ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K ללא המסך וללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: COD fortnite America's Army ועוד. קצת עריכת תמונות, Ligteroom 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש של לנובו מחברת KSP, והתברר שהוא בכלל לא מתאים לצרכים שלי - כמובן שלהחליף אותו אני לא יכול והאופציה היחידה שלי זה למכור (ב-KSP אין עם מי לדבר לצערי). השאלה שלי היא כזאת - איפה ובכמה כסף אפשר למכור מחשב בן יומיים שבקושי נעשה בו שימוש, ומה המחיר שכדאי לבקש עליו שיהיה פייר גם לי וגם לרוכש. זה הדגם המדובר: http://ksp.co.il/?uin=24643 תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? שיהיה הכי משתלם עד 5000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים וSTREAMING לXBOX360 א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות SQL, Microsoft Visual Studio, בנוסף לזאת יש לי מספר כלים בPHP שמבצעים "פיענוח" לסדרות של packets, מידי פעם אני מריץ שרת WOW לצרכי בדיקה.. וכו'. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?), הדבר הכי כבד (מבחינת חישובים) זה כנראה כלי הפיענוח... במקרים רגילים הפיענו…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו לי רק כמה יעלו המחשבים ואם הספק כוח מתאים למארז בשני המפרטים זה החלק החשוב!! מפרט ראשון : מעבד Intel Pentium Conroe Core 2 Dou E660 2.4G 4mb 775 לוח אם Gigabyte GA-965GM-S2 775 זיכרון Kingston 1GB 667Mhz DDR2 CL4 X2 זיכרון קשיח MAXTOR SATA2 500GB 16MB כרטיס מסך LEADTEK PX8800GTX 768mb PCIE כונן צורב דיוידי DVD-RW LITE ON DUAL Layer X16 כונן CD-ROM X52 קורא DVD מארז מחשב RAIDMAX SAGITTA WINDOW BLACK 921WBS ספק כוח ENERMAX Liberty 500W מסך Samsung 931BF 2ms גג תקציב 8 מפרט שני: מעבד Intel Pentium Conroe Core 2 Dou E660 2.4G 4mb 775 לוח אם Gigabyte GA-965GM-S2 775 כרטיס מסך Nvidia Geforce PX6200TC 256mb LEadtek זיכרון Kingston 1GB 667Mhz DDR2 CL4 X2 זיכרון קשיח MAXT…
-
- 38 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב ישן (לא כ"כ ישן - בן שנה וחצי), עם המפרט הבא: מעבד ATH64 3800x2 D.C AM2 AMD לוח אם MSI K9N6SGM AM2GF6100 AMD זכרון CEON 2GB DDR-2 800MHz דיסק קשיח HITACHI 160GB 8MB SATA2 צורב SATA NEC 7170S DVDx18 כרטיס קול מובנה 7.1 כרטיס רשת מובנה. אני רוצה להסב אותו למחשב HTPC והשאלה שלי היא האם זה אפשרי ללא החלפת המרכיבים העיקריים (לוח אם, מעבד, זכרון, דיסק) ברור לי שאני רוצה להוריד את המאוורר על המעבד ולשים קירור פסיבי ברור שצריך להחליף מארז למארז HTPC. יכולת הקלטת שידורי טלויזיה לא כזו חשובה לי (יש לי yes MAX HD). אבל אני רוצה כרטיס רשת אלחוטי ומקלדת ועכבר אלחוטיים, אולי גם להוסיף יכולת BT ללא סטיק USB. מה האופציות שלי? תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה: מארז HEC: CI-6A192F כולל ספק 400 של HEC. לוח אם ASUS: P5LD2 מעבד 930D... DUAL CORE 3 GHZ 2X2MB CAHCE זכרון 2X512 קינגסטון PC533 DDR2 CL4 כרטיס מסך: 7600GS של ג'יגהבייט כונן DVD צורב: LG - GSA-4167 מסך LCD 19 LG - L1970HR כונן 1.44 כונן קשיח 200GB SATAII WD. וזהו.. מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד חזק שגם יחליף לי את המחשב הביתי, שיחזיק לי 4 שנים טובות.המחשב ישמשם בעיקר ללימודים (הנדסת תוכנה) ופה ושם משחקים. אני לא רוצה להשקיע בסתם הבדלים מינוריים לא מורגשים אך אני בהחלט מוכן להשקיע.אני לא מבין גדול בתחום אבל הגעתי לכמה מחשבים, תעייצו לי בבקשה בעניין..מוכן להשקיע באיזור 6-7 למרות שאם אפשר משהו במחיר נמוך יותר וברמה גבוה קרובה לאלא אני לא שולל.. * מטרות המחשב? תכנות, משחקים כבדים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרש…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. תקציב: מזומן 7000 ש"ח עד לחריגה של 7500 ש"ח. 2. מטרות המחשב: משחקים כבדים , צפיה בסרטים והורדות. 3. ציוד הקפי: צורב DVD . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן . לחברות איכותיות וטובות ולא סתם חברות בשקל . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן להכל . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה מעבד של אינטל Core i7 וכרטיס מסל 295 GTX . 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מזה עד כמה ? עד כמה שאפשר ! 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרי…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ראיתי כמה דיונים מהעבר עם בקשות דומות, אך בכל המקרים חצי מהמפרט כבר לא קיים באתר.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB Sunbeam Transformer BLACK Thermaltake 400Watt XP480 BULK G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL WD 250X2 7200PM DFI ultra-D TT ביג טייפון המחשב למשחקים כבדים ולOC למעבד ולכרטיס מסך - מעבד OC קטן ל2400 והכרטיס מסך בשאיפה לX850XTPE המלצות שינוי משהו ? תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4-4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-GTA\BF4\CRYSIS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 רזולוצייה 1440*900+טלויזייה 40 FULL HD כך שאין צורך במסך כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב הוא 3200 בערך, מה דעתכם על המפרט הבא? הלכתי על AMD, פעם ראשונה בחיי. קצת מפחיד, אבל ביחס ביצועים-מחיר הוא בהרבה מעל אינטל.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
איפה יש באזור המרכז חנויות שיש להם תצוגה של ניידים של דל שאפשר לראות ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מחפש להחליף את הנייד בנייח. XPS 9310 משנה שעברה, עם 32GB RAM, i7 1165G7, הוא מדהים אבל אין לו כרטיס מסך וזה מעיק עלי.. כרטיס מסך לא צריך להיות מוגזם כי [אין תקציב וגם כי] הוא יהיה בשימוש יחסית רגוע - קצת עריכות וידאו\אפקטים ומשחקים מדי פעם. יש לי רכיבים שאפשר להשתמש בהם [ספק כוח 450W, מארז MID, דיסק SSD], במידה ויתאימו. היה לי רק Intel עד עכשיו, אבל לא חשוב לי דווקא להשאר שם. מקווה שיכולים להמליץ לי על שילוב של לוחאם + מעבד + כרטיס גרפי שיעבדו טוב יחד...? תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיף להשאר מתחת 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה מש…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה חברים ? רציתי לדעת אם תוכלו להציע לי דגמים עד 2500 שקל דגש על כוח עיבוד לא למטרות גיימינג בכלל כוח עיבוד וכמה שיותר זיכרון (בתקציב הזה כמובן לא מצפה לניסים) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני חדש פה.. לפני קניית מחשב. שיקוליי העיקריים הם: מחשב חזק ומהיר יחסית, אם כי אני לא גיימר, אבל מריץ אפליקציות כבדות מן הממוצע. לגבי מהירות וחוזק - אני סגור על הרמה שהחלטתי. בנוסף ולא פחות חשובים - היציבות והאמינות. כלומר, אני מעדיף למשל לוותר קצת על נפח זכרון דיסק קשיח, אבל לא להתפשר על איכות מארז או ספק כח. בטח לא להתפשר על תוצרת מחברה אמינה וידועה. הצעות שקיבלתי: ראשונה (מ TMS): [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
איפה ניתן לראות מבחר רב של ניידים לפני קנייה. כמעט כל מקום יש בעיקר hp . למישהו יש מושג איפה יש LG, Asus. והכי חשוב - thinkpads של לנובו. כמו כן, אני מחפש אתר שאפשר לפלטר בו לפי ניידים עם תצוגה מט (led). לא מצאתי עדיין.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד עם הנתונים הבאים. 13.3 מט. I5. 8GB. 500GB 128 SSD בתצורה של M-SATA. רציתי לרכוש מחשב דומה עם חריץ M.2 אך חנויות מחשבים כאן בארץ לא יודעות במה מדובר ולא מוכרות את החלק. לא מעוניין להתעסק עם הזמנות מחו"ל למינהן. תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד 1500, שימושים: תוכנות כמו visual studio, לראות סרטונים בסטרימינג, משחקים נוסטלגיים (כמו 3 generals, warcaft), וסטרימינג מקונסולה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כמו visual studio, לראות סרטונים בסטרימינג, משחקים נוסטלגים (כמו 3 generals, warcaft), וסטרימינג מקונסולה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים נוסטלגים (כמו 3 generals…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסר קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤ 1486 זיכרון : CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-15 - TWIN2X2048-6400 ¤ 699 לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤ 739 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤ 629 מארז : NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤ 539 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 192 קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB ¤ 271 פתרונות קירור - אחר : ARCTIC COOLING MX-1 ¤ 43 כרטיס מסך כבר יש: 8800gtx ספק כל יש: tt tr-2 550w צריך אישור.. המחשב נועד למישחקים החדשים ואולי בהמשך הזמן אני יעשה oc חשוב לי שהמישחקים לפחוט בחצי שנה ה…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לשימושים כללים לסטודנט בעיקר אינטרנט אופיס שירים סרטים ומשחקים מדיי פעם לא משהו כבד... מה הכי טוב שאפשר להביא במסגרת התקציב? לא צריך מערכת הפעלה מצאתי בנתיים רק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744312 וזה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14516 מה אתם ממליצים??משהו אחר אולי??
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכמה בערך אני יכול למכור לפטופ i7 2630, עם 8g ראם ובנוסף כונן ssd של 180g? ללא אחריות בגלל השדרוג לssd אבל עם ביטוח חיצוני לעוד 10 חודש. מבחינה קוסמטית הוא ממש לא נראה חדש אבל לרוב פשוט מחברים אותו למסך ומשתמשים במקלדת ועכבר חיצוניים. שמור עם ביצועים נהדרים... סחב לי הנדסת תוכנה בי״ג-ד ושימושים אחרים בלי לעצור לחשוב מטען כחדש וסוללה שמורה טוב שהתרגלה למחזורים של פריקה וטעינה מלאים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים (מלא זמן לא ביקרתי כאן ) אציג לכם את מצבי ואת התלבטויותיי אני עוד 3 וחצי חודשים מתחיל ללמוד משפטים, וכמובן שאני בעניין של מחשב נייד. עליי לציין שאני הרבה זמן מתעסק בתחום המחשבים (כולל פעילות בפורומים השונים מגיל די צעיר, יש מצב שמכירים אותי כאן מפורומים אחרים P: ), ולכן אני יכול לומר ולדעת מה אני מחפש בדיוק. בזמנו ראיתי את מחשב ה-MSI WIND אצל מישהו, ויצא לי "לשחק" איתו קצת. מאוד התרשמתי, הן מביצועיו והן מהעובדה שזמן הסוללה הוא די טוב. בנוסף, בתור סטודנט איני צריך מחשב עבור משחקים ותוכנות כבדות, אלא עבור כתיבת עבודות וכתיבה בשיעורים בלבד (וכמובן אינטרנט). בעיקר זמן הסוללה חשוב לי. נתקלתי במלא מחשבים ניידים נחמדים, אך זמן הסוללה שלהם הוא בלחץ 3 שעות. לעומת…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תמיד מדברים על כאלו דברים אבל האם באמת יש חיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי חבר שבונה אולפן קטן והוא צריך מחשב להקלטות... זה מה שהוא כתב לי: יש לי תקציב של 2000 שקל אולי 2200 למחשב כולל מסך אני לא צריך גרפיקה טובה למשחקים או מהירות מטורפת צריך מחשב שיכול לסחוב תוכנות הקלטה כבדות יחסית עם מהירות נורמלית והרבה זיכרון לכל החומר. זה נשמע לי קצת בעיתי אבל אני חושב שאולי זה אפשרי עם כרטיס מסך מובנה וכאלה אני אודה לכם מאד אם תנסו להרכיב משהו נורמלי עם כרטיס קול מתאים... תודה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-