עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח לקבל ביקורות עליו במיוחד על הדגמים של ה17.3 גודל מסך X7 V2 CF1 X7 V2 CF2 תודה, חזי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום , הקדמה: יש לי מחשב שאצלי כבר בערך שנתיים וחצי מחשב נייח HP פבליון במהלך השנתיים וחצי החלפתי לו מספר חלקים כדי לשדרג אותו ולאחרונה החלטתי לשדרג אותו משמעותית ולהשקיע 3.5-3K כדי לשדרג משמעותית חלק מהחלקים הקיימים אני רוצה להשאיר וחלק לקנות חדשים להלן המחשב: מבחינת מה שנשאר : הכרטיס מסך , והספק כוח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5 - 3 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל תקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש …

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by imperious,

שלום לכולם.. הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש לדור הנוכחי ואני צריך את העזרה שלכם המחשב מיועד לגיימינג אין צורך בציוד היקפי בכלל 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב !!. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 700 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב אינו מיועד לשום תוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג . …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by 9055,

לוח אם : MSI platinum p45 - כולל כניסות אדיו 5.1 מעבד : Q9400 2.6Ghz זיכרון : 4G RAM כרטיס מסך : Radeon 5750 הארד דיסק : 1TB - נקנה לפני 3 חודשיים. מארז שקט וגדול , עם כרטיס טלוויזיה , כונן דיסקים , ספק כוח

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by dudidudu,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין לי תוכנה עיקרית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO LEAGUE OF LEGENDS ומקווה להוסיף משחקים כבדים בהמשך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tulicooli,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500ש"ח לנצל הכל בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב 3DS MAX + VRAY 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא רק מארז עם כל רכיביו 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 לא חשוב השקט 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). 128SSD בלבד 32GB RAM או אופציה לשדרוג בעתיד ל32 1TB HARD DISK יספיק תודה לעוזרים!! אני בלימודים של 3DS MAX והגעתי לשלב שהמחשב שלי כבר לא סוחב אני מעונין לקנות במיידי שלא נפסיד חומר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by dudidudu,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ELNino,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להשאיר חלקים מהמחשב הנוכחי ללא פגיעה בביצועים אז מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 4, APB Relodaed, Battlefield 4 ושיוכל להריץ משחקים כבדים אחרים על הגדרות גבוהות בכבוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Levdor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אבל תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הוידאו, בעזרצ תוכנות אדובי. השימוש העיקרי הוא עריכה עם Premiere ורנדור אפקטים בAftereffects - יש להדגיש שאני לא יוצר בתלת מימד ובקומפוזיציות שלי בד"כ אין יותר שכבות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר-אפטר CS6, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (עובד בעריכת סרטונים וקליפים באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by talvi8942,

[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31382[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31691[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏CoolerMaster V8 GTS CPU Cooler‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30889[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colsp…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  12. תקציב מקסימאלי : 7000 ש"ח אם אפשר לחסוך בכמה מאות שקלים אני אשמח. ובבקשה לא לחרוג מהתקציב. שימוש עיקרי: המחשב מיועד לגיימינג ואני צריך שהמשחקים הבאים יפעלו על גרפיקה מקסימאלית : Battlefield 4, Lords of the Fallen, Tera Online אבי קונה לי מסך הרץ על 1080p 22-32INCH "עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 4 לגביי אוברקלואק אני לא ממש יודע או חושב שאני צריך את זה, אבל אם אתם חושבים שכן בבקשה אהיו עדיבים וציינו לי מדוע אני צריך, כי אני לא מבין בזה. אני זקוק גם לווינדוס! הינני גר בעפולה ואני צריך את המחשב השבוע/שבוע הבא. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מחשב לאשתי, היא צלמת וזקוקה למחשב ומסך בהקדם. להלן התשובות לשאלות: מה התקציב המקסימאלי? 5000 או 6500 כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון איכות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם אין ברירה מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצלמת עריכת תמונות (photoshop, lightroom, bridge) - פרנסה, שימוש כבד עריכת וידאואים קצרים לעיתים רחוקות (premier) - שימוש מזדמן מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? לא יודע, מסך שיתאים לעריכת תמונות, שיהיה אפשר לכייל אותו ושיראו טוב לאילו הגדרות גרפי…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Clovis,

אשמח להמלצה למחשב נייד לאשה. תקציב 3500-4500 השימוש גרפיקה קלה פוטושופ וכו.. גודל 13-14 אינץ את המחשב אנחנו קונים לטווח ארוך לא במטרה לשדרג עוד שנה אם אפשר שהעיצוב החיצוני היה יפה (כבר שני דגמים נפסלו על רקע זה) תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, טוב, לא ממש מדובר בהרכבת מחשב מאפס, אלא קניית "קיט" של NUC, שלו צריך להוסיף עוד כמה רכיבים. המחשב מיועד עבור ההורים שלי לשימוש פשוט - צפייה בסרטים, youtube, פייסבוק ואתרים נוספים. הצלחתי ליצור מפרט שלדעתי יהיה מעל ומעבר בפחות מ-2000 ש"ח באילת. בחרתי בכוונה כונן של 128GB ולא יותר כי המטרה היא להזרים סרטים ברשת (wifi) ממחשב אחר ששימש למטרה זאת עבור הזרמת מדיה ל-Boxee box. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט שבחרתי, וגם על NUC בפרט. מה הייתם משנים? משדרגים? משנמכים? השאיפה היא להשאר בתקציב הזה, אבל יש גמישות מסויימת. בנוסף, האם לא שכחתי כלום? למשל, כבל mSata לכונן, מגיע איתו? תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  16. Started by alex889,

אהלן, מחפש מחשב נייד לאבא שלי, לצורכי עבודה, בעיקר אופיס גודל רצוי 15.6 משקל - עדיף מתחת ל2 תקציב - בסביבות ה 2.5 מאוד חשוב לי שיהיה של חברה אמינה עם שירות טוב(שמעתי דברים טובים על לנובו) תודה מראש אלכס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Nimesh,

שלום, אשמח בעזרת חברי הפורום להרכבת מפרט מחשב עבורי לפי הפרטים הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח לכל היותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מבלי להתחייב, כמעט כל הכותרים הגדולים שייצאו. כל השאר (שגם מהם אשתדל לטעום ) ירוצו, בתקווה, על מחשב בסכום הזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ', ברזולוציית 1080*1920. לא אתנגד לאפשרויות גבוהות יותר .…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by elis02,

שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, אני מחפש מסך מחשב בגודל 22-23 אינץ' (גמיש בגודל) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. המטרה לבוא לבית ולחבר אותו למסך גדול (או עבודה ב2 מסכים) כמו כן, אם אתם חושבים שכדאי מקדלת חיצונית כלשהי או משהו נוסף אשמח לדעת. תקציב מסך בסביבות ה1000 שח. (כמה שפחות עדיף כמובן) המלצה על הדברים תתקבל בברכה. יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום, איך אפשר לבטל את פעילות הנקודה האדומה במחשב נייד של לנובו ? היא מציקה ממש... כל פעם שאני כותב במקלדת נמחקות מילים\משתנים משפטים.. העכבר פתאום זז למקומות אחרים ונמחקות מילים חייב לבטל אותה איכשהו תודה רבה !!!

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. שלום, ההורים שלי טסים בינואר לאחי שגר בלוס אנג'לס, ואני רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת בקניית מחשב נייד. * מטרות המחשב? העבודה העיקרית תהיה למטרת התואר וזה בתכנות, כרגע יוצא לי להשתמש ב VISUAL STUDIO, עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ועריכה בפוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה שיהיה לי יותר משטח עבודה לעבוד איתו. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? המחשב הזה יהיה איתי 24/7 לכן כמה שיותר קל ככה יותר טוב D: * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטע…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Roi Aloosh,

כמו שציינתי בכותרת: Msi ge 60 20e מעבד i7 4700qm כרטיס מסך : nvidia gtx765m 8 גיגה ראם 1 טרה HDD מסך 15.6 fullhd מאט מקלדת מאורת של steelseries

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם אני זקוק לעזרתכם בקניית שני מחשבי גיימינג שונים לי ולאחי. נתחיל בראשון לאחי אני עונה על השאלון בצורה הטובה ביותר שאני יכול כי זו הפתעה עבורו. המחשב הזה יקנה בארה"ב והתקציב שלו כ2000 דולר גמיש קצת אבל מיד מעדיף להוציא את המינימום :-) * מטרות המחשב? בניית מעבדות וירטואליות לדימוי חוות שרתים/רשתות וירטואליות, גיימינג לא יודע איזה משחקים, עריכת סרטים מגופרו. * גודל המסך? 17 * רזולוציית המסך? לפחות FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא יודע * משקל רצוי? לא קריטי ישמש כתחליף לדסקטופ רוב הזמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור לגופרו החדשה נרא לי שזה HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מינימום SSD למערכת הפעלה (ר…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  23. שלום, אשתי צלמת והיא זקוקה למחשב מתאים. להלן הפרטים: רוב השימוש שלה במחשב הוא עם photoshop ו-lightroom ולעיתים רחוקות עריכת וידאו עם premier (כמובן שגם אינטרנט, עריכת מסמכים וגם משחקים פה ושם אבל זה לא העיקר). מכיוון שהשימוש במחשב יהיה תדיר (זו עבודה), אנו זקוקים למחשב יציב, שלא יתקע ושיעבוד מהר עם התוכנות. המחשב צריך להיות מסוגל לקרר את עצמו טוב. אין צורך במערכת הפעלה. בנוסף למחשב, אנחנו זקוקים להמלצה על מסך טוב שאפשר לכייל אותו (עד 1500 ש״ח). הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לקבל מכם חוות דעת עבורו או רעיונות איך אפשר להוזיל את המחיר: מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integr…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shapiro.guy,

שלום, רכשתי את הAsus N550JK-CN065H לאחר התלבטויות רבות ובהמלצת חברי הפורום - ואני מאוד מרוצה עד עכשיו. אז, תודה רבה! אבל פתאום היום אחר הצהריים הופיע מעין פס כהה מוזר שחוצה את המסך מלמעלה למטה. רואים את הפס רק על רקע צבעים מסוימים וכשהחלונות שפתוחים נמצאים במקומות מסוימים במסך. בתוך הפס אפשר לראות לפעמים חלונות שהיו פתוחים זמן רב (מעין זמן תגובה איטי, או משהו כזה) - שימו לב לתמונה המצורפת (אפשר לראות שם שהגוגל כרום היה פתוח, רואים את הסימניות וכו'). בימים האחרונים המחשב עשה מדי פעם כל מיני עדכונים לווינדוס ולדרייברים, אז אולי זה קשור. בדקתי ואין שום עדכונים לדרייבר של כרטיס המסך או לווינדוס. הפעלתי את המחשב מחדש וזה לא עזר. חשוב לציין שבמסך חיצוני אליו חיברתי את המח…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי , אני רוצה למכור 5 חלקים מהמחשב שלי כמה הייתם נותנים עליהם ? 1. GTX 570 - Zotac 1280mb 2. intel core i7 2600k 3.4GHz 3.g.skill ripjaws-x 1600mhz 4*2 - 8g 4.gigabyte z77-d3h - עם שני סלוטים תקולים של זיכרון 5.ספק כוח מודלרי 750w - אני לא זוכר כרגע של איזה חברה תודה מראש לעונים !! :)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.