ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! +AMD FX 8370 EIGHT CORE 4.3 AM3 arctic freezer Xtreme REV2 +GIgabyte 990XA-UD3 AM3 G/SKILL RIPJAWS-X 2*8 GB DDr3 1600 PC3 CL9-9-9-24 SAPPHIRE RADEON R9 280 DUAL X BOOST WESTERN CAVIAR BLACK WD1003FZEX 1TB SATA3 TRANSEND SSD370 TS128GSSD370 128 GB SATA3 ANTEC 850 80+ bronze ACTIVE MODULAR זה המפרט שאני רוצה להביא מה לדעתכם הוא שווה ואולי יש דברים שניתן להחליף בחברה אחרת יותר אמינה אך לא הרבה יותר יקר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש, ייצא לי לעבור על הרבה דגמים שמוצעים בארץ ועוד לא מצאתי מה שאני מחפש.. השימוש העיקרי הוא עבודות משרדיות, סרטים וגלישה, משחקים פחות רלוונטים אז אין צורך בכ. מסך משוגע. אני מעוניין במסך 15.6, אין צורך במגע. ניידות חשובה - משקל נמוך וסוללה חזקה. עדיפות גם לכונן אופטי. ראיתי את הr551lb של אסוס שקיבל ביקורות טובות ב-notebookcheck, אבל הוא לא במלאי בארץ וגם כבר קצת ישן, ייצא לשוק לפני שנתיים. אני אשמח לעזרה בנודע לכונן קשיח. כונן SSD נראה לי יקר מדי ובנפחים קטנים (500 ג'יגה מתאים מבחינת גודל, אבל יקר) ובביקורות שקראתי הבנתי שכוננים היברדיים לא מעניקים שינוי משמעותי בביצועים. הפיתרון הכי טוב נראה לי כונן רגיל למידע ועוד SSD של 30-60 ג'יגה למערכת ו…
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום אחר התייעצות עם מספר אנשים החלטתי לרדת מהרעיון של קניית מחשב gaming נייד ואני אשקיע בנייח, אז אני מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות עם multitasking רב וגיימינג שצריך * מטרות המחשב? עבודה בעיקר עם תוכנות כמו android studio , photoshop , eclipse , unity , UDK , phpstorm , visual studio חלקן פתוחות במקביל בזמן שהגוגל כרום/פייר פוקס פתוח עם 20-30 טאבים ומוזיקה מתנגנת ברקע, ולהריץ משחקים חדשים כמו bf4, ac , the witcher 3 ב-50-60 fps. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם זה שווה את זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים …
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתעניין במחשב נייד Asus Zenbook UX303LN. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22282 שימוש: תכנות וסרטים. בנוסף ארצה להריץ על המחשב GTA V, גם אם על הגדרות נמוכות, אך שירוץ ללא תקיעות. סוללה: חשוב לי סוללה חזקה מינימום 4 שעות ללא הטענה (כמובן לצורכי עבודה ולא משחקים). מסך: FHD IPS מסך איכותי חשוב. תקציב: 6000 ש"ח עם אפשרות חריגה במקרה הצורך. יש לי אפשרות לקנות באילת ואשמח לנצל זאת. שימוש: עדיפות ל-13.3 אינץ' עקב חיי סוללה טובים יותר. 14 במקסימום. פרטים נוספים: מעבד i5 או i7 עם 8GB זיכרון לכל הפחות. אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הנ"ל, או המלצות נוספות. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המחשב נייד שברשותי ורציתי לדעת כמה הוא שווה.. אני אציין שהמחשב אצלי 3 שנים בערך ובקושי הייתי משתמש בו(פעמיים בשבוע למשך 2-3 שעות וגם זה בלחץ) והוא נראה ממש ממש חדש. גם שקניתי אותו הוצאתי את הסוללה ושמתי בצד כי המחשב תמיד היה מחובר לשקע חשמל ככה שהסוללה במצב חדש מאוד. DELL INSPIRON N5110 מסך 15.6 אינץ מעבד CORE I5 2430M זיכרון 6GB DDR3 כונן קשיח 640GB 7200RPM כרטיס מסך פנימי INTEL HD GRAPHICS 3000 וחיצוני NVIDIA GT525M כולל כונן אופטי קניתי אותו ב4200 מאופיס דיפו ועדיין יש לי את הקופסא המקורית וכל המסמכים שלו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרתכם לבנות מחשב מקצועי ורציני שילווה אותי לכמה שנים טובות! 1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימלי אלא אם כן ההפרש בביצועים לא גבוה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 10,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). maya, 3d max, zbrush, photoshop, after effects העיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסיסיים כמו sims וwow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות אם אפשר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מידי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כח החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי מעצב פנים לפרנסתו ומחפש לקנות מחשב חדש, הוא שנים עובד עם MacBook PRO הדיוט לחלוטין בכל עניין הווינדוז (לחלוטין) וגם ממש מקובע בעניין המאק. ניסיתי כל דרך אפשרית לשכנע אותו לקנות PC, כנראה שזה לא יקרה. הוא חדש בתחום ורק נכנס לעולם הזה של עיצוב ואדריכלות פנים. * התוכנות שהוא כנראה איתן יעבוד הן - SketchUP + VRAY, Photoshop, AutoCad * תקציב נראה לי קצת מיותר אבל כעקרון עדיף כמה שפחות (14,500 ש"ח מינימום מין הסתם) * הוא עובד כיום עם Galaxy S5 וכנראה שבעתיד יעבור לאייפון וגם יקנה אייפד כדי ככה שהסנכרון הנוח בין המכשירים חשוב לו, כדי שיוכל להציג שרטוטים תמונות וכו' ללקוחות. (אני מודע לאפשרות לעשות זאת גם עם אנדרואיד, אבל בשבילו זה "מסובך"), ככה שזאת סיבה נוספת…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[h=1]Intel® Core™ i7-4770TE Processor (8M Cache, up to 3.30 GHz)[/h]ראיתי מודעה ביד 2 שמוכר אותו ב900 שקל .. שווה לקנות אותו ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן בחוד-חודשיים הקרובים לקנות מחשב חדש והתקציב הולך להיות 6000 ש"ח. האם הזמנה מחו"ל והרכבה עצמית תוזיל את העלות? אם כן, מאיפה הכי משתלם לקנות מחו"ל?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*מקווה שזה הפורום המתאים* *מצטער על האורך* קיבלתי אחריות על שיפוץ טוטאלי של חדר מחשבים, והייתי שמח לקבל קצת עזרה מאנשים מקצועיים בנושא; מחפש מפרט ל 25 מחשבים נייחים או לחילופין פחות מחשבים שיריצו כמה עמדות בו זמנית. השאיפה היא לקבל מספר (שלוש בערך) אופציות שונות לבניית מערך כזה, ברמות תקציב שונות של 25 אלף שקל, 35, ו 45. המערך צריך להכיל : 25 מסכי מחשב ( HD יכול להספיק). 25 מחשבים שיריצו אופיס ותוכנות פשוטות בעיקר אבל גם משחקים פשוטים מדי פעם, ככה שאין צורך בכרטיס מסך מעבר ל 'כרטיס מסך' שמגיע ביחד עם המעבד. חשבתי על מפרט (לתקציב הגבוה יותר) בסגנון: DDR3 - 4GB ram Intel I5-4460. ספק כח בסיסי כלשהוא, לא באמת קריטי אבל אשמח להמלצה גם בנושא הזה. לוח אם מינימלי בעלות נמוכ…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
דרישות מינימום ל GTA V מערכת הפעלה: חלונות 8.1, 8, 7, *ויסטה. 64 סיביות בלבד. *לבעלי ויסטה מומלץ השימוש בכרטיס מסך מבית NVIDIA. [*]מעבד: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @2.40GHz או AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor @ 2.5GHz. [*]זיכרון: 4 ג'יגה בייט RAM. [*]כרטיס מסך: NVIDIA 9800 GT 1GB או AMD HD 4870 1GB (דיירקט אקס 10,10.1, 11). [*]מקום פנוי על הכונן הקשיח: 65 ג'יגה בייט. דרישות מומלצות ל GTA V מערכת הפעלה: חלונות 7, 8, 8.1. 64 סיביות בלבד. מעבד: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz או AMD X8 FX-8350 @ 4GHz. זיכרון: 8 ג'יגה בייט RAM. כרטיס מסך: NVIDIA GTX 660 2GB או AMD HD7870 2GB. מקום פנוי על הכונן הקשיח: 65 ג'יגה בייט. האם המחשב הזה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי האתר היקרים, קודם כל תודה מראש על עזרתכם הרבה עד עכשיו, לפני 3 שנים הרכבתי בעזרת האתר מחשב למשחקים שעובד מושלם עד היום. וגם מחשב נייד שיצא מצויין ומשרת את בעליו כבר שנתיים. אז קודם כל לשאלון: . מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא נראה לי שיש יותר מידי מאיפה לחסוך במחיר כזה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1600 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לאחותי,נערה בתיכון שבאמת שלא עושה כלום עם המחשב חוץ מלראות סרטים, ולגלוש באינטרנט/פייסבוק/יוטיוב וכו' כלומר שהמחשב מיועד לעבודה משרדית,גלישה באינטרנט וצפייה בתכני HD -מהי…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש מחשב נייד עם INTEL M-5Y10 רציתי לדעת האם זה מעבד חלש מיידי היום יחסית ל I5 כי ראיתי שהוא2 ליבות של 800MHZ בלבד תוד.ה....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אשתי נוסעת לארה"ב ואני רוצה להביא איתה סוללה למחשב הנייד שלי (לנובו think pad 430E). בדקתי באמזון והוא נתן לי מיליון מוצרים, ברבים מהם מוזכר הדגם שלי, במחירים מאד שונים זה מזה (יש מהם גם במחירים מצחיקים). לא מוצא ידיים ורגליים. איך אפשר לדעת מה טוב? איך אני רואה מה מקורי ומה תחליפי? יש אתר מומלץ במיוחד? תודה ארי
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשי החומרה שביניכם, אשמח לייעוץ +הצעות מחיר למחשב הבא(תמונה מצורפת):
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני לא כלכך מבין במפרטים אז אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט לעבודה משרדית. 1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מפרט ב3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה רוב הזמן באינטרנט בהרבה אתרים במקביל (כמה מהם די כבדים) גם בדרך כלל יש כמה אקסלים פתוחים (דיי כבדים - 20MB ) ופוטושופ פתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CS6, Excel & Chrome לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי מנסה להרכיב מפרט עבור מחשב למתכנתים בחברה שאני עובד בה עד 5K רצוי 4K (לא כולל מקלדת - עכבר - מסך וכו...) למטה צירפתי את המפרט הראשוני שבניתי על בסיס מפרט מומלץ למחשב רב תכליתי באתר אשמח לחוות דעת על המפרט והמלצות היכן ניתן לחסוך והיכן לא כדי להתפשר. תודה רבה! דרישות: עבודה מהירה מול הדיסק (עליה מהירה אחרי restart, עליה מהירה של תוכנות, הרבה עבודה מול הדיסק) עבודה מהירה מול סביבת visual studio בד"כ עובדים עם כמה סביבות פתוחות במקביל. עבודה עם virtual machine לא מאוד כבד עבודה קלה ב photoshop עבודה מהירה עם סביבת אופיס מקומות שאפשר לחסוך: מארז (בסיסי אמין ושקט) ספק (בסיסי אמין) כרטיס מסך לוח-אם (בסיסי אמין) לא מאמין שנשתמש באפשרויות מתקדמות מדיי קירור למעבד (שקט, לא לצ…
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: סטודנט למדעי המחשב * גודל המסך? 13/14 עדיפות ל13 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.6 אפשר לחרוג מעט * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יותר ארוך יותר טוב (סטודנט) 6-7 נשמע סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אהלן, אני מתוכנן ללמוד מדעי המחשב בשנה הבאה, והתחלתי להתלבט לגבי מחשב נ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשובה הניידות שלו ומעבר לזה רק להוציא את הכי טוב למחיר. הכרטיס מסך יכול להיות on board אבל שיהיה מהחזקים יותר ולא משהו חלש מידי. יחליף toshiba z900, שהבעלים הייתה מרוצה ממנו וצריכה שדרוג. עוד פרט חשוב זה שהוא יהיה חזק, לא משהו שישבר בנפילות (כמו הXPSים הישנים) מומלץ ואפילו עדיף לקנות מארהב (להביא לארץ תשאירו לנו) תודה לממליצים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות עם multitasking רב וגיימינג שצריך , חשוב לציין המחשב הולך להקנות בארה"ב! ( ככה שהמפרטים שאני צריך אמורים להכנס בתקציב) * מטרות המחשב? עבודה בעיקר עם תוכנות כמו android studio , photoshop , eclipse , unity , UDK , phpstorm , visual studio חלקן פתוחות במקביל בזמן שהגוגל כרום/פייר פוקס פתוח עם 20-30 טאבים ומוזיקה מתנגנת ברקע, ולהריץ משחקים חדשים כמו bf4, ac , the witcher 3 ב-50-60 fps. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? לפחות FHD 1920x1080 למרות שהנטיה היא ל-3K או 4K למרות שאני יודע שזה overkill ויהיה לי הרבה בעיות עם כמה אפליקציות שלא מותאמות לרזולוציה הזאת(אבל אני מבלה הרבה זמן מול המחשב וחשבתי ש…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
על אף נוכחתו הדלה של סטנדרט ה-4K בשוק, גרסה חדשה לתקן ה-Embedded DisplayPort מבטיחה את קיומם של מסכי 8K במחשבים ניידים (ומכשירים נוספים) בעתיד הלא רחוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-4k-%d7%aa%d7%a7%d7%9f-%d7%94-displayport-1-4a-%d7%94%d7%97/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצורך עריכת וידאויים בפרימייר ועבודה עם התוכנות פלאש ופוטושופ. נתקלתי במחשב הנייד הבא- Lenovo Flex 2 15 - הוא מגיע עם 8GB זכרון עם אופציה להרחבה עד 16GB, מעבד Intel Core i7, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 840M. המפרט המלא נמצא בלינק הבא: http://www.winprice.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=59426629&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה דעתכם? יכול להתאים לדרישות שלי? (עולה 4159 ש"ח) * מטרות המחשב: אנימציה קלסית(פלאש\טיויפיינט), עריכת וידאו בפרימייר. איור דיגיטלי (פוטושופ). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-