עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: NEWEGG ------------ INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6700) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1268 לוח אם: ASUS P5N32-E SLI ¤1075 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2278 כרטיס מסך: NEWEGG ------------ ASUS PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB DDR3 384BIT DUAL DVI HDTV TV/O - DX10 - RETAIL ¤3454 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤454 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ¤228 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ¤228 זיכרון: CORSAIR DOMINATOR DUAL CHANNEL 2048MB (1024X2) DDR2 800 DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4D ¤720 NEWEGG ------------ מארז…

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Plast,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר, עבודה משרדית וסרטים כזה ברגיל כרגע. בעתיד הוא עשוי לשמש ללימודים ושימוש בתוכנות למיניהן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כרגע לא.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4,FIFA15 וכו' כו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 21" וטלויזיה 42" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by SPONER,

שימוש גיימינג: מחפש מחשב ולא מוכר רוב חלקיו באחריות . מפרט טכני מתומצת: מעבד : INTEL CORE I7 2600 3.4G כרטיס מסך: Gigabyte GTX680 2GB GDDR5 HDMI Windforce זיכרון ראם: g.skill 8 giga ספק כוח: chieftec 600 לוח אם: asus p8h61 דיסק קשיח: Hitachi 1T כונן אופטי: LG DVD RW *22 מארז: sharkoon

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני משדרג את המחשב המעפן שלי( duron 1200) למכונה של ילדים גדולים ,אני צריך "סה"כ" מעבד,לוח אם,זיכרונות,כ.מסך,מארז+ספק תקציב של 4000 ש"ח כאשר בשלב זה לא יתבצע OC (אני עדיין לא מכיר את התחום בכלל). המפרט שלי טיפה שונה לא יצא לי לפגוש כזה בפורומים לכן דעתכם חשובה לי אולי משהו חשוד בו: CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU [ ¤ 702 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) [ ¤ 885.88 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 256MB PC3200 Memory [ ¤ 342.54 ] 2 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card [ ¤ 1297.26 ] 1 Cases : Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting (P/S not included) [ ¤ …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Nero4321,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח בערך אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K או 4K, אני עדיין לא יודע מה התקציב שלי יאפשר לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, אני מחפש מחשב לשימוש יום יומי, בעיקר לשימושי משרד (אינטרנט + אופיס) אך שמדי פעם אני יוכל להפעיל בו תוכנות גראפיקה ואדריכלות לרבות פוטושופ, אוטוקד, סקאטצפ, VRAY ועוד. חשוב להבהיר כי המחשב יהיה מחובר בצורה תמידית ל-2 מסכים, ספק 3. מצ"ב השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח כולל מע"מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + תוכנות גראפיקה ואדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי של אופיס ואינטרנט + זליגה לתוכנות גרפ…

7. שלום לכולם כמה אפשר לקבל על הרכיבים הנ"ל (אם אפשר), בנפרד או ביחד? לא עברו אוברקלוקינג לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R מעבד Intel i7-930 זכרונות Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3K3/12GX) (אגב - רוצה לשדרג ל Gigabyte GA-Z170X-Gaming-3 i5-6600 HyperX HX421C14FBK2-16 (2X8GB DDR4 2133Mhz אשמח לחוות דעתכם על הדרך)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי, יש לי ASUS ZenBook ux31e, המסך שלו שבור ולא עובד (מנפילה שבה אולי ניזוקו עוד חלקים וזה מקור הבעיה שלי ), אני מחבר אותו עם מיקרו HDMI - HDMI למסך חיצוני (Sony Bravia). העסק עובד סבבה בלי דרייברים של הכרטיס מסך (integrated Intel HD Graphics 3000 GPU) או בסייפ מוד אך ברגע שמותקנים דרייברים הוא פשוט לא מזהה את המסך החיצוני לא משנה מה אני עושה (fn+f8, Win+P, ניסיון על בליינד "להעביר" למסך החיצוני) לכן אני מסיק שהוא לא מזהה אותו (גם לא משמיע רעש כשמחברים אותו). כשמותקנים דרייברים אז מסך הטעינה של וינדוס מופיע על המסך החיצוני אך ברגע שהוא נכנס לוינדוז אין שום אות לזיהוי. אבל בלי דרייברים אין שום בעיה! איך אני גורם לו לעבוד עם דרייברים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Ncoder,

שלום לכולם, אבא שלי מעוניין במחשב שישמש אותו בעיקר למשחקי אינטרנט פשוטים כמו באבלס . המפרט שהוצע ב-1500 ש"ח: מעבד אינטל G4400 לוח אם כולל כרטיס גרפי בלוח של גיגבייט H110 (לא ידוע לי הדגם המדוייק). זיכרון של קרושל DDR4 סטיק אחד 4 גיגהבייט (לא ידוע לי דגם מדוייק) דיסק קשיח SSD של חברת פנטר??? גודל 120 גיגה (לא ידוע לי דגם) צורב DVD מארז כולל ספק כוח 500W (לא ידוע לי דגמים) זה המפרט שאבא שלי קיבל מהחנות המקומית והיעדר הדגמים המדוייקים מאוד מחשידים אותי. מה דעתכם? האם יש משהו שהייתם משנים במפרט או האם יש לכם הצעה למפרט טוב יותר עבור השימושים של אבא שלי? הייתכן שאפשר להביא מפרט יותר זול? …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by chap123,

לדוד שלי יש מחשב משנת 2005\2006 של Lenovo Thinkpad R50e ואני לא יוד בדיוק איך לפרמט אותו. אני יודע שאמור להיות איזשהו כפתור backup שכאשר אני מעלה מחדש את המחשב (במסך שלוחצים F12 או F משהו בשביל הביוס) אני לוחץ על הכפתור הגיבוי הזה והוא אמור להתקין מחדש את ה windows כי הוא מובנה בנייד. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. ייעוד המחשב הוא עבודה עם לינוקס הכולל הרצת VM באופן קבוע עם מערכת ווינדוס 7 (שפועלת באופן קבוע ברקע). (שניהם 64 ביט) אני מתכנת הרבה ועובד גם עם פוטושופ יחסית הרבה זה למה היה חשוב לי מעבד חזק (הליבות הולכות להיתחלק בין הלינוקס לVM) הדגש שלי בהרכבת המחשב היה שקט מכיוון שפרט זה הוא הכי חשוב לי. עריכה: תודה לכולם על התובנות! בכדי לחסוך לכולם את הקריאה עד הסוף, לקחתי את ההודעה האחרונה ו"עידכנתי" את הפוסט הראשון עם המערכת האחרונה ככה שהתגובות מכאן והלאה לא רלוונטיות להודעה זאת וניתן להתמקד רק בתוצאה הסופית הנה המערכת שאני קונה סופית, אני מדפיס אותה כאן בשביל אנשים אחרים בעתיד שחשוב להם מחשב שקט! ועדיין מאד חזק! (אני מקווה שלא איכפת לכם שאני משנה את הכותרת למחשב עד 6 בחז…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום! יש למישהו מפרט מלא של LG R380 שמביאים בחברת פלאפון? ומה דעתכם על הנייד הזה בכללי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. שלום יש לי תקציב של עד 5-5.1K ש"ח למחשב , כולל מסך LCD (סאמסונג 731B) מה אתם אומרים על המפרט הבא? (מלוג'יק PC) מעבר אינטל E6400 1299 ש"ח לוח אמ Gygabyte 945P S3 609 זכרונות TwinMos 1024 667 629 כונן פלופי 1.44 46 צורב DVD LG BLACK 199 דיסק קשיח WD 250GB 16MB BUFFER 454 מארז FOXCOM BLACK ? עם ספק 400W (ספק של חברת FSP ) 232 מקלדת מולטימדיה LOGITECH שחור 80 עכבר LOGITECH שחור 45 הרכבה 160 סך הכל מחיר - 3758 ש"ח אחרי הנחת מזומן - 3600 ש"ח + כרטיס מסך PALIT X800GTO מסקייPC. 550 מסך - 1100 ש"ח. מה אתם אומרים על המפרט? מה אפשר לשנות או להוסיף? מה אתם אומרים על הספק שלקחתי ? יחזיק את המערכת? תודה ניב

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ashinak,

אני עומד היום לפני קניה של מחשב נייד ועברתי על כל הסוגים והמינים של המחשבים ואלה הדגים שאני חושב בכיוון שלהם ה- asus a8jn http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3683 ה-dell inspairon 6400 high preformens עם הרכבה לגיגה זיכרון http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך הניידים של אסוס מכל הבחיונות עמידות, אמינות לטווח הארוך מה עדיף מה יחזיק יותר ושורה תחתונה מה עדיף... איך הניידדים של DELL בהשוואה ל-ASUS ..... אם תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד ובכלל כל חוות דעת תתקבל בברכה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, מעוניין בנייח גיימינג חדש בתקציב 3-5 (ללא היקפי/מ"ה וללא כ. מסך) אעביר אליו את הכרטיס הנוכחי 1660 ובעתיד אקנה כ. מסך חדש המחשב בעיקר עבור גיימינג (עם דיסקורד וסטרימינג), אבל גם ableton ואיזו מכונה וירטואלית פה ושם, לכן נוטה ל i7 (או רייזן7) מתלבט אם לקחת דור יוצא (12, 5000) בזול עם DDR4 או להשקיע בדור חדש (13, 7000) עם DDR5 במחשבה שיחזיק יותר קדימה יחובר למסך רחב 21:9 רזולוציה 3440x1440 ריענון 144 (שיאומי 34) וגם ל oculus quest 2 מנחש שאצטרך איזה 3070 כדי לנצל אותם באמת. אשמח לדעת לאיזה כרטיס מסך מינימאלי כדאי לכוון המחשב יושב בחדר קטן יחסית (6מ"ר) ללא מזגן אז אני מעדיף שייצר פחות חום. לכן אני נוטה ל 12700 לעומת 12600k (זה הגיוני א…

16. Started by hellfire03,

אם אני לא טועה יותר טוב לסוללה שתהיה ב 80% בערך מאשר ב 100 ועדיף שלא תיטען כל הזמן בחלק ממחשבי IBM ראיתי שיש כ לים לניהול טעינה של סוללה אבל אצל DELL לא ממש מצאתי (באתר שלהם) אני מניח שיש תוכנות צד שלישי שיכולות לעזור בעניין (או אפילו כמה פקודות ב CMD...) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by איש מטורף,

whats up peeps? תראו, אני כבר די הרבה זמן מנסה להרכיב מפרט איכותי ועכשיו עם אישורה של אמא אני חושב שהצלחתי להרכיב משהו שמוסכם על שנינו. הבעיה היא שאני לא יודע איזה מפרט שווה לי לבחור בגלל מספר דברים. אז, קודם כל המפרטים: Comp-IL LogicPC אז ככה, בComp-IL אני מקבל את ה7800GT של EVGA שמגיע עם הBF2 וספק מצויין של MGE עם סליבינג שמתאים למודינג שאני עושה כרגע. אבל, המחיר הסופי הוא יחסית גבוה ולא מאפשר לי לרכוש תוספות כמו קטודות, מאווררים וגיים פאד. לעומת זאת במפרט של LogicPC המפרט הסופי ללא התוספות למינהן הוא הרבה יותר זול, אבל כרטיס המסך הוא גרוע מהEVGA ואני דואג שאני ארגיש את ההבדל. הספק של Enermax נראה לי מצויין וקראתי עליו רבות, אך עדיין אני לא מסוגל להחליט אם ה…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by natasha,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, גרסא לא חשובה לי 8. האם ישנה העדפה לר…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by iDrA,

לקניה בארץ עד 3000 (חריגה מינימלית) * מטרות המחשב? לימודי עיצוב מולטיטאסקינג ועריכה בסיסית * גודל המסך? 15.6/14 עדיפות למט * משקל רצוי? מקס' 2.3 עדיפות לפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מחשב לא מכוער, מעוצב יפה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Vinsader,

אז שמעתי שהחברה ממש מבינים פה וזה. מקווה שיתייחסו אלי למרות שאני עם ההודעה הראשונה שלי פה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פאר קריי 4, באטלפילד 4, בתקווה שיצא עוד החודש GTA V. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by DaNTaF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יהיה הבדל משמעותי אז אפשר עד 6000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ערכיה גרפית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop cc 2014 , Photoshop Lightroom , Premiere Pro CC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dota 2 תחרותי , BF4 , GTA V וכל מה שעתיד לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 24" …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by nirNN,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K נוסף - מעדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב ? תוכנות תלת מימד ורינדורים בעיקר גם עריכה גרפית 2D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks adobe cs6 autocad 3ds max vray keyshot blender שימוש כבד במחשב, זקוק למכונה שתוכל לעבוד הרבה שעות ברציפות (ו\או חומרה שתקצר זמני רינדור ועבודה על מודלים תלת מורכבים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משמש לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של סמסונג syncmasterP2770hd שוק…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by joni777,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עריכת מוזיקה ושימוש בו במסיבות בתור דיגיי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי רגיל כזה לא ענק אבל לא קטן * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא כבד מידי 3KG ככה לא יודע מידות באמת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) נדרש לפחות איזה 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא משנה * …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. התקציב המקסימלי הוא 5100 ש"ח (זה כבר מעל מה שרציתי מלכתחילה) מראש אני אומר שbooh מאוד עזר לי באשכול הקודם, אבל אני רוצה לשמוע עוד קצת דעות מאנשים אחרים. זה הסוג של אדם שאני, לא החלטי בשיט ולפני שאני עושה משהו אני חושב 1000 צעדים קדימה. המחשב הוא למשחקים ולסרטים בHD המסך שאני משתמש בו הוא SAMSUNG P2250 1920X1080 FULL HD 2 MS זמן תגובה. ו22 אינץ' לא זקוק לציוד היקפי אני מתכוון להתקין WIN7 *יכול להיות שאני אעשה OC בעתיד (אוברקלוק קל) אבל כרגע לא נראה לי בגלל שהמחשב הזה אמור להריץ כל משחק שקיים על הגדרות הכי גבוהות בקלות. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪953 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪615 כמות:1 http://www.skypc.co.il/p…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום! הגיע הזמן להחליף את החנטריש הנוכחי, ויש לי התלבטות בין שני מפרטים שבניתי, למטרת משחקים. אשמח אם תעזרו לי לבחור, או לשנות כל דבר שאפשרי. ההתלבטות היא בין מפרט מבוסס אינטל, שיהיה למטרת לימוד OC, ולבסוף OC קטן של 600 מגה הרץ או יותר. או מפרט AMD ללא OC. התקציב- 3900, לצערי אי אפשר יותר. להלן המפרטים: Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, 1394, USB 2) Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory x2 Maxtor 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt With Transpar…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים