עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בין 4800-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים החדשים שיש בשוק וגם הרבה משחקי רשת כמו LOL,דיאבלו, אוברוואץ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 של סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by xbuka,

אני לפני קניית מחשב נייד ודי מבלבל אותי העיניין של המעבדים , האם זה עד כדי כך משנה איזה מעבד אני לוקח , הכוונה לג'וק שעליו T5600 , T7200 , T2400....(במעבד dou 2). ראיתי באתר hp העלמי שניתן להרכיב שם מחשב נייד לפי דרישה , מישהו אולי מכיר חנות כזאת בארץ שניתן להרכיב נייד לפי דרישה ושזאת תיהיה גם חנות אמינה ולא יקרה. ועוד דבר איך הניידים של msi?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. הי חברים המחשב שלי בשנים האחרונות גוסס לו לאיטו. מסכים כחולים בשפע קריסות מסתוריות וכו. אשמח לעזרתכם להרכיב לי חבר חדש. שימו לב יש כרטיס מסך והארדיסקים. שקט זה קריטי. יש ציוד היקפי ומסך מעולה. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימנג/פיתוח כבד/מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by reuven61,

אני לא צריך הכי חדש והכי טוב. אני רק צריך שזה יתן לי להריץ full hd בלי בעיות. התקציב של שתיהם עד 400 ש"ח ועדיף פחות (גם יד שניה או עודפים עם אחריות זה טוב) משהו טוב למשתמש ביתי.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מוצר דגם מעבד AMD Athlon 64 3000 ***VENICE*** לוח אם GIGABYTE GA-K8NXP nForce 4Ultra זיכרון GEILL DDR 1 GB MB 400 MHZ צורב די וי די LG DVDRW 52X32X52x8 כונן קשיח W.D 120 GB SATA2 7200RPM כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA PCI EXPRESS: Geforce FX6600GT 128 mb DDR III כרטיס סאונד 8 channel High Definition Audio On Board כרטיס רשת lan 10/100 On Board מארז VITA Midi + USB x2 front מפואר כונן 1.44 SONY 1.44 מצלמת אינטרנט מקלדת עכבר רמקולים MATRIX MICROSOFT MOUSE OPTI מערכת הפעלה WIN XP HOME מחיר: 5800 שח

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הי אייבורי מציעים מפרטים די בזול, ורציתי לדעת מה דעתכם.. אני מחפש מחשב בסיסי לנערה בת 16 שישמש לסרטים אינטרנט ומוסיקה..כלום מעבר לזה ןאני מנסה לבזבז פחות מאלף מאתיים שח... אני מודע למוניטין של אייבורי ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לקחת צאנס על המיפרט הבא: מארז איכותי מותג IN-WIN ספק כח מותג IN-WIN Power Man 350W יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC שנתיים אחריות לספק הכח מעבד 3 שנים אחריות--AMD Athlon™ II Dual Core 260 3.2GHz לוח Gigabyte דגם 3 שנים אחריןות --GA-M68MT-S2 Hitachi 500GB SATA2 16MB Buffer 3 שנים אחריות 3 שנים אחריות -Kingston 2GB DDR3 1333MHz צורב LG SATA DVD שנתיים אחריות אני יכול להחליף את הספק ל FSP 300-60HCN 300W אבל רק עם שנה אחריות כל העניין…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. תרכיבו לי בבקשה מחשב עם מעבד של אינטל, המחשב לא אמור לכלול כונני דיסקים ודיסקטים, כרטיס קול כרטיס מסך ומסך

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכם, בני בן ה - 13 מעוניין להיכנס לתחום הגימינג אשמח לקבל המלצות למחשב גיימינג (מחשב בלבד ) עבורו ברמת מחיר של 4-5K לילד שרק נכנס לתחום ואין לדעת לאן יתפתח. כמו כן צג איכותי וטוב ברמה של 2000 ש"ח. שימושי המחשב הינם בעיקר למשחקים אבל גם מערכת הפעלה עם תוכנות אופיס לשימוש יומיומי תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Intel Core i7 4770K Corsair H105 ASUS Maximus VI Hero ASUS 780Ti G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition LV Corsair Force SSD 60GB Samsung EVO 120GB Western Digital Caviar Black 500GB SeaSonic G-Series 650W Gold Modular Corsair Obsidian 750D Corsair Link Cooling Kit NZXT USB Expansion IU01

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yaloner,

מחפש לקנות לפטופ לאשתי, עד 2500₪ (או פחות כמובן אם אין צורך לנצל את כל התקציב). אני קצת פחדן מטבעי אז חשובה לי האחריות, איזה חברות נותנות יותר משנה? האם זה באמת חשוב מנסיונכם? כמו כן, יש לי נטיה כלפי לנובו בגלל שתמיד נראה לי שאיכות הבניה שלהם ממש טובה. הדרישות המלאות: תקציב: עד 2500 ש״ח מטרות המחשב? 95% עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), 5% צפיה בסרטים. גודל המסך? 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משקל רצוי? אין מגבלות מיוחדות האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 Bluetooth? בוודאי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג׳יגה כונן אופטי? לא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by bison,

שלום לכולם, יש לי מחשב HP עובד היטב WIN7, אך יש לי נקודות אדומות אדומות מהבהבות באופן אקראי ולפעמים לאורך המסך. ממש ממש קטנים הנקודות. אני רואה את הנקודות בד"כ כאשר הרגע הוא שחור, או צבעים כהים גוון אפור שחור. כאשר אני מרענן את המסך רובן נעלמות או נעלמות בכלל. מה זה? למה זה? איך מטפילים בזה? אחריות יש לי אבל אני רוצה לפנות עם ידע/שאלות למעבדה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי מחשב נייד של Dell דגם VostroA860. יש לו 2 סלוטים 1 תפוס עם 1 ג'יגה והשני לא תפוס ויש קיבולת מקסימום של 4 ג'יגה זיכרון במחשב. עכשיו האם ידועות בעיות תאימות כאלו או אחרות עם הנייד הזה?אני מעוניין לקנות 2 ג'יגה נוספים למחשב ככה שיהיה 3 ג'יגה כולל במחשב כדי שהוא יוכל לתמרן יותר טוב עם הויסטה,לכן אני שואל אם ידועות בעיות תאימות עם הנייד הזה. הזכרונות שאני מתכנן לקנות הם SO-DIMM Kingston 667mhz.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מה שחשוב - מסך של 13.3". שיוכל להריץ מאטלאב היטב. מה שרצוי - אחריות ארוכה ככל האפשר איסוף מהבית חברה שאכן מספקת שרות טוב המלצות ?

14. שלום לכם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט למחשב עתידי. הצרכים שלי מהמחשב הם: - גרפיקה (פוטושופ ופלאש) - בניית אתרים - גיימינג - הרצת סרטים התקציב שלי הוא עד 8000 (לא כולל מסך ואביזרים נלווים). תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3768 הדגמים הגיעו! כל אחד מהם יותר יפה מהשני. עזבו את הטכנולוגיה המובנית בהם: את ה- Solid State Drive שאפשר לשים ב-XPS M1330, את התאורת LED האחורית, את כרטיסי המסך של 8400M GS, את האפשרות לכונן Blue Ray. גם אפשר לבחור את הצבע של המחשב! כנסו לאתר של DELL ותראו מה זה אתר ידידותי למשתמש וחווית קניה של מחשב נייד. אני מחכה ליום שבו יהיה אפשר להרכיב ככה מחשב בארץ. אני מתלבט בין ה-XPS M1330 ל- Inspiron 1420. מה דעתכם? דרך אגב, אפשר לבחור שם מעבד עם 800MHZ FSB אבל הזכרונות הם רק 667MHZ. זה משמעותי?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Avraham Yurkevich,

* מטרות המחשב? המחשב נועד לשימוש כפול 1. מחשב נייד ללימודים (בעיקר אופיס) 2. שימוש כמחשב בייתי לכל דבר (בבית אני מחבר אותו לסט אלחוטי ומסך 22 חיצוני) שישמש לגלישה באינטרנט (לפחות 6-7 כרטיסיות במקביל) צפיה בתוכן fhd בעת הגלישה (מסך מפוצל) * גודל המסך? עדיפות ל13.3-14 (המחשב הנוכחי הוא 15.6) * רזולוציית המסך? עדיפות לfhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קומפקטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך מינימום 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 2 יציאות USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB עדיפות לכונן SD למערכת הפעלה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אז ככה, אני משדרג מ- P4 1.3 ישן למחשב חדש. השימוש: - משחקים - התקנת virtual machines - Windows Longhorn המפרט: AMD ATHLON 64 3200 BOX MSI K8N Neo Platinum nVIDIA WD SATA 74GB 10000 RPM ELSA FALCOX 980FX PRO ATI RADEON 9800PR0 128MB A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Pioneer DVR-108 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk Antec Sonata with 380W Power האם הכרטיס מסך לא צולע מדי בשביל השילוב? ספק כח של Antec TruePower 380W יספיק? דיסק של 10,000RPM יספק ביצועים שיצדיקו את העלות? זיכרון - עדיף 2X512 או 1X1024? תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי כרגע ברשותי I5 750 עם 12 גיגה זכרון בן 5 שנים, ולאחרונה שדרגתי את הקשיח ל SSD דגם samsung 850. 2 SSD ב RAID1 ובנוסף 2 קשיחים ב RAID1. ספק FSP GREEN 300 כרטיס Geforce 8400gs שנאלצתי להוסיף מתישהו בגלל בעיות עם הכרטיס המובנה, או חוסר ביציאה דיגיטלית, כבר לא זוכר שימוש עיקרי: עבודה משרדית עם המון טאבים פתוחים בפיירפוקס, פוטושופ, Dreamweaver, מדי פעם אילוסטרייטור. אפס גיימינג. המחשב הוא הכלי החשוב ביותר אצלי והעבודה מולו כל היום. חשוב שיהיה אמין, לכן גם ה RAID1, וביצועים טובים עוזרים להפחתת מצבי קריזה ברצוני לשדרג שילוש, במיוחד לאחר שאני מקבל די הרבה BSOD לאחרונה והתקנה מחדש לא עזרה, והמצב הולך ומחמיר. ללא קשר, מעוניין לשדרג לאחר 5 שנים, למערכת שתשרת אותי 5 שני…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלוםצ לכולם אני מנסה לבנות לי מפרט ב-6400 ש"ח ולא מצליח אני תמיד מגיע ל-7000 שקל שזה הרבה מעל התקציב שלי בגלל זה אני צריך אתץ עזרתכם... העיסוק שלי במחשב הוא מוזיקה אינטרנט משחקים סרטים ואופיס.... אני רוצה שתיבנו לי מחשב מבוסס amd 64 כולל מסך , צורב, צורב די וידי , וכל שאר החלקים החשובים.... (ואם אפשר שהמארז והצורבים יהיו שחורים) (לא חייב) תודה לעוזרים... נ.ב האם שווה לחקות לnforce 4 (או איך שלא כותבים את ז\ה) ותוך כמה זמן זה יגיע לארץ ומה יהיה מחירו....????

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ModChiP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים, עבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 4/5 NBA 13 , Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך- 19 אינץ, אבל תיתן הגדלה(לא בטוח) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות גבוהות. 3. האם יש צו…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן מלבד אחריות. אנא ראו סעיף 12. 2. מה שימושי המחשב? - גלישה, סרטים, סדרות, תוכנת מסחר במניות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - תוכנת מסחר במניות, לא יודע עדיין ספיציפית איזה אבל תהיה כתובה ב-.NET. שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כן, אין צורך בכרטיס מסך נפרד. כל עוד מה שיש על הלוח תומך HD, זה מספיק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, צריך המלצה למחשב נייד למשרד + לימודים של אוטוקאד.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by kizi,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד, בתקציב של עד 3500 ש"ח. הדרישות מהמחשב: *מיועד ללכת איתו הרבה, אז חשבתי ללכת על 13 אינצ' מסך. *מיועד למשחקים עם גרפיקה לא מטורפת (כגון מנג'ר ומשחקי אסטרטגיה), אז אין צורך בכרטיס מסך מיוחד, אבל מומלץ שיהיה מחשב עם מעבד חזק שיחזיק הרבה זמן. *כמובן שלא פחות מ-4 ג'יגה רם, אם אפשר אפילו יותר. * ייעשה שימוש לצפיית סרטים וסדרות. *עדיפות לאחריות ארוכה משנה. *עוד שנתיים בערך הייתי שמח להשתמש בו גם ללימודים (לא משהון שמצריך תוכנת עיבוד כבדות). אלירן.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום אני צריך עזרה לפני רכישת מחשב נייד ללימודי אדריכלות ועיצוב פנים אנחנו עובדים עם תוכנות כמו סקצ'אפ ואוטוקד וכו' אם תוכלו לעזור לגבי רכישה ואומדן מחיר של מחשב נייד מתאים ואלו רכיבים חשוב שיהיו חזקים... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, רציתי לדעת אם ישנם ניידים זולים (עד 3K) הכוללים חריץ mSATA לחיבור של SSD בנוסף לקשיח הקיים? (משיטוט מצאתי או בעלי קשיח הייבריד, או בעלי מסכים קטנים יותר, או מחשבים יקרים מהסדרות העסקיות) בנוסף , האם חיבור אחד כזה עצמאית מבטל את האחריות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים