עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MetalMachine,

i5 4570 2X4GB DDR3 1600MHz של G.Skill Sapphire R9 280X Vapor-X Gigabyte H87-D3H Samsung 840 EVO 250GB SSD Antec Eleven Hundred Corsair TX850M אני חושב שרוב (אולי כל) החלקים הפנימיים עדיין באחריות של KSP, עד לאוקטובר 16, ועדיין יש לי את רוב הקופסאות

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. עדיף שקט וקטן לא צריך מקלדת מסך עכבר דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H110I-PLUS LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX Predator 2x8GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1060 G1 GAMING 3GB OC GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO mSATA MZ-M5E500BW 500GB SSD mSATA III 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי Corsair 500W 80+Br…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יום יומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים וישנים כאחד (האחרון למשל הוא no man's sky) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד עכשיו הסתפקתי ממחשב נייד של "17 fullHD, כך אני לא רואה צורך ביותר מ 23-26 אינץ' מסך. אין בעיה עם רז…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי? כעיקרון אין אבל כמה שפחות, התקציב יכול להיות גם 6000 ש"ח ומעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן חופשי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס ואינטרנט בעיקר חחשוב שיריץ סרטונים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מספיק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה מרובת טאבים, אופיס, סדרות/סרטים באיכות כמה שיותר גבוהה (כולל קודי פופקורן) קצת fps - קמפיין עלילתי בלבד (אני לא איזה גיימר כבד אבל נהנה מידיי פעם מה fps game התורן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא סדרות battlefield, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל... (זה בסדר אם נשאר :-)) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג... עד 3300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס, בעיקר אינטרנט, עריכת סרטים "בקטנה" (במידה ומייקר משמעותית ניתן לחסוך בפרמטר זה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - וורד שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד למשחקים כלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by er4n,

אהלן:) אני מחפש לפטופ לצרכי עבודה עם תוכנות שבנוסף יתחבר ל- 2 מסכים חיצוניים. אני מעוניין שהלפטופ יהיה חזק ואני לא מתכוון לשחק בו משחקי מחשב. השימוש שלי הוא הרבה תוכנות שמעמיסות על ההארדיסק ומשתמשות בהרבה RAM. חלק מהדרישות שלדעתי יהיו מקובלות לצרכים שלי הן ssd 256 gb minimum ו - ram 16gb מינימום. זמן סוללה וכובד הלפטופ הם טיפה פחות פקטור אבל כמובן שעדיין עדיף לפטופ קל עם סוללה חזקה . אני מעוניין שהמסך יהיה 17' אבל אם תהיה המלצה שתהיה מושלמת וה"פאק" היחיד בה הוא גודל מסך 15' אני אוכל להתפשר (אבל עדיין מעדיף 17 כמובן). לגבי המעבד אני לא סגור על איזה אני אמור ללכת ומעוניין פה לקבל את עצתכם - האם i7 הכרחי או i5 אמור לספק את צרכיי? …

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Matan Damti,

שלום לפורום מספר אחד! מתייעץ פה כבר שנים רבות ותמיד מקבל תשובות - אז תודה. מעוניין במחשב נייח מה התקציב המקסימאלי? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אפשר משחקים ברמה קלילה ביותר. (100fps be cs1.6 אוכל), אם יריץ לי gta ברמה סבבה אני אהיה מבסוט, אבל זה בונוס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינצ..למרות שבאלי לשדרג מסך (לא בתקציב הזה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. המחשב אמור לשמש ללימודים ולחיבור לטלוויזיה 4k באמצעות hdmi מחפש מפרט טוב שאמור לעשות את העבודה, חשבתי על הרכיבים הבאים: מעבד- או i5 או i3 זיכרון- 8 ג'יגה או 16 ג'יגה? כונן קשיח- ssd + קשיח רגיל מארז וספק- אין לי מושג איזה העיקר שייראה נורמלי ופשוט עדיפות לצבע שחור. לוח אם- אני לא יודע מה לקחת, לפי תגובות בפורום הבנתי שצריך משו תומך ddr4 כונן אופטי ווינדוס 10 האם צריך לרכוש כרטיס מסך בנפרד לסרטי 4k? בכל מקרה אין צורך להוסיף כרטיס מסך מעכשיו, אם אצטרך אשדרג בעתיד. זהו, בסך הכל צריך מחשב לשימוש משרדי, אם צריך למלא שאלון אז אמלא אותו. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. שלום חבר'ה אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב. התקציב שלי הוא 7000-8000 למארז ומה שבתוכו. מסך אשתמש ב-24 אינץ שיש לי , ציוד הקפי גם יש לי כבר אז לא צריך. Windows ו office מקוריים שיבואו עם המחשב גם חשוב. השימושים של המחשב יהיו משחקים קצת סרטים אינטרנט וזהו אין בקשות יותר מידי מיוחדות כי אני לא מבין בזה ?

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. היי, אני עומד על תקציב די דל 2,500 ש"ח למחשב נייד. אני סטודנט למדמ"ח ואשתמש במחשב בעיקר לשימושים יומיומיים + קצת תכנות + מעט מכונות וירטואליות (VirtualBox etc...), אני לא מתכוון לשחק בו חוץ מאיזה פיפ"א מדי פעם. שני המחשבים שאני מתלבט ביניהם עולים בדיוק 2,500 אבל אם יש לכם איזושהי המלצה יותר טובה, גם אם תעלה 200 ש"ח יותר זה יהיה בסדר. חשבתי על זה והחלטתי שאני חייב בעיקר 8GB RAM ו- 256SSD. ניידות לא מאוד חשובה לי אבל לא אתנגד (כלומר מעדיף בגדול 13.3 או 14), מעדיף בלי מערכת הפעלה כי בדר"כ אני עם לינוקס וחבל על הכסף. אני מתלבט כי מצד אחד ה310 הוא i5 דור שביעי, אבל הוא גדול יותר ומגושם וצורך יותר סוללה, ומצד שני ה510 קטן יותר ומעוצב יותר, נייד וצורך פחות …

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח- אם כי המטרה היא לקנות באילת, כך שהמחיר שאני רוצה לשלם הוא עד 5500 בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל- במידה וזה באמת משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 +|- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות ADOBE, ביחוד אפטר אפקטס, פוטושופ ופרימייר. תוכנות כבדות לעריכת וידאו ואנימציה. (אופן שימוש הוא פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולו…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל וטיפה יותר אבל רק אם זה תוספת חשובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, עבודה משרדית, תכנות, סרטים, שימוש בתוכנות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות ו-IDE'S באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. התקציב נע בין 3000 ל-4000 בלי חריגה, זה המחשב שהרכבתי תגידו לי איך נראה לכם ואם יש מקום לתקן דברים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪973 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע כמות: 1 - מחיר: ₪245 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE X2 RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪917 קשיח למ…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by HAGIT2120,

שלום, אני צריך עזרה בקניית חלקי מחשב אני רוצה לקנות חלקי מחשב מפלונטר (חנות שמוכרת חלקים יד שניה עם אחריות), קודם כול האם כדי לקנות מהם מבחינת אמינות ? האם החלקים איכותיים? אני מתלבט בין שני כרטיסים RADEON R9 280X GPU Rev 2.0 של ג'יגבייט ב 700. או Radeon R9 290 של Sapphire ב950 . דבר שני, כמה הבדל יש בין הדגמים השונים של הR9 280X, כי יש כאלא ב700 ויש ב1000, האם ההבדל הוא שווה את המחיר? דבר שלישי יש לי לוח אם מסוג gigabyte ultra durable GA-H81M-S2PV שיש בו PCIE 2.0 זה יפגע בביצועים? שווה לקנות חדש ואם כן, מה שווה לקנות? (משהו שיספיק כדי לתמוך במהירות) דבר רביעי יש לי מעבד מסוג INTEL CORE I5 4570 3.2GHZ הוא יעשה צוואר בקבוק? עוד משהו, יש לי 4 RAM צריך לקנות עוד? זה …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם אני מתכנתת שרוצה לרכוש מחשב נייד במחיר 3500 שח עם אפשרות להוסיף עוד כ1000. מטרות המחשב: בעיקר תכנות עבור אנדרויד, הרצת סימולטורים וקימפול. * גודל המסך: 14.1 או 15.4 עם דגש על מסך איכותי, עדיף מט. * רזולוציית המסך: לא רזוליציה גבוהה מידי כדי לא להתעייף משעות עבודה ארוכות. * משקל רצוי - בסביבות 2,5~קג ... כנראה ולא אסתובב איתו הרבה, אבל זאת הפעם הראשונה שיהיה לי נייד, כך שקשה לדעת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה יתרון * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה. אחריות טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף בלי , כנראה אתקין עליו לינוקס…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיצא ושהולך לצאת, אני חושב שמיותר לציין שמות משחקים אני פשוט מחפש מחשב שיוכל להריץ הכל נכון להיום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by yairdf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p צפוי שדרוג ל 2k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן, אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אהיה מוכן לחרוג אם התוספת תאפשר לי להשיג את המטרה שבגינה אני קונה את המחשב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב-תכליתי חזק, הן לעבודה משרדית והן לגיימינג (בנוגע לגיימינג, ראו פירוט בהמשך). אני לא משתמש בתוכנות מקצועיות כלשהן שדורשות עוצמות עיבוד גבוהות (תוכנות עריכה, למשל), אבל במהלך עבודה שוטפת אני עוסק הרבה בהמרת קבצי אודיו, הצפנה ודחיסה של קבצים, ועוד. כלומר, במהלך השימוש השוטף שלי לא יהיו "פיקים" של עוצמות עיבוד, כמו שימוש בתוכנות…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. שלום חברים. להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 2,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי אז לחסוך, אבל גם חריגה קטנה אפשרית. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה ביתית כלומר אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD. מדי פעם עריכת סרטים ברמה בסיסית (MOVIEMAKER או PINNACLE). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by d0s,

אהלן , אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, הסתכלתי כאן באתר וראיתי מפרט שתואם את התקציב שלי : http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/21 יש לי עבר טוב עם KSP אז רציתי לראות את המפרטים שהם מציעים וקיבלתי מפרט יחסית דומה : http://ksp.co.il/?uin=15890 רציתי לקבל את חוות הדעת שלכם על ההבדל בין המפרטים, האם המחיר שמוצע ב KSP עבור המפרט הוא הוגן או שלבדוק עוד אופציות ? תודה !

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by tompkins20,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500, רק במידה והשדרוג הוא משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, BF4, Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ', 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השאיפה היא לגבוהות כמובן 3. האם יש צורך בצ…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. פתחתי פה דיון לפני איזה שבוע ואף אחד לא ענה אז החלטתי לפתוח חדש בתקווה שיעזרו לי S: לומד ניהול מערכות מידע * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים לא כבדים..FIFA אולי וכאלה,תכנות בC++ ועוד תוכנות נוספות בעתיד, צפיה בסרטים, * גודל המסך?- לדעתי 14 מתאים מה שתמליצו בהתאם לתמורה למחיר, האם חשוב מסך מבריק או מאט?- לדעתי עדיף מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)- כמה שיותר גבוה ואיכותי אז יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות לפטופ 15״ לשימושים מאוד בסיסיים - יישומי אופיס וצפיה בסרטים. יש לי דרך חבר של חבר הנחה גדולה על מוצרי אסוס והוא המליץ לי לבחור דגם מסדרת x555. אין לי היכרות עם הסדרה הזאת (ולמעשה בכלל עם לפטופי אסוס) ואשמח לשמוע קצת דעות מבעלי ניסיון לפני שאני נכנס ממש לשאלות לגבי המפרט הרצוי. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by taltarablus,

פרוייקט קיקסטארטר מוצלח של חברה בשם Atom Computer מוכיח לנו שמחשב PC זעיר יכול להיות גם חזק ומתקדם לכתבה: http://hwzone.co.il/neutron-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93/

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים