עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nir15,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב100, 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הולך להתחבר לטלוויזית smart tv של סמסונג כך שהוא גם ישמש כמדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD משחקי יריות וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 46 אינץ. דגם f7500. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Itzik.J,

שלום, אני מתכנן לשים HTPC שישב לי בסלון ודרכו אוכל לראות את כל הסרטים והסדרות שלי, בנוסף הייתי רוצה להשתמש בו בתור פלטפורמה למשחקים כמו סוג של קונסולה, בתקווה שזה אפשרי בתקציב הזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 4 אפשר להישתגע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד וHTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני כנראה ישתמש XBMC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.titanfall, bf4, codG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אוקיי אז הגעתי למסקנה שמשחקים כבר לא בשבילי ואין לי צורך במחשב נייח חדש, אני מעוניין במחשב נייד בתקציב עד 4,000 ש"ח עם חריגה של לא יותר מאשר 150 ש"ח. סידרתי לכם בטבלה שיהיה לכם יותר נוח לקרוא ולהבין (לפני זה היה ממש מסורבל ומבולגן). [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]המחשב ישמש להכל, גלישה באינטרנט, אופיס, צפיה בסדרות, פוטושופ ומשחקים קלים (משחקי אינדי).[/TD] [/TR] [TR] [TD]גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? [/TD] [TD]גודל המסך אני מעדיף "15.6 לגבי המסך ניראה לי מאט (זה מה שמאפשר עבודה בחוץ לא?).[/TD] [/TR] [TR] [TD]רזולוציית המסך? [/TD] [TD]לא מאמין שבתקציב הזה יכנס 1920x1080, לדעתי 1366x768 גם אהיה מצויין.[/TD] [/TR] [TR…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום חברים, באוג' 2007 חברי הפורום הנכבד סייעו לי להרכיב את המחשב שברשותי. מעוניין לשפר את היכולות שלו להתמודד עם עבודות גרפיות (adobe after effects לדוגמה) ולהריץ מערכת 64bit. להלן המפרט הקיים: כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 2500AAKS לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז 6A21 (ספק 400W) יש לאן להתקדם עם הרכיבים האלו כיום או שהמחשב עשה את שלו ? לאור סדר עדיפות, אין כרגע מקום בתקציב להחלפת מחשב קומפלט. תודה מראש לכל סיוע או הכוונה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by omrylevy,

היי יש לי מחשב עם מעבד E5800 עם 4GB זיכרון ולוח של ASROCK G41 אני רוצה לקנות כרטיס מסך GAINWARD GT450 1024mb DVI HDMI DDR5 וכמובן להחליף ספק השאלה שלי עם המעבד והלוח חלשים והכרטיס לא ינוצל , תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש ברשותי מחשב של אייסר. בבית אנימתחבר דרך ראוטר לנטוויזן. בכל מקום אחר שאני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית אחרת, המחשב מזהה את הרשת האלחוטית (ללא סיסמא) עם אות חזק מאוד. כשאני מנסה להתחבר החיבור לוקח זמן ארוך מהרגיל, ואז אני מקבל הודעה שהחיבור unseccessful, ואז מופיע לי limited access, ואני לא מצליח לגלוש או להתחבר למסנג'ר למשל. חשוב לציין שגם בבית מופיע לי. Limited access אבל אני גולש ומתחבר להכל ללא בעיה. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום אני חדש פה..כמה חברה מגיימר המליצו לי על האתר.. אז אני בא לבקש קצת עזרה לפי מה ששמעתי אנשים פה רצינים בניתי את הדברים העיקריים ללא ספק + מארז ואולי עוד כמה דברים המחשב נועד למשחקים כבדים,פוטושופ,ומוזיקה [צריך כרטיס כל טוב שיחזיק מערכת קולנוע למחשב ורסיבר] התקציב הוא עד 10000 שקל ללא מסך. אני רוצה מסך דק ושטוח ומוכן להשקיע עד 2000 ש'ח , כלומר המחשב עצמו יכול לעלות עד 8000 שקל. כמובן שצריך הרכבה במעבדה.. תודה לכל העוזרים מראש.. ואני רוצה שרק אנשים שבאמת מבינים יעזרו.. ד'א לא הכנסתי לוח M כי אני רוצה את ה Epox 8KDA3J S-754 sata, gbl ההוא שחסר להם ב-KSP אז או שתביאו לוח אחר כמו ה-Abit kv8 pro או שעדיף כבר להזמין את ה Epox 8KDA3J S-754 sata, gbl מפנדה... קיצר…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי אני רוצה לקנות מחשב חדש אני רוצה את החלקים הכי טובים שיש תקציב? 2500 דולר המחשב ל משחקים כבדים אני חי בחול בNY תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, ניסיתי לבנות כאן מפרט בעצמי לצרכי גיימינג כבדים. ברשותי כרגע GTX 780 וSSD 850 EVO שאותם הוסיף למחשב לאחר הקנייה ולכן אין במפרט SSD או כ. מסך. המפרט נמצא כאן: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=21857 1. 3500 זה התקציב המקסימלי שאני מעוניין להוציא כרגע. אינני יכול לחרוג לא אתנגד אם זה ייצא קצת פחות. 2. כפי שאמרתי זהו מחשב גיימינג "כבד" אהיה מעוניין להפעיל עליו את המשחקים הכבדים ביותר כיום (בעתיד אשדרג ל GTX 980 ואולי כרטיסים מתקדמים יותר שיצאו). 3. הרזולוציה המקסימלית שאני בונה עלייה היא 1920 1080 ואין שום צורך בציוד הקפי. 4. מארז שקט הוא חשוב אבל לא הכרחי. (5) 5. אינני מתכנן אוברקלוק. 6. הייתי מעוניין בלוח אם שמאפשר SLI בעתיד…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by maya fisher,

אני אשמח לעזתרכם לרכישת מחשב ניד ללימודי תקשורות חזותית . מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג חריגה של500 שח 2. מה שימושי המחשב : עריכת ווידאו עריכת תמונות שימוש בתוכנות אדובי למנהם ואנמציה כמו מאיה ו זיבראש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב במקור לא מיועד לגיימניג אבל אם יוכל להריץ משחקים זה יכל להיות נחמד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעדיפה שהגודל יהיה 15 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא ממש יודעת…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by bezangeloo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן, אבל הביצועים חשובים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם באמת יש צורך, אשמח לשמוע המלצות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שרטוט וחישוב (וכמובן "שימושי סטודנט" רגילים: אופיס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autocad, matlab ודומותיהן, כך שחשוב גם מעבד וגם GPU 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך, מחוץ לתקציב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by rroonnii,

מחשב לילדים.. מה התקציב המקסימאלי? 1200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במיוחד שהמחשב נקנה מאילת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נועד לילדים ,סרטים, גלישה ,משחקי דפדפן וכדו' . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) : 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…

13. שלום לכולם ותודה שנכנסתם לעזור! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מחובר בHD לרסיבר והשימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים 5.1, מוזיקה באיכות גבוהה ועריכת והקלטה מוזיקה בסיסית בPRO TOOLS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - PRO TOOLS, תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים כמה שנים קדימה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

15. Started by garl,

אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ-2000-3000 ש"ח. (גמיש). * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6 או יותר. אין העדפה למבריק או מאט. * רזולוציית המסך: לפי המלצתכם... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מעדיף שתהיה מקלדת יחסית מרווחת (אתם יודעים, לא מהמקלדות של הניידים הצפופים האלו. משהו שיאפשר להקליד כמו בנאדם) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: מעדיף שתהיה סוללה חזקה יחסית. אני אגיד לדוג' 5 שעות, אבל בתכלס תלוי בהמלצות שלכם בהתאם למחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500 ג'יגה. לא חשוב סוג הכונן. * כונן אופטי: לא חובה. …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by camera,

שלום לכולם, אחי מעוניין לשחק משחקי מחשב ברמה גבוהה וכמעט קנה PS4 ואז נודע לו שמחשב ברמה גבוהה יוכל להפעיל משחקים ברמת גרפיקה משמעותית טובה יותר מPS. במחשב הוא יוכל להשקיע 4K, טכנאי מחשבים שימכור לנו את המחשב (יש לו אינטרס לומר שהמחשב טוב יותר...) טוען שבסכום כזה יהיה ניתן להפעיל משחקים ברמה הכי גבוהה (Crysis, Thief, BF4 וכו') בגרפיקה מקסימלית בFBS טוב, האם זה נכון?, אני מניח שהוא התכוון למחשב כז בערך: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10196 אם זה נכון אז למה יש מחשבי גיימרים הרבה יותר יקרים אם למשחקים אין צורך בכאלה ביצועים? מה היתרונות לPS4 מול מחשב באופן כללי. תודה רבה!, הוא קצת לחוץ על זה, אשמח לתשובות ממי שמבין.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by dexie,

היי חברים, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב עדכני, זריז, מהיר, שקט ולטווח עבודה ארוך. אצטרך את עזרתכם לגביי הפריטים הבאים: מעבד אינטל, לוח אם, מאורר למעבד, זכרונות, ספק כוח, ומארז. יש ברשותי כבר הארד דיסק SSD+SATA III, כרטיס מסך, מסך, מקלדת עכבר. טיילתי קצת באתר של KSP, זה מה שיצא לי: מעבד אינטל : Intel Core i7 4820K 3.7Ghz 10MB L3 Cache s2011 - Box מאוורר למעבד : Antec Kuhler H2O 1250 Liquid Cooling System לוחות אם למעבדי אינטל : Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E זכרונות : Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2133MHz ספקי כוח : Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm P…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. קודם כל שלום לכם , רק הצטרפתי וכבר אני שואל שאלות המטרה : מחשב לשימושים כלליים , המחשב אצלי עובד 24 שעות ביום ( ועוד כמה בלילה ) , בעיקר אינטרנט , לפעמים תכנות ועבודות גרפיקה קלות בעתיד יש רצון לעריכת וידאו בייתית וכמובן סרטים איך לא משחקים אני לא ממש משחק , ואני לא ממש עושה OC ( בעיקר כי אני מעדיף לשמור על המחשב קר ככל האפשר כי הוא עובד רצוף לחלוטין וברוב הזמן כשאני לא לידו ) הרעיון למחשב הוא משהו כזה : ‏CMV T39D 20'' LCD 8ms DVI‎ 1390 6300 1050 (BOX ) IB9 565 twinmos 2*1gb 810 x1550 512 saphire 530 (כולל יציאת HDTV ) Western D KS 345 Compucase CI-6A21 240 HEC 450TDT 450W 23…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. קודם כל שלום רב! מחר אני צריך לקנות מחשב חדש והתקציב הוא בסביבות ה3500. אני חיפאי, ומתכוון לנסוע לחנות ולא להזמין דרך האינטרנט, לכן החנות שאני מתכוון לקנות ממנה היא נעה מחשבים. אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך ומיניהם וגם לא צורב. תודה על העזרה והמשך יום נעים.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למידת מכונה (המון שימוש בזיכרון RAM ומיקבול על GPU) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש העיקרי של המחשב יהיה עבור פיתוח ועבודה על למידת מכונה. אומנם המחשב לא ישמש עבור gaming, אבל יש חשיבות גבוהה מאוד לכרטיס המסך (אשמח אם יכנס בתקציב gtx 1080). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מחפש מחשב נייד שיוכל להפעיל משחקים לא כבדים במיוחד, אני מתאר לעצמי שמחשב שיכול להריץ משחקים לא הכי כבדים מ2010 או משחקים כבדים בהגדרות נמוכות יספיק לי עד שאני אשקיע את הזמן לבנות נייח רציני למשחקים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by natee,

לכל צוות המומחים הנהדרים כאן! אחי לא מבין כלום במחשבים, ורוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותו אך ורק לגיימינג. הוא לא מחפש דווקא את המחשב הכי מדהים בשכונה, אלא משהו חזק, ובעיקר- אמין! הוא לא הבן אדם שידע לפתור לבד תקלות, ולכן המחשב צריך להיות מ"בית טוב". * מטרות המחשב? משחקים. לאו דווקא הכי חדשים. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל. ככה שלא ישבור לו את הברכיים... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB-1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה. העיקר אחריות שידועה כאמינ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. מהי העדפתכם לגבי תפוקת-הקול של מחשבכם ?

24. שלום לכם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט למחשב עתידי. הצרכים שלי מהמחשב הם: - גרפיקה (פוטושופ ופלאש) - בניית אתרים - גיימינג - הרצת סרטים התקציב שלי הוא עד 8000 (לא כולל מסך ואביזרים נלווים). תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לך קהילה נהדרת. אני בחור מאד רציני שרוצה מחשב נייד לגיימינג, מעניין אותי מחשב זה של לנובו אבל יש לו הרבה דגמים, בעיקר 2 דגמים כרגע בישראל. הדגם הראשון הוא זה: [h=1]Lenovo IdeaPad Y510p Laptop 59403428[/h]http://fre.co.il/items/250207-Lenovo-IdeaPad-Y510p-Laptop-59403428-%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95 מחיר: 4700 וזה הדגם השני:[h=1]Lenovo IdeaPad Y510p 59375357[/h]http://fre.co.il/items/241613-Lenovo-IdeaPad-Y510p-59375357-%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95 מחיר: 4932 ההבדל הוא שפה יש לו 2 כרטיסי מסך SLI, אבל מה שמפריע לי זה שהזכרון רק 1333MHZ ולא 1600 כמו בדגם הראשון, כמו כן זה רק 8GB ולא 16. והוא גם יקר יותר מן הסתם בגלל 2 כרטיסי מסך אבל המחיר לא מפריע לי. וגם המסך הוא A…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים