ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מעוניין במחשב שישמש למסחר בבורסה, שימושי אופיס בסיסיים ואינטרנט (לא ישמש למשחקים). תוכנות מסחר אינן צורכות משאבים רבים אולם המרכיב החשוב במערכת היא היכולת לעבוד עם עד ארבעה מסכים במקביל - כמובן תמונה שונה בכל אחד. בשלב הראשוני אני מתכוון לעבוד עם שני מסכים ורוצה שתהיה לי את האפשרות להוסיף שני מסכים בשלב מאוחר יותר (לא ידוע מתי) - 2 חריצי PCI-E. -המערכת תעבוד על מערכת הפעלה XP (יש לי) -עדיפות למערכת שניתן יהיה לשדרג בעתיד -צורב DVD אני מעביר מהמחשב הישן -כמובן שחשוב שהרכיבים יהיו אמינים - מדובר במחשב שנועד לעשיית כסף! שתי נקודות נוספות שאשמח אם תתייחסו אליהן: 1. לפחות בהתחלה, אני מתכוון לעבוד עם מסך CRT 17 ומסך LCD 19 ברזולוציות שונות במקביל - האם המערכת תע…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברה, צריך מפרט לשרת עד 2500 ש"ח. מעבד רצוי מרובע ליבה Q6600, עם לוח אם OnBoard. לוח אם שיתמוך ב SATA2 רצוי - בכל זאת זה לשרת. - לא צריך לוח יקר. זיכרון 4 ג'יגה רצוי Dual Channel. הארדיסקים כמה שיותר גדולים. לא חובה בתצורת RAID. כמובן שכל ה"רצוי" זה בהתאם למחיר .. מעדיף שזה יהיה מפרט ב SKYPC. חריגה: עד 500 ש"ח. כעיקרון מפרט עד 2500. תודה רבה לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אבי רוצה שאוכיח לו מדוע אני זקוק למחשב חדש, והוא נתן לי דרך יצירתית להוכיח לו זאת, פה מופיע הקטע שלכם, אני צריך שתכתבו כאן מה אתם חושבים על המפרט, האם הוא טוב, הוא מתאים לOC, האם הוא מיועד לגיימרים כבדים, האם הוא מתאים לעבודות גרפיות וכ'ו בקיצור, האם הוא Hige-End, כי זה המחשב שברצוני לקנות לאחר שאוכיח לאבי שהמפרט שברשותי לא טוב. (רק לידיעת המנהלים, אין כאן שום עזרה בקניית מחשב, ולכן אין תקציב, ואת המפרט הנ"ל לא בחרתי בעצמי, אלא אבי בלי ידיעתי) (בנוסף לכך, המפרט נרכש מלפני שנה, היה חצי שנה אצל הטכני וחצי אצלי עקב תקלות, סה"כ הוא ברשותי חצי שנה ועלה לאבי 5200 ש"ח) להלן המפרט שברשותי כרגע, שלטענת אבי הוא Hige-End : (יש לי תחושה שעשו על אבי קומבינה) מעבד:…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח בערך אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K או 4K, אני עדיין לא יודע מה התקציב שלי יאפשר לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, במסגרת עבודתי אני עוסק בעיבוד ואנליזת מידע ותמונות רפואיות. לאחרונה קרס המחשב הנייח וגם הנייד לא ממש מצליח להתמודד עם המטלות ועל כן חשבתי לשדרג לתחנת עבודה חזקה (בתקציב מוגבל) לעבודה מזדמנת מהבית. קבצי המידע ענקיים (לעיתים קרובות >1GB) ועליהם אני מבצע עיבודים וחישובים מתמטיים שונים (לא בזמן אמת או 3D) בעיקר בסביבת MATLAB 2010 ולעיתים קרובות ב PHOTOSHOP CS5 64bit ותוכנות image analysis דומות. מערכת הפעלה Win7 64bit רוב היישומים שלי מתבססים בעיקר על CPU חזק וינצלו היטב ריבוי ליבות ( 4 ליבות בוודאות - לא ברור לי אם ינצלו היטב מעבר לכך) . כנ"ל גם כמות גדולה של RAM (לפחות 6-8GB) - ורצוי רוחב ערוץ רחב למעבד (DDR3). תמיכה ב CUDA הכרחית לכלים השימושיים ביותר…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5-4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל/לחסוך אם ההפרש בביצועים משמעותי אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקלים במידה וצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפייה בסרטים (יחובר דרך חיבור HD לטלויזיה חדשה 32 אינצ' לפחות), גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). TRAKTOR באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים אשר יוצאים כל הזמן בשאיפה לגרפיקה מקסימלית דוג': BF…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שיש לי. מפרט נוכחי: מעבד: intel core i5-2400 לוח אם: (MSI H61M-E23 (MS-7680 כרטיס מסך נוכחי: gt-430 מארז: http://www.system-il.com/127-261-thickbox/intel-core-i7-2600k-34ghz.jpg ספק כוח ZEUS ATX 520W אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ואם יש צורך גם את הספק כוח ואם יש אפשרות בתקציב אני מעוניין גם להוסיף עוד 2 או 4 GB ל RAM 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיריץ את הסימולטור FSX כמה שיותר טוב ושיריץ משחקים חדשים די טוב -מהי הרזולוצי…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח, אפשר לחרוג בעד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תוכנות בשימוש: תלת מימד cinema4D after effect Photoshop illustrator Form-Z - תוכנת תלת מימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. רוצה לקנות מחשב למשחקים ולעבודה משרדית. יש לי כבר כרטיס מסך 1060 3GB + דיסק קשיח. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 3,000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי קצת לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית (אינטרנט עם כמה מסכים במקביל, לא משהו רציני). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחק PUBG, CSGO, WOT. -מהי הרזול…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב לחבר. (חיפשתי במפרטים המומלצים ולא מצאתי משהו שקולע לתקציב) עיקר השימוש יהיה : - עבודה משרדית ממושכת - צפייה בסרטים באיכות גבוהה. חשוב שזה יהיה מפרט חזק ככל שניתן בתקציב של עד 3200 ₪ על המחשב לכלול : -מארז (שקט אם אפשר) -לוח אם (עם כרטיס קול מובנה) -מעבד -זכרון -אחסון -כונן DVD -*כרטיס מסך (אם אתם רואים לנכון) -מסך - מקלדת+עכבר אלחוטיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה תקראו את ה-כ-ל ואז תגיבו (הוספתי הערות בחלק) תודה רבה! המפרט: מארז מפואר מאושר אינטל עם יציאות USB קדמיות ואחוריות --------------- לוח אם: ASUS או MSI מקורי תומך בזכרון 2x400MHz DUAL DDR AGPx8 סריאל ATA RAID FUNCTION -------------- מעבד פנטיום 4 אחריות לכל החיים (לא סלרון) INTEL PENTIUM 4 PROCESSOR WITH HT TECHNOLOGY 2.8 GHz 800MHz prescott 1MB cache (512k לא) -------------- מאורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי ------------- זכרון פנימי DDR 400MHz 512MB ------------- כרטיס מסך (לא משולב על לוח האם) Nvidia Geforce Fx5200 128Mb + TV OUT עם זכרון DDR ------------ מסך MAG 17" ------------ דיסק קשיח CACHE 8Mb 7200 80Gb SATA בטכנולוגיה החדשה SERIAL ATA (לא IDE) או דיסק IDE …
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קיבלתי הצעת מחיר לגבי מחשב נייח למטרות עריכת מוזיקה ווידאו, אשמח לשמוע את דעתכם והצעות לשיפור אם יש. חשוב לי גם שהמאוור יהיה שקט (בגלל הקלטות מוזיקה), שיהיה חזק מספיק כדי שאפשר יהיה לערוך מוזיקה ובמקביל לפתוח אימייל בלי שהמחשב יתקע... וגם שהמחשב יחזיק למספר שנים טובות. זה המפרט: Intel I7-11700F Asus ROG Strix Z590-F WiFi 16gb DDR4 3200 1tb Nvme SSD M.2 PCIE GeForce GTX1650 4gb Dual 1gbps LAN + WiFi 6 Antec 550w 80+ GOLD Ippon Silencer 2x120mm Windows 11 Pro 3 years warranty בלבד חומרה אפשרויות שדרוג: שדרוג זיכרון ל 32 ג'יגה – 340 ₪ כולל מע"מ שדרוג כרטיס מסך - 1140 ש"ח כולל מע"מ 12gb RTX3060…
-
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זאת המערכת שלי : AMD XP 1700+ Gigabyte 7VTXE 512 DDR GeForce 3 ELSA Creative SoundBlaster Live! 5.1 W.D. 40 GB W.D. 60 GB Maxtor 40 GB Asus *50 CDROM ASUS 48*24*52 CDRW ספק GENERIC 400W עכשיו ככה המחשב שלי ממש דחוס, אני משתמש בכרטיס PCI להוספת שתי כניסות IDE (להרד דיסק השלישי שלי) כי אין לי RAID עכשיו גם יש לי כרטיס של GIGABITE גם PCI שמוסיף 4 כניסות USB 2.0. השינויים שאני מעוניין לעשות הם כאלה: להחליף את הרכטיס PCI - USB של GIGABITE (עולה היום 200 ש"ח) + הכרטיס PCI - IDE שעולה 145 היום + לוח הM שלי (אין לי מושג כמה הוא שווה) בלוח M חדש עם USB 2 + RAID שיאפשר לי לחבר יותר מ4 מכשירי IDE ללוח M (יש לי כעת 5) (ואם אפשר הייתי רוצה לדעת איך? כלומר, יש שם יותר חיבורי IDE או מה…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט שיכלול את המארז : mozart vcr001sns http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart/vc4001sns.asp אם מישהו יכול לתת לי חות דעת אני נורא אשמח לגבי המעבדים מה יותר מומלץ ומה כדאי המליצו לי על הpentium d 805 2.66 ואני מתלבט בינו לבין 2.8 d920 ובכלל לבין ה amd אני חושב שאני בהמשך יעשה לו oc אז אני מחפש קירור טוב על מסך חשבתי על samsung 960 BF: http://www.samsung.com/he/products/monitor/19lcdmonitor/960bf.asp איפה אני יכול להשיג מידע או שאתם יכולים לעזור לי גם בזה לגבי כל האחריות עם הפיקסלים שמעתי שזה נורא בעייתי בגדול קיבלתי המלצה על כ.מסך x800xl של ati וחברים אמרו לי שבזמן האחרון הם קצת מזייפים והקירור שלהם על הפנים והמאוורים הם מפלסטיק שזה לא הכי ט…
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2000+-. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה בסלון לצורך גלישה באינטרנט סרטים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? סט מיקרוסופט bluetrack 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע אני רוצה מפרט ללא כרטיס מסך בסכום שציינתי, 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיצא טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניראלי שצריך אז 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 משחקים כבדים רצח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח אבל משהו גבוה כרטיס הכי טוב שיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד : Athlon 3700 PLUS BOX לוח : ECS+ATI 939 כרטיס מסך : X300 PCIE זיכרון : 256MB * 2 = 512 DUAL CHANNEL HYNIX כונן קשיח : WD 160 GB צורב : NEC 3550 1.44 מארז : FRONTIER SPORTING 500W REAL W מחיר : 2500 ש"ח {: בניתי את המחשב מרכיבים הכי טובים שיש כרגע לספק שלי אז בלי הערות " כפול ליבה בלה בלה " או כל הערה אחרת ...תודה. יש טובים מהמפרט הזה אבל אני בטוח שזאת עדיין מערכת חזקה {: נ.ב. הספק שלי בשלב הזה לא מחזיק מעבדים כפולי ליבה של AMD רק אינטל ו..אני מעדיף את החד במחירים שיש כרגע .
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל את חוות דעתכם על המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6273&CatCode=315 אני צריך מחשב שיחזיק מעמד במעמסה של תוכנות כבדות משחקים וסרטי HD האם המחשב הנ"ל יעמוד במעמסה זו ולא יתקע כל רגע? האם חברת DELL אמינה? כי לעומתה חברת HP חברת זבל. בשנתיים הלך לי 4 פעמים לוח אם.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לאחי עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ומתברר בסוף שהכרטיס לא מספיק חזק בשבילו אני מבקש המלצה לכרטיס מסך לא חזק מידי, אבל גם לא חלש כמו מה שקניתי שיוכל לדוגמא להריץ GTA4 חלק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות התקציב גמיש זה המפרט של המחשב שקניתי מעבד AMD Athlon II X4 640 Box קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Blue ספק כח Chieftec Green Angel 500W מומלץ מאוד כרטיס שנמצא בKSP או באייבורי כי הם נמצאות ליד הבית שלי (אשקלון) תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד בפני רכישת מחשב נייד, והוצע לי (כאן בפורום האמת), המחשב הזה- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735724 . בעיקרון, אני משתמש במחשב לצפייה בסרטים , עבודה משרדית, אך בין השאר גם משחקים קלים (Football Manager ולעתים רחוקות pro evolution soccer). האם המחשב הנ"ל יריץ את המשחק (football manager) בצורה טובה? כי זה השיקול העיקרי כרגע - הנה הדרישות של המשחק - Intel CPU - Pentium 4 3.0GHz AMD CPU - Athlon 64 4000+ Nvidia Graphics Card - Geforce 7600 GT 256MB ATI & Intel Graphics Card - Radeon X1800 Series 256MB RAM - 1.5 GB Hard Disk Space - 2.5 GB Direct X - 9 האם יש מחשב טוב יותר בתקציב דומה? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי ב-ebay מחשב נייד lenovo r400 מחודש ע"י לנובו. המחשב הגיע באריזה חתומה במצב חדש לחלוטין. בלי שום שריטה. ריח של חדש. לצערי למחשב יש אותה בעיה כמו למחשב של לבחור הזה: זה כל כך מעצבן! :'( פעם שנייה אני נופל על מחשב נייד לימון. בעיקרון המחשב באחריות בינלאומית וקוד דגם תופס בארץ. ביום ראשון אנסה לפתוח קריאת שירות. אם לא אצליח אצטרך לעשות תיקון קומבינה כלשהו. חוץ מזה אני מאד מרוצה. מחשב נייד בליגה אחרת לגמרי. שקט לחלוטין, לא מתחמם אפילו טיפה, מקלדת פצצה, אין טיפה פלסטיק מבריק. קשיח ואיכותי. אה וצריך להעיף את הויסטה. לא החלטתי אם לעשות downgrade ל-XP (קיבלתי דיסק) או לעבור לחלונות 7. יש הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב מיועד לגיימינג כבד,בחרתי בלוח אם הזה מפני שאני חייב יציאת SPDIF. תנו את דעתכם אם יש מקום לשיפור בעיקרון התקציב עד 4K תודה [TABLE] [TR] [TD=width: 100%][/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%]כמות[/TD] [TD=width: 10%]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪868[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪124[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רוב הזמן הוא סתם ישמש לצפייה ביוטיוב, מיילים, ואינטרנט סתם... חשוב לי שיהיה אפשר לצפות בחומר בקידוד x265 ללא קרטועים וללא עייפות של המחשב. הייתי רוצה שהוא יאכל בלי מלח הפעלת סרטים של 4K בקידוד x265 ללא בעיה כלל אפילו שכרגע המסך שלי הוא בכלל ברזולוציית FullHD, אבל אם במקרה ארצה להחליף בעתיד למסך של 2K או 4K הייתי רוצה שאוכל לצפות באיכות הגבוהה יותר בלי לשנות כלום במחשב (מלבד החלפת המסך כמובן). (עם המחשב הנוכחי שלי זה פשוט לא מתאפשר. פירוט למטה). מלבד זאת אני לא שחקן רציני ונניח שהגבול העליון מבחינת מה שאני רוצה לשחק בו יהיה המשחק crysis 3 שיצא ב2013 והיה כניראה מפלצת ממה שאני זוכר מבחינת כרטיס מסך שהוא זקוק לו. אז הייתי רוצה שמשחקים ברמה שלו (ומאו…
-
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי! בהמשך התייעצות בקשר למפרט מחשב בלינק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482794.0 הלכתי בהתאם למפרט של רועי, אבל החנות הודיעה לי היום שאזל במלאי מעבד 965 ויש מעבד 955 ב100 ש''ח פחות. מה דעתכם? האם זה יתאים למפרט של רועי ולדרישות שלי גם כן? (שמתי לב שDarkLloth דווקא המליץ על ה955). כמה ההבדלים ביניהם משמעותיים? שכחתי לציין, שבנוסף הציעו לי מעבד ה1075 (6 ליבות) ב140 ש''ח יותר מה965
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לצורכי משחקים כבדים, ווידיאו באיכות גבוהה ועוד שטויות כאלה. הבעיה שאין לי מושג הרבה ברכיבי מחשב ואני לא מעוניין להיות פראייר. חבר המליץ לי על הפורום הזה והצהיר שפה ידאגו שאף אחד לא ידפוק אותי : דברים שיש לשים דגש- מעבד חזק שיוכל להריץ מספר תוכנות בו זמנית (יש לי תחביב לעשות כמה דברים בו זמנית ). מדובר בעיקר על תוכנות שיתוף קבצים שדורשות הרבה משאבי מערכת אבל גם על visual studio וכדומה. וכמובן דיסק קשיח גדול ולוח אם שתומך ב usb3 יש לי העדפה קטנה לטובת רכיבים של אינטל בגלל שהם נחשבים לקצת יותר יוקרתיים ומותג מוכר, אבל אם זה סתם יעלה לי יותר כסף בלי לתת תמורה אמיתית לכסף אז לא תודה בנוגע למסך- כרגע יש לי מסך 19" של LG אבל בעתיד א…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-