ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ושבוע טוב ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש ומשחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות,סרטים,עבודה שוטפת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, Battelfield 1, watch dogs, Doom ועוד משחקים כבדים וטובים חחח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרתכם הרבה תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, בודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תיכנות , matlab וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: witcher 3, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות, אך לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי פשוט - אינטרנט בעיקר. כן מעוניין באופציה להרצת סרטים (שיוקרנו למסך הטלויזיה דרך כבל HDMI) ומשחקים קלים כמו Roller Coaster ו Sims א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב שרכשתי לפני כ-4 שנים, ואני מעוניין לשדרג/לקנות חדש כדי לשחק משחקים כמו shadow of the tomb raider על מסך 1440x2560 במקום המסך FHD שיש לי כרגע. עכשיו השאלה היא האם לקנות מסך+כ.מסך חדש ולשלב במפרט הנוכחי או לקנות מחשב חדש? אני חשבתי על כרטיס 1070 כאופציה, מה דעתכם? תקציב:5,000 ש"ח לנצל?: כן המחשב לגיימינג: Shadow of the tomb raider מפרט נוכחי: תמונה למעלה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני עומד לקנות את המחשב: אשמח לטענות שיפורים הערות... אני מעדיף I7 שבעתיד אני לא אצטרך להתעסק עם המעבד יותר מדי ניסיתי לחסוך בכרטיס מסך למרות שאני ארצה להריץ קצת משחקים לא יותר מדי... האם לא שכחתי כלום במפרט בשביל שהמחשב ירוץ טוב? כלומר שום קירורים או משהו כזה לא שכחתי? האם TMS עושים הרכבות לחברי הפורום כמו פלונטר? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1572 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪151 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm f…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני פשוט חייב להזמין את המחשב אז שמתי מארז וספק שאני חושב שהם הכי נורמלים למערכת שבניתי: http://www.tms.co.il/preview/cart אם אפשר לתקן פה משהו אשמח שתעזרו, במיוחד בעניין הספק והמארז. לא מצאתי מארז שנראה נורמלי בכל האתר אז הזמנתי את זה. http://www.tms.co.il/preview/cart - - - תגובה אוחדה: - - - [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%]4160T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪601[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] UCACO-AP111-GBB01SI[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Coolin…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא לבזבז ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1500 עם זה באמת נחוץ אבל זה באמת הגג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד כשלוש חמש שעות ביום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קרייסיס שלוש גי טי אי חמש ויטצר 3 וכנראה רוב המשחקים "הכבדים" שיצאו בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אנסה להשיג מסך 1440P במחיר טוב עם לא כנראה מסך 1080P סט…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כיום מחשב נייד מזה3 שנים דגם: PROBOOK 4730S וזה המפרט: Intel Core i7-2630QM 2.0GHz, 8GB DDR3, 750GB HDD, Blu-ray Burner, ATI Mobility Radeon HD 6370, 17.3" Display, Windows 7 Professional 64-bit היום כל פעולה לוקחת לו זמן , העלייה לוקחת הרבה זמן, ולמעשה מאז שהתקנתי את ווינדוס 8 יש בעיות עם הדרייבר לכרטיס מסך. דבר שאני מנסה לפתור ע"י שחזור לווינדוס 7 המקורי שהגיע איתו. בכל מקרה הייתי רוצה לשדרג אותו היות והוא כבד לי מידי (הוא מונח על השולחן ומחובר רוב הזמן למסך חיצוני אבל פה ושם שאני צריך אפ' להזיז אותו מחדר לחדר זה כבד ומעצבן), מגמגם, וגם די מרעיש. * מטרות המחשב? בעיקר שימוש בתוכנות CAD כבדות, וסרטים. * גודל המסך? 15 אינץ או 14 אינץ' פחות מזה כבר לא…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1670 ₪ - Quad Core i7 4790K 4.0Ghz S1150 670 ₪ - Gigabyte GA-Z97X-SLI S1150 799 ₪ - 16GB (2x8GB) Kingston HyperX FURY DDR3 1866Mhz 1899 ₪ - GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 Gaming Super OC 565 ₪ - SSD Crucial MX100 256GB SATA III 285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 120 ₪ - Asus DVD-RW X24 985 ₪ - Corsair Graphite 760T Full Tower + Window 690 ₪ - Seasonic X-Series 750W GOLD Modular 399 ₪ - Noctua NH-D15 מחיר סופי: 8082 ₪ הייעוד: גיימינג + עיבוד ווידאו (סוני ווגס) + ועיבוד תמונה (פוטושופ) תקציב: זוהי המסגרת עד 8K שהצבתי לעצמי (ללא מסך) המהרה: בעתיד, לא בשלב זה. והשאלה: האם יש"צוואר בקבוק" ? משהו שאינו הגיוני ? אופציה איכותית יותר (בתוך המפרט הנוכחי…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 1,500 ש"ח בגודל 14-15.6 אינץ'. התקציב של 1,500 ש"ח אינו כולל את התקציב לשדרוגים הבאים. אני מעוניין לשדרג את הזכרון RAM מ-כמה שהוא מגיע איתו ל-8GB. - הבנתי שעלות השדרוג כ-200 ש"ח. אני מעוניין לשדרג את הדיסק הקשיח ל-SSD של 128GB ואני מניח שהמחיר די מתקזז עם הדיסק המקורי שאיתו מגיע הנייד. האם יש חנויות שעושות שדרוגים כאלה במחשבים חדשים ? האם יש מחשב מומלץ עד לתקציב 1,500 ש"ח. לא ניתן לחרוג מהתקציב. תודה רבה. עריכה: מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). האם חשוב מסך מבריק או מאט ? - לא חשוב. רזולוציית המסך - אין צורך ב-FULL HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין. משקל רצוי - לא חשוב. האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא. האם יש צורך ביציא…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להוסיף עד 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher3, crysis series, batman arkham knight -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? מינימום 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אבקש עזרה לבנות מפרט עפ"י הנתונים המתוארים כאן: . מה התקציב המקסימאלי? 3000 (לא ברור לי היכן נקודת עלות-תועלת אופטימלית לכן יש גמישות למעלה ולמטה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (ראה תשובה 1) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 (ראה תשובה 1) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הכבדים הם משחקים ומדי פעם עריכת וידאו\תמונות וזה בנוסף לשימושים ה"משרדים" והאינטרנטים הקלים יותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שציינתי בכותרת, אהיה בארה"ב ואקנה את המחשב שם. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (פיפא יתקבל בברכה, אבל לא יותר מזה), צפיה בסרטים, אולי מידי פעם קצת התעסקות עם עריכה בסוני וגאס, אבל לא משהו כבד. המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי שיהיה טוב לשימוש בשמש, אבל מאחר ומסך מגע חשוב לי, אני מוכן להתפשר. * רזולוציית המסך? FHD לפחות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיסחוב את ה-5-7 שעות, לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (לא משנה לי מיני או רגיל) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256 ג'יגה, אך ורק SSD, על כל ס…
-
- 13 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מחפש משהו קל ודק ככל האפשר. לשימוש קל אבל אני אוהב שיש לי מפרט חזק בידיים. מסך 13.3 בעל איכות גבוהה, עם SSD ומסך מגע. מצאתי כמה אבל אני לא באמת יודע מה דגם טוב ומה לא. האם אפשר לקבל המלצה לנייד שכזה? דגמים שראיתי- Dell xps 13 דגם 2015 Acer s7 וכו'. לא חייב להיות יקר אבל שיהיה עם מפרט מרשים. אשמח להמלצה על מחשב אמין.
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4200ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. במידה וייצא זול יותר אז אחלה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה דו מימדית וגם תלת מימדית (במידה הרבה יותר קטנה), ציור בעזרת וואקום כמו גם משחקי מחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): שימוש כבד בפוטושופ, אילוסטרייטור, זיבראש, אינדיזיין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וויצ'ר 3, פולאוט 4 ועוד כל מיני דברים חדשים וטובים שאמורים להגיע כמו ווארהאמר טוטא…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים, הרכבתי לעצמי מפרט גיימינג ורציתי לדעת אם הוא מספיק טוב ואיך אפשר לשפר או לייעל אותו. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1540 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪138 לוח אם: Gigabyte GA-H97M-HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪464 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪798 זיכרון: Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB Retail כמות: 1 - מחיר: ₪1798 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracu…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב לבאי הפורום. מפרט נכחי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון 8.00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz כ. מסך 2048MB NVIDIA GeForce GTX 960 על מסך ברזולוציה של 1920*1200 הארד דיסקים מכניים רגילים (אין SSD) כל זה יושב בתוך מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W הדבר העתיק הזה (מעבד ולוח אם מ 2008) דווקא משרת אותי לא רע גם בגיימינג עד היום, אבל נראה שהגיע הזמן להתקדם. בעיקרון מעוניין לשדרג כמה שאפשר בתקציב נמוך ככל האפשר. נניח באזור ה 1000-2000 ש"ח. אני משער שהכי כדאי לי להביא לוח אם ומעבד i5 כלשהו עם זיכרון ואולי SSD. הכרטיס מסך יחסית חדש ולא נראה לי ששווה להחליף. בעיקר מעניין אותי איזו חומרה יכולה לתת לי שיפור משמעותי בהוצאה מיני…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
Intel 3.2GHz 6MB Core I5 1150 QUAD 4460 ספק: A.PFC Thunder 450W CoolerMaster לוח אם: MSI Haswell 1150 H81ME34 H81 זיכרון פנימי:ADATA CL9 XPGV1.0 4GB DDR3 1600MHZ זיכון פנימי 2: Crucial DDR3 4GB 1600 CL9 Balistix Sport XT 1.5V Crucial Retail כרטיס מסך: Radeon HD6850 דיסק קשיח: Seagate 7200 64MB SATA 1TB הי חבר'ה, המחשב אומנם מריץ משחקים על הגדרות גבוהות אבל ה - FPS לא תמיד להיט (ARMA 3 רץ על 30 FPS פחות או יותר) הייתי שמח לדעת איזה חומרה (המלצות) עדיף לשדרג כדי לשפר ביצועי משחק. תקציב: בסביבות ה- 1000 ש"ח עם אפשרות ליותר אם זה באמת שווה את זה. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אז זהו, עברו 10 (!!!) שנים, והגיע גם הזמן שלי לרכוש מחשב חדש, מה לעשות ואני לא רוכש מחשב כל יום... מטרת המחשב היא עיבוד תמונות דו-מימד, שימוש בפוטושופ ולייטרום. אני מעבד בממוצע כ - 1000 תמונות בשבוע, בזמן מאוד מוגבל כתחביב מעבר לשעות העבודה, כך שמהירות היא ערך חשוב. הצלחתי להרכיב את המיפרט הבא, עם הרבה קריאה בפורומים כאן ובעוד מקומות, המיפרט מבטא את הפילוסופיה שלי שקונים מוצר טוב, במקום שייתן שירות טוב, עם ראיה של היום ובעתיד של הצרכים שלי. אשמח מאוד לחוות דעתכם, המפרט לא כולל: SSD/SATA דיסקים שאביא בנפרד מרכישות שבצעתי בעבר. תודה רבה רבה רוני ! המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=40224
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מטרות המחשב: סטודנט למדעי המחשב, בינתיים אני מתכנת בC ו java לא חושב שזה אמור להשפיע על הדרישות כמו כן גם מקליד לא מעט (ככה שמקלדת גרועה לא תתאים למרות שאני לא צריך משהו מיוחד). אני גולש לא מעט ודי חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים פשוטים לדוגמא פיפא 16 וworld of tanks בצורה טובה (הגדרות בינוניות ומעלה בFPS 30+ יציב). גודל המסך: בין 13.3 ל14 אינצ' ניתן גם 15.6 אם מדובר במחשב טוב. רזולוציית המסך: 1920 על 1080 מעדיף לא להתפשר פה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: מעדיף שיהיה באזור ה2 קילו ומטה, אבל זה לא קריטי לי. האם נדרש זמן סוללה ארוך: יותר משעתיים בעבודה סבירה (גלישה+הקלדה) יספיק האם יש צורך ביציאות מיוחדות: VGA,HDMI, לפחות 3 פ…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מעבד: 939 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 319 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H110M-S2H (DDR4) S1151 זכרון: 229 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR4 2133Mh דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): 290 ₪ - * חדש במבצע * - Ippon RTX + ANTEC 450W BUNDLE קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 מחיר סופי: למזומן 2075 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 2116 ₪ --- מה דעתכם? (מחשב לא למשחקים אלא לעבודה משרדית וסרטים) ואיך בכלל החנות מישהו קנה מהם?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + גלישה + צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-