ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם ההבדל יהיה ממש קריטי עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod,BF,gta V ובעיקר shoters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
השתדלתי להתאים לדרישות המומלצות של Arkham Knight http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=17044&game=Batman:%20Arkham%20Knight אשמח לדעת אם יש המלצות למשהו זול יותר שנותן ביצועים דומים [TABLE=width: 973] [TR=class: pcrow] [TD=class: pctyper][/TD] [TD=class: pctyper, width: 125, bgcolor: #F0F3F1]מעבד אינטל :[/TD] [TD=class: pcimgr] [/TD] [TD=class: pcitemr]מק"ט: #30876Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: pcpm1, align: center][/TD] [TD=class: pcqntr, align: center]1[/…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף כמה שפחות חריגה. 50-100 עוד סביר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, אינטרנט סרטים וכו' + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לצערי קצת קשה לענות על זה עם התיאור שנתנו לי, אבל אפשר לכוון לאזור GTA5, BF4/hardline -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת האם קיים מנגנון כיבוי אוטומטי שמכבה את המחשב במקרה של התחממות יתר(מכל סיבה אבל במיוחד שהמאווררים לא עובדים טוב..) אשמח לדעת..אני מדבר על ניידים ספציפית.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי רוצה לדעת מה ההבדל בין lenovo thinkpad ל lenovo ideapad תודה
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב -- בעיקר ללימודים , תכנות באקליפס, ויז'ואל סטודיו ובהמשך כלים נוספים + צפייה בסרטים בחיבור למסך LCD. * גודל המסך - אני אני בונה על 13.3 או 14'' בעיקר בשל המשקל, מסך מט. * רזולוציית המסך - לא קריטי * משקל רצוי? עד 2 ק"ג - עדיף כמה שפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא יזיק * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי כ"כ * כונן אופטי - לא חיוני, בעיקר כיום שאפשר להעזר בDOK לכל שימוש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (בד"כ גם ככה מגיע מותקן מראש) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם-אין כעקרון כרגע אני די מכוון לדגם : Lenovo IdeaPad U430p 5943-3976 http://ksp.co.il/?uin=24798…
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי, המחשב הנוכחי והזקן שלי עושה בעיות ואני מחפש מחשב משחקים חדש בסביבות 3500 שקלים. חשוב - אני באילת בסוף החודש ומחפש לרכוש משם את המחשב, כנראה מאייבורי, אז הייתי רוצה לוודא שכל החלקים אכן נמצאים שם במלאי. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מאמין שאפשר לחסוך הרבה, אבל אם כן זה מבורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אם ממש חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל המינים, אבל בעיקר הטוטאל וורים האחרונים, Crusader Kings ו-Skyrim עם מודים, Pillars of Eternity, וויצ'ר 3 כ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. השאלה היא לגבי Toshiba L50-B-1MC. יש לו 2 כרטיסי מסך אחד של אינטל, ואחד Radeon™ R7 M260 2GB. ב-Bsplayer, כשרואים סרט על מסך מלא, יש המון קרטועים. זה לא קורה בתוכנה אחרת. יש דרך לוודא שכרטיס המסך הפעיל הוא אכן הRadeon ולא הIntel? אולי יש למישהו רעיון אחר למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת, אהיה בארה"ב ואקנה את המחשב שם. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (פיפא יתקבל בברכה, אבל לא יותר מזה), צפיה בסרטים, אולי מידי פעם קצת התעסקות עם עריכה בסוני וגאס, אבל לא משהו כבד. המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי שיהיה טוב לשימוש בשמש, אבל מאחר ומסך מגע חשוב לי, אני מוכן להתפשר. * רזולוציית המסך? FHD לפחות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיסחוב את ה-5-7 שעות, לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (לא משנה לי מיני או רגיל) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256 ג'יגה, אך ורק SSD, על כל ס…
-
- 13 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שישמש כמחשב קבוע (לפעמים אני אקח אותו למצגות וטיולים אבל 95% מהזמן לא יזוז) לכן הדרישות שלי כאלה: - מסך של 15 אינצ' לפחות. איכות המסך לא מעניינת יותר מידי. אם לא יהייה טאצ' אז אפילו יותר טוב. - מקלדת לא דחוסה מידי (או רגילה עם המספרים מימין או בלי, אבל לא מהדחוסות שבקושי אפשר להקליד עליהן) - פורטים: 4 USB לפחות, HDMI - מע' הפעלה: רצוי WIN7 או את ה-8 בתצורה שנראת כמו 7 (העיקר לא הקיוביקלים המזעזעים שהיו ב-8 בהתחלה). מזמן לא מתעניין בתחום אז לא יודע מה יש עכשו כסטנדרט - חומרה לא כל כך מעניינת, אני מניח שהסטנדרט היום זה HD של 500GB וראם של 4GB לפחות? מספיק לי. - כרטיס מסך זוכה להתייחסות מיוחדת: המחשב יהייה מחובר לTV גדולה ומיועד להריץ הרבה סרט…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיספיקו לראות סרט FHD BLURAY כמו שצריך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אבקש עזרה לבנות מפרט עפ"י הנתונים המתוארים כאן: . מה התקציב המקסימאלי? 3000 (לא ברור לי היכן נקודת עלות-תועלת אופטימלית לכן יש גמישות למעלה ולמטה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (ראה תשובה 1) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 (ראה תשובה 1) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הכבדים הם משחקים ומדי פעם עריכת וידאו\תמונות וזה בנוסף לשימושים ה"משרדים" והאינטרנטים הקלים יותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי ליפני קצת פחות מחצי שנה קניתי מחשב שהיה אמור להיות שרת. לאחסון אתרים. אין לי שימוש בו והכל עדיין באחריות חדש רציתי לדעת כמה שווה הציוד הזה , אני בודק כדאיות האם כדאי למכור את זה או להשאיר ... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן,אני מחפש לפטופ מקסימום עד 2000 ש"ח.צרכים מינמאליים-סרטים,מוזיקה וקצת אופיס.בטח לא משחקים..שירוץ לי זריז.אני מתחיל לימודים עוד מעט אז גם לא כבד מדי(פיזית). אני לא מבין גדול והודעה ראשונה שלי פה אז אשמח לעזרה.תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם התקנת מערכת הפעלה על מחשב נייד מסובכת יותר מהתקנת מערכת הפעלה על מחשב רגיל? (אני שואל כי מעולם לא היה לי מחשב נייד, אבל עובד כבר 20 שנה עם מחשבים נייחים)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר על Zotac gtx 680 4gb אחרי שימוש של חודש... בכמה אפשר למכור אותו???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
קודם כל שבוע טוב לכולם,מעוניין לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרתכם בעניין. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ןעדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם ההבדל יהיה ממש קריטי עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים כגון cod,BF,gta V וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050. אני יודע שיש צורך בשדרוג המסך, יהיה בהמשך. -לאילו הגדרות גר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות את המחשב הזה. האם יש חנות אמינה וזולה שמוכרת אותו בארץ? מישהו יודע האם מוכרים אותו בקפריסין וכמההוא עולה שם? לשאלה אחרונה, האם הוא מגיע בצבע אחד/או שיש צבעים נוספים ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד בעיקר ללימודים אך גם לשימוש פוטשופ ברמה בינונית (אולי קצת אילסטריטור) בכל מקרה תיכננתי לקנות את הhp spectre x360 אבל לצערי הוא יגיע לארץ רק בסוף הקיץ ולא מצאתי דרך להביא אותו לארץ מחול (לפחות לא בעלות שפויה) חשבתי על ה Dell Inspiron 13 7000 7348 כי מבחינת המפרט הם זהים מלמבד הסוללה שמשמעותית חזקה יותר בHP, אבל שמעתי וקראתי ממספר מקורות שיש לו בעיית רעש חמורה במאוורר רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם הדגם? האם הרעש באמת עד כדי כך נורא? האם אתם מכירים דבמים נוספים עם מפרט דומה בעלות של 5500 ש"ח +/- ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה (לא לי) עבור מחשב נייד. המחשב ירכש באילת ולכן ההמלצה צריכה להיות עבור מחשב מרשת שיש לה נוכחות באילת (KSP, אייבורי) או חנות מקומית מאילת (לא מכיר). דגשים: גודל מסך רצוי הינו בין 14" ל- 15.6". ישנה סתירה כלשהי עם הדרישה לניידות, אולם יותר חשוב מסך גדול שיהיה נוח לעבור מולו חשוב מסך איכותי, רז' FHD לפחות, פאנל IPS כמות זיכרון רצויה הינה כ 8GB עד 16GB על המחשב להיות אלגנטי ועמיד, בעל איכות בניה גבוהה רצוי מעבד טוב, Core i5 M או Core i7 U כלשהו חשוב למדי מחשב שיגיע עם כונן SSD - יש לכך השלכות די גדולות על הביצועים אני אדגיש שהתקציב הוא ללא מע"מ (מחיר סופי באילת). תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני מחפש מחשב שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו אוטוקד, סקצ'אפ, רוויט, ופוטושופ ... בתקציב של עד 5000 שקל גג. גודל מסך "15.6 אשמח להמלצות. תודה רבה!! נערך לאחרונה על ידי yooooni9; היום
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי הצעה למפרט הבא, אשמח לשמוע את דעתכם והאם ניתן להשיג יותר טוב במחיר של עד 4K. אני מתכנן לקנות אותו כבר ביום יומיים הקרובים, כל עזרה/הערה/שינוי יתקבלו בשמחה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג ברמה טובה, תכני HD, קצת MATLAB ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).קצת matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא משהו ספיצי, משחקים שיצאו לאחרונה ובשנים האחרונות. -מהי …
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך רק אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי דגש על אופציה לגרפיקה ועריכת סרטים ברמה חובבנית-מקצועית. (כמובן עבודה משרדית, אופיס, אינטרנט, תמונות סרטים, קבצים וכאלה..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרמייר, אילוסטרייטור אינדיזיין וכו' שימוש בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאיל…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ידידה גיימרית שלא מתעסקת בחומרה ביקשה ממני לעזור לה, הבעייה היחידה היא שגם אני כבר מזמן לא עוקב אחרי השוק. מצורף המפרט שהיא שלחה לי, האם יש הצעות לשיפור? הערות: לא יהיה OC בשום שלב, המחשב כנראה ייקנה ב KSP כי אין הרבה אופציות אחרות בירושלים.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-