עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Simple-Plan,

1. תקציב מקסימלי 6 וחצי מינימום 5 (לא כולל מסך) 2. שימוש המחשב : בעיקר גיימינג ואחריזה גרפיקה ותכנים בHD (משחקים כמו : battlefield CRYSIS ) גודל מסך 16:9 FULL HD 3. ציוד הקפי : עכבר ורמקולים 4. שלא יהיה רועש מדי אממ נגיד 8 7 5. בלי OC 6. בלי מערכת הפעלה, והרכבה בחנות 7. איזור מגורים : קריית אונו והסביבה (כרגע ראשון לציון) 8. כמה שיותר חיבורי USB (וUSB3) וזיכרון בכונן קשיח משו כמו 1T 9. אולי יהיה שדרוג עתידי מקווה שלא החסרתי כלום

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by eladteib,

שלום. מה הוא לדעתכם המחשב הכי טוב,אבל אני מתכוון למפלצת,שקיים בארץ למשחקים? אני לא שואל לצורך קנייה,ככה שגם אם הוא עולה 30000 ש"ח תרשמו אותו. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. 1. 2400 ש"ח במזומן חריגה של עד 200 ש"ח 2. משחקים קלים עד בינוניים משחקים כמו PROTOTYPE וCRYSIS בנוסף אני מתכנת ואני רוצה לתכנת בVERTEX SHADER 3 עם עדיפות ל4 ושהכרטיס יתמוך בVERTEX TEXTURES שרוב הכרטיסים החדשים תומכים 3. אין צורך בציוד היקיפי 4. אין דבר ספציפי שאני לא צריך 5. יש העדפה ענקית לNVIDIA בכרטיס המסך 6. העיצוב לא חשוב אבל אני רוצה שיהיה קירור טוב למקרה ויהיה OC 7. אין צורך במערכת הפעלה חדשה בינתיים 8. אין צרכים מיוחדים 9. אין חשיבות גדולה לשקט 10. כן מתוכנן OC בינוני ואני רוצה שOC יעשה על ידי היצרן כדי שזה ישמור את האחריות 11. אני רוצה שהמשחקים CRYSIS ו PROTOTYPE יעבדו ברזולוציה של 1280X1024 ובהגדרות שיהיו בינוניות 12. יש לי מסך 19 אינץ' ושמעתי שבקרוב יוצאים כרטי…

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by דיוגנס,

מה אתם אומרים על המחשב הבא: compaq presario 1600 p3 600mhz 128ram 10gb hd סוללה גמורה + הכניסות לכרטיס קול לא עובדות + הקפיץ של המסך שבור ( חייב להשעין על משהו). מה השווי המוערך של דבר כזה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1300&CatCode=1 איך המחשב הזה למישחקים דיי כבדים? איך המעבד יהיה בoc טוב?

• 12 תגובות
    • 716 צפיות
  6. היי אני צריך מפרט אינטל חובה, לא AMD ולא משנה למה. חשבתי על משו בכיוון של פנטיום 4 2.8-3.0 גה"צ. לא מיועד OC. הוא לא ישמש למשחקים מיוחדים או כבדים כלל, ככה שמבחינת כ מסך מספיק משו ברמה של 300-500 שקל - גם 6600 יהיה מיותר... אני צריך מחשב שיהיה חזק יותר בקטע של המשימות, משמע מעבד חזק, לוח אמין, 512 או ג'יגה זיכרון וזה צריך לכלול מסך דק חובה 8MS איכותי. כמו כן עדיפות לד קשיח 160. כמו כן צריך עכבר אופטי רגיל (חשבתי על של MS עולה 50 ש"ח) ומקלדת רגילה, מצלמה ומדפסת. תודה מראש

7. אהלן חבר'ה. כפי שרשמתי מעלה, הגיע הרגע -- ומחר אזמין את המחשב המדובר. כזה שאמור לתת לי שקט לעוד 4-5 שנים ולעבוד בסבבה. OC לא מתוכנן כאן (בגדול), כמו גם עבודה גרפית מואצת. במקרה הזה, בחרתי בכרטיס מסך שנופל איפשהו ב"אמצע" (מבחינת ביצועים ומחיר בעיקר). המחשב מיועד לעבודה תחת לחץ (הרבה *מאד* מולטי-טאסקינג, תכנות כבדות, וידאו וכדומה). ולבסוף, ירדתי מרעיון ה- i7, ובמקומו נסגרתי פחות או יותר על המפרט הבא בעזרתו האדיבה של אבירם: כרטיס מסך: MSI דגם ATI Radeon R4670 512MB DDR3 460¤. מעבד: Q9550 BOX 1500 ¤ (בערך). לוח אם: ASUS P5QL PRO 520¤ זכרונות: ADATA DDR2 4096 MB 800MHZ CL5 300¤. דיסק קשיח: SEAGATE st3500320AS SATA2, 500GB, 7200RPM, 32MB 310 ¤ צורב: DVD תוצרת LG דגם GH22NS30…

8. Started by Drek Boy,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש כי שלי כבר גרוטאה... יש לי אותו כבר איזה 5-4 שנים למרות שהוא עדיין מריץ דברים. בקיצור אז התקציב מוערך ב4000 שכוללים מסך כדי כמה שיותר גדול אבל שיהיה איכותי עכבר מקלדת ומערכת 5.1 קריאייטיב שעולה 480 שח ככה שזה מקצץ מהתקציב אבל זה אחד היעודים של המחשב. בעקרון יעוד המחשב זה משחקים אבל אני לא גיימר ככה שאני לא צריך מוצרי היי אנד אלא לוו אנד פשוט משהו שיריץ משחקים טובים. אין לי סנטימנטים לAMD או INTEL אז מה שבראש שלכם כי אני כבר לא מבין במחשבים מאז שקניתי תמחשב הקודם שלי. תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מתלבט בין שני מחשבים שהמטרה שלהם היא למשחקים, לעבודה ונוחות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724809 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1286&catId=41 למישהו יש חוות דעת על המחשבים הללו? או מחשב נוסף. אני ממש אבוד בתחום הזה. המשקל לא ממש מפריע לי אבל אני צריך מחשב שאם אני עובד איתו, ולא מפעיל אותו בעוצמה מלאה, ניתן יהיה לעבוד תקופה של שעתיים נניח בלי שיתחמם. מצד שני אם למישהו יש רעיון למחשב קל וטוב בעלות הזאת אני אשמח לשמוע תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by fuckzone,

בעיקר למשחקים מפרט AMD חשוב! בלי ציוד הקפי NO מסך ;D תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ronf6,

היי, אשמח לקבל חו"ד על המפרט הבא. כל הצעה תתקבל בברכה. תודה !

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, לאחר שהמתנתי תקופה ארוכה הגעתי למסקנה שזהו הגיע הזמן אז ככה רכשתי כבר מסך DELL 2007FP מקלדת, עכבר ורמקולים ירכשו בנפרד. אז אני צריך חוות דעת על המפרט שבניתי, הצרכים כפי שכתבתי בכותרת אני לא מתכוון להגיע לOC רציני בטח לא בהתחלה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 לוח אם: ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP ¤1139 אני יודע שתגידו שזה בזבוז כסף ועדיף ה GB אבל זה מאוד נוח לי ביוחד ה WIFI וגם הלוח עצמו לא רע בכלל וגם OC סביר(תקנו אותי במידה ואני טועה) כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2117 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A…

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by Amital,

מה דעתכם על זה את נה שאין פה אני שם כמו 2G זיכרון הנה המפרט מארז כסוף Thermaltake VA8000SWA Armor 786.17 ש"ח לוח אם Asus Maximus Formula Intel® Core 2 Duo X381 1,128.74 ש"ח מעבד Intel Core 2 Duo Quad Q6600 2.4GHz 8MB 1066MHz Box 930.17 ש"ח מאוורר שקט למעבד Thermaltake CL-P0114 Big Typhoon 120mm 174.22 ש"ח כרטיס מסך Leadtek Geforce PX8800GT 256MB DDR3 PCIe 1,049.69 ש"ח סך הכל 4727.88 איך המפרט? איך המחיר? מה לשפר? את הכסף אני משיג ממכירת מחשב נייד ומחשב נייח

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  14. היי , אני מעוניין לקנות מחשב חדש. האם כדי לי לקנות בתקופה הזו או לחכות עוד קצת ? *אני לא כזה משחק משחקי מחשב. אבל אני מעוניין שתהיה לי אפשרות להריץ משחקי מחשב עדכניים. * אפשרות לשמוע מוזיקה בצורה איכותית, וגם אפשרות לעבוד עם תוכנות עריכה של מוזיקה. * דרוש גם מסך וציוד היקפי. האם כדאי גם לקחת כרטיס קול בנפרד או שאפשר להתפשר על כרטיס שמגיע עם הלוח אם ? * מה אתם אומרים על מסך 22 אינץ של החברה שמייצרת פנאלים chemi ? * זיכרון פנימי של 4 ג'יגה של חברה טובה. האם כדאי לקחת קינסגטון או שאפשר להתפשר על g.skill מה ההבדל בין cl4 ל cl5 ומה עדיף ? * חשוב לי לוח אם איכותי, שתומך גם בארבע ליבות אם אני בעתיד ארצה להחליף מעבד. והאם כדאי מעבד בעל 4 ליבות או שני ליבות ? * מה ההבדלים בין הכרט…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם. המחשב של ההורים עושה קצת בעיות. אני מעוניין לקנות מ-K.S.P או אייבורי בגלל שיש חנות שלהם בעיר של ההורים. התקציב הרצוי הוא 1600 ש"ח לערך. כאשר השימוש העיקרי של המחשב יהיה לאינטרנט. ראיתי בשני האתרים מפרט די דומה. לדעתי המפרטים יתאימו לצרכים. מה דעתכם לגבי המפרטים, כמו כן האם כדאי לשדרג או לשנות משהו במפרט ? אני מעוניין לרכוש במיידי מחשב כך שאשמח לדעתכם K.S.P http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&comp=32 מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dpv1,

מפרט המחשב: מעבד:Intel Core i5 מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית מסך: 15.6’’ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 640GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 525M 1GB כונן: DVD +/- RW תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 262.2x376x30.7~33.8 מ"מ משקל: 2.69 ק"ג מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: 1 x USB2.0 2 x USB3.0 eSATA RJ-45 HDMI VGA יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים אחריות: אחריות לשלוש שנים בבית הלקוח קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי) http://www.hi-fi.co.il/sg_product~N7...630~36~239.htm מחיר: 3500 שימושים: לימודים (matlab וc# למי שמכיר) ומשחקים קלים עד בין בינוניים לבין חזקים הערות: אנ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by pini k,

שלום, במהלך החודש הקרוב עליי להצטייד במחשב נייד לפיתוח וprototyping של אפליקציה ומודלים מבוססי machine-learning. הפיתוח יעשה (לפחות בשלבים הראשונים) גם בסביבת windows וגם בסביבת לינוקס במקביל (dusl-boot - אבל אין צורך במערכת הפעלה) ושפת הפיתוח העיקרית היא פיית'ון. מלבד מעבד חזק (i7), לפחות 16GB RAM וssd של לפחות 500GB, הפרמטרים החשובים הם שהמחשב לא יתחמם יותר מדי בעת מאמץ (שהיעילות שלו תרד כמה שפחות), ונוחות עבודה. מסך מגע ורזולוציה גבוהה פחות רלוונטית (אלא אם אין השפעה גדולה על המחיר), וזמן סוללה פחות קריטי (תמיד יש שקעים בסביבה). כן אשמח למחשב קל (תחת המגבלות הנ"ל כמובן). הקנייה מתוכננת במהלך החודש הקרוב. מבחינת תקציב - יחסית גמיש - שיה…

18. Started by yariv1,

אני צריך מפרט למשחקים ב-3800 ש"ח ולא יותר ! מחשב מלא עם מסך ציוד היקפי וצורב רגיל אני יודע שהתקציב קטן אבל אין מה לעשות (זה או מחשב כזה או כלום) תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by A-X-P,

מה המצב חבר'ה...! שמעו אחי הקטן בקרוב מקבל מחשב ויש לנו תקציב של כ-5000 ש'ח.... הייתי רוצה לקבל פה אם אפשר מפרמט טוב בתקציב שכזה.. עדיפות לאינטל (אני רק אבל רק AMD אוהב) הוא מעדיף אינטל מה לעשות.... כרטיס מסך שיהיה טוב אחי משחק במשחקים כמו אנדרגראונד 2 , פרו אבולושן סוקר4,הנסיך הפרסי החדש וכו'.... זיכרון כמה שצריך וזהו השאר תסתדרו לבד תודה מראש אחלה פורום יש לכם

• 12 תגובות
    • 772 צפיות
  20. טוב. הגדרתי צרכים: השימושים: עבודה משרדית, גלישה, מעט עריכת סרטים. צריך להיות מספיק חזק להקרין מצגות שמוטמעים בהם סרטונים רבים בצורה יעלה וטובה. אם יוכל "לסחוב" גם פוטושופ ותוכנות שרטוט - מה טוב אך לא הכרחי התקציב הוא עד 4000 ש"ח. צריך להיות מחשב קומפקטי יחסית כי מסתובבים איתו כל יום אבל לא מהנטבוקים - מחשב חזק יותר עם מסך גדול יותר לשימוש שוטף. אני חושבת שעד 15" זה סביר מבחינת יצרן - מישהו מהמוכרים והטובים (לנובו, דל וכד') כולל אחריות כמובן. חשבנו על LENOVO או DELL אבל לא מתוך ידע מעמיק. קיבלתי מס' המלצות כלליות: מעבדי I5 4GB זיכרון הרדיסק 7200RPM אחריות של יותר משנה (עדיף 3) מסך נגד השתקפות עשיתי חיפוש לפי מאפיינים אלו, והמסקנה שלי היא שעונים על הדרישות HP וDELL. HP ל…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. נראה מסובך אני יודע אבל היי , זה לא למשחקים , לא צריך כרטיס מסך S.high-end שעולה כמו כל התקציב ביחד ואולי יותר , לא איכפת לי DDR או DDR2 , לא צריך קרורים מקצועיים , כרטיס מסך חלש (אבל טיפה כן על רמה) יספיק , קדימה , נראה אותכם , אחלה אתגר לדעתי

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  22. 1. מה התקציב? 5000 ומטה לא מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים בינוניים וסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מקלדת עכבר ורמקולים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט הקירור והעיצוב לא חשובים לי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב אבל לא כלכך יפריע אם הוא יהיה רועש טיפה 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מ…

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן השימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול כל סוגי המשחקים מרוצים אסטרטגיה ויריות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם , אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המפרט שיותם היקר הציע לי - המחשב מיועד למשחקים ולהצגת סרטים בטלויזיה . . . התקציב הוא עד 4000 ש"ח מעבדי אינטל? Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 850 1 850 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 600 1 600 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Twinmos 280 2 560 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X1600 PRO 256MB, TV, DVI, AGP 750 1 750 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB Sata II 325 1 325 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) (Black) 260 1 260 מארזים? Price Units …

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by WhiteElephant,

זה לאינטרנט ומשחקים בעיקר, אני גם אעשה OC למערכת. ספק כוח: Thermaltake TT420APD 2-fan APFC מחיר: 169 מעבד: Intel Pentium IV - 2.8C - HyperThreading , 512Kb 800MHz FSB מחיר: 1679 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-8IK1100 - Intel 875P מחיר: 804 ש"ח זכרון עבודה: Corsair TWINX 512 3200C2PT מחיר: 899 ש"ח כרטיס מסך: Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote מחיר: 1463 ש"ח כונן קשיח: ATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition מחיר: 495 ש"ח צורב: Asus 52/24/52 מחיר: 266 ש"ח ד.ו.ד: DVD Toshiba 16x48 מחיר: 220 ש"ח דיסקטים: Citizen 1.44 Floppy מחיר: 50 ש"ח מארז: Lian-Li PC 6083 מחיר: 786 ש"ח מקלדת: Logitech Internet Navigator Keyboard מחיר: 122 ש"ח ס"הכ: 6953 הכל מהפנד…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.