ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המכובדים אשמח אם תוכלו לעזור לי בקניית מחשב נייד מארה"ב ולכן חשוב גם סוגיית האחריות: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, לימודים, גלישה, סרטים ותכנות * גודל המסך? 14-15 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה, סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? מיועד ללימודים אז רצוי לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה לפחות, רצוי SSD * כונן אופטי? לא חו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איפה ניתן למצוא בארץ את המברג הזה : 1.2mm 5-Point Star https://www.ifixit.com/Store/Tools/P5-Pentalobe-Screwdriver-Retina-MacBook-Pro-and-Air/IF145-090-3 אני יצטרך לפתוח את המק שלי בקרוב ואני לא מוצא את המברג הזה בארץ.
-
- 2 תגובות
- 7k צפיות
-
-
בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. יכול לקנות בלונדון רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות, הרצת משחקים לא חדישים במיוחד, צפייה בסרטים 4K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? קטן יחסית. חשוב שהמחשב יהיה קל להסתובבות, אבל שהמקלדת תהיה עדיין נוחה לכתיבה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מעבד: Intel Core i7 4790K 169 קירור למעבד:Arctic Freezer i30 1662 כרטיס מסך:gigabyte gtx970 g1 * כונן קשיח: 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD 479 ספק: Seasonic M12II-750 Bronze 750W 322 מארז: Corsair Carbide 300R Compact נקנו זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600 746 לוח אם: Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 *מעבד וכונן קשיח נקנים ב1900 ש"ח מחבר *כל השאר מתכנן לקנות בKSP אילת אני מתכנן לעשות oc ובעתיד גם sli אשמח לחוות דעת על המפרט, עצות לשיפור וכ'ו
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לבצע שדרוג מחשב וקיבלתי מפרט שדרוג מחבר בעבודה, אני צריך לוח אם, מעבד וכרטיס מסך בעיקר. התקציב שלי זה 3000, והמחשב מיודע בעיקר לעבודות בתלת מימד (מאיה וכ'ו), ומעט למשחקים. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט. או שאם יש הצעות לשינוי, אני מתכנן לשדרג בימים הקרובים.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד skyrim,באטלפילד 4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.,באטלפילד 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני הולך לקנות מחשב חדש כשהוויצ'ר 3 הוא מה שעומד לנגד עיני. זה לא שהוא יהיה המשחק היחיד שאני אשחק בו, אבל הוא מה שחשוב לי למקסם בהגדרות הגרפיות. אני תוהה האם יש לטעם לחכות עם הקנייה? הסיבות העיקריות שגורמות לי לשקול לחכות הן האפשרויות שתצא חומרה חדשה עד המשחק, או לא הרבה זמן אחרי שהוא ישוחרר ב-19 למאי, או לחלופין ירידה משמעותית במחירים בחומרה הקיימת שתאפשר לי מפרט יותר חזק. כי לפי מה שקראתי, יתכן שהוא אולי יהיה המשחק הכי תובעני לשנה הקרובה, כך שאני אצטרך את המפרט החזק ביותר שאני יכול להרשות לעצמי. לפי מה שאני זוכר, כשהם עשו את ה-hands on event בסוף ינואר, הם הציגו את המשחק על הגדריות high, לא אולטרה, והיו צריכים מפרט עם 980 SLI בשביל זה, אז אני לא אופטימי מי י…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח כולל מסך ותוכנות : 3500 שח למחשב + 1000 שח WIN8.1 + ו-3 רישיונות Office 2010 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 שח, אבל בהתאמה לשימושים לא נראה לי שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה - לפעמים ריבוי חלונות בו זמנית, מעט מאד סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני חייב לדעת אם המעבד שלי תומך vt-d. אני כרגע התחלתי ללמוד ניהול רשתות תקשורת ואבטחת מידע וזה לצורך לימודים.. אני יודע שהוא תומך vt-x אבל מה השוני או ההבדל בינו לבין vt-d? המחשב שלי הוא של hp עם מעבד של intel core i3. יש לציין שבאתר של hp אני לא מצליח להיכנס עם המספר הסידורי של המחשב ולראות את הנתונים. תודה רבה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, רציתי להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד... התקציב שלי כעת עומד על 1000 $ פחות או יותר למחשב נייד, ויש לי התלבטות קשה בין macbook air של אפל לבין xps13 של dell. מצד אחד אני אוהד ענק של מכשירי אפל למיניהם (אני מחזיק אייפון 6) ואני אשמח שאוכל תמיד להסתנכרן בין המכשירים, אבל בעיקר זה שהמחשבים שלהם עובדים מעולה ללא שום תקיעות ובעיות כמעט. ועוד, שכן ניתן להתקין עליהם ללא בעייה ווינדוס ווירטואלי. אולם מצד שני, באותו מחיר שאני יכול להשקיע על אפל, ניתן לקנות מחשב של דל עם מפרט יותר מרשים וביצועים יותר טובים. בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים ועבודות רשת כגון בניית אתרים ותחזוקם, אולם אני גם מעוניין שהמחשב יהיה יכול להריץ משחקים טיפה כבדים. עוד עניין שמאוד חשוב לי הוא היופי והדקות…
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
חסכתי כסף הרבה זמן עד לסכום כמעט של 15,000 ! אני רוצה להחליף את הלפטופ שלי ללפטופ גיימינג בלבד ! יש המלצות ? אני מחפש לקנות בארץ תביאו לי לינקים או משהו אני אשמח לתגובות
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה המפרט שלי amd phenom 2 x4 965 mugen 3 cpu cooler gigabyte ga-m68mt s2p seasonic psu 430w active pfc 80 ddr 3 4gb 1333 seagate 1tb 1TB 7200 RPM 32MB ati 6850 1gb מסך- (samsung syncmaster S23B550 (1920 x 1080 לינק ללוח אם - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#ov המטרה של השידרוג שלי היא בעיקר לתת לי שיפור בביצועים של משחקים, כמו של GTA V ופיפא, אני לא מצפה להריץ טוב witcher 3 למשל תקציב 850 חשבתי להביא עוד 4GB 1600 (למרות שיעבוד לי רק 1333 אבל שיהיה לעתיד) וכרטיס מסך r9 270 האם r9 270 יספיק לספק? מדובר בעוד 23 V במאמץ לפי האתר: http://www.hwcompare.com/16621/radeon-hd-6850-vs-radeon-r9-270/ אני יודע שהספק בעייתי, אבל אני מעדיף לא לרכוש כרג…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (בעיקר אינטרנט, סרטים, אופיס, מוזיקה וכד') בתקציב של עד 3500 ש"ח. גודל מסך 14-15.6. סוללה שתחזיק מעמד לפחות לכמה שעות. עדיפות למקלדת מוארת. עדיפות לאחריות מורחבת ושיבוא עם מערכת הפעלה. חובב DELL, אז מעדיף כמובן. מצאתי את המחשב הבא: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=1237 שתי שאלות לגבי המחשב הזה: 1. מה זה אומר מחשב מוחדש? אני יכול להיות בטוח שזה באמת עודף מלאי ושהמחשב באמת באריזה ואף אחד לא נגע בו? 2. זה המחשב הראשון שאני מוצא שמגיע עם זיכרון פנימי של 12GB... מישהו פעם שמע על זה? זה הגיוני? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים .. אני צריך לוח אם .. ספק כח .. ומעבד יש לי כרטיס מסך gtx750 ti 2gb סטיק אחד של 8 ג'יגה של kingston hyperx 1600 cl10 ddr3 ודיסקים קשיחים אחד 160 ג'יגה והשני 500 ג'יגה וספק כח של thermaltek 400w p/n w0165 התקציב הוא 1600 ואי אפשר לחרוג לא מתכנן אוברקלוק ! אני מחיפה ככה שהחנויות שאני יכול לקנות מהן ksp או איבורי תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לנובו e330. בערך שנתיים בזמן האחרון הסוללה לא מחזיקה מעמד יותר משעה וחצי. רציתי לקנות סוללה חדשה. יש מקומות מומלצים להזמין סוללה כזאת במחיר נורמלי? ראיתי ב amazon סוללות במחיר סביר. בנוסף לכך הסוללה שעכשיו במחשב היא 6 cell השאלה היא האם אני קונה 9 cell המחשב יחזיק יותר זמן? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חברים: לפני שלוש וחצי שנים, עשיתי את אחד העסקאות שאני יותר מבסוט מהם, וקניתי THINK PAD E120 באחד משווקי המחשבים של הונג קונג בכ2000 ש"ח. המחשב עשה את שלו, עבר מספר יבשות, והגיע הזמן להחליפו. שבוע הבא חבר אני שולח חבר לקנות לי לפטופ בהונג קונג שוב : זקוק למחשב בעיקר לעבודה. חשיבות לחוזק, זמן סוללה ומשקל , מסך (מתלבט עם 13-14) תקציב:500-600 דולר. (מחירים היו דומים בזמנו לUS) אשמח לעצות. 1. איזה דגם כדאי לקנות? מה דעתכם לגבי מסך? 2. איך אני מברר מחירים בהונג קונג (האם עדיין כה משתלם)? 3. אופיס, האם זה כלול שם? 4. נסיון ממישהו שקנה. נ.ב מתנצל על הכתיבה הקלוקלת, המחשב הגיע לסוף דרכו, פיזית (בקושי המקשים עוובדים) המון תודה חברים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נקנה בערך לפני קצת פחות משנה,למטרת גיימינג. מעוניין למכור בשלמותו. בנוסף: ומסך:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל המגיבים תקציב לבנית מחשב 3.5K לנצל את התקציב עד הסוף לא ניתן לחרוג חשבתי לבנות מחשב כזה למשחקים כגון BATTLEFIELD4 וחדשים אחרים ברמה גרפית גבוהה אין צורך בציוד היקפי למעט אכבר חדש אין כרגע עדיפות לדגם שקט לא כל כך חשוב רמה 5 לא מתוכנן אוברקלוק אין צורך בהרכבה ויש מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 BIT ULTIMATE קניה תהיה באיזור אילת כך ניתן לנצל את מלוא התקציב קניה תבוצעה בסוף שבוע או תחילת שבוע הבאה חשוב שיהיה SATA 3 +AMD FX 8370 EIGHT CORE 4.3 AM3 arctic freezer Xtreme REV2 +GIgabyte 990XA-UD3 AM3 G/SKILL RIPJAWS-X 2*8 GB DDr3 1600 PC3 CL9-9-9-24 SAPPHIRE RADEON R9 280 DUAL X BOOST WESTERN CAVIAR BLACK WD1003FZEX 1TB SATA3 TRANSEND SSD…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%aa%d7%a9%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-chromebook-pixel-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ACER ASPIRE V5-573G - 9491 ונהרס לי ה WIFI הכבל שלו ואני מעוניין לקנות אחד חדש אבל לא מצאתי למחשב שלי בדקיו לנייד שלי ומצאתי את זה רק http://www.ebay.com/itm/Genuine-Acer-Aspire-V5-571-Wireless-WiFi-WLAN-Antenna-Cables-/161580390993?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item259ef11a51 Acer Aspire V5 571 OEM Left Right Wifi Wireless Antenna ואני צריך ל Acer Aspire V5 573G זה יתאים לו ???
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נייד dell inspirion N5040 וכנראה שהשתמשו במטען לא נכון (של HP)..וזה הרס לי את הבטרייה קניתי בטרייה חדשה..והמטען של HP באמת לא מטעין אותה.. אז אני רוצה לקנות מטען חדש של DELL ורציתי לדעת על איזה מטען אתם ממליצים? ואיפה כדאי לקנות אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זה נייד ממש איטי, אנחנו מחפשים להאיץ אותו כרגע מבלי לרכוש חומרה חדשה. INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM HP 2230S זה הדגם. יש עליו כרגע WIN7 HOME BASIC והוא צולע
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
נייד די זקן, איטי. דגם HP 2230S מפרט INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM הסוללה שלו לא עובדת אז הוא עובד על חשמל בלבד כרגע. כמובן שאין אחריות.. כמה הדבר הזה שווה? וכמה יעלה מחשב יד2 שיהיה עדיף עליו בהרבה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשבים ניידים שלדעתכם יכולים להתאים: תקציב - סביב ה2000 ש"ח. שימוש - בעיקר עבודה משרדית פשוטה יחסית - אופיס, אינטרנט. יעשה שימוש גם בתוכנה לכתיבת תווים Finale 2014 (עד כמה שידוע לי לא צורכת משאבים רבים). בנוסף, ישמש גם לצפיה בסרטים אך במידה מועטה. (יחובר גם לטלויזיה). גודל מסך - 15.6". לגבי מקלדת, NUMPAD יהיה נחמד אבל ממש לא הכרחי. יציאת HDMI - חובה, בלוטוס - מעדיף שיהיה. נפח HDD - לא פחות מ500GB. כונן אופטי - כן. סוללה - לא יהיה שימוש של יותר מ3 שעות ללא הטענה, כמו כן אין שימוש כל כך אינטנסיבי. יריץ WIN 7 - אין צורך לכלול מערכת הפעלה בתקציב. עד עכשיו השתמשתי בדגם DELL Vostro 2520 והוא היה מעולה. אז אם יש אפשרות לקבל בתקציב הזה מחשב יותר קל, סוללה י…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-