עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב נועד למשחקים כבדים באיכות גבוהה (למשל crysis, bioshock) ברזולוציה של 1680-1050 במסך רחב 22 אינצ'. בנוסף לזה אני סטודנט מדעי המחשב ואני משתמש בתוכנות כגון visual studio 2008, matlab ודומיהן (דרישות מינימום של ג'יגה ו512 מגה למעבד בהתאמה). אני לא מתכנן OC ואני גם כנראה לא יחליף את המחשב או ישדרגו עד שהוא יהיה בלתי נסבל ויתחיל להתקלקל אז אני צריך שהוא ישאר חזק ואם לא אז בינוני גם בעוד כמה שנים. מפה נגזרת דרישה ל4 ג'יגה ראם וכן 4 מעבדים (4 זה מספר יפה ). אם אין צורך באלה תקנו אותי. התקציב עומד על סביבות ה4500 שקל אבל אם דרוש יותר אני מסוגל להוסיף עוד כ700 לתקציב אז אל תרגישו מוגבלים מדי. לא מפריע לי רעש מהמחשב, אבל כמובן במיגבלות ההיגיון. בנוסף רציתי לדעת מה אני צ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Gangster,

שלום ! אני צריך מפרט למחשב לעסק יעוד המחשב בעיקר לאינטרנט ואופיס תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  3. שלום לכולם. לאחר שעות של חיפוש מאסיבי באינטרנט עדיין לא הגעתי למסקנה איזה רכיבים כדאי לקנות... אני ממש אבל ממש מתוסכל אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה...אין לי זמן אפילו להרים טלפון לחנויות מחשבים להתייעץ (לעזעאל עם חדוא 1ת'...) מעוניין במחשב למשחקים בעיקר (משחקים כבדים). 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים + עבודה משרדית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אל פסק טוב, ספק טוב שמתאים למחשב חזק. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צ…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  4. * מטרות המחשב? משחקים כבדים * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב טוב למשחקים כמו Battlefield 3 Borderlands 2 וכו עכשיו מצאתי את המחשב הבא ראיתי את זה ב4,290 ₪ [table][tr][td] מחשב נייד [/td] [td] Acer [/td] [/tr] [tr][td] דגם [/td] [td] Aspire V3 [/td] [/tr] [tr][td] מעבד [/td] [td] Intel® Core™…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by avivboker,

למה מיתכוונים שאומרים פה בפורום מפרט ב 4K צורב ב 2K מזה הK הזה ולא יותר קל ליכתוב בש"ח?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה דעתכם על המפרט ? האם יש משהו שכדאי להוזיל, או שזה המינימום ההכרחי ? 2. האם לח האם הזה מאפשר לי לחבר רכיבי IDE ? 3. יש לי בבית צורב DVD וגם כונן DVD מהמחשב הישן, בחיבורי IDE, ולכן לא הוספתי כונן אופטי למפרט, האם אוכל פשוט לחבר את הצורב והכונן עם כבל IDE ללוח האם, והכל יעבוד תקין ? 4. האם אני יכול להחליף את המארז+ספק שציינתי, במארז+ספק הבא, שזול יותר ב 100 ש"ח ? Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤352 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤465 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤252 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by EliranB,

מה עדיף ? ומה ההבדלים בינהם ? מלבד המעבד, הזיכרון והשלט שהם יתרון ל .HP HP Pavilion dv5-1190 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6126 MSI GX620 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3160&CatCode=315

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  8. היי רכשתי מחשב NC6230 של HP עם מעבד T5500 ו 1 גיגה זכרון משום מה כשאני י מריץ VMSERVER או VIRTUAL PC 2007 אזי אין גישה ל VT-X הוירטואליזציה המובנת תחת WIN XP 32 או WINXP64 האם מישהו יכול לעזור ? מצאתי רק את זה : http://softwarecommunity.intel.com/isn/Community/en-US/forums/thread/30236521.aspx אודה לכם על תשובתכם במהרה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  9. לא מתמצא בשוק הניידים, אשמח לעזרתכם.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  10. יש כזה ? אבל בהכרחי שלא יהיה בו מעבד atom אם מישהו ראה מכיר ויכול להמליץ לי על מחשב כזה אני אשמח לשמוע בהקדם האפשרי ובבקשה בלי מחשבים מאייבורי. תודה על עזרתכם שבת שלום חברים

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  11. מעבד : Intel conroe 1.86G 1066MHZ/1.86G/CORE2DUO/S775 לוח אם : GigaByte 81945GZME I S775\SATA2\GL\DD2\A\PE זכרון : Generic 2G/DDR2/667M כרטיס מסך : 7900GT של Nivdia מארז : Case EA6A19 Black HE 775/Prescott ATX מאוורר נוסף למארז 12CM ATX דיסק קשיח : Westren Dig. SATA II 160G\7200\3M\SATA II צורב DVD : LG GSA4167B BULK +/- 16X IDE DVD כרטיס קול : Creative X-FI Platnium 24BIT X-FI Platnium מקדלת : Logitech Deluxe Key עכבר : Logitech OptiCAL WHE מה דעתכם על המחשב ?! ביום ראשון אני מקבל אותו..

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by mmoty10,

כמה שווה המחשב הזה בן שנתיים + dell e6410 דגם dell inc. 0667cc לוח אם intel core i5 m 540 2.53GHz מעבד ram 4GB DDR3 זיכרון intel hd graphics (core i5) כרטיס מסך מובנה 14.1' מסך 256GB 7200RPM דיסק קשיח כונן דיסקים קיים קורא טביעות אצבע קיים תודה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by ShaySaf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי (אינטרנט, סרטים ותוכנות בסיסיות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך בסביבות ה20 אינצ', מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני צריך זכרון 2 ג'גיה שתואם למה שיש לי כבר (הועתק מeverest) Module Size 2 GB (2 ranks, 8 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-800 (400 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh וכרטיס מסך בשווי 400-500 ש"ח אשר יכול לתמוך במשחקים בינוניים-כבדים

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by bd,

אז ככה יש לי את המחשב הישן לי ואני רוצה לשדרג אותו לקנות מארז לוח ומעבד לשים לו את הזיכורונות שיש לי תספק תהרדיסקים וכו'.. התקציב שלי הוא 1500 ש'ח הייעוד שלי הוא עריכה גרפית פוטו שופ משחקים כמו ה שכרגע מקרטע לי COD BO המחשב שלי עשה את שלו 4 שנים וזה הספיק לו למרות שהוא עובד טוב מאוד אבל הגיע הזמן לשידרוג. זה מה שיש לי כרגע Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ Gigabyte 9600GT GV-512MB LG DVDR-WX20 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W אני חשבתי על זה Intel Core i3 550 3.2GHZ 4MB LGA1156 BOX 630.00 ₪ 1 3 Gigabyte GA-P55-USB3 640.00 ₪ 1 3 NZX…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לחברי הפורום, לאחרונה הגיע לידי נטבוק סמסונג N102S, מדובר על נטבוק קטן בעל מסך 10''. למחשב יש שקע אחד שמתפקד גם כשקע למיקרופון וגם כשקע לאוזניות. לצערי הרב אני לא מצליח להשתמש במיקרופון עם המחשב, אני לא הצלחתי להבין האם יש או אין לו מיקרופון פנימי. אבל המחשב גם לא מזהה חיבור של מיקרופון חיצוני, ניסיתי עם 2 מיקרופונים שונים ושניהם לא עבדו הסתכלתי בלוח הבקרה בהתקני שמע, בלשונית של הקלטה מופיע 'realtek high definision audio' מנותק, חיבור דרך שקע 3.5ממ. אין שום אופציה לבחור במיקרופון אחר, גם כשמיקרופון חיצוני מחובר למחשב המחשב עובד עם Realtek בתור התוכנה לניהול הכרטיס קול, יש לי את התוכנה במחשבים אחרים והיא בד"כ מתריעה על חיבור מכשירים לשקע אוזניות של המחשב, במק…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by achiav,

אז ככה: אני מתכוון לקנות בשבועות הקרובים מחשב במחיר של משו כמו 4,000 עד 5,000 ללא מסך- קניתי כבר מסך 19' של newvision. השימוש של המחשב זה לגלישה, משחקים (לא הכי כבדים), הוא לא מיועד לעריכה וזה. אני מתלבט בין המעבד Intel Pentium D 950 ל ‏Core 2 Duo E6400: שניהם באותו מחיר בערך (בסביבות ה 1,500) אבל מצד אחד המעבד הכי חזק מהסידרה שלו, לא ממש יש(...), שלוח-אם מתאים לא הכי יקר ומצד שני מעבד חדיש עם יכולות מעולות וצריכה מינימלית. דרך אגב נעשו השוואות בין המעבדים האלה בעבר? חיפשתי לא מצאתי משהו רלוונטי. בקשר לכרטיס מסך- אני מעדיף NVIDIA GeForce בסביבות המחיר 900 ש"ח עדיף פחות. בקשר לזיכרון חשבתי על 512*2 667 מגה הרץ. כונן קשיח גדול- משו כמו 250GB מארז מאוורר טוב אבל לא רועש, ושי…

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by gambak,

שלום, אני מנסה לנרכיב מפרט למחשב חדש. המטרה היא בעיקר פיתוח (visual studio) אבל גם משחקים (בואו נאמר שהמטרה היא שcrysis ירוץ) מבחינת המארז, הייתי רוצה מארז סגור, בלי כל מני לדים למיניהם שיאירו לי את החדר בלילה (אני ישן באותו חדר עם המחשב, והוא נשאר דלוק בלילה). אני לא ממש רואה OC בעתיד הקרוב, אז אולי גם אפשר לחסוך טיפה ברעש ולא להוסיף מאווררים לא נחוצים. החלקים שכן חשבתי אליהם זה מעבד - intel c2d e8400 זכרון - 4gb דיסק קשיח - seagate barracuda 500gb כרטיס מסך - geforce 8800gts 512 הייתי רוצה לשמוע את עצתכם בכל הנוגע לשאר (מארז, ספק כח, לוח אם... כרטיס קול (אם בכלל)) או הצאות לרכיבים שונים ממה שהצאתי. התקציב הוא ~4500 גמיש... תלוי כמה ותלוי עבור מה. אין צורך במסך, מקלדת, ע…

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by nirgrauer,

שלום , אני מחפש לי מחשב גיימניג כבד שיוכל להריץ משחקים כמו bf3 על ultra ובנוסף כול משחק , אני רוצה i5 וכרטיס מסך של geforce [מחיר שאפשר לחרוג עד 3500] תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by amirush,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מעבד E6300 CORE2 ומתלבט איזה לוח להתאים לו. האם מבוסס צ'יפסט 965P או 945P ? או אולי צ'יפסט אחר משולב VGA? אני לא בעניין של OC וגם לא גיימר רציני. מה שחשוב לי הוא שהמחשב יעבוד טוב מהר, שתהייה לי יכולת קידוד סרטים מהירה ושיהיה FIREWIRE. מה אתם ממליצים לי? תודה

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by guypld,

אחרי כל החיפושים באינטרנט אחרי מפרט זה מה שאני הולך לקנות אני חושב: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz GIGABYTE GA-P35-DS3L OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 PALIT GEFORCE 9600GT HDMI 512MB DDR3 PCI-E ומארז בסביבות 600 ש"ח כולל ספק. השימושים למחשב יהיו לאינטרנט, משחקים פה ושם (להתלהב קצת מהHDMI בהתחלה שיתחבר לLCD),המחשב משמש גם בתור שרת, ועבודה בסביבת פיתוח בעיקר. עכשיו השאלות הבאמת חשובות: לא הצלחתי להבין את ההבדלים המהותיים בין הגרסאות השונות של המעבדים, ז"א 6,7,8 , 8400 יותר טוב מ6775 ? האם הלוח אם הנ"ל סבבה בשביל המפרט הזה, OC אני לא כ"כ מתכנן, אולי בעתיד אם ממש ישעמם לי. בעניין הכרטיסי זכרון אני לא סגור על זה בכלל…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by אלי שוקרון,

שלום, אני קצת בלבטים לפני קניה של מסך, אני לא יודע אם לבחור ב-4K או במסך רחב 21:9.אני מוכן להשקיע עד 4500 ש"ח במסך ואין לי בעיה גם לקנות משומש (רק בתנאי שמי שהשתמש בו יודע לשמור על רכושו)עכשיו, שאלה נוספתמה אתם אומרים על Dell UltraSharp UP3214Q יש כזה ביד 2 במחיר 4500 ש"ח.תודה לעונים

23. Started by miim17,

עד כמה העובדה שהוא LOW VOLTAGE מפריעה? הוא מגיע עם דיסק 7200. האם הוא יסחוב סביבות כמו ויזואל סטודיו ואקליפס (לא בתור מחשב ראשי) מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  24. Started by haim85,

קודם כל חשוב לציין שחשבתי כמה שיותר לקצץ בכסף אז ככה: מעבד אינטל Intel Core i3 2130 3.4Ghz s1155, 3MB, GPU Core, L3 Cache לוח אם Gigabyte H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 בעקרון אלה שלושת החלקים המכרזיים! שבחרתי! שווי שלהם 1370 שח! עכשיו לגבי ארדיסק יש לי חדש 1 טרה ששוי שלו כ 600 700 ! ארדיסק ברמה! אז אני לא צריך לקנות חדש! ספק שברשותי הוא..enrmax liberty 400w 30a 12 v חשבתי להשאיר אותו גם! כרטיס מסך חשבתי למצוא מציאה ויש ביד 2 ת6870 כמובן עם הוא יספיק לי לספק ולמחשב עצמו? אם כסף חסכתי כמה שיותר וזהו בעיקרון מה חסר צורב יש לי מיקלת עכבר…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ruotsi,

שלום! אני מעוניין במפרט מבוסס amd, דו-ליבתי, עם זיכרון של 2GB. ללא מסך, מקלדת עכבר וצורב. בנוסף, אני לא פריק של משחקים ולכן כרטיס המסך לא צריכה להיות ההשקעה הכי גדולה, אבל מאד חשוב לי שהמארז יהיה שקט ומקורר. תודה על כל הצעה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.