ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (אפשר לקנות באילת) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וגיימינג קל ( LEAGUE FO LEGENDS / FORTNITE ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם יהיה אפשר להשיג את המחשב ללא ווינדוס וככה להוזיל אשמח 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לקנות לאישתי מחשב netbook. המחשב ישמש בעיקר כ-PDA עם מסך נורמלי (שימוש עיקרי) ולעריכת מסמכי word (שימוש מישני). אשתי היא טכנופובית לא קטנה אבל פשוט חבל לי לראות אותה נסחבת כל הזמן עם יומנים ענקיים. לכן, לשימוש הראשון אני רוצה לעשות לה את המעבר לקל עד כמה שאפשר וזה אומר, כתיבה ליומן בכתב יד. אם אפשר, אני רוצה שתהיה לה האפשרות גם לכתוב ל-word בכתב יד. התוכנה הזו צריכה להיות טובה עד כמה שאפשר. זה פיצ'ר חשוב מאד. כמו כן, המשקל חשוב מאד. ראיתי כמה מתחת לקילו וזה יהיה פשוט נהדר. גודל קטן ככל האפשר זה גם כן פלוס גדול. כמו שאתם מבינים מהכתוב לעיל, המפרט הטכני של המחשב מעבר למשקל וגודל לא ממש חשוב. השאלה היא אם יש כזה מחשב? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי חבר שבונה אולפן קטן והוא צריך מחשב להקלטות... זה מה שהוא כתב לי: יש לי תקציב של 2000 שקל אולי 2200 למחשב כולל מסך אני לא צריך גרפיקה טובה למשחקים או מהירות מטורפת צריך מחשב שיכול לסחוב תוכנות הקלטה כבדות יחסית עם מהירות נורמלית והרבה זיכרון לכל החומר. זה נשמע לי קצת בעיתי אבל אני חושב שאולי זה אפשרי עם כרטיס מסך מובנה וכאלה אני אודה לכם מאד אם תנסו להרכיב משהו נורמלי עם כרטיס קול מתאים... תודה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
2.8 ghz 512mb fx 5600 p4p800 delux יש קטעים שהמחשב איטי מאוד.... אני לא גיימר כבד מאוד...
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אין אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מרבית העבודה היא עריכה גרפית 90% מהשימושים הגרפיים הם בפוטושופ. שימוש משני בניית אתרים ואפליקציות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה: מארז HEC: CI-6A192F כולל ספק 400 של HEC. לוח אם ASUS: P5LD2 מעבד 930D... DUAL CORE 3 GHZ 2X2MB CAHCE זכרון 2X512 קינגסטון PC533 DDR2 CL4 כרטיס מסך: 7600GS של ג'יגהבייט כונן DVD צורב: LG - GSA-4167 מסך LCD 19 LG - L1970HR כונן 1.44 כונן קשיח 200GB SATAII WD. וזהו.. מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה והפנו אותי לפורום בעקבות זה שאני מחפש לקנות מחשב חדש. המליצו לי על הפורום לטובה ואמרו שיש פה אנשים שבאמת מבינים ולא מחרטטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולא לרדת ברמה בצורה דרסטית אז אפשר לחסוף אבל בגדול אפשר גם לא לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל גג 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, מקס פיין 3, GTA, NFS וכל ה…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד בתקציב בסביבות 10K, המחשב ישמש לפיתוח תוכנה, גרפיקה ומשחקים קצת. לפי הנתונים הבאים: מסך 17 איכותי. כונן קשיח 200GB במהירות 7200. 4GB זיכרון. core2 במהירות 2.6 לפחות. כרטיס מסך חזק. כולל יציאת DVI. עדיף כמה שיותר יציאות USB 2. המחשב יריץ windows vista ultimate 64 bit
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-7500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים ש-COD ירוץ לעליו בקלות ועוד המשחקים הבאים שיצוא=) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה בחדר שלי רצוי שזה היה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות השאר או לפחות האפשרות לכבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מעוניין לקנות אותו מה דעתכם עליו? השימוש הוא משרדי, סרטים ותוכנות (virtual dj) הוא צריך לפעול לפחות 4 שעות רצוף עם התוכנה הזאת, הוא יחזיק מעמד? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4256
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב קיבלתי הצעה מאחת החנויות והיא : מארז עם USB קדמי שחור זכרון DDR-2 667 MHZ 1GB לוח אם Msi v2 945GCM-F צורב Sata dvd +- DL x18 מעבד אינטל E4500 CORE2DUO CONROE כרטיס מסך INTEL gma950 ob דיסק קשיח 160 GB 8MB SATA2HITACHI כ.רשת 10/100 ob כ.קול (8 ערוצים) ob7.1 + מסך דק 2 שניות LG dvi 1:500 בסך של 3000 ש"ח האם זה משתלם ? יש לציין כי כאשר פתחתי את המחשב התעורר בי חשד' מפני שעל המאוור של המעבד לא היה רשום חברה, היה נראה כאילו הם שמו מאוור אחר . מוזר... אשמח להצעות
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מחשב עד 2,000 שקל לאינטרנט, אופיס וסרטים. ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. הוספתי SSD בעיקר לווינדוס ולתוכנות שונות ולמסמכי אופיס. מה יש לשפר? Intel Core i3-4160 Haswell Tray - מחיר 540 ש"ח Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 מאוורר למעבד - 40 ש"ח Asus H81M-K לוח אם - 300 ש"ח Thermaltake V3 VL80001W2Z מארז מחשב - 165 ש"ח Scythe Glide Stream 1400RPM מ"ס 12 מאורר למארז - 45 ש"ח CWT Ci-Power GPA350S 350W ספק כוח - 140 ש"ח Western Digital Caviar Blue1TB WD5000AAKX דיסק קשיח - 260 ש"ח SSD SanDisk SDSSDP-064G 64GB 2.5" Sata 3 דיסק - 225 ש"ח Crucial 4GB DDR3 1600MHz CT51264BA160B זכרון - 225 ש"ח OEM GH24NS95B שחור SATA LG DVDX24 DL צורב - 115 ש"ח סה"כ - 2,055 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Dell דגם VostroA860. יש לו 2 סלוטים 1 תפוס עם 1 ג'יגה והשני לא תפוס ויש קיבולת מקסימום של 4 ג'יגה זיכרון במחשב. עכשיו האם ידועות בעיות תאימות כאלו או אחרות עם הנייד הזה?אני מעוניין לקנות 2 ג'יגה נוספים למחשב ככה שיהיה 3 ג'יגה כולל במחשב כדי שהוא יוכל לתמרן יותר טוב עם הויסטה,לכן אני שואל אם ידועות בעיות תאימות עם הנייד הזה. הזכרונות שאני מתכנן לקנות הם SO-DIMM Kingston 667mhz.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב חדש עכשיו קניתי מסך DELL 2407WFP ואני צריך רק את המחשב עצמו בלי עכבר מקלדת ורמקולים שאותם אני מביא מnewegg. לגבי רמקולים אני כבר הזמנתי משם את הZ-5500. ועכבר אני אקח או את הHABU או את הG5. ומקלדת משהו סטנדרטי. אפשר לחרוג רק אם זה הכרחי. מה גם מאוד חשוב אני רוצה לעשות רשת בבית בין שניי מחשבים עכשיו מה שמאוד חשוב זה שהראוטר לא יפריע למהירות הורדה ולעלאה. יש לי 1.5 הורדה ו 0.5 העלאה. הבנתי שיש איזושהי בעיה עם ראטורים בארץ. לא מפריע לי להביא את הראטור ושני הנתבים מחו"ל אם החלקים שם יותר אייכותים. מתוכנן OC והמחשב למשחקים כבדים. מה שכן אני לא רוצה להביא חלקים מארה"ב רק אם זה הכרחי ואין אותם בארץ. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים (מלא זמן לא ביקרתי כאן ) אציג לכם את מצבי ואת התלבטויותיי אני עוד 3 וחצי חודשים מתחיל ללמוד משפטים, וכמובן שאני בעניין של מחשב נייד. עליי לציין שאני הרבה זמן מתעסק בתחום המחשבים (כולל פעילות בפורומים השונים מגיל די צעיר, יש מצב שמכירים אותי כאן מפורומים אחרים P: ), ולכן אני יכול לומר ולדעת מה אני מחפש בדיוק. בזמנו ראיתי את מחשב ה-MSI WIND אצל מישהו, ויצא לי "לשחק" איתו קצת. מאוד התרשמתי, הן מביצועיו והן מהעובדה שזמן הסוללה הוא די טוב. בנוסף, בתור סטודנט איני צריך מחשב עבור משחקים ותוכנות כבדות, אלא עבור כתיבת עבודות וכתיבה בשיעורים בלבד (וכמובן אינטרנט). בעיקר זמן הסוללה חשוב לי. נתקלתי במלא מחשבים ניידים נחמדים, אך זמן הסוללה שלהם הוא בלחץ 3 שעות. לעומת…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את החומרה שברשותי, אשמח לקבל הצעותיכם במסגרת הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 300 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב מיועד למשחקים, משחק על מסך 28 אינץ רזולוציה 1920 על 1200. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=הש…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב חבר שלי הלך לחנות מחשבים ושם המליצו לו על מפרט, וגם אני בניתי לו מפרט האם תוכלו לתת את דעתכם על המפרטים הנ"ל ועל היתרונות והחסרונות של כל מפרט ומה יותר מומלץ מבחינת ביצועים \מחיר ובכלל, דעה אישית ביחוד על המחיר הוגן/לא הוגן. (שימו לב בחנות לא צינו את המחירים של כל חלק וחלק אלא מחיק כללי) מפרט המחשב XXXXX מחשבים) : מעבד- Intel Core 2 Duo E6400 זיכרון- kingston 1GB ddr-2 677MHZ X2 לוח אם- ASUS P5B דיסק קשיח- WD 320GB 7200RPM 8MB SATAII כ.מסך+קירור לכרטיס -(לא רשמו חברה) 7900GS 256MB DVDצורב- DVD+- DUAL LAYER+16 (לא רשמו איזה דגם!) מארז +ספק(ג'נרי)- A-top Gladiator 500Watt Silver Gamers Dream Machine רמקולים 2.1- CYBER ACOUStics3095 סה"כ: 7000 ש"ח (!!!) המפרט שאני…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אם מישהו יכול לעזור לי לארגן מפרט מבוסס אינטל מטרת משחקים בעיקר וקצת אינטרנט, כולל מסך, לא מקלדת ועכבר. (בלי כוונה לoc בשום רכיב) בסכום של 7000 שח ולא אגורה יותר. (אם אפשר לקבל הצעות גם של מסך דק וגם של מלא אני ישמח) תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מארז: Lian Li PC-B25(blue ring) הכי שקט(מנסיון) וגם הכי יפה (דפנות אלומיניום כפולות שאפשר להכניס ביניהם קצף בידוד רעשים) - 850 ש"ח ספק: Enermax modu82+ 525W לאנרמקס יש פטנט יחודי לביטול מערבולות רוח במאוורר שיוצרות רעש מיותר 605 ש"ח לוח אם: DFI LANPARTY UT X58-T3eH8 Intel X58 כ1590 ש"ח מעבד: Intel Core I7 950 3Ghz להרצת נואנדו קיובייס פרוטולס ועוד בו זמנית... - 3165 ש"ח קירור למעבד: Freezer Xtreme Rev.2 יורד עד ל800RPM כנראה שזה הכי שקט שיכול להיות... 200 ש"ח זכרונות: 6Gb Ocz Reaper HPC edition triple channel 1600mhz 7-7-7-24 חשוב מאוד זמני גישה קצרים לתוכנות סאונד - 790 ש"ח כ.מסך: HD 4650 1GB passive cooling ללא רעש! 2 יציאות DVI לשימוש ב2 מסכים - 335 ש"ח הארד דיסק פנימי…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד (לא היה לי מעולם ולא מבין כלום). המחשב עבור אשתי לעבודה. הצרכים הם: קל, קטן (חשבנו על 11-13''), אמין, אחריות טובה. השימושים הם אופיס וגלישה באינטרנט. תקציב: עד 3K. עדיף כמה שפחות. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. התקציב מאוד מזערי, כ1000 שח, לא נדרשת מערכת הפעלה. מחשב לצורכי לימוד בלבד - שיוכל להחזיק וורד,אקסל,וגלישה במספר כרטיסיות בו זמנית. גודל - 15.6 אשמח להצעות * בדקתי בksp ומצאתי את הדגמים הבאים - https://ksp.co.il/?select=.268..271..211.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת די דחוף לי לקבל תשובה עוד היום או מחר בבוקר! היה מפרט מצויין שאני הכנתי בעזרתכם מנעה מחשבים,אבל אבא ואח שלי(הארנק והנודניק שמקבל תמחשב,בהתאמה) החליטו על דעת עצמם לעשות היום תהזמנה בKSP והיא: NEC 3540 A מארז ג'נרי מכוער(עם ספק ג'נרי) וניס 3000+ טווינמוס 512MB PC3200 מעאפן (סטיק אחד) מסך דוחה של מאג WD 80 GIG S-ARA GB 6600 GT GB K8NF - 9 מגעיל האם יש איזושהי תקווה לאוברקלוק(ברוב טיפשותם הם ביקשו ת'סטפינג החדש,למרות שבפירוש אמרתי להם שבוע 17 או 23 ומעלה,האם כדאי להחליף?(1))? הכרטיס מסך לא נראה טוב לOC(האם כדאי להחליף לXFX?(2) הזכרון נראה מעאפן בטירוף,אין לי מושג איזה צ'יפ יש לו(האם כדאי להחליך (3)?) הלוח-אם מפחיד אותי לאללה,הוא נראה אחד מהלוחות האלה ש…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. תקציב: מזומן 7000 ש"ח עד לחריגה של 7500 ש"ח. 2. מטרות המחשב: משחקים כבדים , צפיה בסרטים והורדות. 3. ציוד הקפי: צורב DVD . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן . לחברות איכותיות וטובות ולא סתם חברות בשקל . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן להכל . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה מעבד של אינטל Core i7 וכרטיס מסל 295 GTX . 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מזה עד כמה ? עד כמה שאפשר ! 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרי…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת איזה יציאה צריך במחשב נייד כדי שיהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזית LCD/פלזמה או למסך של מחשב ושתיהיה אפשרות להשתמש במחשב כדי וי די(לצפות ממנו את הסרטים במסך שאליו מחברים אותו) ולהפך - לצפות במחשב במה שיש במסך.האפשרות הראשונה יותר הכרחית. S-Video זה הדבר המתאים? או שיש אולי עוד משהו? ובכלל מה עושה יציאת S-Video ? תודה מראש לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אשמח לדעת מה ההבדל בין שני הטכנולוגיות והאם הוא משמעותי בהשוואה מivy לsandy אני רוצה לרכוש מחשב אבל יש לו את המעבד sandy core i5 2320 האם המעבד הזה יחזיק לי בחמש שנים הרחוקות?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-