ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 965/946 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 PCI Express x16 slots - 8-ch... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 377/369 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 -…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב בן 6+ שכבר תקופה עושה בעיות. החלפתי לפני שנה בערך דיסק קשיח וכדי לחסוך אולי משתלם להעביר אותו 1TB SATA3 WD. בנוסף לא צריך כונן לדיסקים. תקציב עד 1500 ש"ח ללא חריגה. המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, עבודה משרדית ומעט משחקים, עד כמה שאפשר בתקציב הזה. המשחקים הם בעיקר משחקי ספורט דוגמת 2K15 ומשחקים ישנים. ירוץ על מסך 23 אינץ. אין צורך בציוד היקפי וניתן להשתמש בדיסק קשיח שהוצג קודם. המחשב יקנה ללא מערכת הפעלה מ-IVORY או KSP. המחשב יקנה בימים הקרובים. תודה רבה, שגיא.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD תכנות והרצת מכונות וירטואליות לצורך בדיקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי אנשים, קיבלתי המלצות חמות על הפורום הזה מחבר שמאוד מרוצה ממחשב הגיימינג שהומלץ לו עליו. אשתדל לדבוק בפירוט שהוצע כאן אך כמובן אשמח לענות על עוד שאלות. הייתה לי יום הולדת לאחרונה והוריי מעוניינים לרכוש לי מחשב חדש בתקציב של כ2000-2500 ש"ח. עדיף לחסוך אם אפשר אבל אם ובמידת הצורך תציעו לי רכיבים שישתלם להשקיע בהם עוד כמה מאות שקלים, אני אשקיע אותם, מוכן להוסיף אפילו עוד 1000 ש"ח אם אראה שתהיה לכך השתלמות לטווח הארוך. אני משתמש במחשב לרוב בשביל עבודה ללימודים (אינטרנט וכתבן), גיימינג ועריכה גרפית דו ממדית בפוטושופ. מדי פעם אני משתמש בו גם לעריכת קבצי וידאו וסרטונים וייתכן שבעתיד אצטרך להשתמש בו לעריכת קבצי וידאו דו ממדיים בתוכנת פלאש ודומותיה. סך הכל, המחשב צריך לשאת…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
זה המפרט שיש לי Computer: GIGABYTE G33M-S2L CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield, G0) 2400 MHz (9.00x266.7) @ 2132 MHz (8.00x266.6) Motherboard: GIGABYTE G33M-S2L Chipset: Intel G33 (Bearlake-G) + ICH9 Memory: 3072 MBytes @ 333 MHz, 5.0-5-5-15 - 1024 MB PC6400 DDR2-SDRAM - Kingston KTC1G-UDIMM - 2048 MB PC6400 DDR2-SDRAM - Kingston Graphics: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 (p393) NVIDIA GeForce 8800 GTS, 512 MB GDDR3 SDRAM Drive: WDC WD800JD-08MSA1, 78.2 GB, Serial ATA 1.5Gb/s Drive: WDC WD3200AAKS-00B3A0, 312.6 GB, Serial ATA 3Gb/s Drive: …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב של ההורים שלי. כרגע יש להם מחשב עתיק משנת 2008 (מעבד INTEL E5300 ) . המחשב משמש בעיקר לשימוש משרדי רגיל - פייסבוק, YNET, WORD וכאלו, ומדי פעם אבא שלי משתמש בו לעריכת סרטים משפחתיים בתוכנות כמו PREMIERE, ועל כן אני מבסס את המחשב על המחשב הכי פשוט מהמפרטים המומלצים בסדרת עריכת וידאו. עם זאת, מכיוון שזה לא עיסוק עיקרי ומהותי אלא רק עיסוק משני, וזה גם משהו שהצליחו להתמודד איתו במצב הנוכחי, אני מוותר על חלק מהאלמנטים (SSD) על מנת להוזיל עלויות Intel® Core™ i5-4690S Processor Gigabyte GA-H81M-HD3 crucial 8GB Kit (4GBx2), 204-pin SODIMM, DDR3 PC3-12800 WD HD 1TB 7200PM - יש לי כונן אופטי שקר Seasonic S12II-350W / Eco-400W מארז COMPUCASE TOW…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. החלפתי לא מזמן מארז, ספק וHD (מפורט למטה), לכן אני זקוק רק ללוח אם, מעבד, זיכרונות וכ. מסך + הרכבה. המפרט הנוכחי שלי הוא (חוץ מהמארז והספק ששדרגתי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. המחשב מחובר למסך 23'' ברזולוציה של 1920*1080. אני מעוניין להריץ משחקים חדשים שיוצאים בהגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך HD, מארז (יש לי …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2500 2. מה שימושי המחשב ? עריכת ויצירת מוזיקה בעיקר בcubase וfurity loops א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, אך ורק המחשב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום אני ליאור אני חדש בפורום אשמח לעזרה בבנית מחשב . חשוב לי צייין המטרה שלי זה לבנות את המחשב הכי טוב/ חזק שאפשר מ 2.5K . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 50 שקל לא נורא אבל לא יותר מי זה . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים , מכונות וירטואליות , וקצת משחקים בשביל הנשמע D: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיודע לתכונה ספציפית . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן אבל לא רק . -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בניתי מפרט ב2500₪ (יירכש באילת בסביבות 2150-2200₪). המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות, הורדות, מוזיקה, סרטים בFHD וכו', קצת משחקים (לא כבדים מדי ולא חייב לרוץ על HIGH או משהו). זה המפרט: מעבד אינטל Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זיכרון למחשב G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 CL11-11-11-28 כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 250 BOOST 1GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E מתאמים לכונן קשיח Gold Touch 2.5 Inch Bracket BR-2535 כונן קשיח Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM מארז ללא…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לקנות מחשב נייד: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס בלבד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מט. * רזולוציית המסך? 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שפחות - עדיף. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750-טרה. * כונן אופטי? עדיף. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא. הוא היה היום בKSP והציעו לו את ה Toshiba Satellite C50-B-14F במחיר 239…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברשותי Lenovo Yoga 3 pro, ולו מסך ברזולוציה 3200X1800. הסקיילינג המובנה בווינדוס על הפנים, שמתי 250% אבל זה עדיין נראה זוועה ויש המון המון דברים שנשארו פיציים כדוגמת החלון הקטן שנפתח כשמפעילים אאוטלוק או באינטרנט כשיש אופציות בחירה שנפתחות (לדוגמה כשהתקנתי את האופיס דרך האתר של מייקרוסופט והיה צריך לבחור שפה) וזה פשוט מעצבן. יש גם דברים שמטושטשים (לדוגמה הAtera בשביל להתחבר לשרת של העסק או החלונות שהeset מקפיץ (כאילו שהרזולוציה שלהם קטנה מידי וזה יוצא בגודל נורמאלי אבל מטושטש...) מה עושים? זה נראה זוועה ומוריד מחווית השימוש של המחשב... תודה לכל העוזרים והעוזרות!
-
- 16 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
לפני כשלושה חודשים הלפטופ שלי נלקח לתיקון והוחזר לי תקול שלוש פעמים (כשכל פעם תיקנו רכיב אחר). בפעם השלישית אף החזירו לי את המחשב ללא תיקון ואמרו לי שאם אני מתעקש שיש תקלה שאגיע עצמאית למעבדה, וכך עשיתי והם הסכימו שהמחשב תקול ולקחו אותו לתיקון. (זה קיצור של הסיפור הסיפור, הוא ממש ארוך). לבסוף הם החליטו לתת לי מחשב חדש והתנצלו על הטרטור לאחר הרבה ויכוחים ובירורים כי נגמרו לי השלוש שנים ביטוח במהלך התיקונים ונאמר ל. שבשבוע הבא ישלח לי מייל שיתן לי לבחור בין מחשב חדש שהם מציעים לזיכוי כספי. אבל יותר מחודש מאז הפעם האחרונה שנתתי להם את המחשב.. הם אמרו שעמדתם הרשמית היא שאין פיצויים על עיקובים או עגמת נפש אך אני יכול לשלוח מייל עם תלונה לאיזה מייל כלשהו של אסוס. האם כדאי להס…
-
- 19 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי, אנחנו מפתחים תוכנה הרצה על כרטיסי מסך. תוכלו בבקשה לעזור לנו לבנות מפרט לתחנת עבודה חדשה? מעבד Intel® Xeon® Processor E5-1650 v3 (15M Cache, 3.50 GHz) 64 ג'יגה זיכרון 2 כרטיסי מסך NVidia K80 500 ג'יגה SSD איפה אפשר לקנות מחשב כזה בארץ? מהחישוב שלנו התחנת עבודה אמורה לעלות 45K-50K ש"ח. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלא לנצל אם אין צורך. התקציב המקסימלי הינו תקרה של worst case. אני כבר הרבה זמן לא בתחום אז אני לא יודע האם התקציב מוגזם. אנא תתקנו אותי. זה יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על הגדרות גרפיות גבוהות. המסך שבו אני משתמש הינו מסך "23 1080p . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ,תוכנה לניהול עסק,(איזי טקס),תוכנה למצגת תמונות שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד עסקי. השאלון: מטרת המחשב: אופיס, אינטרנט, סרטים, תכנות קל (שאינו דורש גרפיקה). לא ישמש לגיימינג. גודל מסך - 15.6' בלבד (מבריק / מאט), רצוי מאוד דק. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות. אמצעי קלט - אין דרישות מיוחדות (משתמש בעכבר חיצוני). משקל - אין דרישות מיוחדות. זמן סוללה - רצוי שלא יהיה קצר במיוחד. יציאות - HDMI BT - אין צורך. כונן קשיח - אין דרישה מיוחדת. כונן אופטי - אין צורך. תחנת עגינה - רצוי שתהיה תמיכה (לא קריטי). אחריות בינ"ל - לא. רישיון למע' הפעלה - רצוי, לא חובה בתקציב. חברה - LENOVO / HP / DELL / ASUS / TOSHIBA / SAMSUNG דרישות מיוחדות - מקלדת נוחה, אמינות (עשוי להיות מטולטל בתיק מפה-לשם). אני מבולבל עקב המגוון הגדול - אשמח לעזרתכם. תודה ל…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים, אני ממש צריך מחשב חדש אחרי שהקודם נשאר בארץ. בגדול הצרכים שלי פשוטים: אני צריך מחשב נייד חזק ועמיד שיעבוד מהר מאוד בעיקר על הדברים הפשוטים: office, גלישה בחלונות מרובים באינטרנט. סרטים באיכות גבוהה וקריאה מרובה. מדי פעם גם תוכנות קלות ובסיסיות אבל לא מעבר. חשוב! בעתיד קרי עוד שנה המחשב עתיד לשמש ללימודים כך שרצוי שהסוללה תחזיק ככל שניתן. מאוד חשוב לי הנושא של המהירות והעמידות שכל היישומים יעלו מהר ושהמחשב יחזיק לאורך זמן. עוד משהו חשוב כמו שכתוב בכותרת אני עתיד לרכוש את המחשב באמריקה כך שאשמח להמלצות לקנייה כאן בבוסטון אם זה משנה. התקציב הוא סביבות ה- 700-800 דולר כשאני ראיתי מחשבים שלדעתי התאימו באמזון בסביבות ה560 ככה שזה גם נראה לי דיי הרבה. במידת הצורך ניתן…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים. ב2011 קניתי מחשב פצצה,אבל הזמנים עוברים והוא נהיה פחות טוב למשחקים של היום לצערי :< זה המפרט הקיים: [TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR=class: ecxcat_product] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR=class: ecxcat_product2] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, ali…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הר…
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
בקישר הבא http://www.tms.co.il/preview/spec/zlsd4ge8 הרכבתי מפרט שמתאים לדרישות שלי למחשב שיכול להחזיק משחקים 3-4 שנים . השאלות : איזה מסך אני צריך לקנות מה דעתכם על המפרט ,היכן יכולתי לחסוך כסף , מה עליי להוסיף או להוריד מבחינת קירור (בזה אני הכי פחות מבין). תדה לעונים
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מעדיף לא לעבור את ה 6.5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב?לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? BF4 COD וכו' משחקים כבדים בכללי -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב Samsung SyncMaster XL2370 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות.. אולטרה במשחקים.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?הסיכוי שיקרה נמוך.. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן למכור את כרטיס המסך הנוכחי שלי + ספק ואת המעבד הנוכחי (מלפני שנתיים) כמה שווה כרטיס מסך galaxy mdt x4 geforce gtx 570 1gb והספק ENERMAX NAXN ENP550AWT 550W ATX12V Active PFC Power Supply? כמה שווה המעבד Intel i7 2600?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי GTX460 768MB שאני מחדש בעצמי. עבדו בSLI. (לינק לדף המוצר) הורדו מהמחשב דיי מזמן עקב מאווררים תקולים, החלטתי לעשות איתם משהו.. במידה ואני מחבר מאווררים חדשים מנקה את הPCB מנקה עם חול בהתזה (יבשה) את הצלעות. מורח MX4 על השבב ובכללי מביא את הכרטיס למצב שהוא יראה כאילו עכשיו הוציאו אותו מהניילונים כמה אני יכול לבקש עליו? רלוונטי גם לאיביי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-