ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ,תוכנה לניהול עסק,(איזי טקס),תוכנה למצגת תמונות שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ברשותי Lenovo Yoga 3 pro, ולו מסך ברזולוציה 3200X1800. הסקיילינג המובנה בווינדוס על הפנים, שמתי 250% אבל זה עדיין נראה זוועה ויש המון המון דברים שנשארו פיציים כדוגמת החלון הקטן שנפתח כשמפעילים אאוטלוק או באינטרנט כשיש אופציות בחירה שנפתחות (לדוגמה כשהתקנתי את האופיס דרך האתר של מייקרוסופט והיה צריך לבחור שפה) וזה פשוט מעצבן. יש גם דברים שמטושטשים (לדוגמה הAtera בשביל להתחבר לשרת של העסק או החלונות שהeset מקפיץ (כאילו שהרזולוציה שלהם קטנה מידי וזה יוצא בגודל נורמאלי אבל מטושטש...) מה עושים? זה נראה זוועה ומוריד מחווית השימוש של המחשב... תודה לכל העוזרים והעוזרות!
-
- 16 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב מיועד לסטודנטית בטכניון ומטרותיו הן: לימודים (משרדי), מטלאב, שפת סי ושימושים בייתים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מטעמי משקל, אבל אם יש דגם טוב עם מסך 15 הוא לא יפסל על הסף * רזולוציית המסך? קשה לי להאמין שאפשר יהיה למצוא מחשב בתקציב ולא 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה נחמד אם יהיה טאצ' אבל ממש לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי מאד SSD אם לא אז לפחות היברידי עם רכיב SSD גדול מספיק למערכת ההפעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט שיש לי Computer: GIGABYTE G33M-S2L CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield, G0) 2400 MHz (9.00x266.7) @ 2132 MHz (8.00x266.6) Motherboard: GIGABYTE G33M-S2L Chipset: Intel G33 (Bearlake-G) + ICH9 Memory: 3072 MBytes @ 333 MHz, 5.0-5-5-15 - 1024 MB PC6400 DDR2-SDRAM - Kingston KTC1G-UDIMM - 2048 MB PC6400 DDR2-SDRAM - Kingston Graphics: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 (p393) NVIDIA GeForce 8800 GTS, 512 MB GDDR3 SDRAM Drive: WDC WD800JD-08MSA1, 78.2 GB, Serial ATA 1.5Gb/s Drive: WDC WD3200AAKS-00B3A0, 312.6 GB, Serial ATA 3Gb/s Drive: …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלא לנצל אם אין צורך. התקציב המקסימלי הינו תקרה של worst case. אני כבר הרבה זמן לא בתחום אז אני לא יודע האם התקציב מוגזם. אנא תתקנו אותי. זה יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על הגדרות גרפיות גבוהות. המסך שבו אני משתמש הינו מסך "23 1080p . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני ליאור אני חדש בפורום אשמח לעזרה בבנית מחשב . חשוב לי צייין המטרה שלי זה לבנות את המחשב הכי טוב/ חזק שאפשר מ 2.5K . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 50 שקל לא נורא אבל לא יותר מי זה . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים , מכונות וירטואליות , וקצת משחקים בשביל הנשמע D: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיודע לתכונה ספציפית . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן אבל לא רק . -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשבים ניידים שלדעתכם יכולים להתאים: תקציב - סביב ה2000 ש"ח. שימוש - בעיקר עבודה משרדית פשוטה יחסית - אופיס, אינטרנט. יעשה שימוש גם בתוכנה לכתיבת תווים Finale 2014 (עד כמה שידוע לי לא צורכת משאבים רבים). בנוסף, ישמש גם לצפיה בסרטים אך במידה מועטה. (יחובר גם לטלויזיה). גודל מסך - 15.6". לגבי מקלדת, NUMPAD יהיה נחמד אבל ממש לא הכרחי. יציאת HDMI - חובה, בלוטוס - מעדיף שיהיה. נפח HDD - לא פחות מ500GB. כונן אופטי - כן. סוללה - לא יהיה שימוש של יותר מ3 שעות ללא הטענה, כמו כן אין שימוש כל כך אינטנסיבי. יריץ WIN 7 - אין צורך לכלול מערכת הפעלה בתקציב. עד עכשיו השתמשתי בדגם DELL Vostro 2520 והוא היה מעולה. אז אם יש אפשרות לקבל בתקציב הזה מחשב יותר קל, סוללה י…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעת מחיר לנייד עד 2500 ש"ח לצורכי אופיס, אינטרנט. מעבד I3 לא פחות, המחשב צריך להיות יחסית מהיר. מחנויות במרכז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אמנם ההודעה שייכת יותר לפורום אמצעי אחסון אבל בפורום הזה יותר אנשים רלוונטיים יוכלו להחשף אליה. בעקבות המלצה שראיתי פה בפורום קניתי בזמנו לאפטופ LENOVO E531, אליו גם הוספתי 16GB RAM וכונן SSD מהתקן הנ"ל בגודל 128GB שקניתי מאמאזון. לינק לדוגמה למוצר שאני רואה שמתפרסם פה הרבה בפורום כהמלצה לאנשים: http://www.amazon.com/MyDigitalSSD-256GB-Super-Boot-Drive/dp/B00NY4VIPA/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1417171467&sr=8-1-fkmr0&keywords=M2+NGFF+256GB Anyways, הייתי מרוצה עד הגג כשקיבלתי את המוצר. איזה אחלה תקן שעוזר לך לא להתפשר על כלום, גם SSD מהיר, גם הארדיסק SATA רגיל לאחסון וגם כונן דיסקים, והמחשב טס. אז הכל היה נהדר והייתי מאוד מרוצה עד לפני יומיים. ערב אחד בזמן ע…
-
- 5 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מטרות המחשב: לימודים, עבודה עם אופיס, matlab, revit, ועוד תוכנות סרטוט בהמשך התואר. גודל מסך 14-15.6 עדיפות למאט לפי דעתי, חשוב יותר שהפאנל יהיה טוב. אין צורך במסך מגע. צריך כרטיס מסך בשביל תוכנות הסרטוט אבל אין צורך ברמה מאוד גבוהה, כרטיס כמו 840m מעל ומעבר. צריך זמן סוללה ארוך עד כמה שאפשר, צריך לשרוד יום לימודים. אין צורך ביציאות מיוחדות, דיסק קשיח בסדר גודל של 500GB מספק (אשמח גם ל SSD אם קיים במסגרת המחיר). אחריות כמובן כמה שיותר. אין העדפה לחברה מסוימת, רק רוצה שירות טוב של החברה של המחשב. בינתיים מצאתי את המחשב הבא: נייד לנובו בחרתי בi7 בתור future proof תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אהלן, בניתי מפרט ב2500₪ (יירכש באילת בסביבות 2150-2200₪). המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות, הורדות, מוזיקה, סרטים בFHD וכו', קצת משחקים (לא כבדים מדי ולא חייב לרוץ על HIGH או משהו). זה המפרט: מעבד אינטל Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זיכרון למחשב G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 CL11-11-11-28 כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 250 BOOST 1GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E מתאמים לכונן קשיח Gold Touch 2.5 Inch Bracket BR-2535 כונן קשיח Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM מארז ללא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! רכשתי בשבוע שעבר מחשב נייד Lenovo ThinkPad E540, למחשב יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 740M 2GB ו - Intel HD Graphics 4600. כרגע הרזולוציה המוגדרת היא 1366X768, בנוסף ה- DPI מוגדר על 100%. (חשוב לציין שעשיתי ClearType לפחות 200 פעמים..) הבעיה שלי שהפונטים לא מוצגים בצורה חלקה וברורה כמו במחשב הביתי שלי או הלפטופ הישן שלי. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לדעתכם אפשר לסדר את זה? **הדרייבירים מעודכנים
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד, כרגע חושב בכיוון: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887035 HP 250 G3 J4T62EA תקציב: 2500 שקל מקסימום * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים בעיקר WEB), צפייה בסרטים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13+ עדיף מאט * רזולוציית המסך? HD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? יותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464802 - Intel - i5-4430 Quad core CPU - LGA1150 - 3.0 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Series - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 910/892 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B95M-DGS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 4 SATA3 6Gb/... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 269/264 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברס, אני זקוק למחשב All in one. ראיתי בחנויות מחשבים שזה בעצם מסך שהוא גם מחשב (טאץ). אני זקוק למחשב זה היות ואין לי כל-כך הרבה מקום בבית. אני מחפש מחשב All in one שיוכל להריץ GTA V החדש - ובכללי את המשחקים החדשים היום בשוק על הצד הטוב ביותר. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אני משתמשת בVegas Pro לעריכת וידאו, ופוטושופ לעריכה גרפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אין לי משחק ספציפי. רוצה להריץ משחקים מהשנים האחרונות באיכות כמה שיותר גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920, מסך 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן,אני מעוניין במחשב נייד יחסית חזק במחיר סביר בשביל לימודי עיצוב גראפי (שימוש בתוכנות פוטושופ אילוסטרייטור וכו') הומלץ לי על המחשב הזה -https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13947 האם הוא בסדר או שיש מחשב מומלץ יותר בלי חריגה מהמחיר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב עד 1000$ * מטרות המחשב? אינטרנט,סרטים,תכנות,אופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17-18 אינץ'. לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? FHD וצפונה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5TB, עדיפות ל- SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם?מעבד i7 ולפחות 8 גיגה ram תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקישר הבא http://www.tms.co.il/preview/spec/zlsd4ge8 הרכבתי מפרט שמתאים לדרישות שלי למחשב שיכול להחזיק משחקים 3-4 שנים . השאלות : איזה מסך אני צריך לקנות מה דעתכם על המפרט ,היכן יכולתי לחסוך כסף , מה עליי להוסיף או להוריד מבחינת קירור (בזה אני הכי פחות מבין). תדה לעונים
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD תכנות והרצת מכונות וירטואליות לצורך בדיקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי ביקשתי וקיבלתי 3 מפרטי מחשב שונים. צירפתי תמונות מסך של שלושתם. האם אתם רואים משהו מיוחד לגביהם מבחינת חוסר התאמה, אלטרנטיבה טובה יותר מבחינת רכיבים ואיזה מהם עדיף, אם בכלל. הצרכים העיקריים הם גלישה באינטרנט (דפדפן), אופיס ופיתוח לאנדרואיד שהוא זה שבעיקר שואב לי את רוב ה resources. כמו כן, מבחינת דיסק קשיח, מה מומלץ היום, טושיבה או western digital? האם במפרטים האלה, יש כרטיס מסך שכולל יציאה VGA ו DVI? באחד המפרטים כתוב שיש יציאות אבל לא הבנתי אם זה מובנה או רק תומך או לא יודע מה תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Intel Core i7 4770K Corsair H105 ASUS Maximus VI Hero ASUS 780Ti G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition LV Corsair Force SSD 60GB Samsung EVO 120GB Western Digital Caviar Black 500GB SeaSonic G-Series 650W Gold Modular Corsair Obsidian 750D Corsair Link Cooling Kit NZXT USB Expansion IU01
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אני ממש צריך מחשב חדש אחרי שהקודם נשאר בארץ. בגדול הצרכים שלי פשוטים: אני צריך מחשב נייד חזק ועמיד שיעבוד מהר מאוד בעיקר על הדברים הפשוטים: office, גלישה בחלונות מרובים באינטרנט. סרטים באיכות גבוהה וקריאה מרובה. מדי פעם גם תוכנות קלות ובסיסיות אבל לא מעבר. חשוב! בעתיד קרי עוד שנה המחשב עתיד לשמש ללימודים כך שרצוי שהסוללה תחזיק ככל שניתן. מאוד חשוב לי הנושא של המהירות והעמידות שכל היישומים יעלו מהר ושהמחשב יחזיק לאורך זמן. עוד משהו חשוב כמו שכתוב בכותרת אני עתיד לרכוש את המחשב באמריקה כך שאשמח להמלצות לקנייה כאן בבוסטון אם זה משנה. התקציב הוא סביבות ה- 700-800 דולר כשאני ראיתי מחשבים שלדעתי התאימו באמזון בסביבות ה560 ככה שזה גם נראה לי דיי הרבה. במידת הצורך ניתן…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
[h=1]Intel® Core™ i7-4770TE Processor (8M Cache, up to 3.30 GHz)[/h]ראיתי מודעה ביד 2 שמוכר אותו ב900 שקל .. שווה לקנות אותו ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-