עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. נתקלתי במחשבים ניידים מבוססי המעבדים האלה לאחרונה, אך לא מצאתי עליהם יותר מדי מידע השוואתי ברשת. האם אלו ניידים המבוססים על הפלטפורמה החדשה Centrino 2? מה ההבדלים למשל בין מעבד T8300 למעבד P8400? כמו כן, אני מתלבט בין קניית מחשב מבוסס P8400 למחשב מבוסס T7250 בחיסכון של כמה מאות שקלים, המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות משרדיות בעיקר וקצת מולטימדיה. האם השיפור בביצועים יבוא לידי שיפור והאם אתם יכולים להעריך בכמה אחוזים הוא מתבטא?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי חבר'ה, לבת זוגתי נפטר בשעה טובה הלאפטופ ששימש אותה מ2007. זמן לתחליף... הלפטופ (אולטראבוק?) יקנה בארה''ב (באחת החנויות הגדולות - bestbuy / newegg / amazon) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, לימודים, גלישה, סרטים * גודל המסך? ~13" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? קל, עדיפות לאולטרבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה "רגיל" * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יכול להיות נחמד * Bluetooth לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500, ללא SSD * כונן אופטי : …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. CPU: Intel Core i7-4930K 3.4GHz 6-Core Processor ($568.98 @ Amazon) CPU Cooler: Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler ($72.24 @ Amazon) Motherboard: Gigabyte GA-X79-UP4 ATX LGA2011 Motherboard ($224.99 @ Microcenter) Memory: G.Skill Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) DDR3-1866 Memory ($126.92 @ NCIX US) Storage: Samsung 840 EVO 500GB 2.5" Solid State Disk ($309.00 @ Amazon) Storage: Seagate Barracuda 3TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($106.99 @ NCIX US) Video Card: MSI GeForce GTX 780 Ti 3GB Video Card (3-Way SLI) ($699.99 @ Newegg) Video Card: MSI GeForce GTX 780 Ti 3GB Video Card (3-Way SLI) ($699.99 @ Newegg) Video Card: MSI GeForce GTX 780 Ti 3GB Video Card (3-Way S…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אהלן לכולם פתחתי את הטופיק הזה בעבר, אבל החלטתי לרדת ממנו כי ייעצו לי לחכות למעבדי ה-Ivy החדשים. קראתי עליהם ביקורות ולמען האמת לא התרשמתי יותר מדי משיפור הביצועים שהם נותנים ביחס למחיר הגבוה יותר ולכן אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי למעבד סאנדי. מפרט קיים כתוב בפרופיל שלי, מצאתי חבר שייקח ממני את ה-Q9550 ואת ה EP45-UD3P שלי פלוס הזכרונות ב-700 ש"ח ואני רוצה לשדרג מעבד זכרון ולוח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וצפייה בסרטים באיכות Full HD1080p א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות ע…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום חברים יקרים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000, רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גרפיקה קלה (פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מתקרב יום ההולדת שלו ובידיוק נשרף לו המחשב אז חשבתי ככה למתנה ליקנות לו מחשב ללא ציוד הקפי התקציב הוא בערך 2000 עדיף לא לחרוג אבל אם צריך אז אפשר יתחבר למסך 1440*900 השקט לא ממש חשוב OC אולי אבל לא משהו רציני ללא מערכת הפעלה וללא הרכבה מעדיף מ SKYPC קניתי אצלהם מחשב לאחותי ומסך DELL והם כבר הרבה זמן בשוק חבל שאת שלי לקחתי ב FOX

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by jambo222,

ערכתי מפרט למחשב המשמש למשחקים עם דרישות בינוניות. המפרט הזה יקר ואני מחפש דרך להוזיל אותו מבלי לפגוע משמעותית ביכולת של המחשב ( אתגר ) i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz Tray ₪857/840 לוח אם GA-H270-HD3 ₪509/499 זיכרון 8GB DDR4 2133Mhz CL15 - With New PC Only - 1.2V - 288Pin - KVR21N15S8/8 ₪292/286 כרטיס מסך STRIX-GTX1050TI-O4G-PC - ASUS ₪848/831 ssd ASU800NS38-128GT-C-P…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Rust,

יש לי קצת ניסיון בהרכבת מפרטי מחשב למטרות גיימינג ושימוש כללי, ולאחרונה התחלתי להתעניין באופציה של רכישת מחשב HTPC לסלון. לפחות כרגע מדובר על מחשב לצפיה בסרטים מהאינטרנט/דיסקים/USB, ללא חיבור לכבלים/אנטנת טלויזיה. אין צורך בהרצת משחקים (את זה אני עושה על מחשב אחר). כאשר התחלתי לנסות לברר על הנושא הבנתי שאין לי ממש מושג מאיפה להתחיל. השאלות שהכי הטרידו אותי: מה בדיוק עושה כרטיס טלויזיה, והאם הוא דרוש למחשב המיועד לצפייה בסרטים בלבד? בהרבה מפרטים שראיתי (למשל: תחת "מפרטים מומלצים" באתר הזה ובפורום) ל- HTPC משולבים כרטיסי מסך. האם הדבר נחוץ (בניגוד לכרטיסי מסך on board)? החל מאיזו רזולוצייה? מה המשמעות של חיבור של כרטיס מסך בנוסף לכרטיס טלוויזיה? איך הם מחלקים ביניהם את העבו…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by BWER21,

תיראו , לאחר כל התגובות ה-"לא מחמיאות" לטעמי לקחתי מחשב מצויין ואני יפרט : תישמעו , למרות כל מה שתגידו , הדבר הכי חשוחב במפרט בשביל גיימרים הוא הכרטיס מסך , הכרטיס מסך הוא הדבר העיקרי שעל פיו נקבעים הביצועים של המשחקים . עזבו את העניין האם משתלם DDR3 כיום או לא , אני יודע שהיום כל המעבד החדשים של אינטל הולכים לעבור לעבוד עם זיכרנות DDR3 , ולכן המחשב שלי יהיה מה שנקרא מוכן לתקופה הזאת , המחשב שלי כיום מקדים את תקופתו . הזיכרון הוא 4 ג'יגה , זיכרון בנפח ענק , לכשאני יצטרך בעתיד להוסיף לו עוד 2 ג'יגה ( לא נראה לי בזמן הקרוב ) אני יעשה זאת . בקשר למעבד - המעבד הוא לא כזה גרוע , אני ממש לא מבין אותכם , אתם מדברים על המעבד הזה כאילו קניתי איזה מעבד של 486 , מה נסגר איתכם ? א…

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. בס"ד שלום,מסך המחשב שלי קיבל מכה רצינית וכנראה ואני צריך להחליף אותו,כרגע רואים בחלקו בצבע לבן ,ובחלק מסויים בצד בצבע שחור ,כשבדeתי לגבי רכישת מסך חדש קיבלתי שני חלקים שייכים למסך המחשב. 15.6" Laptop LCD LED Screen Display Panel for GATEWAY או New LCD For Gateway NV55C49U 15.6 WXGA HD 1366x768 LED Screen Display רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לדעת איזה מהחלקים אני צריך או אולי את שניהם,אשמח לתשובה מהירה,תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מעבד: Intel Core i7 930 2.8GHz, 4 core 8 thread מקרר מעבד: Scythe Mugen זיכרון: 3x Corsair Vengence Low Profile DDR3-1600 9-9-9-24 4GB, סך הכל 12GB, ב-triple channel. לוח אם: ASUS P6X58D Premium כרטיס מסך: Gigabyte HD 7970 WindForce 3X OC ספק כוח: Seasonic SS-620-GM, 620W מארז: קופסא כלשהי של CoolerMaster, די מוצלחת, שכחתי את המספר מודל. אחסון: 3x 500GB WD Green אופטי: יש. של LG. עושה גם LightScribe אם זה מעניין מישהו. מאווררים: כל מיני כמה זה שווה בתור מחשב? ובתור חלקים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. אהלון חברים, רוצה לרכוש את המחשב נייד הבא: HP Pavilion 15-CS3000NJ / 8PM25EA היתרונות שלו הם האחריות (3 שנים), מחיר וגם המסך. האם זה באמת IPS אמיתי והמסך טוב? אני קונה מחשב נטו בשביל מסך טוב כי אני יושב מולו שעות (בעיקר קריאת מסמכים). מה המשמעות של התאורת W לד אחורית? 15.6 Inch diagonal FHD IPS WLED-backlit Anti-Glare micro-edge (1920 x 1080), 45% NTSC, 250 nits האם המסך איכותי? תודה

13. Started by Gal763,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe photoshop, -כבד\פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, wow, diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי אני כרגע בטיול בארה"ב, ורוצה לקנות פה כמה רכיבים לשדרוג המחשב שלי. יש לי עד כ- 400$ להוציא לטובת העניין, אבל רצוי טיפה פחות. הרכיבים שאני מעוניין לשדרג הם לוח האם, המעבד, כרטיס המסך והזיכרון. המחשב מיועד לעשות הכל, משחקים, גלישה, נגינת סרטים, קידוד וידאו (המרות בין פורמטים, capture ממצלמת MiniDV וכולי)... מה יש לי כרגע: AMD thunderbird 1200 לוח אם של Asus (לא זוכר את הדגם המדויק... נדמה לי משהו כמו K7M או משהו כזה) 512 מ"ב זיכרון SDRAM PC133 כרטיס מסך Asus V6600 GEFORCE 256 עם 32 מגה זיכרון אני כרגע בארה"ב אז אני קונה מחנויות בארה"ב. הנה מה שאני שוקל כרגע. מה דעתכם? 85.5$Gigabyte GA-7N400-L1 Motherboard 91$ Athlon XP-2500+ (1.86GHz, 512KB, 333MHz, Socket A…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום אשמח לחוות דעתכם לגבי המפרט החדש שהולך לשמש אותי (3 שנים) הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוח אם ומעבד - לוח ומעבד AMD 3600-TUF-B450M-PLUS-GAMING - AMD - AMD RYZEN5 3600 (Gen3) BOX with Wraith Cooler With ASUS TUF B450M-PLUS GAMING... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי כמות: - 1 - 1252/1227 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח CT8G4DFS8266x2 - Crucial - 16GB (2x8GB) DDR4 2666 PC4-19200 - CL19... Lifetime Warranty כמות: - 1 - 385/377 ₪ כרטיסי מסך - NVIDIA PCIe STRIX-GTX1060-A6G-GAMIMG - ASUS - GeForce GTX1060 ROG STRIX Advance - 6GB GDDR5 - System power requirement 500W OC Mode - GPU Boost Clock :…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by zuris,

מחשב נייד Packard Bell Butterfly S-FN-009IL פרט טכני: מעבד: Intel Core i3-330UM, 1.2GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית מסך: 13.3´´ HD LED LCD רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 250GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT310 512MB תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 סוללה: 6 תאים מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: 3 x USB VGA HDMI יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים אחריות: אחריות לשנה ע"י טלדור איסוף והחזרה מבית הלקוח או מחשב Asus K40IE 3GB 320GB עם כרטיס GeForce 310M מעבד: Intel Pentium Dual Core T4400 במהירות 2.2GHz זיכרון: 3GB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח בנפח 320GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 310M עם זיכרון של 512M…

17. Started by ח ר,

זקוקים ללפטופ לשימוש בייתי + קצת גרפיקה מעונינים במחשב יציב ואמין לאורך זמן דרישות מינימום: I5 דור 7 או8 זיכרון 8 לפחות SSD מסך מט ראיתי מספר דגמים כאן ההשואה: https://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=979619,985695,994320,982972 2 כללית מה עדיף יותר חדש ומתקדם בסיסי או פשוט יותר עם כרטיס מסף וSSD גדול תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by yossib3,

קניתי לבן שלי מחשב... המוכר שיגע לי את השכל מרוב מילים.... שהבנתי אולי 5% מהם... בהמלצתו הזמנתי את המפרט הבא: מארז ARCTIC עם 2 מאווררים עם חיישני טמפ' 12CM ספק כח A.PEC 80+600W FAN 12 POWER MAN INWIN לוח DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 Intel מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2400 מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD Bit זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz X 2 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 550GTX TI 1G-5 MSI צורב SONY LIGHTSCRIBE SATA X 24 דיסק קשיח 500GB מחיר 4,950 ש"ח לדעתכם המחיר שווה?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by yyy123,

זה המפרט שלי הנוכחי בינתיים: gtx 750 ti 2GB i5 6400 לוח אם h110 4gb ddr3 מה כדאי לי לשפר במחשב שלי? מה אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Konst1988,

אני מעוניין במחשב שישמש אותי לכל המטרות, כמו אינטרנט, משחקים, ופיתוח (visual studio). מעוניין בכונן SSD, ובנוסף דיסק של חצי טרה מקסימום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass Effect 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by AmitY,

בבקשה תקראו את ה-כ-ל ואז תגיבו (הוספתי הערות בחלק) תודה רבה! המפרט: מארז מפואר מאושר אינטל עם יציאות USB קדמיות ואחוריות --------------- לוח אם: ASUS או MSI מקורי תומך בזכרון 2x400MHz DUAL DDR AGPx8 סריאל ATA RAID FUNCTION -------------- מעבד פנטיום 4 אחריות לכל החיים (לא סלרון) INTEL PENTIUM 4 PROCESSOR WITH HT TECHNOLOGY 2.8 GHz 800MHz prescott 1MB cache (512k לא) -------------- מאורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי ------------- זכרון פנימי DDR 400MHz 512MB ------------- כרטיס מסך (לא משולב על לוח האם) Nvidia Geforce Fx5200 128Mb + TV OUT עם זכרון DDR ------------ מסך MAG 17" ------------ דיסק קשיח CACHE 8Mb 7200 80Gb SATA בטכנולוגיה החדשה SERIAL ATA (לא IDE) או דיסק IDE …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Lidor Abu,

שלום חברים אני מעוניין לקנות מחשב ללימודים תנו בבקשה המלצות טובות עדיפות ללנובו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by yehonatan28,

שלום, לפני בערך 4/5 שנים קניתי מחשב נייח שהיה מיועד לגיימינג בחנות TMS. את המחשב הרכיבו לי בפורומים כאן והייתי מאוד מרוצה. הנה המפרט: כיוון שכיום המחשב הזה כבר נחשב לדיי ישן ולא מספיק חזק למשחקים היום. רציתי לדעת: 1) מה חייב להחליף או להוסיף? 2) מה כדאי להחליף או להוסיף? * מבחינת תקציב אני כבר אעשה את החישוב לבד מה אני קונה ומה בינתיים אפשר להשאיר. חושב שמה שמחליפים נחליף למשהו חזק שיחזיק לפחות 3 שנים. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by MaorK,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין עדיפות, ישמש אותי בשנה הבאה בלימודים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת יהיה מאוד נחמד * משקל רצוי? לא קריטי, אבל לא טנק של 4 קילו. ישמש אותי בשנה הבאה בלימודים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי אבל שלא ימות תוך שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDM…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. רוצה לקנות מחשב לסטודנטית. לא משתמשת בתוכנות כבדות. רק אופיס ואינטרנט. שלא יהיה נורא איטי וכמה שיותר חיי סוללה. בחנות המליצו על: dell vostro 3568 באינטרנט ראיתי המלצה על dell Latitude E7440 במחיר דומה. מה עדיף?

דיונים חדשים בפורומים