ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
הי חברים, אני מתכנן לרכוש ZENBOOK בארה"ב בעוד שבועיים. אבל מרוב עודף הדגמים והגרסאות בתוך הדגמים איבדתי יכולת לבחור אודה מאוד על סדר ועזרה. מה אני מחפש: המחשב יקנה בארה"ב * מטרות המחשב? OFFICE, גלישה, לעיתים צפייה בסדרות בעת נסיעות וכו'. * גודל המסך? 13.3. לא יודע מה עדיף מבריק או מאט? * רזולוציית המסך?לא יודע - אשמח לדעתכם. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין בקשות מיוחדות * משקל רצוי? גג 1.4 קג ומטה!!! חשיבות עליונה בשל ניידות גבוהה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי/נחמד אם יהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני שם לב לכתבות שצצות מדיי פעם על לוח חדש למחשב נייד, או כרטיס כול/מסך עתיר ביצועים למחשב נייד, מעבדים... וכו'. אך מעולם לא ראיתי מחשב נייד שלא מגיע "שלם" ונקנה כמוצר אחד ......... האם יש אפשרות בכלל לבחור את החלקים למחשב הנייד שלך ?? ולהרכיב מפרט אישי ??? *נכתב בשם חבר.
-
- 3 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, אז הוא לקח הצעה למפרט (אני מעדיף לא להזכיר את שם החנות ) שהיה די גרוע יחסית לתקציב לדעתי. התקציב הוא 12000 והמפרט צריך לכלול מחשב בלי כרטיס מסך(הוא יביא את זה בנפרד), עם מקלדת, עכבר ומסך דק 21 אינץ. השימושים הם בעיקר משחקים והתוכנה Gmax (תוכנה לגרפיקה של משחקים אני חושב... ואין לי מושג אם AMD יותר טובה בה או אינטל)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני די סגור על המסך הזה http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=44518&af=10 + אני מטלבת בין זה http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=AMD2400PRO&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=63&aff=Zap לזה http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=259 אחי שלי אני יודע לבנות מפרט ואני יודע שבמפרטים שהבתי יש ספק,מארז.......גנרים. אבל המחשב לאחותי שחוץ מאינטרנט ואיי סיי היא לא תעשה כלום עם המחשב יש עוד אפשרויות יותר טובות?
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בארה"ב במחשב החדש של DELL... מדהים מה מקבלים שם בתמורה למחיר יחסית נמוך לשכר הממוצע: מעבד - Intel Core 2 Extreme QX6700 quad-core processor overclocked to 3.2GHz זיכרון - 4GB DDR2 SDRAM כרטיסי מסך - 2x 768MB Nvidia GeForce 8800 GTX graphics cards (שניים ב - SLI) דיסקים קשיחים - 10,000rpm 250GB drive ובנוסף - a single 750GB 7,200rpm unit. סה"כ 1TB of hard drive storage מסך - "DELL 2007WFP 20 מערכת קירור - H2C cooler - combination of liquid and Peltier cooling to chill the processor - היתרון - אין צורך במאווררים, מה שהופך את המערכת למאוד מאוד שקטה. כרטיס קול - Sound Blaster X-Fi Extreme Music sound card. כוננים - שניים - DVD burner + DVD/CD-RW com…
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום בחיבור המחשב דרך הDOCKING ולמסך 22 רחב איני מצליח לקבל רזולוציה הגבוההמ 1280X800 מתאם המסך הינו של אינטל מובייל 4 אקספרס צ'יפסט רזולוציית המסך שיש לי הינה 1600X1200 לערך
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי הקטנה מתחילה בשעה טובה לימודים ואני מתלבט בין שני מחשבים עבורה: הראשון: HP 15s - f12006nj https://www.alm.co.il/mhwb-niid-15-6-dgm-hp-15s-fq2006nj.html השני: Asus Laptop / X515EA https://www.payngo.co.il/277963.html האם יש לכם המלצה מסוימת עם מה ללכת מבחינת איזה מותג יותר אמין ומחזיק יותר זמן, כמו כן האם יש ניסיון עם שירות של אחת מהחברות כאן בישראל וכו'? בעיקרון אחותי סטודנטית למדעי החברה(אין צורך ביכולות חישוב או עיבוד מעבר לנורמלי), מעוניינת מאוד במחשב קל לנשיאה, נוח מבחינת הקלדה ושכמובן יהיה פחות חשוף לבעיות טכניות וכו'. תודה לכולם ולכולן, דורון
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט: SUPERTALENT DDR 512MB 400MHZ CAS2 MSI K8N Neo PLATINUM AMD Athlon 64 3400 s754 f1600 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X MICROSOFT WIRELESS OPTI DESKTOP REV 2.0 WD 160/7200 SATA 8MB COMPUCASE CI-6A21 9600xt 256 mb saphire ( לא היה להם שום דגם אחר של 9600xt אז הורדתי אותם במחיר) סה"כ 5400 בסופו של דבר ירדתי לכרטיס זכרון אחד משום שגם ככה הלוח לא תומך בdual ועל מסך אני כנראה אלך על lg730 עם הdvi עולה 2200 בערך אה ועוד משהו התברר לי שה3400 בכל מקום שביררתי בארץ הוא 512k ולא 1024 וכל ההשוואות שעשיתי הם על ה1024 מקווה שהשינוי לא יהיה משמעותי דרסטית :
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בבקשה תעשו מאמץ לתת לי את המחשב הכי סוס שאפשר לבנות לי בתקציב הזה כולל מסך ושאר הציוד ההיקפי, המחשב נועד למשחקים אז הוא צריך את הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להכינס לתקציב ושיהיה מחנות שניתן לסמוך עליה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג במקרה קיצוני עד ל-5000 ש"ח אך רק במידה ויהיה משתלם מאוד, עדיפות לאי-חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ, אדובי אפטראפקטס ושאר העריכות הגראפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים והכבדים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1080P Full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההודעה הקודמת שלי קצת ירדה בדפים. אשמח לקבל הצעה למפרט לעריכת וידיאו HD וגרפיקה -לפי בדיקות שערכתי ה-C2D יספיק לי אז לא צריך quad אבל חוץ מזה איך אני יודע איזה קירור אני צריך למעבד? האם הקירור בקופסא של המעבד לא מספיק? התקציב הוא 4000ש"ח עד 4500ש"ח ללא מסך. תודה מראש! נ.ב - אין לי בעיה להוסיף 200 ש"ח אבל העיקר שיהיה שקט.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום חברים, אני לא יודע אם זה המקום לשאול את השאלה (במידה וכן תגידו לי ואני אעביר למקום המתאים). אני מעוניין לקנות מחשב גם למטרות משחקים ב4000 שח. האם במחיר הזה מחשב יכול להריץ משחקים באיכות של PS4 וגם מבחינת מבחן הזמן (בעוד 3 שנים משחקים שיצאו ל PS4 ויעבדו איתו, האם גם יעבדו באותו המחשב המדובר אחרי 3 שנים?) בנוסף האם כל המשחקים שקונים לPS4 משחקים באיכות אולטרא או שהPS4 מתאים את עצמו לכל משחק? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מוכר את המחשב הישן שלי ומתלבט כמה לבקש עליו מפרט: מעבד i3 6100 RAM 8gb ddr4 hdd 500gb 7200rps ssd 128gb sata3 כולל ווינדוס 10 מותקן מצב כללי מצוין למעט כונן דיסקים שבור אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב נייד ואלו הן האופציות של שני המעבדים: Intel® Core™ i7-720QM processor Features a 6MB cache and 1.6GHz processor speed Intel® Core™ i5-430M processor Features a 3MB cache and 2.26GHz processor speed. אין לי בעיה של מחיר רק רציתי לדעת מה כדאי, הדרישות שלי הן גבוהות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לאמא שלי, כאשר כל השימוש שלה מסתכם בגלישה באינטרנט (ובעזרת השם אולי היא תסכים גם להתחיל להוריד סדרות/סרטים מהאינטרנט ולהפסיק את השימוש בכל הכבלים) ועבודות מינוריות ביישומי אופיס. שיהיה עם מסך בגודל של 15 אינץ'. חיי הסוללה והמשקל לא משנים. כן משנה שיהיה אפשרות לשדרוג כונן SSD ועדיפות למחשב שבא עם מערכת הפעלה (למרות שאפשר גם בלי). תודה לעוזרים * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (בעיקר) וצפייה בסרטים (בתקווה) * גודל המסך: כ-15 אינץ' * רזולוציית המסך: שלא יהיה מתחת ל-1366x768 * דרישות מיוחדות: אין * משקל רצוי: לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שתהיה יציאת HDMI * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום שלום, לאחר שעזרתם לי המון ברכישת מחשב נייח מבקש את עזרתכם שוב במציאת מחשב נייד. השימוש בו הוא לגלישה, מוזיקה ווידאו, אבל רצוי שיהיה חזק שיחזיק מעמד ללא צורך בשדרוג לתקופה כמה שיותר ארוכה. הנוכחי הוא DELL INSPIRION 5520 ששירת נאמנה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מפרט בסכום של 4000 ש"ח המחשב מיועד בעיקר לתוכנות ומעט למשחקים חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה עם זכרון של 256 מגה בייט ושהמפרט גם יכלול מסך דק . תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שימוש: שימוש בסיסי יחסית (עבודה משרדית) ולאורך זמן. ללא משחקים או הפעלת תוכנות מורכבות. ישמש גם כמחשב ביתי, ולכן נדרש לאפשר צפייה בסרטים באיכות גבוהה. דגשים חשובים: נדרש מחשב שמסוגל 'לסחוב' לאורך זמן (אורך חיי סוללה) גם בהינתן ריבוי (!) חלונות פתוחים. נדרש מסך מגע. נדרשת התנעה מהירה. ישמש בנסיעות, ולפיכך המשקל הוא פרמטר חשוב מאוד. כמו כן, אין צורך במסך גדול (אפשר להסתפק ב-13-14). מחיר - מחד, אין מגבלה. מאידך, לנוכח הדרישות, אין צורך באוברקיל. בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב ואני שאלתי וביררתי כאן ולבסוף הגעתי להחלטה רק הבעיה היחידה שיש שאני לא יודע כמה כסף המפרט הזה עולה כי אני נוסע עם ההורים שלי ואני לא רוצה שיהיה פדיחות במחיר וגם אם אתם יכולים תשנו לי את המפרט. INTEL CORE 2 DUO E6600 ASUS P5B DELUXE DDR2 GB 2 TWIMSON SATA GB300 GEFORCE 8800 GTS 320 MB LG DVDRW MAG 17" LCD 8LC Live 7.1 Creative Transformer Sunbeam כרטיס רשת:10/100/1000
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית הרבה חלונות דפדפן במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה למסך לא כלול בתקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ישב על הרצפה רוצה משהו סולידי וחזק שלא ישבר מפגיעות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס…
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב האישי שלי, המיועד בעיקר לשימושים משרדיים ולתכנות. אנא חוו דעתכם על המפרט, ובפרט אשמח להערות בנוגע למארז ולספק. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1068 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪531 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪427 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪305 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce G210 Silent 512MB DDR2 PCIe ₪211 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=42601833606…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם! נתבקשתי להכין מפרט למשרד אדריכלים,ובגלל שאני כבר הרבה זמן לא מעודכן החלטתי להיעזר בכם 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידת הצורך כן.אם יש אופציה לחסוך קצת למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כלל וכלל לא 2. מה שימושי המחשב?עבודה אדריכלית. אוטוקאד,תוכנות הדמיה כמו סקאצ'אפ וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש .כל התוכנות מסעיף קודם,ובתדירות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?מקלדת ועכבר פשוטים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא, אבל גודל דיסק הקשיח לא עקרוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן א…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו כן אני רוצה חנות עם אחריות טובה וארוכה (לא בדיוק ברור לי מה קורה עם KSP, אם צריך לוהסיף כסף בשביל אחריות מורחבת, וכמה זמן האחריות על הזכרונות). תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אודה לכם אם תעזרו לבחור נייד בתקציב בין 4000-5000 שח! ישמש לאינטרנט, OFFICE, ולצפיית סרתים. מה שחשוב שזיכרון יהיה 1 ג'גה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000, עדיף באמת פחות.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו COD AW, דוטה, ובעתיד THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ספק כוח - יש לי במחשב הנוכחי 600w seasonic ו4GB זכרונות. לא בטוח שאשתמש בהם, תלוי אם מישהו יקבל את המחשב הנוכחי שלי. בכל מקרה תתנו לי מחשב עם ספק וזכרונות, ל…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-