ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לכוון בסביבות המחיר הזה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, זה דיי גבול מקסימלי. אם עניין של 100 לפה ולפה אז בסדר ולא נורא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לתלמידה במגמת קולנוע, שימוש תדיר בתוכנות כמו Premier. גם מצלמת סטילס כתחביב אז הרבה Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים , אז ככה: מטרות המחשב שלא יתאמץ בכלל להפעיל ולהשתמש ב2 התוכנות . photopshop וIllustrator , ושימושים כללים skype \ office , אין שימוש במשחקים גודל המסך 13\15\17 מט משקל רצוי לא כל כך משנה - המחשב ישב לרוב בבית האם נדרש זמן סוללה ארוך? לרוב בבית אבל עדיין זה מחשב נייד... האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ( זה כבר סטדנרט לא? ) Bluetooth? לא קריטי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף לפחות לשנה . האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן APPLE אבל לא …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי קצת זמן פנוי וגם כסף מיותר אז החלטתי לקנות מחשב חדש אבל כמו כל הישראלים אני אוהב להשיג דברים בזול אז הלכתי בקו מחשבה שכל מה שאפשר לקנות ב EBAY והוא לא ממש כבד שווה את זה. תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט מחירים ואיכות החלקים ,ומה אתם הייתם קונים במקומי הערות - 1) המחירים של EBAY כוללים משלוח (עדיף להשתמש ב USPS ) 2) לא שלמתי מכס ומע"מ בכלל (מי ששלך לי את המוצרים לארץ ציין שהמוצר שווה פחות מ 50 דולר ).....חשוב מאוד!!! 3) החיסרון היחיד שיש הוא שיכולה להיות בעיה במידה ואני יממש אחריות. 4) מוצר כבד (כמו מארז\ספק) נקנו בארץ 5) יש לקנות רק מאנשים בעלי רקורד חיובי ומנסיון לרוב האנשים אין בעיה לשלוח לארץ 6) התשלום דרך PAYPAL 7) המחיר הסופי כולל הכל + מע"מ על מוצר…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק שיתאים למשחקים (DOOM 3 , FAR CRY וכו'). אני לא מבין גדול בתחום - אז ממש אין לי מושג איך לגשת למלאכת החיפוש. איזה המלצות אתם יכולים לתת לי ?(גם ברמת המפרט וגם ברמת התקציב שלדעתכם צריך להשקיע בנושא). אני יודע שבדרך כלל לא ממומלץ לצפות ממחשב נייד שיסחוב את המשחקים הללו - אבל אני נוסע הרבה ולכן הניידות מאוד חשובה לי. תודה מראש, רם
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחדש נייד עד 3300 ש"ח. אנחנו עוברים עוד 10 ימים בערך לארה"ב ואני חייב שיהיה לי את המחשב כאשר אני מגיע. לכן כל אפשרות רכישה ושליחה כבר עכשיו בתוך ארה"ב רלוונטית (יכול לתת כתובת) אז AMAZON או כל אתר אם דיל טוב אחר. קנייה בדיוטי פרי, בארץ.. בקיצור כל האופציות תקפות! תודה לכולם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי, שיחות וידאו, OFFICE, צפייה בYOUTUBE וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. אני סטודנט המעוניין לרכוש מחשב נייד לצרכים ביתיים וכן לתכנות. אני מתלבט בין המחשבים הבאים ואשמח אם מישהו יכול להגיד לי מה עדיף. http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=5058#prodtop http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a460m.htm או לחלופין מחשב מאיביי שעולה סה"כ 3035 ש"ח מפרט: HP 8440P ELITE HP 3 YEARS WARRANTY Weight 5.1 lbs Processor Intel Core i5 520M / 2.4 GHz Max Turbo Speed 2.93 GHz Cache Memory Type L3 cache Installed Size 3 MB RAM Installed Size 2 GB / 8 GB (max) Technology DDR3 SDRAM - 1333 MHz Type Serial ATA Serial ATA Interface Serial ATA-300 Hard Drive 250 GB - Serial ATA-300 - 7200 rpm Optical Storage Type …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, אני רוצה לקנות בשבוע הזה ( או הבא) את חלקי המחשב הבאים: זכרונות (של 4 ג'יגה), מעבד, לוח אם ו-כרטיס מסך ( מומלץ ה-4850HD לא ? ) השימומשים שלו בעיקר למשחקים ( היום אני משחק קוד4) התקציב : עד 3,200 שקל. לא זקוק לציוד היקפי, גם לא כרטיס קול / צורב וכונן, רק הדברים הנ"ל. הקירור מאוד חשוב לי, כיוון שבמחשב שיש לי עכשיו הוא לפעמים נכבה לבד וזה.. - לא רוצה לעשות OC - זה סתם "מקצר" את החיים של המעבד לא ? המפרט שלי כיום: 3.2 AMD PROCCESOR (ליבה 1 ) 2 GB ראם DDR400 7950GT 512MB לוח אם ישן :\ השאלה אם זה יכנס במארז הנוכחי, או שרק אם אני אקח לחנות הם יוכלו לדעת - אם אתם יודעים שאני צריך גם להחליף מארז ולהוסיף קירור קחו בחשבון בבקשה! (עד 3,200) ושאלה אחרונה מאיזה חנ…
-
- 39 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב כולל מסך דק של סאמסונג 710t שיכלול לפחות amd 3500 ושיהיה קירור טוב למעבד.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה השווי של הכרטיס הנ"ל? נקנה בארץ לפני פחות משנה, כמובן עדיין עם אחריות. ניתן ליראות את הכרטיס באתר של היצרן: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4890#ov
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
פורום HWZONE שלום רב, זה זמן רב שאני מתלבט לכתוב כאן, האמת כבר 7 שנים בערך.. פעם אחרונה שקניתי מחשב והתעמקתי בכל הדקויות הייתה בסוף 2008 כשקניתי את המערכת הנוכחית, שהייתה חזקה בזמנו. המחשב הקיים: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3600 MHz (9 x 400) OC Gigabyte GA-EP43-DS3L X4 DDR2-800mhz mushkin 2GB RAM AMD Radeon HD 7700 Series (1024 MB) GDDR5 Drive #1 - WDC WD5000AAKS-00H2B0 (465 GB) Drive #2 - WDC WD5000AAKX-001CA0 (465 GB) Microsoft Windows 7 Ultimate 64bit CoolerMaster 690 BASIC II אני אוסיף שאני מעוניין להשתמש בכמה שיותר דברים שאפשר מהמחשב הישן (כ.מסך, RAM, דיסקים קשיחים) הבעיה העיקרית היא המעבד שכרגע תוקע אותי, הכרטיס מסך אופציונלי להישאר, אלא אם …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב100, 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הולך להתחבר לטלוויזית smart tv של סמסונג כך שהוא גם ישמש כמדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD משחקי יריות וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 46 אינץ. דגם f7500. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן אני מתלבט על קניית מחשב נייד הנני סטודנט להנדסת חשמל, ביקשתי כבר המלצה בעבר, שבוע הבא אני ניגש לקנות את המחשב ומאז השתנו הדעות שלי. לאחר חיפוש רב רציתי לקבל חוות דעת על המחשב הבא: http://ksp.co.il/?store=ashdod1&uin=17576 לא מצאתי ביקורות על המחשב הנ"ל, רציתי לדעת הם זה דגם חדש בשוק? האם המותג fujitsu מומלץ? בקצרה מעוניין במחשב דיי חזק, מהיר (עדיפות ssd), דק=ultrabook, מסך 13.3 אינץ, אחריות עדיפות 3 שנים. אין צורך משחקים וכדומה, אולי תוכנות שאצטרך להריץ בעתיד בכל מקרה לא גרפיות. לפי הנתונים היבשים המחשב נראה בדיוק כמו מה שאני מחפש, השאלה האחרונה היא האיכות בנייה, וכמובן חוות דעתכם. תודה רבה ושבת שלום ערן
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב פיתוח וגיימינג משחקים כבדים כמו Mass Effect, Gears of War, Crysis, Assassin's Creed, משחקי רשת כמובן כגון Guild Wars 2 צריכים לעבוד חלק על נתוני הגרפיקה הגבוהים ביותר המחשב יהיה מחובר ל 3 מסכים (יש לקחת את זה בחשבון ביציאות של כרטיס המסך), 2 מסכי עבודה בגודל 23/24 אינטצ' ברזולוציה 1080p ומסך נוסף הוא מסך טלויזיה בגודל 50" גם כן ברזולוצית 1080p המסכים יהיו מחוברים בו"ז למחשב בתצורת Extend Desktop, בהרצת משחקים כמובן שרק מסך אחד יהיה שמיש, הטלוי…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. לפני הכל אני מבקש אם אפשר לא לצחוק ולא לפטור אותי ב"פחחח...". ראיתי את המפרט הזה : http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=66528&saleNo=425069#additionalInfo מה זה ? מעבד של VIA ? האם זה שווה משהו בכלל , נניח למחשב אופיס פשוט? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בקושי), צפיה בסרטים (בעיקר דרך HDMI). * גודל המסך? לא משנה כ"כ * משקל רצוי? לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כ"כ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה כ"כ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כ"כ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל בתאכלס לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא HP או MSI אלא אם יש משהו מיוחד ששווה את זה סה"כ מחשב בלי דרישות מיוחדות מלבד מקלדת מלאה (ז"א עם כפתורי המספרים בצד ימין). המחשב אמור לסחוב כחמש שנים אז ש…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה, הנה המפרט שחשבתי עליו תגידו מה אתם חושבים... דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 950 ¤ 1 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Ultra 939 880 ¤ 1 PQI DDR 512MB 400MHZ 320 ¤ 2 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB NCQ 650 ¤ 1 POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB 2190 ¤ 1 LG GSA-4163B BULK 380 ¤ 1 ANTEC SLK2650-BQE 570 ¤ 1 מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי 135 ¤ 1 ZALMAN ZM-F2 90MM 60 ¤ 1 כאמור מחשב למשחקים וגם למוזיקה וסרטים. חשוב שיהיה שקט כמה שיותר.
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי המכשיר הוא עבור חבר שלא מבין גדול במחשבים הוא ישמש אותו ליצירת קשר עם הבת שלו בגרמניה. רצויה חנות אמינה מאיזור אור יהודה מטרות המחשב? אינטרנט * גודל המסך? "15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? יכול להיות מועיל * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב * כונן אופטי? לא חושב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הוא מחפש נייד טוב לאינטרנט. התקציב הוא 2600 ש"ח. צריך שיכלול תיק ועכבר.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל DJ אני מגיע את המחשבים של אפל אך הם יקרים יחסית למה שהם נותנים. אני מחפש מחשב נייד עם דיסק ssd או רגיל של 240GB ולפחות 8 RAM ושהוא לא היה יקר כמו מחשב של אפל. התקציב הוא בין 1000 ש"ח עד 5,000 ש"ח לא משנה עם הוא בעיה עם מק עליו או ווידוס מיכיון שיש לי ב pc ווינדוס וגם מק לא אכפת לי גודל מסך מקווה שתעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
החברה משיקה גרסה מעודכנת לנייד הגיימינג הקטן שלה, שיגיע יחד עם עמדה ייחודית לכרטיס מסך שולחני חיצוני שתאפשר להקפיץ את הביצועים ברגע לכתבה: http://hwzone.co.il/alienware-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%9d-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%9b/
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הרבה נסיון עם מחשבים נייחים אבל עם ניידים- נאדה. לחברה שלי יש נייד של ג'יגה בייט ובזמן האחרון הוא מתחמם עד למצב שהוא נכבה. המאוורר עובד כרגיל. כמה מסובך יהיה לפתוח אותו ולנקות מאבק, לראות שהכל תקין וכו'? יש שם משהו מסובך יותר מפירוק של PC רגיל וכדאי לשלוח למעבדה או שלא אמור להיות מסובך מדי? אני מפחד לפתוח אותו ולגרום איזה נזק בגלל חוסר נסיון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
הי חברים בניתי מפרט לאחיין שלי ומבקש את חוות דעתכם, התקציב הוא 3500 שח פלוס מינוס בלי מסך וציוד היקפי. Intel Core i5 9400F / 1151 Tray C9400FT ₪ 676 ₪ 676 Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX White CMK16GX4M2D3000C16W CMK16GX4M2D3000C16W ₪ 342 ₪ 342 Kingston SSD 480GB A400 7mm 2.5" SATA III SA400S37-480G …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם בקניית מחשב לפיתוח. התקציב בלתי מוגבל. עניין הביצועים הוא חשוב ביותר. אני רוצה להריץ עליו לינוקס, המשקל לא חשוב. חשוב שתהיהי אפשרות ל- docking station. בגדול, נראה לי שהמפרט של ה- ThinkPad W530 אמור להתאים לי, החסרון היחיד שמצאתי בו הוא שאין אפשרות לרכוש אותו עם SSD (יכול להיות שאני טועה ויש אפשרות?) נראה לי ש- SSD יתן לי שיפור רציני בביצועים. אני יודע שסדרת ה- thinkPad נחשבת למוצלחת, לכן הלכתי לכיוון. מה דעתכם? האם אתם מכירים מחשב אחר שיתן את אותם היתרונות? תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בסמסטר הקרוב אני מתחיל את הלימודים באוניברסיטה, ובשביל זה אני מתכנן לקנות לי מחשב נייד כדי להקל לי על החיים. אם כבר אני קונה לעצמי אחד, אני רוצה שהוא יהיה גם מספיק חזק כדי שאני לא אהיה צריך להשתמש במחשב המשפחתי. לכן חשבתי לקנות את הasus n10j. הוא מספיק קטן וקל כדי לקחת אותו איתי לכל מקום. לאחר שדרוג הסוללה הוא יכול לספק זמן עבודה ארוך. השימוש שלי הוא המון גלישה באינטרנט, עבודה עם כמה יישומי אופיס במקביל, מידי פעם אפילו visual studio ולא מעט צפיה בסדרות טלוויזיה וסרטים (כאשר הוא מחובר למסך גדול, לא על ה10 אינץ' שלו). וחוץ מהדברים האלה, הניידות היא משהו שחשוב לי. ולכן הn10j נראה אטרקטיבי. את ההזמנה אני מתכוון לעשות מebay, מה שאומר שהתקציב הוא בערך 750$ לנייד, ועוד בערך 100$…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בערך לפני שנתיים קניתי מחשב לגיימינג בפעם הראשונה (האמת שכתבתי בפורומים כאן ואתם עזרתם לי לבנות מחשב ב TMS) עכשיו אני רוצה שהמחשב שלי יריץ חלק על הדרישות המומלצות (מקסימום) את המשחקים החדשים שיצאו ויצאו - ...Watch dogs ,Battlefield 4,Call of duty ghosts ורציתי לדעת מה אני צריך לשדרג כדי להריץ אותם חלק וכמה כל השידרוג הזה אמור לעלות (אני רוצה לשדרג ב TMS) הנה המפרט של המחשב שלי: תודה רבה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-