ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
מתקרב יום ההולדת שלו ובידיוק נשרף לו המחשב אז חשבתי ככה למתנה ליקנות לו מחשב ללא ציוד הקפי התקציב הוא בערך 2000 עדיף לא לחרוג אבל אם צריך אז אפשר יתחבר למסך 1440*900 השקט לא ממש חשוב OC אולי אבל לא משהו רציני ללא מערכת הפעלה וללא הרכבה מעדיף מ SKYPC קניתי אצלהם מחשב לאחותי ומסך DELL והם כבר הרבה זמן בשוק חבל שאת שלי לקחתי ב FOX
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS6 (אפטר אפקטס, פרימייר ופוטושופ בעיקר), תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, hdmi, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן קר…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתחילה תואר באוקטובר במדעי המחשב וזקוקה למחשב נייד. הייתי שמחה אם תוכלו להמליץ על מחשב נייד בסביבות 3000 (ואם יש פחות אז מה טוב), מעבד של לפחות I5, מסך נוח לתכנות ועבודה ממושכת, זמן סוללה כמה שיותר ארוך, זיכרון פנימי של לפחות 4GB והכי חשוב, שיהיה במשקל נמוך ככל האפשר (הצבא מספיק גמר לי את הגב, לא צריכה עוד בעיות מהלימודים). אם אפשר פירוט של דגמים וחברות אני אשמח, תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי מחשב דל ווסטרו 5470 חדש לפני כמה שבועות. עד לפני כמה ימים הוא עבד מושלם. פתאום, באמצע צפייה בווידאו, המחשב נתקע לשנייה וחצי בליווי של רעש נוראי מהרמקולים ואז הסרטון ממשיך להתנגן כרגיל. ככה זה קורה כל כמה דקות הדבר קורה גם בניגון של מוזיקה בלבד(ללא ווידאו) ובנוסף, גם כשאני מזיז את העכבר או עובד על האופיס, אני רואה שהמחשב כאילו נתקע לשנייה ואז ממשיך. דיברתי עם התמיכה הטכנית של דל, בהתחלה התחלנו את כל הטיפול רגיל של התקנת דרייברים ועדכונים של ווינדוס(דבר שכבר עשיתי אבל הם התעקשו שאני אעשה בשנית). כשזה לא עזר התקשרתי שוב, ואז ענה לי בחור שטען שמדובר בתקלה בתוכנה של המחשב וזו תקלה ידועה במחשב הזה. הוא אמר לי שאני צריך ללכת לריקוברי בווינדוס 8.1 שיש לי, ושם לבח…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטורים FSX , FALCON (כבדים) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב 6. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור חיפה 7.…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל14 אלף שקל.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו במהלך השנים הקרובות על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 23 אינץ' ברזולוצית FHD, ואולי בעתיד עוד אחת כזה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מועניין במחשב לעריכה 4K התוכנות בהן אני משתמש מצויינות למטה CPU: AMD R7 1700X Graphics Card: GTX 1070 Motherboard: MSI X370 Gaming Pro Carbon RAM: 32 GB DDR4 Storage 1: Samsung 960 EVO 500 GB M.2 SSD Storage 2: 2x HGST 4 TB hard drives Power Supply: EVGA G2 850W CPU Cooler: Corsair Hydro H110i Case: Enthoo Primo זה פחות או יותר המפרט שאני מעוניין לבנות אשמח לחוות דעת חוץ מהכטיס מסך והמעבד האם יש משהו שניתן להוזיל, האם המפרט הזה טוב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אשמח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שאני מחפש זה מחשב לכיוון של להפעיל משחקים ברמה גבוהה, סרטים וכו. דברים שהייתי רוצה שהמחשב יכלול: מעבד מהסדרה החדשה של intel ה Dual Core 2 או איך שלא קוראים לזה. 250 גיגה 1024 זכרון כרטיס רשת עם ראוטר אל חוטי, במקרה ואי אפשר והוא לא קולט מרחק של 12 מטר בערך עם קירות אז שיהיה חוטי. כרטיס מסך שיריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות. צורב די וי די, כונן DVD מארז שיהיה עם סירקולציה טובה, העיצוב לא ממש חשוב, אבל שלא יהיה בלוק. ואם יש עוד משהו ששכחתי והוא חיוני אז תוסיפו אני לא צריך מסך למה יש לי אחד שאני ישתמש בו. אז זה רק מחשב בלי מסך. תודה מראש על הכל, אלעד
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב חברים! ניגש לעניינים: 1. תקציב ממוצע 6500 שקל, להשתדל לנצל אותו ניתן לשחק עם המחיר לפה ולשם, אבל לא להגזים 2. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וזה צריך להיות השיקול הראשון בבחירת הרכיבים יש נגיעות עריכת קלות, בעיקר ווידאו, אבל פה ושם יש התעסקות קלה עם תוכנות גרפיקה (שוב, בעיקר קלות ו"דו מימדיות", אבל אני לא פוסל התעסקות עתידית בתלת) המחשב בטוח יחובר לפחות למסך אחד בעל רזולוציה טבעית של 1080*1920, יכול להיות (תלוי במצב הרוח שלי) שהוא יחובר ל-2 מסכים כאלה במקביל. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי, אני זקוק אך ורק למארז ולכל מה שבתוכו 6. אין חשיבות כלל וכלל לשקט, מצידי שירעיש כמו מטוס סילון בהמראה. 7. לא מתוכנן אובקלוק כלל, לא היום ולא בעוד כמה שנים. 8. אין צורך במערכת…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתלבט בין: 13-inch 1.4GHz Core i5 MacBook Pro 256GB storage (mid 2019) לבין: Apple MacBook Pro (13-inch, 2.4GHz quad-core Intel Core i5, 8GB RAM, 256GB SSD יש הבדל של 1000 שקל בינהם. האם ה2.4 שווה את ההשקעה של ה1000 שקל יותר? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום ותודה מראש לכל העונים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6,000 אבל רק אם ההסבר ממש משכנע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בסיסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - coral draw, הכנת סמלי "לוגו" בצבע אחד לפני הדפסה על מוצרי פרסום. הכנת תמונות והדפסתם לסובלימציה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאור ריבוי השאלה בזמן האחרון בפורום בעיקר על מחשבים לסטודנטים במחירים של 3500 שח, מצאתי את העסקה הבאה שנראית על לפי המחיר והמפרט אחלה של דבר: Dell Latitude e5500 # מעבד Intel Core 2 Duo P8600 # זיכרון 2GB # גודל דיסק 250GB # כונן DVD Multi Burner # מסך 15.4'' WXGA+ # רזולוציה 1440X900 # חיבוריות Bluetooth כן # WiFi 802.11 Intel WiFi Link 5100 # כרטיס מסך Intel GMA 4500MHD # משקל 2.84Kg # סוללה 6-cell 54WHr Li-Ion Battary וכל זה במחיר של פחות מ-3500 שח!! http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=3487&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה אחלה מחיר ואחלה מחשב
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלכתי לנועה עם מפרט שהמליצו לי פה וזה מה שהם נתנו לי, מה דעתכם ? מפרט לגלישה ומשחקי רשת, ומשחקי מחשב, לא הכרחי לקבל איכות גרפית בהגדרות הכי גבוהות התקציב עד 3000 ש"ח, רצוי מאד לא לחרוג זה יתחבר למסך LG L1900R 1280X1024 ללא ציוד היקפי וללא OS השקט חשוב, לפחות 7 מ 10 OC לא הכרחי זהו ותודה מראש Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz 3Mb 1066mhz BOX, יחידות 1 ₪630 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5406 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ₪100 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6000 LG GSA-GH22NP30 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 ₪110 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2882 הרכבת מחשב חדש, יחידות 1 ₪180 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?p…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 13K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? האינטרס לחומרה טובה עולה על האינטרס לחסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף שקל +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות תלת מימד/פוסט ועיצוב גרפי, טיפה גיימינג. שיוכל להריץ HD כמו שצריך אבל זאת לא דאגה עיקרית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאיה, מאדבוקס, אפטראפקטס, פרימייר, אילוסטרייטור, פוטושופ, בלנדר, טיויפיינט. רמת השימוש בכולן גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיוצא ומעניין -לאילו הגדרו…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7400 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!!! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פארקריי 4 אססין קריד יוניטי באטלפילד הארד ליין (כל הכבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן לכולם פתחתי את הטופיק הזה בעבר, אבל החלטתי לרדת ממנו כי ייעצו לי לחכות למעבדי ה-Ivy החדשים. קראתי עליהם ביקורות ולמען האמת לא התרשמתי יותר מדי משיפור הביצועים שהם נותנים ביחס למחיר הגבוה יותר ולכן אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי למעבד סאנדי. מפרט קיים כתוב בפרופיל שלי, מצאתי חבר שייקח ממני את ה-Q9550 ואת ה EP45-UD3P שלי פלוס הזכרונות ב-700 ש"ח ואני רוצה לשדרג מעבד זכרון ולוח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וצפייה בסרטים באיכות Full HD1080p א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות ע…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט לשימוש כללי. אין צורך במסך או בציוד היקפי. להשתדל לחסוך כמה שאפשר. השקט חשוב יותר מביצועים. הרכבתי את המפרט הבא: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪352 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 G.Skill RipJaws 4GB DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL, יחידות 1 ₪266 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2291 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/produc…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני 4 חודשים רכשתי בארה"ב נטבוק מדגם 1215B של חברת Asus, המחשב עשה בעיות בעיקר בטאצ'פד (עכבר) ולאחר 4 תיקונים במעבדה החליטו שאי אפשר לפתור את הבעיה ולכן הוחלט לשלוח לי מחשב חדש. מכיוון שכרגע לחברת רונלייט אין את הדגם הנ"ל (יגיע רק עוד 3 שבועות) הם הציעו לי את ה-1215N. את ה-1215B קניתי בעיקר ללימודים ולהרצת סרטי FULL HD, אפשר לומר שהמחשב לא ממש סיפק את הסחורה. בניגוד למה שטוען היצרן - המחשב לא ממש יכול להריץ סרטים באיכות 1080, יש לא קצת frame lost ב-VIDEO LAN והוידאו ביוטיוב בלתי ניתן לצפייה באיכות 1080. לעומת זאת קראתי קצת באינטרט והבנתי שב-1215N עם כרטיס ION 2 יותר עמיד ברזולוציות גבוהות, אומנם המעבד שלו (D525) קצת פחות טוב מזה של ה-1215B (מעבד E-350). ולשאלתי - מה עדיף…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב כבר הרבה שנים ואני לא מכיר את הדגמים בשוק ולכן אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב נייד 13 אינץ קל, נוח ומהיר לעבודה יומיומית תודה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 4000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר בטווחב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש משהו כדאי מאוד במחיר קרוב2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה שוטפת, עבודה משרדית, תוכנותא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי שני מפרטים שאני רוצה לשאול מה דעתכם עליהם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2518&products_id=26411 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu3.asp?id=5500 בנוסף אני קונה מקלדת WAVE ועכבר G9X עכשיו מה שחשוב לי מאוד זה השקט של המחשב ... אגב יש לי מסך 20" מתכן שידרוג ל 24" . תודה **** מה התקציב המקסימלי? 8500 ש"ח מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד?? משחקים , אינטרנט , סרטי HD . האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מקלדת ועכבר כמו שאמתרי WAVE + G9X מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? מקסימום שקט האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כ…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! לפי כמה ימים קיבלתי כרטיס מסך חדש GIGABYTE 1660TI והייתי מעוניין לשדרג את כל המחשב באותה הזדמנות. בניתי מפרט לפי המלצות אחרות שראיתי פה בפורום והייתי מעוניין לדעת אם כדאי לשנות משהו. ברור לי שהוא קצת אוברקיל, אבל המטרה היא שהמחשב יחזיק כמה שיותר שנים עם אפשרות לשדרוג של כרטיס מסך בהמשך. התקציב הוא בערך 4500K ואני צריך רק את החלקים שציינתי במפרט. בנוסף אענה על השאלות של הפורום: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-4700 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימניג, בעיקר COD:MW און ליין 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קצת ניסיון בהרכבת מפרטי מחשב למטרות גיימינג ושימוש כללי, ולאחרונה התחלתי להתעניין באופציה של רכישת מחשב HTPC לסלון. לפחות כרגע מדובר על מחשב לצפיה בסרטים מהאינטרנט/דיסקים/USB, ללא חיבור לכבלים/אנטנת טלויזיה. אין צורך בהרצת משחקים (את זה אני עושה על מחשב אחר). כאשר התחלתי לנסות לברר על הנושא הבנתי שאין לי ממש מושג מאיפה להתחיל. השאלות שהכי הטרידו אותי: מה בדיוק עושה כרטיס טלויזיה, והאם הוא דרוש למחשב המיועד לצפייה בסרטים בלבד? בהרבה מפרטים שראיתי (למשל: תחת "מפרטים מומלצים" באתר הזה ובפורום) ל- HTPC משולבים כרטיסי מסך. האם הדבר נחוץ (בניגוד לכרטיסי מסך on board)? החל מאיזו רזולוצייה? מה המשמעות של חיבור של כרטיס מסך בנוסף לכרטיס טלוויזיה? איך הם מחלקים ביניהם את העבו…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי לפני פחות משנה לנובו U330 בארה"ב, וכעת הסוללה שלו לא נטענת. התקשרתי ללנובו בארץ והם אמרו שהם לא נותנים שירות לדגם הזה מכיוון שאינו נמכר בארץ. האם מישהו יודע היכן ניתן לקבל שירות למחשב הזה בארץ? אני אובד עצות וכרגע יכול לעבוד רק כשהמחשב מחובר לחשמל... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת לוח אם בין 700-900 שקל וישתמוך ב SLI אנה המפרט מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX לוח אם: ??? זכרונות SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz דיסק קשיח1 WD 36/10000 SATA RAPTOR דיסק קשיח2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ספק כח OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM כרטיס מסך eVGA 7800GTX KO 256MB קרור למעבד Zalman FATAL1TY FS-C77 טוב אז איזה לוח?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-