עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלומות, אני מחפש מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעבודה (מסמכים, אינטרנט, מצגות, קצת תכנות), וקצת לסרטים. הדרישה העיקרית שלי הוא שהוא לא יהיה גדול מידי או כבד. כרגע יש לי נייד 12" לא רחב (4:3) ששוקל 1.7 ק"ג - וזה הכי נוח בעולם. חשבתי על ניידי 13.3" (כי 12 רחב נראה לי קטן מידי), אבל אני לא רוצה נייד של 2.2 ק"ג. אני מעדיף לקנות מ-NBC, למרות שאם יש הצעות של חברות אחרות - אין לי בעיה לשקול. ראיתי את ה-VOSTRO 1320, ואת שלושת הקונפיגורציות האלו: 320GB 7200 + P8600 + GF 9300 - מחיר : 5600 שקל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-nvd.htm 320GB 5400 + P8600 - מחיר 5000 שקל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-p86.htm 120GB + T6570 - מחיר 4000 שקל http…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה בדפדפן ומסמכים (word, excel וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח, עד 1,000 ש"ח חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, הקמת סביבות וירטואליות וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמחשב יהיה יחסית שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כרגע לא, אבל לא פוסל אפשרויות עתידיות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by pergola,

מעבד: E6300 לוח אם: 945G של גיגהבייט זיכרון: 2G 667MHZ כונן קשיח: 250GB 16MB WD צורב: LG H22 ספק: ENERMAX 400W מארז: גיגהבייט פוסידון ראוטר: לינקסוס WRT54G כרטיס רשת אלחוטי: אדימקס 7128G עכבר: מיקרוספט אופטי מקדלת: לוג'יק אליט מסך: LG L194WT כונן חיצוני לHD וכונן 80G בממשק IDE שאתה מכניס בתוך הכונן ומשמש ככונן חיצוני (יוצא יותר זול מסתם כונן חיצוני ואתה מקבל גם מארז ) מה אתם אומרים? אני יקבל גם דברים רעים ;D אגב למי שלא מובן למה קניתי כרטיס מסך מובנה זה בגלל שעוד 3 חודשים אני משדרג לכרטיס DX10 ככה שאני מסוגל להסתדר עם כזה כרטיס 3 חודשים חוצמיזה שזה היה מייקר לי את העסק והייתי כבר לחוץ בתקציב.. לגבי מסך רציתי את הCMV22" ממה שהבנתי אבל 2 צעירים באו לארץ ומיי…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב מולטימדיה ביתי בערך ב 2500 ש"ח (לא כולל מסך). באתר הזה הציעו את המפרט הבא: גוף קירור למעבד - Spire 5U213C1H3G FridgeRock AMD50 דיסק קשיח - Western Digital 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition395 זיכרון פנימי - 256mb PC3200 - TwinMos 400mhz DDR301 כונן דיסקטים - TEAC 1.4455 כונן תקליטורים - Teac x52132 כרטיס מסך - Chaintech GeForce FX5600 128mb DDR810 כרטיס קול - על לוח האם0 כרטיס רשת - על לוח האם0 לוח אם - ABIT NF7 v2.0 nForce2515 מארז - Compucase CI-6A19 +Heroichi 300AR-T299 מעבד - AMD Athlon XP 2000+ Tray434 ספק כח - כלול במארז0 מחיר: 3103 ש"ח -------------------------------------------…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. פורום HWZONE שלום רב, זה זמן רב שאני מתלבט לכתוב כאן, האמת כבר 7 שנים בערך.. פעם אחרונה שקניתי מחשב והתעמקתי בכל הדקויות הייתה בסוף 2008 כשקניתי את המערכת הנוכחית, שהייתה חזקה בזמנו. המחשב הקיים: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3600 MHz (9 x 400) OC Gigabyte GA-EP43-DS3L X4 DDR2-800mhz mushkin 2GB RAM AMD Radeon HD 7700 Series (1024 MB) GDDR5 Drive #1 - WDC WD5000AAKS-00H2B0 (465 GB) Drive #2 - WDC WD5000AAKX-001CA0 (465 GB) Microsoft Windows 7 Ultimate 64bit CoolerMaster 690 BASIC II אני אוסיף שאני מעוניין להשתמש בכמה שיותר דברים שאפשר מהמחשב הישן (כ.מסך, RAM, דיסקים קשיחים) הבעיה העיקרית היא המעבד שכרגע תוקע אותי, הכרטיס מסך אופציונלי להישאר, אלא אם …

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אהלן, ביקשו ממני המלצה למפרט מחשב כולל ציוד היקפי שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים כבדים. הוא צריך לכלול ציוד היקפי(מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך) והתקציב הוא עד 7.5Kש"ח עם אופציה לחריגה ל8Kש"ח. אודה להמלצות, אריאל

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by zone glide,

סתם משהו שניסיתי, להרכיב מפרט שנחשב בעקרון למחשב הטוב בעולם.. האם באמת מחיר של מחשב כזה הוא בסביבות ה-33 אלף ש"ח? יש סוגים של מחשבים שנחשבים חזקים יותר? מה לדעתכם צרכים של מחשב כזה? כמובן שאפשר לחסוך עוד קצת עם גרסה זולה יותר לכרטיס המסך לדוגמה אבל סתם הלכתי על העקרון הזה.. מפרט כזה יחזיק עשור אתם חושבים? גם SLI יש כאן.. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 8421 ₪ - * חדש * - AMD Ryzen 32C 2990WX Max Boost 4.2Ghz Threadripper קירור מים למעבד: 837 ₪ - CORSAIR H150I PRO RGB 360MM לוח אם: 2227 ₪ - X399 Threadripper AORUS EXTREME זכרון: 4630 ₪ - * מבצע * - 64G …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by n0stredamus,

אהלן אנשים ... אני צריך קצת הכוונה ... אני רוצה לעזור לידידה שלי בענייני מחשב. .. היא לומדת קורס מאיה ואני צריך לבנות לה מערכת שתהייה מספיק סבבה ולא ביותר מדי תקציב כמובן כולל מסך 17" lcd וכ"ו ... חשבתי ללכת בכיוון של מערכת מבוססת פרסקוט ו512 ddr2 ... האם אפשר בלי כרטיס מסך מטורף ... משהו חמוד , לעמוד בתקציב של נניח עד 5500-6000 ? כולל מסך כמובן .. בתודה ... טל. אני אשמח אם תיתנו לי כמה כיוונים שכדאי ללכת עליהם ...

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מחפש מפרט למחשב למשחקים ב6000 בלי מסך ובלי אביזרים (מקלדת עכבר וכו'). עדיפות למחשב שקט (לא מבין ברכיבים שקטים.........) ועדיפות לג'יגה זכרון תודה מראש לכל מי שעוזר!!!!!

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. פורמט מומלץ להודעה 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: ,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים- אפשרות לראות HD,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה., ללא ציוד היקפי או מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?, מחשב אינטל, הצעות מKSP אלא אם כן חנות אחרת זולה משמעותית. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?, כן מחשב שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?, כן הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט?…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום רב, אני רוצה להזמין חלקי מחשב ולשדרג את מה שיש לי כיום: I7-4790K asus maximus vii ranger geforce GTX 970X samsung evo 840 250GB ssd SeaSonic S12ii 16GB ram crucial ballistix אשמח לשמוע את המלצתכם 1. התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת תיכנות/ מכונות וירטואליות/ אינטרנט / פה ושם משחקים/ סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן פוטושופ, vmware תדיר, …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by joe35,

שלום , קניתי את המחשב הזה ( WIN8.1 ) : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=891863 יש לי כמה בעיות איתו : 1 . היה לי לפטופ ישן עם חיבור VGA , אז כדי לא לרכוש מסך חדש , קניתי את המתאם הזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9864 מאז שחיברתי אותו אני לא שומע כלום עם הרמקולים . מה לעשות ? הגיע עם המתאם הזה גם חיבור נוסף לשמע , אבל אני לא יודע לאן לחבר אותו . 2. כאשר אני מעלה את המחשב , הווליום מאוד גבוה ואני לא מצליח להנמיך אותו , אלא רק לאחר כמה דקות . אי אפשר לקבוע שהוא יעלה תמיד עם 15% מהווליום ? 3. שולחן העבודה שלי פתאום נהיה ריק , נעלנו לי כל האייקונים . אבל אם אני פותח את מחיצת desktop דרך הסייר , אני רואה שם את האייקונים וקיצורי הדרך שיצרתי . מה צרי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by dudidudu,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. 1) תקציב-3000 * מטרות המחשב? לימודים בין היתר גם אינטרנט ופייסבוק,וכמובן אם אני ירצה לצפות בסרטים,או לחבר את המחשב לטלויזיה,מתכוון להפעיל עליו את כל צורכי האופיס (וורס אקסל...וכ"ו..) * גודל המסך? 14-15 (לא משנה מבריק או מט) * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי-אני יסחב איתו ביום יום * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כמה שיותר- יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה לו את כל החיבורים * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא משנה * כונן אופטי? שיהיה כונן דיסקים-אם יש אפשרות לצורב dvd זה יהיה מעולה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש: יש כבר ג'יג'ה זיכרון(מיקרון), 2 הרד דיסקים WD80GB 8MB-CAHCE, מארז, מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים. המחשב למשחקים, לא ל OC. המפרט צריך לכלול: 1. מעבד A64 - ההבדל בין 512K ל 1MB זיכרון מטמון משנה מאוד? 2. לוח ל A64, שיהיה צ'יפסט טוב, בכל תמיכה ב RAID, וכל הפיצ'רים הרגילים: כ.קול(לא חייב מאוד איכותי, סביר+), כרטיס רשת, USB..... 3. NEC 2510A 4. X800 PRO של חברה טובה. 5. ספק כוח איכותי וחזק. 6. קירור למעבד(אם אין סטנדטי). עדיף לחסוך כמה שיותר ולא לבזבז סתם, לתת תמורה טובה למחיר, למרות שהוא לא מוגבל. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שימושים: מסמכים, מוזיקה, גלישה באינט'. צריך WiFi. מסך כמה שיותר גדול כי השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית ממושכת (word/excel) וגם אינטרנט חשוב גם שלא יהיה כבד. התקציב הוא עד 2000 שקלים, אך עדיפות לפחות. עם זאת, אם יש אופציה מעניינת עד 3000 אז נשמח לשמוע. אם שילוב הדרישות שרשמתי בעייתי (מחיר,משקל,גודל מסך) אז נא לפרוס את האפשרויות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. לרגל יום הולדתי ה18 ההורים החליטו לקנות לי מחשב חדש לאחר שימוש של כ5 שנים במחשב הנוכחי בתקציב לא מוגדר, אני קבעתי שהמקסימום שהמחשב יעלה הוא 6K אך אין חובה להגיע לסכום הזה.. אני מאיזור חיפה לכן אני צריך חנות טובה באיזור. הנה מפרט שבניתי. אני אשמח לחוות דעת והצעות מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ¤1259 פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 לוחות אם ASUS P5Q ¤800 מארזים Antec P182 No P/S Black ATX Case ¤783 ספקי כח Corsair VX Series 550W PSU 41A@12V ¤517 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI Black Dual Chanel CL5-5-5-15 ¤380 כוננים קשיחים Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤242 כרטיסי מסך NVIDIA Gainward nV…

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by MASTERpiece,

שלום אני מעוניין בשדרוג המחשב לצורך גיימינג כבד , תקציב : עד 3000 ש"ח. מפרט נוכחי: מערכת הפעלה : WIN 7 64BIT מעבד : QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3416 MHz כרטיס מסך : Shpphire Radeon HD 6870 CFX לוח אם : Gigabyte GA-990XA-UD3 זכרונות : 2 סטיקים של ; 4GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM דיסק קשיח : SAMSUNG HD103SJ ATA Device 1000 GB, 7200 RPM, SATA-II ספק כוח : תמונה ; http://gyazo.com/6beee5a93df8fde3d38c45bcce8fbebc מארז : Raidmax Iceberg ; תמונה ; http://upload.hardver-teszt.hu/imgs/tests/2011/356/raidmax-iceberg-all.jpg אם אפשר בבקשה להביא מKSP או כל חנות מחשבים שקרובה לאשדוד , תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by rroonnii,

מחשב לילדים.. מה התקציב המקסימאלי? 1200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במיוחד שהמחשב נקנה מאילת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נועד לילדים ,סרטים, גלישה ,משחקי דפדפן וכדו' . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) : 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ady,

שלום לכולם אני רוצה ליקנות מחשב למשחקים כאילו דה הבעיה היא שאני כבר כמה שנים טובות לא נגעתי במחשב בעיות תקציב אז ככה שאני לא מבין עכשיו כלום במיפרטים החדשים אז ככה יש לי בערך 5000 להוציא על מחשב מישחקים בלי מסך ואם אפשר להסביר לי אם שווה לחקות ל 2Q בשביל המעבדים של INTEL או מה הקטע עם VISTA ו DX10 האם זה אומר שאני יצתרך עוד פעם לשדרג? בתודה מראש עדי

22. אפשרות ראשונה M3 pro cpu 11 core, gpu 14 core, ram 18gb, ssd 512gb. אפשרות שניה M2 pro cpu 12 core, gpu 19 core, ram 32gb, ssd 1tb. המחיר ממש דומה. תודה רבה לעוזרים!

23. Started by amig,

היי, אני מתלבט בין שני דגמים של לנובו: 1. הראשון הוא עם מעבד I3 וחשבתי להוסיף לו SSD (נכון שאפשר להוסיף בדגם הזה?) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22659 2. השני הוא עם מעבד I5 (ואז בלי SSD) (אגב, הייתי מעדיף בלי מערכת הפעלה) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24488 מה דעתכם ? * מטרות המחשב? שימוש מרובה ב"וורד", גלישה באינטרנט, יו-טיוב (צפייה בסרטונים), קריאת קבצי PDF. אני מאוד מעוניין שתוכנות כאלו יוכלו לרוץ במגביל ובמהירות. * גודל המסך? 13 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט * רזולוציית המסך? שיהיה מספיק טוב לצפייה בסרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Blue…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, בעוד כחודשיים-שלושה אני מעוניין לרכוש מחשב לצורך משחקים, בתקציב של עד 4K ש"ח. 1. האם ללכת על מפרט מבוסס על מעבד AMD או אינטל? 2. לדוגמא בחרתי באינטל. האם ללכת על i7 על-חשבון כ. מסך פשוט יותר, ולשדרג אותו בעתיד, או ללכת על i5, ולקחת כרטיס חזק יותר? 3. האם צפויות הוזלות בתחום החומרה בשלושת החודשים הקרובים, אם לא, אשמח אם תוכלו לסייע לי להרכיב כבר עכשיו מפרט. אעדיף חנויות במרכז, בדגש על אזור ר"ג-ת"א. המסך שלי - Samsung BX2335, כך שלדעתי אין צורך באחד אחר. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, אני במחשבות לקנות מחשב גיימינג בעלות של עד 10K לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. העיניין הוא שטכנולוגית אני לא מעודכן מאד בשינויים הקיימים בשוק ואני מנסה להבין האם יש כזה דבר "זמן נכון לרכוש מחשב?" אני לא רוצה להיות במצב שבו אני קונה מחר מחשב ובעוד חודש חודשיים יוצאת טכנולוגיה חדשה לגמריי. שלא תבינו לא נכון, ברור לי שכך או כך טכנולוגניות משתנות כערף עין אבל אני לא רוצה להיות ב "רגע האחרון" לפני שהטכנולוגיה משתנה. לכן, האם אתם חושבים שזהו זמן טוב לקניית מחשב גיימינג או שמה עלי להמתין מספר חודשים לטכנולוגיה חדשה? ובכלל, האם יש פורמולה ידועה של תיזמון לקראת רכישה טכנולוגית? אני מקווה שהשאלה שלי תעזור לעוד מספ…

דיונים חדשים בפורומים