ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבדים) BF4 וכאלה, צפיה בסרטים FHD, הפעלת מכונות ווירטואליות עד 4 מכונות בוז של WINDOWS SERV 2012 לצורך לימודים (נדרש זיכרון של 16 GB) * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה ככל שיותר יותר טוב * רזולוציית המסך? או FHD או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף למקלדת הכוללת NUMPAD * משקל רצוי? לא משנה משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה המחשב רוב הזמן יעבוד כמחשב נייח אבל עדיף שיהיה אפשר יהיה להיסתקל לפחות סרט על סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך * Bluetooth?…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עוד מעט מגיע אלי לפטופ n551jk עם חיבורי hdmi וmini display port. אני מתכנן לחבר אותו למסך hp 23xi שלו חיבור hdmi וdvi (וvga אבל לא משנה). יש לי בבית רק כבל dvi-dvi לצערי. האם כדאי לקנות כבל hdmi-hdmi או dvi-hdmi או ממיר לכבל שיש לי. זה משנה משהו (מבחינת איכות ומהירות תגובה) מאיפה כדאי לקנות? אני חיפאי.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב עבודה (פיתוח) ב 3000 ש"ח. המחשב יריץ MATLAB וסביבות לתכנות אתרים ואפליקציות אנדרואיד. לא צריך מסך. מספיק כרטיס גרפי און-בורד. צריך 8 GB זיכרון (לפחות). אפשר לוותר על דיסק SSD כדי לחסוך בעלויות. מספיק דיסק 500 GB. אני מעדיף מעבד אינטל. לא צריך כונן אופטי. צריך מקלדת ועכבר. אני מניח שזה מפרט לא סטנדרטי ...... מקווה שתוכלו לעזור. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני אציין מראש שאין לי הרבה מושג מה הולך עכשיו בשוק ומה טוב ומה פחות טוב. המחשב האחרון שקניתי היה לפני חמש שנים ואני מבסוט עליו אבל הגיע הזמן להתחדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? ---- באיזור ה4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?------ לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד----- 400-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -----משחקים בעיקר, אבל שיריץ סרטי HD בלי בעיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--- לא משחקים כבדים, אבל שאם אני ארצה אז שלא תהיה לו בעיה להריץ אותם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …
-
- 34 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קניתי את הנייד הזה לפני שבוע: http://ksp.co.il/?uin=25092 והזמנתי בשבילו את הכבל הזה מאייבי: (למסכים מזדמנים: עבודה לימודים חברים וכו..) http://www.ebay.com/itm/281278639728?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=580324921491&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT בדיעבד הבנתי שיש סוגים של חיבורי HDMI 1-1.4, כמה שחיפשתי לא מצאתי מקום שמפרט איזה סוג חיבור יש למחשב שלי. א. אני ישמח אם מישהו יגיד לי מה סוג החיבור שיש לי. ב. לידע כללי, האם כבל לדור 1.4 יכל לתאם חיבורים של דורות קודמים לו? או שלכל דור צריך את סוג הכבל המתאים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב להפקה מוסיקלית של תזמורת סימפונית (ב-midi) עם ספריות דגימות מאוד כבדות. חבר אמר לי שהמעבד פחות חשוב (כל עוד הוא 4 ליבות ומעלה) לעומת כמות הזיכרון, והוא ממליץ על 64 ג'יגה לפחות. הייתי רוצה להתחיל עם 32 אבל שתהיה לי את האפשרות לשדרג בעתיד ל64 אם אצטרך. כאן הבעיה: לגבי לוחות של DDR3, התמיכה ב64 ג'יגה מוגבלת ובעצם מצאתי בארץ מאוד מעט לוחות שתומכים, למשל asus p9x79 le. הם עולים לפחות 1,400 משום שהם כבר לא מיוצרים ולכן המחיר גבוה. רציתי לשאול מה דעתכם ללכת בכל זאת לכיוון של מפרט כזה עם לוח שכבר כמעט לא מוכרים, או שמשום שהוא יקר כדאי כבר ליישר קו וללכת על DDR4 (שלזיכרון זה יש הרבה לוחות שתומכים ב64 ג'יגה) וכמו כן, האם יש לכם דעה כלשהי על הלוח a…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. בעל מסך 17 אינץ, 500 גיגה ומעלה (בעדיפות ל 500), אין צורך במערכת הפעלה, לפחות יציאת USB3 אחת ,מעבד i5 עם 6 גיגה ראם לפחות וסוללה בעלת שישה תאים ומעלה. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר דק (אם מישהו מכיר את הדגם פיזית זה יהיה מעולה). תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר אפטר אפקט תדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 …
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, מדובר באופיס וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז אתמול קניתי מסך 20 אינץ של חברת benq דגם vl2040 והכל בסדר גמור עם המסך בזמן עבודה רק הבעייה זה כשמדליקים את המסך ואז את המחשב אז אין חיבור כאילו בין המסך למחשב הנייד ומה שקורה זה שהנורה על המסך בצבע כתום ורק כשמגיע השלב שהווינדוס עולה ומגיע המסך של אנא המתן ברוכים הבאים של ווינוז 7 אז מאותה הנקודה הזאת המסך החיצוני מקבל אות מהמחשב הנייד ולפני כן לא אז מדוע זה ככה והאם אפשר להגדיר בביוס במחשב נייד שיצליח לקרוא את המסך כבר מהרגע של ההתחלה אם כן איך החיבור בין המסך מוברג ומחוזק היטב גם בצד של המסך וגם בצד של המחשב הנייד החיבור הוא vga תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שידרגתי לאחרונה את הזיכרון והחלפתי את ה CD בהארד דיסק נוסף בלנובו T420s שלי.מאז, הסוללה שלי מתרוקנת מהר באופן חשוד. מסתמן שזו בעצם בעייה באמדן של המחשב למצב הסוללה. הוא חושב שהיא fair ומתרוקנת ממש מהר (ואז מרדים לי את המחשב), אבל אחרי שאני עושה לה reset היא מתנהגת ממש סבבה כמה פעמים עד שמשהו שם משתבש והיא חוזרת לסורה...יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, המחשב הקודם שלי קרב אל קיצו (8 שנים זה בהחלט מכובד) ודרוש מחליף. השימושים: גלישה באינטרנט, תכנות, עבודה משרדית, לא הרבה יותר. (לא גיימינג) אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בכונן אופטי. יש לי שני HDD שבאים מהמחשב הקודם ובהחלט מספיקים לי מבחינת נפח. יש מספר דברים שאני רוצה: 16GB זיכרון בשני סטיקים (כן, אני צריך 16, ואני רוצה מקום לשדרוג) לוח אם שתומך בלפחות 32GB זיכרון בארבעה סטיקים (מקום לשדרוג), ועם לפחות 6 חיבורי SATA SSD של 128GB (אין לי צורך ביותר כי יש לי HDD מהקודם, אם יש המלצות אחרות או שדרוג בהפרש זניח, אני אלך על זה) מארז עם מקום לכל הכוננים האלו (2 HDD ו-SDD אחד), ובעדיפות לפחות עוד מקום אחד מארז פשוט ונקי (לא גדול עם הרבה לדים) שקט במידה סבירה (לא משהו קיצו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד dell xps 12 9q33 intel u4500 ויש לו 2 חיבורי USB 3 ואחד פועל כראוי והשני לא עובר לי את ה40 מגה ממש כאילו הוא USB 2. כל הדרייברים מעודכנים לגמרי חשבתי לפני שאפנה לתמיכה טכנית לפנות למומחי האתר אולי יגיע לי מכאן הפתרון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטות מוזיקה בקיובייס,אינטרנט,צפיה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס ופוטושופ ממש בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?- אני מחפש מחשב בטווח ה-3500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- הסטיה המקסימלית היא ב 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מיועד לעבודה משרדית ומשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול דוטה 2 אבל מדי פעם אני מנסה משחקים חדשים שיוצאים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 24", רזולוציה מקסימלית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן חברה מה קורה. קיבלתי חוות דעת טובה מחבר על האתר הזה. אשמח שתעזרו לי למצוא את המחשב הבא שלי, יש לי מחשב נייד בן 4 שנים שעומד לשבוק חיים כל רגע. תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי פעולה, הרפתקאות, אולי אפילו גם ספורט. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. the saboteur/ spider-man/ call of duty/ homefront/splinter…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה - אני מעוניין לרכוש מחשב מחר על הבוקר, לאחר בדיקות וחיפושים נרחבים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה (פוטושופ), משרדית, עריכת סאונד (סוני וגאס) ועריכת וידאו (בצורה חובבנית בלבד, מתכוון לעבוד עם תכנות פרימייר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- עריכת סאונד (סוני וגאס) - תדיר, עריכת וידאו (פרמייר) - מזדמן, עריכה גרפית (פוטושופ) - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
בוקר טוב. אז האתר עצמו, באזור שאפשר לחפור במפרטי מחשבים - ממליץ על מחשב עריכת ווידאו ב6570 שקל - http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/18 שזה בערך טווח המחיר. אבל יש לי הרגשה שאפשר לעשות שינויים כאלה ואחרים למפרט בכדי להגיע למיצוי חומרתי-כספי מלא. או שאני טועה וזו אכן המערכת החזקה ביותר למחשב בסכאלת מחיר זו? אשמח לעזרה. תודה. יואב.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טופס - * מטרות המחשב? עבודות משרדיות , גלישה באינטרנט , מסחר בבורסה . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה ניתן לכם המומחים להחליט . 14 , 13.3 , 15.6 מתלבט * רזולוציית המסך? חשוב שאיכות התמונה והמסך תהיינה ללא פשרות עקב שהות מרובה מול המסך ... עדיפות לפאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מאוד חשוב לי נוחות ואיכות החומר מימנו עשוי המחשב . מקלדת נוחה בהקלדה כפתורים לא מגומי או סילקון . * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אני נע עם המחשב כל יום וכל היום. הוא צריך להיות מסוגל לנוע איתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כל המרבה הרי זה משובח. המינימום של המינימום, יותר משעתיים בעבודה. המומלץ - 5 ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Scythe Mugen 4 SCMG-4000 CPU Cooler [/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colsp…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, זקוק למפרט הבא - מסך 14 אינץ' מעבד i5 Haswell (החסכוני מספיק). כונן SSD (נפח החל מ-120). מקלדת מוארת. עדיפות לתוצרת Dell. מערכת הפעלה כלולה. סוללה טובה. די מקובע על הדרישות. באחרונה רכשנו 4 ניידים של דל מסדרת הלטיטוד ואנחנו מרוצים, הציבו לי דרישה לאחד נוסף עם המפרט שלמעלה (לא קריטי לטיטוד). אם אפשר המלצה גם מהיכן לרכוש אשמח, כל ה-4 שרכשנו היו מחודשים אז זו גם אפשרות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוכנה, בשם \"Superfish Visual Discovery\", מחליפה את תעודת האבטחה שנשלחות מכל אתר שהמשתמש גולש אליו ובכך היא מסוגלת לעקוב ולפענח מידע מאובטח לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%a8-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%a2%d7%9c-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%96%d7%93%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a0/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברתי דירה ועכשיו יש לי כמה מטענים של דל ואני לא מצליחה להבין איזה מהמטענים הוא שלי. יש לי מחשב דל לטיטיוד 3340 ומאז שאני משתמשת במטען אקראי הסוללה שלי שהייתה מחזיקה 8 שעות מחזיקה שעתיים וחצי. אני ממש חייבת את המטען המקורי שלי (בתקווה שזאת אכן הבעיה)... יש אולי מספר סריאלי שמתאים למחשב? דגם? משהו? תודה לעוזרים זה דחוף לי מאוד.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1) תקציב: עד 3000. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: בעיקר ללימודים, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומשחקים (לא כבדים מידי בסגנון FM15) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא, 15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). 1920x1080 אם יש רזולוציה גבוה יותר בלי שהמחיר יקפוץ אז למה לא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 3.5 קילו גג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן נדרש זמן סוללה ארוך (4-5 שעות זה זמן סוללה ארוך בשבילי) * האם יש צורך ביצי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד למנהל, להלן כמה איפיונים חשובים: 1. נראה סקסי! 2. קל 3. חזק - למרות שהעבודה מתבטאת בקריאת מיילים ישנה דרישה למחשב על, אז מינימום i7 ו-8gb זכרון 4. עדיפות למחשב עם עמדת עגינה ייעודית 5. לא צריך DVD אבל חשוב שיהיה עם יציאות טובות ללא מתאמים כמו למשל יציאת רשת. 6. תקציב 10K תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-