ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
צריך מפרט ב 4000-4500 למשחקים (במיוחד ל Counter-Strike Source) אבל גם לעוד משחקים.. אני מעדיף מעבד cure duo ו כרטיס מסך Geforce ו DDR2 800Mhz סתכלו מה הציאו לי.. תגיבו תגידו מה טוב.. מה לא טוב.. ראשון http://img152.imageshack.us/my.php?image=asdasbz1.jpg שני http://img451.imageshack.us/my.php?image=jpegiw9.jpg השלישי http://img93.imageshack.us/img93/1157/22uj1.jpg המחיר של השלישי הוא 4500 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד לצורך פיתוח (גם אנדרואיד גם .NET) שיחזיק לי לכמה שנים. תקציב של עד 6000 שקלים (אפשר חריגה של 200 שקל אבל עדיף שלא) ושיהיה לפחות ב24 תשלומים (גם אם זה אומר לשלם קצת ריבית) * מטרות המחשב? בעיקר לפיתוח - .NET ואנדרואיד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מינימום 15", עדיף שיהיה מאט אבל זה לא דיל ברייקר * רזולוציית המסך - שיהיה לפחות 1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - הייתי שמח שהזמן סוללה יהיה כמה שיותר ארוך אבל אני רוב הזמן עם מטען ככה שזאת פחות בעיה …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במקום חלק מהרכיבים במיפרט עד 2500 למישחקים הציעו לי את הרכיבים הבאים: לוח אם MSI-K8MM-V כ-מסך MSI NX6600LE TD256E PCI-E מה דעתכם? האם רכיבים אלה טובים? תודה ali baba
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, באוג' 2007 חברי הפורום הנכבד סייעו לי להרכיב את המחשב שברשותי. מעוניין לשפר את היכולות שלו להתמודד עם עבודות גרפיות (adobe after effects לדוגמה) ולהריץ מערכת 64bit. להלן המפרט הקיים: כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 2500AAKS לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז 6A21 (ספק 400W) יש לאן להתקדם עם הרכיבים האלו כיום או שהמחשב עשה את שלו ? לאור סדר עדיפות, אין כרגע מקום בתקציב להחלפת מחשב קומפלט. תודה מראש לכל סיוע או הכוונה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין במפרט מחשב , בתקציב עד 5000 שקל (ניתן לחרוג רק אם יש לזה סיבה טובה כמו שיפור הכרחי בביצועים ) , המחשב מיועד בעיקר למשחקים יש לי מסך 22 אינץ' ונידמה לי שהרזולוציה המקסימלית היא 2048X1546 , המפרט מיועד לכל סוגי המשחקים רצוי להגדרות גבוהות . אני לא יודע לעשות אוברקלוק ולכן אני אוותר על האופציה לבנתיים . אני מעוניין לרכוש רכיבים בעיקר מקייאספי , פאנדה ונועה מחשבים מכיוון שאני גר בחיפה . תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פורום מחשבים ניידים שלום רב , רכשתי לפני כארבעה חודשים מחשב של Hp dv6 pavilion 3130.. מעבד I7 720 וכרטיס מסך של ATI 5650 1g עכשיו אני שומע שהמאוורר עובד ממש חזק ברמות של תעשייה אווירית , ובבדיקת טמפרטורות המחשב עומד על בין 68 ל- 72 מעלות במנוחה (עם חרום פתוח) ובמשחק שבדקתי NBA 2K11 המחשב מגיע ל95 מעלות ואף במקרים מסויימים הגיע לי ל-100 מעלות ונכבה.. האם הדבר נורמלי? מישהו יכול להשיג לי אולי רשימה של מעבדים למחשבים ניידים וטמפרטורות מומלצות? המחשב מונח בדר"כ על שולחן עץ , והוא מגיע למצב שכל הצד השמאלי של המחשב רותח.. תיקון : במשחק DEAD RISING 2 הטמפרטורה מגיע בכל הרבעת המעבדים ל- 99 - 100.. תודה רבה מראש.. =]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, אני בעוד שלושה שבועות עובר לתקופה של שנה או אולי יותר ללונדון ואני מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי. את המפרט המלא שלו אתם יכולים לראות בפרופיל שלי. המארז מאוד גדול ולשלוח אותו בדואר זה לא אופציה כי זה יעלה יותר מ-1000 ש"ח פלוס יהיה לי מע"מ באנגליה. יש את האופציה של לארוז אותו טוב טוב ולשלוח אותו בטיסה אבל לכו תדעו מה יכול להדפק בזמן ההעברה. ההתלבטות שלי היא האם להשאיר אותו בארץ, לקחת את הקשיחים איתי ולבנות שם מחשב חדש לגמרי או להעביר אותו איתי לאנגליה במטוס ולהסתכן בנזק. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב בן ה5-6 החליט להחזיר את נשמתו לבורא או לפחות אחד מחלקיו - לא ברור לי איזה כרגע - כעיקרון זה מעבד intel core i5 לדעתי haswell כנראה 4500 או 4400 כלשהו עם כרטיס מסך Radeon R9 270 השאלה האם יש טעם לנסות להציל כמה שיותר מהקיים או לנצל את המוות הטרגי ולחדש את השילוש (וגם להחליף את המארז המתיישן שראה ימים יותר טובים Antec 300). במקרה שעדיף לחדש, להלן השאלון, וגם מפרט שחשבתי שעשוי להתאים בתור מישהו שכבר לא ממש בעניינים - וכן יש לי נטיה מושרשת לכיוון מעבדי אינטל מאשר AMD. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור ה3K-3.5 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מש…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! אני קונה מחשב חדש והרכבתי מפרט שנראה לי סבבה, אשמח לקבל חוות דעת עליו. CPU: Intel P4 D930 CPU Fan: Arctic Cooling Freezer 7 Pro M.Board: Asus P5LD2SE Video Adapter: SAPPHIRE RADEON X800GTO 256MB Memory: 2X Samsung DDR2 512MB,667MHz HD: 2X WD2000JS 200GB,7200RPM, 8MB DVD : LG GSA-4167B Case: Compucase 6A21 P.S : Enermax 450W,EG565AX-VE Monitor: Samsung 19'' 931B בקשר לזכרון אני לא ממש יודע מה ההבדל בין CL5 ל CL3 אז אני מניח שאת הטוב יותר מביניהם. ובקשר למארז וספק כח אני לא ממש בטוח שזו הבחירה הנכונה והשקטה יותר אז אודה אם יש למישהו הצעה טובה יותר. המחשב מיועד לעבודה ומולטי-טסקינג כבד וגם למשחקים (לא ממש כבדים). אשמח לקבל עצות תודה ;D
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד אשר מותקנת עליו מצלמה בקצהו העליון של המסך (Built-In). השימוש העיקרי שהיה לי במצלמה עד היום הוא בתוכנות מסרים בתור יישום וידאו. ביום בהיר אחד המצלמה הפסיקה לעבוד. נכנסתי להגדרות הוידאו של תוכנת המסרים (סקייפ במקרה הזה), ושם קיבלתי הודעה "שלא קיימת" מצלמה במחשב. מיד הנחתי שיש כאן איזו בעיה של הגדרות או מנהלי התקנים. בכל מקרה, אין לי אפשרות לטפל בבעיה מאחר שאני כלל לא יודע כיצד לגשת למצלמה. חיפשתי בכל מקום: בהגדרות המסך, בלוח הבקרה, במנהל ההתקנים... התוכלו להסביר לי היכן אני יכול למצוא את ההגדרות שלה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה חודש הבא מחשב חדש התקציב הוא 8000 שקל תתנו לי מפרט חזק והמחשב מיועד למשחקים הכי חדשים והכי טובים וכמובן משחקים כבדים כולל ציוד הקפי
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה שווה לדעתכם השילוש הבא: מעבד אינטל I5 4570 לוח אסוס H87 Pro זיכרון 2X4GB Kingston value1600 ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב 4600~5000 מבוסס מעבד I5-760 או אחד ממעבדי ה I7 (כמובן שעדיפות למעבד כמה שיותר חזק *ולא ה 6 ליבות של AMD ) כרטיס מסך 460GTX SLI2 (עדיפות לזוג כרטיסים מומהרים מהחברה) מארז http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=70 הניקיון והשקט בתוך המארז חשוב לי בגלל זה אני רוצה מארז עם פילטרים ושליטה על כול המאווררים בנפרד (המחשב לא צריך להיות חירשי , המחשב צריך להיות שקט ככה שלא ישמעו מאווררים חורקים וכול מיני צלילים מעצבנים) לא צריך ציוק הקפי חשוב לי לציין שמחשב שיכול להביא ביצועים טובים כבר יש לי (Q6600+HD4850) אני רוצה מחשב חזק יותר עם ביצועים עוצרי נשימה רזולוציות משחק מסך אחד 1680X1050 מסך 2 1920X1080 חנות מאזור חדרה וקיסריה בלבד אני עדיין מתלבט בין זה לבי…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, מה דעתכם? מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box ₪413 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מעבדי Intel - מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ₪640 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - לוחות אם - לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ₪265 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - דיסקים קשיחים ואחסון - כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB כרטיס גרפי Albatron GeForce 6600GT 128MB PCIe ₪307 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - כרטיסי מסך - כרטיס גרפי Albatron GeForce 6600GT 128MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD ₪172 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - כוננים אופטים - צורב LG GSA-H…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רצוי מתחת ל-6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, לדוגמה: Star Citizen, Battlefield, Planet Side 2 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף, נמצא בחדר עם עוד אנשים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורות לא חשוב, משקל לא משנה, עדיפות ל-mid-tower 7. …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש נייד לשימוש פרטי, אינטרנט ומשחקים קלים . האם מומלץ לקניה ? איזה צבע כדאי לקחת, הבנתי שיש שחור כחול ולבן, יש המלצה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, עדיף פחות, אבל אפשר לנצל הכל אם זה שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ישמש לפיתוח תוכנה, בדרך כלל עם כמה מכונות וירטואליות (אז צריך כמות נכבדת של זיכרון). צריך תמיכה ב-TensorFlow. משחקים כדוגמת Call of Duty, Far Cry, Doom. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר כונן דיסק קשיח, אז לא צריך. אבל אני רוצה כונן SSD נוסף של טרה. …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב לילדים.. מה התקציב המקסימאלי? 1200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במיוחד שהמחשב נקנה מאילת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נועד לילדים ,סרטים, גלישה ,משחקי דפדפן וכדו' . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) : 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות? [table][tr][td] זה: מעבד: [/td][td] AMD X8 FX-8120 AM3+ (3.1GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1061 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] GIGABYTE GA-990XA-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪700 [/td][/tr][/table]או זה: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1095 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 EXTREME 4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪903 או שזה: [table][tr][td]מעבד:[/t][/t][/t][/t] [/td][td] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1095 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 PRO3-M - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪644 ה…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל מתלבט בין כמה מחשבים: 1. http://ksp.co.il/?uin=26537 2. http://ksp.co.il/?uin=27031 3. http://ksp.co.il/?uin=26515 אני מחפש מחשב טוב גם לסטודנט וגם למחשקים תקציב עד 6000 תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתחיל בזה שמממממששששששששש נמאס לי , למה אין חברה שתהנדס לך את המחשב שאתה רוצה ?!!? למה ? הדרישות הן אלו , אבל לא מצאתי משהו שמתאים מסך : 13.3 , מט ! חיבורים : HDMI ,USB,VGA . אלחוט - WIFI BT (כמה שיותר תקנים יותר טוב ) דיסק - לא עקרוני . זמן סוללה - מעל 5 שעות . משקל - עד 2 ק"ג . המועמד הקודם היה ה UL30VT-2G , אבל אני דיי סולד ממנו בעקבות המסך המבריק שלו , ומסע ההפחות שיש נגד המסכים המבריקים . ראיתי את הדל 3300 , אבל אין לו HDMI מה עושים ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב בתקציב כמה שיותר מינימלי - אם אפשר אפילו לרדת מ3k זה עדיף. המחשב יהיה למטרת תכנות, נמצא בחדר השינה ואולי בעתיד למטרת עריכת אודיו כך שהשקט חשוב. כרטיס מסך בסיסי ביותר (לא מתכוון לשחק משחקים) וכמובן אופק שדרוג. אני מודע לכך שהמעבדים החדשים יגיעו בחודש חודשיים הקרובים, ואני לא פוסל לחכות עד אז. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2.5k עד 3k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות + אופציה לעריכת אודיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ו…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל את חוות דעתכם על המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6273&CatCode=315 אני צריך מחשב שיחזיק מעמד במעמסה של תוכנות כבדות משחקים וסרטי HD האם המחשב הנ"ל יעמוד במעמסה זו ולא יתקע כל רגע? האם חברת DELL אמינה? כי לעומתה חברת HP חברת זבל. בשנתיים הלך לי 4 פעמים לוח אם.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי היה פה נושא על המחשב שלי(לא אני פתחתי אבל היה)בכל מקרה בגלל הנחה גדולה על המעבד שהשגתי נשארתי עם כסף לשידרוגים ושידרגתי ועדיין נשאר לי 450 שקל לשדרוגים אגם אם אפשר חוות דעת על המיפרטים (המחשב למשחקים כבדים) הישןליפני ההנחה על המעבד) מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 446 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 25…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עם השקתו של כרטיס המסך הנייד החדש-ישן GeForce GTX 960M, שותפותיה של NVIDIA מציגות מחשבים ניידים מעודכנים - לגיימינג ראוי במחיר אטרקטיבי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%93/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-