ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,398 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על זה? אני צריך ספק טוב, ומארז טוב ויפה. ששניהים לא יעלו על ה500 שקל. תודה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1070 לוח אם: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? Asus 815 כרטיס מסך: ?X1950XT 256MB GDDR4, 2xDVI, VIVO PCI-E? ¤1690 Sapphire (ATI) דיסק קשיח: ¤410 Wesren Digital ??250GB 7200RPM, 16MB, SATA II זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ¤1260 צורב DVD: ?Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8? 170
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 7000 אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תוכנות בורסה כבדות, מלא דפדפנים פתוחים, מלא תוכנות פתוחות וסקייפ עם 10 אלף אנשים שעד היום כל מחשב שהיה לי בקושי אחזיק אותו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סקייפ ממש ממש כבד עם מלא אנשים והודעות כל שניה, תוכנות בורסה שמאבדות מלא נתונים והרבה דפדפנים שמפעילים JAVA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גרפיקה בהגדרות הגבוהות BF4, WATCH DOGS, משחקי הדור הבא -אילו משחקים לדוג…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד amd4800am2 לוח מחפש המלצות ללוח טוב שייתן מענה טוב לא יקר וזיכרון גם מחפש המלצות לאיזה אצטרך כרטיס מסך כבר אמור להגיע לי אשמח על עזרה בנוגע לזה כי אני לא רוצה להישתגע אשמח עם תתנו הצעות זולות ותמורה גבוה לביצועים
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לא ציינתי תקציב מכמה סיבות: 1. הייתי רוצה לדעת מה סדר גודל של המפרט שאני צריך. אני צריך ביצועים טובים שיתנו סביבת עבודה חלקה. 2. התכנון לקנות בחול. סדר המחירים שונים לגמרי. לכן מה שההיתי מבקש זה שמות של דגמים. 3. התקציב הוא פתוח בשביל המטרה, אך כמו שציינתי בסעיף אחד המטרה העיקרית היא לקבל סביבת עבודה חלקה, ללא צורך "בביצועי על". * שאר המפרט(RAM,PSU, MOTHER BOARD,SSD וכו' הרכיב לבד) אני מתכנן לפתח משחק בunity3d (עם זאת, לא משחק עם רמת גרפיקה גבוהה). התוכנות שאני אשתמש בהן בו זמנית יהיו: Photoshop Chrome (למשל, 15 טאבים פתוחים) 3dmax/ belnder Visual studio וכמובן unity. לעניות דעתי אני צריך כרטיס מסך …
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כל מיני) ותוכנת VMWARE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, החלטתי להכנס לתחום כריית הביטקויין, ואני מבקש מפרט מומלץ למחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000-5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כריית ביטקויין 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? יש טעם? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא…
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי מסך 19" מערכת הפעלה ויסטה כונן קשיח 320 ג'יגה מקלדת ועכבר + רמקולים סראונד. יש לי ספק כוח - אני מאמין שסטנדרטי, האם דרוש להחליף? יש לי DVD מהיר... יש לי כרטיס radeon x1550, לא משהו בכלל אגב... מעבד dual core 4 של פנטיום (3.00) לוח אם תואם של אינטל גם כן.. אני מעוניין להפעיל את GTA IV לכשייצא למחשב, ולשחק אותו על הגדרות גרפיות טובות מאד. הבנתי שלמשחק יש דרישות מטורפות. אילו חלקים עלי לשדרג? אין לי הגבלת תקציב, אבל אין צורך להשתולל יותר מדי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש"ח, ללא חריגות. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יכול להיות שיחובר ל17 אינץ' ויכול להיות ל19. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות, מיועד לעבודה משרדית. 3.…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד סרטים מוזיקה תוכנות מסרים אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים אני מניח שאתם יודעים איזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום הגדרות בכל המשחקים שקיימים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה אחרי המון שנים של סבל עם פנטיום 2 החלטתי לקנות מחשב חדש. הקצבתי לעצמי 4000 ש"ח כאשר המטרה היא מחשב למשחקים ואינטרנט, מסך לא דרוש. צירפתי בקובץ את המפרט שהרכבתי, אתם מוזמנים להביע את דעתכם ולהגיב וגם להציע שינויים או כל דבר אחר שעולה על רוחכם תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן(וחלש ברמות..), ואני רוצה לעשות לו שידרוג רציני ... מהמחשב הישן אני יכול לקחת את הדיסק הקשיח, כונן אופטי אחד, ציוד הקפי, ואם לא תהיה ברירה אז גם את הזיכרות(256MB מלפני בערך 6 שנים...) והמארז(משו ג'נרי עם ספק שאין לי מושג של כמה..) אני לא מתכנן OC בכלל, אך חוץ מזה אני עושה איתו קצת מכל דבר... משחקים, סרטים, קידוד, גראפיקה, משרדי, וכו'... בקשר למשחקים, אני לא צריך משהו חזק במיוחד, אבל חשוב לי שהוא יוכל לתמוך בכל(או לפחות ברוב) האפקטים של DirectX 9c, לא רק בגלל המשחקים עצמם, אלא גם מכיוון שאני מתחיל לנסות לפתח משחקים ..(ב3D) אממ .. התקציב זה 3000+\- עדיף לכיוון המינוס... טוב בקיצור.. חשבתי על משהו כזה: NEC ND-3520AW 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 319.00…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המחשב אני קונה אותו השבוע אבל תציעו לי איזה חלקים להחליף ותגידו איך המחשב מעבד- INTEL P-4 2.60GHZ 800MHZ FSB HP 1164ש"ח לוח אם- ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR 3Y 852ש"ח זיכרונות-2* DDR KINGSTON 400MHZ 256MB CL2.5 678ש"ח כרטיס תצוגה-SAPPHIRE ATI RADEON 9800PRO 128MB 2264 ש"ח מסך-VIEWSONIC FLAT TUBE 17' G75F 1117ש"ח מקלדת-CHICONY BP9885 MULTIMEDIA USB BLACK 80ש"ח עכבר-MICROSOFT OPTICAL MOUSE BLUE 154ש"ח רמקולים-CREATIVE INSPIRE 2500 2.1 350ש"ח כונן תקליטונים-CITIZEN BLACK FLOPPY DRIVE 1.44MB 75ש"ח דיסק קשיח-MAXTOR 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER 3Y 582ש"ח צורב-LITEON LTR-52327S 52*32*52 BLACK OEM 2Y 270ש"ח מארז-Compucase HEC CI-6A19 MIDI ATX BLACK 30…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אנרמקס 400W ויש לי דיסק קשיח של סיגייט SATA 160GB ככה שאין לי צורך בדברים האלה... עדיפות גבוהה מאוד למעבדintel מארז כמה שיותר שקט כי אולי המחשב ישמש בעתיד כ HTPC ועדיפות שלוח האם יהיה עם כמה שיותר פיצ'רים ושאולי אפילו יתמוך במעבדי פנריין (אם זה אפשרי בתקציב הזה...) כרטיס מסך לא יקר במיוחד כי לא יוצא הרבה לשחק ,אבל שיוכל לסחוב משחקים , יש לי מסך 19" אז לא צריך תמיכה ברזולוציות מטורפות וגם מתוך מחשב להחליף את הכרטיס מסך עוד שנה +- בקיצור כ.מסך סבבה שימשוך לי שנה בכייף ואם אפשר שיהיה לו תמיכה ב HD
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובדת כפרילאנסרית בתלת מימד בתוכנות: 3DS MAX + VRAY, ולאחרונה התחלתי ללמוד גם את ue4. יש לי מחשב בן 10 שנים לפחות וכל רנדר במקס עם תאורה וחומרים מורכבים יכול לקחת שעות רבות, שלא לדבר על התקיעות התכופות בקבצים גדולים יותר וקריסות של התוכנה. באנריל אנגן בכלל אין מה לדבר מפני שבכל פעם שאני פותחת את התוכנה קופצת לי הודעה שיש לעדכן את כרטיס המסך שישן מדי. זמן זה כסף וחוץ מהמון תסכולים וקריסות של תוכנות, התחממות של המחשב ובעיות נוספות שהוא עושה לי, החלטתי לקנות מחשב חדש וחזק יותר עם מעבד i9. כרגע אני עובדת על הרכבת המפרט ואשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K, ללא חריגות. 2. מה שימושי המח…
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
עריכה:המפרט הוא בעיקרו למשחקים, אני לא יודע לאיזה מהירות אני הולך לעשות לו OC עדיין, אני אדבר על זה עם החנות שתעשה אותו ואבדוק גם בעצמי במקרה והOC שהם יציעו יהיה חלש מידי, בעיקרון אני מתכוון ללכת עם משהו בטוח אבל לא יותר מידי בטוח, המחשב יהיה בחדר בו אני ישן אז עדיפות לשקט מבחינת המארז הדיסקים הקשיחים והקירור עדיפה. אני מתכנן לקנות אותו בסקאיפיסי. עריכה:לא התכוונתי לבנות משהו עתידני ויקר על יתר המידה "לעתיד הלא נודע" אבל גם לא משהו שיצור בעיות עם שידרוגים שהולכים לבוא לפחות בשנים הבאות ! אני "מניח" שכל העסק יעלה לי בין 10 ל11 אלף(יכול להיות שפחות) אבל הזמן שאני הולך להוציא עליו יהפוך אותו לשווה מבחינתי והדבר האחרון שאני רוצה הוא להתפשר יותר מידי רק בשביל להוציא המון זמ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, בבקשה לפני שאני מתחיל אבקש שלא תגיבו בצורה כמו "בזבוז כסף רציני" וכל החרטה הזה. רק לדרג לפי את הסדר איזה מפרט הכי שווה. איזה מבין 3 המפרטים הכי עדיף? *צבע כחול מראה על השינויים בין המפרט הראשון לאחרים. מפרט מספר 1: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 גוף קירור למעבד: Zalman CNPS9700 משחה טרמית: Arctic Silver 5 3.5g לוח אם: Asus P5N32-E SLi דיסקים קשיחים: 2 פעמים Western Digital Raptor 36GB 10,000RPM במערך RAID 0 שיפעל כדיסק קשיח למערכת ההפעלה דיסקים קשיחים: Seagate 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms שישמש בתור דיסק קשיח למידע. כרטיס גרפי: EVGA 8800GTS מארז: Stacker 831 ספק כוח: Corsiar HZ 620W זיכרונות: 2048MB Corsair 800MHz CL4 Kit XMS מפרט מספר 2: מעבד: Inte…
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?(משחקים ואינטרנט לילד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.( לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות?( בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב דק ככל האפשר, אולטרה-בוק עם ביצועים טובים ולצערי לא מוצא במחיר שפוי. רציתי לשאול כמה עדיין טוב המחשב הנ"ל : [h=1]http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=21654[/h] ועוד שאלה, מה לגבי חברות מחשבים ניידים שאין בארץ, כמו ACER או CLEVO או ONE או GIGABYTE ? יש להם כמה דגמים דקים ללא כוננים קשיחים ועם כרטיס מסך די טובים, מישהו יכול לתת המלצה לגבי המחשבים האלה ?!
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז ככה יש לי 3000 שקל נשרך לי הכרטיס מסך אז החלטתי כבר להחליף עוד כמה דברים... אני צריך מעבד, כרטיס מסך לוח אם וזכרון רצוי 1024 המפרט שלי הוא P4 1.7 RAM 1024 400MHZ כרטיס מסך אין כרגע... אני על מחשב אחר... צריך עוד פרטים? אם כן תגידו והשימושים במחשב הם למשחקים בעיקר btw לוח אם חדש תומך בהארדיסקים מהדור הישן? תודה מראש :9
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי שהתעכבתי עם רכישת ה ispiron 1520 של Dell לצורכי עריכת וידאו ועריכת תמונות (Photo Shop) וכעת המחשב הנ"ל לא נמצא במלאי או זמין להספקה אני מחפש פתרון אחר. אני דיי בכיוון של Dell כי יש לי חברים מרוצים ונראה לי שהמפרטים שלהם שווים ביחס עלות-תועלת. חשבתי ללכת על ה Vostro 1520 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500.htm שנראה דומה מאד ל ispiron 1520 . עשיתי חיפוש וראיתי המלצות ללכת על ה ispiron 1525 במקום. פחות חשוב לי יציאת HDMI יותר חשוב לי כרטיס מסך טוב, מעבד מהיר, תגובה מהירה והרצה של מספר תוכנות במקביל, יציאת וכניסת firewire ויציאה למסך חיצוני כלשהו. על ה Vostro 1520 חשבתי להוסיף הארד דיסק 7200 RPM. ולהתקין Windows XP PRO. מה דעתכם? האם הוא אמור…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה משהו חדש אני מחפש מפרט למחשב עד 5 אלף המחשב לא מיועד למשחקים (איןצורך בכרטיס מסך חזק בכלל) יש צורך ב 2 GB RAM וב 2 HD שיעבוד ב RAM של הזכרונות שלהם 8 מ'ב (Cache) זהו בעיקרון תודה מראש Naquada
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(אפשר לחרוג קצת מהתקציב, השאלה היא לאיזו מטרה) ייעוד - אני מתכנתת מחשבים שעובדת מהבית, וצריכה "סוס עבודה" בנוסף לכך אני אוהבת לשחק קצת במשחקי מחשב, אבל לא משהו עם דרישות מחמירות עוד שימוש נוסף רציני למחשב הוא צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה דרישות חומרה עבור התוכנות שאני מריצה: Visual Studio 2008 SQL Server 2008 2.2 GHz or higher CPU 1024 MB or more RAM 1280x1024 display 7200 RPM or higher hard disk משחק Age Of Empires - 1.4 gigahertz (GHz) processor 256 megabytes (MB) of system RAM 32x speed CD drive A 64 MB video card that supports Hardware Transform and Lighting DirectX 9.0c מעבר לכך שימוש בייתי סטנדרטי - שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס של מיקרוסופט וכו' מערכת הפ…
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום המחשב צריך להיות בשביל משחקים כבדים ואני רוצה לשלב את הכרטיס מסך: (Geforce 8800 GTS 320 MB (ASUS עם המפרט תודה.
-
- 12 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שימושים: פוטושופ וישומיי אופיס מהירים(מאוד) ובאופן חלק... לא גיימר גדול אבל כן פעם ב.. איזה משחק חדש או ישן שיוכל להריץ טוב... מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤634 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי FoxConn nVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCIe ¤589 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FV032 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤179 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1…
-
- 12 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של 6500 ש"ח עם חריגות קלות מאוד לגיימינג(השאיפה זה קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות חח) ולצפייה בסרטי 1080P בצורה חלקה. תודה רבה לעוזר
-
- 12 תגובות
- 783 צפיות
-