עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eyal177,

היי ליפני קצת פחות מחצי שנה קניתי מחשב שהיה אמור להיות שרת. לאחסון אתרים. אין לי שימוש בו והכל עדיין באחריות חדש רציתי לדעת כמה שווה הציוד הזה , אני בודק כדאיות האם כדאי למכור את זה או להשאיר ... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אהלן,אני מחפש לפטופ מקסימום עד 2000 ש"ח.צרכים מינמאליים-סרטים,מוזיקה וקצת אופיס.בטח לא משחקים..שירוץ לי זריז.אני מתחיל לימודים עוד מעט אז גם לא כבד מדי(פיזית). אני לא מבין גדול והודעה ראשונה שלי פה אז אשמח לעזרה.תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. האם התקנת מערכת הפעלה על מחשב נייד מסובכת יותר מהתקנת מערכת הפעלה על מחשב רגיל? (אני שואל כי מעולם לא היה לי מחשב נייד, אבל עובד כבר 20 שנה עם מחשבים נייחים)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by elcanan,

מדובר על Zotac gtx 680 4gb אחרי שימוש של חודש... בכמה אפשר למכור אותו???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by falukky,

תודה

6. Started by AgonySense,

קודם כל שבוע טוב לכולם,מעוניין לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרתכם בעניין. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ןעדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם ההבדל יהיה ממש קריטי עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים כגון cod,BF,gta V וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050. אני יודע שיש צורך בשדרוג המסך, יהיה בהמשך. -לאילו הגדרות גר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by brighi,

שלום, אני מחפש לקנות את המחשב הזה. האם יש חנות אמינה וזולה שמוכרת אותו בארץ? מישהו יודע האם מוכרים אותו בקפריסין וכמההוא עולה שם? לשאלה אחרונה, האם הוא מגיע בצבע אחד/או שיש צבעים נוספים ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד בעיקר ללימודים אך גם לשימוש פוטשופ ברמה בינונית (אולי קצת אילסטריטור) בכל מקרה תיכננתי לקנות את הhp spectre x360 אבל לצערי הוא יגיע לארץ רק בסוף הקיץ ולא מצאתי דרך להביא אותו לארץ מחול (לפחות לא בעלות שפויה) חשבתי על ה Dell Inspiron 13 7000 7348 כי מבחינת המפרט הם זהים מלמבד הסוללה שמשמעותית חזקה יותר בHP, אבל שמעתי וקראתי ממספר מקורות שיש לו בעיית רעש חמורה במאוורר רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם הדגם? האם הרעש באמת עד כדי כך נורא? האם אתם מכירים דבמים נוספים עם מפרט דומה בעלות של 5500 ש"ח +/- ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין בהמלצה (לא לי) עבור מחשב נייד. המחשב ירכש באילת ולכן ההמלצה צריכה להיות עבור מחשב מרשת שיש לה נוכחות באילת (KSP, אייבורי) או חנות מקומית מאילת (לא מכיר). דגשים: גודל מסך רצוי הינו בין 14" ל- 15.6". ישנה סתירה כלשהי עם הדרישה לניידות, אולם יותר חשוב מסך גדול שיהיה נוח לעבור מולו חשוב מסך איכותי, רז' FHD לפחות, פאנל IPS כמות זיכרון רצויה הינה כ 8GB עד 16GB על המחשב להיות אלגנטי ועמיד, בעל איכות בניה גבוהה רצוי מעבד טוב, Core i5 M או Core i7 U כלשהו חשוב למדי מחשב שיגיע עם כונן SSD - יש לכך השלכות די גדולות על הביצועים אני אדגיש שהתקציב הוא ללא מע"מ (מחיר סופי באילת). תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by yooooni9,

שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני מחפש מחשב שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו אוטוקד, סקצ'אפ, רוויט, ופוטושופ ... בתקציב של עד 5000 שקל גג. גודל מסך "15.6 אשמח להמלצות. תודה רבה!! נערך לאחרונה על ידי yooooni9; היום

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אהלן, קיבלתי הצעה למפרט הבא, אשמח לשמוע את דעתכם והאם ניתן להשיג יותר טוב במחיר של עד 4K. אני מתכנן לקנות אותו כבר ביום יומיים הקרובים, כל עזרה/הערה/שינוי יתקבלו בשמחה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג ברמה טובה, תכני HD, קצת MATLAB ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).קצת matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא משהו ספיצי, משחקים שיצאו לאחרונה ובשנים האחרונות. -מהי …

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by GTX,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך רק אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי דגש על אופציה לגרפיקה ועריכת סרטים ברמה חובבנית-מקצועית. (כמובן עבודה משרדית, אופיס, אינטרנט, תמונות סרטים, קבצים וכאלה..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרמייר, אילוסטרייטור אינדיזיין וכו' שימוש בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאיל…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Decktor,

ידידה גיימרית שלא מתעסקת בחומרה ביקשה ממני לעזור לה, הבעייה היחידה היא שגם אני כבר מזמן לא עוקב אחרי השוק. מצורף המפרט שהיא שלחה לי, האם יש הצעות לשיפור? הערות: לא יהיה OC בשום שלב, המחשב כנראה ייקנה ב KSP כי אין הרבה אופציות אחרות בירושלים.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  14. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני, צפייה בתכני HD ולימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab במסגרת הלימודים. (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , BF4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך DELL P2414H. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בטווח הבינוני, חודש חודשיים. ככל הנראה, 2-3 רכיבים אוכל להביא מארה"ב (מעבד, זכרונות, כ.מסך). מעוניין לקנות רכיבים שהvalue for money שלהם הוא הגבוהה ביותר, לא מתוכנן שום גיימינג במחשב, אבל השימושים שלי הם מאסיביים מאוד. (תכנות , תוכנות מרובות, עיצוב תמונות וכו') יש לי כבר כונן SSD (120GB) אז אפשר לחסוך מעט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנה - גם הפעלת סרברים על המחשב לפעמים, עריכה גרפית, המון טאבים בד"כ (עד 50 טאבים), עובד עם ש…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by GILGILGIL,

שלום חברים, אני מחפש מעבד שיהיה מהיר ומבוסס על INTEL ו-NVIDIA. התקציב הוא עד 1,800 ש"ח אבל אם אפשר בפחות אז מה טוב. הצרכים שלי הם יחסית בסיסיים - בעיקר אינטרנט (המון יוטיוב), אופיס, סרטים ומשחקים ברמה של בליזארד ויוביסופט (אני ממש לא גיימר אבל לא רוצה שימנע ממני להריץ משחקים). מארז - לא אכפת לי אם יהיה גנרי, כרטיס מסך - משהו איכותי של NVIDIA, לוח אם - סטנדרטי פלוס כי לא מתכנן שדרוגים (רוצה שיחזיק לכמה שנים), ספק כח - משהו אמין, נפח - לא יותר מחצי טרה ווסטרן דיגיטל, צורב סטנדרטי, זיכרון פנימי - יש לתת דגש על 2 כרטיסים מסוג טוב (קינגסטון למשל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מעט אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתק…

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  17. מחפשים את נייד ה-Ultra HD האולטימטיבי? ל-Asus יש הצעה חדשה ומעניינת בשבילכם לכתבה: http://hwzone.co.il/zenbook-pro-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%94-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-4k-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1/

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by צביקה3,

מעבד: Intel® Core™ i3-530 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2H זיכרון: שני סטיקים של G.Skill F3 2GB בתדר 1333MHZ כרטיס מסך: מובנה בלוח דיסק קשיח: ללא קירור למעבד: Arctic Alpine 11 Pro ספק: CHIEFTEC 400W APS-400S מארז: CoolerMaster תודה רבה

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by yooooni9,

שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני מחפש מחשב שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו אוטוקד, סקצ'אפ, רוויט, ופוטושופ ... בתקציב של עד 5000 שקל גג. גודל מסך "15.6 אשמח להמלצות. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by yooooni9,

שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני מחפש מחשב שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו אוטוקד, סקצ'אפ, רוויט, ופוטושופ ... אשמח להמלצות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by _INs4n3_,

מעבד: AMD FX-8150 - BOX לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 זיכרון: G.Skill Ares 4x4GB DDR3 1866mhz כרטיס מסך: Asus GTX 650 Ti BOOST OC 2GB DDR5 הארד דיסק: Seagate Barracuda 2TB קירור מים (למעבד): COOLER MASTER SEIDON 120V Plus ספק: SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan מארז: Antec X1 Mid Tower Gaming Black Case אשמח גם אם תוכלו להסביר איך נתתם את ההערכה (כלומר מחיר גם לכול פריט בנפרד) תודה

22. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה…

23. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

אז ככה אחרי כמה לילות ללא שינה הגעתי למפרט המנצח?! (קשה להגיד שכן וקשה להגיד שלא ) יש להשים לב שהמחירים הם בתור אילתי (לא כולל מע"מ) עכשיו השאלה היחידה היא החנות והמחיר שהיה לי הכי מישתלם .. ישמח לתגובות והמלצות לחנות .. ויקבל הערות על המפרט אם יש כאלה .. עוד ערה קטנה צירפתי את הדרישות שלי כשבניתי את המפרט עם יש איזה ערות על המפרט אחרי קריאת הדרישות שלי ישמח לתגובות.. יש אופציה לחגור בתקציב אבל בשביל זה צריכה להיות סיבה טובה .. אם הולך לצמצם איפשהו קצת ישמח גם להערות... מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray שלוש שנים אחריות מחיר 1424 קירור למעבד Scythe Mugen MAX SCMGD-1000 משך אחריות חודש מחיר 195 לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 LGA1150, In…

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים עריכה גרפית,עבודה משרדית תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופןשימוש(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4,ALL THE NEWS... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) לא צריך מארז מושתק אבל שלא יהיה רועש כי הוא מחשב לסלון. 6. ה…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by yuvalnus,

1. מה התקציב המקסימאלי 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרטטלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…

דיונים חדשים בפורומים