עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זה המפרט שלי amd phenom 2 x4 965 mugen 3 cpu cooler gigabyte ga-m68mt s2p seasonic psu 430w active pfc 80 ddr 3 4gb 1333 seagate 1tb 1TB 7200 RPM 32MB ati 6850 1gb מסך- (samsung syncmaster S23B550 (1920 x 1080 לינק ללוח אם - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#ov המטרה של השידרוג שלי היא בעיקר לתת לי שיפור בביצועים של משחקים, כמו של GTA V ופיפא, אני לא מצפה להריץ טוב witcher 3 למשל תקציב 850 חשבתי להביא עוד 4GB 1600 (למרות שיעבוד לי רק 1333 אבל שיהיה לעתיד) וכרטיס מסך r9 270 האם r9 270 יספיק לספק? מדובר בעוד 23 V במאמץ לפי האתר: http://www.hwcompare.com/16621/radeon-hd-6850-vs-radeon-r9-270/ אני יודע שהספק בעייתי, אבל אני מעדיף לא לרכוש כרג…

2. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (בעיקר אינטרנט, סרטים, אופיס, מוזיקה וכד') בתקציב של עד 3500 ש"ח. גודל מסך 14-15.6. סוללה שתחזיק מעמד לפחות לכמה שעות. עדיפות למקלדת מוארת. עדיפות לאחריות מורחבת ושיבוא עם מערכת הפעלה. חובב DELL, אז מעדיף כמובן. מצאתי את המחשב הבא: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=1237 שתי שאלות לגבי המחשב הזה: 1. מה זה אומר מחשב מוחדש? אני יכול להיות בטוח שזה באמת עודף מלאי ושהמחשב באמת באריזה ואף אחד לא נגע בו? 2. זה המחשב הראשון שאני מוצא שמגיע עם זיכרון פנימי של 12GB... מישהו פעם שמע על זה? זה הגיוני? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by victor19,

המחשב מיועד למשחקים .. אני צריך לוח אם .. ספק כח .. ומעבד יש לי כרטיס מסך gtx750 ti 2gb סטיק אחד של 8 ג'יגה של kingston hyperx 1600 cl10 ddr3 ודיסקים קשיחים אחד 160 ג'יגה והשני 500 ג'יגה וספק כח של thermaltek 400w p/n w0165 התקציב הוא 1600 ואי אפשר לחרוג לא מתכנן אוברקלוק ! אני מחיפה ככה שהחנויות שאני יכול לקנות מהן ksp או איבורי תודה !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by doker,

יש לי לנובו e330. בערך שנתיים בזמן האחרון הסוללה לא מחזיקה מעמד יותר משעה וחצי. רציתי לקנות סוללה חדשה. יש מקומות מומלצים להזמין סוללה כזאת במחיר נורמלי? ראיתי ב amazon סוללות במחיר סביר. בנוסף לכך הסוללה שעכשיו במחשב היא 6 cell השאלה היא האם אני קונה 9 cell המחשב יחזיק יותר זמן? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by pradelon,

אהלן חברים: לפני שלוש וחצי שנים, עשיתי את אחד העסקאות שאני יותר מבסוט מהם, וקניתי THINK PAD E120 באחד משווקי המחשבים של הונג קונג בכ2000 ש"ח. המחשב עשה את שלו, עבר מספר יבשות, והגיע הזמן להחליפו. שבוע הבא חבר אני שולח חבר לקנות לי לפטופ בהונג קונג שוב : זקוק למחשב בעיקר לעבודה. חשיבות לחוזק, זמן סוללה ומשקל , מסך (מתלבט עם 13-14) תקציב:500-600 דולר. (מחירים היו דומים בזמנו לUS) אשמח לעצות. 1. איזה דגם כדאי לקנות? מה דעתכם לגבי מסך? 2. איך אני מברר מחירים בהונג קונג (האם עדיין כה משתלם)? 3. אופיס, האם זה כלול שם? 4. נסיון ממישהו שקנה. נ.ב מתנצל על הכתיבה הקלוקלת, המחשב הגיע לסוף דרכו, פיזית (בקושי המקשים עוובדים) המון תודה חברים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Jonny West,

נקנה בערך לפני קצת פחות משנה,למטרת גיימינג. מעוניין למכור בשלמותו. בנוסף: ומסך:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכל המגיבים תקציב לבנית מחשב 3.5K לנצל את התקציב עד הסוף לא ניתן לחרוג חשבתי לבנות מחשב כזה למשחקים כגון BATTLEFIELD4 וחדשים אחרים ברמה גרפית גבוהה אין צורך בציוד היקפי למעט אכבר חדש אין כרגע עדיפות לדגם שקט לא כל כך חשוב רמה 5 לא מתוכנן אוברקלוק אין צורך בהרכבה ויש מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 BIT ULTIMATE קניה תהיה באיזור אילת כך ניתן לנצל את מלוא התקציב קניה תבוצעה בסוף שבוע או תחילת שבוע הבאה חשוב שיהיה SATA 3 +AMD FX 8370 EIGHT CORE 4.3 AM3 arctic freezer Xtreme REV2 +GIgabyte 990XA-UD3 AM3 G/SKILL RIPJAWS-X 2*8 GB DDr3 1600 PC3 CL9-9-9-24 SAPPHIRE RADEON R9 280 DUAL X BOOST WESTERN CAVIAR BLACK WD1003FZEX 1TB SATA3 TRANSEND SSD…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%aa%d7%a9%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-chromebook-pixel-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. יש לי מחשב ACER ASPIRE V5-573G - 9491 ונהרס לי ה WIFI הכבל שלו ואני מעוניין לקנות אחד חדש אבל לא מצאתי למחשב שלי בדקיו לנייד שלי ומצאתי את זה רק http://www.ebay.com/itm/Genuine-Acer-Aspire-V5-571-Wireless-WiFi-WLAN-Antenna-Cables-/161580390993?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item259ef11a51 Acer Aspire V5 571 OEM Left Right Wifi Wireless Antenna ואני צריך ל Acer Aspire V5 573G זה יתאים לו ???

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. יש לי בבית מחשב נייד dell inspirion N5040 וכנראה שהשתמשו במטען לא נכון (של HP)..וזה הרס לי את הבטרייה קניתי בטרייה חדשה..והמטען של HP באמת לא מטעין אותה.. אז אני רוצה לקנות מטען חדש של DELL ורציתי לדעת על איזה מטען אתם ממליצים? ואיפה כדאי לקנות אותו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. זה נייד ממש איטי, אנחנו מחפשים להאיץ אותו כרגע מבלי לרכוש חומרה חדשה. INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM HP 2230S זה הדגם. יש עליו כרגע WIN7 HOME BASIC והוא צולע

12. Started by Rockstatement10,

נייד די זקן, איטי. דגם HP 2230S מפרט INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM הסוללה שלו לא עובדת אז הוא עובד על חשמל בלבד כרגע. כמובן שאין אחריות.. כמה הדבר הזה שווה? וכמה יעלה מחשב יד2 שיהיה עדיף עליו בהרבה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אשמח לקבל המלצה למחשבים ניידים שלדעתכם יכולים להתאים: תקציב - סביב ה2000 ש"ח. שימוש - בעיקר עבודה משרדית פשוטה יחסית - אופיס, אינטרנט. יעשה שימוש גם בתוכנה לכתיבת תווים Finale 2014 (עד כמה שידוע לי לא צורכת משאבים רבים). בנוסף, ישמש גם לצפיה בסרטים אך במידה מועטה. (יחובר גם לטלויזיה). גודל מסך - 15.6". לגבי מקלדת, NUMPAD יהיה נחמד אבל ממש לא הכרחי. יציאת HDMI - חובה, בלוטוס - מעדיף שיהיה. נפח HDD - לא פחות מ500GB. כונן אופטי - כן. סוללה - לא יהיה שימוש של יותר מ3 שעות ללא הטענה, כמו כן אין שימוש כל כך אינטנסיבי. יריץ WIN 7 - אין צורך לכלול מערכת הפעלה בתקציב. עד עכשיו השתמשתי בדגם DELL Vostro 2520 והוא היה מעולה. אז אם יש אפשרות לקבל בתקציב הזה מחשב יותר קל, סוללה י…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by bratwa_tut,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבדים) BF4 וכאלה, צפיה בסרטים FHD, הפעלת מכונות ווירטואליות עד 4 מכונות בוז של WINDOWS SERV 2012 לצורך לימודים (נדרש זיכרון של 16 GB) * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה ככל שיותר יותר טוב * רזולוציית המסך? או FHD או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף למקלדת הכוללת NUMPAD * משקל רצוי? לא משנה משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה המחשב רוב הזמן יעבוד כמחשב נייח אבל עדיף שיהיה אפשר יהיה להיסתקל לפחות סרט על סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך * Bluetooth?…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. עוד מעט מגיע אלי לפטופ n551jk עם חיבורי hdmi וmini display port. אני מתכנן לחבר אותו למסך hp 23xi שלו חיבור hdmi וdvi (וvga אבל לא משנה). יש לי בבית רק כבל dvi-dvi לצערי. האם כדאי לקנות כבל hdmi-hdmi או dvi-hdmi או ממיר לכבל שיש לי. זה משנה משהו (מבחינת איכות ומהירות תגובה) מאיפה כדאי לקנות? אני חיפאי.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב עבודה (פיתוח) ב 3000 ש"ח. המחשב יריץ MATLAB וסביבות לתכנות אתרים ואפליקציות אנדרואיד. לא צריך מסך. מספיק כרטיס גרפי און-בורד. צריך 8 GB זיכרון (לפחות). אפשר לוותר על דיסק SSD כדי לחסוך בעלויות. מספיק דיסק 500 GB. אני מעדיף מעבד אינטל. לא צריך כונן אופטי. צריך מקלדת ועכבר. אני מניח שזה מפרט לא סטנדרטי ...... מקווה שתוכלו לעזור. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by sharbiv,

אהלן אני אציין מראש שאין לי הרבה מושג מה הולך עכשיו בשוק ומה טוב ומה פחות טוב. המחשב האחרון שקניתי היה לפני חמש שנים ואני מבסוט עליו אבל הגיע הזמן להתחדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? ---- באיזור ה4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?------ לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד----- 400-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -----משחקים בעיקר, אבל שיריץ סרטי HD בלי בעיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--- לא משחקים כבדים, אבל שאם אני ארצה אז שלא תהיה לו בעיה להריץ אותם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by Joli,

קניתי את הנייד הזה לפני שבוע: http://ksp.co.il/?uin=25092 והזמנתי בשבילו את הכבל הזה מאייבי: (למסכים מזדמנים: עבודה לימודים חברים וכו..) http://www.ebay.com/itm/281278639728?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=580324921491&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT בדיעבד הבנתי שיש סוגים של חיבורי HDMI 1-1.4, כמה שחיפשתי לא מצאתי מקום שמפרט איזה סוג חיבור יש למחשב שלי. א. אני ישמח אם מישהו יגיד לי מה סוג החיבור שיש לי. ב. לידע כללי, האם כבל לדור 1.4 יכל לתאם חיבורים של דורות קודמים לו? או שלכל דור צריך את סוג הכבל המתאים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by haveri,

שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב להפקה מוסיקלית של תזמורת סימפונית (ב-midi) עם ספריות דגימות מאוד כבדות. חבר אמר לי שהמעבד פחות חשוב (כל עוד הוא 4 ליבות ומעלה) לעומת כמות הזיכרון, והוא ממליץ על 64 ג'יגה לפחות. הייתי רוצה להתחיל עם 32 אבל שתהיה לי את האפשרות לשדרג בעתיד ל64 אם אצטרך. כאן הבעיה: לגבי לוחות של DDR3, התמיכה ב64 ג'יגה מוגבלת ובעצם מצאתי בארץ מאוד מעט לוחות שתומכים, למשל asus p9x79 le. הם עולים לפחות 1,400 משום שהם כבר לא מיוצרים ולכן המחיר גבוה. רציתי לשאול מה דעתכם ללכת בכל זאת לכיוון של מפרט כזה עם לוח שכבר כמעט לא מוכרים, או שמשום שהוא יקר כדאי כבר ליישר קו וללכת על DDR4 (שלזיכרון זה יש הרבה לוחות שתומכים ב64 ג'יגה) וכמו כן, האם יש לכם דעה כלשהי על הלוח a…

20. Started by shaihood,

אני מחפש המלצה למחשב נייד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. בעל מסך 17 אינץ, 500 גיגה ומעלה (בעדיפות ל 500), אין צורך במערכת הפעלה, לפחות יציאת USB3 אחת ,מעבד i5 עם 6 גיגה ראם לפחות וסוללה בעלת שישה תאים ומעלה. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר דק (אם מישהו מכיר את הדגם פיזית זה יהיה מעולה). תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר אפטר אפקט תדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 …

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by Yaron123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, מדובר באופיס וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אוקי אז אתמול קניתי מסך 20 אינץ של חברת benq דגם vl2040 והכל בסדר גמור עם המסך בזמן עבודה רק הבעייה זה כשמדליקים את המסך ואז את המחשב אז אין חיבור כאילו בין המסך למחשב הנייד ומה שקורה זה שהנורה על המסך בצבע כתום ורק כשמגיע השלב שהווינדוס עולה ומגיע המסך של אנא המתן ברוכים הבאים של ווינוז 7 אז מאותה הנקודה הזאת המסך החיצוני מקבל אות מהמחשב הנייד ולפני כן לא אז מדוע זה ככה והאם אפשר להגדיר בביוס במחשב נייד שיצליח לקרוא את המסך כבר מהרגע של ההתחלה אם כן איך החיבור בין המסך מוברג ומחוזק היטב גם בצד של המסך וגם בצד של המחשב הנייד החיבור הוא vga תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שידרגתי לאחרונה את הזיכרון והחלפתי את ה CD בהארד דיסק נוסף בלנובו T420s שלי.מאז, הסוללה שלי מתרוקנת מהר באופן חשוד. מסתמן שזו בעצם בעייה באמדן של המחשב למצב הסוללה. הוא חושב שהיא fair ומתרוקנת ממש מהר (ואז מרדים לי את המחשב), אבל אחרי שאני עושה לה reset היא מתנהגת ממש סבבה כמה פעמים עד שמשהו שם משתבש והיא חוזרת לסורה...יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by shaybenmoshe,

שלום, המחשב הקודם שלי קרב אל קיצו (8 שנים זה בהחלט מכובד) ודרוש מחליף. השימושים: גלישה באינטרנט, תכנות, עבודה משרדית, לא הרבה יותר. (לא גיימינג) אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בכונן אופטי. יש לי שני HDD שבאים מהמחשב הקודם ובהחלט מספיקים לי מבחינת נפח. יש מספר דברים שאני רוצה: 16GB זיכרון בשני סטיקים (כן, אני צריך 16, ואני רוצה מקום לשדרוג) לוח אם שתומך בלפחות 32GB זיכרון בארבעה סטיקים (מקום לשדרוג), ועם לפחות 6 חיבורי SATA SSD של 128GB (אין לי צורך ביותר כי יש לי HDD מהקודם, אם יש המלצות אחרות או שדרוג בהפרש זניח, אני אלך על זה) מארז עם מקום לכל הכוננים האלו (2 HDD ו-SDD אחד), ובעדיפות לפחות עוד מקום אחד מארז פשוט ונקי (לא גדול עם הרבה לדים) שקט במידה סבירה (לא משהו קיצו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.