עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מארז: Lian Li PC-B25(blue ring) הכי שקט(מנסיון) וגם הכי יפה (דפנות אלומיניום כפולות שאפשר להכניס ביניהם קצף בידוד רעשים) - 850 ש"ח ספק: Enermax modu82+ 525W לאנרמקס יש פטנט יחודי לביטול מערבולות רוח במאוורר שיוצרות רעש מיותר 605 ש"ח לוח אם: DFI LANPARTY UT X58-T3eH8 Intel X58 כ1590 ש"ח מעבד: Intel Core I7 950 3Ghz להרצת נואנדו קיובייס פרוטולס ועוד בו זמנית... - 3165 ש"ח קירור למעבד: Freezer Xtreme Rev.2 יורד עד ל800RPM כנראה שזה הכי שקט שיכול להיות... 200 ש"ח זכרונות: 6Gb Ocz Reaper HPC edition triple channel 1600mhz 7-7-7-24 חשוב מאוד זמני גישה קצרים לתוכנות סאונד - 790 ש"ח כ.מסך: HD 4650 1GB passive cooling ללא רעש! 2 יציאות DVI לשימוש ב2 מסכים - 335 ש"ח הארד דיסק פנימי…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Yago,

שלום לכולם!!! המחשב הזה: http://www.pcone.co.il/product/view/1200 www.notebookcheck.net/Review-HP-Pavilion-dm3-1010eg-laptop.23337.0.html יש לי אופציה לקנות אותו מחבר טוב במחיר זול. מה דעתכם עליו? האם הוא טוב? לשימושי סטודנט (גלישה+אופיס)... חשוב לי גם חיי סוללה טובים (לפחות 3 שעות עבודה סבירה). אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by erezb84,

שלום, יש לי מחשב נייד dell latitude d430. בדקתי לו טמפ' עם everest והטמפ' הם בסביבות 60 מעלות. עכשיו - משטח קרור אני אקנה לו היום, השאלה שלי - מה אפשר לעשות כשהוא לא בבית ואין את המשטח קרור? האם אפשר איכשהו לשפר לו את הקריר? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by levl92,

אשמח לשמוע את דעתכם על מפרט זה התקציב הוא עד 6K ללא ציוד הקפי. האם יש אפשרות לשדרג את המפרט באותו תקציב? 1599 ₪ - Intel Quad Core i7 4790K 4.0Ghz S1150 290 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150 339 ₪ - * מבצע * - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1920 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB WF3 389 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - * מבצע * - NZXT Phantom 410 Black + Seasonic 620W 99 ₪ - Lite-On DVD-RW X24 iHAS124 XB360 Burn Compatible 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר סופי: למזומן 5790 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by CyberBot,

עם מסך שימושים מאוד פשוטים ללא ווינדוס כרגע אין חריגה עד להתייעצות נוספת אבל תציגו אפשרות לא גבוהות על שתי שורות ודרישה אחת אני לא ימלא שאלון של השב"כ 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?זה של דוד שלי ז כרגע לא יודע אם הוא ירצה לחרוג אז ברגע שתהיה לי תשובה נוספת אעדכן אבל כרגע לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבסופר מריו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by mtn32,

שלום, היום הייתי אצל טכנאי מחשבים על מנת לתקן את המחשב אסוס שלי, והוא אמר לי שהפלסטיקה שמחזיקה את הציר נשברה(2 השושבינות משהו כזה) ויהיה קשה לו למצוא את החלק הזה והפנה אותי לשלוח את זה לחברה, המחשב נייד שלי באחריות וכבר שלחתי אותו פעם לתיקון בשביל תקלה פשוטה יחסית כמו מקש שלא עובד כמו שצריך ולקח להם יותר מחודשיים להחזיר לי את המחשב נייד(חודשים בשבילי היום בלי מחשב זה מצב לא אפשרי) לכן אני מאוד לא רוצה לשלוח את המחשב נייד לתיקון שלא נדבר שהפעם זה שבר שבחיים לא יקחו על זה אחריות ויבקשו ממני מחיר, אם המחיר בדיקה הוא 200 שקל אני לא רוצה לחשוב איזה מחיר מנופח יקחו ממני על תיקון של זה. חשבתי להזמין את החלק מהאינטנרט, ודבר ראשון אני מקווה שמישהו הבין לאיזה חלק אני מתכוןן שצריך …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אהלן חברה, הרכבתי שני מפרטים,אחד מזיגזאג מבוסס קונרו,והשני מנועה מבוסס AMD. אם אפשר חוות דעת על המפרטים. C2D: 1 Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,241.92 ש"ח 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 1,034.76 ש"ח 2 1GB PQI DDR II - 667- PQI Original 983.78 ש"ח 1 Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL 1,820.94 ש"ח 1 Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 134.01 ש"ח 1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 386.10 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 199.02 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU 245.84 ש"ח 1 HEC-400W (400TRT) - ATX 2 319.36 ש"ח 1 התקנת רכיבי…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by maxrub,

שלום, מחפש מחשב נייד בתקציב בסביבות 10K, המחשב ישמש לפיתוח תוכנה, גרפיקה ומשחקים קצת. לפי הנתונים הבאים: מסך 17 איכותי. כונן קשיח 200GB במהירות 7200. 4GB זיכרון. core2 במהירות 2.6 לפחות. כרטיס מסך חזק. כולל יציאת DVI. עדיף כמה שיותר יציאות USB 2. המחשב יריץ windows vista ultimate 64 bit

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by reuven61,

אני לא צריך הכי חדש והכי טוב. אני רק צריך שזה יתן לי להריץ full hd בלי בעיות. התקציב של שתיהם עד 400 ש"ח ועדיף פחות (גם יד שניה או עודפים עם אחריות זה טוב) משהו טוב למשתמש ביתי.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי, אני אשמח לעט סטיילוס לטאבלט WINDOWS שלי....והייתי שמח מאוד אם היה לו קצה קשיח ודק - כמו זה שיש בעט של גלקסי נוט. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היי, מחפש להחליף את הנייד בנייח. XPS 9310 משנה שעברה, עם 32GB RAM, i7 1165G7, הוא מדהים אבל אין לו כרטיס מסך וזה מעיק עלי.. כרטיס מסך לא צריך להיות מוגזם כי [אין תקציב וגם כי] הוא יהיה בשימוש יחסית רגוע - קצת עריכות וידאו\אפקטים ומשחקים מדי פעם. יש לי רכיבים שאפשר להשתמש בהם [ספק כוח 450W, מארז MID, דיסק SSD], במידה ויתאימו. היה לי רק Intel עד עכשיו, אבל לא חשוב לי דווקא להשאר שם. מקווה שיכולים להמליץ לי על שילוב של לוחאם + מעבד + כרטיס גרפי שיעבדו טוב יחד...? תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיף להשאר מתחת 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה מש…

12. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בארה"ב עבור שימושים מגוונים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, סביבת אינטרנט וכרטיסיות מרובות פתוחות, יישומי אופיס, צפייה בסרטים, קריאה מרובה מול המסך ויישומים מרובים פתוחים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6", IPS או טוב יותר, מט (אין צורך במסך מגע), שימוש בסביבת עבודה מגוונת, עבודה מול המסך בחוץ ובמשרד עם פלורסנטים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקסט, אייקונים קטנים יותר) רזולו…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by LiavMe,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית קלה( word excel) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DayZ Bf3/4 Gta V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לפני שעולה בכלל הווינדוס מופיע לי ההודעה הבאה: aproblem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. blah blah technical information stop: 0x0000007b (0xf79f3524,0xc0000034, ox00000000,0x00000000) מה שמוזר שניסיתי לעשות BOOT עם DOK שיש עליו גרסה שלLIVE GPARTED אבל הוא נתקע גם בהעלאת הקרנל... לא ממש אכפת לי מהנייד הזה אלא מהחומר שנמצא בו ואני לא מצליח לגשת אליו.. יש הצעות מה ניתן לעשות? ומה בכלל הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by סימה טל חן,

היי יש לי ילד בן 12 שמבקש מחשב גיימינג... לא ממש מבינה בזה...התקציב הוא בערך 2500 ש"ח...יש מחשב איכותי במחיר הזה? או שכדאי לחכות ולחסוך עוד?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shnoogyg,

היי היי, מחפש לקנות מחשב עבודה לאימי העוסקת באדריכלות ועיצוב פנים. אני מחפש מחשב שיריץ בעיקר תוכנות CAD, אך גם יוכל לתפקד גם בשימוש בתוכנות אדובי (תכלס אילוסטרייטור ופוטושופ, לא פרימייר וכאלה) מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (ניתן לחרוג מעט במידת הצורך (גג גג 5500 - עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (CAD, בלי רוויט, פוטושופ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - ופה יש נקודה חשובה - המסך צריך להיות גדול (לפחות 27, ושיהיה איכותי, עם פלטת צבעים טובה) 4. האם יש רכיב ב…

17. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ואופיס וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חייב אך עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, Expr…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? שרירותית אמרתי עד 4K - אבל יכול חרוג או לחסוך לפי הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית לעבודות מגוונות: שירטוט למדפסת תלת מימד - כרגע משתמש ב-fusion 360. עריכת וידאו מזדמת. קצת עריכה גרפית. תוכנות GIS, Autocad. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מחשב ואל פסק 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר - לא אוהב רעש אבל אין צורך להגזים בהשקעה בה…

19. פרטים טכניים: 1. התקציב הוא למזומן 2. מטרות המחשב- עבודה משרדית - עד למשחקים ברמה הבסיסית +- אבל יש לקחת בחשבון משחקי פעולה וכד'... 3. ציוד היקפי - מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים - בדר"כ הכל מלבד המסך מגיע בעסקת חבילה בתוספת סימלית לכן אין לייחס לכך חשיבות רבה. 5. אין העדפה לחברה מסויימת, אבל חשוב שהחברות של הרכיבי חומרה לא יהיו ג'ינרי 6. לא קריטי לי הצבעים של המארז /הכוננים,אבל כמובן שישתלב. 7. אין צורך במערכת הפעלה 8. רצוי שיהיה שקט 9. לא מתוכנן עליו OC 10. המחשב ישמש למשחקים בסיסים +- ובעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט זה המפרט שהכנתי מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤373 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מעבדי AMD - מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box לוח אם GIGAB…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום! אולי תוכלו להרכיב לי בבקשה מפרט למחשב מבוסס AMD? אני לא צריך: מסך, צורב, CD ROM, FLOPY, מקלדת עכבר, ורמקולים. מעבד AMD בבקשה מעל 2000 MHZ, אם אפשר אז גם 512 RAM כרטיס מסך חזק ומארז אלומיניום טוב, בבקשה גם ספק כוח חזק בהתאם. לוח אם שיתמוך בAGPx8. קירור טוב למעבד וכרטיס קול טוב. תקציב: מקסימום 5500 שח תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים פשטים (אינטרנט וכד') בתקציב של עד 900-1000 ש"ח (לא כולל מסך) נכנסתי לאייבורי ולKSP וראיתי 2 מפרטים שתואמים למחיר שלי, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לכל אחד מהמפרטים ומה שווה יותר לקנות. כמובן שאם יש לכם הצעות לבחור את החלקים לבד עד הסכום הרלוונטי, אשמח לשמוע אותם. KSP: Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore לוח אם: FOXCONN 45CMX s775 1066Mhz, 945GC, DDRII 667, PCI-E, VGA זיכרון: DDR II 667Mhz - Life Time Warranty 1GB Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב: Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata שאר הדברים OnBoard מארז: ATX MIDI + PSU המחיר: 910 ש"ח אייבורי: Intel Pentium Dual-Core E2200 2.20GHz לוח אם MSI G31M3-F 160GB S…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אהלן. בסוף 2008 וחצי ביקרתי פה באתר, ובעזרתכם האדיבה הרכבתי מחשב חדש שמשמש אותי עד עצם היום הזה. המפרט (שהורכב אז) היה Q9550 מרובע ליבות 3 ג'יגה-הרץ, 4Gb של זיכרון, מארז SopranoRS עם מאוורר נוסף בתוכו (אני לא זוכר את השם, אבל לא משנה), וכרטיס מסך בסיסי למדי (אבל עם חיבור לטלוויזיה), מכיוון שאני לא ממש משחק בו. המחשב משמש בעיקר להידור תכנות, פתיחת הרבה תכנות במקביל, ועבודה אינטנסיבית שדורשת כוח חישוב גדול. למה אני מספר לכם את זה? כי ההמלצה שלכם היתה מעולה. המחשב (גם היום) מהיר מאד ומספק תוצאות יפות. מה שכן, כיום הייתי רוצה להשתדרג למשהו אפילו יותר טוב -- עם החומרה המוצלחת ביותר שיש בשוק לצרכים שלי. לשם כך הייתי מעוניין לקבל המלצות למפרטים שונים, כאשר מדובר בקופסה בלבד …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. בניתי את המפרט הבא: https://pcpartpicker.com/list/CPtLbj PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel Pentium G4620 3.7GHz Dual-Core Processor ($108.75 @ B&H) Motherboard: Asus PRIME B250M-PLUS Micro ATX LGA1151 Motherboard ($95.00 @ B&H) Memory: Corsair Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4-3200 Memory ($115.00 @ B&H) Storage: Western Digital Blue 4TB 3.5" 5400RPM Hybrid Internal Hard Drive ($169.99 @ B&H) Case: Antec P50 MicroATX Mini Tower Case ($64.99 @ B&H) Power Supply: EVGA SuperNOVA NEX 650W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply ($79.89 @ B&H) Optical Drive: LG WH14NS40 Blu-Ray/DVD/CD Wr…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by dropc,

מדובר בלפטופ של ASUS. רציתי לדעת האם לפני השימוש נדרשת טעימה מלאה כמו במכשירי סלולאר? ומהו שימוש נכון? לפרוק את הסוללה כל פעם עד 10%~ ולחבר לטעינה? ובמצב 100% טעינה, אם המטען מחובר עדין - פוגע בסוללה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Erayo,

אני סטודנט לאנימציה בבצלאל ונמאס לי לחכות עד שאני חוזר הביתה כדי להתחיל לעבוד. כבר התיעצתי בפורום לגבי קניית נייח והוא בהחלט מספק אותי בכל הקשור לעבודה כבדה ורנדור - אבל הוא לא נייד. השימוש העיקרי לנייד מלבד גלישה וצפיה בסרטים יהיה עבודה עם תוכנות גרפיקה, בעיקר 2d (פוטושופ, פיינטר, תוכנות אנימציה) אבל גם 3d ועריכה (מאיה, זי-בראש, אפטר אפקטס...) הוא לא צריך להיות מפלצת (את העבודה הרצינית אני עושה בבית) אבל אשמח אם יהיה מסוגל להריץ את התוכנות בעומס סביר. לגבי התקציב, אין לי ממש מסגרת מגבילה אבל גם אין לי דרישות תובעניות כך שאני מעדיף נייד שהכי משתלם ביחס למחיר, מקסימום ביצועים בשביל מינימום כסף. הנייד יקנה בארץ, אשמח לקבל המלצות על ספקים או מאיפה להזמין. (אני ירושלמי אם זה …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.