ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
דרישות מינימום ל GTA V מערכת הפעלה: חלונות 8.1, 8, 7, *ויסטה. 64 סיביות בלבד. *לבעלי ויסטה מומלץ השימוש בכרטיס מסך מבית NVIDIA. [*]מעבד: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @2.40GHz או AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor @ 2.5GHz. [*]זיכרון: 4 ג'יגה בייט RAM. [*]כרטיס מסך: NVIDIA 9800 GT 1GB או AMD HD 4870 1GB (דיירקט אקס 10,10.1, 11). [*]מקום פנוי על הכונן הקשיח: 65 ג'יגה בייט. דרישות מומלצות ל GTA V מערכת הפעלה: חלונות 7, 8, 8.1. 64 סיביות בלבד. מעבד: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz או AMD X8 FX-8350 @ 4GHz. זיכרון: 8 ג'יגה בייט RAM. כרטיס מסך: NVIDIA GTX 660 2GB או AMD HD7870 2GB. מקום פנוי על הכונן הקשיח: 65 ג'יגה בייט. האם המחשב הזה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי האתר היקרים, קודם כל תודה מראש על עזרתכם הרבה עד עכשיו, לפני 3 שנים הרכבתי בעזרת האתר מחשב למשחקים שעובד מושלם עד היום. וגם מחשב נייד שיצא מצויין ומשרת את בעליו כבר שנתיים. אז קודם כל לשאלון: . מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא נראה לי שיש יותר מידי מאיפה לחסוך במחיר כזה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1600 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לאחותי,נערה בתיכון שבאמת שלא עושה כלום עם המחשב חוץ מלראות סרטים, ולגלוש באינטרנט/פייסבוק/יוטיוב וכו' כלומר שהמחשב מיועד לעבודה משרדית,גלישה באינטרנט וצפייה בתכני HD -מהי…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש מחשב נייד עם INTEL M-5Y10 רציתי לדעת האם זה מעבד חלש מיידי היום יחסית ל I5 כי ראיתי שהוא2 ליבות של 800MHZ בלבד תוד.ה....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אשתי נוסעת לארה"ב ואני רוצה להביא איתה סוללה למחשב הנייד שלי (לנובו think pad 430E). בדקתי באמזון והוא נתן לי מיליון מוצרים, ברבים מהם מוזכר הדגם שלי, במחירים מאד שונים זה מזה (יש מהם גם במחירים מצחיקים). לא מוצא ידיים ורגליים. איך אפשר לדעת מה טוב? איך אני רואה מה מקורי ומה תחליפי? יש אתר מומלץ במיוחד? תודה ארי
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשי החומרה שביניכם, אשמח לייעוץ +הצעות מחיר למחשב הבא(תמונה מצורפת):
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני לא כלכך מבין במפרטים אז אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט לעבודה משרדית. 1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מפרט ב3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה רוב הזמן באינטרנט בהרבה אתרים במקביל (כמה מהם די כבדים) גם בדרך כלל יש כמה אקסלים פתוחים (דיי כבדים - 20MB ) ופוטושופ פתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CS6, Excel & Chrome לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי מנסה להרכיב מפרט עבור מחשב למתכנתים בחברה שאני עובד בה עד 5K רצוי 4K (לא כולל מקלדת - עכבר - מסך וכו...) למטה צירפתי את המפרט הראשוני שבניתי על בסיס מפרט מומלץ למחשב רב תכליתי באתר אשמח לחוות דעת על המפרט והמלצות היכן ניתן לחסוך והיכן לא כדי להתפשר. תודה רבה! דרישות: עבודה מהירה מול הדיסק (עליה מהירה אחרי restart, עליה מהירה של תוכנות, הרבה עבודה מול הדיסק) עבודה מהירה מול סביבת visual studio בד"כ עובדים עם כמה סביבות פתוחות במקביל. עבודה עם virtual machine לא מאוד כבד עבודה קלה ב photoshop עבודה מהירה עם סביבת אופיס מקומות שאפשר לחסוך: מארז (בסיסי אמין ושקט) ספק (בסיסי אמין) כרטיס מסך לוח-אם (בסיסי אמין) לא מאמין שנשתמש באפשרויות מתקדמות מדיי קירור למעבד (שקט, לא לצ…
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: סטודנט למדעי המחשב * גודל המסך? 13/14 עדיפות ל13 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.6 אפשר לחרוג מעט * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יותר ארוך יותר טוב (סטודנט) 6-7 נשמע סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אהלן, אני מתוכנן ללמוד מדעי המחשב בשנה הבאה, והתחלתי להתלבט לגבי מחשב נ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשובה הניידות שלו ומעבר לזה רק להוציא את הכי טוב למחיר. הכרטיס מסך יכול להיות on board אבל שיהיה מהחזקים יותר ולא משהו חלש מידי. יחליף toshiba z900, שהבעלים הייתה מרוצה ממנו וצריכה שדרוג. עוד פרט חשוב זה שהוא יהיה חזק, לא משהו שישבר בנפילות (כמו הXPSים הישנים) מומלץ ואפילו עדיף לקנות מארהב (להביא לארץ תשאירו לנו) תודה לממליצים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות עם multitasking רב וגיימינג שצריך , חשוב לציין המחשב הולך להקנות בארה"ב! ( ככה שהמפרטים שאני צריך אמורים להכנס בתקציב) * מטרות המחשב? עבודה בעיקר עם תוכנות כמו android studio , photoshop , eclipse , unity , UDK , phpstorm , visual studio חלקן פתוחות במקביל בזמן שהגוגל כרום/פייר פוקס פתוח עם 20-30 טאבים ומוזיקה מתנגנת ברקע, ולהריץ משחקים חדשים כמו bf4, ac , the witcher 3 ב-50-60 fps. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? לפחות FHD 1920x1080 למרות שהנטיה היא ל-3K או 4K למרות שאני יודע שזה overkill ויהיה לי הרבה בעיות עם כמה אפליקציות שלא מותאמות לרזולוציה הזאת(אבל אני מבלה הרבה זמן מול המחשב וחשבתי ש…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
על אף נוכחתו הדלה של סטנדרט ה-4K בשוק, גרסה חדשה לתקן ה-Embedded DisplayPort מבטיחה את קיומם של מסכי 8K במחשבים ניידים (ומכשירים נוספים) בעתיד הלא רחוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-4k-%d7%aa%d7%a7%d7%9f-%d7%94-displayport-1-4a-%d7%94%d7%97/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצורך עריכת וידאויים בפרימייר ועבודה עם התוכנות פלאש ופוטושופ. נתקלתי במחשב הנייד הבא- Lenovo Flex 2 15 - הוא מגיע עם 8GB זכרון עם אופציה להרחבה עד 16GB, מעבד Intel Core i7, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 840M. המפרט המלא נמצא בלינק הבא: http://www.winprice.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=59426629&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה דעתכם? יכול להתאים לדרישות שלי? (עולה 4159 ש"ח) * מטרות המחשב: אנימציה קלסית(פלאש\טיויפיינט), עריכת וידאו בפרימייר. איור דיגיטלי (פוטושופ). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעזרה עם מפרט למחשב ביתי בתקציב הרשום. עיקר העבודה – עיבוד תמונות (לא גרפיקה) ברזולוציה גבוהה בעזרת PS ו-lightroom וסריקת נגטיבים ועיבודם (יש לי כבר סורק) נדרשת גם יכולת שימוש כמחשב ביתי (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, משחק לא תובעני מדי פעם, עריכת סרטים ממצלמה ביתית לעיתים רחוקות מאוד) כיום אני משתמש במחשב שגם הרכבתי בעזרתכם האדיבה לפני הרבה זמן (כאן) המחשב עבר מספר שדרוגים עם הזמן (זיכרון, SSD) אבל כבר לא מספק את הצרכים. בגדול המפרט של "מחשב דו-מימד חזק" שמופיע באתר נראה לי הגיוני, אשמח לחוות דעת (ולהתאמה לשאר הייעודים שלי), ובכל מקרה אני צריך המלצה קונקרטית לגבי המארז – קשה לבחור ברשת מארז רק עפ"י שם החברה. אני זקוק למשהו יציב, איכותי, מאוור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני אמלא כאן את השאלון, לפני כמה ימים פירסמתי כאן הודעה שכרגע אפשר למחוק אותה. http://hwzone.co.il/community/threads/559702-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-3000-%D7%A9-%D7%97 תקציב: עד 3000 ש"ח חריגה אפשרית: 500 ש"ח אוקיי, השאלון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפייה בסרטים (חשוב שהמסך יתאים לסרטי HD) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ', חשוב שיהיה מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? דרוש מקלדת הנוחה להקלדות מרובות, הלקוחה הינה קלדנית במקצועה. וכמו כן גם Touchpad שיהיה נוח. * משקל …
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. מאוד אוהב את האתר הזה ונעזרתי במפרטים ממנו רבות בעבר. יש לי מספר שאלות לגבי שדרוג אפשרי שאשמח לחוות דעת. במחשב שיש לי עכשיו יש i7 3770k asrock z77 x4 asus 670 לא זוכר איזה ספק אבל בטח לא מספיק ל2 כ מסך כל ממני ssd hdd לא בraid וכו כל זה כנרא בן סביבות שלוש ארבע. חוץ ממדיה בסיסי משתמש בו מדי פעם לגרפיקה דו מימדית ומשחקים ובעקבות החיים פחות ופחות. לא עושה תלת מימד ,לא וידאו ,לא אוברקלוק ,ולא חישובים כבדים אחרים ולא מעוניין בזוג כרטיסים. עד כה מרוצה מהמערכת מאוד ולא התעכזבתי ממנה אף פעם. בזמן האחרון עם מספר משחקים שיצאו לאחרונה אני מתחיל לקבל רושם שיכול להיות שהגיע הזמן לשדרג את כרטיס מסך שלי כדי להשאר מעודכן עם דרישות המארכת של ימינו ולכן עלו לי כמה שא…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הינו בין 2800 ל3500. רצוי כמה שפחות אך אפשר לחרוג גם מעט יותר אם יש צורך - חשוב שיענה על כל הצרכים שציינתי למטה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גרפיקה - אינדיזיין אילוס' ופוטושופ, והרבה קריאה ועריכה …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב עם המפרט הבא: [TABLE=width: 395] [TR] [TD][TABLE=width: 500] [TR] [TD][TABLE=width: 85] [TR] [TD=class: xl65, width: 85]CPU[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD][TABLE=width: 310] [TR] [TD=class: xl65, width: 310]core i7-3820[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD][TABLE=width: 85] [TR] [TD=class: xl65, width: 85]MB[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD][TABLE=width: 310] [TR] [TD=class: xl65, width: 310]gigabyte GA-X79-UD3[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD][TABLE=width: 85] [TR] [TD=class: xl65, width: 85]case[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD][TABLE=width: 310] [TR] [TD=class: xl65, width: 310]CoolerMaster Storm Scout[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/…
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע מחשב אני רוצה להוציא קצת כסף ולשפר אותו כמה שיותר. כרגע יש לי מפרט מעבד i5 3570K זכרונות 16GB 1333MHZ DDR3 SSD 128GB 1TB 7200RPM Gigabyte GTX770 4GB DDR5 Corsair 750W מארז מעפן וקטן שאפילו קירור מים לא נכנס בו. המסך שלי גם די סבבה Asus VG248QE 144Hz הדברים העיקריים שלי הם סטרימינג גיימינג ועריכת וידאו (פעם אחרונה שערכתי וידאו שרפתי חצי מחשב והוחלפו לי החלקים עם ניצול האחריות) אז על מה חשבתי כרגע איפה שאני יכול לחסוך ולהשאיר חלקים זה כרטיס מסך + ספק + זכרונות (אולי) שאר הדברים לא מספיקים לי אני צריך עזרה בלבחור מארז לוח אם חדש הארדסיקים חדשים (לא מספיק לי המקום בכלל ב2 הכוננים) מעבד אני די מאוכזב מהביצועים...כרגע ורציתי לשקול אפשרות אולי אפילו לעבור ל …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוזר לחבר לקנות מחשב נייד לסטודנט. השאלון: תקציב: 2500-3000. אפשר לנצל את כל התקציב. (3200 תקציב מקסימלי) מטרת המחשב: אופיס, אינטרנט, סרטים, לא ישמש לגיימינג. גודל מסך - 15 ומעלה. מסך - טא'ץ יהיה נחמד אבל לא חייב. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות. אמצעי קלט - אין דרישות מיוחדות (משתמש בעכבר חיצוני). משקל - אין דרישות מיוחדות. זמן סוללה - סטנדרטי יציאות - HDMI BT - אין צורך. כונן קשיח - אין דרישה מיוחדת. כונן אופטי - אין צורך. תחנת עגינה - אין צורך. אחריות בינ"ל - אין צורך. רישיון למע' הפעלה - אין צורך. חברה - LENOVO / HP / DELL / ASUS / TOSHIBA / SAMSUNG דרישות מיוחדות - מחשב אמין. אשמח לקבל את עצתכם ועזרתכם. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 המחשבים הבאים, אשמח לקבל חוות דעת עליהם והמלצה איזו כדאי לי מביניהם, או אם יש למשהו המלצה למחשב אחר עם פחות או יותר אותם נתותים. 1. מחשב נייד 15.6" מסך מגע HD מבית HP סדרת Pavilion דגם 15-p157, מעבד Core i5, זכרון 6GB, דיסק קשיח 750GB, מערכת הפעלה Windows 8.1 ושמע מבוסס Beats Audio http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9315-6-HP-Pavilion-I5-%D7%96%D7%9B-6GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-750GB/pi5SS4A69380 2. מחשב נייד Dell "15.6 דגם IN-RD09-7773 N3542i5BK מעבד Core i5, זיכרון 4GB, דיסק קשיח 500GB, מערכת הפעלה Windows 8.1 http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-i5-15-6-500gb-…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שח אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ועבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת במיוחד FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא סגור על מסך אבל כרגע זה 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין …
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, רכשתי מחשב דל ווסטרו 5470 חדש לפני כמה שבועות. עד לפני כמה ימים הוא עבד מושלם. פתאום, באמצע צפייה בווידאו, המחשב נתקע לשנייה וחצי בליווי של רעש נוראי מהרמקולים ואז הסרטון ממשיך להתנגן כרגיל. ככה זה קורה כל כמה דקות הדבר קורה גם בניגון של מוזיקה בלבד(ללא ווידאו) ובנוסף, גם כשאני מזיז את העכבר או עובד על האופיס, אני רואה שהמחשב כאילו נתקע לשנייה ואז ממשיך. דיברתי עם התמיכה הטכנית של דל, בהתחלה התחלנו את כל הטיפול רגיל של התקנת דרייברים ועדכונים של ווינדוס(דבר שכבר עשיתי אבל הם התעקשו שאני אעשה בשנית). כשזה לא עזר התקשרתי שוב, ואז ענה לי בחור שטען שמדובר בתקלה בתוכנה של המחשב וזו תקלה ידועה במחשב הזה. הוא אמר לי שאני צריך ללכת לריקוברי בווינדוס 8.1 שיש לי, ושם לבח…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא ידע אם אני במקום הנכון אבל... אני מעוניין לקנות מחשב ALL IN ONE חזק במיוחד. איזו חברה מומלצת? ולמה? שיכלול מעבד I7 חשוב שהוא לא יתקע או יגמגם הוא נועד לעסק של מגנטים לאירועים ואסור שהוא יתקע!!!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות את המחשב: אשמח לטענות שיפורים הערות... אני מעדיף I7 שבעתיד אני לא אצטרך להתעסק עם המעבד יותר מדי ניסיתי לחסוך בכרטיס מסך למרות שאני ארצה להריץ קצת משחקים לא יותר מדי... האם לא שכחתי כלום במפרט בשביל שהמחשב ירוץ טוב? כלומר שום קירורים או משהו כזה לא שכחתי? האם TMS עושים הרכבות לחברי הפורום כמו פלונטר? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1572 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪151 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm f…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש ראיתי את המחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/in-rd33-8530.htm האם הוא מומלץ ? ואם לא, איזה מחשב נייד מומלץ ? השימושים שלי הם: תכנות (visual studio, sql server) ומשחקים כמו pes או fifa תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-