ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי ASUS ZenBook ux31e, המסך שלו שבור ולא עובד (מנפילה שבה אולי ניזוקו עוד חלקים וזה מקור הבעיה שלי ), אני מחבר אותו עם מיקרו HDMI - HDMI למסך חיצוני (Sony Bravia). העסק עובד סבבה בלי דרייברים של הכרטיס מסך (integrated Intel HD Graphics 3000 GPU) או בסייפ מוד אך ברגע שמותקנים דרייברים הוא פשוט לא מזהה את המסך החיצוני לא משנה מה אני עושה (fn+f8, Win+P, ניסיון על בליינד "להעביר" למסך החיצוני) לכן אני מסיק שהוא לא מזהה אותו (גם לא משמיע רעש כשמחברים אותו). כשמותקנים דרייברים אז מסך הטעינה של וינדוס מופיע על המסך החיצוני אך ברגע שהוא נכנס לוינדוז אין שום אות לזיהוי. אבל בלי דרייברים אין שום בעיה! איך אני גורם לו לעבוד עם דרייברים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כולם, קניתי אסוס U36S לצרכי לימודים לא מזמן, בפעולה שוטפת בזמן לימודים על שולחן - בהחלט אין בעיה של התחממות, אבל לפעמים אני משתמש בו במיטה וכשהוא יושב על השמיכות אני מרגיש שהוא מתחמם ושאני שם יד מתחתיו הוא ממש חם. אני מחפש משטח קירור למטרה של עבודה עם הנייד במיטה, משהו מתכוונן יהיה נחמד. מחיר עד 150-200. תודה! (:
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז לא מזמן ביקשתי מפרט עד 6000 כולל ציוד היקפי, טרחתי הרבה ולבסוף הגעתי למפרט הסופי, רציתי לשמוע מה אתם חושבים, מה יש לשפר או להוסיף. כמו כן להוריד. תודה נ.ב רמקולים,קירור למעבד הם ציוד שהיה חשוב לי להשקיע, ולגבי המסך היו לי התלבטויות רבות, כנראה שאת הדגם הזה אקח, הדרישות לי בנוגע למסך הם 19",מותג עד 1300שקלים. הנה: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX קירור למעבד: SCYTHE NINJA PLUS REV [ .2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER] לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC SONATA III 500W קירור למארז: Arctic Cooling AF12025L 120mm זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32M…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סתם משהו שניסיתי, להרכיב מפרט שנחשב בעקרון למחשב הטוב בעולם.. האם באמת מחיר של מחשב כזה הוא בסביבות ה-33 אלף ש"ח? יש סוגים של מחשבים שנחשבים חזקים יותר? מה לדעתכם צרכים של מחשב כזה? כמובן שאפשר לחסוך עוד קצת עם גרסה זולה יותר לכרטיס המסך לדוגמה אבל סתם הלכתי על העקרון הזה.. מפרט כזה יחזיק עשור אתם חושבים? גם SLI יש כאן.. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 8421 ₪ - * חדש * - AMD Ryzen 32C 2990WX Max Boost 4.2Ghz Threadripper קירור מים למעבד: 837 ₪ - CORSAIR H150I PRO RGB 360MM לוח אם: 2227 ₪ - X399 Threadripper AORUS EXTREME זכרון: 4630 ₪ - * מבצע * - 64G …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב צח המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים כי אין לי כלום! ז"א שיהיה מעבד וקירור למעבד (שקט) ומארז שקט והארד דיסק 250 ג'יגה לוח אם עם כרטיס מסך וכרטיס קול ורשת מובנים גיכרון 1 או 2 ג'גה לא יודע צורב DVD ספק שקט כונן A פלופי מסך דל 20 אינץ לא הרחב עכבר מקלדת אל פסק איכותי שכחתי משהו??? המחשף הוא לשימוש ביתי, קרי -סרטים הורדות, מוזיקה, אופיס, אינטרנט טלוויזיה (לא למשחקים) שככתי משהו?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכם , רק הצטרפתי וכבר אני שואל שאלות המטרה : מחשב לשימושים כלליים , המחשב אצלי עובד 24 שעות ביום ( ועוד כמה בלילה ) , בעיקר אינטרנט , לפעמים תכנות ועבודות גרפיקה קלות בעתיד יש רצון לעריכת וידאו בייתית וכמובן סרטים איך לא משחקים אני לא ממש משחק , ואני לא ממש עושה OC ( בעיקר כי אני מעדיף לשמור על המחשב קר ככל האפשר כי הוא עובד רצוף לחלוטין וברוב הזמן כשאני לא לידו ) הרעיון למחשב הוא משהו כזה : CMV T39D 20'' LCD 8ms DVI 1390 6300 1050 (BOX ) IB9 565 twinmos 2*1gb 810 x1550 512 saphire 530 (כולל יציאת HDTV ) Western D KS 345 Compucase CI-6A21 240 HEC 450TDT 450W 23…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שימוש גיימינג: מחפש מחשב ולא מוכר רוב חלקיו באחריות . מפרט טכני מתומצת: מעבד : INTEL CORE I7 2600 3.4G כרטיס מסך: Gigabyte GTX680 2GB GDDR5 HDMI Windforce זיכרון ראם: g.skill 8 giga ספק כוח: chieftec 600 לוח אם: asus p8h61 דיסק קשיח: Hitachi 1T כונן אופטי: LG DVD RW *22 מארז: sharkoon
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לדוד שלי יש מחשב משנת 2005\2006 של Lenovo Thinkpad R50e ואני לא יוד בדיוק איך לפרמט אותו. אני יודע שאמור להיות איזשהו כפתור backup שכאשר אני מעלה מחדש את המחשב (במסך שלוחצים F12 או F משהו בשביל הביוס) אני לוחץ על הכפתור הגיבוי הזה והוא אמור להתקין מחדש את ה windows כי הוא מובנה בנייד. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חבר'הה! לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכם... בחיפושים אחרי מחשב טוב - שימושים: מעולם לא התנסיתי בגיימינג אבל זה כנראה בגלל שמעולם לא היה לי מחשב מספיק חזק, אז אני רוצה מחשב שאני אוכל לשחק בו בכיף באיכות טובה במשחקים החדשים יחסית, פוטושופ, צפייה בסרטים וכו' מסך יש לי יחסית חדש(כחצי שנה) LG 22'' כך שמן הסתם אני לא צריכה מסך. בהתחלה חשבתי על מפרט באיזור ה2000 שקל אבל לאט לאט זרמתי לכיוון ה3500 וכל עוד אתם אומרים שזה מפרט טוב מאד אני זורמת עם המחיר. לא מתכנת לשדרג בזמן הקרוב. קבלו: (מKSP) מעבדי אינטל Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H67-M LE s1155…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום היום עשיתי ביקור בשני החנויות ולשניהם יש את אותו המפרט, AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache [754 Pin]- RETAIL 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA NEC DVD-RW NEC 3500 x16 DUAL LAYER - bulk NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE Genius Comfy KB-10X keyboard - ps2 Microsoft - Wheel Mouse Optical - PS2/US Creative Inspire 2.1 2500 אוקיי קודם כל ההצעה של ksp למפרט היא : 5060 וההצעה של zigzag להצעה היא: 5358 למה כדאי זיגזג ? יש להם יותר אחריות למה לא כדאי זיגזג ? מחיר ג…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב - הרכיבים שחסרים לי הם 1. מעבד 2. לוח אם 3. זיכרונות 4. כרטיס קול 5. כרטיס מסך 6. צורב DVD המטרה של המחשב היא למשחקים, מוזיקה וסרטים. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה אחלה. תודה, Por
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניינת לקנות נייד בסביבות 4k רצית חוות דעת על לנובו z70-80 FG004KIV i7/i5 וכן על השירות של לנובו ודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב של dell מדגם n3010 מסף 13 אינצ מחפש כבר כמה זמן מדבקת anti glare ולא מוצא . איפה אפשר לקנות? האם יש שם שונה לדגם הזה בחו"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פורום HWZONE שלום רב, זה זמן רב שאני מתלבט לכתוב כאן, האמת כבר 7 שנים בערך.. פעם אחרונה שקניתי מחשב והתעמקתי בכל הדקויות הייתה בסוף 2008 כשקניתי את המערכת הנוכחית, שהייתה חזקה בזמנו. המחשב הקיים: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3600 MHz (9 x 400) OC Gigabyte GA-EP43-DS3L X4 DDR2-800mhz mushkin 2GB RAM AMD Radeon HD 7700 Series (1024 MB) GDDR5 Drive #1 - WDC WD5000AAKS-00H2B0 (465 GB) Drive #2 - WDC WD5000AAKX-001CA0 (465 GB) Microsoft Windows 7 Ultimate 64bit CoolerMaster 690 BASIC II אני אוסיף שאני מעוניין להשתמש בכמה שיותר דברים שאפשר מהמחשב הישן (כ.מסך, RAM, דיסקים קשיחים) הבעיה העיקרית היא המעבד שכרגע תוקע אותי, הכרטיס מסך אופציונלי להישאר, אלא אם …
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי שני הדגמים הנ"ל: http://ksp.co.il/?uin=20796 http://ksp.co.il/?uin=19686 מה אתם אומרים?? ובכלל מה אתם אומרים על המעבד של הלנובו - E1-2100 AMD , לעומת המעבד של הסמסונג 2117U של אינטל?? המחשב אמור לספק בעיקר לכתיבת מסמכים וגלישה פשוטה באינטרנט. אך כדאי שיחזיק מעמד ולא ימות בקרוב... תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב100, 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הולך להתחבר לטלוויזית smart tv של סמסונג כך שהוא גם ישמש כמדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD משחקי יריות וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 46 אינץ. דגם f7500. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
את המחשב הזה: הוא חדש לגמרי אני משתמש בו רק שבוע 3 שנים אחריות אני מוכר אותו כי אני רוצה לקנות מחשב נייד יותר קטן שם המוצר: מחשב נייד Dell Inspiron n5110 i7-2630QM nVidia GT525M אחריות: 3 שנים מעבד: Intel Core i7-2630QM 2.0G זיכרון: 4GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: 640GB SATA 5400RPM
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי נייד של לנובו 3000 N100. הוא עובד עם ווינדוס7 כרגע. ללא התראה מוקדמת, הוא יכול להכבות. בעת העליה יוצג מסך רגיל של ווינדוס לא נכבה כראוי: מצב בטוח וכד'.. המערכת לא מציגה שום הודעות שגיאה אחרי העלייה של המערכת מחדש. אני אפילו לא יודע איפה להתחיל. אין לי שום רמז. חשבתי בהתחלה שיש אולי בעיה כלשהיא במערכת הפעלה ולכן פירמטתי והתקנתי מחדש. מלבד דרייברים ועוד תוכנה או שתיים - icq/messanger/youCam אין כלם על המחשב. דרייברים בלבד. אשמח אם תכוונו אותי מה אפשר לעשות בנידון. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב:סרטים, אינטרנט ומשחקים(כבדים ככל האפשר). זה הסדר עדיפויות גם * גודל המסך? 15.6, לא חשוב מאט או מבריק * רזולוציית המסך? גבוהה ככל האפשר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500gb. אם אפשר במסגרת התקציב לשלב ssd אז בכיף * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה בינלאומית אבל שיהיה בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הערות: יש לי אפשרות מאוד נוחה לקנות באילת אם זה משתלם.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים - פעם ראשונה כאן האמת, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בכל מקרה הייתי שמח אם מישהוא היה אומר לי איך המחשב הבא- אם שווה את המחיר - 10999 ש"ח? דגם: ThinkPAD X240 20AL007CTO מעבד: Intel Core I7-4600U 3.00GHz, 4MB זיכרון: 8GB DDR3 1600 דיסק: 512 SSD + מסך: 12.5" HD IPS (1366 x 768) 300NIT גרפיקה: Intel® HD Graphics 4400 תקשורת: BT-WIFI-1000-USB3 DP FPR CAM ESATA מערכת הפעלה: WIN 8.1 PRO 64BIT משקל: 1.35KG 6 CELL תודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להרכיב מחשב חדש ואודה מאוד למי שיוכל לעזור לי. דרישות: מלבד שימוש ביתי משרדי רגיל, גם שימוש לא לפרנסתי אלא כצלם חובב בתוכנות פוטושופ ופרמייר. לא למשחקים לא OC. מערכת הפעלה (לא לתקציב) Windows 7 64bit תקציב עד כ 3,000 ₪ בלי ציוד היקפי, עם אפשרות לחסוך. לא לכלול דיסק קשיח וצורב. הקנייה תיעשה ב KSP ברגע שהמפרט יאושר. חיבורים נדרשים: FM/USB2/USB3/ESATA/HDMI/IEEE1394a ניסיתי להכין רשימה הר"מ אבל שאלות: א. האם מהדרישות שלי רצוי כרטיס מסך אפילו זול או אפשר להסתפק בכרטיס מובנה? ב. האם תוכנות גרפיקה עובדות בתאום טוב יותר עם כרטיס מסך מבוסס nVidia או מבוסס AMD? תודה. מעבד אינטל Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 – Tray 860 ₪ http://k…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: ,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים- אפשרות לראות HD,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה., ללא ציוד היקפי או מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?, מחשב אינטל, הצעות מKSP אלא אם כן חנות אחרת זולה משמעותית. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?, כן מחשב שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?, כן הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט?…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שתוכלו להציע לי מפרטים טובים.......(צריך הכל.....כולל מדפסת) לקחתי את הרשות והכנתי אחד משל עצמי...... AMD 2600+ xp ABIT NF7-SL ATI RADEON 9800PRO 128MB (256bit) club-3d 512MB(256x2) 400MHZ MICRON AOC 17" ASUS 52X32X52 LEXMARK z612 W.D 80GB S-ATA וגם סתם מארז...... יוצא 4550שח
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד רצוי 3 גיגה : אינטל\AMD - נמקו לוח אם - ?? זכרון ראם 2*512 לגרפיקה זה המינימום , מי יצרן טוב נחשב ? כרטיס גרפי משחקים - מה לעשות, צעיר בליבי, אבל לא צריך high end פלופי לא נראה לי שצריך בעולם של פלאש סטיקס צורב לא בטוח אם משתלם היום משולב דיווידי שגם צורב ספק כוח + מארז : פה חברה העדפה שלי שיהיה "מדליק" לא איכפת לי להוציא 800 שח על משהו של ANTEC או THERMALTAKE הארדיסק - ???? תעריך 5200-5500 למחשב חזק לגרפיקה + משחקים שלא יהיה משקולת נייר עוד חודשיים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד לידידה שרוצה להתחיל ללמוד פוטושופ, ולראות סדרות. יש לי ניסיון טוב עם DELL ככה שאני מעדיף שיהיה שלהם. בערך עד 3,000 ש"ח אבל אפשר להתגמש * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) פוטושופ, צפייה בסרטי HD, אופיס, גלישה ברשת * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15", מאט עדיף * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מה שעדיף לדעתכם לשימושים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה,…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-