GB כונן קשיח wd black 1000gp זיכרונות GB transcend 8 כרטיס מסך radeon r9 285x מעבד intel core i5 760 ספק 650w huntkey למבינים בלבד.. איך המפרט מחשב הזה בשביל משחקים כבדים? (GTA V League of legends Far cry 4 BF4 COD etc)במשך הרבה שעות כל יום תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  22. דגש על- אמינות ועמידות לאורך זמן. נוחות. שיהיה מהיר. חיי סוללה ארוכים. אין צורך במסך גדול במיוחד. תודה מראש, אביב.

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by katzos,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות שרת וריטואליזציה ל-SOHO. בגדול יריץ עד כ-5 עותקים של וינדוס XP (כל אחד מהם עובד בעיקר באקסל, קצת דוס ואוטלוק ותוכנות בסיסיות), בנוסף אינסטס של שרת גיבוי (הגיבוי עצמו מתבצע למחשב אחר). בעתיד ייתכן גם אולי שרתון לדואר אלקטרוני. מבחינת מערכת הפעלה לבסיס, אני חושב שאני אלך על centos (או אולי אובונטו, אבל נראה לי centos טוב יותר), ותוכנת וירטואליזציה אני אלך כנראה על virtualbox (אם יש יתרון לגירסא החינמית של vmware במקרה של כל כך מעט שרתים אשמח לדעת). כעקרון דרישות הביצועים די נמוכות, אז חשבתי על המפרט הבא - מעבד i7. לוח אם Z97 תומך עד 32 גיגה ראם ורשת גיגה ביט, וגם תומך RAID. 2x8 גיגה זיכרון (בעתיד יורחב עם התגברות הדרישה, אני מודע שזה יחסית גבולי …

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by ElAviv,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים רבי מכר כגון: COD AW ,ACU -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by SlyFox,

תקציב: 5000 מתי מתוכננת הרכישה: החודש כשיש את כל המבצעים או חודש הבא בסמוך לקריסמס מהארץ או מחו"ל: רצוי מהארץ אך אם יש אתר אמין מחו"ל אין לי בעיה יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: שנה מינימום ואם יש אחריות בין לאומית זה מעולה חברת המחשב הניד המועדפת: תמליצו אתם מערכת הפעלה מועדפת: תמליצו אתם מערכת הפעלה כחלק מהתקציב: תמליצו אתם למרות שאני גם מסוגל להשיג בעצמי גודל כונן קשיח מועדף: כמה שיותר יותר טוב, לא? תדירות שינוי מיקום המחשב: (כמה פעמים תקחו את המחשב ממקום למקום? יומי זמן סוללה רצוי: כמה שיותר גודל הצג: כמה שיותר וכמובן בשביל שיהיה נוח לעבוד ולשחק איתו צבע המחשב הרצוי: משהו על גוון של כחול אבל אני עם ראש פתוח אפשרויות נוספות במחשב: תמליצו אתם אין לי ממש רעיונו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.