עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? : 6000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב בדגש על RPG כ-80% מהזמן . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה עם Visual Studio, מכונות וירטואליות של VMware ו-Blender 3D לפעמים סה"כ כ-20% מהזמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: SkyRim, Witcher II, Dragon Age II, DeusEx -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920x1080 …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטי HD 1080p, מוזיקה, ולעיתים רחוקות תוכנות קצת יותר כבדות (Matlab ותוכנות סטטיסטיקה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בערך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by spidiguy,

שניהם חזקים, ניתן לומר שה551JK חזק יותר בכמה דברים אבל ההבדל במחירים הוא 1200-1300 ש"ח השאלה האם כדאי להשקיע את ההפרש ולרכוש את ה551JK? תאכלס מה שאני שואל זה מה אתם הייתם עושים? שניהם מתאימים לרצונות שלי. רק רציתי לוודא האם יש לN56JK כונן אופטי בשביל להחליף אותו לSSD? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by gshani,

שלוםן, אני מנסה לבנות מפרט לשימוש ביתי בסיסי. גם בRSM וגם בTMS יוצא לי הפרש של 200-300 ש"ח בין מה שאני מצליח לבנות והמפרט של המשרדי ב1180 וזה אחרי שקיזזתי הרכבת מחשב, שירות VIP ואת העלייה הנוראית במחירים של הדיסקים קשיחים. מאיזה חנויות הבאתם את המחירים ? להלן מפרט שבניתי GlacialTech Igloo 7311 Light Silent fan, יחידות 1 ₪39 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=499 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 שרות RSM VIP, יחידות 1 ₪130 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1255 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=55 CompuCase 6K3…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. חבר ביקש מימני לבנות לו מפרט קצת לא שגרתי ובתקציב מאתגר. השימושים הם כאמור בכותרת: סרטים, מוזיקה, אופיס, אינטרנט + תכנות באוטוקאד + משחקים פה ושם כמו פיפה 2013 ופרו אבולושן 2013. לא חשוב שקט ושדרוג. תקציב דחוק של 2.5K. חשבתי על זה, מה דעתכם: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 483₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 18₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. בוקר טוב, חבר נוסף ביקש ממני עזרה ברכישת מחשב, וטוב שהוא ביקש כי אחרת המוכר הרמאי שטען שאם הוא ילך על ה"כרטיסי המסך החדשים" (PCI-E) זה מה שמייקר את כל העסק בכ-2000 ש"ח שכן כל החיבורים ומע' החיבורים משתנה!!! שלא נדבר על זה שהוא גם רצה למכור לו זבל ולא פירט את החלקים וטען שזה הכי מעולה. :angryfire: (היו עוד הרבה דברים שיכולים לשגע כל אחד פה) בכל מקרה, התקציב אותו נתן הוא 4000-4500 למחשב, אבל כפי שהבנתי ממנו זה שהמחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט ואופיס) ועוד שימוש בתוכנות שרטוט כגון AUTOCAD וכד'. כמובן יש לו ילדים קטנים שישחקו במחשב אבל הם בסה"כ בני 6-8 כך שאני לא חושב שיהיו להם כאלה דרישות גבוהות מהביצועים.כך שאפשר משהו בתקציב נמוך יותר. בניתי כבר מפרט AMD64 מ-KSP ב…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, אני צריך המלצה על לוח עבור אינטל E6700 , אופי העבודה: עריכת סרטים (ביתי) אינטרנט, תיכנות, משחקים וכו עדיף לוח עם 1394 IEEE וכרטיס מסך מובנה (כרטיס מסך אמיתי שתומך בDX10 במחיר שפוי - כשיהיה נקנה) ומארז סולידי ואיכותי, עד 500 ש"ח כולל ספק (??)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Aloha-Boy,

אני מחפש לקנות נייד,יד שניה(לצערי אין כסף לחדש). מה הדבר הכי חשוב שאני צריך לשים לב אליו???? מצאתי מחשב נייד ,דגם Pentium 866Mhz 128MB RAM 15GB hrardisk שהדגם שלו זה Evo N600c הבחור רוצה 3500 ש"ח...זה הגיוני? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Ben Hen,

אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד לצורך פיתוח (גם אנדרואיד גם .NET) שיחזיק לי לכמה שנים. תקציב של עד 6000 שקלים (אפשר חריגה של 200 שקל אבל עדיף שלא) ושיהיה לפחות ב24 תשלומים (גם אם זה אומר לשלם קצת ריבית) * מטרות המחשב? בעיקר לפיתוח - .NET ואנדרואיד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מינימום 15", עדיף שיהיה מאט אבל זה לא דיל ברייקר * רזולוציית המסך - שיהיה לפחות 1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - הייתי שמח שהזמן סוללה יהיה כמה שיותר ארוך אבל אני רוב הזמן עם מטען ככה שזאת פחות בעיה …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מעבד ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוח אם ?AMD ASUS A7N8X-X(nForce2 400) זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסק קשיח Hitachi(IBM) 160GB SATA כרטיס מסך ABIT RADEON 9600XT DVI 256MB כונן - ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיס קול CREATIVE 5.1 Live Value צורב DVD ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders LG 4120B x12 Dual Layer מארזים Antec ATX MIDI Super Lanboy מקלדת MS Internet + MS Mouse Wireless Optical מסך SONY TFT 17'' SDM S-73B (black) וכל זה ב7660 ש"ח בלבד !!!!! המחיר הוא למזומן ! אתם מאמינים?!?!?!?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Lital Laufgas,

עברתי דירה ועכשיו יש לי כמה מטענים של דל ואני לא מצליחה להבין איזה מהמטענים הוא שלי. יש לי מחשב דל לטיטיוד 3340 ומאז שאני משתמשת במטען אקראי הסוללה שלי שהייתה מחזיקה 8 שעות מחזיקה שעתיים וחצי. אני ממש חייבת את המטען המקורי שלי (בתקווה שזאת אכן הבעיה)... יש אולי מספר סריאלי שמתאים למחשב? דגם? משהו? תודה לעוזרים זה דחוף לי מאוד.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Menahemd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4,dayZ,SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. לאחר הרבה התחבטויות החלטתי לקנות נייד של אסוס מדגם g50vt-a1. אז נוצרו לי 2 בעיות מרכזיות: ענייני האחריות בארץ והבאת המחשב מחו"ל. את הבאת המחשב מחו"ל ניתן לפתור יחסית בקלות בעזרת מסטופ וכו'. בעניין האחריות פניתי לרונלייט (יבואנית אסוס בארץ) וזו התשובה שקיבלתי (לא בע"פ - זה במייל שלי) - יואב בוקר טוב תודה על פנייתך לרונלייט. בתשובה לשאלתך...אנו מכבדים את האחריות הבינלאומית על מחשבים שנרכשו בחו"ל. אוסיף ואביא לידיעתך כי במקרה של צורך בהחלפת חלקים במחשב ,זמן הטיפול יארך מן הרגיל עקב אי הימצאות במלאי של חלקים עבור דגמים מחו"ל. בברכה רונלייט יש לציין שהם חזרו עליי באותו יום ובאדיבות רבה. נראה שיש פה עסק עם חברה שלוקחת את עצמה ואת הלקוחות שלה ברצינות. עכשיו נותר רק להוציא את הכ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. ANTEC Desktop case NSK2480 - 380W 487 mezuman (502) zigzag Gigabyte GA-G41M-ES2L 245 ivory Intel Pentium Dual Core E5400 Box 320 ivory Corsair 2Gb DDR2 800Mhz PC6400 CM2X2048-6400C5 228 alef alef Axle Geforce 9300GT 1024 MB GDDR2 Arctic Cooling, FULL + LOW PROFILE S-VIDEO PCI-E Retail T93GS1G 235 alef alef ‏ Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS‎ 225 ksp ‏AD-5240S DVD±RW x24 Black Sata‎ 125 ksp or NEC DVD-RW AD-7240S x24 (SILVER) SATA - BULK mezuman 138 (142) zigzag *כמה הערות : העם זה בסדר לקנות חלקים ב4 חניות שונות בכלל? ותנו תגובות ,עם אפשרי להוזיל פה משהוא ,אני בעקרון מעדיף לקנות הכל מחנות אחת , הקטע שהמארז הזה שאני רוצה ב z…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by j,

מחר אני הולך לסגור בשעה טובה על המחשב הבא: טופס הצעת מחיר / הזמנה פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,110 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 811 ש"ח 2 Kingston 1GB 400Mhz PC 3200 C3 1,382 ש"ח 1 Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 603 ש"ח 1 Gainward PowerPack GeForce 6600 Ultra 1780 PCX 256MB PCI-e 688 ש"ח 1 Thermaltake Swing VB6000 Black No Psu 407 ש"ח 1 Antec SmartPower 350W 330 ש"ח 1 Logitech® Cordless Desktop® MX 5000 Laser 1,099 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 275 ש"ח סה"כ 7705 אני לא הולך לעשות OC, אני לא גיימר מטורף אלא עובד על המחשב בעיקר …

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מחשב חדש בעיקר לגיימינג תקציב 4-4 וחצי גג.. שום ציוד הקיפי! רק "קופסא". עדיפות לחנות באזור השרון (לא נורא אם לא..) תודה לכולם !!!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Serene,

בוטל

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי אני בהתלבטות קשה בין השניים, הסמסונג סדרה 9 הוא דגם של שנה שעברה מגיע עם 512 SSD מסך FHD אנטי גלייר והמעבד הקודם (לא הסוול) עד 7.5 שעות עבודה ללא טעינה! עכשיו המחיר שלו ירד ל6700 (מפרט מלא בזאפ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=845389) הלונובו יוגה 2 לאומת זאת הוא דגם חדש מגיע עם מסך 13 ברזולציה 3200x1800 שלדעתי סתם מוגזמת ולא נוחה לשימוש, מסך טאץ' שאני לא באמת צריך ובגלל שהוא טאץ הוא גם מבריק דבר שהוא חסרון מבחינתי וזמן סוללה שלו עד 6.5 שעות עבודה, וסינגל באנד וייפי שזה עוד דבר שאומרים שהוא חיסרון, יתרון יחד זה המעבד החדש וזכרון ראם של 8 לאומת 4 בסמסונג במחיר טיפה יותר זול של 6000 שקלים (מפרט מלא בזאפ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=863219) …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by k22,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ותיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). W2350T או e2350t -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by iNsTinct,

שלום מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה עם פוטושופ פתוח קבוע והרבה חלונות ותכונות פתוחות ברקע לכן אני מעדיף שיהיה מבוסס i7 חשוב לי שיהיה לו לפחות 500gb כרטיס מסך שיהיה טוב+ מסך led לפחות 4gb זכרון תודה לעוזרים חשוב לציין המחשב הולך להקנות בארצות הברית לכן אתם יכולים להמליץ על מחשבים שהם 7-8K בארץ!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Nirurshon,

אני לפני קניה ממש דחופה, זקוק לעזרה מבין המחשבים האלה : 1. Lenovo Z510 http://ksp.co.il/?uin=22469 2. Dell 15 3000 http://ksp.co.il/?uin=20978 3. Asus N56VB http://fre.co.il/items/141686 המחשב מיועד לאינטרנט, סרטים, ומשחק פיפא 2014. חשוב שהמחשב ירוץ חלק ומהר והסכום לקניה מיועד להיות 4000 ש"ח. חשוב לי לדעת איזה הכי כדאי ולמה, ואם יש עוד משהו כדאי בסכומים האלה, תייעצו לי, תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. המחשב מיועד בעיקר לשימוש ביתי ממוצע (אינטרנט, תוכנות קטנות, אופיס וכד'), ניתן דגש לעבודה (אופציה לעתיד) עם תוכנות קצת כבדות (וירטואליזציה לדוג') אבל לא בצורה משמעותית כרגע, זה לא יהיה השימוש העיקרי של המחשב, לא כרגע לפחות. יש לציין שכרגע גם לא נדרש מהמחשב להריץ שום משחק כבד או אפילו בינוני+, משחקים בסגנון counter strike ו- age of empires זה פחות או יותר מה שירוץ עליו (אולי קצת יותר, אבל לא משהו רציני). מארז SOHO 1 IKONIK ספק כח A.PFC 550W FAN12 Ci-POWER CWT לוח אם H61MU-E35 B3 HDMI USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד 3.1GHz 3MB CORE i3 1155 2100 INTEL זכרון 2x KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח F3 1TB SATA2 7200 32MB SAMSUNG צורב AD7260S SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL המחשב נקנה מר…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. התקציב המקסימלי הוא 5100 ש"ח (זה כבר מעל מה שרציתי מלכתחילה) מראש אני אומר שbooh מאוד עזר לי באשכול הקודם, אבל אני רוצה לשמוע עוד קצת דעות מאנשים אחרים. זה הסוג של אדם שאני, לא החלטי בשיט ולפני שאני עושה משהו אני חושב 1000 צעדים קדימה. המחשב הוא למשחקים ולסרטים בHD המסך שאני משתמש בו הוא SAMSUNG P2250 1920X1080 FULL HD 2 MS זמן תגובה. ו22 אינץ' לא זקוק לציוד היקפי אני מתכוון להתקין WIN7 *יכול להיות שאני אעשה OC בעתיד (אוברקלוק קל) אבל כרגע לא נראה לי בגלל שהמחשב הזה אמור להריץ כל משחק שקיים על הגדרות הכי גבוהות בקלות. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪953 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪615 כמות:1 http://www.skypc.co.il/p…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. בימים אלו אני מתעניין ברכישת מחשב נייד. המחשב מיועד לעבודות תיכנות גם לצורך גלישה באינטרנט וכתיבת תוכניות קלות ( גלישה באינטרנט וברשת, מולטימדיה ,תיכנות). אז למשקל יש עדיפות ! כמה שיותר קל . הכי חשוב הוא המשקל . כי אני מתחיל ללמוד ב האקריו . אני אשמח לתמיכתכם ברכישה הנוכחית, תודה רבה. טופס בקשת המלצה לקניית מחשב נייד. 1. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעוניין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: תשובה : רשתות מעודפות: לא . 2. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): תשובה: מהארץ (מדינת ישראל). 3. תקציב רכישה: תשובה: החל מ - 1500 ש"ח עד - 6000 ש"ח . עם אפשרות לחריגה ב 1000 עד 2000 שקל מקסימום. 4. יד ראשונה\שנייה: תשובה: יד ראשונה, מוצר חדש מהחנות. 5. זמן אחריות רצוי: תשובה: לא משנ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי, אני ביימים אלה חושב לשדרג את המחשב השידרוג המתבקש הוא לכוון משחקים כבדים וביצועים זה מה שקיים: intel P4 3.0 Prescott Asus P4P800 Se Geil 512 MB pc3200 DDR (X2 Dual) Powercolor 9800 pro 128mb מה אתם ממליצים לשנות ? חשוב שלא יהיה צוור בקבוק לכן הכול חייב להיות תואם, התקציב הוא בין 3 ל5 K . תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים