ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אולי ראיתם את האשכול שלי שהתחרפנתי עם המחיר של המחשב , אז גיליתי עכשיו שהתקציב לא כזה גדול (זה אולי נשמע לכם מוזר אבל זה לא אני משלם על המחשב , וגם לא ההורים . לא קיבלתי גבול לכן הצבתי רף גבוה) , התקציב הוא 6 אלף זה סכום מאוד מכובד דווקא , זה הסכום שכמעט קניתי בו מחשב. אוקיי אז אני צריך מפרט לגיימינג , יש מצב אערוך סרטונים אבל אם זה בא על חשבון כרטיס מסך או משהו אחר שעוזר לי בחוויית גיימינג טובה אז אני מעדיף חוויית גיימינג כמה שיותר טובה. i7 הייתי ממש רוצה אבל כנראה שזה כבר לא נחוץ , תראו אם אפשר לסדר משהו מקסימום i5 . כרטיס מסך זה החלק שהייתי רוצה הכי פחות להתפשר עליו! GTX 980 משהו כזה אפילו אם אפשר TI יהיה נחמד. אז הנה הטופס : 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א)…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת , אם אני אפתור עם היצרן את הבעיה שיש לי עם המחשב הייתי רוצה להשתדרג למחשב ASUS N550JK עם המסך מגע
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר אבל אני לא מתקמצן אם השינוי הוא מהותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגות קלות, לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר CS:GO, TF2, UNREAL TOURNAMENT וכאלה בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1920X1080, אבל יכול להיות שזה ישתנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן ? מה קורה? אז אבא שלי צריך מחשב חדש ואני מתחיל לבדוק לו מפרט, קבלו תדרישות ותודה רבה מראש!: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש שיפור משוגע בביצועים אז אפשר למתוח, תעדכנו אותי ואחליט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד, על מסך 27 אינץ' 1080P, מספיק כ"מ מובנה לא? 3. האם יש צורך בציוד הקפי : …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הנייד שלי כבר לא מצליח להחזיק משחקים מודרנים ולכן אני מעוניין בהצעה למפרט למחשב נייד, כאשר הדגש הוא לשימושים כללים ומשחקים בדגש על משחקי אסטרטגיה כמו Starcraft 2 החדש, למשחקים אחרים יש xbox one שעושה את העבודה בהצלחה. אשמח לעזרה. מצורף השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי כללי ומשחקים – בדגש על משחקי אסטרטגיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו מש…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז ככה התחדשתי במחשב חדש ואני מתכוון למכור את הישן. החלקים כבר ללא אחריות חוץ מהכרטיס מסך והדיסק הקשיח שהם הרכיבים הכי חדשים במחשב (הכרטיס מסך הרכיב הכי חדש). המחשב במצב שמור ביותר, לא בוצע OC לשום רכיב שנמצא במחשב, והוא בן 8 שנים ועדיין מריץ את רוב המשחקים על אולטרה ברזולוצייה של 1920X1080. להלן המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS4 PCI-Express X16 זיכרון ראם: 1024X4=4GB Ram OCZ DDR2 400MHZ ספק כוח: Thermaltake ToughPower 600W כרטיס מסך: NVIDIA EVGA GTX 660 2GB GDDR5 (עדיין באחריות) דיסק קשיח: Western Digital Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" (עדיין באחריות) מארז:…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחפש לקבל המלצה למפרט למחשב גיימינג(בעיקר) ושימוש כללי... בתקציב של 7000 (גמיש) פרטים נוספים: לא דרוש ציוד היקפי. לא דרוש כונן דיסקים כלשהו. חשוב שיהיה שקט (לא בצורה מוגזמת - אבל הוא ישב בחדש השינה ואני לא רוצה שיפריע). המחשב ישב מתחת לשולחן. המסך בשימוש AOC G2460PG http://us.aoc.com/monitor_displays/g2460pg. לכל שאלה נוספת אשמח לענות כאן. תודה מראש על העזרה! יונתן. ___ שאלות מלאות ____ 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K מקסימום א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם לא נדרשת באמת תוספת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח (אפשר עוד אם מפספסים משהו שיועיל הרבה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות Dell studio 1555 עם המסך הנ"ל. שאלתי היא, האם זו לא רזולוציה מוגזמת בשביל מסך בגודל הזה? למען השם, בבית יש לי מסך "22 עם רזולוציה יותר נמוכה... אם יש למישהו נסיון בצפייה במסך כזה אשמח אם ישתף אותי. אגב, השימוש העיקרי שלי הוא בכלל לא סרטים או משחקים, יותר עבודה עם תוכנות משרדיות ויישומים כבדים (matlab) - פשוט המחשב הזה בא במפרט מעורר תאבון... תודה, רני
-
- 12 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חו"ד על המפרט הבא. כל הצעה תתקבל בברכה. תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח שתעזרו לי להרכיב מפרט למחשב חזק שיכיל את הפרטים הבאים, תקציב עד 10K. - 64 GB RAM - חובה (הקצאת משאבים למכונות וירטואליות) - מעבד מרובה ליבות (8 ומעלה) שתומך/מאיץ וירטואליזציה ( VT-X/EPT ) - לוח אם תואם לדרישות ותמיכה בוירטואליזציה, תואם למעבד ולזכרונות. - כרטיס מסך שיריץ משחקים בינוניים עד כבדים ויספיק לטווח של השנתיים-שלוש הקרובות. (FIFA, Batllefield וכו'). רצוי שני חיבורי HDMI להזין 2 מסכים. - כונן SSD עד 250G ל-OS, אם ההבדל במחיר זניח אז 500G. כוננים נוספים אעביר מהמחשב הקיים. - ספק כח תואם למערכת לצורך גדילה עתידית (רצוי 1000W פלוס/מינוס) - מארז איכותי מתאים עם קירור אופטימלי ושקט + קירור טוב שקט ואמין למ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עדיף לקנות את כל המפרט מחשב שלי + מסך מחשב ורמקולים מחול או שכבר לקנות מהארץ?. יש 17% מעמ על חלקי מחשב , אני לא יודע לגבי המסך מחשב.. בכל מקרה עשיתי טבלה שהרכבתי ממחירים הכי זולים שמצאתי בארץ ( זאפ , KSP , פלונטר ) ומחול ( newegg , amazon וכו ) וההפרש יצא לי 2780, אבל זה ללא שיקלול של ה-17% וכן יוצא לי כמה בעיות שלא כל כך מובנות לי... אם אני קונה רכיבים אז אני מניח שאינדיבידואלית כל מוצר יהיה עליו 17% ולא באופן קולקטיבי על כולם, אבל אני לא בטוח בזה.. אם זה כן אינדיבידואלי אז יש כאן רכיבי מחשב שלא שווה לטרוח לקנות אותם והם פשוט יעלו פחות או יותר אותו הדבר. אז מה עם הרכיבים שיש להם הפרש מאוד גדול? כמו למשל תסתכלו על כרטיס …
-
- 12 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
לקחתי את אחד המפרטים המומלצים באתר וקצת שיניתי אותו. המחשב מיועד לשימוש הכללי שלי שכולל עבודה ופיתוח (עם מכונות וירטואליות- עד 2-3 שרצים במקביל), עריכה גראפית (Photoshop וכו'), וגם משחקים. אני משחק על מסך 24 אינץ' משחקים כמו GTA, COD, just cause ו-assassins creed, אבל לא מתעקש על מספר פריימים כל עוד זה לא מפריע למהלך המשחק. (למרות שאם אפשר אז למה לא?). לא צריך לכלול מערכת הפעלה/ אופיס ציוד היקפי וכדו' והזמנתי מארה"ב דיסק SDD 250 GB אז לא הוספתי אותו למפרט. יכולת ההרכבה שלי מוגבלת לחיבור דיסקים וכרטיסים, אז אני כן צריך שירכיבו לי אותו בחנות. לא אוהב את כל העיצובים המוגזמים האלו של המארזים- מספיק לי מארז שחור פרקטי עם חיבורים מקדימה- אבל כן חשוב לי על שקט (7 בסולם עד …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס מסך SAPPHIRE R9 390 אך חלק אמרו לי שהספק כוח שלי לא יספיק וחלק אמרו שכן~ ואני לא כל כך מבין בנושא, בדקתי באינטרנט ואומרים ש 500-550 מספיק אבל עדיף מעל 600 וחלק אומרים שחייב 600+ הספק כוח שיש לי כרגע הוא : Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P הוא יספיק לי? ואם לא, האם דחוף להחליף אותו לפני שאני מחבר תכרטיס החדש או שאפשר להסתדר עם הספק כוח הישן (ובמידה וצריך להחליף אז על איזה ספק אתם ממליצים?)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה אתם חושבים על המפרט המצורף בתמונה? יש לי כרגע מחשב בן 6 שנים ששודרג עם הזמן והגיע הזמן להחליפו. למפרט בתמונה יתווסף כונן SSD של סמסונג EVO 840 שרכשתי לפני שנה + כונן 1TB עם כל החומר האישי שלי. השימושים שלי כבדים אך לא כוללים משחקים כלל. המחשב דולק 24\7 ומהווה מרכז המולטימדיה הביתי [נמצא בסלון - אין לנו כבלים בבית]. חשוב מאוד מהירות המחשב, שיהיה לטווח ארוך, צריכת חשמל נמוכה. לא מתכוון לעשות OC. תמיכה בכל פורמטי הסרטים ועבודה עם קודי. הזרמת סרטים וסדרות למחשבים אחרים בבית, עריכת מסמכים באופן יומיומי. יש מספר תוכנות גיבוי שעובדות כל הזמן ומסנכרנות ללא הפסקה כגון דרופבוקס, גוגל דרייב, crashplane, ועוד. …
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית פשוטה (תוכנות כמו blender,movie maker ודברים פשוטים כאלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקסימום just cause 3 או gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק להחלפת המחשב הנייד שלי, הוא כבר בן 7, ישן ומלא חומר. אני צריך מחשב לשימוש באופיס, פרזנטציות, שמירת חומר ( אופיס, PDF וכו' )הקרנת סרטים וכמובן אינטרנט. הכל לצורך עבודה. הדרישות הן: דל או לנובו עד 14" i5 ( לא נראה לי i7, זה יותר מדי) זיכרון 8 ג'יגה RAM יציאות סטנדרטיות USB2, USB3, HDMI. שיהיה לו בלוטוס זמן סוללה לא ממש קריטי לא חייב כונן אופטי ההתלבטות שלי ( חוסר ידע...) זה נושא הדיסק הקשיח. אני רוצה שיהיה SSD, השאלה אם מספיק 256 ג'יגה, למשל, או שעדיף גם SSD וגם HDD ( אני אוגר די הרבה סרטים לצורך העבודה ). כיום ה HDD שיש לי הוא 500 ג'יגה והמחשב מלא, ז"א שאני אצטרך יותר מ500... תקציב…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כל החלקים הגיעו המחשב רץ מדהים , הנה כמה תמונות המעבד עומד על 4.7GHZ 1.30V - יציב , טמפרטורות מדהימות , הופתעתי בטירוף מהNOCTUA בנוסף אני אעשה בימים הקרובים OC לכרטיס מסך ואפרסם תוצאות של FIRESTRIKE TEST
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה לרכישת מחשב שיתאים לעבודה עם לייטרום ופוטושופ. מאחר ואני לא מבינה במחשבים אשמח אם תפרטו את הצעתכם המחשב ישמש אותי לעבודה בעיבוד תמונות כפרנסה ולא כתחביב מבחינת המחשב אני רוצה שהוא יהיה מעולה וישמש אותי לכמה שיותר זמן עם אפשרות לשדרוג רכיבים במידה והם כבר לא יהיו רלוונטיים ושיהיה ממש מהיר כדי שמספר תכנות יוכלו לפעול יחד ושזה לא יכביד על המחשב. מבחינת תקציב - לא מעוניינת לשלם המון כסף אבל אני יודעת שזה לא יהיה זול ולכן המקסימום הוא 5,000 ש"ח. ועוד משהו קטן... חשוב לי שהמחשב יהיה שקט תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1052 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: ASUS B85M-E כמות: 1 - מחיר: ₪395 מארז: IPPON Chassis A35 120mm Black 380W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪215 ספק כוח: Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD bulk כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial Retail כמות: 1 - מחיר: ₪359 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost כמות: 1 - מחיר: ₪749 קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪465 סה"כ: ₪3662 המחירים הינם כוללים מ…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מחפש המלצה לנייד בשביל סטודנטית לעיצוב תעשייתי, התקציב בין 5000 ל6000 בעדיפות לכמה שיותר נמוך. ישנה אפשרות לרכוש את המחשב בדרום אפריקה אם זה משנה מטרות המחשב: נייד לסטודנטית לעיצוב תעשייתי, עבודה בעיקר על סוליד וורקס, פוטושופ, אילוסטריטור, אוטוקד, ריינו וכו'. גודל מסך: עדיפות ל 15 אינצ'(פחות קריטי) משקל: כמה שיותר נמוך תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב אינו גמיש אף לא בשקל ואם אפשר אז גם לרדת מתחת לכיוון ה-3. * מטרות המחשב? משרדי, לימודים, קצת סרטים, כל מיני תוכנות שירוצו (לא גרפיקה). * גודל המסך? 13-14, רצוי FULL HD בשביל להשאר בקדמה. טאץ' יהיה בונוס נחמד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? וואלה לא. * משקל רצוי? לא כבד. בחורה קטנה כזו. הייתי אומר עד קילו וחצי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, יחסית. שיוכל לעבוד 6 שעות נניח. מוכן גם לשמוע על טיפה פחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, טריוויאלי שיהיה USB3 וHDMI (או לפחות מינידיספליי), ג'ק לאוזניות. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? היא אומרת שהיא צריכה לפחות חצי טרה. נורא הייתי רוצה שיהיה לה SSD כמו שצריך שהמחשב ירוץ כמו סילון. אני יודע שחצי טרה כזה לחלוטין לא בתקצ…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות -גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב ש…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתעתד לקנות מחשב ורציתי לדעת עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים של המעבדים הבאים: והאם זה מצדיק את ההפרש במחיר Intel Core i7 5500U vs i5 5200U תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חולמים על טאבלט חלונות ראוי אבל מתבאסים מהתמחור ומהזמינות של הגירסה מבית מיקרוסופט? ללנובו יש הצעה מעניינת מאוד עבורכם לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-miix-700-הוא-האח-הבינלאומי-של-ה-surface-pro-3/
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ותיק-חדש בפורום. מכיוון שאני כבר לא בעניינים בכל הנושא של חומרה עדכנית- רציתי לקבל המלצה/חוות דעת על שדרוג הזיכרון, כרטיס מסך ודיסק קשיח (בתצורת SSD), בעיקר לצורך גיימינג כבד - 1080p/60fps(מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA V, MGS V וכו') בתקציב של עד 2200 שקלים + - (יודע שזה מעט לחוץ, לכן נוספו ה+ -). כרגע יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: לוח-אם:https://www.asus.com/us/Motherboards/P7P55D_PRO) Asus P7P55D PRO) מעבד: Intel i7 875k (כן, דור ראשון...) ספק: ( http://www.seasonicusa.com/S12II-Bronze.htm) SeaSonic 620W ( S12II Bronze)זיכרון: (http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl7d-4gbrm) G.skill 4GB 1600mhz (F3-12800CL7D-4GBRM) כ.מסך: (Radeon HD 5850 (Toxic 2…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-