עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Avi Moshe,

שלום רב, רכשתי מחשב שהומלץ פה בפורום. המחשב פועל מצוין אך המקלדת באותיות מסויימות גמישה . אודה לדעתכם בנושא , שווה לשלוח למעבדה? זה מציק ולא נוח בעבודה מתמשכת . http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-z30-a/satellite-z30-a-1e8/ תודה מראש, אבי

2. אני שוקל לקנות מחשב במפרט דומה למפרט #25 (עם יותר SSD ופחות HDD) שאמור לשבת בסלון. כמה הוא אמור להיות רועש? זה לא שאמורים לישון איתו, אבל אני לא רוצה לשמוע אותו כשאני רואה סרט.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by ban898,

אהלן מארז ------------- G7 IN WIN ספק כוח --------- CROSAIR VS650 650W לוח אם ---------- GIGABYTE HASWELL 1150 GA-H87-D3H מעבד ----------- INTEL CORE I5 3.4 GHz 6MB QUAD 4670 זכרון ------------ GEIL EVOVELOCE 4GB DDR3 1600MHz (סך הכל כמות: 2 ) כרטיס מסך ----- AMD Radeon R9 280X GAMING 3GB-5 MSI צורב ------------ LG DVD RW GH24NS Black SATA OEM דיסק קשיח ----- corsair force ls 2.5" SATA3 60GB SSD חשוב לציין שהמחשב נקנה לפני שנה וחצי זה הכל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום חברים. בניתי לעצמי 2 מפרטים של מחשבים ביתיים. אשמח לקבל חוות דעת, האם הרכיבים של המפרטים שבניתי מתאימים או שיש רכיב כלשהו שלא יסתדר במפרט? נייח 1 [TABLE=width: 484] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]Asus H81M-A LGA1150[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i3 4160 3.6Ghz box[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זיכרון RAM[/TD] [TD]G.Skill 4GB DDR3 1600Mhz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זיכרון קשיח[/TD] [TD]Western Digital Scorpio Blue WD5000LPVX 500GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD]Generic Micro ATX Black with 450W[/TD] [/TR] [/TABLE] נייח 2 [TABLE=width: 484] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150[/T…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מעניין אותי בכמה אני יכול למכור את 2 המחשבים הללו? מחשב ראשי CPU: i7 3770k Cooler: Hyper 212 EVO Motherboard: gigabyte-Z77X-D3H (לוח אם תומך ב-SLI כפול במהירות pcie express 3.0 x8 לכרטיס) Memory: crucial ddr3 8gb GPU: sapphire 7970 dual-x (אחריות לחצי שנה כולל קבלה וקופסה מקורית) SSD: Samsung 840 EVO 250GB (אחריות לשנה וחצי שנה כולל קבלה וקופסה מקורית) Case: ENERMAX Chakra PSU: hec 550w מחשב חלופי CPU: amd phenom ii 720 unlocked to x4 cores 940 black edition Motherboard: gigabyte GA-MA770-UD3 Memory: DDR2 ram 8GB GPU: SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 2GB GDDR5 HDD: WD sata 600GB …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אהלן חבר'ה, מחפש מחשב נייד עד 2000 ש"ח שיישמש לגלישה באינטרנט וצפייה בתכני BLURAY . דרישות נוספות: חשוב לי שהמסך יהיה גדול ואיכותי עד כמה שניתן במחיר זה . מהיר ככל שניתן. קל עד כמה שניתן. אשמח להמלצות,תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט) ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרצת תוכנות פיתוח באופן שימוש כבד לצורך פרנסה, כגון: visual studio, sql server management studio ותוכנות עיצוב: illustrator ,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung 23 inch 1920x1080 -לאיל…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by RevBlue,

1. מה התקציב המקסימאלי? - לפי הרכבה "עיוורת" שלי ראיתי שבסביבות ה-6 אלף וקצת אמור להספיק, אז נגיד את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, אבל לא על גב פגיעה רצינית ביכולות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך DELL U2311H …

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K (מארז,קירור,כונן קשיח,ספק וציוד הקפי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעדיף לחרוג , אם כבר 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. TW3 ,FIFA 15, Battlefield 4 , Guildwars 2 ... .. אך אני כל הזמן מנסה משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-27 אינץ' , רזו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום רב, אשמח לשמוע את המלצותיכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי. ה Dell Vostro 1320 שלי כבר משרת אותי נאמנה חמש שנים אך הוא מאוד מקרטע. אגב: מישהו יודע להסביר לי איך זה שהמחשב שלי ייוצר לפני שש שנים ולא קניתי אותו במחיר יקר, ועדיין כשאני מסתכל על מהירות המעבד הוא נראה מהיר יותר מרוב המחשבים כיום בשוק? מה כאן אני מפספס? ומדוע המחשבים העסקיים כיום באים במהירויות נמוכות? הקונפיגורציה: רוב המוחלט של השימוש במחשב ייעשה בבית אמנם, מחובר למסך חיצוני ומקלדת ועכבר חיצוניים. ובכל זאת, עדיין אני מעדיף נייד - מן שריטה אסתטית שכזו. מוכן להשקיע בזה את הסכום שיתווסף על קניית נייח. כמו כן, יש סיכוי סביר שאשתמש בו בעתיד גם בחוץ. פירוט נוסף: * מטרות המחשב? בעיקר: - עבודה משרדית -…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by xtrauser,

אהלן, כמה לדעתכם שווה הלפטופ הזה? מעבד: i3-3110M CPU @ 2.40GHz 4 GB זיכרון דיסק קשיח 500GB כונן DVD * יש 2 בעיות: מדי פעם כל לחיצה על מקש במקלדת גורמת להבהוב שלא מפסיק עד שמאתחלים, והמטען לפעמים לא עובד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by naki,

האם אפשר להוסיף ssd על כל לפטופ? אני רוצה לקנות מחשב של Asus מסדרה n או את הg 501 ולהוסיף את הכונן.. זה פוגע באחריות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגם תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? בעיקר משחקים חדשים כמו the witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעוניין לשחק על הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן, אשמח לחוות דעת ותיקונים. התקציב שלי די מוגבל ולא הייתי רוצה לעבור את ה 3500 שח. המחשב ישמש לתכנות (לא סרטים, לא משחקים). אני רוצה שיהיה מסוגל להריץ מספר סביבות וירטואליות לכן הזכרון והמעבד היקרים יחסית. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]רכיב[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]לוח אם[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪427[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]זכרון[/TD] [TD=width: 45%]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. היי, לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלה בחיפוש ברשת אז אני פונה אליכם. יש עניין שקצת מבלבל אותי ומעקב אותי בקניית מחשב נייד חדש. אני מעוניין לקנות asus g751 אך אם אני קונה אותו עכשיו אני מקבל אותו עם windows 8 מובנה וברגע ש-windows 10 יוצא תהיה לי את האפשרות לשדרג ל-windows 10 בחינם לשנה הראשונה. עניין השנה הראשונה קצת מבלבל אותי, הרי בגלל שהמחשב מגיע עם windows 8 מובנה אני קונה את ה-windows כחלק ממחיר המחשב, ואם אני מבין נכון, בעוד כחצי שנה כשיצא windows 10 תהיה לי שנה של שימוש חינם ואז אני אצטרך לקנות גם אותו, מה שאומר שאם אני קונה את המחשב עכשיו אני צריך לשלם על windows פעמיים. פעם אחת כשאני קונה את המחשב ופעם שניה בעוד כשנה וחצי עבור windows 10. אם אני אחכה שיצא windows…

16. אתמול התקשרתי לשתי חנויות שונות כדי לבצע הזמנה של מחשב נייד Lenovo Y50-70 59440924 ונאמר לי שאזל המלאי וכרגע כדי לחכות כי בשבוע-שבועיים הקרובים צריכים להגיע דגמים מחליפים עם מעבדי i7 דור חמישי HQ. למישהו יש פרטים על כך או יכול לאשר את זה? האם כדי לחכות לדגמים החדשים? דבר נוסף, באחת החנויות המליצו לי בחום שלא לקנות את ה Lenovo Y50-70 כי הוא מתחמם והאיכות בנייה שלו ירודה ובמקום הציעו לי לקנות מחשב של טושיבה שבנוי אומנם מאלומיניום אבל המפרט שלו נמוך בהרבה והמחיר שלו זהה ללנובו.. האם יש בסיס לדברים אלו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. היי, אני נוסע לטיול לכמה חודשים ולצערי אני צריך להיות מחובר בחלק מהזמן הזה ללפטופ אני מחפש משהו פשוט שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, טיפה פוטושופ (שימוש רגיל בפוטושופ לא משהו רציני) וממש טיפה עריכה של סרטונים (לחתוך מוידאו כמה פריימים ולשמור לא משהו כבד) - סוללה שתחזיק לכמה שיותר זמן (חשוב!) - לא חייב מערכת הפעלה ביחד אין לי בעיה להתקין לבד - לא כבד ושקל להתנייד איתו. (חשוב!) - בגדול אני לא יודע איזה גודל לקחת. אני מתכוון לקחת אותו בתיק של עד 30 ליטר שיהיה איתי רוב הזמן וממש לא בא לי להכביד עליי עם זה. גודל שאתם חושבים שיהיה לי סבבה איתו וגם לא קטן יותר מדי. - אחריות אם זה לא מוסיף הרבה על המחיר אז כמה שיותר זמן יותר טוב (אופציונלי) - כמה שיותר זול יותר טוב אבל…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6200 ש"ח כולל מסך יעודי 24 אינטש ומעלה עם רזולוציה 1920X1080 ומעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לבזבז על מה שלא נותן ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצורכי אנימציה שיוכל להפעיל תוכנות כמו ,photoshop flash ,tvpaint ,premiere ,after effects בצורה אופטימלי רצוי גם למשחקים כמו GTA V ,כרטיס מסך רק NVIDIA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן, ברשותי מחשב נייד של Asus מהסדרה K55A. הוא הגיע לי עם סטיק אחד של 4GB Ram של Kingston, והחלטתי שאני רוצה לשדרג ל8GB. בדקתי את כל הדברים החשובים שאני מכיר (מהירויות שעון, מתחים וכו') והחלטתי לקחת את הסטיק G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz SODIMM, שהלינק אליו מצורף כאן: http://ksp.co.il/?uin=15070 צירפתי תמונה של 2 הסטיקים ע"פ cpu-z (מימין המקורי, משמאל החדש) ברגע שחיברתי את הסטיק למחשב הוא החל לעבוד לאט ונכנסתי לברר למה, גיליתי שבדרך לא ברורה הוא קורא את הכרטיס זיכרון עם מתח של 1.35v לפי cpu-z ולא כ-1.5V כפי שרשום בכל מקום.. ניסיתי לחפש בביוס אפשרויות לשינוי מתח/מהירות שעון אבל הביוס שיש לי נראה כאילו סירסו אותו ואין שם שום דבר שבכלל קשור לזיכרון, וזאת גם לאחר עי…

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש הבכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וכדומה (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  21. Started by winner,

שלום חברים המחשב הישן ששימש לגלישה והורדות בלבד התפגר ואני צריך שילוש קדוש - מעבד, לוח וזיכרון כדי להשיב אותו לחיים בנוסף, הצורב שיש לי הוא ATA וצריך צורב SATA כדי לעבוד עם לוח חדש הדרישות הן מינימאליות - גלישה באינטרנט בלבד, להלן הצעה מפלונטר, מה דעתכם ? המחשב מחובר למוניטור CRT 17" - האם הגרפיקה המשולבת של המעבד תספיק ? יש לי קירור משומש למעבד - Zalman CNPS80f שמתאים גם למעבדי אינטל - האם הוא עדיף על הסטוק של אינטל ? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646G3250 - Intel - Intel Pentium G3250 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 53W TDP - Integrated HD Graphics - Haswell Ser…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום לכולם :-) הופנתי לכאן על ידי חברים טובים לעזרה בבניית מפרט למחשב. אציין ואומר כי אני יודע שהדרישות הן גבוהות והתקציב למחשב גיימינג יחסית דל אך אני מאמין שבעזרתכם נוכל למקסם את היכולות ולמצות את הכסף למטרות הנדרשות. כעקרון, אני סטודנט למדעי המחשב ואנחנו משתמשים בתוכנות קלות יחסית לתכנות וזה החלק הפחות בעייתי כי רוב המחשבים הישנים גם מריצים אותן. כן אני רוצה שהמחשב החדש יריץ בצורה טובה מאוד משחקים כגון: GTA V, FIFA 15, MCX א) מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש״ח. ב) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ג) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אוכל למתוח את התקציב בעוד 500 ש״ח. ד) מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. היי, יש לי ASUS ZenBook ux31e, המסך שלו שבור ולא עובד (מנפילה שבה אולי ניזוקו עוד חלקים וזה מקור הבעיה שלי ), אני מחבר אותו עם מיקרו HDMI - HDMI למסך חיצוני (Sony Bravia). העסק עובד סבבה בלי דרייברים של הכרטיס מסך (integrated Intel HD Graphics 3000 GPU) או בסייפ מוד אך ברגע שמותקנים דרייברים הוא פשוט לא מזהה את המסך החיצוני לא משנה מה אני עושה (fn+f8, Win+P, ניסיון על בליינד "להעביר" למסך החיצוני) לכן אני מסיק שהוא לא מזהה אותו (גם לא משמיע רעש כשמחברים אותו). כשמותקנים דרייברים אז מסך הטעינה של וינדוס מופיע על המסך החיצוני אך ברגע שהוא נכנס לוינדוז אין שום אות לזיהוי. אבל בלי דרייברים אין שום בעיה! איך אני גורם לו לעבוד עם דרייברים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Offset,

1. מה התקציב המקסימאלי?6 אלף שקלים חדשים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק גיימינג/משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל הכותרים החדשים, GTA V, Shadow of Mordor, Skyrim, . כל כותר חדש שיצא ישוחק על המחשב. צריך למקסס או לפחות על כמעט הכי גבוהה כל משחק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע, כנראה FHD, אני רוצה גם הצעה למסך כחלק מהתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. היי חברים. מחפש נייד עם מסך 13.3 מבחינת דרישות: 1)שיהיה בנוי טוב מאוד 2)מעבד- I5 חדיש מספיק בהחלט 3)זיכרון- 6GB ומעלה 4)SSD למערכת הפעלה (ולא המיני של ה8GB) 5) שיהיה קל תקציב- 4K אפשרי עם חריגה קלה אשמח לכיוון!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.