עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dekken,

ובכן, אני מחפש מפרט למחשב גיימינג כבד. שיוכל להריץ לי משחקים כמו BulletStorm, Crysis 2 בכייף ובקלות, וכמובן משחקים שיצאו בעתיד הרחוק. יש לי העדפה לכרטיסי מסך של ATI, עקב חוויות גרועות עם Nvidia, אבל מה שתשימו יעבוד. אני לא מבין גדול ב OC, אבל אם זה יהיה פשוט מספיק, או מישהו מהחנות יוכל לעשות את זה בשבילי, יהיה מעולה. יש לי כבר מסך Dell U2311H. 1080p כמו כן אני לא צריך כונן קשיח, יש לי 1TB של סמסונג. למרות שאפשר להוסיף כונן SSD להריץ עליו את המערכת הפעלה, אם נשאר תקציב עודף. חשוב מאוד: שיהיה ספק מודולרי, נמאס לי מהכבלים. ושיהיה מארז גדול ומאוורר. חנות באזור ראשון לציון/תל-אביב. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Miyota,

תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by regevk,

היי המערכת שלי היא מעבד I7 8700K לוח - GIGABYTE AROUS ULTRA GAMING Z370 זיכרונות CORSAIR 16GB מהירות 3000 ספק כוח - ASUS 750W כרטיס מסך - MSI 3070RTX 8GB וכוננים - NVME 1TB , SEAGATE 2TB , SSD 240GB השאלה היא האם יש טעם לשדרג לדור 12 או לחכות , הכל רץ חלק אבל המעבד כבר ישן לא? שימוש עיקרי גיימינג משחקים כגון - COD , BATTELFIELD 2042 , FORZA 5 , CYBERPUNK 2077 ובנוסף : איזה רמקוליםהייתי ממליצים לגיימינג ומוזיקה ? 2.0 ללא סאב

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by DARK-MIND,

שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב בתקציב של 10,000 ש"ח כולל מסך. הצרכים של חבר שלי מהמחשב הם: משחקים, OC וקצת עריכה. המפרט: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 588.25 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 1462.07 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 [ ¤ 159.65 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 669.87 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by FireCharge,

עברתי די הרבה לאחרונה על כל מני שינויים במפרט ואני מנסה לצמצם קצת עלויות. בניתי אותו בעזרה של חברים ושאלתי אנשים בפורומים מחו"ל ועכשיו אני די מחפש את השינויים הקטנים שלא ישנו את החוזק של המחשב יותר מדי אבל כן יקלו קצת במחיר. אז המפרט: מעבד - i5 4670K לוח אם - Gigabyte Z87-HD3 ספק - Antec HCG 620M 620W מאוורר למעבד - Noctua NH-U14S כרטיס מסך - EVGA GTX770 Superclocked Double ACX זיכון - G. Skill Ares 2x4GB 1866Mhz אחסון - Samsung 840 EVO 120GB מארז - Cooler Master N600 Midnight Black אמרו לי גם ששווה לי להעביר את המאוורר מהחלק הקדמי של המארז אחורה ולהוסיף מאוור נוסף - Arctic F12 120mm חוץ מזה אין צורך בהרכבה, אני מחפש מחשב שקט, אין צורך בהארד דיסק נוסף (אני מעביר את שלי מה…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by אריק פרלס,

היי אני מעוניין לקנות בחודש הקרוב מחשב נייח. עיקר השימוש בו הוא סקצ'אפ ומנוע רינדור של V-RAY . ( לא משו סופר מקצועי אבל..) כרטיס מסך מתוך הנחה ש 3080 עולה כמו 2080 (לפי ההדלפות) אז אני כנראה אקנה את הכרטיס מסך הזה. ויש לי כבר כרטיס RAM אחד של 8GB... וגם כונן SSD של סמסונג מה שמותיר אותי עם 5000 שח (חריגה עוד 500 שח) אני חשבתי על: https://www.tms.co.il/143529 יש מישו שחולק עלי או שטוען למפרט אחר? אולי בכלל על בסיס AMD? האם צריך מארז FULL TOWER? או לוח אם אחר? תודה מראש לעונים(:

7. Started by gidi828,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. אני סטודנט המעוניין לרכוש מחשב נייד לצרכים ביתיים וכן לתכנות. אני מתלבט בין המחשבים הבאים ואשמח אם מישהו יכול להגיד לי מה עדיף. http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=5058#prodtop http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a460m.htm או לחלופין מחשב מאיביי שעולה סה"כ 3035 ש"ח מפרט: HP 8440P ELITE HP 3 YEARS WARRANTY Weight 5.1 lbs Processor Intel Core i5 520M / 2.4 GHz Max Turbo Speed 2.93 GHz Cache Memory Type L3 cache Installed Size 3 MB RAM Installed Size 2 GB / 8 GB (max) Technology DDR3 SDRAM - 1333 MHz Type Serial ATA Serial ATA Interface Serial ATA-300 Hard Drive 250 GB - Serial ATA-300 - 7200 rpm Optical Storage Type …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ניסיתי להרכיב משהו עמיד לעתיד... מה דעתכם? 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפית, 4K, תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה maya, after effects, premiere, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. arma 3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, הארדיסק מסתובב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Epidem,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 - רק אם יש הבדל משמעותי באיכות או בביצועים 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, משחקים, גלישה באינטרנט, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: COD, BF, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז, כונן דיסקים, מאווררים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד ע…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by newDesktop,

היי, רציתי לדעת מה דעתם, אני מעונין במחשב פשוט לשימוש משרדי כמו המפרטים שמצויים בחלק "מפרטים מומלצים". קראתי שמומלץ מאוד לשלב היום כונן SSD למערכת ההפעלה בנוסף לדיסק קשיח רגיל. כיצד הייתם ממליצים לשלב (דגמים ספציפיים) באחד המפרטים הקיימים? למה כדאי לשים לב בקניית כונן SSD? תודה

11. Started by AWings,

מחפש מחשב גיימינג בין טווחי עלויות של 5500 עד 5800 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיפות שלא, אבל אם זה משמעותי אז עד 200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד וקל כאחד. league/valorant/bf/random steam games וכו וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. הדיון נפתח בעבור חבר * תודה מראש היי אני סטודנט ומפתח אתרים אני מחפש מחשב חזק לעבוד איתו אני לא מחפש כמות איחסון גדולה אלא מחשב שסוחב ויסחב גם לכמה שנים הקרובות ולמנוע מעצמי לקנות כל שנה מחשב חדש. אני מפתח WEB ככה שאני צריך מחשב שסוחב את האינטרנט טוב ושיסחב גם לשנים הקרובות ולא "יתישן" מהר. דברים כמו משקל פחות מציקים לי בעיקר רמת ביצוע ועבודה * מחיר - 2500 ואפשר לחרוג ל3000 * מטרות המחשב? לסטודנט, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), פיתוח אתרים בעיקר - תכנות דיי קלות (הכי חשוב שזה יהיה מחשב דיי חזק וסוחב כדי שאני לא אצטרך להחליף מחשב גם שנה הבאה או עוד שנתיים כי האינטרנט תמיד מתפתח.. , פוטושופ בקטנה, תמיכה בלינוקס - אני יודע שפעם היו הרבה בעיות ע…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yairdf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p צפוי שדרוג ל 2k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Lishay,

היי, אני מחפש לקנות לפטופ בזמן הקרוב מאוד ואפילו פתחתי כאן אשכול לפני כמה זמן אבל עדיין יצאתי לא סגור בעניין הזה. הגעתי להחלטה מקריאה באינטרנט ואפילו מכאן שכדאי לבחור לפטופ מהשלושה שבהשוואה הזו: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=850751,841883,841047 דבר ראשון אם תוכלו למצוא לפטופ שלדעתכם יהיה טוב יותר מאלו שנמצאים כאן ברשימה, אשמח לשמוע. השימושים שלי בגדול הם כללים, אינטרנט וקצת עריכה גראפית עם אופציה למשחקים לא קלים אבל גם לא כבדים מדי.. התקציב שלי הוא עד 4000. הבנתי שה NP370 הוא מומלץ אבל לא מצאתי את הדגם הזה עם אותו כ. מסך ( 8750M ), ברוב המקומות אם קוראים בין השורות אז שינו את המפרט ושמו כרטיס מסך פחות טוב. רק באתר הזה מצאתי את הלפטופ הנ"…

15. חבר הפנה אותי לפורום הזה,מקווה שתעזרו לי כמו שצריך ;D 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב,ומשחקי רשת כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,ALL COD,וכל מיני משחקי רשת כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by איתי ב,

היי חברים צהריים טובים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות אך גם למשחקים קלים מבחינתי דרישות סף הם Core - i7, 1TB SSD, 16GB RAM עשיתי קצת מחר על הGPU המובנה Intel Iris Xᵉ, וראיתי שהוא עושה אחלה עבודה ביחס לGPU הLOW LEVEL כמו MX 330, אז אין לי סיבה לחפש משהו אחר. תקציב כאמור עד עד 3.5K. בחיפושים ברשת מצאתי 2 מחשבים שחומרתית הם 1 ל1 אותו דבר, אותה סדרה אולם תת סדרה שונה (BQ2786W מול BQ2577W) אולם קיים פער של 400 ש"ח במחיר ואני לא מצליח להבין למה, למעט הבדל בצבע https://www.bug.co.il/brand/asus/color/black/vivobook/15/x1500ea/bq2577w https://ksp.co.il/web/item/236797 יש הסברים/תובנות או המלצה לדגם אחר…

17. הסר קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤ 1486 זיכרון : CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-15 - TWIN2X2048-6400 ¤ 699 לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤ 739 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤ 629 מארז : NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤ 539 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 192 קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB ¤ 271 פתרונות קירור - אחר : ARCTIC COOLING MX-1 ¤ 43 כרטיס מסך כבר יש: 8800gtx ספק כל יש: tt tr-2 550w צריך אישור.. המחשב נועד למישחקים החדשים ואולי בהמשך הזמן אני יעשה oc חשוב לי שהמישחקים לפחוט בחצי שנה ה…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? שרירותית אמרתי עד 4K - אבל יכול חרוג או לחסוך לפי הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית לעבודות מגוונות: שירטוט למדפסת תלת מימד - כרגע משתמש ב-fusion 360. עריכת וידאו מזדמת. קצת עריכה גרפית. תוכנות GIS, Autocad. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מחשב ואל פסק 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר - לא אוהב רעש אבל אין צורך להגזים בהשקעה בה…

19. שלום אנשים , אז ככה: מטרות המחשב שלא יתאמץ בכלל להפעיל ולהשתמש ב2 התוכנות . photopshop וIllustrator , ושימושים כללים skype \ office , אין שימוש במשחקים גודל המסך 13\15\17 מט משקל רצוי לא כל כך משנה - המחשב ישב לרוב בבית האם נדרש זמן סוללה ארוך? לרוב בבית אבל עדיין זה מחשב נייד... האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ( זה כבר סטדנרט לא? ) Bluetooth? לא קריטי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף לפחות לשנה . האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן APPLE אבל לא …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. תגובה 17 :]

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by RAPTOR22il,

שלום לכולם, אשמח אם תמליצו לי על מפרט מבוסס מעבד אינטל. רצוי Quad Core. המחיר המקסימלי הוא 4500 ש"ח, אין צורך במסך ושאר ציוד היקפי. כמו כן אין צורך בדיסק קשיח. *עריכה: המחשב מיועד לצרכי עבודה ומולטימדיה, כרטיס מסך סביר שיעשה עבודה סבירה יספיק. יש לשים דגש על יציבות וכוח עיבוד. **עריכה שניה: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, ספק כוח ומארז. זה הכל. רק שלא יעבור את ה4500 ש"ח. תודה מראש, משה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by RAPIDFIRE,

שלום , BIGBOX יוצאים במבצעים על 2 ניידים מחשב נייד קל במיוחד 995 גרם אייסר ACE דגם A150 http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=995&ProductID=14582&VariantID=14587〈=he או ASUS EeePC 1000H http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=997&ProductID=14597&VariantID=14598〈=he מה זה המעבד הזה 1.6 ATOM שווה בכלל ? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by nakamichi,

שלום חברים, מחפש המלצה לנייד עם מסך 17.3, מעבד i7. מקלדת שתהיה בפריסה כמה שיותר דומה למקלדת מלאה (כלומר לוח מקשים בצד). רצוי עד 4000₪. יש המלצה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. רוכש בקרוב לפטופ של דל מסך 13.3 i3-330m 2G זכרון 320GB SATA 7200 מגיע ללא כונן DVD וללא מערכת הפעלה מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך אני מתקין מערכת הפעלה ..? (USB אני נאלץ להניח...?)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. הפעם אני רוצה שיעזרו לי לבנות מפרט. המפרט לחבר, הוא לא חולה גראפיקה אבל רוצה לשחק במשחקים חדשים בהגדרות גבוהות. רוב הזמן המחשב יהיה לעבודה משרדית. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית (80%) ומשחקים (20%) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). רוב הזמן בדפדפנים ותוכנות אופיס. ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CoD Black Ops, Fifa , PES 2011, Medal of Honor וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים