עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ios,

אז ככה. יש לי כמה התלבטויות, הראושנה האם אתם ממליצים לקנות הארד דיסק של 500 גיגה רק למערכת ההפעלה ובנוסף האררד דיסק של טרה להורדות וכדומה? לוח אם , האם כדאי לרכוש לוח אם שונה בעקבות גילוי התקלה שפורסם עליה זיכרון : כמה חשוב העניין הזה של סוג הזיכרון? האם כדאי לחסוך שם כמה שקלים? כרטיס מסך, אני לא גיימר אך כן אוהב את האופצייה של משחק פה ושם לכן לקחתי כרטיס מסך בינוני, האם אתם ממליצים לי לקחת כרטיס מסך אחר במסגרת התקציב שלי? יש לי מסך samsung 2233 21.5 שוקל להחליץ לdell ips 24 למרות שכנראה זה לא יקרה בקרוב עקב מגבלות תקציביות אם יש לכם המומחים איזהשהם הערות או הארות מקצועיות אני אשמח לשמוע, כמו כן האם כדאי להחליף מארז לאחד אחר או ספק כוח לאחד אחר השימושים במחשב זה הרצת י…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום! אני מחפש מחשב נייד ללימודים(כתיבת עבודות, סיכומים ומצגות) ולעריכת תמונות בLightroom וסרטונים ליוטיוב בpremiere. 1. התקציב הוא עד 5000 שקלים ועדיף אפילו פחות. 2.המחשב מיועד לעבודה משרדית ולעריכה קלה של תמונות וסרטונים בLightroom וpremiere באופן תדיר. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין צורך במסך מגע. 5. 6- השקט חשוב אבל לא בעדיפות ראשונה, אני הולך להקליד בכיתה עם סטודנטים אז כל עוד המחשב לא נשמע כמו מסור, זה בסדר... 6. לא מתוכנן oc 7. עדיף שיהיה מותקן מראש ווינדוס 10 home 8. אני גר ברמת גן, כל חנות באזור המרכז מעולה בשבילי 9. קנייה מיידית 10. כן, חשוב לי שהמסך יהיה עם זוויות צפייה טובות, שיהיה נוח לעבודה בחוץ, רזולוציה של…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by TermiNal,

המפ, היי, לאחר היומולדת החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי, בנוסף למקרן שברשותנו ( ברשותנו = משפחתי ) חשבתי אולי להוסיף לחוויה גם HTPC. עד כמה שהבנתי מספיק מחשב פשוט ולכן עלה במוחי הרעיון לקנות Barbone שישתלב יפה בסלון. רציתי המלצות למחשב Barbone שיתמוך בחיבורים כגון S-Video וחיבור הפינים הטנדרטי של המסך, וכמובן שלא יעלה הון. אנלא מחפש ביצועים מיוחדים מהמחשב אך ורק אפשרות לצפייה בסרטים דרכו, לכן אין צורך להשקיע כסף רב. אשמח לקבל הצעות למחשבים זולים ושיספקו את צרכי. בתודה - תומר.

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  4. ואני לא מתכווין לדגם ספציפי אלא בגדול, איך הם? אשמח לקבל מאמרים עליהם. ודבר נוסף, יש לכם מושג מי נותן את האחריות עליהם? היכן יש מעבדות שירות?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. שלום. אני משתמש פשוט: מחבר תמיד את המחשב הנייד למסך חיצוני (Full HD), ועושה שימוש בעיקר בגלישה ברשת, סרטי 1080p, פתיחת מספר רב של אתרים במקביל... וזהו בסך הכל. ללא תוכנות מיוחדות. עם זאת, אני שונא איטיות! מתעב אותה. יש מחשבים שיש בהם הרגשה של snappy - שהם פשוט מהירים וזה מורגש בכל פעולה. השאלה שלי היא האם רכישת נייד עם מעבד מסוג Pentium B970, תהיה מספקת עבור צרכיי. לא רוצה להתאכזב. המון תודה !

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by Qman,

אני מתכנן לקנות מחשב ואני אשמח אם תעזרו לי 1.התקציב הוא 3000 בלי חריגות, עדיפות לנצל את כולו. 2. השימוש של המחשב הוא גיימינג, עבודות לבית ספר, סרטים ואינטרנט. ב. למשחקים כמו GTA IV עם עדיפות שירוצו על HIGH. עכשיו יש לי מסך חרא שאני עוד לא יודע את הרזולוציה כי הוא לא מחובר, אבל אני מתכנן בעתיד לקנות FULL HD אבל יש עוד זמן. 3. אין צורך בציוד היקפי. 6. רמת השקט שאני רוצה שיהיה 5/10 לא רועש מדי. 7. לא מתוכנן אובר קלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני יתקין לבד WINDOWS 7 אבל אני צריך שהם ירכיבו לי בחנות את המחשב, למה אני לא מסוגל להרכיב לבד. 9. העדפות שלי מחנויות KSP או IVORY הן הכי קרובות לבית שלי. 11. בנתיים לא מתוכנן שידרוג, בזמן הקרוב. 10. בקשות מיוחדות * מאר…

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  7. האסוס הזה הדל הזה הלנובו הזה ההתלבטות היא בעיקר בין האסוס לדל (לשניהם 16GB ram לעומת ה8 של הלנובו + קראתי שהלנובו מתחמם קצת ועלול לעשות בעיות), אבל בכל זאת שמתי את הלנובו. הייתי שמח לדעת בעיקר מי יותר אמין, עדיף מנסיון אישי או מנסיון של חבר, ואם יש עוד נושאים חשובים (אחריות יבואן?) אז גם עליהם. תודה.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. Started by BNDor,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך מפרט עד 5000 ש"ח בלי מסך המחשב נועד בעיקר ללמידה, אני מתכוון להריץ עליו windows server ובעזרת vmware להפעיל עליו כמה מחשבים, אני גם מתכוון לשלב לינוקס שירוץ במקביל ל- windows , ואני גם אבדוק את ויסטה מתישהו, ברור שבסביבה אמיתית של שרתים צריך מחשב מאוד חזק אבל המטרה כאן היא ללמוד ואין לי תקציבים למערכות מפוצצות. אני צריך גם שהוא יעבוד טוב עם משחקים אז אני חושב שאני אשקיע בכרטיס מסך קצת יותר מהממוצע. לא צריך מסך מקלדת עכבר ורמקולים או מ"ה, גם הרכבה לא צריך. הכיוון הכללי הוא מחשב אינטל עם ליבה כפולה או משהו כזה , אבל גם הצעות אחרות יתקבלו בשמחה אשמח אם תוכלו לעזור, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  9. המחשב ישמש לאינטרנט, אופיס וכו', ללא דרישות מיוחדות. על סוג המחשב (חברה) עוד לא סגור - דל, אייסר, לנובו, LG, סוני. ההחלטה תתבסס לפי דגם ספציפי - מראה ומחיר. אבל המפרט שמתגבש די ברור: המפרט הוא 2GB זכרון, X4500, מעבד 2GHZ וההתלבטות היא לגבי מודל המעבד. T3200 - Pentium Dual Core, Merom, FSB 667, 65NM, L2 1MB T4200 - Pentium Dual Core, Penryn, FSB 800, 45NM, L2 1MB T6400 - Core 2 Duo, Penryn, FSB 800, 45NM, L2 2MB ההבדלים בינהם די ברורים, השאלה היא אם זה יורגש בשימושים הנ"ל, ואם ישפיע בהפיכת המחשב למיושן בעוד מספר שנים. תודה רבה מראש לכל תגובה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by Aimez,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, מחפש מחשב עבור סטודנט, מרבית השימוש יעשה בתוכנות אופיס למיניהן ולצפיית סדרות/סרטים, רצוי מסך 15 אינצ', SSD יתקבל בברכה לאופציה לשימוש עתידי מאסיבי יותר, צירפתי את השאלון עם תשובות, תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 בערך? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסדרות (בחיבור למסך טלוויזיה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by GrendelsLair,

שלום לכולם, התוכלו לייעץ לי על מחשב נייד באיזור מחיר זה? השימוש הוא בעיקר ללימודים וקצת תוכנות גרפיות (photoshop). האם יש חברה מסויימת שעדיף לקנות? בעקרון חשבתי ללכת על מעבד דותן עם 1GB זכרון כרטיס מסך רגיל, מה דעתכם? זמן בטריה שיהיה כ-3 שעות אחרי חודשיים ולא לפי הגדרות יצרן. בתודה מראש

12. אז ככה.. מעבד - Intel E6850 3.0 ghz לוח - Asus - pk5 deluxe כ.מסך - ATI - radeone hd 2900xt (יש כמה גרסאות :SAPPHIRE, GIGABYTE... מה הכי מומלץ??) זכרון - CrosAir 2gb 800 CL4 דיסק - WD 5000 AAKS (500 GB ספק - THERMALTAKE 650

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  13. מסך וצורב לא צריך שיהיה אינטל רצוי.. אך לא מחייב אם ההבדל במחיר משמעותי..

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  14. שלום מצאתי את המחשב הזה : שקל Dell Vostro 5568 , 2790 רציתי לדעת אם אתם יודעים על איזושהי סיבה לא לקנות אותו למרות שהוא במפרט ובסכום שחיפשתי, או אם אתם מכירים משהו עם מפרט דומה בפחות כסף. בגדול חשוב לי ה8 gb ram ,מעבד כזה או טוב יותר, 1 טרה או יותר , והשימושים יהיו בעיקר אינטרנט ,אופיס וסרטים. אני יודע שבשיל השימושים שלי אפשר גם מפרט נמוך יותר אבל אני רוצה שיהיו אופציות לשימושים אחרים אם אני אצטרך. תודה

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  15. Started by guyaros,

אני מתכוון לרכוש בחודש הקרוב מחשב חדש. כרגע ברשותי מחשב Amd Athlon XP1800 עם כרטיס מסך GeForce Ti4600 . בזמנו - (לפני 5 שנים) הוא היה נחשב כמעט למפרט הכי טוב שניתן לקנות. עד היום המחשב משרת אותי נאמנה. ראיתי את המפרט של ה AMD ULTRA , ומבחינת ביצועים הוא בהחלט מספיק בשבילי. השאלה היא אם במחיר הזה (עד 3500 גג) אני יוכל להרכיב מפרט שיהיה לו יחס של עלות\תועלת טוב יותר. השימושים שלי במחשב הם- אינטרנט כמובן , סרטים, בעיקר מוזיקה, ומעט משחקים (סיימתי את Crysis , משחק CS ברשת הביתית, משחק TDU Unlimted , וגם בLive For speed בעזרת הגה, Aix ) לא מתעניין ברזולוציות מטורפות כמו 1600X1200 , כול עוד המשחק רץ מהר והפיקסלים נראים מעוגלים ויפים זה מספק אותי. אני מוריד הרבה תמונת מהמצלמה הד…

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  16. ובכן אני מעוניין לקנות "מחשב" חדש, ורשמתי "מחשב" כיוון שאת הספק וכרטיס המסך כבר יש לי ואין צורך להחליפם לעת עתה. יש לציין כי אני לא מתכוון לבצע OC לבינתיים. כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 5970 2GB ספק: CoolerMaster Silent Pro M700 700W צורב DVD: שקר כלשהו, לא באמת קריטי. שאר המפרט עליו חשבתי(וכאן קצת נכנסתי לבלבול בגלל כל עניין הזיכרון): מעבד: i5 2500k(לפי מה שאני מבין, אין טעם לקחת את ה i7 2600k שהרי ההבדל הוא מינורי אך המחיר לא). לוח אם: Asus P8P67 Pro(בעת שהם יטפלו במלאי הבעייתי כמובן). זיכרון: DDR3 1600Mhz Corsair Dominator GT Dual Channel CL7 2x2GB בעיקר בגלל ה Latency שלו 7-7-7-20 HDD: חשבתי על Caviar Black 1TB 7200RPM 64MB SATA III של WD. קירור למעבד: …

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  17. Gigabyte FX6800GT GV-N68T256DH AGP 256Mb Retail Video Card חבר שלי מוכן למכור לי אותו ב1350 (בחנויות הוא עולה בערך 2300 שקל) נשארה אחריות של חצי שנה ולא עשו oc לא כלום... ולא הוא לא מנסה לרמות אותי או משהו הוא פשוט ההורים שלו בחול קונים לו 7800pci ולוח אם חדש אז הוא לא צריך את זה... בכל מקרה רציתי לדעת אם המחיר טוב? וגם האם יש הבדל בביצועים בpcie? כי ראיתי שאותו כרטיס רק בpci עולה כולה 80 שח יותר... וגם מה המקביל שלו בati? ובכמה יותר טוב ה6800u? 7800? בקיצור קצת מידע והשורה התחתונה אם שווה לי לקנות או לא... כרגע אגב יש לי 9800 pro שקניתי עם המחשב מלפני שנה וחצי בערך (amd 64 3200 albatron k8x800pro 2) תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by ran1809,

מה אתם אומרים על העניין הזה..כדאי לחבר לו אנטנה ולהשתמש איתו כ GPS הוא יפעל טוב ומהר כ GPS כמובן.!?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by dj_horse,

שלום. יש לי בגדול שתי בעיות דחופות לגבי המחשב שאני מעוניין כבר הרבה זמן לטפל, מקווה שתוכלו לעזור לי. 1.קיימת אצלי מדי פעם בעייה בסאונד. אני מדי פעם(לא משנה היישומים שאנ מפעיל ומה אני עושה....), אני שומע לכמה שניות צליל מקוטע. מתמשך כזה. כאילו הצליל נתקע לכמה שניות. זה לא קורה בזמן קבוע, כל כמה זמן זה פתאום מתרחש. זה כבר הרבה זמן ואודה לעזרה בנושא. 2. דבר שני זה עצה כיצד לנקות את המקלדת שלי. ניסיתי לחץ אוויר על המקלדת(מקווה שלא גרמתי נזק), וזה לא עזר יותר מדי. מעוניין בחומר לא מזיק ויעיל שאפשר להשתמש. תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 17:08:31 יש אפשרות לעזור?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by askme,

היי הדיון הזה מופנה לצוות האתר - היות והייתה נציגות מטעם האתר בתארוכת CES, יהיה מעבר לרצוי ונחמד אם יביאו לנו, הגולשים, מין סיכום מפורט ככל האפשר בקשר להכרזות על הניידים מהדור החדש של חברות, עם זמני הגעה משוערים וכו'. כי הרבה מהגולשים ממתינים לראות מה התחדש בתחום ומעכבים את רכישתם בהתאם. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסיסי, תכני HD ואולי קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

22. רכשתי מצלמת לוג'יטק דלוקס עבור הלפטופ שלי. בקופסא הייתה אזהרה מפורשת לגבי התקנת התוכנה לפני חיבור פיזי של המצלמה . שהתוכנה בקשה לחבר את המצלמה לUSB כך עשיתי ובשלבי זיהוי המצלמה ע"י המחשב (זיהוי מצלמה, קומופוזיט , מיקרופון זה מהזיכרון) נעלם לו האינטרנט האלחוטי. הכל נראה תקין לכאורה אבל חיפוש רשתות לדוגמה מניב חיפוש זריז במיוחד שאומר ששום רשת לא נמצאה. ההגדרה הכי מתאימה - הכל כאילו בסדר אבל בניוטרל. ניטרול הויירלס והדלקתו מחדש לא נותן כלום רק RESTORE לנק' זמן קודמת מחזיר את הויירלס לתקינות. מיותר לציין שאחרי שהויירלס מתעופף המצלמה עובדת אבל אין מה לעשות איתה כי אין רשת אנא הושיעוני

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  23. שלום וברכה לכולם, שמי יוני ואני מעוניין לשדרג מחשב נייד LG P1 בתקציב של עד 1000 ש"ח. לדעתי אם אני אגדיל את הזיכרון ראם והזיכרון הקשיח זה יעזור לי מאוד. כרגע הנתונים הם : זיכרון ראם - 1024 דואל (סלוט 1 512 וסלוט2 512) )DDR2 667) וזיכרון קשיח 100G.(5400 RPM המעבד הוא - intel mobile core 2 duo t5600 1.83GHz כרגע ברצוני להגדיל את הזיכרון ראם ל-4G ודיסק קשיח ל-500G, בשביל זה אני צריך להחליף את מערכת ההפעלה לWIN 7, שישים וארבע סיביות. רציתי לשאול האם המעבד שלי יצליח לעבוד חלק עם השידרוג הזה, והאם אתם חושבים שזהו שדרוג טוב. בנוסף, האם אתם מציעים שדרוג אחר? תודה מראש, יוני.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by r1v,

כמו שאמרתי, תקציב 5000 ש"ח, ללא חריגות. מיועד למשחקים כבדים, ל-OC די גדול, אני מאמין משהו כמו 3.6, ואולי קצת יותר. הממ.. ללא ציוד היקפי (רק קופסא), וזהו. http://tms.co.il/preview/spec/hngctpe8 רציתי לשאול לגבי הלוח, האם הוא מספיק טוב בשביל OC? ומה הצפי של ה-OC למעבד הזה, ניתן להגיע ליותר מ-3.6 על טמפרטורות יציבות? תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ori24,

שלום לכולם,הנה המפרט שלי: מעבד: מעבד אינטל כפול ליבה מסדרת הCORE 2 DUO E8400. לוח אם: P5Q של ASUS. זיכרונות: 4GB שמחולקים ל2 סטיקים של 2GB במהירות 800MHZ של חברת GSKILL. כרטיס מסך: GRFORCE GTX285 של NVIDIA מתוצרת Gigabyte שעדיין מריץ משחקים בצורה מצויינת על הגדרות גבוהות! דיסק קשיח: דיסק קשיח חדש!!! של 500GB בן 3 חודשים בלבד מהדגם החדש: ST500DM002 של SEAGATE. הדיסק קשיח החדש ללא אחריות היות ומומשה אחריות שנגמרה כנגד דיסק קשיח ישן שהתקלקל. מארז: מארז ענק מדגם CM690 של COOLERMASTER. ספק כח: ספק איכותי מאוד של 550W של Corsair. מסך: מסך ענק ורחב 24 אינץ' מדגם T240 של סמסונג. צורב DVD של אסוס, מקלדת, עכבר וזוג רמקולים סטנדטדרטיים. המחשב הוא בן 3 שנים בדיוק ככה שאין עלי…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.