עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה, אני משדרג מ- P4 1.3 ישן למחשב חדש. השימוש: - משחקים - התקנת virtual machines - Windows Longhorn המפרט: AMD ATHLON 64 3200 BOX MSI K8N Neo Platinum nVIDIA WD SATA 74GB 10000 RPM ELSA FALCOX 980FX PRO ATI RADEON 9800PR0 128MB A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Pioneer DVR-108 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk Antec Sonata with 380W Power האם הכרטיס מסך לא צולע מדי בשביל השילוב? ספק כח של Antec TruePower 380W יספיק? דיסק של 10,000RPM יספק ביצועים שיצדיקו את העלות? זיכרון - עדיף 2X512 או 1X1024? תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Tzeder,

אני צריך מחשב חזק למשחקים. לא צריך ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? >> עד 2,000 ש"ח עם רצון לפחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? >> לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? >> לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? >> סטודנט, עבודה עם תוכנת ה Office, בנוסף עובד כגרפיקאי פרילאנסר, רצוי שיהיה סבבה לעבודה עם Adobe Photshop עדכני, צפייה בסרטים (HD עד כמה שאפשר......) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). >> כמו שאמרתי, Office באופן תדיר/כבד כסטודנט. אותו דבר לגבי Photoshop. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אהלן, צריך מחשב טוב לסטודנט שנה א'- ישמש אותי לכל התואר, ואחריו. אני צריך מחשב לעבודות משרדיות - אופיס, אינטרנט, תוכנות שירטוט ובניית דגמים, מת לב וכל מיני כאלה בכללי. * גודל המסך? 15.6, או 14, אני עדיין מתלבט * משקל רצוי? לא יודע בדיוק מה זה משקל רצוי, אבל אני סטודנט ואני הולך להיסחב עם המחשב כל היום, ולכן אני אעדיף משקל סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, סביבות 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לוידע..., אני רוצה את כלל היציאות הסטנדרטיות, בתכלס ביום יום אני לא צריך יותר מיואסבי אבל שיהיה ליתר ביטחון * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כונן רגיל 5400 סלד יספיק, 500 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? למה …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם, מה שלומכם? אני חדש כאן ולא כל כך מבין בכל המפרטים והדברים הטכניים של המחשב וכו... ראיתי שישנם מספר מפרטים מומלצים למחשב, המחשב הולך לשמש אותי בעיקר למשחקים אך בנוסף למעט עבודה בPhotoshop, אבל בעיקר למשחקים - 95%. ראיתי את המפרט המומלץ הבא: מעבדAMD Athlon-II X3 450 3.2Ghz גרסת BOX390 לוח-אםGIGABYTE GA-MA78LMT-S2280 זכרונות1x4GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת220 כונן קשיחSAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ190 כונן אופטיBasic DVD-RW, SATA100 כרטיס מסךATI (Sapphire Xtreme) HD5830 1GB GDDR5600 מארזHEC 66RC190 ספק כחEnermax NAXN 450W220 עכשיו זה מפרט מומלץ ב2200 למחשב משחקים - האם המפרט אכן טוב או שאפשר לשפר / להחליף משהו לפי הצרכים שלי?…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 / 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.? כל המשחקים החדשים והכבדים שיש!. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung P2350 LCD 23" 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ה…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום אני מחפש לגיסתי סטודנטית נייד ללימודים, בית. היא מעוניינת מחשב דיי פשוט, שאפשר לעבוד איתו על אינטרנט, אופיס, וצפייה בסרטים וסדרות באינטרנט. גודל המסך 13-15 כמובן שעדיפות לביצועים הכי מקסימליים, כל השאר סוללה, מסך וכו' פחות משנה, פשוט שהמחשב יהיה כמה שיותר חזק ומתאים למה שהיא צריכה. מצאתי לה את שלושת הדגמים האלה : http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=840843,893535,893862 וכמו כן את הדגמים האלה : http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=Inspiron-N5010-Ci3-350&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=9&aff=Zap〈=he http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=HP-G62-460SJ&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=7&aff=Zap〈=he מה ההבדל…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מחפש לקנות מחשב נייד: מחיר: 3000-4000 ש"ח. מטרת שימוש במחשב: בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים. אם אפשר אז גם לשחק במשחקים בינוניים (או כבדים עם הגדרות נמוכות). הכי חשוב שהמחשב יישאר רלוונטי גם אחרי מספר שנים (לפחות לשימוש משרדי וצפייה בסרטים). גודל מסך: סטנדרטי (העיקר שלא יהיה קטן מדי). משקל: לא משנה. סוללה: לא משנה. כונן קשיח: לפחות 500G. חיבורים מיוחדים: כדאי שיהיה HDMI, אבל לא חייב. עוד נושא חשוב: מקלדת. אני ממש שונא מקלדות של ניידים, ואני מעדיף שהמקלדת תהיה כמה שיותר דומה לזו רגילה (לפחות שיהיה הכל בלי בלי הnumpad). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם! צריך את עזרתכם, מחפש בדחיפות מחשב נייד. שימושים: אינטרנט, סרטים עבודה עם וינראר ועדיפות לזה שיהיה כמה שיותר מהיר. יש לי תקציב עד 2500 שקל מה אתם אומרים על המחשבים האלו: הראשון הוא SAMSUNG R540 בעל מעבד I3 370, זכרון 3GB DDR3 ,הארד דיסק 320GB 5400RPM ,יציאת HDMI, מגיע עם ווינדאוז, מסך 15.6 במחיר של 2650 או שיש לי את הDELL 5010 עם אותו מפרט כמו של הסאמסונג רק עם הארד דיסק 250GB וזכרון 2GB DDR3 במחיר של 2400 ש"ח. כולם עם אחריות לשנה על ידי היבואן. הבעיה היחידה שאני לא אוהב את הצבע של הסאמסונג- מן זהב כזה, והדל ממש יפה אבל האם כדאי לקנות מחשב בעל 2GB זכרון לטווח הארוך? האם ווינדוס 7 64BIT יוכל לעבוד על 2GB זכרון? בקשר לנפח בהארד דיסק זה לא ממש משנה כי יש לי כונן נ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by AcidBurn10,

שלום חברים ! אני צריך מפרט למחשב. השימוש: משחקים חדשים , סרטים , אינטרנט .. בקיצור הכל. תקציב - עד 5500 ש"ח. המלצה לספק .... מארז אני כבר אראה בעין לא צריך HD ולא צורב DVD חשבתי על המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 SAMSUNG DDR2 512MB 667MHZ CL5 (2x512) סה"כ 1 ג'יגה צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים .. לא במחיר מוגזם .. עד 1300 ש"ח. וד"א , 965 זה הצ'יפס האחרון של אינטל ?? או שעדיף לקחת לוח עם צ'יפס של 945 , 955 או 975 .. הלוח הזה (של ג'יגהבייט למעלה) מגיע עם 2 סלוטים PCI-E. זה במקום CF או SLI ?? מה גם שלא נראה לי שיהיה לי שימוש בעתיד ב-CF או SLI ... תודה

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by sharkk,

זקוק למחשב ב- 5500 לא כולל מסך, אני רוצה שיכלול 7900 GT, מממ בקשר למעבד אני בהתלבטות אש עם אינטל עם הליבה כפולה או AMD.... תודה רבה!

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני צריך מחשב עד 2,000 שקל לאינטרנט, אופיס וסרטים. ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. הוספתי SSD בעיקר לווינדוס ולתוכנות שונות ולמסמכי אופיס. מה יש לשפר? Intel Core i3-4160 Haswell Tray - מחיר 540 ש"ח Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 מאוורר למעבד - 40 ש"ח Asus H81M-K לוח אם - 300 ש"ח Thermaltake V3 VL80001W2Z מארז מחשב - 165 ש"ח Scythe Glide Stream 1400RPM מ"ס 12 מאורר למארז - 45 ש"ח CWT Ci-Power GPA350S 350W ספק כוח - 140 ש"ח Western Digital Caviar Blue1TB WD5000AAKX דיסק קשיח - 260 ש"ח SSD SanDisk SDSSDP-064G 64GB 2.5" Sata 3 דיסק - 225 ש"ח Crucial 4GB DDR3 1600MHz CT51264BA160B זכרון - 225 ש"ח OEM GH24NS95B שחור SATA LG DVDX24 DL צורב - 115 ש"ח סה"כ - 2,055 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by MBoomer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז לנצל, כמובן שאם אין צורך מעדיף לשלם פחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Shadow of Mordor, Borderlands, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" ברזולוצית 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (HIGH-Ultra) 3.…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by osagron,

שלום מראש סליחה על הבורות..... המאוורר במחשב שלי (MSI) נשבר והצלחתי למצוא מאוורר חדש מהמאורר יוצאת מעין צלע קירור למעבד ולכרטיס מסך(אני מניח שוב סליחה) שמתי לב שב"מפגש" בין צלע הקרור למעבד הייתה מעין חתיכה כחולה של חומר רך מישהו אמר לי שזו כרית טרמית שאלתי היא האם זה נחוץ,מאיפה קונים והאם אפשר לשים משהו אחר במקום(קראתי שיש משחה טרמית) תודה עודד

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Bugoji,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט למחשב עריכה גרפית עבור החברה שלי שהחלה ללמוד את התחום. בשנתיים הקרובות מדובר על דו מימד בלבד (פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'), ובשנה השלישית בלבד על תלת מימד ורינדורים מאסיביים- מאיה (אולי OC וכרטיס מסך אימתני בעתיד אבל לא כרגע). מדובר על תקציב של כ- 7000 ש"ח לבניית מחשב מאפס- ולכן אני זקוק לציוד היקפי כולל מסך, בעדיפות למסך איכותי שניתן יהיה לבלות מולו ארוכות בלי לחטוף כאב עיניים. על בסיס הצעה של חבר (שגם הפנה אותי לפורום) בניתי שני מפרטים מאתרים שונים. כיוון שאני ירוק (יותר מהדשא של השכן) בתחום אני פונה אליכם לעזרה בבחינת המפרטים שלהלן: מ- Skypc: 808 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W 1,461 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box 562…

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Yellow,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש''ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים,אינטרנט והמון תוכנות שרצות ברקע,חובה 1GB לפחות (אם יהיה ניתן להכניס 2GB זה יהיה טוב) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן,שהכרטיס מסך יהיה של NVIDIA 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמ…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Googleness,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4999.99 (קונה בכרטיס אשראי המסגרת היא 5,000 אז להשתדל אפילו שקל פחות). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב אבל שלא יהיה מעל 5000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Psychedelic,

איך המפרט הבא? AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 ¤1,090.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1754 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler , יחידות 1 ¤240.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1909 Gigabyte GA-MA790X-DS4 AM2, יחידות 1 ¤566.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1738 A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme, יחידות 1 ¤285.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1930 Connect3D ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1,450.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1685 Samsung 500GB HD501HJ - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤299.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?pr…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000-8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Squad, ArmA 3, The Witcher 3, Rainbow 6 Siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23" 60 Hz -לאילו הגדרו…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by tzav,

היי, הרעיון הוא לקנות מחשב שיוכל להריץ משחקים בצורה מניחה את הדעת. אני יודע שהתקציב נמוך יחסית אבל כבר ראיתי אנשים בונים מפרטים לא רעים במחירים כאלה (: הרעיון הוא לחבר את המחשב לטלוויזיה ככה שכרגע לא צריך מסך. אם זה ממש בלתי אפשרי לבנות משהו שכדאי לקנות תגידו לנו איפה כדאי לקצץ או כמה הוא צריך להוסיף כדי לבנות משהו שמניח את הדעת! תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, אני סטודנטית בדרך ללמוד מדעי המחשב ולפי ההתייעצות שלי עם סטודנטים מעליי אני יודעת שאני מחפשת מחשב עם פחות או יותר המפרט הבא: מעבד I5 זיכרון 8GB אחריות שלש שנים קל יחסית טווח המחירים הוא כ3000 שקל. תודה רבה לעוזרים, חג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אז ככה מפרט למשחקים עד 6000 ש"ח ( ללא מסך ללא צורב וללא רמקולים) גמיש במחיר 500 ש"ח פלוס\מינוס !!! תודה מראש למגיבים דימטרי.

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, אני מתעניין מאוד בנייד הבא: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1811 זה Dell Inspiron 6400, עם מעבד Core 2 duo T7200, ועם שדרוג זכרון ל-2 ג'יגה. אשמח לחוות דעת כללית על הנייד הזה. בגדול אני עדיין לא סגור עליו לגמרי, למרות שהוא היחיד שבנתיים מצאתי בתקציב של 8,000 וקצת שיש לו מעבד Core 2 Duo, שלוש שנות אחריות, 2 ג'יגה זיכרון, וצג לא מבריק. אני מאוד רוצה לראות את המחשב בעיניים לפני שאני קונה אותו, כדי להתרשם מאיכות הבניה בכלל ומאיכות המסך בפרט. לכן, אשמח מאוד אם מישהו שיש לו את הנייד הזה יאפשר לי לראות אותו ולהתרשם ממנו (חשוב שזה יהיה Inspiron 6400 חדש יחסית, אבל לא חשוב שהמפרט יהיה זהה). אם יש מישהו כזה מאיזור המרכז אשמח אם הוא/היא יצור איתי ק…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום אני צריך מפרט עד 5800 שקל שיהיה חצי למשחקים חדשים כמו hl2 doom3 וחצי לקידוד מחדש כמו wav to mp3 או mpeg2 to mpeg4 ולכך אני צריך כרטיס מסך nvidia geforce6 כי יש שמה אפשרות שחלק מהקידוד יהיה על הכרטיס מסך דבר שני זה שהכל צריך להיות מזיגזג בנוסף אני לא צריך הרדיסק על רק contraller ide אם יש רק חיבור ל2 כוננים אם יש ל4 אז אני לא צריך contraller ודבר אחרון זה שאני צריך dvd רגיל לא צריך צורב או cd אה יש לי שאלה אם אני לוקח amd שווה לחכות ללוחת אם nforce 4 כדי שיהיה לי את האפשרות לsli?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by D-j-d,

אהלן, אני בדיוק סיימתי להכין לי מפרט למחשב חדש שאני מתכנן לקנות בסניף KSP אילת, לכן התקציב עומד על 6500. המחשב מיועד למשחקים ויבוצע בו OC. הייתי מעונין לשמוע דעתכם תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.