עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dante23,

אוקיי, נתחיל ככה. יש לי נייד של msi מדגם ex720 מעבד core2duo t6400 כרטיס מסך 9300t שעשיתי לו oc ועכשיו יש צוואר בקבוק ממש מעצבן אתם לא צריכים להסביר לי על הסכנות, אני יודע את הכל כבר. סך הכל אני רוצה לשפר טיפה את הביצועים של המעבד לfps יותר טוב במשחקים. חרשתי על הכל באינטרנט אבל לא מצאתי אפשרות לזה דרך הביוס כמו שאתם יודעים אין אפשרות לזה. יש למישהו פיתרון? תודה לעוזרים. ושוב אני יודע מה הסכנות אז לא צריך להזהיר אותי.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  2. שקלתי לחכות מעט, לראות אם בכנס של NVIDIA תצא הכרזה על כרטיס מסך חדש או משהו אבל הבנתי שזה לא הולך לקרות ולא הולכת לצאת חומרה חדשה בקרוב אז אמרתי כבר נקנה משהו. תודה מראש לכל העונים. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר משחקי רשת וצפיה בסרטי בלו ריי 1080 3D במקרן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by tibia,

כרגע יש לי p4 אם geforce 5700 במשחק counter strike יש לי בין 40-60 fps אני רוצה לדעת אם זה תלוי במעבד? אני עשיתי כל דבר בשביל לעלות אבל זה בלתי אפשרי אם אני יקנה amd 3000 וישאר אם אותו כרטיס מסך היה לי הבדל ב fps אני רואה ילדים אם p4 2.4 geforce 4 אם 100 fps כל הזמן ללא דרופים תודה לכולם tibiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  4. Started by gallahgi,

1. מה התקציב המקסימאלי?5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.MS3, COD - MW3, SKYRIM, SC Revelations, Crysis 2 מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900(מחובר בנוסף לLCD 32 INCH לצפיה בסרטים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Charig,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מצ״ב רכיבים בהמשך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, עדיף מאיזור השרון 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB 3, כונן SSD בנפח קטן 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? …

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  6. 1. מה התקציב? 3,500 עד... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים,סרטים,עבודות אופיס,אייסיקיו מסנג'ר אינטרנט,זהו בעצם. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך.אני חושב על מסך טוב שיתאים למשחקים אבל את זה אני יבקש שתמליצו על איזה! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב חשוב לי שיהיה כמו מחשב שקוף כזה עם אור כחול ודרקון כזה,קטלני בקיצור. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית?כןן מערכת הפעלה ויסטה 9. האם חשוב שקט? עד כמה?כן איכשהו חשוב שקט,שלא יהיה רועשש מדיי 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה? מתכוון לשחק במשחקי ספורט -NBA 09 FIFA 09 ועוד.. משחקי מירוץ-ניד פור ספיד ועוד.. היטמן,ועוד משחקים מהסוג של משחקי יריות call of duty .…

• 9 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by broy,

האם מישהו יכול להמליץ על מעבדות אמינות לתיקון מחשבים ניידים בחיפה או אזור חיפה? אני צריך מעבדה שיכולים לעשות שם החלפת רכיב BGA (כרטיס מסך) או Reballing/Reflowing מצאתי די הרבה מעבדות באזור מרכז אבל לא באזור הצפון...

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by Syrul,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? כמה שיותר קל בגודל מסך מסוג זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) אין צורך אבל לא יזיק. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא בהכרח, אבל רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  9. שלום חברים, אני חדש כאן, הגעתי בהמלצה של חבר, לא פעם ראשונה שנכנסתי לפה אבל סוף סוף נרשמתי והנה אני מבקש את עזרתכם :] אני מעוניין ברכישת מחשב לעבודת עיצוב, פוטושופ ופלאש כמו שכבר ציינתי, כנראה ללא תלת מימד, וכמובן להריץ את כל התוכנות המשרדיות הרגילות, חשוב לציין שהתכנון העיקרי הוא לעבוד עם דוקינג סטיישן שתהיה מחוברת למסך איכותי (גם בזה אני צריך עזרה :] ) התקציב לא מוגבל מכיוון שלא אני משלם אותו אלא המעביד העתידי, אבל הייתי מעוניין לקבל המלצות שהן לאו דוקא המילה האחרונה והיקרה ביותר... חבר שעובד בביתו על DELL מסידרת CSX אם אני לא טועה המליץ לי עליהם אבל רציתי לקבל עוד חוות דעת לפי שאמסור את הפרטים הלאה, בקשר למסך - האמת שאני צריך לקנות אחד טוב גם לבית... מה דעתכם על סידרת…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by falukky,

יש לי מקבוק פרו מהדגמים שיצאו ב-2011. מעבד i5 8 ג'יגה זיכרון SSD 128 ג'יגה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. האמור נכון לשני המחשבים. במקרה של הבדלים, אציין על המקום. 1. מה התקציב המקסימאלי? לראשון 1800 ש"ח והשני 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, זה תמיד טוב.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במחשב הראשון (1800) אם נחוץ, אפשר לחרוג עד 200 ש"ח. בשני, לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילדים קטנים, סרטים, והטענה של האייפון . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). NONE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישחקו על המחשב. משחקים לילדים קטנים שלא דורשים כלום. IC…

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  12. שלום, אני משתמש הרבה במחשב למשחקים ברמה גרפית גבוהה, כמו crysis 2 למשל. וזה לא רץ משהו. המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך: nvidia geforce 9500 GT מעבד: intel core 2 duo CPU E7500 2.93Ghz זיכרון: 2.00GB על איזה תחלופה הייתם ממליצים? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,390 ש"ח Thermaltake Silent K8 939 CL-P0200 168 ש"ח Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 705 ש"ח OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15 690 ש"ח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 409 ש"ח eVGA GeForce 8800GTS 320MB SUPERCLOCKED 1,994 ש"ח NEC ND-4571 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 270 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 55 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 495 ש"ח Logitech® Media Keyboard Elite 140 ש"ח Logitech® Premium Optical Wheel Mouse (B58) Black 74 ש"ח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 449 ש"ח …

• 37 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, אני מחפש מפרט לחברה שלי, היא לא צריכה דברים מיוחדים אני מאמין שכדאי לשים שם איזה RADEON 2400, חשוב שיהיה לפחות 320 GB ומסך 20" רחב. שמעתי שהמסכים של בנקיו טובים האם זה כך? לא משנה אינטל או AMD מה שנכנס יותר טוב בתקציב, אני פשוט כבר הרבה מן לא בסצנה אז אני לא יודע איזה לוחות לשים ומה לקחת תודה רבה קובי. עוד שאלה, אם היא רוצה ווינדוס בעברית, היא מחוייבת לקנות עותק? או שאפשר רק לשלם על התקנה בחנות?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. המחשב הענתיקה של אמא שלי שבק סופית, ועלה הרעיון שאולי עדיף להחליף אותו בנייד במקום PC חדש משיקולי מקום בבית. הניסיון שלי בניידים דל מאד, ומלפני 4 שנים. אין לי בכלל תחושה של המחירים שלהם בימינו. המשקל לא משנה. המסך צריך להיות יחסית גדול והמקלדת מרווחת - לפחות 14 אינץ', ויותר אם אפשר בתקציב נמוך. אני בספק אם המחשב יריץ משהו חוץ מאופיס ודפדפן. חשובה לי האמינות של המחשב, ושתהיה לו אחריות. זה גם פוסל מחשב יד שניה מבחינתי. מכיוון שאופציית ה- PC היא באזור 1500 ש"ח, מה שמעל 2500 לא בא בחשבון, ובכל מקרה הרעיון הוא לצמצם עלויות. אז מה המחיר ההתחלתי של כזה דבר? תודה :-)

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  16. שלום לכולם ברצוני להתייעץ עימכם על מפרט למחשב מדיה שקט. המחשב ישב בסלון וסביר שיעבוד כל הזמן לכן ישנה חשיבות עצומה לשקט. מלבד סרטי HD, מוזיקה ואינטרנט לא יהיה שימוש נוסף במחשב. אין לי כוונה להקליט באמצעות המחשב (אולי בעתיד). המארז בכוונה עומד (הצעות נוספות יתקבלו בברכה), אני לא אוהב את המארזים השוכבים המיועדים לסלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מאמין שיהיה ניתן לחסוך- ישנה אפשרות של חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, מוזיקה ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרש…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by danielzy,

שלום לכולם אני סטודנט למדעי המחשב ובהתחשב בזה שאתחיל בקרוב מאוד לעבוד בתחום חשבתי שהגיע הזמן לשדרג את הלפטופ הישן והזקן שלי. אני מחפש לפטופ 13/14/15" (לא החלטתי עדיין כל כך), יחסית חזק, שיריץ כמו שצריך League of Legends וכמובן סרטי HD (גם ב FULLHD לחיבור ל TV כזו או אחרת) עם זאת השימושים העיקריים של המחשב יהיו לפיתוח בסביבת Visual Studio, מדי פעם פוטושופ וכו' לא קריטי יותר מדי משקל המחשב (זה כן חשוב, אבל לא בצורה בצורה מיוחדת)

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני צריך מחשב לעבודה משרדית עם מסך ומדפסת כמובן כולל הכול(מקלדת ועכבר ורמקולים)

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום,אתמול פתחתי נושא שקשור לזה וכעת תיקנתי והנה 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייב אז 2000-1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא נדרש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO 233 ו BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 עם 3D דגם SyncMaster SA950 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by yair67,

‏M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E ‏Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT LEADTEK WinFast PX8600 GT TDH 256MB PCI-E רציתי לדעת האם החלקים שיש לי פה הם הכי כדאיים ? (השימוש העיקרי של המחשב הוא להיות מחשב ביתי כזה .. אבל שיריץ משחקים בכבוד). מבחינת ביצועים מול מחיר . 4 החלקים האלה יוצאים לי בערך 2.5 אלף שקל .. עכשיו רציתי לדעת איזה ספק אני בשביל כל אלה .. ואם אתם יכולים לתת לי מארז עם ספק מתאים(חשוב שגם יהיה יחסית שקט!).. ולא עולה יותר מידיי ... (הכי נמוך שאתם יכולים למצוא ועם ביצועים בסדר)

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by Drek Boy,

המחשב למטרת משחקים מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM, 16MB, Sata II כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים JSPTech N-630B Black Midi ATX 400W מקלדות Logitech Internet 350 Keyboard Black עכברים Microsoft Basic Optical Mouse Black - Oem רמקולים Altec Lansing VS4121, 2.1 מסכים LG - שלוש שנות אחריות LG W2261V 22 Inch 2ms DVI WideScreen Black מחיר 4710 מה דעתכם? לגבי הלוח אם הבנת…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by com,

אז אחרי שמונה שנים שאני עובד בבית על נייח מבוסס XP1700 עם חצי גיגה זיכרון הגיע זמן להחליף. חשבתי לשים את הנייח אצל אחותי, ולהשתמש בנייד גם בבית ולסגור עניין. המחשב ישמש לגלישה ברשת, מוזיקה, ושימושים משרדיים קלילים. מה שכן, אני רוצה שיוכל להתחבר לנגן סרטים בHD כמו שצריך, כדי להתחבר ללסידי בחדר. (צריך HDMI) הפלטפורמה היא מסך 15, מכיוון שרוב העבודה על המחשב תיהיה בעיקר בבית נכון לעכשיו. מה שכן, לכל המחשבים היום יש מסך מבריק? אני לא יכול לסבול את זה. יש לפטופים עם מסך מט? מעבר לכך אני לא צריך יכולות עיבוד יוצאות דופן (כמו שאמרתי, אני עובד על מחשב מאוד מאוד ישן ומסתדר יופי..)

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  23. חבר רוצה לקנות את הלפטופ מדגם U46E-BAL7 של אסוס במסגרת המבצע הבא- http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/f9d9ce7b-3339-4d88-a9f3-ef82560039ea מפרט המחשב: http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/350%20Asus%20U46E.pdf איך המחשב הזה? מה אתם חושבים עליו? איך הכרטיס מסך? האם הוא שווה את המחיר שלו באתר או שיש דברים אחרים טובים יותר במחיר הזה? מה דעתכם? המון תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. ראיתי שיש לו מעבד + זכרון חזק אך גם משקל.... האם מישהו מכיר אותו ???

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by ShahafH,

לפני כמה ימים רכשתי את המחשב: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8645 היום בבוקר הטמפרטורה הייתה על 57 ועכשיו היא על 74! זה אמור להיות כל כך גבוה? יש מצב שיש פגם במחשב?

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.