ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
אני בקרוב נכנס לקבע ואמור להישאר לי מהחסכונות והמענק כ20,000 ש"ח שמתוכם אני רוצה להשקייע במחשב כ7,500. קחו בחשבון שמאוד משנה לי התועלת (אם המחשב ב5,000 רק טיפה פחות טוב הוא עדיף) והרעיון הכללי הוא שהמחשב גם יחזיק לי לתוך הלימודים (מקווה להתקבל לרפואה) באוניברסיטה ולקבע הראשוני שלי בקיצור: טרות המחשב? גיימינג ועבודה על מסמכים בעיקר. * גודל המסך? 17 אינץ', נועד להחליף מחשב נייח לחלוטין בשנתיים הקרובות לפחות. מט או מבריק לא רלוונטי, רק שיהיה טוב. * רזולוציית המסך? FHD, לא מתכוון להשתמש ב4K כל חיי אם זה תלוי בי. לא ממש שווה את הכסף והמסביב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת טובה להקלדה בעיקר, בשביל …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 COD AW ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן ,ספק,צורב וציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנטית שנה א', לרפואת שיניים. (משמע יש הרבה מה לסכם חח) ניסיתי להיות סמסטר אחד בלי מחשב, אבל הבנתי שכן יש לי צורך בו, ועכשיו לסמסטר ב' אני מעוניינת לקנות לפטופ, וגם כמובן לשנים הבאות. מה גם שהנייח שלי התחיל לקרטע). אני בעיקרון מתכננת לקנות אותו ב KSP (חנות שאני סומכת עליה) אבל אין לי בעיה גם לקנות בחנות אחרת. עוד דבר, יש לאבא שלי חבר שנוסע בקרוב לאילת, אז הוא יוכל לקנות לי אולי שם (שזה כבר פחות 18% ושווה). התקציב בעיקרון הוא בלתי מוגבל, אבל אני לא באמת רוצה להשקיע מעבר למה שצריך. העדיפות כמובן שהמחשב לא יעלה על 6-7 אלף. (אם אני מסתכלת למשל על לנובו יוגה 2 ו 2 פרו, אז עם כל שיפור המחיר עולה בעוד איזה אלף.. אז השאלה האם באמת יש צורך להשקיע). …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC - חיבור לטלוויזיה ("42), סדרות וסרטים באיכות HD והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אפשר לנסות לחסוך אבל לא מתפשר על איכות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים הכי חדשים כל האלה של ה 50GB שיצאו בזמן האחרון ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA החדש, NBA2k15, ועוד משחקים ברמה של GTA בגרפיקה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לחבר טלוויזיה בכבל HDMI בגודל 32 אינץ. לכן חשוב חי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבן שלי שפך אתמול מים על המחשב שלי, המחשב בן שנתיים(כלומר עדיין באחריות) רציתי לשאול: א. האם אחריות מכסה מקרים כאלו. ב. אם האחריות אינה מכסה, איפו אפשר לרכוש/להשיג מקלדת חדשה עם תאורה אחורית בעברית במחיר שפוי, באזור פ"ת והמרכז. תודה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
מעבד I5 4460 לוח MSI H81M-P33 קירור למעבד Arctic Alpine 11Rev.2 זיכרונות 8G 1600 בסטיק אחד (וואלה שחכתי איזו חברה) דיסק קשיח HDD WD BLUE 500GB 7200RPM ספק כוח FSP GROUP 500W מארז Thermaltake V3 blacx edition מסך (טלוויזיה) LED Pilot 46' 50H'z FHD - מתחבר בVGA כי משום מה זה החיבור היחיד שמכבה את המסך יחד עם המחשב (לצערי). מעוניין להפוך את בעל השמחה למכונת משחקים משומנת על ידי שידרוג קל של כרטיס וכונן: כונן SSD 128G עבור מערכת ההפעלה, תקציב באיזור ה320/380ש"ח בלי חריגות (מה יהיה ההבדל בפועל בין סכומים שכאלה?). *אני מצפה שהוא יצמצם לי זמנים משמעותית אף על פי שהם לא כלכך ארוכים יש לציין (אני על WIN10, הוא עולה הרבה יותר מהר בהשוואה ל8.1 ו7 אבל אני חוזר ל7 כי הוא פ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA 3, DCS WORLD. BF4, GTA V - סימולטורים כבדים וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 (בלי לחרוג בכלל בבקשה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין יותר מדי מה לחסוך.... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין. 2. מה שימושי המחשב א) תוכנות משרדיות סטנדרטיות, וכנראה גם סביבות תכנות (vs2008, eclipse ומה שבא ליד.) ב) מחשקים שישוחקו Minecraft, Sims 4 ועוד משחקים שאין לי מושג -רזולוציה טבעית 1680*1050 (פחות או יותר?) מיועד להגדרות גרפיות נמוכות בינוניות למשך 4 שנים נניח? 3. ללא ציוד היקפי, מחשב נייח בלבד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? זה יהיה בחדר שינה אז סביבות 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר פיתוח (כלומר יכול להריץ חלק visual studio, webstorm וכו') ובנוסף לימודים וסרטים * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לתאורת מקלדת * משקל רצוי? פחות מ2.4 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות ללפחות 3-4 שעות עבודה * * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HD- לפחות 500GB. זיכרון RAM - לפחות 8GB. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי בכיוון של lenovo או dell, אבל פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: לא חייב מסך מגע, …
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך כמה שיותר בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 5000 אבל לנסות ולחסוך אבל לא לוותר על דברים חשובים כמו מאוורר מעבד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג,תכנות,אולי יצירת משחקים תלת מימדיים(UNITY 3D,BLENDER) אבל לא משהו רציני אז לא צריך I7(אם בכלל זה יכול להכנס בתקציב(כנראה שלא) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 BF4 Dragon age etc.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד של דל, Vostro 3300 עם Windows 7 64bit. מתאם הBT הוא Dell Wireless 365 Bluetooth Module (דרייבר: http://www.dell.com/support/home/us/en/19/Drivers/DriversDetails?driverId=01JT5). כל כמה ימים הבלוטות' פשוט נעלם- אני משתמש ברמקולים BT של הרמן קרדון (Soundstick wireless) ובאמצע ההשמעה הסאונד עובר לרמקול של המחשב, הדרייבר נעלם ממנהל ההתקנים, וסמל הBT בשורת המשימות נעלם גם הוא. כשאני מנסה להתקין מחדש את הדרייברים והתוכנה, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Please turn on or plug in ypur Bluetooth device in order to continue intallation נורת הפעילות של הBT דלוקה (אין דרך לכבות אותה למיטב ידיעתי), אך התוכנה לא מזהה את ההתקן בשום דרך. בד"כ זה מסתדר לבד אחרי כמה …
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום רציתי בבקשה הצעות למפרט מחשב למשחקים שירוצו על הגדרות גבוהות ורזולוציה של 1920X1080 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הייתי מעדיף לחסוך אבל אם זה נראה לכם נחוץ אז בסדר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושיים ביתיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry ,assissns creed ,gta מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 1920X1080 -לאילו הגד…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, מחפש בשביל חבר מחשב לעבודה עם אוטוקאד.. הוא לומד הנדסאי בניין ומעוניין במחשב נייד ללימודים ועבודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מברר בשביל חבר שלומר הנדסאי בניין ומחפש מחשב נייד שיוכל לעבוד עליו הרבה עם אוטוקאד גלישה וכו' אשמח להצעות..
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לטושיבה קיימים דגמים של Z30 בשתי סדרות - Satellite ו- Portege. בשיחה עם נציג מכירות של חצי-היבואן (חצי, משום שמסתבר שיש יבואן מסויים לסדרות העיסקיות - Portege, ויבואן אחר לסדרת הבסיס - Satellite), במהלכה ניסה כמיטב יכולתו לשכנע אותי שמחשבי ה- Z30 בסדרות השונות שונים בתכלית (מיוצרים במקומות שונים, מפרטים לא דומים אפילו, וכו'), שוכנעתי עד מאוד שהמחשבים משתי הסדרות השונות (לפחות ה- Z30) מאוד מאוד זהים, למעט נקודות ההבדל המאוד ברורות. לסדרה העסקית: קורא כרטיסים חכמים, קורא טביעת אצבע (עם TPM), אפשרות ל- docking, ואולי עוד כמה נקודות קטנות שלא מעניינות (אותי) במיוחד. אני דן עתה בדגמים החדשים של Z30 בסדרת Portege, אלו בעלי מסך IPS FHD. למעט זה שבסדרת Portege קיים דגם עם touch (…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן כשנתיים שלוש, אני משתמש בו כדי לערוך קבצי RAW בלייטרום. הבעיה היא שהתוכנה לא רצה מספיק מהר. זה המפרט שיש לי כרגע, האם\מה אני יכול לשדרג\להוסיף כדי לשפר את הביצועים בעבודה? לוח: Gigabyte GA-Z77-D3H מעבד:QuadCore Intel Core i7-3770, 3700 MHz RAM 16GB כרטיס מסך מובנה:Intel HD Graphics 4000SSD - י M4-CT256M4SSD2 (256 GB, SATA-III) (המערכת, תוכנות, וקבצים בעבודה יושבים על הSSD) Windows 8.1 תודה איציק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, בעבר קניתי מספר מחשבים לפי המלצות חברי הפורום ותמיד הייתי מאוד מרוצה ולכן החלטתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט נוסף הפעם בתקציב קצת מטורף. משנים של קריאה בפורום אני יודע שאתם בדרך כלל לא בעד בניית מפרטים בתקציבים כאלו אך אני מבקש חד פעמית לחרוג מתקציבים הרגילים ולעזור לי בבניית המפרט. ועכשיו לשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? כ 10 אלף דולר קנדי (כן דולר קנדי וכן אני יודע שזה תקציב מטורף) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל (אם אפשר). ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, צפיה בסרטים וקצת עריכת תמונות (פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות ע…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תקציב: כ-2,000 ש"ח. אפשר קצת יותר. לא צריך מערכת הפעלה (נתחיל עם אובונטו). שימוש: בסיסי ביותר - משרדי, אינטרנט, משחקים קלילים, סרטים (כולל חיבור המחשב לטלוויזיה). אין צורך בניידות גבוהה, אבל כמעט לא מצאתי מחשבים עם מעבדי M. חשבתי על לנובו g5070 עם מעבד 4030U/4210U. http://www.zol4u.co.il/items/423349 או על דל 3542 http://www.systemax.co.il/items/427390 http://www.orpc.co.il/items/431273 עלות בסביבות ה-2000 (קצת יותר ל4210, קצת פחות ל4030). האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים שמצדיק עוד 300 ש"ח? או אסוס a555la http://www.orpc.co.il/items/400726 יש לכם הצעות אחרות? איזה כשל רציני או יתרון שיש לאחד מהמחשבים האלה? סיבה להשקיע יותר כשאלה השימושים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לפטופ שמותאם לעבוד עם קיובייס 7.5 ואולי אבלטון ......מחיר מקסימלי 5000 .... המחשב יפוצל לשתי מסכים ......ממש ממש אני אשמח לעזרה...תודה - - - תגובה אוחדה: - - - אם אפשר מפרט מלא
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כמה ימים של הרבה התברברות וחיפושים ברשת כולל כאן, החלטתי לנסות לנצל קרוב שנמצא בניו יורק ונכנס לBH ולרכוש מהם נייד משומש. מצאתי שלושה דגמים שעונים לדרישות שלי- עריכת תמונות בעיקר, וידאו מזדמן, גיימינג מזדמן. תקציב של בערך 6K ורצוי לחסוך. הדגמים שמצאתי+יתרונות בולטים: [TABLE=class: outer_border, width: 500] [TR] [TD]דגם (מחיר משומש)[/TD] [TD]יתרונות[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]lenovo y70 touch 80du0033us 17.3" (1049$)[/TD] [TD]מסך גדול, המעבד החזק מבין השלושה, מחיר[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]hp omen 15-5010nr 15.6" (1450$)[/TD] [TD]כונן SSD, פיצ'רים לא-מאוד-חשובים (מתחיל להתחרט על צירופו ל"תחרות"...)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]dell xps 15 6842sLV …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר עבודה בפוטושופ,עד היום עבדתי עם מחשב של ACER I3 והכל היה סבבה,עד שהתחלתי לעבוד על קבצים גדולים (פוסטרים וכו') והוא התחיל להיתקע ולא אפשר לי להמשיך לעבוד בקצב כזה * גודל המסך: 15.6 , לא משנה מאט או מבריק * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא קריטי,אך מעדיף שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI,USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא מבין יותר מדי את ההבדלים בשביל השימוש שלי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: עדיפות למחשבים של HP וASUS ( יש לי אפשרות לקנות אותם במחירים טובים) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: המחשב עתיד להמשיך איתי שנים רבות קדימה,אז שיהיה איכותי ויחזיק שני…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה שלי רוצה לקנות מחשב לשימוש מקצועי לאדריכלות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב -עבודה עם תוכנות אדריכלות ורינדור במיוחד אוטוקאד ולומיון 5 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? טווח של חודש חודשיים \11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך. אבל להישאר ברמת המשתלם. (כדוגמת עלות פר ג'יגה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, הורדות, HD, מעט פיתוח ובעתיד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מעט - GTA5. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בינתיים מתוכנן רק GTA 5. אבל מאיץ גרפי ירכש לאחר ש GTA 5 יצא ויהיו ביקורות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - רזולוצ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום הייתי אצל טכנאי מחשבים על מנת לתקן את המחשב אסוס שלי, והוא אמר לי שהפלסטיקה שמחזיקה את הציר נשברה(2 השושבינות משהו כזה) ויהיה קשה לו למצוא את החלק הזה והפנה אותי לשלוח את זה לחברה, המחשב נייד שלי באחריות וכבר שלחתי אותו פעם לתיקון בשביל תקלה פשוטה יחסית כמו מקש שלא עובד כמו שצריך ולקח להם יותר מחודשיים להחזיר לי את המחשב נייד(חודשים בשבילי היום בלי מחשב זה מצב לא אפשרי) לכן אני מאוד לא רוצה לשלוח את המחשב נייד לתיקון שלא נדבר שהפעם זה שבר שבחיים לא יקחו על זה אחריות ויבקשו ממני מחיר, אם המחיר בדיקה הוא 200 שקל אני לא רוצה לחשוב איזה מחיר מנופח יקחו ממני על תיקון של זה. חשבתי להזמין את החלק מהאינטנרט, ודבר ראשון אני מקווה שמישהו הבין לאיזה חלק אני מתכוןן שצריך …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-