ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - יהיה נחמד לחסוך אבל לא על חשבון המטרה של המחשב כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כרגע נגיד ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בעיקר אני רוצה אותו בשביל The Witcher 3. להריץ על הגדרות הכי גבוהות (ללא uber sampling כמובן ) אני מאמין שאם אני אבנה מחשב עבורו כל שאר הדברים ירוצו בדרך אגב. -מהי הרזולו…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה אני מעונינת לרכוש מחשב משומש, קיבלתי מספר הצעות. אשמח לרשום כאן את המפרטים השונים, בכדי שתוכלו לומר לי איזה שניים שלושה מחשבים הכי מומלצים לדעתכם. (למקרה שבדיוק שאת זה שתמליצו עליו כבר נמכר או משהו...) אני לא מומחית למחשבים (מן הסתם...) כך שלא מאמינה שאשדרג את המחשב שאקנה, אז מה שיש בו - זה מה שיש. חלק מהאנשים לא ידעו להגיד לי את כל הפרטים על המחשב, מה שאני כותבת - זה מה שאני יודעת. ואם אתם יודעים בערך אשמח גם לדעת כמה עולה המחשב שבחרתם להמליץ לי כחדש - שאחליט אם בכלל שווה לקנות משומש. השימושים שלי במחשב הם - שימוש משרדי קל, הכנת סרטים משפחתיים, משחקים אונליין - טנקיונליין וכאלה, צפייה בסרטים, וואצאפ במחשב (כמה שזה כבד!) וזהו בערך. מחשב 1 - מא…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה שווה gigabyte gtx 660 oc 2gb gddr5? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, פרסמתי דיון דומה בפורום נייחים מכיוון שאני מעוניין להשוות. מפאת התקציב ניידים ביד 2 בהחלט באים בחשבון. אשמח לדעת מה לחפש. הנה השאלון: * מטרות המחשב? לימודי ניהול רשת. הרצה של מכונות וירטואליות (עד 3). עבודה עם: AD, VMWARE,VirtualBox * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-15 רצוי מאט. יחובר למסך חיצוני. (24״) * רזולוציית המסך?FHD * משקל רצוי? כמובן שקל יותר, טוב יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ככל שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מינימום 256gb * כונן אופטי? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : עבודה אופטימלית בוירטואליזציה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם יש דברים שאפשר לקנות ביד 2 על מנת לחסוך- מקובל ורצוי. הנה השאלון: מה התקציב המקסימאלי? - 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח אם זה קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) מיועד ללימודי ניהול רשתות.הקמת סביבת עבודה של שרתים. הרצה של עד 3 מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) active directory, vmware,virtual box ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיח…
-
- 17 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : משחקים כבדים(בסגנון COD), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? : לא משנה. * רזולוציית המסך? : אני רוצה לראות הרבה סרטים במחשב אז צריך רזולציה טובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? : אין. * משקל רצוי? : לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? : סטנדרט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : HDMI * Bluetooth? : כדאי , אם זה מייקר את העיניין אז לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? : לא משנה. גודל : 1T. * כונן אופטי? : צריך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? : לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? : לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? : אפשרי , אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : לא. * חריגת תקציב : 500 ש"ח. …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
החלטתי לקנות XPS 15. עכשיו יש לי התלבטות בנוגע לקנייה. בארץ הכי זול זה באילת : http://ksp.co.il/?uin=21448 בAMAZON או בחו"ל זה יוצא כמעט אותו דבר, בסביבות ה2000$. עכשיו רציתי לשאול כמה זה בטוח לקנות בEBAY ? וכמה צריך להוסיף מכס ? http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item56728cfce6 http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item234cfbf0ea http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item51cd64debb
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי , Lenovo IdeaPad Y50-70 5944-0924 הייית רוצה לדעת את דעת המומחים לגבי מחשב זה , מה החסרונות שלו? האם יש פה catch ? איזה אלטרנטיבות יש ? התמורה ביחס למחיר נראה ממש מושלם ובדיק מה אני מחפש במחשב נייד ssd only/ high cpu / 16 ram / 13-15 - no touch בגדול ,הצרכים שלי ממחשב נייד הם תכנות + משחקים ( bliizard games ) + סרטים . האלטנטיבה השנייה שלי היא macbook pro שבארץ זה עולה 12 ובחול 8 ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אם מישהו פה יצליח לפתור אותה יבורך http://forums.amd.com/game/messagevi...hreadid=178028
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לו כרגע גם בעיה בכרטיס מסך השני. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=il&dlc=he&lc=he&product=4293065
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, זו פעם ראשונה שלי בפורום זה ע"י המלצה של אחד מחבריו. אני מעוניינת לקנות מחשב שמיועד לתכנות ולכן חשובים לי גורמים כמו: מעבד מהיר i7 ,ssd שאמרו לי שמאיץ משמעותית גישה לזכרון אבל מעבר לזה אין לי באמת את ההבנה בחומרה אלא בתוכנה ולכן אשמח להתייעץ עם המומחים פה. מעלה לכם מפרטים של 2 מחשבים עם מחירים שהציעו לי ואשמח לקבל ביקורת מה כדאי לשפר. איזו הצעה יותר משתלמת? ובעיקר גם לגבי כרטיס מסך אני לא משחקת הרבה אבל יכול להיות שבעתיד ארצה לשחק סימס call of duty וכדומה האם הכרטיסי מסך שהציעו לי מספיק חזקים? איזה כרטיס מסך יהיה מספיק טוב וזול עבורי. התקציב שלי 4000-5000. המון המון תודה. מפרט א' : המחשב הבא - http://www.online-shop.co.il/product.asp?pid=5050-3HG …
-
- 62 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
היי. מדובר על הנייד הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13947 היה בשימוש של חצי שנה. דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות,תכנות בעיקר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך הוא לא ידוע מבחינתי,לא היה לי לפטופ עד כה.המסך מחשב שלי הוא 22". מבחינת התצוגה,נראה לי שעדיף מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שיהיה נוח להקליד וגם שהמשטח גלילה יהיה נוח ולא יתקלקל. * משקל רצוי? הנייד יהיה בתיק גב,לכן עדיף שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כיום…
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם נראה שהמחשב הישן כבר לא כ"כ סוחב בעלייה סה"כ השימושים העיקריים הם לתכנות - התוכנות שבשימוש הן Visual Studio, Eclipse, Unity, XAMPP, Android Studio זה המפרט הנוכחי מעבד: E8400 3GHz לוח אם: Intel Desktop Board DQ35JO זיכרון: 4GB DDR2 Kingston 400Mhz כרטיס מסך: GeForce 210 512MB די פרה-היסטורי, אבל האם יש משהו שניתן לעשות כדי שהעבודה עם התוכנות הנ"ל תהיה חלקה? כנראה שכדאי בעיקר להוסיף זיכרון ראם, ללכת על 8GB או שיספיק לי גם פחות? סה"כ המחשב מתפקד די טוב, רק מדי פעם כשמפעילים שרת או אמולטור הוא מתחיל להיחנק קצת. תודה מראש :-)
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה שצריך כדי לקבל מחשב מצויין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , 24 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות תקלה במחשב הראשון עומדת לרשותי האפשרות לקבל מחשב חדש, אלה הדגמים המוצעים עבורי: 1. http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=893553 2. http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=887438 אשמח לדעת מהם עדיף באופן כללי (יש ביניהם פער גדול מאוד במחיר שלא כל כך ברור לי) בנוסף אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגם השני ששמתי כאן לבין הדגם הקודם שהיה לי: http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=879030
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקי מצד אחד אני רוצה את הדגם הבא החדש של טושיבה ולעומתו עומד מנגד מבחינת הטושיבה מפרט מאוד מרשים למחירו(קונה באילת) מחשב דק, ומקלדת מוארת שזה חשוב לי מאוד אך האחריות של המחשב מאוד מפחידה אותי. מצד שני הטושיבה מעט יותר עבה ב4-5 מ"מ אין לו מקלדת מוארת אבל שמעתי המון דברים טובים על השירות לקוחות שלהם.. האם הפאקטור של שירות הלקוחות צריך להשפיע עד כדי כך על הקניה? דעות למישהו ? זה ממש חשוב ודחוף!
-
- 15 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית+משחקים קלים כמו FIFA + סרטים FHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 13" אבל אפשרי גם 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל.... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - עדיפות ליותר מ 4-5 ש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימינג ואני צריך את הטופס שממלאים ואני לא מוצא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K (אבל אני חושב ש 6K אמור להספיק) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים מוזיקה ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד (הרבה שעות על המחשב כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הרבה משחקים, רוצה שהמחשב יריץ witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מה שלומכם? תודה מראש על העזרה! העניין הוא כזה, אני עכשיו לא צריך מחשב גיימינג מטורף, אלא רק מחשב חזק עם מעבד וחזק וזיכרון טוב, מבחינתי שיהיה עכשיו כרטיס מסך לא הכי טוב שיש היום בשוק, כי רק עוד בערך שנה אני אקנה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג. כי רק עוד שנה יהיה לי זמן לגיימינג. אבל כעת אני צריך מחשב חזק לעבודה רציפה ושיהיה מספיק זיכרון ומעבד חזק שכאשר אני מריץ VMs ברקע, אז כולם ירוצו לי מהר. לכשיתפנה לי זמן, אני ארצה לקנות כרטיס מסך טוב. כי המחשבה שלי היא, מכיוון שאין לי זמן עכשיו (רק עוד שנה בערך) לשחק במחשב, אז לא כדאי לקנות כרטיס מסך טוב עכשיו, אלא רק כשאני באמת אוכל לנצל אותו וזה יהיה עוד שנה, ובנוסף לכך, עוד שנה יהיו כרטיסי מסך יותר טובים וכו'. כמו כן, אני חושב שכ…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס וצפיה ישירה. * גודל המסך לא משנה, מה שיותר זול.. עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך לא קריטית, צפיה בסרטים הינה בעיקר בזמן חיבור למסך טלויזיה. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * המשקל אינו מהוה פקטור. * זמן סוללה אינו קריטי, בעיקר יחובר לחשמל. * יש צורך ביציאות VGA, HDMI * Bluetooth כמובן * אם אפשר SSD במחיר אז עדיף על HDD, אם לא, אז HDD בנפח סטנדרטי. * כן דרוש כונן אופטי. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * כן דרושה אחריות רשמית טובה. (שלוש שנים...) * רישיון למערכת הפעלה יהיה נחמד אבל לא חובה. * אין העדפה לחברה כלשהי. * יש חשיבות לאיכות הבניה ועיצוב המוצר, עדיף מוצר יפה ובאיכות בניה טובה. במידה ועל ידי חריגה קטנה בתקציב אפשר לקבל קפיצה מ…
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מה דעתכם על המפרט הבא (מבוסס על I7 כי אני לא הולך לשדרג אותו בשנתיים\שלום הבאים) כרטיס מסך שיש לי כרגע הוא : RADEON HD7950 3GB מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1578 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪385 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪329 קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 128G MX100…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-