ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתחילה ללמוד השנה והתואר אינו דורש שימוש בתוכנות מתקדמות, אלא באופיס בלבד. אני מחפשת מחשב טוב ואמין בטווח של 3500 שקלים. מצאתי שניים שאני מתלבטת, מקווה שתעזרו לי להחליט. ובנוסף אשמח להמלצות אחרות. מחשב נייד Dell Vostro 14 5000 5468-72008G25GWLY - צבע זהב http://ksp.co.il/?store=beershevaEast&changeSnif&uin=35596&select=.268..271..214. מחשב נייד Lenovo IdeaPad 500S I7 מסך 14" צבע שחור https://www.payngo.co.il/computers-all/computing-gaming/laptops/ip-500s-14-i7-6500u-8gb-500gb-8gbssd-n16s-gt-2gb-14-fhd-2cell-win10-black-1y.html
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
CPU:I5 3470 Motherboard:Intel DH67BL Ram:8GB DDR3 1333Mhz-CL9 GPU:Shappire 7850 Dual-X 1GB Storage : corsair force 3 ssd 120GB Seagate 500GB Hard Disk Hitachi 500GB Hard Disk Case : thermaltake Soprano RS 101 with window Powersupply : 600W Ci-Power DISK : DVD R/W LG כמה המערכת הזאת שווה ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'הה! לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכם... בחיפושים אחרי מחשב טוב - שימושים: מעולם לא התנסיתי בגיימינג אבל זה כנראה בגלל שמעולם לא היה לי מחשב מספיק חזק, אז אני רוצה מחשב שאני אוכל לשחק בו בכיף באיכות טובה במשחקים החדשים יחסית, פוטושופ, צפייה בסרטים וכו' מסך יש לי יחסית חדש(כחצי שנה) LG 22'' כך שמן הסתם אני לא צריכה מסך. בהתחלה חשבתי על מפרט באיזור ה2000 שקל אבל לאט לאט זרמתי לכיוון ה3500 וכל עוד אתם אומרים שזה מפרט טוב מאד אני זורמת עם המחיר. לא מתכנת לשדרג בזמן הקרוב. קבלו: (מKSP) מעבדי אינטל Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H67-M LE s1155…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, מחפש משהו במיוחד לגיימר-דגש על כרטיס מסך טוב ומעבד חזק שיוכל לסחוט הכי טוב במחיר הזה, עדיפות על DELL...זה מה שמצאתי בנתיים: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5048664-5062471.html http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=627993445&sog=c-pclaptop
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב למשחקים אבל לא מפוצץ במיוחד ... ראיתי כרטיס מסך של 1GB DDR5 הכולל קירור פסיבי אני מעוניים גם שיהיה SSD רק למערכת ההפעלה (אני חושב שזה מספיק,תקנו אותי אם אני טועה)אז כנראה 30 GB לעניין ההארד דיסק מספיק לי גם 500 לא חייב טרה. המסך 27 אינץ' חייב להיות בעל פאנל IPS הבנתי זה הכי יפה (תקנו אותי שוב אם אני טועה) המחשב חייב להיות שקט לא רוצה לשמוע את המאווררים בכלל ,אני רוצה שלא תהיה לי אפשרות לדעת אם הוא דלוק או לא מרוב שהוא שקט. אני גם טיפה גמיש במחיר (אם זה קצת יותר לא נורא) אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחק נורמלי (כגון CAL OF DUTY) ב FHD... לא צריך יותר מזה... המארז אמור לשבת על מדף ברוחב 20 אינץ' ושלא יהיה גבוה מידי ..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI 7970 GHZ מומהר ל 1230\1600 מעבד I5 3750K יש לי בעיה במשחקים של נפילות FPS מוזרות עכשיו זה משום מה במשחקים שלא דורשים יותר מדי לדוגמא COD עובד לי פחות טוב מ BF משחקי תפקידים יש לי נפילות אפילו בדיאבלו 3 קראתי קצת בפורמים עם אנשים שיש להם אותו מפרט כמו שלי שמדברים על סוג של צוואר בקבוק למרות שזה לא הגיוני כי לפני שקניתי את המפרט עשיתי מליון בדיקות כולם מדברים על OC ל 4.3 והכל נפתר כמעט הקטע שהלוח אם שלי לא תומך ב OC לא היה לי כסף באותו זמן. עכשיו החשיבה שלי היא לקחת את המחשב ל TMS לתת להם להחליף לי לוח אם וקירור והם יעשו לי המהרה (אמרו שזה אפשרי) עכשיו השאלה היא כזאת מישהו פה יודע אם זה יפתור חלק מהבעיות ? או שאני סתם עושה טעות.. חשבתי להשקי…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4,dayZ,SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב יהיה מיועד לרוב לאינטרנט ול- OFFICE! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תיראו , לאחר כל התגובות ה-"לא מחמיאות" לטעמי לקחתי מחשב מצויין ואני יפרט : תישמעו , למרות כל מה שתגידו , הדבר הכי חשוחב במפרט בשביל גיימרים הוא הכרטיס מסך , הכרטיס מסך הוא הדבר העיקרי שעל פיו נקבעים הביצועים של המשחקים . עזבו את העניין האם משתלם DDR3 כיום או לא , אני יודע שהיום כל המעבד החדשים של אינטל הולכים לעבור לעבוד עם זיכרנות DDR3 , ולכן המחשב שלי יהיה מה שנקרא מוכן לתקופה הזאת , המחשב שלי כיום מקדים את תקופתו . הזיכרון הוא 4 ג'יגה , זיכרון בנפח ענק , לכשאני יצטרך בעתיד להוסיף לו עוד 2 ג'יגה ( לא נראה לי בזמן הקרוב ) אני יעשה זאת . בקשר למעבד - המעבד הוא לא כזה גרוע , אני ממש לא מבין אותכם , אתם מדברים על המעבד הזה כאילו קניתי איזה מעבד של 486 , מה נסגר איתכם ? א…
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ללא OC, ללא משחקים אבל עם צפיה בסרטים FULL HD. נדרשת יציאת DVI (חובה) ו-HDMI (אופציונלי), ואם אפשר אז גם USB3. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב לעריכה. אני רוצה שהוא יהיה חזק ויחזיק מספר שנים (ומוכן להשקיע בהתאם). מה היתרון של מאק על פיסי? (חוץ מתוכנת פאיינל קאט) מה חשוב במאק ובמחשב עריכה בכללי? מה כדאי לשדרג (http://store.idigital.co.il/mac/imac/mc814)? תודה, גיא.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בעיקר עם ריבוי טאבים, משחקים ישנים כמו Battlefield 1942/ Warcraft 3, מדי פעם עריכה גרפית קלה עם פרימייר ופוטושופ לא פרוייקטים כבדים מדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש HD ישן יש צורך ב SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב נמצא בחדר השינה חשוב שלא יהיה רועש מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חג פסח שמח ותודה על העזרה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה עוד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, עבודת אופיס, סרטים ומוזיקה ואחסון קבצים (מחשב דלוק 24/7) - המחשב לא יכבה בכלל. בגלל החום בארץ כנראה צריך מערכת קירור טובה וכמה שיותר שקטה. וספק כח איכותי שלא יתחמם ויתקלקל בקלות. חשוב גם כן העברת נתונים בקצב מהיר USB 3.2 או יותר מהיר. המחשב יתממשק גם לדיסקים חיצוניים/ניידים ושישמש כגיבויי וגם כן לשליפה/אחסון נתונים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מתכנן OC על ההתחלה אולי אחרי כמה חודשים/שנים מה שחשבתי: מעבד AMD לוח אם VIA KT333 האם כדאי לקנות זיכרון 3200 ללוח 333 כי לפי מה שהבנתי 3200 זה 400 (אבל אומרים שזה טוב לאוברקלוקינג) צורב X32-X40 נגן DVD מארז TOWER (בסגנון ANTEC, אבל יותר זול ;D ;D) P/S טוב כרטיס מסך טוב שירוץ כמה שנים(לא RADEON 9700 ) זה מה שאני חושב אם צריך עוד משהו תגידו שזה יצא 4000-4500 ואני רוצה גם מסך טוב וזול "17 עדיף שטוח תודה לכולכם :bigok:
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מה קורה? לדוד שלי יש בר-מצווה וסבתא שלי עושה לו הפתעה וקונה לו מחשב חדש {למרות שיש לו פנטיום 3 אבל הוא רוצה יותר}, המחשב צריך לכלול מדפסת חשבתי על ה-HP 3420 שעולה 490ש"ח והיא דיי טובה, ורמקולים 4.1 של Luxeon הם מאוד זולים והוא לא צריך יותר מזה אפילו אם הם יהיו עם רעשים, המחשב משמש רק לתוכנות לימודיות שמספיק להם פנטיום 2, אני לא רוצה להביא לו AMD בגלל שאולי יהיו בעיות ואני לא רוצה כזה דבר, ובכל מקרה המחשב לא יהיה למשחקים בכלל, ולא תוכלו לשכנע אותי לקחת AMD, אותי אישית כן, אבל אני לא יקח לדוד שלי AMD מסיבות שלי, זה המפרט שחבתי עליו: Celeron 1.8 Ghz (400 Mhz) 480 P-4S333 DDR ,sb 430 256MB Samsung 410 Techayon G9000Pro 64Mb,TV,DVI 550 40 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיריץ לי את המשחקים כמו תותח ושאני יוכל להסתדר איתו לעוד שנה וחצי ככה כרגע יש לי מחשב אם 512 מגה, מעבד היפר טרייניג 2.6 @ 3.12 ולוח אם אסוס P4P800 ואני מרגיש שהוא מתחיל לצלוע חשבתי לקחת את המפרט הזה ASUS P5AD2 E-PREMIUM INTEL PENTIUM 4 PRESCOTT 3.4 GHZ (775) A-DATA DDR 2 533 - S12MB X 2 ASUS EXTREME N6600GT ואז ראיתי שכתוב באתר שAMD יותר טובים למשחקים האם המפרט טוב ואתם ממליצים עליו
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי נושא לפני כמה דקות אבל שם בניתי לעצמי מפרט אני רוצה מפרט מומלץ למשחקים: 1. 5000 מוכן להתפשר 2. משחקים וקצת עבודה גרפית א)photoshop, GTA IV, Dirt 2, ועוד משחקים כבדים ואפילו יותר ב)לא הבנתי מה זה אבל אני ישחק הרבה ג) הרזולוציה היא 1280X1024 3. אין צורך בציוד הקפי 4. יש לי כבר צורב IDE 5.יש לי צורב LG חשוב שלא תתנו לי איזה לוח אם שלא תומך IDE 6. שקט חשוב - 8\10 7. אני לא חושב שאני יעשה אוברקלוק אולי אוברקלוק קטן.. 8.לא צריך מערכת הפעלה ולא צריך הרכבה 9. יש לי חבר שהוא טכנאי הוא קונה מה שאני אומר לו, 10. לא ממש, אין בקשה או חיבור מיוחד
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1) תקציב-3000 * מטרות המחשב? לימודים בין היתר גם אינטרנט ופייסבוק,וכמובן אם אני ירצה לצפות בסרטים,או לחבר את המחשב לטלויזיה,מתכוון להפעיל עליו את כל צורכי האופיס (וורס אקסל...וכ"ו..) * גודל המסך? 14-15 (לא משנה מבריק או מט) * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי-אני יסחב איתו ביום יום * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כמה שיותר- יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה לו את כל החיבורים * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא משנה * כונן אופטי? שיהיה כונן דיסקים-אם יש אפשרות לצורב dvd זה יהיה מעולה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר זמן מה מחשב נייד שישמש ללימודים (הנדסה) בסביבות 2500 עד 3000 ש"ח עדיפות למחשב מאט, קל יחסית ומהיר יחסית (לא למשחקים) עם מסך 15.6 עכשיו מביקורות פה בפורום ראיתי שמציעים הרבה את הדגם הזה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12692 עכשיו התקשרתי לחברה הזאת נייד נייד לגבי הדגם הזה והוא אמר לי שיחזרו אלי רק ביום ראשון אחרי שיבדקו במלאי וכאלה ואז הוא מתחיל להגיד לי שבגלל שזה דגם לא פופולרי אז אין אותו כרגע וזה בעיקר בגלל שהוא 3 תאי סוללה והוא יחזיק רק שעה וחצי! אמרתי לו שמספר התאים לא מעיד על אורך החיים של המחשב והוא אמר שעבדו עלי ושזה מה שקובע ושכדאי לקנות משהו עם 6 תאי סוללה והתחיל להציע לי דגמים כמו http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי בקנייה הקבוצתית את הSSD שבכותרת למחשב הנייח שלי. מאז קניתי ASUS VIVOBOOK S400CA ורציתי לשדרג אותו(יחסית למחשב הנייח שלי הוא ממש איטי). אז כרגע אני מעוניין להוסיף סטיק של 4gb ובנוסף להעביר את הSSD לנייד. 1. רציתי לדעת האם זה אפשרי ואם כן מה אני אצטרך בשביל זה? 2. האם הוא יסתדר עם הSSD הקטן שיושב על המחשב? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
CPU: Core i7 870+Noctua NH-D14 Mobo: Gigabyte P55-USB3 RAM: 8GB Kingston HyperX Blu CL9 1333Mhz GFX:HD6950 2GB @ HD6970 2GB HDD: 500GB Samsung Spinpoint F3 HD502HJ אני רוצה לשדרג את המחשב ולמכור חלקים ישנים, כמה בערך שווה כל שרשמתי למעלה? כל הציוד נלווה נמצא, אין אחריות, נקנה בKSP.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודי הנדסה , סרטים ואולי קצת משחקים. סביב המחיר 3700 ש"ח * מטרות המחשב? לימודי הנדסה , סרטים סדרות ( לא HD 3D) משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" עדיין לא סגור * רזולוציית המסך? מעדיף מסך HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? שלא ישבור לי את הגב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB , HD יציאות רגילות * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB לפחות * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות לעצמי מחשב המיועד לתכנות. (הרצת כמה סביבות VM ותוכנות כמו Visual Studio במקביל) *מפני שאני לא גיימר, ואני לא מתכוון לשחק משחקים אז שאין צורך בכרטיס מסך Intel Core i7 4770K Box (כבר נרכש בשביל הבנייה) Gigabyte GA-Z97-D3H Kingston KHX16LC9X3K4/16X Samsung 250GB 840 EVO MZ7TE250BW Antec VP-500P 500W CoolerMaster CM Storm Trooper בנוסף, אני צריך לקנות גם מסך חדש היות והקודם נשרף לי, מה לדעתכם עדיף? 27 או 24 אינצ'?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה , המחשב המשפחתי הזדקן והגיע הזמן למשהו חדש , כתבתי מה אני מחפש לפי מה שכתוב בחוקי הפורום. תקציב - 1500, לנצל כמה שאפשר אפשר לחרוג ב100-150 , לא יותר המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים דרך האינטרנט, משחקים פשוטים פה ושם , ואופיס לפעמים יש כבר מסך ברזולוציה של 1440x900 , אינצ' 19 אין צורך בציוד הקפי מידת הרעש של המחשב לא משנה לא מיועד לעבור OC בעתיד לא מעוניין באופיס או מערכת הפעלה (אלא אם כן זה בחינם) עדיפות לחנות קרובה למודיעין-ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?סוף שבוע הזה או שבוע הבא תודה רבה וחג שמח וכשר
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-