ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,398 דיונים בפורום זה
-
הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤681 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤769 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 זיכרון: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤770 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤381 ספק כוח: HEC 350W : 350TRT-F - 20/24 PIN - ATX12V Ver. 2.2 ¤207 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤3800 מה אפשר לשפר/להוריד/לצמצם במפרט? אני רוצה לעשות אברקלוק, המטרה היא להגיע ל 3 ghz המאוורר של המעבד יספיק לי או לא? והאם הספק יחזיק מעמד בעומס?
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לידידה שמתחילה ללמוד גרפיקה... המחשב המיועד צריך לכלול הכל מאלף עד תף ולעמוד ב5000 ש"ח... עם מסך 17" :-) תודה לכולם....
-
- 12 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בהגדרת מפרט למחשב עם צורך דיי ספציפי. אני יודע מה הדרישות, פשוט לא בקיא בכל חידושי החומרה האחרונים והמומלצים... התקציב הוא עד 5000 שקלים המחשב אמור לשמש בעיקר לחישובי וירטואליציה וקומפיצליה, לכן הלוח והמעבד הם הרכיבים הכי חשובים במפרט. אין צורך בכרטיס מסך, או במסך, אני עושה שימוש ב-Onboard של intel. (אני יודע שזה חילול הקודש לחלקיכם אבל אין לי צורך בכ' מסך.) ללא OC. הדרישה היחידה היא שמעבד יהיה Intel וחדש. אני מניח שכל הלוחות החדשים תומכים גם בכל האפשרויות של המעבדים החדשים (EUFI וכדומה) זכרון: 16GB אחסון: TB1 זה בהחלט מספיק. אפילו חצי מזה, אבל לא פחות. לא יודע אם SSD מתשלם או לא בתקציב הזה... תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב ישמש ילדים בגילאים 5-12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200, רק אם ממש כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי - אינטרנט, אופיס, סרטים. בעתיד ייתכן גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Silverstone Sugo SST-SG07B + 600W Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz Asrock H67M-ITX B3 Kingston 4096MB DDR3 1333MHz X 2 Schyte Kozuti Hitachi 1TB Sata3 Palit GTX560TI 1GB GDDR5 שימו לב מארז SFF בזמנו עלה כמעט 1000 שקל ואופציה למסך של DELU221 אבל אם המחשב יהיה שווה סכום יפה אין לי בעיה לתת גם את המסך וכמה שאלות נוספות ברשתוכם: 1. איפה הכי טוב לפרסם? 2. האם יש שוק למחשבים יד שניה? 3. אם אחליט לא למכור עכשיו את המחשב אלא רק בעוד חודשיים שלוש, כמה צפויה להיות הירידת ערך? תודה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט לסרטים +משחקים לא כבדים לפחות 1000 ג'יגה משהו שיחזיק 4 שנים לפחות שיהיה אפשר להריץ עליו ויסטה אינטל בלבד עדיפות למחשב שקט תודה רבה לעוזרים - יש אפשרות לחרוג בעוד 500 שקל אם המחשב פצצה!!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה רבה לכולכם!~
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מאיבוריי למחשב : מעבד : Amd 3200+ 939 venice לוח אם : msi k8n diamond plus sli זכרון : OCZ EL DDR PC-3200 Gold GX XTC Dual Channel 1024 (512x2) דיסק קשיח: wd 160 כרטיס מסך : msi nx7600gs ספק : pfc מאוררים 500w 2 צורב : LG 16x כל זה ב-5600. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
P4 2.6 Presscot Neo 3-MSI משהו כזה חח מה שאייבורי שמים :[ 120GB 512MB FX5700LE-MSI ספק ג'נרי אפילו לא יודע כמה וואט. כל המחשב קומפלט כמה שווה?יש לי אותו שנתיים והציעו לי עליו 900. אם זה לא המקום תעבירו,לא היה לי פורום אחר בראש שמתאים.
-
- 12 תגובות
- 719 צפיות
-
-
טוב אני צריך מחשב נייד לעריכה גרפית חצי מקצוענית (אני חושב) פוטושופ,אילוסטרייטור,אין דיזיין וכו' והשאלה שלי היא האם לעריכה גרפית צריך מאיץ גרפי שהוא לא מובנה? זאת אומרת לא על הלוח אם והאם זה משמעותי? ואיך הדגם הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~71532~14~0.htm זה התקציב שלי סביבות ה-3000 שקל האם אני יסתדר עם זה? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 חריגה עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי גלישה ומשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי SSD Samsung 850 evo איך הוא ביחס לSDD חדשים יותר ? כדאי להשאיר או להחליף ? גם אין צורך בHDD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד אם המחשב יהיה שקט אבל רק אם זה לא יעלה יותר מידי ולא יפגע בביצועים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשמוע המלצות על שילוב של לוח, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך ביחד. הלוח צריך לכלול מגוון של יציאות כמו SATA, פיירוויר או כל דבר דומה. השילוב אמור לשמש למחשב ביתי ללא משחקים כבדים, אלא רק קצת ישנים ומשחקים חדשים קלים (לא מתכוון להריץ HL2). אם אפשר לצאת מכל הסיפור בנזק של 2000 שקל זה יהיה מצויין, מתחת לזה מדהים, ומעל לזה קצת חבל. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב שישמש בעיקר עבוד VMWARE שיריץ ORACLE_DATABASE, קצת עריכות גרפיות בפוטושופ ואינדיזיין. לדעתי צריך להיות מחשב עם 4GB זכרון ועם 4 ליבות. תודה על העזרה יניב
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז ככה, חקרתי לא מעט על LENOVO Y50 ומסתבר שזה מחשב סבבה אבל ברמת גימור די נמוכה (פלסטיקה, חם\רועש, מסך לא הכי איכותי). לעומת זאת אני רואה ביוטיוב כל מיני REVIEWS שהם למעשה צילום של משחק כגון CRYSIS ונראה שהמחשב אוכל את זה בלי מלח. גם רוב חוות הדעת באמאזון חיוביות. נוסף על כך יש למחשב 16GB RAM, מה שמאוד מאוד קורץ לי כי אני בדר"כ מבטל את ה PAGING FILE בווינדוס כדי למנוע SWAPPING, דבר שממש מגביר את הביצועים (אך דורש כמות RAM לא קטנה). LAST BUT NOT LEAST, צלצלתי לאחת החנויות אשר משווקות את המחשב הזה, ממש רציתי להזמין, אבל לא יכלו לענות לי על שאלה פשוטה: האם המסך הוא ANTI-GLARE!! המוכר אמר שהוא לא יודע, ושיש את הפרטים באתר. מה שיותרררר מצחיק זה שב ZAP ובאתר לנובו יש מפרט X, בז…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט מחשב (לא כולל שום ציוד היקפי) בסביבות ה5-6 אלף ש"ח, כמה שפחות יותר טוב... יש לי כמה דרישות: *המחשב הוא בעיקר למשחקים ומולטימדיה וגם כל שאר הדברים היומיומיים *אני רוצה מחשב מבוסס NFORCE 4 (בשביל הPCIE) *המארז חייב להיות בגובה של 43 ס"מ או פחות, הוא צריך להיכנס למקום בשולחן וזה הגובה המקסימלי שאפשר להכניס... (הקומפיוקייס לא מתאים)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מעבד: I5-2400 כרטיס מסך: GIGABYTE GT 430 ראם: 4GB דיסק קשיח: 500GB צורב דיסקים כמה אני יכול למכור מחשב כזה ?
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים אנשים ??? בהנחה שעוד יכולים לרדת עוד המחירים, בכל מקרה זה המפרט פחות או יותר. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX מחיר: ₪1585 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R מחיר: ₪912 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ₪2097 דיסק קשיח: WD 320GB 8MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD3200YS מחיר: ₪541 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL מחיר: ₪211 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz DUAL CHANNEL KIT מחיר: ₪517 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מחיר: ₪41 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ₪414 מקלדת:…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי מפרט מהרבה פוסטים שראיתי פה.. קיבלתי עליו כמה הצעות מחיר אבל הייתי רוצה את דעתכם הכנה עליו. המחשב ישמש אותי למשחקים, אינטרנט ובין הייתר גם לוירטואליזציה כלומר אני לומד עכשיו mcsaאז אני ארצה להקים כמה שרתים על המחשב שלי (באמצעות vmware) זה המפרט: לוח אם PCIEXPRESS GIGABYTE GA-EP43S3 3*PCI 10661333MHZ 6*USB 2 DDRII 4X SATA PCIEXPRES אחריות לשלוש שנים מעבד INTEL +מאוורר INTEL QUAD CORE 2 9450 P4- 2.66Ghz 1333MHz, 12MB EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN מארז מפואר ושקט TERMALTEK Armor Plus MX ספק כח איכותי 550SEASONIC W SS-550HT Active PFC 120mm 6*SATA, 8-pin, PCI-E*2 (6+8) זיכרון 4Gb A-DATA Vitesta 1066 KIT GAMING SERIES CL5 /crossa…
-
- 12 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בכ-2000 ש"ח קוספא בלבד+תוספת של כרטיס טלויזיה. אני גר בתל אביב ואשמח שהמפרט יורכב מחנות אמינה באיזור תל אביב עד ראשון לציון. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל, לנסות לא לחרוג גג 150 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם אופיס, אינטרנט, קצת סרטים, קצת תכנות במטלב (סטודנט להנדסת חשמל). המשחק הכי מורכב ששיחקתי הוא angry birds, לכן נראה לי שמספיק כרטיס מסך on board. * אם המסך לא כלול במפרט? אין צורך במסך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בכרטיס טלויזיה, אני רואה טלויזיה במסך של המחשב. 4. האם יש רכיב בו אין צורך…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מחשב לגיימינג (בשביל חבר). . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 למחשב ומסך ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך, אך גם לא חייב לבזבז הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. משחקי FPS ו MOBA. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 אני מניח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת, עכבר ורמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מוכן לגלוש במחיר ל4300 ולא יותר... אפשרות שידרוג בעתיד מעדיף לוח אם תומך PCI-E 2.0 למתרות עתידיות כרטיס רשת אלחוטי חובה תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השארתי לא מעט הודעות בקשר לכל מיני מפרטים כל פעם אנשים מציעים AMD אחרי התלבטות .. החלטתי שאני בשום מצב לא אקח AMD אך ורק אינטל דרישות מחשב ללא OC אופציה למשחקים .. בגדול אני לא גיימר אבל אם אני ארצה לשחק אני אוהב כמה שיותר דלתות פתוחות ובדרך כלל המשחקים שאני נדלק עליהם הם אם דרישות גבוהות.. אז שיהיה אופציה.. עבודה שוטפת עם המחשב.. מולטיטאסקינג בטירוף כמה שיותר תוכנות שרצות במקביל... בגדול זה גלישה באינטרנט אבל אני עובד עם מלא דברים במקביל אז אני צריך שיהיה מחשב חזק בסה"כ כרטיס מסך אני צריך חזק מהבחינה שאני כנראה הולך לחבר את ה TV שלי apex 26 אינץ'.. ואני אולי אעבוד במקביל עם המסך ועם הTV או בנפרד.. לרוב לא אבל שוב פעם עניין של דלת פתוחה ... (קצת בזבוז לא להשקיע על כרטיס …
-
- 12 תגובות
- 823 צפיות
-
-
טוב, אז קצת רבתי עם חבר על מפרט שאחיו הולך להזמין, מחו"ל. הרבה האשמות נזקו לאוויר אבל בואו לא ניכנס לזה. אבל אני נחוש בדעתי להשיג לו חוות דעת מקצועית, כי פשוט חבל על הכסף של אחיו. להלן המפרט: Intel 3970X בזבוז אטומי Asus P9X79 PRO GTX TITAN 6GB ממותג לא ידוע, אבל זה פחות משנה כי כולם רפרנס. 16GB DDR3 8X2GB DAFUQ!? שמונה סטיקים של 2GB?! לדעתי טמטום מוחלט. NZXT Phantom 830 gunmetal ADATA S510 120GB 1TB 7200RPM 32M, SATA 6Gbps Corsair CX750 (לדעתי עוול למערכת שכזאת.) ו"קירור נוזלי" למעבד, לא רשום דגם או מותג. נטען שהמחשב הוזמן מפה: http://ibuypower.com אז קדימה, חוו את דעתכם על המחשב הזה, הוא כבר יקבל קישור לאשכול. עריכה: הנה הדגם המדויק: http://ibuypower.com…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב,המחשב מיועד לעבודה ביתית:אינטרנט העברת סרטוני וידאו מהמצלמה ואופיס. ללא ציוד היקפי ללא מסך ואין צורך בצורב מכיוון שיש לי כבר צורב DVD אותו אני העביר. אודה להצעות מאזור המרכז בלבד.
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-