ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
הייתי מעוניין לדעת אם יש אפשרות להוסיף למחשבים האלו SSD: dell_i7537t_2786slv_inspiron_7000_i7_4510u_8gb_1tb_windows8_1_15_6 *** http://www.bhphotovideo.com/c/produc...s8_1_15_6.html ודבר שני מה דעתכם בנוגע למחשבים האלו? כי אני מחפש מחשב טוב שיחזיק לי לפחות 3 שנים בשביל לימודי התואר שלי במדעי המחשב, צפייה בסרטים, ועבודה משרדית ואולי משחקיות. יש עוד מחשב שראיתי אבל אני לא מבין כל כך בAMD http://www.bhphotovideo.com/c/produc...s8_1_15_6.html מה אתם חושבים אליו לעומת אחרים? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לנו לפטופ די ישן (dell insprion 1545) והוא כבר די "עגלה" אנחנו לא מעוניינים (אלא אם אין ברירה) לקנות לפטופ חדש אלא מעדיפים להחליף לו הארד דיסק לSSD. האם זה כדאי או שזה לא יעזור במיוחד? (השימוש בלפטופ הוא אינטרנט אופיס וכו'). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום אשמח לקישור והמלצה למחשב ASUS לסטודנט ללימודים , הכי חשוב שיהיה נוח מהיר וקליל כל שאר הדברים פחות קריטי. תקציב עד 2300 שח. תודה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מעבד : AMD Richland A10-6790K Quad Core 4.0GHz כרטיס מסך : AMD Radeon™ HD 7700 ראם : G.Skill Ares 2x4GB DDR3 1866Mhz PC3-14900 Kit דיסק קשיח : Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB אסאסדי : Sandisk Ultra II SDSSDHII-240G 240GB SSD SATA III ספק כוח Antec 550W 80+ VP550P מארז CoolerMaster Elite 241 Mini Tower Black קירור :Noctua NH-C14 ספק כוח : Asus A88XM-A FM2+, AMD A88X, DDR3 2133, PCI מריץ COD AW ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדור המחשבים המומלצים שלנו עודכן לחודש ינואר. מחפשים מחשב? אנחנו כאן כדי לסייע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-hwzone-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, מאני מרכיב מ חשב עריכה נוסף, מחפש רכיבים אמינים ככל הניתן. מה החלקים הטובים, החזקים ביותר שניתן להשיג עבור מחשב מבוסס Z97? (SeaSonic 860W PlatinumSeries Active PFC 12cm Fan Modular Platinum860(Retail 23557 מספיק איכותי? זה צריך להחזיק בנוסף 6-7 דיסקים פנימיים G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 1866Mhz PC314900 Kit CL9109 Asus Z97DELUXE הוא נחשב בין היציבם שקיים? אני לא צריך אינטרנט למחשב הזה ולא WIFI ולא את כל הפיצרים שקיימים. יש לוח אסוס דומה בביצועים זול יותר? Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB אני מבין שזה המעבד הכי טוב ללוח הזה... כ.מסך GTX770. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, חדש פה רציתי לקבל דעה על מפרט מחשב לגיימינג שקיבלתי מאייבורי בימים האחרונים. המפרט: מארז K282 COOLERMASTER שחור 2X12CM ספק כח 14CM A.PFC MOD SMART 630W THERMALTAKE מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1150 QUAD 4460 מאוורר למעבד BIGTYP REVO THERMALTAKE לוח HASWELL 1150 H97M-D3H H97 GIGABYTE X2זכרון ADATA XPG V1.0 4GB DDR3 1600MHZ כחול דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 WD BLUE צורב SATA LG DVDX24 DL שחור OEM GH24NSC0B כ.מסך AMD Radeon R9 270 GAMING 2GB-5 MSI זה מסתכם בכ5300 שקל, והתקציב שלי הוא סביב ה6000 (גמיש בכמה מאות).. אשמח לשמוע דעות והמלצות עריכה: מצרף שאלון, מצטער מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי אפשרות להביא לפטופ מארה"ב. אני לא צריך מחשב חזק במיוחד אבל אני כן רוצה מחשב שיתפקד טוב גם בעוד שנתיים- שלוש., אשמח להמלצות מטרות המחשב? לימודים ושימוש בסיסי * גודל המסך? 14 אינצ' * רזולוציית המסך? ( * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ2ק"ג, עדיף לכיוון ה1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שיחזיק ליום לימודים (בערך 6-8 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD ונראה לי 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב בחודש מרץ הקרוב קראתי באתר שאינטל הכריזה על דור חמישי למעבדים לפי מה שבדקתי באינטרנט הדור החדש לא תואם את התושבת האחרונה 2011-3 התכנון שלי לקנות מעבד 5820k ויחד עם זו לוח אם תואם את התושבת 2011-3, חשוב לצייין שהלוחות אם כרגע במחירים מעל 1200 שקלים לתשובת החדשה השאלה היא כזאת, האם חכם לקנות בחודשים הקרובים מחשב עם לוח אם יקר שמתאים לתושבת האחרונה ? שבעתיד הקרוב המעבדים החדשים יצאו עם תושבת קודמת ( כמו שהבנתי נכון ) בבקשה אני יודע שאי אפשר לחכות לטכנולוגיה הבאה כי בכל פעם יוצא משהו חדש יותר השאלה שלי מתמקדת לפרק הזמן הנוכחי ולגבי העניין התושבות עם הדור החדש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל ניכר אז אפשר לחרוג ב400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMO למיניהם. Destiny, Dark Souls 2, No Man's Sky, The Witcher 3. הכי חשוב שיתמוך בUnreal Engine 4 שיבוא עלינו לטובה (השערה גם טוב ). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -ל…
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אז שמעתי שהחברה ממש מבינים פה וזה. מקווה שיתייחסו אלי למרות שאני עם ההודעה הראשונה שלי פה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פאר קריי 4, באטלפילד 4, בתקווה שיצא עוד החודש GTA V. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מעוניין למכור את המעבד\קירור\לוח מה השווי שלהם היום? i3770k asus p8z77-v lx2 noctua nh-u12p se2
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיריץ לי fifa 15 בצורה חלקה וגם עריכה של סרטונים ווידאו 4K (לא צריך שהמסך יהיה 4K) משהו כמו מעבד i5 טוב דור 4 כרטיס מסך משופר זיכרון 6-8GB 15"LED FULL HD תקציב עד 3000₪
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק לעזרה בבניית מחשב לצורך עריכת תמונות ממצלמה בעלת 36 מגה פיקסל שמפיקה קבצים בגודל 75 מגה בייט+-. כרגע בבעלותי כונן טושיבה חדש יחסית שאולי אוכל להשתמש בו מיוני 2013, 1TB 7200 rpm 32mb cache SATA 6Gb/s, כרטיס sapphire HD7950 ששירת אותי נאמנה (וגם אותו נראה לי חבל לזרוק, לא?), ולוח אם gigabyte ga-h67ma-d2h-b3 ממנו דווקא אשמח להפטר. תקציב 4500 בערך, עדיף לא לחרוג אבל אם חובה אז חובה. כפי שכתבתי, השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות (PS6 בהנחה שעד שיגיע לא יוציאו כבר את 7 ), הבעיה שמדובר בקבצי RAW כבדים וכצלם ציפורים- די הרבה מהם. אופציה להריץ משחקים רציניים תהיה נחמדה אבל אני מניח שמחשב שידע להתמודד עם הצורך המקורי שלי יתמודד גם עם זה. מסך נוכחי שאני מרוצה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט מחשב למשחקים מארז-COOLERMASTER K282 ספק כוח מודולרי-TAKE THERMAL 530W SMART MOD מעבד אינטל-I5 4460 3.2GHZ 6MB מאוורר למעבד-ALPINE 11 REV2 לוח אם-GIGABYTE HASWELL 1150 GA-H97-D3H זכרונות- ADATA 8GB DDR3 1600MHZ CL9 דיסק קשיח פנימי-SEAGATE BRCUDA 1TB S3 7200 כרטיס מסך-GIGABYTE NVIDIA GETFORCE GTX750 OC 1GB-5 ביום שיש הוזמן המחשב הנ"ל במחיר 3500 ש"ח מה דעתכם על מפרט המחשב
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי, הייתי שמחה לקבל עזרה בנידון אני מחפשת מחשב עם כמה מאפיינים - תקציב: 3300 ש"ח - מסך גבוה (אם יש כזה מונח). - SSD או אפשרות להרחיב לSSD - יציאת HDMI - מעבד i5/i7 - צורב - 8GB מינימום הערות: המחשב אמור להתאים לעבודה על תוכנות יחסית כבדות (תכנות וקימפולים).
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך עד 15 אינץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר מסך טוב , לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל , מיועד לסטודנט בלימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמ זמן סוללה ארוך ככל שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג ש…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי5500 (חריגות יתקבלו לשדירוג המעבד או כרטיס מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים FARCRY 4 battlefield וכדומה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)גבוהות5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא אולי קל 8. האם ישנה ה…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לפטופ ישן של HP דגם Notebook 530 שהייתי רוצה לשדרג טיפה במינימום השקעה. הזכרון שיש כעת הוא: רציתי לשאול מה השדרוג המקסימלי שאוכל לעשות לו. לפי מה שהבנתי, המחשב לא תומך ביותר מ2GB כך שכנראה לא אוכל להוסיף יותר מ1GB. מה הכי כדאי? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל שכבר הרבה זמן לא התעסקתי בתחום המחשבים, הידע שלי שואף ל-0 בתחום, אשמח להמלצות שלכם * מטרות המחשב? מטרת המחשב היא עבודה מחוץ לבית (אני עובד בשטח, חול ואבק), שימוש של אינטרנט, אופיס והקרנת סרטים * גודל המסך? שאיפה למסך קטן, ואם הבנתי נכון מט יהיה יותר טוב לצרכים שלי (בגלל השמש) * רזולוציית המסך? לשיקולכם * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ללפחות שעתיים עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הרגילים.. USB, HDMI, VGA וכו.. * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יותר חשוב לי שיהיה זיכרון חזק ואמין ללא תקלות * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? קנייה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).csgo gta v watch dogs shadows of mordor thw witcher 3 הרשולוציה הטבעית של המסך 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זו כבר פעם שניה (מתוך 2) שזה קורה. מדובר בלפטופ ישן - HP Notebook 530 שבשנים הראשונות שלו לא היה ברשותי אבל הבעיה הנ"ל לא הייתה קיימת. המחשב שכב זמן רב בתיק שלו ללא שימוש. בחודש האחרון התחלתי להשתמש בו באופן קבוע בבית. לפני כשבוע הוצאתי אותו פעם ראשונה מהבית כדי לשבת בקפה ואז זה קרה בפעם הראשונה - מסך אדום ומחורץ, עם פסים. זה הסתדר רק כשחזרתי הביתה, בהפעלה השניה של המחשב מחדש. בהפעלה הראשונה הוא עדיין היה אדום. היום שוב לקחתי אותו לקפה, ושוב אותה תופעה. עכשיו אני שוב בבית - ללא הפעלה מחדש של המחשב, המסך אדום ומחורץ. מצורף תצלום מסך. מקווה שזה יסתדר בהמשך כמו שקרה בפעם שעברה, אבל מה העניין? למה זה קורה? ואיך אפשר לסדר את זה? עדכון של אחרי שעה: לא מסתדר הפעם. גם לא…
-
- 23 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי להייתיעץ עם מישהו שקצת יותר מבין ממני איזה מחשב יותר כדאי בכל מקרה הביאו לי שתי הצעות מחיר לשתי סוגי מחשבים עם מפרט של המחשב זה המחשב הראשון: http://srv2.jpg.co.il/10/54aecdff86126.jpg זה המחשב השני(שתי התמונות יוצרות מחשב אחד): http://srv1.jpg.co.il/8/54aece6d0dd05.jpg http://srv2.jpg.co.il/2/54aece24c686a.jpg ההצעה הראשונה יצאה בערך 9000 שח וההצעה השניה יצאה בסביבות ה6000 שח רציתי לדעת אם באמת אני צריך את ההצעה הראשונה או שההצעה השניה מספיקה או אם אפשר להישאר עם ההצעה השניה ורק לשפר בה כמה דברים חשוב לציין שאני צריך מחשב חזק שיחיזיק תוכנות של Adobe מחשב שיריץ במיוחד את תוכנת after effects למי שמכיר אבל גם שלא יהיה יותר מידי יקר…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
939 ₪ - Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 329 ₪ - * מבצע * - Asus B85M-G (4xDDR3 + Front USB3) S1150 359 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz 310 ₪ - * מבצע * - SSD SanDisk SDSSDP 128GB SATA3 279 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 419 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + Antec 500W BUNDLE 99 ₪ - Lite-On DVD-RW X24 iHAS124 XB360 Burn Compatible 89 ₪ - * מבצע * - Antec Bloody Tiger A40 מחיר סופי: למזומן 2823 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 2879 ₪ + הכרטיס מסך הזה (משומש). http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu רציתי לדעת איך המפרט הזה לצורכי גיימניג קל~כבד , עריכות קלות וכמובן גלישה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 שח 2. מה שימושי המחשב? מחשב לשימוש משרדי , חשוב מאוד מהירות ההפעלה , איכות המארז [!] , שקט וכמובן יכולת עיבוד שלא תפגע בביצועים. יחובר מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא , אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול צורב , ולדעתי אין צורך בכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 8 [שמתי לב ש8.1 עולה יותר, והרי העדכון בחינם, יש הסבר?] 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגור…
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-