עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nimesh,

שלום, אשמח בעזרת חברי הפורום להרכבת מפרט מחשב עבורי לפי הפרטים הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח לכל היותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מבלי להתחייב, כמעט כל הכותרים הגדולים שייצאו. כל השאר (שגם מהם אשתדל לטעום ) ירוצו, בתקווה, על מחשב בסכום הזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ', ברזולוציית 1080*1920. לא אתנגד לאפשרויות גבוהות יותר .…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by elis02,

שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, אני מחפש מסך מחשב בגודל 22-23 אינץ' (גמיש בגודל) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. המטרה לבוא לבית ולחבר אותו למסך גדול (או עבודה ב2 מסכים) כמו כן, אם אתם חושבים שכדאי מקדלת חיצונית כלשהי או משהו נוסף אשמח לדעת. תקציב מסך בסביבות ה1000 שח. (כמה שפחות עדיף כמובן) המלצה על הדברים תתקבל בברכה. יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, איך אפשר לבטל את פעילות הנקודה האדומה במחשב נייד של לנובו ? היא מציקה ממש... כל פעם שאני כותב במקלדת נמחקות מילים\משתנים משפטים.. העכבר פתאום זז למקומות אחרים ונמחקות מילים חייב לבטל אותה איכשהו תודה רבה !!!

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. שלום, ההורים שלי טסים בינואר לאחי שגר בלוס אנג'לס, ואני רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת בקניית מחשב נייד. * מטרות המחשב? העבודה העיקרית תהיה למטרת התואר וזה בתכנות, כרגע יוצא לי להשתמש ב VISUAL STUDIO, עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ועריכה בפוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה שיהיה לי יותר משטח עבודה לעבוד איתו. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? המחשב הזה יהיה איתי 24/7 לכן כמה שיותר קל ככה יותר טוב D: * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטע…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Roi Aloosh,

כמו שציינתי בכותרת: Msi ge 60 20e מעבד i7 4700qm כרטיס מסך : nvidia gtx765m 8 גיגה ראם 1 טרה HDD מסך 15.6 fullhd מאט מקלדת מאורת של steelseries

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם אני זקוק לעזרתכם בקניית שני מחשבי גיימינג שונים לי ולאחי. נתחיל בראשון לאחי אני עונה על השאלון בצורה הטובה ביותר שאני יכול כי זו הפתעה עבורו. המחשב הזה יקנה בארה"ב והתקציב שלו כ2000 דולר גמיש קצת אבל מיד מעדיף להוציא את המינימום :-) * מטרות המחשב? בניית מעבדות וירטואליות לדימוי חוות שרתים/רשתות וירטואליות, גיימינג לא יודע איזה משחקים, עריכת סרטים מגופרו. * גודל המסך? 17 * רזולוציית המסך? לפחות FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא יודע * משקל רצוי? לא קריטי ישמש כתחליף לדסקטופ רוב הזמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור לגופרו החדשה נרא לי שזה HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מינימום SSD למערכת הפעלה (ר…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. שלום, אשתי צלמת והיא זקוקה למחשב מתאים. להלן הפרטים: רוב השימוש שלה במחשב הוא עם photoshop ו-lightroom ולעיתים רחוקות עריכת וידאו עם premier (כמובן שגם אינטרנט, עריכת מסמכים וגם משחקים פה ושם אבל זה לא העיקר). מכיוון שהשימוש במחשב יהיה תדיר (זו עבודה), אנו זקוקים למחשב יציב, שלא יתקע ושיעבוד מהר עם התוכנות. המחשב צריך להיות מסוגל לקרר את עצמו טוב. אין צורך במערכת הפעלה. בנוסף למחשב, אנחנו זקוקים להמלצה על מסך טוב שאפשר לכייל אותו (עד 1500 ש״ח). הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לקבל מכם חוות דעת עבורו או רעיונות איך אפשר להוזיל את המחיר: מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integr…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shapiro.guy,

שלום, רכשתי את הAsus N550JK-CN065H לאחר התלבטויות רבות ובהמלצת חברי הפורום - ואני מאוד מרוצה עד עכשיו. אז, תודה רבה! אבל פתאום היום אחר הצהריים הופיע מעין פס כהה מוזר שחוצה את המסך מלמעלה למטה. רואים את הפס רק על רקע צבעים מסוימים וכשהחלונות שפתוחים נמצאים במקומות מסוימים במסך. בתוך הפס אפשר לראות לפעמים חלונות שהיו פתוחים זמן רב (מעין זמן תגובה איטי, או משהו כזה) - שימו לב לתמונה המצורפת (אפשר לראות שם שהגוגל כרום היה פתוח, רואים את הסימניות וכו'). בימים האחרונים המחשב עשה מדי פעם כל מיני עדכונים לווינדוס ולדרייברים, אז אולי זה קשור. בדקתי ואין שום עדכונים לדרייבר של כרטיס המסך או לווינדוס. הפעלתי את המחשב מחדש וזה לא עזר. חשוב לציין שבמסך חיצוני אליו חיברתי את המח…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי , אני רוצה למכור 5 חלקים מהמחשב שלי כמה הייתם נותנים עליהם ? 1. GTX 570 - Zotac 1280mb 2. intel core i7 2600k 3.4GHz 3.g.skill ripjaws-x 1600mhz 4*2 - 8g 4.gigabyte z77-d3h - עם שני סלוטים תקולים של זיכרון 5.ספק כוח מודלרי 750w - אני לא זוכר כרגע של איזה חברה תודה מראש לעונים !! :)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by adamv3,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: right]פרטי המוצר [/TD][TD=width: 36][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 70]סהכ מחיר[/TD] [TD=width: 70]מחיר בשקלים כולל מעמ[/TD] [TD=width: 70]כמות[/TD] [TD]שם[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]₪ 1522[/TD] [TD=align: right]₪ 1522[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel-CM8064601560113-i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]₪ 452[/TD] [TD=align: right]₪ 452[/TD] [TD]1[/TD] [TD]ASRock-Fatal1ty-B85-Killer-Fatal1ty B85 Killer - Socket LGA1150 CPU - Inte…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. לאחר שעזרתם לי רבות, אשמח לעזרה עבור חבר * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תיכנות * גודל המסך? 14 או 13.3 * רזולוציית המסך? HD ומעלה * משקל רצוי? עד 1.65 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה לפחות ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 256 GB כאשר במינימום 128 GB SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כולל מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות גבוהה ל- DELL או ASUS תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by bigkatan,

החלטתי כנראה ללכת על הדגם של הlenovo flex 2 ה14 אינץ' רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב... היה לי חשוב המסך האיכותי ושהמשקל ישאר באיזור ה2 קילו. http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23692&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap באילת 3500 ש"ח השאלה היא האם אפשר להוסיף לו ssd??? מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות שפת c, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" ועדיפות למסך מאט/ips * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3. * Bluetooth? לא חשוב כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB חשבתי לשדרג לבד לssd * כונן…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by OPC,

שלום רב אשתי היקרה החליטה לבחור בעצמה במחשב הנ"ל לאחר התייעצות טלפונית עם איש מכירות של אתר וואלה !!! לינק למחשב: http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-DELL-5447-i5-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-6GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-1TB/pi5SS08C7554#speclinksbox2 אני עוד יכול להתחרט על הבחירה שלה אבל נראה שתמורת 2,650 ש"ח היא הצליחה לבחור מחשב לא רע בכלל. המדובר במחשב מוחדש אך עם אחריות יצרן של שנה ואפשרות להרחבת אחריות לשלוש שנים תמורת 300 ש"ח נוספים. השאלה היא האם ברמת מחיר זאת ניתן להשיג מחשב יותר מוצלח ? מכיוון שניתן לבטל רכישה תוך 24 או 48 שעות ממועד הרכישה, אשמח לקבל תשובה מהירה. להלן הגדרת הדרישות שלי: * מטרות המחשב? אינ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה מאוד שלא יצא לי להתחבר לאתר, הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש. סומך עליכם למפרט הטוב ביותר. . מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רואה בתקציב הזה סיבה אמיתית לחרוג אלא אם יש באמת משהו מיוחד (חריגה לא מוגבלת אבל שוב, אם אין טעם אז אין סיבה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטי HD וכנראה גם תוכנות תכנות אמבדד. הכיוון העיקרי לדעתי כאן הוא כלפי משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחש…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by negevasaf,

רציתי לבקש בנייה של מחשב עם 2X 970 או 2 290X, במחיר הכי סביר שאפשר, ללא SSD, ללא מוניטור. אני מוכן לבנות את המחשב בעצמי ואפילו מעדיף אם זה משנה את המחיר. תודה רבה.

16. Started by orirafael,

היי, אנחנו רוצים לקנות תחנת עבודה עם GPU חזק. המוצר שאנחנו מפתחים מסתמך מאד על עבודה ב-GPU. מפרט: 6-8 ליבות, 16-32 ג'יגה זיכרון, 256 ג'יגה SSD. יהיה נחמד אם יהיה אפשרי להוסיף בהמשך עוד כרטיסי GPU ולא נהיה חסומים בכרטיס אחד. אנחנו חשבנו לקנות את ה-GPU הבא אבל נשמח להצעות נוספות: http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-titan-black אין צורך במערכת הפעלה. אנחנו מחפשים אספקה מיידית ככל האפשר אז רק ספקים ישראלים. תודה תודה תודה לכם

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Sapir Malka,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך בהכל כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Smite,heathstone, borderlannds 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  18. שלום לכולם. בעקרון אני מחפש מחשב גיימינג שיתמוך בכל המשחקים הכבדים החדשים וגם שיחזיק מעמד עוד 4 שנים(אפילו אם יריץ על מינימום את המשחקים החדשים בעוד 4 שנים) בשאיפה שאחרי הזמן הזה של 4 שנים, אחליף למחשב חדש. הסיבה שהפער בטווח המחירים גדול, בגלל חוסר הידע שלי בכל מה שנוגע לחומרה. לכן אצטרך עזרה. אם לפי הדרישות שלי, אצטרך להוסיף כסף(כמובן רק במידה וזה משתלם הרבה יותר), אז אני אוסיף. לכן, ההשקעה המומלצת היא 3000ש"ח. והחריגה היא במידה שלדעתכם המקצועית, היא כדאית יותר, 4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. עדיפות להשקעה סביב ה 3000ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח. אך רק אם ההבד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. התחלתי להתעניין במחשב הזה. Toshiba Satellite P50-B-103 http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=24442 עכשיו כתוב שהצורב שלו הוא slim, דק. האם אפשרי להכניס SSD במקום הHD הקיים ואת הHD הקיים להכניס במקום הצורב בעזרת תושבת? ועוד שאלה, לאחר שהרכבתי SSD איך אני מעביר את מערכת ההפעלה מהHD לSSD?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by daphnanv,

מבקשת המלצה למחשב נייד המותאם לעבודה באוטוקד.

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. שלום הקריטריונים לבחירת מחשב הם: 11.6 אינץ' או 10 אינץ' ברזולוציה 1366x768 לפחות כל סוגי החיבורים בגודל מלא לפחות שנתיים אחריות זול מצאתי 2 דגמים שמתאימים והם די דומים: http://fre.co.il/items/343973 http://ksp.co.il/?uin=25355 האסוס, יש לו שנה יותר אחריות, פי 2 ליבות ופי 2 ראם לטושיבה יש מסך מגע, אבל לא יודע כמה זה שימושי במיוחד שהמסך לא מתהפך(מישהו בכלל משתשמש בו ככה?). הסיבה החשובה שאני מתלבט, כי אני לא יודע מי מהם יותר טוב מבחינת איכות פלסטיקים, איכות הרכבה ומסך. אם הטושיבו יותר טוב באיכות שלו, אני אלך על טושיבה. אם הם די זהים, שווה לי ללכת על האסוס בגלל כל היתרונות. השימוש שלי במחשב הוא לא רחב מדי, בגדול 2 דברים: להציג את העבודות שלי לאנשים, לכן במקרה ו3 אנשים יושבים …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי לכולם, אני רוצה לקנות לחברה שלי מתנה ליום הולדת מחשב נייד, ממה שאני יודע השימוש של במחשב קל בעיקר דפדוף באינטרנט צפייה בסרטים ושימעת מוסיקה, בכנות שאני קצת אבוד ולא ממש יודע מה כדאי לקנות, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לקבל המלצות על מחשבים ניידים ששווים את המחיר שלהם עד 3000 ש"ח, תודה רבה ! דניאל

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. Started by zancoil,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד עבור תכנות+ וMATLAB. תודה. *תקציב : עד 3000, עדיף פחות.(מחר ההסייבר מנדיי אז עדיף אפילו פחות - המחשב מיועד להשלח לארה"ב למלון בו אשהה) * מטרות המחשב: תכנות + הרצת matlab וכו'. * גודל המסך: לא קטן מידי, שיתאים למטרה. * רזולוציית המסך: שיהיה מקום לעבוד בצורה נוחה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא משנה. * משקל רצוי: עדיפות למשקל קל(משמש בנסיעות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: RGB - חובה. hdmi - לא חובה אבל עדיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd - אבל לא קריטי - בהתאם לתקציב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by rontg7,

היי, אני רוצה לרכוש נטבוק לצורך טיול גדול. השימוש בנטבוק יהיה אך ורק כדי להיות גורם מקשר בין המצלמה לכונן חיצוני, ועל הדרך לגבות בענן בעזרת WIFI. לכן ארצה שיהיה כמה שיותר זול (סיני) אך באיכות סבירה. למישהו יש ניסיון עם זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Ghsu1234,

אין ממש העדפות מסוימות. חיבורים רגילים כולל HDMI. עדיפות לנגן דיסקים. הדבר החשוב ביותר בשבילי הוא שהלפטופ יוכל להריץ משחקים ברמה טובה מאד, יחסית למחיר כמובן, ושיהיה מספיק זכרון בכונן ל"גיימר ממוצע"

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים