עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Tzeder,

אני צריך מחשב חזק למשחקים. לא צריך ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by cznmuh,

1 תקציב מקסימלי} 1300 ש"ח 2שימושים עיקרים במחשב} גיימניק.. מסך 19 איינץ אין מושג על איזה רוזלוציה חח לא מעניין ממש העיקר שיראו משהו על המסך ..כמובן ברוזלוציה נורמלאית 3ציוד היקפי ‎}לא צריך יש כבר 4רכיבים שאין בהם צורך} ספק כוח. דיסק קשיח. כונן DVD .צורב מארז.כרטיס מסך. 5חלקים נחוצים}הרעיון שלי זה מעבד{ AMD Phenom II X4 965} ..כרטיס מסך{ASUS EAH5850/G/2DIS/1GD5 אני לא רוכש אותו יש לי אותו כבר}וזכרונות 4גיגה 6לא חשוב רעש 7לא מתכנןOC 8יש לי ווינדאס 7 פשוט הלוח אם והזכרונות נישרפו אז רק אותם אני צריך 9חנות ספציפיתKSP מחשבים סניף מעודף צומת בילו 10לא ממש חושב על שידרוג אז ככה .בעצם מה שאני רוצה לבקש זה. המלצה ללוח אם הכי טוב לכרטיס מסךASUS HD5850+ מעבד AMD Phenom II X4 965 . ב…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ehober,

שלום, הנני מעוניין לקנות מחשב סלוני, להריץ סרטים עד 4K חלק, מבחינת חומרה שתאפשר תמיכה בפורמטים החדשים של הסאונד - יחובר בעתיד לרסיבר תומך dolby atmos . כמו כן מעוניין להשתמש במחשב לשחק משחקים באיכות טובה (הכיוון הוא gtx1060 ומעלה). הכיוון של המארז הינו fractal node 202. אשמח לעזרה בנושא, הצעות והכוונות יתקבלו בברכה. להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת סרטים עד 4K, תמיכה בdolby Atmos, והרצת משחקים בצורה טובה ב) במידה והמחשב מי…

4. דגם מחיר כמות Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1415 ¤ 1 ASUS P5LD2 LGA775 830 ¤ 1 SAMSUNG DDR2 512MB 533MHZ 250 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 510 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO 1250 ¤ 1 ARCTIC COOLING Silentium T1 + 450W PS 530 ¤ 1 מפרט לחבר לא כולל ציוד היקפי וכוננים אופטים למטרת משחקים עד 5000 ש"ח. זה המפרט שאני הרכבתי לו, אני רוצה לקבל עליו חוות דעת מהאנשים שאולי מבינים יותר טוב ממני בתחום, תודה.

• 12 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by GW,

לוח אם לפנטיום 4 INTEL CHIPSET INTEL 915P Socket 775 Dual 400. *תוספת ללוח MSI או ASUS- 90 ש"ח מעבד אינטל פנטיום 4 3GHZ 530 HT800 1MB cache דיסק קשיח 80GB SATA 7200 RPM 8MB CACHE 512MB 400MHZ DUAL DDR PCI EXPRESS ATI X300SE 128MB 17" MAG צורב כרטיס קול 8 ערוצים בלוח MSI 6 ערוצים בלוח אינטל רמקולים רגילים.. כרטיס רשת 10/100 3200 תקציב עד 4000

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by Muadib,

אז ככה... יש לי כבר: 1. מעבד E6850 2. כרטיס קול x-fi platinum מהמחשב הקודם. מה שמשאיר לי בחלוקה הגיונית (לדעתי) בערך 4000 שקל לשאר ה PC ו 2000 למסך. אם זו השקעה שווה, אני יכול להתגמש אפילו עד לעוד 1000... מה אני רוצה: מחשב שישב אצלי בחדר (שקט) "רב שימושי", זאת אומרת שאני קצת משחק, רואה סרטים על המחשב, עובד קצת עם תוכנות כבדות למיניהם ובעיקר מחזיק עליו מוזיקה. שלא יהיה ספק, אני מעביד אותו קשה... חשבתי על לוח אם עם chipset p35, ושני דיסקים קשיחים, אחד למוזיקה ואחד לשאר (כרגע יש לי 160G רק למוזיקה והוא מפוצץ). אבל כל הצעה מתקבלת על הדעת... בקשר למסך, רציתי לפרגן לעצמי באיזה 20-22''. אבל אין לי ממש סטנדרט בקשר למחיר, אז אם אני לא יכול לקבל בשביל זה משהו טוב באמת רק תג…

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  7. שלום אני מעוניין להרכיב מחשב בעיקר לעבודה גרפית (פוטושופ) ורינדורים של 3dsmax כולל עבודה עם מודלים גרפיים מורכבים. אשמח לקבל מפרט בסביבות 4-4.5K - אין לי צורך בכרטיס משך ברמה גבוהה במיוחד - עובד כרגע עם FX5500 25 MB ב 400 שקל שתומך GL ועושה את העבודה מסתפק ב HD 160 GB לא זקוק ליציאות firewire קדמיות במארז אם אפשר, זכרונות במהירות 800 mhz חשבתי על core 2 duo e6600/6850 אבל ראיתי גם את ה q6600 שאולי יכול להתאים בתקציב שלי...... תודה וסופ"ש נעים

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  8. צהרים טובים לכולם! יש לי פה מפרט אחד: http://ivory.co.il/product.asp?productid=313&CatCode= עם שידרוג ל: 8500GT ו2 ג'יגה ראם (שנים של 1GB) איך המפרט? הוא בשביל משחקים (לא כבדים מדי) אינטרנט פוטושופ וזהו כעיקרון. אנשים זה ממש דחוף, תוזה לכל מיש שעוזר!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי גם לעבודות כלליות שקשורות ללימודים, גלישה וכ'ו. וגם לGaming בהתחלה רציתי מחשב נייח, בעיקר בגלל שבארץ אין אפשרות לקנות מחשב נייד שיכול לשמש גם לגיימינג, אבל אז ראיתי שיש אפשרות לשלוח מחשב נייד מארה"ב לארץ והחלטתי שאני רוצה נייד. ולפה אתם נכנסים (: אני מעוניין במחשב הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220377 כיוון שnewegg לא שולחים מחוץ לארה"ב, יש אפשרות שהמחשב יגיע אליי דרך השירות של mustop.co.il עלות השילוח דרכם + מע"מ וכל שאר העמלות מסתכם ב400$ לפי מה שחישבתי, זאת אומרת הסכום הכללי של המחשב יהייה 2200$ = בערך 7700 שקל. כמה שאלות לי אליכם: 1.האם שוה לקחת את הסיכון של אי-מימוש אחריות וכביכול "קניית חתול…

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. לשימוש עבור משחקים, מסך "22, מתוכנן OC. כ.מ 4780 מארז Antec 300 ספק Crosair 550W דיסק Seagate 500Gb ההתלבטות היא לגבי הלוח אם + מעבד + זיכרונות : אפשרות אחת: Q9550 כ-1500 ש"ח 4GB DDR2 כ-400 ש"ח Asus P5Q Pro כ- 800 ש"ח אפשרות שנייה: I7 920 כ- 1500 ש"ח (מחיר זהה ל-Q9550) 6GB DDR3 כ- 1000 ש"ח Gigabyte UD5 כ- 1500 ש"ח עלות המפרט יחד עם האפשרות הראשונה: 5.8K עלות המפרט יחד עם האפשרות השנייה: 7.1K ברור לי שכיום, עבור משחקים, לא משתלם לרכוש את ה-I7 (תוספת של 1300 ש"ח) כי לא יתקבלו הבדלים בביצועים של המשחקים. אבל, ייתכן מאוד שבעוד שנה משחקים כבר ידרשו מעבד חזק יותר ואז יהיה יתרון ל-I7. ברור שאם שתי המפרטים היו באותו מחיר אז היה כדאי ללכת על ה-I7. השאלה היא האם שווה להוסיף עוד 130…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מבקש המלצה לכרטיס מסך, לוח אם, וזיכרון לא משנה המחיר מבקש המלצה למוצרים הכי טובים היום בשוק תודה נ.ב כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 לוח אם למעבד אינטל

• 12 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by lior1111,

טוב אז אולי ראיתם את האשכול שלי שהתחרפנתי עם המחיר של המחשב , אז גיליתי עכשיו שהתקציב לא כזה גדול (זה אולי נשמע לכם מוזר אבל זה לא אני משלם על המחשב , וגם לא ההורים . לא קיבלתי גבול לכן הצבתי רף גבוה) , התקציב הוא 6 אלף זה סכום מאוד מכובד דווקא , זה הסכום שכמעט קניתי בו מחשב. אוקיי אז אני צריך מפרט לגיימינג , יש מצב אערוך סרטונים אבל אם זה בא על חשבון כרטיס מסך או משהו אחר שעוזר לי בחוויית גיימינג טובה אז אני מעדיף חוויית גיימינג כמה שיותר טובה. i7 הייתי ממש רוצה אבל כנראה שזה כבר לא נחוץ , תראו אם אפשר לסדר משהו מקסימום i5 . כרטיס מסך זה החלק שהייתי רוצה הכי פחות להתפשר עליו! GTX 980 משהו כזה אפילו אם אפשר TI יהיה נחמד. אז הנה הטופס : 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א)…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. השאלה בכותרת, תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Mr.positive,

שלום אז לפני יש לי מספר שאלות -האם בחצי שנה הקרובה צפויה ירידת מחירים או השקה של טכנולוגיה (כמו סידרה של כ.מסך חדשים) שכדי לחכות לה ? -האם אפשר לבנות מפרט חזק בתקציב הזה ? המחשב הוא למשחקים ותוכנות כמו VISUAL STUDIO + סרטים. המסך שלי הוא DELL U2311H + אין צורך בצורב וקירור למעבד יש לי את הMUGEN2 REV.B דגשים: -רצוי שהמחשב יהיה שקט כמה שיותר כי הוא בחדר שינה. -אם אפשר שהמערכת תהיה מבוססת INTEL. -מארז יפה ונוח שיהיה הרבה מקום סירקולציה טובה (יש אפשרות לתוספת תקציב). -ספק כוח שיהיה די חזק אם בעתיד הרצה לשדרק כ.מסך או משהו בסגנון. -אפשרות לOC עתידי לא כבד. המפשט שלי עכשיו ישן אבל אולי יש משהו שאתה ממליצים להשתמש בו : מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mormil,

בגלל הפוטושופ חשוב לי מעבד חזק C2D, אולי גם קצת אוברקלוק. למשחקים צריך כרטיס שיתפקד (HL2, C&C3, Bioshock ודומיהם), אבל לא להתפרע. חוץ מזה חשוב שיהיה שקט: מעבד: C2D E6550 (מחיר 938 ש"ח) לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L (מחיר 598 ש"ח) כרטיס מסך: Palit 8600GT 256MB (מחיר 604 ש"ח) זכרון: Twinmos 2x1024MB 800MHz (מחיר 512 ש"ח) דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 (מחיר 387 ש"ח) צורב דיוידי: LG GSA-H62N (מחיר 192 ש"ח) מארז: Compucase CI-6A21-NPS (מחיר 233 ש"ח) ספק: Enermax Noisetaker 370W (מחיר 267 ש"ח) סה"כ כולל הרכבה 3808 ש"ח מה דעתכם? האם הדיסק הקשיח, כרטיס המסך והספק שקטים? (חשבתי על כרטיס עם קירור פאסיבי, אבל זה רק 8500) האם אפשר להסתפק בקירור הרגיל של המעבד?

• 12 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by Muadib,

אני מנסה לעזור לחבר שרוצה נייד לשימושים יומיומיים כמעט ורק בבית. נראה לי שגודל של 14'' יהיה אופטימלי מבחינת נוחות. הוא רוצה מסך מט וחייב צורב. היה טוב אם היה דיסק גדול למוזיקה וסרטים וחיבור HDMI היה פינוק אבל לא הכרחי (כן צריך איזשהו חיבור לטלויזיה). הכי חשוב - הבחור לא פריק טכנולוגי ומחליף מחשבים בתדירות נמוכה מאד יחסית, אז חשוב שיהיה מחשב באיכות בנייה טובה ושהמפרט יהיה מספיק מכובד להיות רלוונטי לתקופה. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני צריך את חוות דעתכם על המפרט הבא שמיועד לפיתוח ומשחקים, עם OC בעתיד (אני בונה על OC לכרטיס המסך ול-CPU) המחשב חייב להיות סופר שקט כי הוא יישב ליד המיטה. בנוסף אני מתכוון להפעיל Matrix Raid על 2 הדיסקים אני עדיין מתלבט לגבי המארז P150 - האם הספק 430W שמגיע איתו (NeoHE 430) מספיק לכרטיס 8800GT? :s05: קראתי פה ושם דעות חלוקות ואני ממש לא סגור על זה. הסיבה היחידה היא שהמחיר יחסית טוב על המארז הזה שמגיע עם ספק. אחרת, החלופה שלי לספק היא Corsair HX520/620 תודה! קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1435 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ¤ 683 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by dror_gh,

אני רוצה מחשב טוב מאוד למשחקים וסרטים בעיקר ! התקציב הוא עד 6 אלף ש"ח תודה רבה אנשים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, קודם כל אני אציין שבעבר ביקשתי הצעת מחשב, אך התמקדתי ברכישה מחנות שבזכותכם הבנתי שאינה מתאימה (שוב תודה לכל המעורבים בשכנועים ). דחיתי את רכישת המחשב מסיבות שונות, אך כרגע שוב התעורר הצורך ורציתי מפרט מעודכן והפעם כולל מסך מחנות שאתם ממליצים (רצוי כזאת שנותנת שירות באיזור קריות-חיפה). התקציב הינו בערך 3500 מינוס-פלוס עם מסך. רמקולים לא בהכרח חשובים היות ואני מתכנן לחבר את המחשב למערכת סטריאו ישנה שיש לי (עד עכשיו עבד טוב), ואני אשקול לרכוש מגבר/רמקולים רק אם לא יחרוג (יותר מדי) מהתקציב. המחשב נועד בעיקרו לראיית סרטי HD באיכות גבוהה אך גם לעבודה/לימודים (תוכנות אופיס) ומעט MATLAB. אני לא גיימר - רוב המשחקים שאני משחק, אם בכלל - בד"כ כמה דורות אחורה אבל הייתי רוצה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DimRah,

מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤634 מארז: Thermaltake Armor Plus Black + Window כמות: 1 - מחיר: ¤790 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤457 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤661 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 150Gb 10000rpm Sata 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤849 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 2 - מחיר: ¤368 כרטיס מסך: Sparkle 9800GTX 512MB DDR3 Calibre Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1460 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe…

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  21. שלום לכולם, בימים הקרובים אני מתכוון לקנות מחשב חדש. מטרת המחשב היא משחקים כבדים לטווח של כשנתיים. בסך הכל אני לא צריך שום ציוד היקפי, רק מחשב. אני פשוט צריך שתבנו לי מפרט טוב ב4k (יש אפשרות לחריגה אם צריך, אבל לא גדולה). מחשב שאהנה ממנו לטווח של שנתיים, שיפעיל את כל המשחקים על המקסימום וכו'. אני לא מתכוון לשדרג אותו זאת אומרת מה שאני קונה עכשיו נשאר איתי לשנתיים. אני לא ממש מבין בoc אז לא יודע מה לרשום לגבי זה. יש לי מסך 19 אינץ' מקרוב אני משדרג אותו ל24. אז תביאו מפרט בשביל מסך 24 אינץ'. תודה.

• 12 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by ab86,

אהלן, אני נוסע עוד שבועיים וחצי לארה"ב ואשמח לקבל המלצה על מחשב טוב בתקציב לא יקר - גג 1000$. חשוב שהוא יהיה חזק (המחשב היחיד שיש לי - רואה עליו סרטים, קצת פיתוח, אולי עריכה, לא משחק בכלל), עדיפות לזמן סוללה ארוך וחובה שתהיה לו אחריות בארץ. חשבתי ללכת על הxps 13 (למרות זמן סוללה קצר), או על הinspiron 14 (אני לא בטוח אם יש לו אחריות בארץ, מישהו יודע?). בנוסף אשמח לדעת איך מבררים את הנושא של האחריות באופן סופי.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אהלן, מי שאין לו כוח לקרוא את כל התיאור המלא מוזמן לדלג ישר לשאלות. אז ככה: קניתי אתמול באילת ב-KSP את המחשב הנייד הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24993&cf=zap. (הלינק הזה הוא לא של KSP אילת, אבל נתתי אותו בכוונה כי בו המפרט של המחשב הכי מסודר) עדיין לא נגעתי במחשב, לא פתחתי אותו, אפילו לא חיברתי לחשמל מהסיבה הפשוטה שאני מתלבט אם להתקין בו SSD של 120 GB שעליו תרוץ מערכת ההפעלה לצד ה-ההארד דיסק הקיים של ה- 1TB. אני רוצה להתקין SSD לפני פתיחת המחשב ולפני הרצת \התקנת הווינדוס שמגיע עם המחשב, כדי להימנע מסיבוכים מיותרים בהמשך. אני עובד הרבה עם 'אפטר אפקטס' שהיא תוכנה כבדה לעריכת אפקטים בוידאו ועובד גם עם תוכנת פרימייר לעריכת וידאו (פחות כבדה) ובנוסף עובד ע…

• 12 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. חולמים על טאבלט חלונות ראוי אבל מתבאסים מהתמחור ומהזמינות של הגירסה מבית מיקרוסופט? ללנובו יש הצעה מעניינת מאוד עבורכם לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-miix-700-הוא-האח-הבינלאומי-של-ה-surface-pro-3/

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. אחרי קריאת מאמרים והסברים והאם כדאי 2 ליבות או מרובעת וכו'.תודות רב למשתמשי הפורום שנתנו עצות ותשובות לשאלותי. המפרט: מעבד: E8400 קירור מעבד: arctic cooling freezer 7 pro כ.מ : sapphire ATI Radeon HD4850 >מכיוון שאני לוכך מסך 19'. לוח אם : EP45-DS3 AK ספק :500w corair מסך : LG L1900R צורב : LG X20 GSAH55N שהוא גם dvd כלומר צורב dvd . זכרון : cl4 kingston 4GB 800Mhz דיסק קשיח : WD 320 GB 7200RPM SATA 2 WD3200KS מאוררי מארז : חברת schyhe

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.