עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by maorb,

המפרט של המחשב: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 68%] Dell Studio XPS 8100, Intel Core i7-860 processor 8MB Cache, 2.80GHz 8GB DDR3 SDRAM at 1333MHz-4x2GB nVidia GeForce GTS240 1024MB GDDR3 1TB Serial ATA 2 Hard Drive 7200 RPM Windows 7 Home Premium, 64bit עם רשיון 16X DVD+/-RW and 16X DVD-ROM Dell 1525 WLAN PCIe card with11n mini-Card & external antenna ללא אחריות כמו כן יש מסך מעולה: Dell 22 Inch 2209WA Flat PanelMonitor אשמח מאד לקבל הערכה! בתודה מראש! [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. האם אפשר לשדרג זיכרון למחשב נייד מ1 גיגה ל1.5? האם ארגיש שיפור בויסטה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הי, הלפטופ מיועד לטינאייג'רית. השימוש העיקרי יהיה צפייה בסרטים/סדרות בסטרימינג, ולכן חשוב WiFi מתפקד (לי באופן אישי הייתה בעייה קשה בעבר עם notebook של HP) ואיכות חומרה טובה מספיק לוידאו חלק. דרוש מסך גדול (15.6 אינץ' או 17) אבל מחשב לא כבד מדי (עד 2.5 ק"ג). אני חושב שוידאו לא מצריך כרטיס מסך מאוד חייתי, אבל אשמח לשמוע את דעתכם. אין לי מושג כיצד, אם בכלל, משפיע כרטיס רשת בלפטופ על תפקוד ה-WiFi, אז למי שמתחשק מוזמן להרחיב. אין חובה לנצל את כל התקציב. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל בלי להתפשר על איכות ב) במידת הצורך\ עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב , עבודה משרדית, תכני HD שימוש ביתי סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן רצוי ,אבל בלי להתפשר על איכות הרכיבים של המחשב (ציוד היקפי לא חייב להיות ברמה גבוהה למעט הרמקולים שיהיו באיכות טובה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן ורצוי גם מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. זקוק להמלצה…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. טוב כפי שרובכם שמתם לב, שנת 2009 מסתיימת ומגיעה לנו שנת 2010 ואיתה הדגמים היותר משוכללים של הנטבוקים. אני פותח את הדיון הזה כיוון שאני מסוג האנשים שמאוד שמח מהפיתוח של הנטבוקים (בשביל מה לקרוא למחשב נייד מחשב נייד אם הוא שוקל כמעט 3 קילו כזה גדול ומגושם ומספיק לי בקושי לנסיעה ברכבת בלי הטענה) אבל מהצד השני מאוד היה מאוכזב מהיכולות היותר מידי דלות של אותם נטבוקים והמהגודל היותר מידי קטן. איני נמנה מסוג האנשים שרוצה נטבוקים כפלשטיישן 3 אבל לא התנגד לשחק בנטבוק שלי מקס-פיין 2, אירוס 2-3, וורמס 2 וכל מיני משחקים ישנים והטובים של פעם שאני יודע שה-950 שיש היום בכל הנטבוקים לא יתמודד איתם. הסיבה העיקרית שעד כה לא קניתי נטבוק הייתה, איי היכולת להתמודד עם הדבר החשוב ביותר שאני רו…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by oferd20,

ערב טוב לכולם ברצוני לקבל הערות / הארות לגבי המפרט הבא עד תקציב 7,000 ,לא כולל מסך. המחשב מיועד להכל משחקים גרפיקה ומולטימדיה. מבוסס AMD. המפרט הורכב ע"י חבר, אך ברצוני לאמת שהכל אכן תואם לבניית מערכת טובה. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 820 ¤ 1 G.SKILL DDR 1024MB DUAL CHANNEL 400MHZ 1080 ¤ 1 MAXTOR 160GB 7200RPM SATA 8MB 550 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1070 ¤ 1 LG GSA-4167B BULK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Thermaltake Swing VB6000 WINDOW Silver 430W 670 ¤ 1 LG L1750SQ 8MS 1630 ¤ 1 ZALMAN CNPS 7700 Cu 270 ¤ 1 מעופר

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by hassid_hassid,

שלום. אני מחפש לקנות מחשב נייד, שהדבר העיקרי שחשוב לי הוא המשקל. מכיוון שמחשבים קטנים מידי (10.1 וכדו') לא כ"כ מתאימים לי, לאחר מס' חיפושים התקבעתי יחסית על סדרת ה-zenbook של אסוס. ראיתי בזאפ דגמים שלהם עם i3-6100u, אבל רובם היו m3-7y30 (אולי גם דגמים אחרים של m3). ראיתי שמהירות המעבד נמוכה משמעותית, וכך גם צריכת האנרגיה שלו, (אבל המהירות המקס' מגיעה ל-2,300, זה קורה בפועל בכלל?). בכל מקרה, אין לי תכנון לשחק עליו או משהו, בעיקר וורד, אינטרנט, סרטים. השאלה האם אני ארגיש בהבדל, או שאין בעיה ללכת על מעבדי ה-m3, ו"להרוויח" את צריכת האנרגיה הנמוכה (כי גם ככה זה לא שאני בלי שקע, אני פשוט עובר מבית לבית...)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Frungy,

היי, המחשב הנוכחי והזקן שלי עושה בעיות ואני מחפש מחשב משחקים חדש בסביבות 3500 שקלים. חשוב - אני באילת בסוף החודש ומחפש לרכוש משם את המחשב, כנראה מאייבורי, אז הייתי רוצה לוודא שכל החלקים אכן נמצאים שם במלאי. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מאמין שאפשר לחסוך הרבה, אבל אם כן זה מבורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אם ממש חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל המינים, אבל בעיקר הטוטאל וורים האחרונים, Crusader Kings ו-Skyrim עם מודים, Pillars of Eternity, וויצ'ר 3 כ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אוקיי, אחרי הרבה באלגן שעשיתי לכם, והמון עזרה שקיבלתי פה, התבטלה האופציה של לקנות בארה"ב :-\ אין פה את המסך, וגם לא מקלדת ועכבר - אבל חוץ מזה אני רוצה לשמוע חוות דעת. ואם למישהו יש אתר אמריקאי שמקבל כרטיס אשראי ישראלי (ועם כתובת Billing ישראלית - כי NewEgg לא מקבלים) אני אשמח לשמוע. הצרכים הם - גלישה באינטרנט, משחקים מדי פעם, FHD, לחבר את הממיר למחשב/למסך (ולכן כרטיס טלוויזיה)+ להקליט, ספריית וידאו של HD, ושהמחשב יהיה שקט. כדאי להוסיף עוד הארד דיסק? תודה. הנה מפרט שהרכבתי בארץ: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ₪1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ₪698 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Westren Dig…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by 11ido,

אני מחפש מחשב לזמן שאני בצבא, ושיהיה אפשר להריץ בו קצת משחקים במחיר יחסית זול מצאתי את זה: http://www.b-iai.co.il/Product/24253...7%93--i7-5500U מחשב נייד דל, N5558 Inspiron מעבד- 5th Generation Intel® Core i7-5500U Processor מסך - 15.6 inch LED Backlit Display with Truelife and HD נפח איחסון- 1TB (5.400 Rpm) Serial ATA Hard Drive זיכרון - 8GB Single Channel DDR3L 1600MHz כרטיס מסך גרפי- NVIDIA® GeForce® 920M 4GB DDR3 מערכת הפעלה - Windows 8.1 64 BIT אחריות- 3 שנים במעבדות DELL ישראל מחיר: 3,640 ₪ מה דעתכם? מתשלם? או שאפשר להשיג משהו יותר טוב באותו מחיר?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by shdrthki1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150~200 אהל עדיף לא לעבור את 2800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: GTA IV * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כולם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כן ,…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב קיבלתי הצעה מאחת החנויות והיא : מארז עם USB קדמי שחור זכרון DDR-2 667 MHZ 1GB לוח אם Msi v2 945GCM-F צורב Sata dvd +- DL x18 מעבד אינטל E4500 CORE2DUO CONROE כרטיס מסך INTEL gma950 ob דיסק קשיח 160 GB 8MB SATA2HITACHI כ.רשת 10/100 ob כ.קול (8 ערוצים) ob7.1 + מסך דק 2 שניות LG dvi 1:500 בסך של 3000 ש"ח האם זה משתלם ? יש לציין כי כאשר פתחתי את המחשב התעורר בי חשד' מפני שעל המאוור של המעבד לא היה רשום חברה, היה נראה כאילו הם שמו מאוור אחר . מוזר... אשמח להצעות

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by tmpusr,

חבר טוב זקוק למחשב נייד עם מסך 15' לשימוש משרדי ותוכנות סטטיסטיקה באופן מזדמן. תקציב עד 3K אבל גמיש. הוא כבר קנה HP ProBook 4530S מבוסס I5 ב-2950 ש"ח בלי שהספיק להתייעץ איתי. לא מכיר את הדגם - מה דעתכם עליו? יש חלופות משמעותית עדיפות (אפילו עם תוספת מה בתקציב)? זקוק לעצה זריזה כי הוא כבר שילם מקדמה ואם צריך לשנות זה ממש עכשיו... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום! לפני כחמש שנים רכשתי מחשב (לאחר התייעצות בפורום ), שמטרתו הייתה בעיקר עיצוב גרפי, כולל תוכנות עריכת כבדות 3D, סרטים ומשחקים. היום אני בקושי מצליח להתקין משחק על המחשב, ורציתי לדעת האם עליי להחליף את כולו או שניתן לבצע שדרוגי חומרה ספציפיים. intel Q9550 2.83 Gigabyte GA-EP43-DS3L 6GB RAM (DDR2) ATI HD4850 512MB זהו בגדול הבסיס שלו. אשמח לדעת מה דעתכם, וזו תעזור לי מאוד. תודה!

15. שלום, הרכבתי מפרט למחשב (יותר נכון workstation) עריכת וידאו/תלת מימד ואנימציה שאני הולך לרכוש בזמן הקרוב. אני גם גיימר לשעבר (מקווה לעשות קאמבק כשיהיה זמן) - אז אני מכניס גם כרטיס מסך חזק לשחק איתו. Intel Core2Duo E6600 (2.4GHz) 4MB Cache Asus P5WDG2 / P5W DH XFX GeForce8800 GTX 768MB, XXX Edition + Leadtek QuadroFX1500 256MB Corsair 1066MHz - 2x1024MB, TWIN2X2048-8500C5} x2 = 4GB} WD 160GB/8MB for System WD 320GB/16MB for Misc WD 74GB Raptor for Video Editing ThermalTake ToughPower 800w ThermalTake Armor LCS ------------------ 1) מתוכנן OC של המעבד והזיכרון כמובן. 2) יש לי 2 מסכים שאליהם המחשב יתחבר - Samsung 931BF. לכל מסך חיבור אנלוגי ודיגיטלי. אני חושב לחבר כל כרטיס ל…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Fasil,

http://www.tms.co.il/preview/spec/ky7dbjp4 זכרונות יש לי 8gb 1333 וקשיח גם לא מעוניין ב ssd מה אומרים ללכת על המפרט הזה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Chen_bz8,

ראשית אני מצטער ששיגעתי את מי שעזר לי בנושא הקודם, האמינו לי שאני בעצמי כבר השתגעתי מלבחור מחשב. אחרי שדיברתי עם כמה סטודנטים, הבנתי שלצרכים בסיסיים של סטודנט אין סיבה להשקיע מעל 3,000 ש"ח. אני בסך הכל צריך את המחשב הזה בשביל אינטרנט, אופיס ומעט סרטים. לא מעבר לזה. אבל לשימושים המועטים האלה, חשוב לי שהמחשב ירוץ מהר וחלק, ללא תקיעות. הדרישות שלי מהמחשב: מסך מעדיף 13.3 או 14 אינץ'. מעבד i3-i5 (עדיף i5 כמובן). 4gb RAM לפחות. שיהיה כונן SSD של 24GB לפחות. חיי סוללה טובים. אופציה לחריגה קטנה מהתקציב. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by fibola,

היי השאלה היא עבור מישהו אחר מכרה מעוניינת לקנות מחשב נייד לבעלה (הפתעה) - לפי מה שהבנתי בתכנון לעשות שימוש בתוכנות בעזרתן ניתן לעשות תכנון של מוצרים . מישהו המליץ לה על המחשב T470 של לנובו, והיא שאלה אותי. במסגרת גלגול השאלה בין אחד לשני, אשמח לגלגל את השאלה אליכם ולשאול האם מחשב זה מתאים לפיתוח כאמור (אין לי מושג אילו מוצרים - לפי מה שהבנתי ברמת האלקטורניקה / חשמל) והאם הוא מחשב Value for Money או שניתן לקבל מערכות טובות יותר . לינק למחשב בZAP http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=942338 תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אחים שלי תעזרו לי המחשב הארחון שקניתי היה לפני 6 שנים השתנה הרבה מאז אני מעונין בחיית משחקים בסכום של עד 8000 ש"ח בלי מסך נראה לי שזה טווח סביר

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by dodihob,

שלום, כבר הרבה זמן אני מתלבט על קניית מחשב נייד הנני סטודנט להנדסת חשמל, ביקשתי כבר המלצה בעבר, שבוע הבא אני ניגש לקנות את המחשב ומאז השתנו הדעות שלי. לאחר חיפוש רב רציתי לקבל חוות דעת על המחשב הבא: http://ksp.co.il/?store=ashdod1&uin=17576 לא מצאתי ביקורות על המחשב הנ"ל, רציתי לדעת הם זה דגם חדש בשוק? האם המותג fujitsu מומלץ? בקצרה מעוניין במחשב דיי חזק, מהיר (עדיפות ssd), דק=ultrabook, מסך 13.3 אינץ, אחריות עדיפות 3 שנים. אין צורך משחקים וכדומה, אולי תוכנות שאצטרך להריץ בעתיד בכל מקרה לא גרפיות. לפי הנתונים היבשים המחשב נראה בדיוק כמו מה שאני מחפש, השאלה האחרונה היא האיכות בנייה, וכמובן חוות דעתכם. תודה רבה ושבת שלום ערן

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. הי, אני אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב לשימוש הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 זה התקציב המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (וורד, דפדפן אינטרנט וכד׳) ולצפייה בסרטים בסטרימינג (לא משחק במשחקי מחשב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. הדיון נפתח בעבור חבר * תודה מראש היי אני סטודנט ומפתח אתרים אני מחפש מחשב חזק לעבוד איתו אני לא מחפש כמות איחסון גדולה אלא מחשב שסוחב ויסחב גם לכמה שנים הקרובות ולמנוע מעצמי לקנות כל שנה מחשב חדש. אני מפתח WEB ככה שאני צריך מחשב שסוחב את האינטרנט טוב ושיסחב גם לשנים הקרובות ולא "יתישן" מהר. דברים כמו משקל פחות מציקים לי בעיקר רמת ביצוע ועבודה * מחיר - 2500 ואפשר לחרוג ל3000 * מטרות המחשב? לסטודנט, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), פיתוח אתרים בעיקר - תכנות דיי קלות (הכי חשוב שזה יהיה מחשב דיי חזק וסוחב כדי שאני לא אצטרך להחליף מחשב גם שנה הבאה או עוד שנתיים כי האינטרנט תמיד מתפתח.. , פוטושופ בקטנה, תמיכה בלינוקס - אני יודע שפעם היו הרבה בעיות ע…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by classic,

היי, חיפשתי, התייעצתי - הגעתי לשני הדגמים הללו. בתקווה שהשאלה לא כללית מידי: מה דעתכם? http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=825307,823734 חג שמח זיו

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by davidreznic,

קניתי ASUS EEE ויחד איתו קיבלתי DVD להתקנת WIN7, העתקתי את תוכן הDVD לדיסק קשיח חיצוני וניסיתי לעשות ממנו BOOT אבל הוא לא מצליח. איך אני יכול להתקין את המערכת על הנטבוק?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=21075 VS http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 זה פשוט: 128GB VS 256GB I5 HASWELL VS I7 IBY BRIDGE TOUCH SCREEN VS NON TOUCH SCREEN 8GB RAM VS 4GB RAM קשה לי להחליט, אני סטודנט להנדסת תוכנה שנה שנייה. מריץ תוכנות פיתוח כמו Eclipse, Visual Studio. הבנתי שהמגע די חלק חשוב בווינדוס 8. מה גם שסוללה חשובה לי, והכרטיס הגרפי של האסוול יותר טוב. מה אתם אומרים? עריכה: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i...-Core-i5-4200U אני רואה שההבדלים לא כאלה משמעותיים + ההאסוול חוסך לי סוללה. אני נוטה יותר לכיוון המחשב החדיש יותר. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים