עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by totlip,

מפרט: I5 3450 ASROCK H61 HVGS כרטיס מסך NVIDIA GT520 דיסק קשיח 2 טרה WD GREEN 4GB 1600MHZ שומש למטרת HTPC SEASONIC 620W S12 צורב CD/DVD LG עבד מעט יחסית. הכל במצב תקין ושמור בקפידה! אשמח להצעת מחיר נורמלית ואמיתית! חיים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מדובר במחשב שאמורים להתחבר אליו 10-15 משתמשים בתצורת שולחן עבודה מרוחק, המשתמשים ישתמשו באופיס בלבד. האם כדאי להשקיע במעבד ייעודי לשרתים, או שאפשר להסתפק במעבד שולחני? האם יש חשיבות לגודל מטמון? למספר הליבות? איזה מעבד מומלץ ויתן תמורה הכי טובה לכסף? מה כמות הזכרון הנדרשת? יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה לעונים.

3. Started by bbking,

מעבד-i7 4960x לוח אם אסוס-x79 deluxe זיכרון 16 גי'גה crucial כרטיס מסך R9 290 -shappire ספק-seasonic 620W ssd 730 series-240 GB מסך dell p2314h 23 אינטש LCD

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

i3 2100 קירור סטוק 4X2 GB RAM HD7850 1GB SEASONIC S12II 520W מארז לא ממש מוכר. לוח Pegatron IPMSB-H61 HITACHI 500GB 7200RPM יש אחריות על הספק כוח ועל אחד משני הסטיקים של הזכרונות.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by popmart,

היי חברים. כעקרון אני צריך רק לוח אם, מעבד, זכרונות. הלוח שבחרתי הוא gigabyte GA-Z97X-Gaming 7 מעבד i7 4790 זכרונות של Corsair -DDR3 1600Mhz CL9-9-9-24 יוצא לי בערך 3400 אז השארתי קצת כסף לשינויים. כל שאר החלקים כבר יש לי. אשמח לחוות דעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by shveyal115,

אני מעוניין במחשב ביתי ובנוסף לבצע מצגות הכוללות אנימציה לנכדים שלי. במפרטים שלכם יש את דו מימד בסיסי או את ביתי חזק פלוס ואני לא כל כך בתחום אז השאלה מה כדאי בשביל אנימציות פשוטות בפלאש או פוטושופ. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Rbix,

דרישות עיקריות: * מטרות המחשב: תכנות, סרטים משחקים חדשים (לרבות GTA V, העיקר שיריץ באופן שניתן לשחק ללא תקיעות). * גודל המסך: 13.3-14 * רזולוציית המסך: FHD. * זמן סוללה ארוך: 5 שעות לכל הפחות של עבודה סטנדרטית. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256SSD רוכש באילת אני מתבלט בין: Asus UX303LN http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22282 (קיימת גם גרסאת SSD). Lenovo Yoga 3: i5: http://ksp.co.il/?uin=26590 i7: http://ksp.co.il/?uin=26589 אציין כי היה נעול על האסוס, אבל אז הגיח היוגה. אשמח אם תוכלו בבקשה להכריע עבורי איזה מחשב מתאים יותר עבורי (בדגש גם על איכות, אמינות ואורך חיים וביצועים). תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by טוהר2324,

יש לי בעיה עם סוללה למחשב נייד דל במחשב הנייד שלי היא לא מחזיקה יותר מחצי שעה ללא חיבור לחשמל. איך אני יודעת אם הבעיה בסוללה או במטען?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nir93,

מחשב לאמא שלי (שימוש ביתי, בלי אוברקלוק, לא מתכונן שידרוג), יש לחבר הנחה מאינטל. אני לא מבין יותר מדי בדברים כאלו אז אשמח לעזרה. בינתיים מה שחשבתי: מעבד Intel® Core™ i5-4570T Processor לוח-אם GIGABYTE Q87M-D2H זיכרון - 8GB Kit (4GBx2), 204-pin SODIMM, DDR3 PC3-12800 memory module כונן למערכת הפעלה - Intel® SSD 535 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, MLC) ההתלבטויות: צריך למחשב מארז+קירור+ספק כוח - ראיתי במפרט דומה במפרטים המומלצים ספק כוח Seasonic S12II-520W or FSP Raider 550W or Antec Neo-Eco 520c, מתאים? המלצות בכללי לשלושת הדברים האלו? בכלל לא חשוב שקט האם לדעתכם כדאי כונן קשיח רגיל (לא SSD) בנוסף לכונן ה-SSD? יש משהו אחר ששכחתי (לא צריך מערכת הפעלה)? ת…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד לעבודה (תכנות). אשמח לדעת מאיפה להתחיל. תקציב עד 8K.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הרכבתי מפרט בסיסי בשלוש אלף בשביל בן דוד שלי שיהיה כמה שיותר זול אבל באותו הזמן יסחוב משחקים טוב, אבל לפי KSP יש בעיית תאימות של הכרטיס המסך ללוח אם... בדקתי קצת את הנושא ולא משנה מה אני לא מוצא את בעיית התאימות שכביכול יש, אני מפספס משהו? יש כאן משהו שלא יכול לעבוד אחד עם השני? זה המפרט: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by Maor Harel,

זה המפרט שעומד להיות לי בקרוב. התקציב הוא 4.5K עם חריגה של 500 ש"ח מקסימום. [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601710803[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601710803 - Intel - i5-4690K Quad core CPU - LGA1150 - 3.9 GHz - 6MB cache - 22nm - 88W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200Mhz - Devil’s Canyon Series - Tray... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪1221/1197[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Gigabyte[/TD] [TD]GA-H97M-D3H[/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97M-D3H - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outpu…

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  13. שלום לכולם דיי הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרה חדשה, אם נהיה מדוייקים בסביבות ה6 שנים, בדרך כלל אם אני קונה מחשב אז אני קונה מערכת חזקה במיוחד שתחזיק לי זמן מה ובהנאה מקסימלית. אני זקוק לעזרתכם כדי להפיק מהסכום הזה את המירב והמקסימום, אבל מצד שני אני לא רוצה סתם ליצור צוואר בקבור ובזבוז מיותר קיצוני, לכן אני פונה אליכם. מספר בקשות לפני שאני מנתב אותכם, אומנם הסכום לא קטן אבל זו החלטה שלי ואני מבקש ממכם שתנצלו אותו. הקנייה תתרכש בעוד מספר ימים 1. מה התקציב המקסימאלי? 9,000 שקלים המחיר הוא למחשב נטו בלי ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל אם זאת להרכיב מערכת חכמה ולא סתם לבזבז ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אתם מרגישים שיש צורך בשדרוג …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by natee,

שלום לכולם~ יש לי נייד פרו בוק (HP) והתקנתי עליו ווינדוס 8 מתי שזה ייצא בגלל כל מיני בעיות עם הכרטיס מסך אני רוצה להתקין מחדש את הווינדוס שהיגע איתו- ווינדוס 7. עדיין מותקמנת לי על המחשב המחיצת שחזור אבל F11 לא מעלה לי את ההתקנה מחדש.... יש פיתרון?

• 69 תגובות
    • 15k צפיות
  15. Started by psybrain,

אשמח לקבל חוות דעת על מפרט מחשב לצורך גיימינג, עריכת וידאו, תמונות ומולטימדיה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=24468

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  16. שלום לכולם, התחדשתי בלפטופ הבא Fujitsu a544 http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/notebooks/lifebook-a544/ אני מעוניין להוציא את הכונן האופטי בלפטופ ולהחליפו בcaddy על-מנת לשים בו כונן קשיח במקום. לדוגמה, זה הcaddy http://www.ebay.com/itm/Add-High-Quality-2nd-SATA-HDD-SSD-Hard-Drive-Caddy-for-Fujitsu-LifeBook-A544-/121367809960?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1c4215cfa8 כעת, ניסיתי לראות ולחפש בגוגל ויוטיוב איזשהם מדריכים או קצה חוט איך מנתקים את הכונן האופטי אך ללא הצלחה רבה, כולם אינם מכסים את הלפטופ הנדון. על-פי כך שקיים בשבילו caddy אני מנחש שהדבר אפשרי אני מבקש את עזרתכם, למי שיש את הלפטופ או מכיר ויודע איך ניתן לנתק את הכונן אופטי ולהוציאו. תודה רבה לע…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב? גיימינג, משחקים כמו caeu, gta v, dota2, lol, עריכת וידאו בעיקר בווגאס 12 ועוד.. הרזולוציה של המסך שמתחבר למחשב היא 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, נכון לעכשיו שמתי עין על מסך 24 אינצ' של del https://www.tms.co.il/product/14336 אעדיף שתפרידו בין המסך והמפרט (שהמפרט עצמו יהיה עד 4500) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 10, חשוב מאוד שיהיה שקט, שלא יתחמם יותר מידי וכו' 6. האם…

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by Rockstatement10,

דגם: HP 2230S. מפרט: INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM המחשב בן כמה שנים, הסוללה שלו לא תקינה ועובד על חשמל. מה גם שהוא מתנתק אחרי שהוא מגיע לשולחן העבודה ואנחנו לא יודעים למה זה קורה... יש טעם לזרוק דבר כזה? אנחנו קונים מחשב חדש בתקופה הקרובה, אבל מחשב באיזור ה-1000 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שום לכולם! אני מחפש מפרט להחליף את המחשב הישן, די הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרה החדשה ובמחירים של היום.. צריך בבקשה עזרתכם האדיבה כדי לשייף ולעשות פיין טיונינג למפרט שהרכבתי. המון המון תודה, מקווה שלא פיספסתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ולקצץ קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן יש מחיר ניוחד ששווה תוספת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הזרמת סרטי HD, משחקים עריכת תמונות בפוטושופ ולימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. שימוש תדיר במחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Fistukation,

שלום למקצועני המפרטים. מבוקש מחשב טוב לגיימינג - ובמיוחד ל GTAV נקודות חשובות: נקודות USB3 מלפנים ומאחור SSD של 250 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי בעלות/תועלת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTAV -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצי…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by elcanan,

התקציב הוא: 3.500K המטרה: גיימינג... קול אוף דיוטי GTA V בטרפילד.... הכרטיס מסך ברשותי... GTX 680 4G... איזה מעבד אפשר להצמיד לו? i3 i5 איזה ספק? אשמח לתשובה...

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  22. שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית. חשוב שלא יהיה כבד אך שהמסך יהיה כמה שיותר גדול, ושישמש לכ-3 שנים ומעלה. הנה עוד כמה פרטים: * מטרות המחשב - בעיקר עבודה משרדית, גלישה, צפיה בסרטים וכו׳ * גודל המסך - חשוב שלא יהיה גלוסי ושלא יהיה קטן - עדיף סביב ה-15. * משקל - חשוב שלא יהיה כבד - המטרה היא לקחת אותו ללימודים והעבודה באופן יומיומי. * זמן סוללה - שיהיה סביר אבל לא על חשבון המשקל. * כונ ן קשיח - אין דרישות מיוחדות. אם אפשר SSDלכונן הראשי - מצוין. * כונן אופטי - עדיף, אבל אולי כדאי להתרפשר כאן בשביל משקל נמוך. * חברה - אין העדפה לחברה מסויימת, אבל השירות חשוב מאוד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מתלבט בין שני דגמים לנובו. - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882128 אסוס - http://www.zap.co.il/modelofflinestores.aspx?modelid=887613 אם תוכלו לעזור לי לבחור או להמליץ לי על מחשב יותר מתאים לגיימינג עד 5000 שקל, תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ag43,

http://www.notebookclub.co.il/products/e6220-7140.htm עם מעבד I7 ו4 גיגה זכרון. עדיין לא החלטתי אם למכור אותו עם 320 גיגה הרדדיסק או SSD 250.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים