ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המפרט? - שיהיה מפרט שקט, שקט מאוד אפילו - יהיה OC קטן של 10-20% בערך, לא מעבר לזה - מחשב למטרות גיימינג (בעיקר), מעט רינדורי תמונות ומעט קומפיילינג - תקציב של 10,000 שח. מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1156 2.8GHz 860 : "SLBJJ" - BOX ₪1458 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD5 ₪1184 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRM ₪533 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5970 2GB GDDR5 : GV-R597D5-2GD-B - RETAIL ₪3517 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪136 מארז: [..] ANTEC P183 w/o PSU ₪758 ספק כוח: [..] ENERMAX ECO80+ 620W : EES620AWT ₪572 קרור למעבד: [..] SCYTHE NINJA 2 REV.B - 6 HEAT PIPES CPU COOLER…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב למשחקים,דרישות: ג'יגה זיכרון,צורב דיוידי,יציאת SPDIF על הלוח אם,הארד דיסק SATA2,ומארז מאוורר. כמובן כרטיס מסך,אין צורך בציוד היקפי. בנוסף אני רוצה לרכוש מסך LCD "19 עם זמן תגובה של 8 מילי שניה אם אפשר דגמים מומלצים (בסביבות 2000 ש"ח). תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי זה מחשב לעבודות גראפיקה,עבודה קבועה. עיקר השימושים הם פוטושופ אינדזיין ואקרובט. קבצים גדולים יחסית 100-500 מגה,חשוב לי מאד מהירות המצב כיום במיוחד אינדזיין/פוטושופ שנכנס לשם קובץ עם טקסט ושכבות כל תזוזה יכולה לקחת כמה דקות. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אין צורך לנסות לחסוך,המשמעות היא שאם הדבר עולה 50% יותר ונותן תועלת 10% אז הוא מיותר לחלוטין,אבל אני מחפש את החומרה הטובה והמשתלמת ביותר באזור התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג ב 10%+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בני דודים שלי קונים מחשב חדש והם קיבלו הצעה, אתם יכולים להציע דברים לשיפור ? מעבד- P4 1.7 Ghz לוח אם- ELITE PV4AXS2 DDR מארז- MIDI P4 SUPER כונן דיסקטים- FDD 1.44 זיכרון- 128MB DDR דיסק קשיח- 40GB U-DMA 7200 כרטיס מסך- RIVA TNT2 M64 32 MB CD-ROM- ACER/BENQ X 52 מודם- ESS V90 VOICE 56K 3000 ש"ח ובסך הכל, איך המפרט הזה ?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אין לי הרבה ניסיון בתחום ואני בסה"כ רוצה מחשב לצרכים בסיסיים + משחקים בינוניים האם יש פה מפרט מתאים? יש משהו שכדאי להחליף? לשנות? תודה מראש... #מעבד * סוג מעבד: Intel® CORE I5 * מהירות המעבד: 2.66GHz * דגם מעבד: I5 - 750 * זכרון מטמון cache: 8MB * מהירות FSB: 1333Mhz * אחריות למעבד: כל החיים # לוח אם * דגם: Intel® WHITESBURG * סוג ציפסט: INTEL DP58WD * מהירות FSB: 1333 Mhz * כרטיס קול משולב: High Definition Audio 5.1 * כרטיס רשת: intel 10/100/1000 * יציאת PCI Express X16 לכרטיס מסך: כלול * יציאת PCI: 3 סה"כ * יציאת PCI Express: כלול * יציאת S.ATA: 2 * USB 2.0: 6 * אחריות ללוח אם: 3 שנים # זכרון * סוג: DDR III * נפח: 2048MB * מהירות…
-
- 13 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום... זה המפרט שאני רוצה תסתכלו ותגידו את דעתכם http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=248_574 אגב אני יודע שהמעבד מגיע בלי קירור אבל אני מקבל קירור מתנה של Tt תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקור חיפשתי נט בוק שיתלווה אליי לעבודה בחול של מספר חודשים. עד שראיתי שיש מבצע על המחשב הבא:http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2?utm_source=mako&utm_medium=mako_hp_kubia&utm_campaign=dailyDeal_754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2 נראה טוב, אבל הייתי מעוניין בחוות דעת שלכם לגביו לפני שאני קונה . תודה ויום טוב 8)
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שימושים: מוזיקה, סרטים - כולל 1080p BluRay ומשחקים קלים מאוד. חשוב שהמפרט יהיה כמה שיותר שקט. על המארז וההארדיסק אני כבר די נעול. ללא ציוד היקפי. כדאי שיהיה מ- TMS, או חנות טובה אחרת מאזור השרון. מעבד: Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤649 קירור למעבד: Scythe Shuriken (Japan Design) Low Profile 6.5CM כמות: 1 - מחיר: ¤137 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L Retail כמות: 1 - מחיר: ¤286 מארז: Antec Fusion V2 Silver HTPC 430W כמות: 1 - מחיר: ¤1056 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤120 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 1TB 16MB **Low Power כמות: 1 - מחיר: ¤588 כרטיס מסך: Sapphire HD 3650 512MB DDR2 HDMI Retail כמ…
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
1. מה התקציב? בין 5000 ל 5500 שקל בלי חריגה... 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים , צפיה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך lcd אני חשבתי על 730B וכל השאר חוץ מרמקולים התקציב לכ. מסך הוא 800 שקל (אני לא צריך יותר מזה) 1 GB זיכרון + הרכבה בחנות (באיזור חיפה) תודה מראש לכל המגיבים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (אפשר לקנות באילת) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וגיימינג קל ( LEAGUE FO LEGENDS / FORTNITE ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם יהיה אפשר להשיג את המחשב ללא ווינדוס וככה להוזיל אשמח 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שזאת משימה קשה לנוכח התקציב ולכן אני פונה לכאן המחשב יהיה לחבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום הרכיבו לי את המפרט הזה בפורום מתחרה ורציתי לשאול איך הוא והאם הו משתלם לי *המפרט הוא למטרות גיימינג כבד *תקציב מקסימלי 5000 שח המפרט: מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪619 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪236 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪590 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב …
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, BF3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב בעיקר לצפיה בסרטים שיורדים מהאינטרנט, מ Xvid ועד HD ... עם חיבור טוב לטלוויזיה LCD HD-Ready. (ללא: ציוד היקפי, DVD, צורב, כונן דיסקטים,) הוחלט על מעבד. * Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn לוח-אם עם כרטיס מסך מובנה. (זה מספיק טוב ?). * GA-EG41MF-S2H (rev. 1.0). זיכרון. * 2048MB RAM. (אני עם Windows XP SP2). הארד דיסק. * גודל 160GB מספיק לי. לפי סדר חשיבות: 1. אמינות. 2. לא מתחמם יותר מידי. 3. שקט. 4. מהיר. מארז + ספק. * לא יודע כמה וואטים זה מספיק, ( לא מתכוון להוסיף כרטיסים למארז, רק את המודם ADSL PCI הנוכחי) העיקר שיהיה שילוב שקט. * קונה מחנות ivory (קרוב ונוח לי). אז מטעמי נוחות, עדיף שאוכל למצוא את הרכיבים המומלצים שלכם באתר שלהם. * תקציב:…
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב לאחי במיוחד למשחקים וזה המפרט: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 950 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 920 ¤ 1 OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier 360 ¤ 2 WD 200GB 7200RPM 8MB JD SATA 660 ¤ 1 POWERCOLOR RADEON X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-EXPRESS 2190 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless 300 ¤ 1 ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 470 ¤ 1 הוא מנועה ואני צריך לדעת אם הוא טוב ואם כדאי לקנות אותו או שעדיף לעשות שינויים
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המחשב שלי בעזרתכם (המון תודה!!) לפני כמעט שנתיים ועכשיו ישנה אפשרות לרכישה של מחשב חדש אז רציתי לבדוק, אני ממש לא מעודכן! אז ככה: מה שיש לי היום זה AMD 3800X2, 2GB ram kingston, ,לוח אם ultra party, הארד דיסק 200MB של WD, כרטיס מסך של 6600 256MB (אפילו לא GT), מארז TT SOPRANO, סט של מקלדת+עכבר MX5000, ומסך 1780Q מה שאני צריך זה מחשב לצרכים הבאים: להחזיק VISTA כראוי, לראות סרטי HD, ולצרכי עבודה: פוטושופ בקבצים גדולים, 3DMAX, אוטוקאד. לא יהיה OC כלל!! לא מתפשר על מסך: מינימום דל 2007, HD גדול (שלי לא מספיק בשיט!) והיו גם כמה פעמים שלקבצים בפוטושופ היה צורך ביותר זיכרון! חשוב גם שיהיה שקט (אני לא מכבה את המחשב כמעט אף פעם) וכן, חשוב לי שיהיה יפה …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מילאתי את הטופס כי זה די יוצא דופן.. אין לי ממש הגדרה לתקציב. יש צורך בציוד הקפי, אבל בחרתי לו כבר מסך. דוד שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט, ואני צריך קצת עזרה. דיברתי עם בן דוד שלי, והוא רוצה מחשב למשחקים, למרות שהוא לא באמת משחק משחקים במחשב אלא על הקונסולה שלו.... אמרתי לו "אז למה אתה רוצה מחשב למשחקים?" והוא ענה "למשחקים שאין לקונסולה". ביקשתי ממנו לתת לי דוגמה, והוא הביא לי לינק לאתר טורנטים.. אמרתי לו לתת לי דוגמה ספציפית, אז הוא חיפש 10 דקות ואז הביא לי לינק למשחק באתר שלא רשום שיש שם לקונסולה, משהו של Battlefield, עשיתי חיפוש קצתר והראתי לו שהודיעו ב-E3 שזה משתחחר גם לקונסולות, ויותר מזה לא היה לו מה להגיד לי. הוא אומר שהוא צריך את זה בעיקר לסרטים. דוד שלי אמר…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מנסה להבין מה ההבדל בין registers לבין cpu cache? אם מישהו יכול לתת לי הגדרה לכל אחד מהם ומה ההבדל בינהם זה מאוד יעזור לי ! תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי אז זה המפרט שלי אני הולך על אינטל כן כן אז על תנסו לשכנע אותי כרטיס מסך אני לא גיימר אז זה יספיק לי כנראה ועכשיו כמה שאלות... איך הלוח האם הזה ?? ועם יש בו כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים?? ועם הכרטיס תואם את המעבד אני כמעט בטוח שכן אבל בכל זאת אממ וזהו אני חושב שיש לי מחשב זה חזק וטוב אז תנו גם אתם חוות דעת תענו לי על השאלות תודה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים... שבוע הבא אני הולך להתחדש במחשב חדש. הבעיה היא שאני יותר מדי זמן לא מעודכן ואני לא יודע כבר מה נחשב טוב ומה לא. המחשב הוא למשחקים כבדים, סרטים ולמעט OC (אני לא ממש מומחה בתחום אבל אני אשמח ללמוד). ראיתי את המחשב הבא במבצע ב-TMSFOX: http://www.tmsfox.co.il/buildsystem.aspx?systemid=5 והוא נראה לי די טוב... הבעיה היא שאני לא יודע כרגע מה עדיף AMD או אינטל, Nvidia או ATI. אני אשמח להמלצות ולשינויים שלכם. הדרישות שלי מהמחשב: להריץ משחקים חדשים בצורה טובה, להיות שקט עד כמה שניתן ובעל יחס עלות-תועלת טוב (אני לא רוצה לבזבז סתם). אגב, המסך הוא 22 אינצ'. תודה אנשים...
-
- 12 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, הנה הבקשות שלי: האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל כמה שצריך! במידת הצורך - כמה שצריך אבל רק אם זה ממש הכרחי אני מדבר פה על מחשב בינוני -. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקי מחשב בעיקר כמו:Conter Strike:Source, COD:BO לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד - בינוניות. האם יש צורך בציוד היקפי ?כן! אני רוצה שבתקציב יכללו המוצרים הבאים: עכבר(של רייזור), מקלדת(לא חשוב כל כך אם היא מקצועית או לא). אוזניות של סטיל- סירייס,פאד של סטיל-סירייס(QCK HEAVY). ומסך LCD בגודל בינוני(אין לי מושג באינצ'ים). עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 לא מעוניין לעשות אוברקלוק. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך- אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בפוטושופ, סרטי HD, תכנות מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אבל זה יהיה נחמד אם יוכל להריץ Simcity 5 בהגדרות בינוניות או נמוכות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין במערכת שתתמוך ב X6800 המחיר למערכת לא כולל מעבד אותו כבר יש לי ( ימותו הקנאים) לוח אם בעל יחולת OC מלא כולל ה MULTIPLAIER ( אם יש לו יציאת PCI רגילה מה טוב ) זיכרון 2GB אם יאפשר אז 4GB כרטיס מסך חזק אבל לא מוגזום - 2 יציאות DVI לפחות ספק חזק 450Wמינימום ומודולארי (שניתן לחבר אליו כבלים לפי הצורך ולא הכל יוצא קבוע ממנו) גוף קרור טוב (יש אפשרות למערכת קרור נוזלים) מארז צורב DVD המערכת מיועדת להפקת וידאו ו 3D ב REAL TIME כל הבלאגן של תוכנות וכרטיסי עריכה יתוספו בניפרד ברגע שתהיה מערכת תואמת אני כרגע עובד על P4 2.8 משודרג לOCשל 3.4 עם RTX100 והגיע הזמן לשדרג אם המתנה שקבלתי (X6800)
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, מחפש לפטופ לאחותי בטווח מחירים של 6,000-8,000 שעתיד לשמש ללימודים אקדמיים ולעריכת תמונות בפוטושופ ובתוכנות נוספות. מכיוון שעתיד להיות הרבה מחוץ לבית, מבקש מסך שלא יחרוג מ-13-14 אינץ'. תודה,
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לחמותי. צרכים משרדיים מאוד מינימלים שלא צפויים להשתנות (אבל בשאיפה שישמש אותה ל 5 השנים הקרובות לפחות. המחשב הקודם שלה סחב עשור) אני מתלבט בין שתי ההצעות מ KSP מעבד AMD או אינטל I3 אנא חוות דעתכם, מה עדיף? אינטל דגם מחשב: LW-004 מעבד אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12982 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-