ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
למשחקים כבדים[גיימר חסר חיים ותקציב] תודה חבר'ה ד"ש להורים
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! הסטודיו 14 (דל) האהוב שלי מתחיל לצערי להראות סימני גיל והחלטתי להתחיל לחפש מחשב חדש. אני כרגע מתלבט בין שני מחשבים: levono z40 ו dell vostro 5470. אני מחפש מחשב 14 אינצ' עם כרטיס מסך, מעבד i5 חזק (2.4 ומעלה) או i7 חלש. זה מחשב שישמש ללימודים אבל גם צרכי מולטימידה, משמע משחקים (ברור לי שכשמדובר בכרטיס מסך פשוט יחסית זה יהיה בהגדרות נמוכות) ועדיפות למסך באיכות טובה. הלנובו נראה עסקה טובה יותר בהינתן והמסך שלו הוא FULL HD, הוא מגיע עם 8 גי'גה RAM במקום 4 ואפילו כונן DVD שזו תוספת נחמדה לדעתי. מצד שני, אני קצת דואג לגבי איכות ההרכבה שלו בהשוואה לדל, והבנתי שהרמקולים שלו בעייתיים. הדל גם קל יותר בכמעט חצי קילו (2 מול 1.6) מה דעתכם? האם יש שיקול…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה עכשיו לקנות נייד (השלישי שלי אבל הראשון עם ויסטה) ויש לי נקודה לא ברורה. בפירסומים קודמים של באג אני זוכר שתמיד כתבו שהויסטה היא 32 ביט. עכשיו הסתכלתי קצת וראיתי שלא רשום. זה אומר שעכשיו זה כבר 64? אם מישהו יודע אם יש איזשהיא הגבלה חומרתית? לפי מה שאני יודע כל כפולי הליבה ומעלה לנייחים תומכים 64 ביט, האם זה גם המצב לניידים?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? חשוב לי שיריץ משחקים באופן סביר עד מעולה ולא ירגיש מיושן בעוד שנה. * גודל המסך? 15-16 * משקל רצוי?עד 3KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אז אחרי שחפרתי ברשת כבר שבוע ושיגעתי חצי עולם צמצמתי את הבחירה שלי לכמה מחשבים ניידים. כרגע הבחירה המועדפת היא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....PSLS9E01P00WG3 מצאתי אותו ב5500 ש"ח. האם למישהו יש ניסיון איתו או יכול להמליץ על משהו דומה בתקציב אך מוצלח יותר? הייתי שמח למצוא משהו עם כרטי…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מפרט ב skypc לפי מפרט שנבנה לי בפורום זה באתר של tms (בגלל שרציתי לעבור מ AMD 4000 ל 4400 ואין להם שם 4400 box) חסר לי רק הספק שבמקור היה FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ומאורר למארז שבמקור היה Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM מוצרים אלו לא נמצאים באתר של skypc. מישהו יכול להציע לי מוצרים חלופיים שכן נמצאים באתר? זהו המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤461 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1197 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤353 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31542 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤393 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DD…
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, סרטי HD והתעללות בוינדוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? הייתי וותיק בפורום חומרה ותוכנה בגיימר. אבל אחרי שהפורום עבר הריגה הומנית (או לא הומנית) החלטתי לבוא הנה ולהתרשם... ובלי שום קשר, קניתי מחשב חדש שיגיע עוד כמה ימים מאייבורי ב8500 ש"ח ורציתי לדעת מה דעתם עליו. המטרות שלי היו משחקים כבדים בהגדרות מקסימליות על 1080 פלוס משחקים עתידים. רציתי מחשב שיחזיק לי ממש טוב עד סביבות 5-6 שנים בלי בעיות הפעלה של משחקים. ולהלן המפרט. מארז: CoolerMaster CM690 III ספק כוח: Corsair CS750M 750W Semi Modular מעבד: Core I7 4790K קירור למעבד: Scythe Mugen 4 לוח אם: Gigabyte GA-Z97X GAMING 5 זכרון: Corsair Vengeance 2X4GB 1600Mhz CL9 דיסק קשיח: Western Digital RED 2TB דיסק פלאש: Intel 530 120GB SSD כרטיס מסך: Gigabyte GTX 980 G1 G…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום לכולם, את המחשב שלי קניתי בעזרת חברי הפורום ולכן אני בוטח שגם הפעם יעזרו לי בבחירה המתאימה. לאחותי החודש יש יומהולדת והיא בקרוב חוזרת לקבע, מחפש נייד ידידותי שהיא תוכל לקחת איתה בנסיעות הלוך חזור וכמובן להשתמש בו בבסיס. המטרות העיקריות זה גלישה באינטרנט, מוסיקה וסרטים. עדיפות לנייד שמגיע עם דיסק התקנה מקורי של מע' ההפעלה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי, לא מתכונן OC/ משחקים כמו FAR CRY 2, COD4. שקט חשוב עד מידה מסוימת.. לא ממש חשוב
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אוקיי, נתחיל ככה. יש לי נייד של msi מדגם ex720 מעבד core2duo t6400 כרטיס מסך 9300t שעשיתי לו oc ועכשיו יש צוואר בקבוק ממש מעצבן אתם לא צריכים להסביר לי על הסכנות, אני יודע את הכל כבר. סך הכל אני רוצה לשפר טיפה את הביצועים של המעבד לfps יותר טוב במשחקים. חרשתי על הכל באינטרנט אבל לא מצאתי אפשרות לזה דרך הביוס כמו שאתם יודעים אין אפשרות לזה. יש למישהו פיתרון? תודה לעוזרים. ושוב אני יודע מה הסכנות אז לא צריך להזהיר אותי.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שקלתי לחכות מעט, לראות אם בכנס של NVIDIA תצא הכרזה על כרטיס מסך חדש או משהו אבל הבנתי שזה לא הולך לקרות ולא הולכת לצאת חומרה חדשה בקרוב אז אמרתי כבר נקנה משהו. תודה מראש לכל העונים. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר משחקי רשת וצפיה בסרטי בלו ריי 1080 3D במקרן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כרגע יש לי p4 אם geforce 5700 במשחק counter strike יש לי בין 40-60 fps אני רוצה לדעת אם זה תלוי במעבד? אני עשיתי כל דבר בשביל לעלות אבל זה בלתי אפשרי אם אני יקנה amd 3000 וישאר אם אותו כרטיס מסך היה לי הבדל ב fps אני רואה ילדים אם p4 2.4 geforce 4 אם 100 fps כל הזמן ללא דרופים תודה לכולם tibiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.MS3, COD - MW3, SKYRIM, SC Revelations, Crysis 2 מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900(מחובר בנוסף לLCD 32 INCH לצפיה בסרטים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מצ״ב רכיבים בהמשך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, עדיף מאיזור השרון 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB 3, כונן SSD בנפח קטן 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? …
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3,500 עד... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים,סרטים,עבודות אופיס,אייסיקיו מסנג'ר אינטרנט,זהו בעצם. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך.אני חושב על מסך טוב שיתאים למשחקים אבל את זה אני יבקש שתמליצו על איזה! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב חשוב לי שיהיה כמו מחשב שקוף כזה עם אור כחול ודרקון כזה,קטלני בקיצור. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית?כןן מערכת הפעלה ויסטה 9. האם חשוב שקט? עד כמה?כן איכשהו חשוב שקט,שלא יהיה רועשש מדיי 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה? מתכוון לשחק במשחקי ספורט -NBA 09 FIFA 09 ועוד.. משחקי מירוץ-ניד פור ספיד ועוד.. היטמן,ועוד משחקים מהסוג של משחקי יריות call of duty .…
-
- 9 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על מעבדות אמינות לתיקון מחשבים ניידים בחיפה או אזור חיפה? אני צריך מעבדה שיכולים לעשות שם החלפת רכיב BGA (כרטיס מסך) או Reballing/Reflowing מצאתי די הרבה מעבדות באזור מרכז אבל לא באזור הצפון...
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? כמה שיותר קל בגודל מסך מסוג זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) אין צורך אבל לא יזיק. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא בהכרח, אבל רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש כאן, הגעתי בהמלצה של חבר, לא פעם ראשונה שנכנסתי לפה אבל סוף סוף נרשמתי והנה אני מבקש את עזרתכם :] אני מעוניין ברכישת מחשב לעבודת עיצוב, פוטושופ ופלאש כמו שכבר ציינתי, כנראה ללא תלת מימד, וכמובן להריץ את כל התוכנות המשרדיות הרגילות, חשוב לציין שהתכנון העיקרי הוא לעבוד עם דוקינג סטיישן שתהיה מחוברת למסך איכותי (גם בזה אני צריך עזרה :] ) התקציב לא מוגבל מכיוון שלא אני משלם אותו אלא המעביד העתידי, אבל הייתי מעוניין לקבל המלצות שהן לאו דוקא המילה האחרונה והיקרה ביותר... חבר שעובד בביתו על DELL מסידרת CSX אם אני לא טועה המליץ לי עליהם אבל רציתי לקבל עוד חוות דעת לפי שאמסור את הפרטים הלאה, בקשר למסך - האמת שאני צריך לקנות אחד טוב גם לבית... מה דעתכם על סידרת…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מקבוק פרו מהדגמים שיצאו ב-2011. מעבד i5 8 ג'יגה זיכרון SSD 128 ג'יגה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האמור נכון לשני המחשבים. במקרה של הבדלים, אציין על המקום. 1. מה התקציב המקסימאלי? לראשון 1800 ש"ח והשני 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, זה תמיד טוב.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במחשב הראשון (1800) אם נחוץ, אפשר לחרוג עד 200 ש"ח. בשני, לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילדים קטנים, סרטים, והטענה של האייפון . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). NONE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישחקו על המחשב. משחקים לילדים קטנים שלא דורשים כלום. IC…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש הרבה במחשב למשחקים ברמה גרפית גבוהה, כמו crysis 2 למשל. וזה לא רץ משהו. המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך: nvidia geforce 9500 GT מעבד: intel core 2 duo CPU E7500 2.93Ghz זיכרון: 2.00GB על איזה תחלופה הייתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,390 ש"ח Thermaltake Silent K8 939 CL-P0200 168 ש"ח Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 705 ש"ח OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15 690 ש"ח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 409 ש"ח eVGA GeForce 8800GTS 320MB SUPERCLOCKED 1,994 ש"ח NEC ND-4571 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 270 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 55 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 495 ש"ח Logitech® Media Keyboard Elite 140 ש"ח Logitech® Premium Optical Wheel Mouse (B58) Black 74 ש"ח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 449 ש"ח …
-
- 37 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט לחברה שלי, היא לא צריכה דברים מיוחדים אני מאמין שכדאי לשים שם איזה RADEON 2400, חשוב שיהיה לפחות 320 GB ומסך 20" רחב. שמעתי שהמסכים של בנקיו טובים האם זה כך? לא משנה אינטל או AMD מה שנכנס יותר טוב בתקציב, אני פשוט כבר הרבה מן לא בסצנה אז אני לא יודע איזה לוחות לשים ומה לקחת תודה רבה קובי. עוד שאלה, אם היא רוצה ווינדוס בעברית, היא מחוייבת לקנות עותק? או שאפשר רק לשלם על התקנה בחנות?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המחשב הענתיקה של אמא שלי שבק סופית, ועלה הרעיון שאולי עדיף להחליף אותו בנייד במקום PC חדש משיקולי מקום בבית. הניסיון שלי בניידים דל מאד, ומלפני 4 שנים. אין לי בכלל תחושה של המחירים שלהם בימינו. המשקל לא משנה. המסך צריך להיות יחסית גדול והמקלדת מרווחת - לפחות 14 אינץ', ויותר אם אפשר בתקציב נמוך. אני בספק אם המחשב יריץ משהו חוץ מאופיס ודפדפן. חשובה לי האמינות של המחשב, ושתהיה לו אחריות. זה גם פוסל מחשב יד שניה מבחינתי. מכיוון שאופציית ה- PC היא באזור 1500 ש"ח, מה שמעל 2500 לא בא בחשבון, ובכל מקרה הרעיון הוא לצמצם עלויות. אז מה המחיר ההתחלתי של כזה דבר? תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להתייעץ עימכם על מפרט למחשב מדיה שקט. המחשב ישב בסלון וסביר שיעבוד כל הזמן לכן ישנה חשיבות עצומה לשקט. מלבד סרטי HD, מוזיקה ואינטרנט לא יהיה שימוש נוסף במחשב. אין לי כוונה להקליט באמצעות המחשב (אולי בעתיד). המארז בכוונה עומד (הצעות נוספות יתקבלו בברכה), אני לא אוהב את המארזים השוכבים המיועדים לסלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מאמין שיהיה ניתן לחסוך- ישנה אפשרות של חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, מוזיקה ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרש…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-