ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כידוע לפני כחודש התחדשתי בנייד DELL INSPIRION 1525. הנני מעוניין לחבר אותו לטלביזיה על מנת להקרין סרטים, לאחר בירור קטן איזה כבל עליי לקנות הסתבכתי קצת! יש לי יציאת S-VIDEO שבע פינים, איזה כבל עליי לרכוש? דהיינו איזה חיבור צריך להיות בנמצא בצד השני? אני מעדיף אם קיים כזה כבל שבצידו האחד S-VIDEO ובשני מתפצל לבננה של סאונד ווידיאו הכי נוח. יציאת SCART אין לי בטלביזה ויציאת RCI לדעתי קיימת אך מסורבל לחברה. ושאלה נוספת, לא הצלחתי להבין האם SVIDEO מוליך גם סאונד או שרק וידאו? תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני הולך להזמין בקרוב מסלקום אינטרנט סלולרי ועל הדרך גם מחשב נייד בבאנדל שהם מציעים יש להם מבחר של כ7 מחשבים,רובם עם מפרטים מיושנים או פשוטים יחסית.אבל יש את הZ560 וT410 שהם המחשבים היותר טובים מבין היצע שלהם. אני יודע שכל מחשב פונה לשוק אחר,T410 יותר עיסקי וZ560 מחשב מולטימדיה ביתי יותר. הנה המפרטים שלהם: T410: http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/22854_cellcom_Lenovo_ThinkPad%20T410_spec.pdf Z560: http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/Lenovo_Z560_specs.pdf אני מתלבט בין השניים,מה עדיף? השימושים שלי הם פיתוח מערכות אינטרנט,פוטושופ,סרטים,מסנגר סקייפ וכל השימושים הרגילים (חדשות,כתבות וידאו סטרימינג וכו'). המחשבים דיי דומים במפרטים שלהם למעט איכות בנייה וחומר …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום פורום מפרטי מחשב, אני צריך שתתנו לי מפרט ב7500 ש'ח (אפשר לחרוג אם זה שווה את זה), ללא כרטיס מסך. המחשב ישמש למשחקי מחשב כבדים. כמובן, ללא ציוד היקפי, רק המארז ומה שבתוכו לא כולל כרטיס מסך. יש צורך בהרכבת מחשב, צורב DVD, קורא DVD. מארז - תחליטו אתם, שיהיה יפה אבל גם שיקרר טוב. העדפה לסוקט 939 אם אפשר עריכה: גם HARDDRIVE לא צריך תודה ולמי שתוהה בקשר לכרטיס מסך אז זה X800 XT Platinum Edition. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד עם מסך 12-13 אינץ' וזמן סוללה גבוה. כמובן שרצוי שיהיה לו מעבד, זיכרון וHD טובים כמה שאפשר במסגרת התקציב שעומד על 5000 ש"ח (אפשר לאחר מאמץ 6000 ש"ח). רצוי שיהיה מהחברות המוכרות (עדיפות פחות לDELL) וכמובן אחריות ארוכה ככל האפשר (רצוי 3 שנים). כמו כן, הייתי שמח אם לא היה לו כרטיס מסך סטנדרטי של Intel אלא משהו שבכל זאת יאפשר להעביר את הזמן באיזה משחקון (כמובן שלא באיכות של מחשב ביתי, ובכל זאת..). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחר אני הולך לסגור בשעה טובה על המחשב הבא: טופס הצעת מחיר / הזמנה פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,110 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 811 ש"ח 2 Kingston 1GB 400Mhz PC 3200 C3 1,382 ש"ח 1 Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 603 ש"ח 1 Gainward PowerPack GeForce 6600 Ultra 1780 PCX 256MB PCI-e 688 ש"ח 1 Thermaltake Swing VB6000 Black No Psu 407 ש"ח 1 Antec SmartPower 350W 330 ש"ח 1 Logitech® Cordless Desktop® MX 5000 Laser 1,099 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 275 ש"ח סה"כ 7705 אני לא הולך לעשות OC, אני לא גיימר מטורף אלא עובד על המחשב בעיקר …
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אז בניתי שני מחשבים בשני אתרים שונים עכשיו אני צריך עזרה מה יהיה יותר טוב בשבילי למשחקים אז הנה: סוג מכירה שם מוצר כמות מחיר ליחידה סה"כ רגילה OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 1 ¤1,360.00 ¤1,360.00 רגילה LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO 256MB 256BIT 1 ¤3,300.00 ¤3,300.00 רגילה DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1 ¤860.00 ¤860.00 רגילה ANTEC P160 1 ¤820.00 ¤820.00 רגילה AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core 1 ¤2,180.00 ¤2,180.00 רגילה OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 1 ¤570.00 ¤570.00 רגילה NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 1 ¤300.00 ¤300.00 רגילה כונן דיסקטים 1.44 1 ¤50.00 ¤50.00 רגילה WD 160GB 7200RPM 8MB SATA…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתקרב יום ההולדת שלו ובידיוק נשרף לו המחשב אז חשבתי ככה למתנה ליקנות לו מחשב ללא ציוד הקפי התקציב הוא בערך 2000 עדיף לא לחרוג אבל אם צריך אז אפשר יתחבר למסך 1440*900 השקט לא ממש חשוב OC אולי אבל לא משהו רציני ללא מערכת הפעלה וללא הרכבה מעדיף מ SKYPC קניתי אצלהם מחשב לאחותי ומסך DELL והם כבר הרבה זמן בשוק חבל שאת שלי לקחתי ב FOX
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! חבר שלי שלח לי מפרט של מחשב ביקש לבדוק האם הוא טוב הנה המפרט : מארז : COOLERMASTER (RC-830) Stacker 830 מעבד : Intel Core 2 Duo 6800 Extreme - 2.93 GHz - 4MB - 80W - LGA775 לוח אם : ASUS Commando (P965) - ATX 4 זכרונות של : זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL4וKingstonו דיסק קשיח : כונן קשיח WD5000KSוWestern Digital 2 כרטיסי מסך : NVIDIA GeForce 8800 GTX 768MB DDR3 XXX Version ספק כח : OCZ ProXStream Power Supply 1000W פתרונות קירור : 1. 3D Galaxy II WATER COOLING SYSTEM 2. THERMALTAKE HDD WATER BLOCK מסך : VIEWSONIC VX2235wm רמקולים : CREATIVE GIGAWORKS S750 עכבר : Logitech® MX Revolution מקלדת : Logitech Media Keyboard Elite
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , כנראה מחר אני קונה את המחשב Toshiba Satellite L755-18Q http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10301 תוכלו להביא לי חוות דעת לפני שאני קונה אותו ? והאם במחיר הזה אפשר להביא מחשב יותר טוב ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לחבר שצריך מחשב ביתי ובסיסי לאינטרנט, אופיס ומשחקים ברשת לילדים שלו, חסכוני בצריכת חשמל ושקט. ללא ציוד היקפי, 2000 ש"ח. בנוסך צריך מסך וחשבתי ללכת על ה - Samsung 2333T ב 820 ש"ח אני מחפש חנות באיזור יבנה (ראשל"צ, אשדוד, רחובות וכו') ואם קיים משלוח לבית הלקוח אז עוד יותר טוב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח למחשב ועוד 820 ש"ח למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, אופיס ומשחקי רשת לילדים 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך, אני מעדיף Samsung 2333T אלא אם כן יש המלצות אחרות 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם ש…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיון #2: 1. מה התקציב המקסימאלי? -- 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי ואף רצוי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD. בנוסף, איכלוס מכונות וירטואלית - אבל לא נראה לי שקריטי שזה יהיה Core i7. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA IV, Assassin's Creed 2+3, Duke Nukem Forever. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 192…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
:hi: :hi: :hi: :lamer: - :hi: :hi: :hi: :hi: - :hi: :hi: מישהו יכול בבקשה לבנות לי מפרט טכני למחשב עד 4600ש"ח (גג 4700), בלי מסך!!! כדי שלא תשאלו בשביל מה הוא משמש אז ככה: המון גלישה באינטרנט, משחקים פו ושם, וחיבור ברשת. תודה מראש למגיב, GONZILA!!!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרטים שהורכבו לפני מס' ימים יקרים באתרים בלפחות 10%. מה קורה איתכם? מה זה בורסה? תפסיקו עם החזירות הזו התכוונתי לקנות 2 מחשבים ואני פשוט אמצא פיתרון אחר, לא מוכן להיכנע לסחטנות
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב ללימודים ,לראות סרטים ,ולעבוד מהבית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?3200 ולא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אין תוכנס ספציפית הרוב נעשה מהדפדפן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?עדיפות לפחות למסך "14 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שותף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-10 לכל חודש (כלומר אתמול). למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מוצרים חדשים, והרבה מהמער…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב עבור משחקים ואינטרנט. לא מדובר על גיימרים רציניים (בסך הכל אחים שלי) אבל צריך שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה נורמלית. התקציב הוא בערך 3000 ₪ אפשר פחות ואם צריך אפשר גם קצת יותר. מסך כבר יש אז התקציב אינו כולל מסך. גם מערכת ההפעלה תירכש בנפרד. מוכר מחשבים שפניתי אליו הציע לי את המפרט הבא (אני יודע שהוא לא מספיק מפורט, אבל זה בינתיים מה שהוא נתן): מארז איכותי עם כניסות USB קידמי לוח INTEL G41 מעבד:E5300\5500 דיסק קשיח:320G זכרון פנימי: 4G צורב DVD LG*22 כרטיס מסך G.F 9400 מחיר: 2000 ₪ זה לא נשמע לי מספיק, אבל זו בכלל נקודת פתיחה טובה לשדרוגים? תודה רבה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני צריך מפרט גיימינג בתקציב 3.5K ללא מסך וציוד היקפי מה התקציב המקסימאלי? לנצל את כל התקציב ניתן לחרוג 100-150 שקל המחשב מיועד לגיימינג בעיקר משחקים חדשים מהתקופה האחרונה 32 אינץ' המסך רזולוציה 1366X768 הגדרות גבוהות בעיקר השקט במפרט חשוב לא מתוכנן OC אין צורך בווינדוס העדפה לKSP כדאי שהמחשב יתמוך בחיבור 5.1 ערוצים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין פסי הייצור של lenovo: tinkpad ו- ideapad? לא הצלחתי להבין זאת מאתר היצרן.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הכנתי מפרט שישמש לעבודה משרדית (לעסק) והתקציב אמור להיות סביר-מינימלי, אין סכום מסויים להצביע עליו, הכי זול ללא התפשרות באיכות, האם המפרט הנ"ל מתאים לכך או שאפשר להוזיל עוד? http://www.tms.co.il/preview/spec/3mhyx4e5 המפרט כולל מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים ואנטנה לרשת הביתית, דיסק טרה בייט נחוץ. ללא מערכת הפעלה. אם יש אפשרות להוזלה אנא עזרו בהקדם, הקנייה תבצע מחר בצהריים (30.12)
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSGO,BATTLEFIELD 3,MINECRAFT,GTAV -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הערכה למחשב (נייד) הישן HP Pavilion dv6-1330ej. מפרט כאן ובנוסף פחות חשוב אך כיוון שלא נרכש בארץ אשמח לדעת את שוויו בשוק , Sony Vaio VPC-SE190X (נייד) מפרט: INTEL CORE i7-2640M @ 2.80 GHz 8.00 GB RAM 500GB HARD DRIVE 15.5" BD-ROM GPU:integrated intel hd 3000+ AMD Radeon 6630M 1gb
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן של התלבטויות ורכישץ חשב Lenovo u430 שהתגלה כאסון רכשתי עכשיו Dell 3340. בימים הקרובים אחרי שימוש אעלה ביקורת חובבנית למתעניינים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, את המפרט להלן הרכבתי לבד במשך היום מנתונים באינטרנט, ואני זקוק לחוות דעת מקצועית. -התקציב הוא 2800 אם חריגה של 200 שח -לשימוש למשחקים כבדים בלבד -רזולוציה 1280 1024 -הגדרות גרפיות גבוהות -אין צורך בציוד היקפי -יש מארז, ספק כוח וכונן קשיח -שקט לא קריטי אבל טרקטור לא לעניין -לא מבין ב OC -אין צורך במערכת הפעלה (ישwin 7 32) -העדפה לרכוש מחנות בתל אביב כיוון שאין רכב -שדרוגים עתידיים קלים יחסית, לא משהו מיוחד אז ככה: core i5 2500 3.3ghz s1155 6mb GPU core gigabyte p55a-ud3 s1156 dd3 2200 2xpci-e 2x2gb mushkin stilleto edition dual channel 996947 Zotac GTX460 1gb אני יודע שיש הצעות לשיפור מכיוון שאין לי כמעט ידע בנושא ולכן אשמח לחוות דעת איפה אפשר לחסוך ולשפר כדי לקבל את …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני לא כ"כ מתמצא בתחום ולכן זקוק לעזרתכם. קודם כל מה רצוי שיהיה: - קל משקל וקטן. - ללא CD-ROM - מסך IPS - SSD (אפילו אם לא גדול כ"כ) - מקלדת נורמלית (בלי ההמצאות האחרונות של לקחת 8 מקשים ולדחוף את הפונקציונליות שלהם למקש אחד דרך FUNC KEY) - קורא כרטיסי SD - יתרון - USB3 - יתרון לא גדול תקציב עומד על 4000 ש"ח ולא גמיש. שימוש מתוכנן: - OFFICE - אינטרנט - SPSS תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח, אפשר לחרוג בעד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תוכנות בשימוש: תלת מימד cinema4D after effect Photoshop illustrator Form-Z - תוכנת תלת מימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-