ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,398 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לקניית מחשב נייד. מתגובות ששמו פה אנשים אני ראיתי את המחשב הזה ודי אהבתי אני צריך רק חוות דעת ואם לפי דעתכם לא מומלץ אז אשמח לשמוע על הצעות למחשבים אחרים אז ככה- אני צריך את המחשב לסרטים (Full HD) אני מחבר את המחשב לטלוויזיה. קצת משחקים והרבה אינטרנט. עכשיו הוא נראה לי די מתאים המחשב חוץ מזה שהוא 500GB (SATA) 5400rpm ולא7200rpm משמעותי? והאם לקנות בksp את המחשב? ואם לא למה לא? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל עריכה:לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח עריכה:לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. THE WITCHER 3,GTA V,Shadow of Mordor, AC,Batman Arkham KNIGHT על ultra -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), בעיקר אינטרנט ואופיס וגם קצת צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר * משקל רצוי? כמה שיותר קל שלא יהיה כבד לקחת אותו ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? גן נדרש זמן סוללה ארוך, בין 3 ל-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה לו יציאה ל HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני אשמח מאוד אם יהיה בוא SSD של 8 או 1. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף ב - 4000 שח מיועד למשחקים (לא גיימר כבד) ממוצעים, אינטרנט (הורדות שירים,סרטים וכדומה) ןבתקווה שלא יתקע או יהיה איטי בעבודה של כמה אפליקציות במקביל. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) box 925 1 925 GABYTE PriUnits Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 655 1 655 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA C2.5 220 2 440 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600 128MB DVI,TV,PCI-E bulk 710 1 710 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 390 1 390 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 385 1 385 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 330 1 330 Logitech Internet Pro White 70 1 70 Logitech…
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-
-
טוב, במקור לא כ"כ רציתי שהמפרט יעבור את ה6K אבל הוא גלש למעלה . לקוח מKSP כמו שאתם בטח רואים.. רציתי לשאול כמה דברים: ספק של 400W מתאים למפרט בכלל? המארז בא עם Case Fans? אם לא, מה להוסיף? צריך עוד קרור? אין במפרט כרטיס רשת, הוא מובנה על הלוח אם או משהו? חוץ מזה אני בכלל בטוח שיש עוד המון מקום לשיפור. תודה מראש =ם.
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן, הייתי קצת לא בעניינים בחצי השנה האחרונה, ואשמח לקבל חוות דעת טובה ועדכנית מאנשי הפורום בנוסף, אשמח לקבל המלצות לחנויות טובות ואמינות (אונליין או לא). לעסק: ייעוד: פיתוח משחקי מחשב בסביבת DirectX10., כלומר מחשב Highend שמסוגל להתמודד מבחינת ביצועים עם מצבי קצה (כגון ביצוע Debug ב-VS2005 במקביל להרצת אפליקציה כבדה ב-Fullscreen DX/OpenGL) , עריכה גרפית רבה (Photoshop) וכמובן עבודה שוטפת (די פשוט ביחס לדרישות הקודמות). תקציב: לכל היותר 7000 ש"ח, ללא ציוד היקפי (אין צורך במסכים, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'). אילוצים: מעבד: 64bit, DualCore (או שאולי כדאי לי QuadCore?), למיטב הבנתי כרגע עדיף לקנות אינטל (אשמח לניפוץ הדעה הקדומה) כרטיס מסך: כרטיס DirectX10, לפח…
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
דרך אגב קניתי באייבורי : http://planet.nana.co.il/gamani/Ivory.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ספק כוח : Athlon 1.2 GHZ (INTEL) לוח אם:AOpen AK73Pro ראם\סוג:Kingston 256 SDRAM (כן כן אני עדיין מישתמש ב SDRAM) כ.מסך:Hercules FDX 8500LE @ 275/275 סי-די-רום:CREATIVE (משהו כזה דיי ישן) המארז:אין לי מושג אבל הוא של Packard Ball (ישן) (שווה אולי 70 שקל) 4 מאוררים:1 על הכרטיס מסך,1 בספק כוח ,1באמצא המארז (מיתחת ל HD), 1 על המעבד (כולל דבר כזה לבן שכחתי איך קוראים לו) . זהו משהו כזה רציתי לדעת אם אני מוכר אותו (ואני לא) כמה הוא שווה. אגב המעבד הוא חדש חדש.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=PTHT4.3 נשמע טוב וגם מחיר סבבה חוץ מהכרטיס מסך הגרוע שהם מציעים מה אתם חושבים ?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן "מחוץ ללופ", לא מעודכן בנושאי חומרה. אבל עכשיו הגיעה שעת רכישת מחשב חדש(יומולדת 18). הכיוון כרגע הוא xp3000/3200 (939), לוח אם נפורס4 (גם בזה אני אעריך עזרה. נוטה לכיוון הGA-K8N), כרטיס מסך 6600GT (שוב, המלצות יתקבלו בשמחה). צריך המלצות על זכרונות (ראיתי מחיר טוב על ADATA, 512, 4200, DDR2... ד"א, DDR2?! מתי התקדמנו? באמת שאני מרגיש מנותק. שווה משו?). מה עוד חסר לי? מארז, ספק כוח, מסך. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברבים מהדיונים בפורום זה ואחרים משווים בין Dell latitude E6400 ו- Lenovo T400. אחרי סריקה של לא מעט אתרים בארץ ובירור עם אנשי מכירות מסתבר שה-T400 לא מיובא לישראל עם מסך LED. האם מישהו יודע להשוות בין מסך "רגיל" של T400 ברזולוציה 1440X900 לבין מסך LED של E6400 באותה רזולוציה? האם זה משמעותי לצפייה בסרטים ו/או עבודה באור יום? לגבי הסוללה: כאשר משווים את שני המחשבים עם סוללת 6 תאים, ידו של ה-T400 יוצאת על העליונה. אך מתמונות ברשת ופורומים הבנתי שהסוללה שלו בולטת מאחור, ושלמעשה הגירסה הבסיסית שלו מגיעה עם סוללת 4 תאים. האם מישהו נתקל בסוללת ה-4 תאים, ו/או יודע להשוות בין T400 איתה לבין ה-E6400 עם סוללת 6 תאים? תודה!
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה שכל המשחקים החדשים יעבדו אצלי בלי תקיעות ו/או הפרעות, תקציב: עד 6500 ש"ח כולל ציוד הקפי כגון מסך, מקלדת, עכבר וכו'. אני רוצה מעבד AMD 64BIT ATHLON 3200 + BOX 120GB יספיקו, ואמרו לי 6600GT די טוב. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טיפה התבלבלתי עם כל הכרטיסים שיש אז רציתי לדעת: יש לי חריץ הרחבה בלפטופ Type II PCI Express Card Bus 34/35. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי עבורו (הכי פשוט שיש). יש דבר כזה? או שכולם PCMIA? לא מעוניין ב-USB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש כאן באתר, קראתי קצת וראיתי שאפשר לקבל פה עצות טובות. המחשב שלי לא מצליח להריץ את Tom.Clancys.Ghost.Recon.Future.Soldier ,המשחק מגמגם מבחינת הפריימים, ככה גם משחקי באטמן לעומת זאת MODERNWARFRE רצים חלק אפילו על רזולוציה טובה. איך אוכל לשדרג את המחשב בצורה שתשדרג את המשחקים והפוטושופ שלי? כרטיס המסך שלי הוא Nvidia 8500GT והמפרט שלי הוא: [table] [tr][td] [table][tr][td] CPU-Z 1.48 report file[/td][/tr][/table] [/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td]Processor(s)[/td] [td][/td][/tr][/table][/td][/tr] [tr] [td] [table] [tr] [td]Number of processors[/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]Number of cores[/td] [td]2 per processor[/td][/tr] [tr] [td]Number of threads[/…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2400 2. מה שימושי המחשב משחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, לא מיועד לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריכה מסך,מקלדת,עכבר וצורב הארד דיסק מארז וספק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא משנה לי שיהיה רועש 6. האם מתוכנן ()? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 3 ואני מעוניין לשדרג אותו, אני מעוניין להישאר עם ה: מסך, כ. מסך, כ. קול, דיסק קשיח הקיימים (שידרגתי אותם לא מזמן... ולקנות רק מעבד, לוח אם, זיכרונות, מארז, ספק כוח סידירום וצורב.... הרי ההצעה שחשבתי לקנות: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 583.89 Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting (P/S not included) Front USB 2.0, Audio 358.25 Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] 495.89 DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory 279.85 Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 283 2001 שקל... אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי לקצץ במחיר... נ.ב. המחשב נבנה להריץ משחקים פשוטים... לא משהו רציני... נ…
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
יש לי כבר מפרט שלם מוכן שאני רק צריך זירכיבו לי דבר שנראה כל כך פשוט אבל אני מיום ליום רק משתגע ולא מבין כבר מאיפה להזמין כל חנות אפשרית כמעט אני קורא עלייה 50 אחוז דברים טובים ו50 אחוז דברים גרועים ,לאחרונה מישהו ממכם קנה מחשב ויכול להמליץ על חנות אמינה שיודעת להרכיב מחשב מסודר ונקי ?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הT2350: ארכיטקטורת CORE Duo במהירות 1.86MHz 2MB L2 Cache 533MHz Bus 31W הT5600: ארכיטקטורת CORE 2 Duo במהירות 1.83MHz 2MB L2 Cache 667MHz Bus 34W מבחינת נתונים יבשים הם מאוד מאוד דומים. אבל יש הבדל של כ300-400 ש"ח ביניהם. למה? איזה הבדלים נוספים יש שפספסתי? איזה יתרונות יש ל C2D על פני ארכיטקטורת CORE (המצויינת) שמצדיקים את המחיר? בבקשה הצילו... אני מתלבט בין 2 ניידים ואני צריך איזושהי החלטה... עריכה: ולכל אלה שיגידו לי "GOOOOOOGLE", או "תעשה חיפוש באתר"... אז חיפשתי שעות ולא מצאתי הסבר מניח את הדעת. לא סתם אני מכיר את נתוני המעבדים בע"פ. אגב, גם לא מצאתי באנצ'ים שמשווים בין המעבדים הללו (למרות שחיפשתי בנרות). אני אשמח אם מישהו ישים פה קישור לבאנצ' כזה.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם שחלקיו העיקריים: מעבד Q6600 לוח אם עם צ'יפסט nforce 650 תומך sli. 4 גיגה זיכרון בdual לא זוכר את הבאס. geforce 8800gt 512 המחשב בן לדעתי למעלה מ 4 וסוחב פצצה יחסית לגילו. האם כדאי לשדרג כרטיס מסך ולהוסיף זיכרון, או שיש צורך כבר במחשב חדש? פעם היית חזק בתחום , לפני הצבא והיום לא מתמצא.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי לעצמי מפרט של שלושה מחשבים מ-KSP. איזה מפרט הכי טוב לקחת? (תוכלו להוסיף הערות אם אפשר להחליף רכיב כל שהוא, אך לא לחרוג מהמחיר) תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות למפרט ב3000 שיוכל להריץ gta iv (זה בערך המשחק הכבד היחיד שאני אריץ בו.)
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, אלה אם כן יש הבדל משמעותי בביצועי המחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אני רוצה שהמחשב יריץ את WIN10 באופן מהיר וללא איטיות... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): FULL HD 1920*1080 …
-
- 24 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
המפרט הזה הוא כמעט לגמרי זהה למפרט שהאתר נותן ל 5000 ש"ח ללא מסך: 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 677 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 622 ש"ח 2 Twinmos DDR2 533 512MB 530 ש"ח 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe 1,774 ש"ח 1 Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt 504 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 296 ש"ח סה"כ 4,762 ש"ח שיניתי את ההרד-דיסק מ Smsung ל Westren Digital . והשאלה שלי למה שמו הרד דיסק של Smsung דווקא, ממתי הם עושים הרד…
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי חברים תיראו, מאז שאני זוכר את עצמי אני עם מחשב רגיל. אף פעם לא ההיתי עם מחשב נייד. נגעתי במחשב נייד כמובן, פה ושם, חברים וכאלה. אבל לי? היה רק מחשב רגיל. עכשיו החלטתי ללכת על מחשב נייד. יש לי תקציב של: 2500 ₪ ואני חושב אולי לעבור למחשב נייד? כי תיראו מה השימושים שלי: לשחק? אני לא משחק כבר איזה שנתיים שלוש, גם לא ניראה לי שאני אחזור לשחק. סרטים? מחשב נייד גם יכול להריץ סרטי HD בצורה מעולה, כשהכל סגור ברקע ורק הסרט פועל. מקסימום צופים בפלזמה שיש בחדר. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, אינטרנט, ואינטרנט. הרבה יוטיוב, הרבה סרטים, התכתבויות, הורדות (יש בעיה עם מחשב נייד בהורדות?). זהו. הא, והרבה שירים. כל שניה שאני על המחשב אני עם שירים. בקשר לשירים - אני אחבר רמ…
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-