עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? - מעוניין להוציא באיזור ה 8+ אלף שקל אבל מוכן נפשית עד ל 10 (אם ההשקעה \ הבדלים באמת מהותיים) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - מטרת המחשב היא עבודה + משחקים. (עבודה בעיקר) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - שימוש נרחב ב Virtual Machine, Maya, Photoshop... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - השימוש הרציני ביותר יהיה תחת VM כך שהרבה יותר חשוב לי שהמעבד יהיה חזק מאשר כרטיסי מסך, בנוסף, אין לי צורך במערך SLI או CF.. מספיק לי כרטיס אחד חזק (אבל אשמח אם תיהיה לי אופציה בעתיד להוסיף..) ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - אם אני לא טועה כרגע זה: 1280x1024 למרות שאני לא בטוח. 3. האם יש צורך…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by tembo,

שלום, באתר BUY4LESS ישנם מחשבים מחודשים שמקבלים עליהם אחריות לשנה מהאתר BUY4LESS ולא מדובר במחשבים ישנים שחודשו אלא במחשבים חדשים למעשה מבחינת הטכנולוגיה אך שעברו חידוש. מנסיוני אני יודע שלא רק מחשבים שמתו לגמרי נקראים מחודשים אלא כל פגש שגרם להחזרתם למפעל. האם שווה לשקול קניה של מחשב כזה שבדרכ זול 20-30 אחוזים ממחירו המלא?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by BandiT,

שלום אני רוצה לקנות מחשב למטרות הבאות... מחשב ביתי, לעבודה בתוכנת שרטוט AUTOCAD, שיעבוד בלי תקיעות.. לראות סרטים, משחקים אני לא צריך, שיהיה ניתן לערוך לפעמים (לא מחייב) וידאו\תמונות. והכי חשוב מסך גדול 19 אינץ'... כמה לדעתכם זה יכול לעלות? תתנו לי בבקשה מפרט..

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Duckion,

שלום, אני מתלבט לגבי מחשב נייד ויש לי כמה דרישות דיי רציניות ומעט מאוד מחשבים שעונים עליהם asus ux305 הוא היחיד שראיתי שבערך ענה לי על הדרישות אבל אם יש רעיונות למחשבים נוספים אשמח לשמוע הדרישות שלי מהמחשב - אני סטודנט וצלם סוללה חזקה, בימים של 6 שעות אני לא רוצה להסתובב עם מטען - חשוב מאוד זיכרון - 8 ג'יגה ראם הארד דיסק - לפחות 256 ג'יגה,לא חובה ssd מסך - פאנל IPS מדוייק מעבד שיתאים לעריכה בסיסית של תמונות בlightroom (מי שמכיר ללייטרום יש אפשרות לעריכה גם על מחשבים יחסית חלשים מבחינת מעבד, smart preview) - חשוב מאוד משקל עדיף מחשב קל אבל לא הכי קריטי מחיר - מעדיף לא לחרוג מה4.5, ועדיף כמה שפחות מן הסתם יש שנ…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מחשב ה-Blade המפורסם של חברת Razer מקבל עדכון לשנת 2015 עם מעבד משופר, כרטיס מסך חדש ועוד זיכרון RAM לחוויית גיימינג משופרת ללא תוספת מחיר לכתבה: http://hwzone.co.il/razer-%d7%9e%d7%a8%d7%a2%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%94-%d7%99%d7%95/

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by guuner,

היי,אני לא מעוניין יותר במחשב נייח הישן שיש לי כרגע. אני רוצה מחשב נייד שיוכל להריץ לי את כל המשחקים החדשים על MED לפחות כמו הקרייסיס והCOD החדש והGTA החדש שיצאו בזמן האחרון. המחשב יחובר לLCD 32 שתהיה תלויה לי לקיר כשאני אהיה בבית. הדרישות שלי פחות או יותר הם מסך 15.6,מצלמה,כונן של לפחות 1TB,ולפחות 8GB זיכרון ראם,שלא יהיה כל כך כבד לא יותר מ3 קילו,וכרטיס מסך ברמה של הHD8750 אם יש משהו יותר טוב אשמח. לדעתכם נייד עם מפרט של I7 8GB RAM וכרטיס מסך HD8750 יכול להריץ משחקים בהגדרות MED כמו המשחקים שהזכרתי למעלה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. זה המפרט שאני מתכוון להזמין בקרוב, אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות. אני מעוניין במחשב חזק להפעלת ויסטה, כולל אפשרות להריץ משחקים ברמה גבוהה (אבל לא גבוהה מאוד). מעבד: Intel Core 2 Duo E6700 לוח אם: Asus P5B-V -- האם כדאי לוח אחר? חשוב לי שיהיו 4 מקומות לזכרונות, שאני אוכל לשדרג בעתיד ל-4 ג'יגה (או שכדאי כבר עכשיו לקנות?) זכרון: Kingston 2GB (1x1GB) 800mhz DDR2 כ. מסך: Leadtek geforce 7950gt extreme 512MB ד. קשיח: WD wd2500ks 250GB sata2 16mb cache צורב: LG GSA-H30N x18 מארז: Thermaltake Soprano black (למרות שנראה לי כדאי להתפשר כאן, כי לא מזיז לי איך נראה המארז) זה יוצא דרך מקסימום: 9512 ש"ח, לעומת פלונטר (רק זיכרון של חברה אחררת): 8008 ש"ח. פלונטר נשמע קורץ מבחינת מחיר, אבל …

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Kiklop,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mortal Kombat X; GTA V; Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by David-Z,

היי לכולם, עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי המלצות או מידע על הלפטופ הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=809705 מבחינת המפרט, יש בו את כל מה שאני צריך: מחשב טוב לאוניברסיטה (כלומר מסך קטן בין 11 ל-13 אינץ'), שיאפשר ריבוי חלונות ומשימות (אבל בעיקר אינטרנט ואופיס), ושהסוללה שלו תחזיק המון זמן. מישהו בתכל'ס התנסה עם המחשב הזה? מישהו יכול להמליץ לי לכאן או לכאן? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. טוב , זה המפרט שהכנתי לבן דוד שלי שגר בחול , זה המחשב שיהיה לי כנראה רק עם ה R600 . ( אני חדש פה אגב, בפורום .. ) עכשיו רציתי עצות שלכם , אם יש מה לשפר ואיפה , לדעת אם המארז הזה מספיק טוב ואם יש משהו אחר יותר טוב ויפה יותר ( אני אוהב דברים מיוחדים) , אם כל החלקים מתאימים אחד לשני ונותנים ביחד את מלוא הביצועים + חסר לי ספק כוח אז תנו המלצה תודה. בנוסף יש הנחה של 10-20 אחוז במקום הקניהה כלומר זה יוצא בסביבות ה9000 שקל שם. כרטיס מסך : BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC PCI-E Video Card BFGR88768GTXOCE, 768MB GDDR3, SLI Ready, Essential Vista 590$ לוח אם : ASUS Striker Extreme LGA775 Motherboard, nForce 680i SLI Chipset, Supports Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo / Quad-Core 4…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אהלן אנשים, אני קונה השבוע מחשב, המחירים הם כלולי מע''מ ולא כוללים הרבה ומערכת הפעלה. *מחשב לגרפיקה, מידי פעם רינדורים* *האם כדאי לי להזמין חלק מהחלקים מאילת על מנת לחסוך מע''מ? אני גר שם** [TABLE=width: 90%, align: center] [TR] [TD]מעבד: [/TD] [TD]INTEL CORE I7 4790 - 3.6Ghz אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1392 [/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם: [/TD] [TD]ASUS GRYPHON Z97 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪901 [/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון: [/TD] [TD]KINGSTON FURY BLUE 16GB (2X8GB) DDR3 1600MHz CL10 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪839 [/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך: [/TD] [TD]EVGA NVIDIA GEFORCE GTX 750TI 2GB DDR5 SC אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪888 [/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD: [/TD] [TD]SAMSUNG …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. אהלן, אני מחפש להחליף את המחשב העתיק שברשותי ולהשתדרג למשהו חדש, הנה הדרישות שלי: * מטרות המחשב: תיכנות (פיתוח אפליקציות בעיקר) ומשחקים (לא צריך שיפעל על ההגדרות הגבוהות ביותר כמובן, מספיק שירוץ) * גודל המסך: 14-15 * רזולוציית המסך: לא קריטי, אבל כמה שיותר כמובן... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משהו ספציפי, אבל מסך מגע יכול להיות תוספת מעולה * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, הוא רוב הזמן יחובר לשקע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * Bluetooth: עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB יספיק, ועדיפות שיהיה גם SSD * כונן אופטי: לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by tsukivi,

שלום חברים, נפלה אצלי ההבנה שבלית ברירה המחשב בן ה-8 שלי צריך לעבור ולשמש כ-HTPC בסלון.. אודה לעזרתכם בחיפוש המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל זה התקציב כולל הכל.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תוכנות תלת מימד, זה מכסה גם שימוש משרדי וצפיה ב-HD אני מאמין א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בsketchup כולל ביצוע רינדורים (מבוססי CPU, מכאן שרצוי מעבד i7) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. ערב טוב לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עקב התניידות מרובה שצפוייה לי בחודשים הבאים. המלכוד מגיע כשאני רוצה בעצם גרסא קטנה של המחשב הבייתי שלי שמשמש בעיקר למשחקים וסרטים אבל התקציב שלי לא מי יודע זוהר. יש לי כ2500 שקלים לעניין הזה ואולי-אולי אצליח למתוח את הגבול ל3000. אז קודם כל רציתי לדעת האם בכלל יש חיה כזאת או שאני רודף אחרי חלום שווא?אם כן, אז מטרת המחשב תהיה בעיקר משחקים מעבר לשימושים רגילים של סרטים וכאלה. מעבר לזה: * גודל המסך? 15.6" אני מניח * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק 3 שעות בערך, בשאר הזמן יחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום רב לבאי הפורום. מפרט נכחי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון 8.00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz כ. מסך 2048MB NVIDIA GeForce GTX 960 על מסך ברזולוציה של 1920*1200 הארד דיסקים מכניים רגילים (אין SSD) כל זה יושב בתוך מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W הדבר העתיק הזה (מעבד ולוח אם מ 2008) דווקא משרת אותי לא רע גם בגיימינג עד היום, אבל נראה שהגיע הזמן להתקדם. בעיקרון מעוניין לשדרג כמה שאפשר בתקציב נמוך ככל האפשר. נניח באזור ה 1000-2000 ש"ח. אני משער שהכי כדאי לי להביא לוח אם ומעבד i5 כלשהו עם זיכרון ואולי SSD. הכרטיס מסך יחסית חדש ולא נראה לי ששווה להחליף. בעיקר מעניין אותי איזו חומרה יכולה לתת לי שיפור משמעותי בהוצאה מיני…

16. שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד שהוא עובד מצויין רק שהציר של המסך נשבר שזה אומר בעצם שהמסך לא מסוגל להשאר במקום אלא הוא נופל קדימה או אחורה... יש לה לפטופ אחר ורציתי לשאול אם יש חנויות / מעבדות / מישהו שקונים לפטופים עם בעיות כאלו? אני רוצה להגיד שהמסך עצמו עובד נהדר ואין שום בעיה אחרת במחשב. תודה מראש, Zinger777.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. כרטיס מסך: geforce gtx 560 ti מעבד:e8400 לוח אם:ga-ep43-ds3l

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Cyron,

שלום אני מעוניין מבמפרט למחשב חדש, כבר 2-3 חודשים לא התעניינתי בחידושים והתפתחויות בנושא החומרה ואני לא בעיניינים אני צריך מפרט למחשב שמיועד לאינטרנט, קצת סרטים, מוזיקה, וקצת משחקים. מעבד - 1000-1200 שקל לוח 800-1000 שקל כרטיס מסך 800-1000 שקל אין צורך במסך, צורב, עכבר, מקלדת (יש לי חדשים שקניתי בתקופה האחרונה) תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by jambo222,

ערכתי מפרט למחשב המשמש למשחקים עם דרישות בינוניות. המפרט הזה יקר ואני מחפש דרך להוזיל אותו מבלי לפגוע משמעותית ביכולת של המחשב ( אתגר ) i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz Tray ₪857/840 לוח אם GA-H270-HD3 ₪509/499 זיכרון 8GB DDR4 2133Mhz CL15 - With New PC Only - 1.2V - 288Pin - KVR21N15S8/8 ₪292/286 כרטיס מסך STRIX-GTX1050TI-O4G-PC - ASUS ₪848/831 ssd ASU800NS38-128GT-C-P…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by david123d,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 2000 ל 3000 אפשרית חריגה של עד3500 . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא (אבל אשמח לדעת כמה יעלה אם כן? ). 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…

21. המחשב מיועד לעבוד במולטי טאסקינג...(גלישה באינטרנט , הורדות , צפייה בסרטים, צריבה) ואני שומר לעצמי את האפשרות לשחק בעתיד.... המפרט שבניתי הולך ככה: (מצורף קובץ) 1. אשמח לתגובות ... הצעות... רק במסגרת התקציב (3400 ש"ח) 2. האם עדיף לקחת את הלוח אם ללא כרטיס מסך מובנה ולהכניס בו כרטיס מסך זול שיכנס באותו סכום? 3. אשמח לקבל חוות דעת על המארז והספק.... תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב - אין צורך במסך ואביזרים נילווים. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. טוב אחרי הרבה זמן של בדיקות קריאת ביקורות ולשגע את כולם סוף סוף הגיע לפנדה המארז שאני כ"כ רוצה ומאפשר לי את הקניה מליד הבית! העלתי את זה כמסמך וורד בגלל שזה גדול מידי בשביל תמונה. 3 מפרטים דומים מאוד אחד לשני מהחנויות IQPC SKYPC פנדה הינה: http://www.pikaf.com/tomer/mifratim.doc הינה סריקת ווירוסים למי שרוצה... 99% קונה מפנדה רק משהו קריטי כמו הורדה של 500 שקל תגרום לי לקנות ממקום אחר... מה אתם אומרים? יש משהו לשפר בתווח המחיר? שלא יעלה על המחיר של עכשיו! ובטח אתם אומרים אבל למה מפנדה וזה וזה וזה אז הינה התשובה: 1)קרוב לבית שלי 2)אמינות 3)3 קניות מוצלחות 4)שירות יוצא מן הכלל קניתי MX610 [עכבר לייזר] הוא נפל לי ... בלי שאלות בלי כלום הלכתי אליהם מיליתי …

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by galgul,

תודה לפיטר על העזרה בבניית המפרט מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T ¤ 1070 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 360 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤ 1621 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1 מקלדות LOGITECH Deluxe Keyboard Black - OEM ¤ 65 1 עכברים LOGITECH Optical Wheel Mouse S96 Black- OEM ¤ 63 1 מסכים LG 19" LCD L1953TR 2MS 1:2000 DVI ¤ 1363 1 הרכבת מ…

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום כולם! קיבלתי הצעת מחיר למחשב נייח בשביל ההורים שלי. כמו שכבר ניחתשם, מדובר על מחשב לזוג מבוגר יחסים בסביבות החמישים. לא גיימיג וכדומה. מחשב שיעבוד ולא ייתקע מכל שטות. מה אומרים? Cooler Master ELITE 342 טאוור מיני מארז 80320-101-20 1 HUNTKEY 350W (אמיתי) כח ספק PS1002 2 Gigabyte GA-H81M-S1 אם לוח GH81MS1 3 Intel i3-4160 3.6Ghz Ahswell 3M LGA1150 I3-4160 4 KINGSTON DDR III 1600 MHZ 4GB זיכרון RMKS1600 4GB 5 TOSHIBA 1 T.B 7200 SATA קשיח דיסק DTO1ACA100 6 LITEON DVD צורב DVDLITE ON 7 (293.00 ח"ש 293.000 'יח 1.00 KINGSTON V300 SSD 120 G.B SATA III 2.5" SV300S37A/120G 8) 1,773.00 כולל מחיר 319.13 (18.00%) מ"מע סה"כ מחיר 2,092.10 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום למומחים, מעוניין במחשב שעיקרו עריכת וידאו וגם יערכו עליו מסמכי וורד ואקסל (כמובן חלונות7). קראתי שערכת השבבים המומלצת היום היא Z68 מתכוון לשים 4G (או 8G אם אשתכנע שזה יעזור לי ב-32 ביט). מתכוון להשתמש במעבד 2500K מה שחסר לי להשלמת הפאזל זה: לוח מתוצרת ASUS או GIGA ספק כח איכותי ויציב כרטיס מסך במחיר סביר (לא למשחקים) האם מומלץ ללכת על שני כוננים (יקר) או כונן אחד (צוואר בקבוק בווידאו?) את הווידאו אני דוגם בעזרת קופסת דגימה וחיבור USB חיצונית. שאלה לגבי המסך, ראיתי מסכים של פיליפס ו-LG במחירים של 700 שקל והם קורצים לי, האם יש משהו שאפסיד? עבדתי פעם עם מסך כזה ולא ראיתי הבדל ממש בברכה, יהודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים