עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח, אפשר לחרוג בעד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תוכנות בשימוש: תלת מימד cinema4D after effect Photoshop illustrator Form-Z - תוכנת תלת מימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

2. שלום, החלטתי לקנות את הדגם 5579 של דל. Dell Inspiron 15 5579 N5579-9111 קראתי באתר של דל שהסוללה פנימית ולא נשלפת כמו במחשבים מדורות קודמים. אני משתמש רוב הזמן במחשב במשרד ורק לעיתים רחוקות נוסע איתו. עקב כך הסוללה מנותקת מהמחשב והמחשב מחובר לחשמל. רק בנסיעה אני מחשב את הסוללה ועושה בה שימוש. להבנתי, העובדה שהסוללה כל הזמן במחשב כאשר הוא מחובר לחשמל מקצרת את חייה וכאשר באמת צריך אותה היא כבר לא תאפשר זמן עבודה רב. האם בכל המחשבים החדשים זה ככה? האם ניתוק הסוללה הפנימית תאפשר עבודה עם חשמל? תודה רבה על העזרה

3. שלום לכל התותחים! יש ברשותי מחשב נייד בן 4 שנים עם 16 ג'יגה ראם ומעבד Intel(R) Core(TM) i7-8550U CPU @ 1.80GHz , בלי כרטיס מסך עם זיכרון עליו, הבעיה כשאני עובד עם הרבה חלונות פתוחים (בעיקר חלונות של גוגל כרום), אז הוא נתקע לפעמים וחושב הרבה זמן ואני גם עובד עם תוכנת עריכת וידיאו כמו CAMTASIA שאני מסתדר איתה אבל היא עובדת יחסית לאט או נתקעת קצת והיה יכול להיות הרבה יותר כיף אם היא הייתה עובדת יותר טוב. אני רוצה לעבוד גם עם תוכנת עריכת וידיאו CAPCUT (הגירסא השולחנית) אבל היא בכלל לא נפתחת לי, ביררתי וזה כנראה בגלל שהחומרה שלי לא מספיק חזקה בשבילה. אני לא משתמש במחשב בשביל משחקים, אולי כן בעתיד אבל לא קריטי אם לא. חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק ומהר הרבה יותר בלי תקיעות. …

4. Started by Yahi69,

היי, כמה שווה המערכת הזאת: מעבד: QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz קירור למעבד: לא זוכר אבל משהו פשוט, דומה לסטוק. לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כרטיס מסך: Palit Sonic Platenum GTX460 זיכרון : 2X2GB 1333 transcend דיסק קשיח: SSD 120GB intel 320 צורב: LG X2 ספק: Seasonic S12II Bronze 620W מארז: xigmatek asgard pro כ.רשת אלחוטי: Edimax 7711W 150mps ספרי הוראות נשמרו לכל (!) החלקים . תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי לכולם ביקשתי הצעת מחיר מכמה חנויות וTMS נותנים מחיר טוב אבל אני לא יודע עד כמה תואם המחשב שהציעו. המפרט שביקשתי היה זה... http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/8 וההצעה שהם נתנו מצורפת אז הם נותנים לי משהו סביר ועוד במחיר הרבה יותר זול? כדאי לחפש משהו אחר? יום טוב - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, ברשת שיש במארז לא ייתקע הרבה אבק? (זה מארז אחר לגמרי) והאם יש יציאת DVI גם? כי יש לי שני מסכים שאחד מהם קצת ישן.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by rost1k,

שלום אני מחפש מחשב לגיימינג כבד כמו CSS COD BO BF3 זה מה שהציעו לי: המפרט - IVORY -// I7 checked with s1155 ssd added Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 2x4GB Mushkin BLACKLINE Edition Dual Channel CL9-9-9-24 Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Intel 40GB SSD 320 Series Sata II 2.5'' SSDSA2CT040G310 (Oem) DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Zalman CNPS9900 MAX LED CM690 II (Advanced) Black ATX Case With Window (No PSU) Nitro 750W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ Bronze (Retail) 4590 ש"ח ועוד מפרט מTMS: http://tms.co.il/preview/spec/4f6qvkd7 פתוח לעוד מפרטים תודה.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום ושבת שלום! אני רוצה לקנות לפטופ לגלישה באינטרנט,עבודה וסרטים (שימוש רגיל) הציעו לי את הלפטופ של Gigabyte Santa Rosa W566U דגם: dc2tm2eh16 מחיר שהציעו לי הוא 4790 ש"ח מפרט: מעבד ליבה כפולה T7250 מערכת הפעלה XP זיכרון 2 ג'יגה כרטיס מסך GML960 INTEL ACCELERATOR הרד דיסק 160 ג'יגה כונן אופטי DVD-RW כרטיס רשת רשת אלחוטית אחריות של שנתיים מה אתם אומרים?,נראה בסדר?,אם באותו מחיר יש לכם הצעות אחרות אני אשמח שוב תודה רבה,אתם עושים עבודת קודש ליאור

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by yoel12,

שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב גיימינג בסכום כולל של 6,500 ש"ח ללא מערכת הפעלה, בחריגה של עד 500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 כולל חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF\COD\AC\FC4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by gorfff,

טוב אני רוצה ליקנות כמה חלקים למחשב שלי...ביגלל שאני לא מבין הרבה..קיצר כלום. טוב אז קודם מה שיש לי amd 2200+ nforce 2 albatron km18g r9000p 128 hd maxtor 40 giga הכי פשוט בשוק 512 -singel channel (2X256( 2700 לא אותם חברות זיכרון.. אחד גיל ואחד, לא יודע.. קיצר יש לי ביד 3500 שקל אני לא עושה oc 1)ביגלל שיש לי מעבוד שעובד על 266 אז אני רוצה ליקנות מעבד של 333 שיעשה לי טיפה תמחשב יותר מהר..amd 2500 או 2600 כדאי?האם אני צריך מישחה טרמית איזה מאוורר? או שאני יוכל להסתפק עם מה שבא עם הbox ? 2)אני קונה כרטיס מסך r9800p זה סבבה? 3)יש מצב לעוד 512 זיכרון?(2700) לא רוצה לעשות משולש או איך שקוראים לזה..ל 64 ביגלל שאני רוצה כרטיס מסך טוב... היהיהי אני הלך ליקנות השב…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם, לאחר כמה ימים של חקירה והמלצות בפורום הנ"ל בניתי לי מפרט ואני מעוניין בדעתכם, מדובר במחשב + מסך בתקציב של 6.5 K המיועד למשחקים כבדים . מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 3, BF3 וכל המשחקים החזקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by arielarielariel,

1. מה התקציב המקסימאלי?- 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- בבקשה לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- אין לי עוד כסף לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- PUBG/FARCRY 4/WITCHER 3/ RAINBOW SIX SEIGE וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-24אינץ', 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מחפש מפרט שיכלול את המארז : mozart vcr001sns http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart/vc4001sns.asp אם מישהו יכול לתת לי חות דעת אני נורא אשמח לגבי המעבדים מה יותר מומלץ ומה כדאי המליצו לי על הpentium d 805 2.66 ואני מתלבט בינו לבין 2.8 d920 ובכלל לבין ה amd אני חושב שאני בהמשך יעשה לו oc אז אני מחפש קירור טוב על מסך חשבתי על samsung 960 BF: http://www.samsung.com/he/products/monitor/19lcdmonitor/960bf.asp איפה אני יכול להשיג מידע או שאתם יכולים לעזור לי גם בזה לגבי כל האחריות עם הפיקסלים שמעתי שזה נורא בעייתי בגדול קיבלתי המלצה על כ.מסך x800xl של ati וחברים אמרו לי שבזמן האחרון הם קצת מזייפים והקירור שלהם על הפנים והמאוורים הם מפלסטיק שזה לא הכי ט…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by avi215,

מבקש המלצה לנייד בתקציב של עד 4K +/-, מיועד לסטודנט לשימוש כגון : גלישה , office , גרפיקה, וכו'.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by xena,

טוב, קיבלתי היום במתנה את ה I7 4790 (בלי K), ואשמח בסיוע בהרכבת מפרט הולם סביבו. אינני מתכוון לשחק משחקים טובעניים (קצת DOTA), אך ארצה כרטיס מסך סביר. ובכלל, ניתן לראות ב"מחשב שלי" את סגנון המחשב שאני מחפש. ללא אוברקלוקינג. אם המפרט המצורף לא נורא, ארצה כמה דגשים לגביו: 1. האם יציאת ה SSD בסדר או שאני צריך mSata? אני רואה שיש על הלוח M.2 PCIe connector. האם זה mSata? 2. האם הלוח בסדר? אני צריך 6-8 יציאות USB. שאר היציאות לא ממש משנות לי. 3. אני צריך כרטיס מסך עם יציאת HDMI (לא מיני HDMI ולא יציאות אחרות). 4. האם זה הכרטיס קול XONAR המדובר? (אני מחבר את המחשב למערכת חלקים) 5. שקט חשוב לי. האם המפרט שקט? (ספק כוח, אוורור למעבד וכו') 6. יש לי מארז.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/1d6cbd4b-77f4-4b0f-ba72-e4315391eec4?utm_source=cliqa&utm_medium=cliqa_deals&utm_campaign=dailyDeal_1d6cbd4b-77f4-4b0f-ba72-e4315391eec4 בקצרההמחשב הנייד שאנחנו מציעים לכם היום, Acer Aspire מדגם AS7551-7422, מציע את הטוב ביותר מכל העולמות: מהירות וביצועים של מחשב שולחני עם ניידות של לפטופ, מסך HD בגודל 17.3 אינץ', מעבד חזק וחדיש עם 4 ליבות AMD Phenom II, משקל נוח, כרטיס מסך גרפי שמתאים למשחקים, דיסק קשיח בנפח 500GB, זיכרון של 4GB, זמן בטריה ארוך ועוד ועוד - הכול ארוז בגוף מעוצב, דק ומהמם ובמחיר חסר תקדים של ₪2490 בלבד, במקום ₪4500! נשמע טוב. הבנתי שהמעבד הזה מקביל לINTEL I5 ויתר הנתונים נשמעים ג"כ מצוין. (כן ראיתי שמדוב…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אורח

אז אחרי שהבנתי שהלפטופ שלי לא נהרג בסופו של דבר, אי הבנה קטנה... חשבתי קצת והגעתי למסקנה שאין לי ממש צורך בנייד מכיוון שאני לא מנייד אותו. ובמחיר יחסית נמוך אני יכול לרכוש נייח שיהיה יותר טוב מהנייד הנוכחי שלי. אז, אני מוכר את הנייד, והקציב החדש שלי עומד על: 3000 ש"ח. מאוד חשוב שהמפרט החדש יתן ביצועים טובים יותר מהנייד הנוכחי שלי: Lenovo ThinkPad T400 2764CTO Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9400 @ 2.53GHz L2 8Mb Cache 4Gb Ram DDR3 1066 MHz בנוגע לצרכים שלי, די פירטתי עליהם אתמול: אני צריך מעבד, לוח אם וזיכרונות אני צריך הרבה כוח עיבוד והרבה זיכרון שהכרטיס מסך יהיה מובנה, ממש לא חשוב לי. לא מעניין אותי רעש, מבחינתי, מטוס סילון בחדר ליד המיטה זה בסדר גמור. אני …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. nvidia geforce 8400m g 256 mb האם זה כמו כרטיס מסך במחשב נייח או שיש איזשהו הבדל(מבחינת משחקים וכדו') ואם יש הבדל כמו מזה שווה (בנייח)?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by David Ell,

חבר של אבא שלי עם חנות מחשבים אמרתי לו כמה דגשים ושלפי זה יביא לי הצעת מחיר לדברים, זה מה שהוא הציע לי: קינגסטון 16GB DDR4 SSD240 של קינגסטון I5-7400/6MB לוח אם B250M דיסק קשיח 1TB של סאטה כל זה ב2950, יש מצב שטעיתי בדגמים כי הכתב יד שלו לא ברור מה אומרים? יש לי GTX1060

19. שלום. אני צריך מחשב נייד, רצוי של IBM או LENOVO. מצא חן בעיני הX61T של לנובו. התקציב הוא 1000 שח, אם זה שווה את זה, אפשר לחרוג קצת. אני סטודנט, אז המחשב צריך להיות נייד, 1.5 קילו. לא משחק משחקים. קצת matlab (למי שלא יודע, זו תוכנת חישוב, בעיקר משתמשת במעבד). וקצת עיבוד 3D, מה שאומר שצריך כרטיס מסך בנוני. tablet, תפס לי את העיין. =) אם יכנס בתקציב, אני ישמח. ושמעתי שהוא עדין, זה נכון? תציאו משו, תודה!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. המחשב לעיבוד נתונים נטו, בלי משחקים וכו', למעשה הייתי קונה שרת אם המחירים היו שפויים. המפרט שחשבתי עליו: cpu: Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray mb: Asus P9X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E ram x2: Corsair 4x8GB Vengeance Quad Channel CL10-10-10-27 ssd x2: 240/250/256 GB SSD psu: Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan cpu cooler: Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler העלות אמורה לצאת בסביבות 6700, לא סגור לגבי: 1. לוח אם - לא חסר תגובות רעות של לוחות Asus P9X79 תקולים, למי שהלוח עובד כמובן מרוצים. במיוחד תלונות על סלוטים של זיכרון תקול, כאשר לי זה משמעותי כיוון שאני הולך להפעיל את כל השמונה. בגדול כל לוח אם מחברה אמינה המאפשר 64 גיגה יס…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. הי, את המפרט להלן הרכבתי לבד במשך היום מנתונים באינטרנט, ואני זקוק לחוות דעת מקצועית. -התקציב הוא 2800 אם חריגה של 200 שח -לשימוש למשחקים כבדים בלבד -רזולוציה 1280 1024 -הגדרות גרפיות גבוהות -אין צורך בציוד היקפי -יש מארז, ספק כוח וכונן קשיח -שקט לא קריטי אבל טרקטור לא לעניין -לא מבין ב OC -אין צורך במערכת הפעלה (ישwin 7 32) -העדפה לרכוש מחנות בתל אביב כיוון שאין רכב -שדרוגים עתידיים קלים יחסית, לא משהו מיוחד אז ככה: core i5 2500 3.3ghz s1155 6mb GPU core gigabyte p55a-ud3 s1156 dd3 2200 2xpci-e 2x2gb mushkin stilleto edition dual channel 996947 Zotac GTX460 1gb אני יודע שיש הצעות לשיפור מכיוון שאין לי כמעט ידע בנושא ולכן אשמח לחוות דעת איפה אפשר לחסוך ולשפר כדי לקבל את …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000-5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדיות, מעט תוכנות גרפיות (אילוסטרייטור ופוטושופ), פרמייר (1080P ומעט 4K), מושן גרפיקס (אפטר). רמת שימוש מעטה, כתחביב ולא כמקצוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חייב HDD (ובכל מקרה לא יותר מ-2T) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? פשוט וטוב.…

23. שלום רב, זקוק לעזרתכם בחוות דעת והמלצות לקניית שני מחשבים. האחד ישמש לפיתוח (למשל - תיכנות בסביבת visual studio, perl, python, ניתוחים סטטיסטיים ומתמטיים באמצעות MATLAB ועוד), והשני לפיתוח (כנ"ל) וגיימינג בתדירות נמוכה יחסית (נגיד 4-5 שעות בשבוע. סוג המשחקים - בעיקר פיפא/פרו, ו-3rd person נבחרים כמו assassin's creed, נגיד). בנוסף על שניהם תתבצע וירטואליזציה (בד"כ לינוקס שרץ על VMWare), כמו גם עבודה משרדית די אינטנסיבית (אופיס), וגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וכו'. אמורים לעבוד עם מסך 22 אינץ', ברזולציות שבין 1280x800 לבין 1680x1050. מסגרת תקציב - 4000-5000 ש"ח למחשב, אפשר לחרוג אם יש סיבה טובה. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בתוכנות/התקנות, ולא מתוכנן אוברקלוקינג. המפרט אמ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Naama800,

שלום לכולם, לפני מספר שבועות קיבלתי X250 חדש עם מפרט יקר שעלה כמעט 9000 שח. המחשב לא זז משולחן הכתיבה שלי (אני סטודנטית אבל הייתה חופשת פסח). אחרי שלושה ימים בערך, בזמן שכתבתי בוורד, אוויר חם התחיל לצאת מצד שמאל של המחשב ואחרי כמה רגעים הוא נתקע מבלי שיכולתי להפעיל אפילו את מנהל המשימות). שכנעתי את עצמי שזה דבר שקורה מידי פעם בכל מחשב. אחרי בערך שלושה ימים נוספים המחשב פשוט לא נדלק , בפעם הראשונה זה הסתדר לאחר רבע שעה ומאוחר יותר לא נדלק יותר כלל. שלחתי אותו לחנות שקניתי ממנה כדי שיעבירו ללנובו (רציתי שזה יעשה דרכם כי המחשב הגיע אליי דפוק). לנובו בדקו את המחשב וטענו שהכבל של המסך התנתק (איך בדיוק?) ושכנראה אני טלטלתי אותו (נו באמת) ושהם לא מוכנים להחליף מחשב לחדש. מעבר ל…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מחשב לאינטרנט ואופיס בתקציב מינימלי, אני מניח שזה 1500 - 2000 זהו, רק מחשב בלי ציוד היקפי תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים