עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגם תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? בעיקר משחקים חדשים כמו the witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעוניין לשחק על הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן, אשמח לחוות דעת ותיקונים. התקציב שלי די מוגבל ולא הייתי רוצה לעבור את ה 3500 שח. המחשב ישמש לתכנות (לא סרטים, לא משחקים). אני רוצה שיהיה מסוגל להריץ מספר סביבות וירטואליות לכן הזכרון והמעבד היקרים יחסית. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]רכיב[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]לוח אם[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪427[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]זכרון[/TD] [TD=width: 45%]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. היי, לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלה בחיפוש ברשת אז אני פונה אליכם. יש עניין שקצת מבלבל אותי ומעקב אותי בקניית מחשב נייד חדש. אני מעוניין לקנות asus g751 אך אם אני קונה אותו עכשיו אני מקבל אותו עם windows 8 מובנה וברגע ש-windows 10 יוצא תהיה לי את האפשרות לשדרג ל-windows 10 בחינם לשנה הראשונה. עניין השנה הראשונה קצת מבלבל אותי, הרי בגלל שהמחשב מגיע עם windows 8 מובנה אני קונה את ה-windows כחלק ממחיר המחשב, ואם אני מבין נכון, בעוד כחצי שנה כשיצא windows 10 תהיה לי שנה של שימוש חינם ואז אני אצטרך לקנות גם אותו, מה שאומר שאם אני קונה את המחשב עכשיו אני צריך לשלם על windows פעמיים. פעם אחת כשאני קונה את המחשב ופעם שניה בעוד כשנה וחצי עבור windows 10. אם אני אחכה שיצא windows…

4. אתמול התקשרתי לשתי חנויות שונות כדי לבצע הזמנה של מחשב נייד Lenovo Y50-70 59440924 ונאמר לי שאזל המלאי וכרגע כדי לחכות כי בשבוע-שבועיים הקרובים צריכים להגיע דגמים מחליפים עם מעבדי i7 דור חמישי HQ. למישהו יש פרטים על כך או יכול לאשר את זה? האם כדי לחכות לדגמים החדשים? דבר נוסף, באחת החנויות המליצו לי בחום שלא לקנות את ה Lenovo Y50-70 כי הוא מתחמם והאיכות בנייה שלו ירודה ובמקום הציעו לי לקנות מחשב של טושיבה שבנוי אומנם מאלומיניום אבל המפרט שלו נמוך בהרבה והמחיר שלו זהה ללנובו.. האם יש בסיס לדברים אלו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. היי, אני נוסע לטיול לכמה חודשים ולצערי אני צריך להיות מחובר בחלק מהזמן הזה ללפטופ אני מחפש משהו פשוט שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, טיפה פוטושופ (שימוש רגיל בפוטושופ לא משהו רציני) וממש טיפה עריכה של סרטונים (לחתוך מוידאו כמה פריימים ולשמור לא משהו כבד) - סוללה שתחזיק לכמה שיותר זמן (חשוב!) - לא חייב מערכת הפעלה ביחד אין לי בעיה להתקין לבד - לא כבד ושקל להתנייד איתו. (חשוב!) - בגדול אני לא יודע איזה גודל לקחת. אני מתכוון לקחת אותו בתיק של עד 30 ליטר שיהיה איתי רוב הזמן וממש לא בא לי להכביד עליי עם זה. גודל שאתם חושבים שיהיה לי סבבה איתו וגם לא קטן יותר מדי. - אחריות אם זה לא מוסיף הרבה על המחיר אז כמה שיותר זמן יותר טוב (אופציונלי) - כמה שיותר זול יותר טוב אבל…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6200 ש"ח כולל מסך יעודי 24 אינטש ומעלה עם רזולוציה 1920X1080 ומעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לבזבז על מה שלא נותן ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצורכי אנימציה שיוכל להפעיל תוכנות כמו ,photoshop flash ,tvpaint ,premiere ,after effects בצורה אופטימלי רצוי גם למשחקים כמו GTA V ,כרטיס מסך רק NVIDIA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אהלן, ברשותי מחשב נייד של Asus מהסדרה K55A. הוא הגיע לי עם סטיק אחד של 4GB Ram של Kingston, והחלטתי שאני רוצה לשדרג ל8GB. בדקתי את כל הדברים החשובים שאני מכיר (מהירויות שעון, מתחים וכו') והחלטתי לקחת את הסטיק G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz SODIMM, שהלינק אליו מצורף כאן: http://ksp.co.il/?uin=15070 צירפתי תמונה של 2 הסטיקים ע"פ cpu-z (מימין המקורי, משמאל החדש) ברגע שחיברתי את הסטיק למחשב הוא החל לעבוד לאט ונכנסתי לברר למה, גיליתי שבדרך לא ברורה הוא קורא את הכרטיס זיכרון עם מתח של 1.35v לפי cpu-z ולא כ-1.5V כפי שרשום בכל מקום.. ניסיתי לחפש בביוס אפשרויות לשינוי מתח/מהירות שעון אבל הביוס שיש לי נראה כאילו סירסו אותו ואין שם שום דבר שבכלל קשור לזיכרון, וזאת גם לאחר עי…

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש הבכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וכדומה (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  9. Started by winner,

שלום חברים המחשב הישן ששימש לגלישה והורדות בלבד התפגר ואני צריך שילוש קדוש - מעבד, לוח וזיכרון כדי להשיב אותו לחיים בנוסף, הצורב שיש לי הוא ATA וצריך צורב SATA כדי לעבוד עם לוח חדש הדרישות הן מינימאליות - גלישה באינטרנט בלבד, להלן הצעה מפלונטר, מה דעתכם ? המחשב מחובר למוניטור CRT 17" - האם הגרפיקה המשולבת של המעבד תספיק ? יש לי קירור משומש למעבד - Zalman CNPS80f שמתאים גם למעבדי אינטל - האם הוא עדיף על הסטוק של אינטל ? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646G3250 - Intel - Intel Pentium G3250 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 53W TDP - Integrated HD Graphics - Haswell Ser…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום לכולם :-) הופנתי לכאן על ידי חברים טובים לעזרה בבניית מפרט למחשב. אציין ואומר כי אני יודע שהדרישות הן גבוהות והתקציב למחשב גיימינג יחסית דל אך אני מאמין שבעזרתכם נוכל למקסם את היכולות ולמצות את הכסף למטרות הנדרשות. כעקרון, אני סטודנט למדעי המחשב ואנחנו משתמשים בתוכנות קלות יחסית לתכנות וזה החלק הפחות בעייתי כי רוב המחשבים הישנים גם מריצים אותן. כן אני רוצה שהמחשב החדש יריץ בצורה טובה מאוד משחקים כגון: GTA V, FIFA 15, MCX א) מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש״ח. ב) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ג) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אוכל למתוח את התקציב בעוד 500 ש״ח. ד) מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. היי, יש לי ASUS ZenBook ux31e, המסך שלו שבור ולא עובד (מנפילה שבה אולי ניזוקו עוד חלקים וזה מקור הבעיה שלי ), אני מחבר אותו עם מיקרו HDMI - HDMI למסך חיצוני (Sony Bravia). העסק עובד סבבה בלי דרייברים של הכרטיס מסך (integrated Intel HD Graphics 3000 GPU) או בסייפ מוד אך ברגע שמותקנים דרייברים הוא פשוט לא מזהה את המסך החיצוני לא משנה מה אני עושה (fn+f8, Win+P, ניסיון על בליינד "להעביר" למסך החיצוני) לכן אני מסיק שהוא לא מזהה אותו (גם לא משמיע רעש כשמחברים אותו). כשמותקנים דרייברים אז מסך הטעינה של וינדוס מופיע על המסך החיצוני אך ברגע שהוא נכנס לוינדוז אין שום אות לזיהוי. אבל בלי דרייברים אין שום בעיה! איך אני גורם לו לעבוד עם דרייברים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Offset,

1. מה התקציב המקסימאלי?6 אלף שקלים חדשים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק גיימינג/משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל הכותרים החדשים, GTA V, Shadow of Mordor, Skyrim, . כל כותר חדש שיצא ישוחק על המחשב. צריך למקסס או לפחות על כמעט הכי גבוהה כל משחק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע, כנראה FHD, אני רוצה גם הצעה למסך כחלק מהתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. היי חברים. מחפש נייד עם מסך 13.3 מבחינת דרישות: 1)שיהיה בנוי טוב מאוד 2)מעבד- I5 חדיש מספיק בהחלט 3)זיכרון- 6GB ומעלה 4)SSD למערכת הפעלה (ולא המיני של ה8GB) 5) שיהיה קל תקציב- 4K אפשרי עם חריגה קלה אשמח לכיוון!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. התכנון שלי זה להביא מסך 2k 140hz ips (הזמנתי בעבר מסך מאמזון אז אם אין או לא יהיה בארץ משהו עד אוגוסט,אמזון אופציה טובה) ומחשב חדש שיהיה ממש חזק לגיימינג במטרה להריץ כל משחק חדש (בעיקר the witcher 3 ) בהגדרות הכי גבוהות בלי נפילות fps או לאג מכל סוג. עכשיו בגלל שאוטוטו יוצאים הכרטיסי מסך החדשים ומעבדי הI7 החדשים(אין לי מושג עד כמה חזקים הם יהיו) זה מה שהגעתי אליו עד כה: Asus z97-a -הלוח המושלם בשבילי ,זול ונותן מעל ומעבר Noctua d-14 -הקירור הכי מעולה שיש במחיר מעולה גם כן Fractaldesigem r5 - זול , ולדעתי המארז המושלם . קראתי/ראיתי מלא ביקורות וממש התלהבתי 512gb ssd samsung 850 evo - לא צורך בדגם אחר ,פשוט מושלם. 2tb westren digital black - נטו לאחסון והבלאק מאוד מ…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Karin Haim,

היי אני רוצה לקנות לי מחשב נייד חדש. (אני לא מחובבי Mac). אני מחפשת מחשב שבגדול יהיה מתאים לעריכה של תוכנות גרפיקה וצילום במטרה שהתמונות יהיו כמה שיותר דומות לתמונות שיצאו בדפוס. (אני מכירה רק מוצרים לכיול מסך, אבל לא יודעת אם יש מסך מתאים גם מבלי הצורך בחומרה לכיול). רוב העבודה עליו, כמו שציינתי היא עבודת לייטרום, פוטושופ, ואילוסטרייטור. חשוב לי גם שיהיה הרבה מקום לשמירת העבודות. חשוב לי מאוד שיהיה לו num pad, כי כרגע הלפטופ שלי בלי וזה בלתי נסבל. אני אולי אריץ עליו כמה משחקים, אבל לא משהו כבד אז זה פחות עקרוני. חשוב לי שמערכת ההפעלה לא תהיה win8 אבל את זה אני מאמינה שכבר ניתן לבקש ממי שקונים. אהה כן ושהסוללה שלו יחסית תהיה עמידה לכמה שעות, כי שלי לא סוחב יותר…

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות (Machine Learnning) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים: כבד, תכנות: תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GuildWars2, Witcher3, GATV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1024 (24 אינץ) בעתיד אולי יחבור מסך 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לאחרונה קניתי לפטופ, אני מעוניין לחבר אותו למסך ולרמקולים שלי באופן אלחוטי כלשהו, בשביל צפייה בסרטים/סדרות בעיקר. מהי האופציה הטובה ביותר עבורי? התעניינתי ב-chromecast אבל הבנתי שאין לו יציאת audio, הוא מוציא ישירות למכשיר שמחובר ב-hdmi, והוא פחות מתאים כי אני רוצה לעשות duplicate למסך והוא פחות טוב בזה. הצעות בבקשה! עריכה: אני יודע שפורום ניידים לא מתאים ב-100% לשאלה, אבל אני מניח שיש עוד אנשים עם ניידים שנתקלו באותה סוגייה.

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד, הצרכים שלי הם קצת פיתוח ובניית אתרים (כולל הרצה של XAMPP ופלטפורמות מעט כבדות) וגם קצת גרפיקה (פוטושופ). אני מחפש מחשב חזק וקל משקל, עם מסך 14 אינץ, מה שכידוע קשה למצוא במחיר טוב. ובכל זאת מצאתי את המחשב הבא אבל לא מצאתי עליו ביקורות, יותר מאשמח לשמוע את דעתכם המקצועית. הדגם: Lenovo IdeaPad Flex 2 14 59426613 קישור למפרט: http://www.nayadimm.co.il/product/ideapad-flex2-14-59426613?aff=Zap&aff_a=1 תודה רבה לעונים וערב טוב לכולם!

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  19. המחשב שבק חיים, צריך חדש לעבודה ומשחקים, כרגע כותב מהטאבלט אז מקווה שהכל מובן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך 2. מה שימושי המחשב? גרפיקה ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: after effects ו-Photoshop שימוש לצרכי עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA5 מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח משני. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. [TABLE=width: 973] [TR=class: pcheader] [TD=class: pctype][/TD] [TD=class: pctype]סוג[/TD] [TD=class: pcimg]תמונה[/TD] [TD=class: pcitem]שם המוצר[/TD] [TD=class: pcitem3]יצרן[/TD] [TD=class: pcitem3, align: center]אתר[/TD] [TD=class: pcitem3, align: center]זמינות[/TD] [TD=class: pcitem3, align: center]איפוס[/TD] [TD=class: pcqnt, colspan: 3, align: center]כמות[/TD] [/TR] [TR=class: pcrow] [TD=class: pctyper, width: 20, bgcolor: #F0F3F1][/TD] [TD=class: pctyper, width: 125, bgcolor: #F0F3F1]מעבד אינטל :[/TD] [TD=class: pcimgr][/TD] [TD=class: pcitemr]מק"ט: #31300Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי אני מחפש מחשב נייד להורים שלי. בעיקר גלישה באינטרנט, עריכת מסמכים, אולי משחק קטן או שניים (לא משהו אמיתי, סטייל ZOMA). בגדול מה שחשוב זה גודל מסך 15.6 (ורזולוציה נורמאלית), 6+ RAM, דיסק קשיח 750GB+ (עדיף 7200RPM) וכמובן חיי סוללה סבירים (נניח 3-4 שעות עבודה רגילה בלי חיבור לשקע). התקציב הוא סביב ה3.3K. עלה באופציות המחשב הבא: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=26110&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap אחרי קריאה קצרה (מאוד קצרה) ראיתי שחיי הסוללה שלו לא מדהימים. אם יש למישהו המלצה על מחשב (או על המחשב שרשמתי פה) אשמח לעדכון תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. היי לכולם, אשמח לקבל המלצות על מפרט למחשב נייד שטוב גם למשחקים וגם לעבודה משרדית, לא כבד מדי אבל עם מסך לא קטן מדי (בכל זאת מדובר גם על מחשב למשחקים). אני קונה בעזרת חבר בארה״ב אם זה משנה משהו. תודה רבה לכל הממליצים!

23. שלום, אני מעוניין להחליף את האקסטרימר שלי במחשב קטן בסלון. היעוד של המחשב הוא: ניגון קבצי מוזיקה מדיסק קשיח או כונן חיצוני גלישה באינטרנט ליוטיוב או לאתרי רדיו 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יהיה נחמד לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך מוכן לחרוג ב 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - אודיו, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי כרגע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יתכנו משחקים פשוטים ברזולוציה סבירה - אין דרישות משחק מיוחדות -אילו משחקים לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  24. אני מחפש מחשב נייד שיוכל להפעיל משחקים לא כבדים במיוחד, אני מתאר לעצמי שמחשב שיכול להריץ משחקים לא הכי כבדים מ2010 או משחקים כבדים בהגדרות נמוכות יספיק לי עד שאני אשקיע את הזמן לבנות נייח רציני למשחקים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים