עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sabosal,

המחשב מחליף מחשב קיים.. כך שהארד דיסק צורב ומארז כבר יש. (גם מסך מקלדת ועכבר...) המחשב יהיה מחובר לרסיבר ורמקולים איכותיים, כך שאני מחפש גם כרטיס קול איכותי. אני חשבתי על 2 אופציות. מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 830 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 760 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 395 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 745 Total price 2730 ¤ for payments 1 X 2799 ¤ אופציה שניה מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 830 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333M…

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  2. * מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות (visual studio למשל), אופיס, סרטים, אינטרנט, קצת עריכת סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מבריק הריזולוציה לא חשובה. * רזולוציית המסך? 1366x768 גודל 15 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? משטח מגע שהוא גם כפתור אחד כמו במחשבים של אפל.. * משקל רצוי? לא מעבר ל-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה של בין 3 ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה HDMI *BLUETOOTH לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב מאוד שיהיה לו SSD של 16 ג'יגה לפחות * כונן אופטי? כן חשוב מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן חייב אחריות בינלאומית! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני צריך מחשב שיריץ אתרי הימורים על ההגדרות הכי גבוהות בצורה טובה במחשב הישן יש בעיות FPS באתרי הימורים אז צריך כרטיס מסך חזק ואני לפעמים מקבל מסך כחול באמצע הימור אז צריך מחשב שיריץ טוב כל הימור בכל סכום מסך לא צריך עדיף שיהיה אובר 4GB זכרון פנימי אפשר גם להוסיף עכבר מהיר ואיכותי אם יכנס וחשוב מאוד שיהיה כונן דיסקטים תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  4. שלום אני מעוניין לקנת מחשב ליישומי אופיס + שמיעת מוזיקה + הקלטה מהטלויזיה אך לא לצפייה בטלויזיה + צפייה בתמונות וגרפיקה פשוטה ועריכה גרפית בסיסית מפוטושופ עדכנתי את המפרט ואת הצרכים לאחר התייעצות ולהלן הפירוט התקציב עד 5K עם סטייה של 300+/- מטרות המחשב: בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, הורדות, גרפיקה פשוטה כמו תמונות בפוטושופ מסך - מסקירות שקראתי אני מבין שמסכי ASUS מעניקים תמורה טובה ביותר ואיכותם טובה. מעדיף מסך 22 אינץ' וראיתי מסך MW221C מקלדת ועכבר (אופטיים, רמקולים טובים אבל בסיסים , כרטיס טלוויזיה. מבקש שהמסך יהיה עם יבואן גדול בארץ למקרה של בעייה שיהיה למי לפנות מחפש מחשב שקט והשמארז יהיה סולידי ולא לגיימרים אבל גם לא מכוער כמו מארז פשוט בי…

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  5. אהלן חברה, אני מחפש להרכב מפרט למחשב המיועד למשחקים כבדים ולמסך LCD רחב 20" [משמע- רזולוציה מאוד גבוהה] התקציב נע בין 3500-4000 ש"ח להלן המפרט שהרכבתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 ¤382 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤262 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1115 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  6. טוב הכותרת קצת מטעה. יש לי בעיה עם הספייס באר (הוא מקבל לחיצות רק במרכז, לא בצדדים) ויש לי הרגשה שהלשונית ברזל שיש למקשים ארוכים פשוט יצאה ממקומה. ניסיתי להפעיל לחץ עדין על המקש והוא סירב לצאת. מישהוא מכיר מה הפטנט? צריל לפרק את כל המקלדת בשביל זה ? מדריך ? הסבר? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  7. אני רוצה ליצור פיתרון לאיחסון מידה פרטי בבית ובנוסף אני צריך מחשב HTPC. אופציה ראשונה - ליצור שרת NAS ומחשב HTPC במפרט די סטנדרתי שחברי הפורום ממליצים (ANTEC-2480, AMD 250, 785G, 1TB) אופציה שניה - לבנות מחשב HTPC עם נפח דיסקים גדול. המחשב HTPC יהיה בסלון והמקום לשרת - בחדר עבודה הצמוד לחדר שינה. כך שחשוב לי מאוד שהשרת יהיה שקט ככל שאפשר, לפחות במצב המתנה. באופציה שניה אני צריך פיתרון לגיבוי מידה כאשר אני מבין שבשרת נפרד אפשר לעשות RAID. אני רוצה נפח איחסון לפחות 2TB, ועדיף יותר - מן הסתם עם יכולת הרחבה בעתיד. אפשר להרכיב מפרט לכל אופציה? האם כדאי לקנות שרת NAS מוכן או להרכיב לבד? תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  8. שלום. אשמח לעזרה בבניית מפרט לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5-3.7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בשאיפה להיצמד ל3.5K. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Counter Strike GO, GTA 5 ושאר משחקי 2014-2015... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאיפה לFPS סדור בה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by mushon26,

בעיקרון זה המפרט הייתי רוצה לשאול כמה שאלות אולי לתיקון קל אבל זה בעיקרון הסכום שאני מתכוון להוציא מצטער מראש על כל השאלות תנסו להיות סבלניים איתי אני רוצה להיות בטוח במה אני קונה ומה לבקש שאני מגיע לחנות. שם מוצר מחיר כמות סה''כ Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 449.00 ¤ 1 449 ¤ NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 339.00 ¤ 1 339 ¤ AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 929.00 ¤ 1 929 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 529.00 ¤ 1 529 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 139.00 ¤ 1 139 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Soc…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yaaraer,

שלום רב, יש לי כרטיס מסך 9800GX2 שכנראה עומד למות אז התחלתי לבדוק אפשרויות לתחליף. לפי הבדיקות שעשיתי, אני כנראה יקח את הGTX680 החדש (האם שווה ללכת על ה4GB?), אבל עכשיו יש בעיה: המפרט הנוכחי שלי הוא לוח ASUS Striker 2 Formula שתומך רק ב-DDR2 עם מעבד Q9300 ורק 4GB זיכרון. לכן, אני חייב להוסיף עוד זיכרון. האם בכלל שווה לשדרג ל-8GB DDR2 או פשוט להחליף הכל? אם אני צריך להחליף, האם הנ"ל זה בחירה טובה?(אני כנראה לא אעשה אוברקלוק): 1. לוח אם:Gigabyte GA-Z77X-D3H 2. מעבד: Tray - I5-3570K Ivy Bridge 3. זיכרון: 8GB G.Skill (2x4GB CL7 1333) - RipJawsX או 16GB G.Skill (4x4GB CL9 1333) - Ares או 16GB G.Skill (2x8GB CL9 1333) - RipJawsX בתודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by hilikon,

מה אתם ממליצים? שניהם באותו מחיר 3850, עם אותו מעבד 2330,120G הרדיסק, 2Gh זיכרון , מערכת vista basic הדל רק עם מסך גדול יותר ויציאת hdmi והLg עם כרטיס מסך אחר ,ויציאת spdif, ורק שנתיים אחריות מה לקנות?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  12. מבקש לקבל הצעה ל- מפרט של מחשב לשימוש ביתי - מחיר 2000 עד ש"ח ועד -3000 ש"ח (יכול לשלם במזומן). אני צריך רק מחשב אחד - אני רוצה שהוא יהיה "חזק" ויעבוד בצורה חלקה ומהירה אבל מבלי להפריז במחיר. ראיתי את מחירי הרכיבים של מספר מפרטים כאן בפורום והתרשמתי שאין גבול לאפשרויות והתצורות שניתן לבנות (ואני לא מבין בזה בכלל). אני לא רוצה להוציא על מחשב 2000 ש"ח היום ושבעוד שנה הוא כבר יהיה חלשלוש או שיהיה כבר לא מספיק ואצטרך לקנות חדש. לכן ביקשתי 2 אופציות , במידה והאופציה היקרה יותר תהיה טובה משמעותית אז אעדיף אותה - בהתאם להמלצתכם. לגבי המפרטים - האם עדיף מחשב מבוסס אינטל או AMD ? השימושים העיקריים : צפיה בסרטים (גם באיכות גבוהה ), מוסיקה, אינטרנט, אופיס. צריך שהמחשב יהיה מסוג…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shaymor26,

לילה טוב אנשים ! יש לי את המחשב הזה : Q6600 (ללא אובר קלוק) + קירור של OCZ לוח אם ASUS P5ND 2 כרטיסי זכרון של GEIL 2 כרטיסי זכרון של CEON (סה"כ 8 ג'יגה) כונן קשיח 750 GB segate barcuda 7200 RPM כרטיס מסך 9800 GT עם 512 זכרון וכל זה מוחזק ע"י ספק ENERMAX 525W מודולרי את המחשב קניתי לפני משהו כמו 3 שנים. עד עכשיו אני מחובר עם מסך 22 אינץ' של פיליפס אבל אני מתכנן לעשות שינוי ביחידת דיור שלי ולעבור לטלויזיה 37 אינץ'. אני אחד שמאוד אוהב משחקי רשת וחשוב הFPS בנוסף, אני אוהב גם לערוך דברים (סרטונים, פוטושופ ואפילו קצת קיובס ואני הולך לקבל כרטיס קול מקצועי מתנה מחבר) בקיצור, אני צריך מחשב חזק ואחרי כמה זמן שלא הייתי עקבי שמתי לב שיצאו מלא כרטיסי מסך חדשים וכוננ…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. (1) תקציב, התקציב נע סביב 3700 שקל אני יכול להגיע איתו עד ל 4000 שקל בקלות מעבר לזה זה בעיה (אלה אם זה משהו ממש ממש משמעותי). (2) מטרות המחשב: משחקים:סדרת טוטאל וואר, ,NWN2 אינטרנט, לראות סרטים הורדות ושליחות כבדות. אני גם מחליף מערכות הפעלה מדי פעם בין לינוקס לווינדוס ולומד שפות צד שרת. (3) ציוד הקפי:החשמל פה לא יציב אז אני צריך מכשיר שישב לפני המחשב ויספוג קפיצות מטח והפסקות חשמל בשבילו. (4) לא צריך כונן דיסקטים. (5) אין העדפה לחברה מסויימת רק לחלקים בלי עופרת ואם יש חלקים (עם אותם ביצועים) שחוסכים יותר בחשמל ובשביל שני אלה אני יכול להוסיף עוד 200-300 שקל אבל שלא יוריד את הביצועים. (6) המחשב יכול להיות מכוער, אבל עדיף שיהיה שקט כי הוא נמצא בחדר שינה, אני ישמח ליד זה ציו…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by mayagold,

אשמח אם תשלחו לי מה צריך וחשוב שיהיה במחשב לילד בן 14 שיהיה מחשב חזק, בני משחק במשחקים אינטרנטים, בונה אתרים,ומשתמש בפוטו שופ וכמובן כל שאר השימושים במחשב חשוב לי שהמחשב יהיה מתוצרת טובה וחזק וכמובן מחברה עם אחריות תודה

16. Started by TheKiLLEr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים כמו, COD, BF, GTA וכו' .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  17. אני הולך לקנות מחשב שיריץ משחקים חדשים אבל לא ממש בא לי לקחת משכנתה בשביל הנושא יש לי כמה שאלות בכמה נושאים אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי. התקציב שלי הוא באזור ה4000 בלי מסך. זכרונות החלטתי לקחת אחד של 1024MB ומקסימום להוסיף אחר כך אבל השאלה שלי היא האם אפשר להיסתפק ב677MHZ או ששווה להשקיע ב800MHZ חוץ מזה האם נורא שווה לקחת אחד עם 4 או 3 CL או שגם 5 מספיק? לוח אם אני די סגור על מעבד CORE 2 DUO ועל כרתיס מסך GeForce כלשהם אבל אני לא ממש בטוח איזה chipset לקחת כי אני לא ממש מבין את ההבדל בין NVIDIA nForce 680i SLI ו NVIDIA nForce 650i. לפי מה שאני ראיתי אין הרבה אפשרויות זה מה שאני מצאתי אם אתם יכולים להמליץ אני אשמח לשמוע: FPIN9וAbit GAN680SLIDQ6וGigabyte P5N32EוAsus …

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by Electric Boom,

אני מעוניין לקנות נטבוק, כשאחד השימושים העיקריים זה תכנות. רוב הנטבוקים באים עם רזולוציה של 1024X600 במסך של 10'' וזה לא מספיק שטח עבודה. אני עובד בעיקר עם visual studio ו-matlab. שטח עבודה מינימלי הוא לדעתי 1366X768 שזה אפשרי במסך של 11'' כמו כן צריך אחד עם מקלדת נורמלית. התקציב מצויין בכותרת(2500). תודה מראש לעוזרים.

19. שלום, חבר המליץ לי על המפרט הבא: אבקש חוות דעת נוספת מהמומחים מטרת המחשב: המחשב למטרת עבודה על המחשב עם הרבה תוכנות במקביל (כולל עיבודים ובתוכנות כמו matlab) אולי גם קצת משחקים כן לחיבור לטלויזיה וצפיה בסרטים תודה רבה מעבד: Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוח אם: ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרון DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value כונן קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך: ASUS HD 4350 Silent 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E כרטיס קול: On Board 7.1 Channel Audio מארז: HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספק כוח: Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר: 1425

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  20. היי קיבלתי הצעה למחשב, היא אמורה להיות לא רעה בגלל שזה קומבינה מהעבודה של אמא שלי. אני אשתמש בו בעיקר לאינטרנט, עבודות, תכנות וכו'. משחקים לא הרבה, לא מאוד חדשים בכל אופן. הנה הפרטים: מחשב HP DC7800 CMT/E6550/2GB/160G/VB מחיר ליחידה $ 680.00 מארז-Convertible MiniTower מידות - 44.8 ס"מ גובה, 17.78 ס"מ רוחב, 45.2 ס"מ עומק. מתג הפעלה בחזית, חיבור ערכת ראש ומיקרופון בחזית ומאחור. 8 x USB2 Ports(6B+2F) 2 EIDE ATA33/66/100, 4 SATA 300 - NO RAID 2 USB 2.0, headphone and microphone בחזית המארז במרכז ספק כח מאושר UL 365W לוח אם תומך FSB 1066MHZ Chipset Intel® Q35 Express Intel® vPro Technology with Intel Active Management Technology מעבד - Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz/4MB/1333…

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by bbtb,

יש לי לפטופ של hp שהתקלקל בו הלוח אם והוצאתי ממנו את הההרדיסק לשימוש אחר. לפני כן הוא עבד בצורה תקינה. האם זה אפשרי למכור את החלקים הנותרים - מסך, זיכרון וכו'? ואם כן מה סדר גודל הסכום שאפשר לבקש עליהם? תודה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  22. באתי היום (ה21 )לחנות שממנה קניתי את הלפטופ הסברתי למוכר והוא התקשר למישהו ואמר לי שצריך להחליף את הלוח אם וזה יעלה לי 1800 או לשלוח להצעת מחיר במעבדה שלהם (האחריות לא עזרה לי פה). עכשיו הבנתי שאם אני קונה מחשב נייד וחשובה לי האחריות למעשה הוא עוד חצי בבעלותם. אני לא יכול לפתוח אותו אני לא יכול לראות מה קורה שם בפנים ואני חייב לסמוך על שירותי התיקונים שלהם בלבד. המחשב עוד עובד רק שהסוללה בקרוב תשאף לאפס. בהתחלת הסיפור ראיתי שהסימן שרואים למטה על המסך בוינדוס הראה לי שזה מחובר לחשמל והזזה קטנה והוא כבר לא מחובר לחשמל עד שהחתיכה התנתקה לגמרי. כמה תיקון כזה יכול לעלות לא כולל משלוח.או שכבר עדיף לתת לאבא שלי לסדר את זה וגמרנו עם האחריות.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Iko89,

אם למישהו יש איזהשהו מבחן באנצ'ים שקובע בכמה ואם בכלל האטום N280 יותר חזק מהN270 שיביא לפה .. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני מקווה שאני לא עובר על שום חוק זה דיון ראשון שלי פה בפורום זה המפרט שלי זכרון 800MHZ DDR-2 1GB - יש לי 4 כאלה אז זה יוצא 4 ג'יגה זכרון RAM כרטיס טלוויזיה 34FM FLY VIDEO כ.רשת 1G LAN OB לוח אם 1GLAN NEO 7.1 MSI P965 צורב X18 DUAL LAYER -+ DVD שחור מעבד אינטל E4400 CORE2DUO CONROE ספק כח 12CMF 450W REAL EZ COOL כ.מסך INTEL GMA950OB דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 WD כ.מסך GF8600 GTS 256 DDR3 HDTV PCIE כ.קול OB 7.1 (8 ערוצים) המחשב די צולע מה כדאי לשפר ? כדי שהמחשב יהיה מהיר מאוד (הכרטיס מסך לא כל כך חשוב לי כרגע) תקציב עד 600 שקל קצת משחקים קצת סרטים לא יותר מזה אין שימוש ספציפי

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית חזקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות אדובי, בעיקר אפטר, פרמייר, פוטושופ ואילוסטרטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 0 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.