עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alfa100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיצא טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניראלי שצריך אז 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 משחקים כבדים רצח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח אבל משהו גבוה כרטיס הכי טוב שיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by j,

מחר אני הולך לסגור בשעה טובה על המחשב הבא: טופס הצעת מחיר / הזמנה פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,110 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 811 ש"ח 2 Kingston 1GB 400Mhz PC 3200 C3 1,382 ש"ח 1 Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 603 ש"ח 1 Gainward PowerPack GeForce 6600 Ultra 1780 PCX 256MB PCI-e 688 ש"ח 1 Thermaltake Swing VB6000 Black No Psu 407 ש"ח 1 Antec SmartPower 350W 330 ש"ח 1 Logitech® Cordless Desktop® MX 5000 Laser 1,099 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 275 ש"ח סה"כ 7705 אני לא הולך לעשות OC, אני לא גיימר מטורף אלא עובד על המחשב בעיקר …

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית מהירה, כיום יש ברשותי מחשב של DELL עם 4 ג'יגה ראם בן כ-5 שנים והוא פשוט סופר-איטי, אפשר בעבודה עם חלון אחד של כרום, או פתיחת קובץ PDF אחד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by freakagnux,

שלום רב אני מחפש נייד שישמש איש עסקים, בעיקר אופיס אינטרנט ומייל. היה לי נסיון עם DELL Latitude והנסיון היה גרוע מאוד, לכן אשמח אם זה לא יהיה דל כמובן שעדיף שזה לא יהיה בסכום המלא כי אין באמת צורך למחשב מפלצתי רק אחד שיהיה אמין מאוד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? סביבות ה 14.1 * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה רגיל אין צורך בארוך במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד * בלוטות? לא במיוחד * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? לא במיוחד * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש העדפה לדברים שהם לא דל תודה מרא…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by shlomy8,

שלום, אחרי סקירה של מספר דגמים וחנויות נתקלתי בדגם הבא: ‏Dell Studio 1537 V9400‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7138 מעט מאד המידע שמצאתי על הדגם בחיפוש בגוגל, וכן המקום הנוסף שמוכרים אותו הינו בחנות שניידר מחשוב: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10755 והאחריות הינה של דל למשך 3 שנים (האם עצם היותי בעל מחשב דל מקנה לי אחריות של מקורית?) מספר שאלות לפני שאחליט על רכישה: 1. האם מישהו התנסה בדגם הספציפי הזה? 2. חנות מתחרה הסבירה לי כי דגם זה הינו "שיפור" לדגם שונה שעושים בחנות. האם זה נכון? 3. מה דעתכם הכוללת? * אני יודע שישנם אנשים שאינם קונים בKSP מסיבות אלו ואחרות- ולכן את הדעה האישית לגבי החנות נא להשאיר בצד. אם למישהו יש הצעות/הערות ו/או המלצות, אשמח לשמוע. בעקר…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by tombar388,

אני לא כ''כ מבין במעבדים ואני רוצה מעבד I5 למחשב הבא שלי ,המפרט הוא מהאתר https://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/13 ראיתי את המפרט אך ברגע שהתחלתי להרכיב באתר של חנות מחשבים וראיתי כל מיני דגמים עם כל מיני דברים כמו : Intel i5-4690 3.5Ghz Tray אך לא הבנתי למה יש כאלה עם 4690 ויש כאלה של שכתוב K לאחר המס' בעל הארבע ספרות,האם זה אומר שהדגם ישן?,הרי ראיתי שהמפרט הוא מ2015,או שזה אומר אם המעבד מתאים פיזית ללוח אם?,מישהו יכול להמליץ לי על מעבד שיתאים ללוח אם שבמפרט או שימליץ לי לשנות חלקים אחרים(השימוש הולך להיות גיימינג די כבד),תודה

7. Started by טני כליפה,

הי חברים, מחפשים לרכוש מחשב חזק ומהיר לעריכת וידאו (עסק של צילום ועד כה נעזרים בעורך חיצוני). כרגע תוכנת העריכה שיש לנו הינה פילמורה, בהמשך בטח נשדרג לפרימייר. צריכים המון המון זכרון מן הסתם, שיהיה גם לאחסון עבודות. המלצות? כיוון? סדר גודל של מחיר? צריכה כולל כל האביזרים הנלווים (מסך או שניים, מקלדת טובה, עכבר טוב).. תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי הדרישה היא במסגרת התקציב לקבל מארז בעל מימדים קטנים (משהו בסגנון 25*30*15) או מקבילים, לא צריך ננסי אבל מארז קטן כמידת האפשר ברור לי שזה מתנגש עם הביצועים אבל לא נורא . מה התקציב המקסימאלי?2000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק לצורך משהו קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).\\ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Tsachi E,

מתלבט בין: 13-inch 1.4GHz Core i5 MacBook Pro 256GB storage (mid 2019) לבין: Apple MacBook Pro (13-inch, 2.4GHz quad-core Intel Core i5, 8GB RAM, 256GB SSD יש הבדל של 1000 שקל בינהם. האם ה2.4 שווה את ההשקעה של ה1000 שקל יותר? תודה רבה

10. שלום אנשים טובים! מעט הקדמה לפני השאלת תכלס: המחשב שלי שבק חיים לפני כמה ימים (לוח אם ומעבד) ובתכלס החלק היחיד שנשאר שווה שימוש הוא כרטיס המסך (gigabyte gv-rx55256D) ושני כונני סאטא. אחד ישן שאני לא יכול להיפרד ממנו כרגע ואחד חדש שנרכש ממש לאחרונה (סמסונג 1TB HD103SJ) ועכשיו לעניין: 1. מה התקציב המקסימלי? מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח אם כדאי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא הכל, אבל לא רוצה לרדת מדי באיכות אל מול הצורך שלי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית סטודנטיאלית, תכני HD, הורדות, מוסיקה, אינטרנט..שהמחשב לא ייחנק בכמה משימות.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - הו…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום למומחים, מעוניין במחשב שעיקרו עריכת וידאו וגם יערכו עליו מסמכי וורד ואקסל (כמובן חלונות7). קראתי שערכת השבבים המומלצת היום היא Z68 מתכוון לשים 4G (או 8G אם אשתכנע שזה יעזור לי ב-32 ביט). מתכוון להשתמש במעבד 2500K מה שחסר לי להשלמת הפאזל זה: לוח מתוצרת ASUS או GIGA ספק כח איכותי ויציב כרטיס מסך במחיר סביר (לא למשחקים) האם מומלץ ללכת על שני כוננים (יקר) או כונן אחד (צוואר בקבוק בווידאו?) את הווידאו אני דוגם בעזרת קופסת דגימה וחיבור USB חיצונית. שאלה לגבי המסך, ראיתי מסכים של פיליפס ו-LG במחירים של 700 שקל והם קורצים לי, האם יש משהו שאפסיד? עבדתי פעם עם מסך כזה ולא ראיתי הבדל ממש בברכה, יהודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Nightbeat,

מעבד Intel Core i5 3570k עם קירור Scythe Mugen 3 Rev B לוח אם Asrock Z77 Pro3 זכרונות Corsair Vengeance 8GBx2 1600MHZ חומה משומשת אבל עובדת מצויין, אני פשוט מחפש להשתדרג. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by royban,

שלום, מחפש לשדרג את המחשב לילד בן 13, מחשב שיריץ לו פורטנייט ב 144 FPS. תקציב בסביבות 3 אלף. השאיפה לשדרג את הקיים,אפשר "להציל" את הקיים? המפרט הקיים הוא Intel Core i5-4440 CPU @ 3.10GHz לוח אם:H81M-E (SOCKET 1150) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 650 זכרון :4 גיגה מסך: 60 HZ אשמח להלצות תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by cfirzzz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעבר ל-8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הגדרות גבוהות. תכני HD, קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920, מסך 23"-24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אהלן, אני מחפש להחליף את המחשב העתיק שברשותי ולהשתדרג למשהו חדש, הנה הדרישות שלי: * מטרות המחשב: תיכנות (פיתוח אפליקציות בעיקר) ומשחקים (לא צריך שיפעל על ההגדרות הגבוהות ביותר כמובן, מספיק שירוץ) * גודל המסך: 14-15 * רזולוציית המסך: לא קריטי, אבל כמה שיותר כמובן... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משהו ספציפי, אבל מסך מגע יכול להיות תוספת מעולה * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, הוא רוב הזמן יחובר לשקע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * Bluetooth: עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB יספיק, ועדיפות שיהיה גם SSD * כונן אופטי: לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי רוצה לקנות מחשב טוב במחיר נמוך, כרגע הצלחתי להגיע למפרט כזה במחיר של 3400, אבל תוהה אם אפשר להוריד לכיוון ה-3200 בלי לפגוע יותר מידי בביצועים: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 2600X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 588 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 311 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 396 מארזים: ANTEC CASE GX202 Blue Led כמות: 1 - מחיר: ₪ 161 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 262 כונני SSD: A-DATA SSD 512GB XPG SX8200 Pro M.…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by 00Amir,

קיבלתי מתנה נייד של HP פאבילון , מעבד פנטיום M במהירות של 1.5Ghz.. המחשב נועד לגלישה באינטרנט ועבודה קצת (טיפה) בפוטושופ.. המחשב עובד לאט - כמצופה מענתיקה כזאת... מותקן לי חלונות XP על כונן 120GB וחשבתי לשדרג ל SSD או לסיגייט מוטנט XT כדי לשפר את העבודה הרציפה של המחשב... דבר נוסף שמעצבן זה שאין חיבור SATA .. יש חיבור כלשהו שאני לא מכיר... בבדיקה ברשת - IDE Ultra ATA100 / ATA-6 ... לא נראה לי שיש כונן חדש בתומך בחיבור הישן הזה מה עושים? תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם, עברתי לדירת סטודנטים, המחשב הראשי נשאר בבית לשאר האחים, ואני מעוניין לבנות\לרכוש מחשב שולחני שפשוט מאוד יריץ לי GTA V על הגדרות טובות (טובות הכוונה שהמשחק ירוץ חלק על 720p). הבעיה היא שאין לי כמעט ידע בנושאים כאלה, ולכן אשמח לקבל עזרה. צפיתי בסרטון הבא: האם ניתן לממש דבר כזה גם בארץ או משהו דומה לזה דרך יד2, איביי או דרכים אחרות? אשמח בבקשה להכוונה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. המחשב מיועד לאבא שלי ולילדה בת 10. השימושים הם בעיקר אינטרנט, תמונות, מוזיקה, אופיס וכו'. בניתי משהו שנראה לי שיתן הכי הרבה תמורה למחיר ואבקש את דעתכם להתאמה בין החלקים ולאיכותם. AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪299 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107 Hec CompuCase 6C28 Black + Hec Raptor R400, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2362 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪193 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produc…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by MaozRoy,

היי! אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג. המשחקים לא שיא הכבדים, בעיקר משחקי paradox למיניהם (EU4, CK3, stellaris) ודברים בסגנון הזה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג. עושה קצת סטרימינג לטלוויזיה החכמה דרך הרשת הפנימית. קצת פיתוח לבית חכם 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אני יכול לקנות את השאר לבד... אבל אני אשמח להמלצה למקלדת/עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מפרט ראשון- שימוש משרדי, עיבוד תמונה ותלת מימד מזדמן ומשחקים לעיתים נדירות עם דגש על יכולות שדרוג עתידיות ואמינות: מעבד- AMD ATHLON 64 DUAL CORE 3800 X2 / 2.0GHz EE 65W SOCKET AM2 BOX 3Y . לוח אם- ASUS M2NPV-VM AMD AM2 DUAL DDR2 PCI-E+V+GIGA LAN+A m-ATX 3Y . זכרונות- DDR2 KINGSTON 1GB 667MHZ NON-ECC CL5. דיסק קשיח- WD 250GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER RAID 24/7 WD2500YS 5Y. צורב- LG GSA-H12N (B) DVD WRITER X18 BLACK OEM 2Y. מארז- COMPUCASE 6K60 SILVER/BLACK 9cm FAN MICRO ATX 300W 20/24PIN . כולל הרכבה מחיר- 3600 ש"ח מפרט שני זהה לראשון, ישמש לעבודה משרדית עם יחס עלות תועלת גבוה ותאימות עתידית לשדרוגים, הכל זהה למעט הזכרונות שיוחלפו בשני סטיקים של 512מ"ב קינגסטון 667. מחיר-…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Classify,

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Nahum Kaufman,

שלום לכולם, אני מועניין במחשב לעריכה 4K התוכנות בהן אני משתמש מצויינות למטה CPU: AMD R7 1700X Graphics Card: GTX 1070 Motherboard: MSI X370 Gaming Pro Carbon RAM: 32 GB DDR4 Storage 1: Samsung 960 EVO 500 GB M.2 SSD Storage 2: 2x HGST 4 TB hard drives Power Supply: EVGA G2 850W CPU Cooler: Corsair Hydro H110i Case: Enthoo Primo זה פחות או יותר המפרט שאני מעוניין לבנות אשמח לחוות דעת חוץ מהכטיס מסך והמעבד האם יש משהו שניתן להוזיל, האם המפרט הזה טוב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אשמח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ההורים טסים עוד חודשיים לארה''ב.. רציתי קצת עזרה כי אני רוצה להתקדם עם זה.. התקציב הוא באזור ה600 - 700 דולר.. המחשב מיועד לאח שלי שמתחיל ללמוד באוניברסיטה.. רציתי לדעת איזה מחשב לקחת.. אני יודע שיש משמעות רבה למשקל של המחשב , לאורך הסוללה ולגודל שלו... בנוסף , נושא האחריות דיי חשוב לי.. ומכיוון שהטופיק לא עונה על זה בצורה ברור הייתי שמח אם הייתם אומרים לי איזה חברות מכבדות אחריות גם בארץ בעת רכישה בארה''ב.... המחשב לא צריך להיות חזק למשחקים.. אבל לא הייתי מתנגד שיריץ משחקים לא כבדים כמו FIFA 10 ... זהו נראה לי.. אשמח לעזרה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by NPS,

כמה אתם חושבים שאוכל לקבל עבור חלקים אלו: AMD Phenom II X4 955 Black Edition - יש קופסה ואת האביזרים שבאו איתו. 990FXA-UD5 - לוח עם מגן I/O בלבד. 2X GIGABYTE GTX 460 768MB - לאחד מהכרטיסים יש קופסה מקורית עם כל האביזרים שבאו איתו. הכרטיס השני לא מגיע עם אביזרים או קופסה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים